Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
seannnnn
21 Mart 2010, 16:07
dostum bende motogen marka bir kask var onun vizörü hafif koyu renkli ve hafif büyük tam kapanmıyor belki LS2 ye olur diye şey ettim:cherry:renkli vizör alıcam en kötü ihtimal ama takmasını bilmiyorum ki :silent:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:35 ----------
LS2 güneş vizörü nereden bulabilirim bilen yok mu?
Ls2 Kask satan her yerde vardır. 10lira mı 20 lira mı öyle bişidi.
sahibinden deki ilanlar da bunlar (http://www.sahibinden.com/search.php?b[search_text]=ls2+viz%C3%B6r) pazarlıkla daha ucuza alabilirsin kanımca.
takıp çıkartması çok basit. vizör tamamen açıkken, bir tık kadar aşağı indir sonra orda mandal gibi bişi var onu çek sonra vizörü dışarı doğru çekebilirsin. ilk kez çıkartacaksın vizörü kırılcakmış gibi gelebilir korkma kırılmıyo. :):):)
@sarsılmaz verilmiş sadakan varmış. çok geçmiş olsun.
ahmet93
21 Mart 2010, 20:31
__sArSıLmAz__ geçmiş olsun.Ucuz yırtmışsın. Lastik konusunda bugün pirelli mt 75 siparişi verdim. Ne yapsam acaba siparişi değiştirsem mi? Zaten ikisi de aynı fiyat. Kararsız kaldım şimdi..?
osmaniyeli
21 Mart 2010, 21:45
@Boşnak Semko
geçmiş olsun. kötü olmuş
@Sarsılmaz
sana da geçmiş olsun Bekir. demirler gerçekten büyük tehlike
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:43 ----------
http://www.vidivodo.com/28596/feci-motor-kazasi
video yu keendisini kötü hissedecekler izlemesin. 18 den küçükler izlemesin.
döjovu
21 Mart 2010, 21:54
arkadaşlar bu cbr 125 ın zincirini kac binde degiştirmek lazım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:52 ----------
birde motor yuksuz ken plastık varya ona değmesi normalmı:cat:
cakalaz
21 Mart 2010, 21:59
Zincir oranın iç bölgesine değiyor zaten; ama korumaya değmemeli !
ben CBR zincirini 21000 de değiştirmiştim :)
onur35
21 Mart 2010, 22:03
sahibinden deki ilanlar da bunlar (http://www.sahibinden.com/search.php?b[search_text]=ls2+viz%C3%B6r) pazarlıkla daha ucuza alabilirsin kanımca.
takıp çıkartması çok basit. vizör tamamen açıkken, bir tık kadar aşağı indir sonra orda mandal gibi bişi var onu çek sonra vizörü dışarı doğru çekebilirsin. ilk kez çıkartacaksın vizörü kırılcakmış gibi gelebilir korkma kırılmıyo. :):):)
arkadaşım gerçekten saol ben aradım o sitede ama ne hikmetse bulamadım,bir alayım nasıl düşe kalka motora binmeyi öğrendiysek değiştirmesini de kıra kıra öğrenicez artık:P
cakalaz
21 Mart 2010, 22:28
Arkadaşlar; Sıfır ambalajında aldığım caberg marka artcı kaskımı ufak geldiği için satıyorum...
150 TL; Sıfır vizöründeki etiketler bile durmaktadır...
http://img534.imageshack.us/img534/1390/dsc02053n.jpg (http://img534.imageshack.us/i/dsc02053n.jpg/)
http://img229.imageshack.us/img229/1221/dsc02054j.jpg (http://img229.imageshack.us/i/dsc02054j.jpg/)
mertka
22 Mart 2010, 01:39
bekir çok geçmiş olsun kardeş ağzına sağlık iyi yapmışsın sövmekle ama beklemekte en güzelini yapmışsın o halinle yola devam etsen belki çok daha kötü şeyler olurdu
arkadaşlar aklınızda bulunsun bu gibi durumlarda olay sonrasında sağa çekip 5 10 dk sakinleşmek çok iyi oluyor o sinirle yola devam ederseniz istenmeyen sonuçlar oluyor kendimden biliyorum.
Emre18
22 Mart 2010, 16:40
Arkadaşlar yarın cıbırımı istanbula götürüyorum.Otobüsçüyle anlaştık.Size sormak istediğim bi konu var.Motorun 1.vitesi hareket ettiriyo.Otobüsten inipte gideceğim yer 1 km fln belki ondan da az.Sabah 3,5 - 4 civarında (sabah ezanı vaktinde)istanbula ineceğimden haliyle hava biraz karanlık olacak.Motoru iterek götürecektim ama istanbuldaki olayları düşününce (tinercisi fln) 1. viteste gitmek geldi aklımdan.Lakin motordan kalan yağ yarım litreden biraz az.Bunu motora koyup çalıştırsam bi sorun olurmu.Zaten bi bayır cıkacak.Sonrasında kontağı kapatıp salcam bayır aşağı.
Yani motorun calışma süresi 2 dk belki ondan az.Fikirlerinize göre kalan yağı koycam motora.:)
mertka
22 Mart 2010, 20:21
halil nerden gönderdin o videoyu arkadaş kendimi nasıl kötü hissettim bir bilsen allah düşmanıma göstermesin öyle birşey.
emre gideceğin yere önceden haber verdin dimi durum hakkında bilgilendirdin.
valla o konu hakkında pek birşey diyemem ama sanırım bir sorun olmaz. allah yolunu açık etsin inşallah sorunun hallolurda keyifle dönersin evine.
Emre18
22 Mart 2010, 20:35
halil nerden gönderdin o videoyu arkadaş kendimi nasıl kötü hissettim bir bilsen allah düşmanıma göstermesin öyle birşey.
emre gideceğin yere önceden haber verdin dimi durum hakkında bilgilendirdin.
valla o konu hakkında pek birşey diyemem ama sanırım bir sorun olmaz. allah yolunu açık etsin inşallah sorunun hallolurda keyifle dönersin evine.
Teşekkür ederim mert sağolasın :rendeer:
Servisi aramıstım gecenlerde.Adam benim anlattığıma göre debriyaj balatanda sorun debriyaj telini biraz çek dedi.Ama olmadı başka bi yerinde sorun var.Randevu türünde bi arama yapmadım servise.Artık onlara vercem cıbırı, amcamlar olduğu için istanbulda kalmak sorun değil.
Götürceğim servis Konşuk motor 8bin ve 12bin bakımlarınıda orda yaptırmıstım.
Hemen ilgilendiler sağolsunlar Ankara için 15 dk tel görüşmesi yaptım arada yüzüme kapatıldı bi türlü bağlayamadılar motosiklet servisine.Hatlarında sorun mu varmış ne.Bende o yüzden ist götürüyom.
ahmet93
22 Mart 2010, 20:35
@Boşnak Semko
geçmiş olsun. kötü olmuş
@Sarsılmaz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:43 ----------
Merak ettim videdakiler ölmüş mü yoksa yaşıyolar mı?
hondastar
22 Mart 2010, 21:03
s.a arkadaşlar ben bursa inegölden muharrem motorsiklet.net ailesine katılalı fazla olmadı hedefimdeki motor cbr 125 olduğundan siz cbr 125 kullanıcılrı olaraktan tanışmamızn gerektiğini düşünerekten aranıza katılmış oldum tabii kabul ederseniz :)
mertka
22 Mart 2010, 21:03
hadi hayırlısı emre orda kalacak yerinde varmış iyi pek sorun olmaz sorunu en az senın kadar bende merak ediyorum :)
osmaniyeli
22 Mart 2010, 21:18
Merak ettim videdakiler ölmüş mü yoksa yaşıyolar mı?
ölmemiş olabilir. fakat o boru girdikten sonra akciğer, kaburga kol büyük hasar almıştır. ölsem daha demişir belki de elemanlar:salut:
atmaca_35
22 Mart 2010, 21:48
s.a arkadaşlar ben bursa inegölden muharrem motorsiklet.net ailesine katılalı fazla olmadı hedefimdeki motor cbr 125 olduğundan siz cbr 125 kullanıcılrı olaraktan tanışmamızn gerektiğini düşünerekten aranıza katılmış oldum tabii kabul ederseniz :)
önümüzdeki pazar inegöldeyiz bursa MT olarak sende katıl istersen aramıza..
kazukki
22 Mart 2010, 22:34
ya laser hotcam egzos ların fiyatı ne kadar? sevdim bu egsozu sağlam bi sesi var
döjovu
22 Mart 2010, 22:51
arkadaslar bu cbr 125 e normal otomobile kullanılan antıfırız koyulmazmı tamamlama amacı ile :pale:
Emre18
23 Mart 2010, 08:51
hadi hayırlısı emre orda kalacak yerinde varmış iyi pek sorun olmaz sorunu en az senın kadar bende merak ediyorum :)
Allah razı olsun dostum sağol yarına öğrencez bi aksilik cıkmazsa.Tekrardan teşekkürler :rendeer:
Lakin gözümü korkutan şey motoru bayır yukarı itmek olcak :pale: Gülü seven dikenine katlanır hesabı itecez mecburen.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 07:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:41 ----------
A.s muharrem Estağfirullah kabul etmemezlik olmaz :wiinkk:.Hoşgeldin inş sende alırsın bi Cbr.Kalıcı olman ümidiyle :rendeer:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 07:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:47 ----------
arkadaslar bu cbr 125 e normal otomobile kullanılan antıfırız koyulmazmı tamamlama amacı ile :pale:
2 sene önce bende üstüne antifiriz katmıştım ama ne için olduğunu sormadım.Usta söledi bende almıstım.Motor ve araba için üretilen antifiriz varmıyki ben ikiside aynıdır biliyodum.Çünkü aynı sistem var.Bilen arkadaşlar daha iyi cvplar
melocann
23 Mart 2010, 11:51
dostum bi oto tamircisine git antifirizi -40 dereceye ayarlatacam de eksikse zaten o sana aldırır ve tamamlar ama ayarlıysa iyi der yollar ve bunu yapması en fazla 5 dakikasını alır:cat:
söylemkte yarar görüyorum radyatör kapağı vidalı o yuzden sağ orta grenaj sökülmesi gerek yoksa vidayı çıkartıp kapağı açamıyorsun
__sArSıLmAz__
23 Mart 2010, 12:11
__sArSıLmAz__ Abi çok geçmiş olsun.Allah korumuş gercekten okurken ben bile korktum sen yaşamışsın olayı.
sağol kardeşim...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:55 ----------
eyvallah kardeş sağol zaten hemen ertesi gün sadaka verdim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:56 ----------
__sArSıLmAz__ geçmiş olsun.Ucuz yırtmışsın. Lastik konusunda bugün pirelli mt 75 siparişi verdim. Ne yapsam acaba siparişi değiştirsem mi? Zaten ikisi de aynı fiyat. Kararsız kaldım şimdi..?
sağol kardeşim,sonuçta pirellininde kalitesi tartışılmaz çok kullanılan ve herkesin memnun kaldığı bi lastik,hatta bende pirelli alıyodum ama metzeler için sümük lastik falan diyolar çok araştırdım bmw motosikletlerin orijinal lastikleriymiş suda bile kolay kolay kaymıyo,dünde kuzenimin cbr sini sattım onada aprilia rs 125 alcaz inşallah,kuzenimin cbr sinede sıfır duro lastik takmıştık,birara 40 la falan giderken frene bi bastım motoru nerdeyse deviriyodum çok kötü kaydı halbuki yavaş gidiyodum,ozaman kaliteli lastikle kalitesiz lastiğin farkını anladım ama sonuç olarak pirellide çok güzel çok kaliteli bi lastik,Allah hepimizi korusun kaza bela vermesin...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:04 ----------
@Boşnak Semko
geçmiş olsun. kötü olmuş
@Sarsılmaz
halilim bu videoyu nerden buldun:) bana kazayı atlattığım günü hatırlattın,zaten kaç gündür haala kendime gelemedim psikolojimmi bozuldu nedir
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:07 ----------
bekir çok geçmiş olsun kardeş ağzına sağlık iyi yapmışsın sövmekle ama beklemekte en güzelini yapmışsın o halinle yola devam etsen belki çok daha kötü şeyler olurdu
arkadaşlar aklınızda bulunsun bu gibi durumlarda olay sonrasında sağa çekip 5 10 dk sakinleşmek çok iyi oluyor o sinirle yola devam ederseniz istenmeyen sonuçlar oluyor kendimden biliyorum.
sağol mert,zaten elim ayağım tutmadı uyuştu hemen motoru kenara çektim yaklaşık 5 dk falan elimi ayağımı hissetmedim,daha öncede biçok kaza atlattım ama hiçbirinde bundaki gibi olmamıştım
atmaca_35
23 Mart 2010, 18:30
beyler bizim orjinal ön dişli kaçlık...16 lık takmayı düşünüyorum
ahmet93
23 Mart 2010, 20:16
sağol kardeşim,sonuçta pirellininde kalitesi tartışılmaz çok kullanılan ve herkesin memnun kaldığı bi lastik,hatta bende pirelli alıyodum ama metzeler için sümük lastik falan diyolar çok araştırdım bmw motosikletlerin orijinal lastikleriymiş suda bile kolay kolay kaymıyo,dünde kuzenimin cbr sini sattım onada aprilia rs 125 alcaz inşallah,kuzenimin cbr sinede sıfır duro lastik takmıştık,birara 40 la falan giderken frene bi bastım motoru nerdeyse deviriyodum çok kötü kaydı halbuki yavaş gidiyodum,ozaman kaliteli lastikle kalitesiz lastiğin farkını anladım ama sonuç olarak pirellide çok güzel çok kaliteli bi lastik,Allah hepimizi korusun kaza bela vermesin...
Bugün pirelli mt 75 110/80/17 almış bulunmaktayım. henüz15 km sürdüm.
Orjinal IRC lastiklere göre
-Frenleme çok daha iyi
-Motosikletin arkası biraz yükseldi gibi
-Viraj ve yola tutunma konusunda henüz tam yatmayı denemedim fakat IRC'lere göre çok daha iyi virajdayken rahatlıkla gaz açabildim.
-Hava rüzgarlı olduğu için 5. vites 8-9 binden sonra basmadım. Son hız konusunda bir şey diyemem ama 5. vitese kadar farkedilir bişey yok.
-Diğer bir konu da lastiklerin şekli, lastikler biraz daha oval yani biraz daha yuvarlak gibi. Ama su tahliye kanallarının deseni IRC'lere göre daha iyi.
Bu arada lastikleri Anesmotor'dan, mt %10 indirimle 135 tl(kargo beleş:cherry:) aldım.
http://img408.imageshack.us/img408/2266/dsc00484q.jpg (http://img408.imageshack.us/i/dsc00484q.jpg/)
döjovu
23 Mart 2010, 20:49
arkadaslar bu benzın gostergesi tam olarak nerde bıtıyo kırmızı çizginin sonundamı :pale:
atmaca_35
23 Mart 2010, 20:58
dostum bence fazla yatma mt 75 le ben bi kaç kez denedımde karşı şeritte buldum kendımı yatacaksan yol boşken deneme yap
hondastar
23 Mart 2010, 21:24
A.s muharrem Estağfirullah kabul etmemezlik olmaz :wiinkk:.Hoşgeldin inş sende alırsın bi Cbr.Kalıcı olman ümidiyle :rendeer:[COLOR="Silver"]
hoşbulduk :)
önümüzdeki pazar inegöldeyiz bursa MT olarak sende katıl istersen aramıza..
ehliyet yok ama gelirim inş nerde buluşacaksınız?
atmaca_35
23 Mart 2010, 21:40
daha belli değil inegöl diye karalaştırdık..zaten bende pek bilmıom o tarafları
ahmet93
23 Mart 2010, 22:45
dostum bence fazla yatma mt 75 le ben bi kaç kez denedımde karşı şeritte buldum kendımı yatacaksan yol boşken deneme yap
Henüz denemedim yatmayı fakat bana o kadar da kötü değil gibi geldi. Deneyip görücez..
dynner
23 Mart 2010, 22:49
radyatör sistemi ve çalışma sistemi 4 tekerliler ile aynı olduğundan içiniz rahat olsun,tabikide npormal antifriz koyucaksnız
__sArSıLmAz__
24 Mart 2010, 01:45
arkadaslar bu benzın gostergesi tam olarak nerde bıtıyo kırmızı çizginin sonundamı :pale:
benzin ibresi kırmızıya geldiğinde yanlış bilmiyosam içinde 2 litre kadar benzin kalıyo,yani 60 km rahat gidersin,ayrıca ibre E harfinin altına kadar geriliyo,yani E ye kadar bile gelse korkma :cherry:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:43 ----------
Bugün pirelli mt 75 110/80/17 almış bulunmaktayım. henüz15 km sürdüm.
Orjinal IRC lastiklere göre
-Frenleme çok daha iyi
-Motosikletin arkası biraz yükseldi gibi
-Viraj ve yola tutunma konusunda henüz tam yatmayı denemedim fakat IRC'lere göre çok daha iyi virajdayken rahatlıkla gaz açabildim.
-Hava rüzgarlı olduğu için 5. vites 8-9 binden sonra basmadım. Son hız konusunda bir şey diyemem ama 5. vitese kadar farkedilir bişey yok.
-Diğer bir konu da lastiklerin şekli, lastikler biraz daha oval yani biraz daha yuvarlak gibi. Ama su tahliye kanallarının deseni IRC'lere göre daha iyi.
Bu arada lastikleri Anesmotor'dan, mt %10 indirimle 135 tl(kargo beleş:cherry:) aldım.
http://img408.imageshack.us/img408/2266/dsc00484q.jpg (http://img408.imageshack.us/i/dsc00484q.jpg/)
kardeşim yeni lastiklerin hayırlı olsun,modeli çok güzelmiş,madem virajlara yatmayı düşünüyosun ozaman neden 110-80-17 aldın keşke 110-70-17 alsaydın,Allah kaza bela vermesin tekerin hep düz bassın...
BoZCaN
24 Mart 2010, 12:22
Hocam 2.el bir cbr125 aldım. Arka fren pedalı bana cok yuksek geliyor. Ayarlama imkanımız var mıdır?
mertka
24 Mart 2010, 13:10
tekrardan geçmiş olsun bekir allah bir daha göstermesin.
Emre18
24 Mart 2010, 17:52
Merhaba arkadaşlar bugün motoru servise verdim.Motoru komple söktüler.Değişecek olan parçaları da sölediler.
1.motor bloğu değişiyo
2.debriyaj balatısını üzerinde duran parca vardı.Priz direğimiydi adını unuttum.Vites dişlisi 1. vites dişlisinin dibinden kırılmış.O değişiyo
3.Keçeler fln değişecek.
4.Debriyaj balatası değişiyo saçıyla beraber.
Anlıyacağınız rektefeye girdi gibi bişi.
Maliyetine 890 dediler (indirimli hali ) :pale: :salut: :salut:
Fotoğraflarını cektim bi ara gösteririm inş. :salut:
kazukki
24 Mart 2010, 18:01
s.a beyler ben egzos araştırması yapıorumda laser hotcam diye bi egzos var çok beğendim fiyatları ne kadar yada önerebileceğiniz daha iyi egzos varmı???
atmaca_35
24 Mart 2010, 18:07
Merhaba arkadaşlar bugün motoru servise verdim.Motoru komple söktüler.Değişecek olan parçaları da sölediler.
1.motor bloğu değişiyo
2.debriyaj balatısını üzerinde duran parca vardı.Priz direğimiydi adını unuttum.Vites dişlisi 1. vites dişlisinin dibinden kırılmış.O değişiyo
3.Keçeler fln değişecek.
4.Debriyaj balatası değişiyo saçıyla beraber.
Anlıyacağınız rektefeye girdi gibi bişi.
Maliyetine 890 dediler (indirimli hali ) :pale: :salut: :salut:
Fotoğraflarını cektim bi ara gösteririm inş. :salut:
naptın hacı sen motora...blok falan değişiyo..890 mı ? gözümden daha ii bakacam bundan sonra motora ::stretche
Emre18
24 Mart 2010, 18:14
Bilmiyom kardeşim bende anlmadım.İllaki zorladık ama devir saatini hiç kırmızı çizgiye getirmedim.Herşey üst üste geldi yaa.Offff offffffffff
Herkes sattırmaya çalısıyo motoru.Ben diyom satmam.Bugün hiç iyi değilim ALLAH yardımcım olsun bu günümüzede şükür :salut:
Motoru aşırı yığdırmayın arkadaşlar.
atmaca_35
24 Mart 2010, 18:26
yığdırmaktan kastın ?
Emre18
24 Mart 2010, 18:33
yığdırmaktan kastın ?
mesela hızını alıp ileride durmak için vitesi düşürmen.Motor freni veya kopresör ne derlerse artık.Şuan kafam iyi değil.
mertka
24 Mart 2010, 18:41
emre bu kadar masraf çıkacağını düşünmüyordum arkadaş ne denirki geçmiş olsunmu bilmiyorum :salut: neyse vardır herşeyde bir hayır yaptıracakmısn motoru
servistekiler ne dedi bu durum hakkında sebep söyledilermi
bu arada emre ben motoru ilk aldığım günden bu yana motor freni ile yavaşlıyorum ama 9000 devirdede vites küçültmüyorum tabi
atmaca_35
24 Mart 2010, 18:42
mesela hızını alıp ileride durmak için vitesi düşürmen.Motor freni veya kopresör ne derlerse artık.Şuan kafam iyi değil.
ee ben hep motor freniyle duruyom ama vites düşürünce en fazla 7000 devire cıkıyo..söylediğin iyi oldu...dostum takma kafana olur böyle şeyler kul yapısı sonucta cebınde paran varsa salla gitsin benım gibi öğrenci olsan ne yapardın...ama sana tavsiyem garantisi dolduysa başka işinin ehli tamircilerede göster derim fiyat baya fark edecektır sonucta değişecek parcalar belli sölersin değiştirir.. ben servislere güvenmiyorum...kendsı tamircime götürüyorum..sana bı örnek vereyim bilenler bilir debriyaj balatası değştirme ücreti 125 liradır tamircimin bana cıkardığı masraf 50 lira...hesabını gel sen yap...arkadasımın cbf 150 si var debriyaj sorunuyla servise gitti adamların dediğine bak " abi sen debriyajın sıkılı gezmişin" motor servisten başka biyere gitmemiş 14000 km de ....
Emre18
24 Mart 2010, 18:53
ee ben hep motor freniyle duruyom ama vites düşürünce en fazla 7000 devire cıkıyo..söylediğin iyi oldu...dostum takma kafana olur böyle şeyler kul yapısı sonucta cebınde paran varsa salla gitsin benım gibi öğrenci olsan ne yapardın...ama sana tavsiyem garantisi dolduysa başka işinin ehli tamircilerede göster derim fiyat baya fark edecektır sonucta değişecek parcalar belli sölersin değiştirir.. ben servislere güvenmiyorum...kendsı tamircime götürüyorum..sana bı örnek vereyim bilenler bilir debriyaj balatası değştirme ücreti 125 liradır tamircimin bana cıkardığı masraf 50 lira...hesabını gel sen yap...arkadasımın cbf 150 si var debriyaj sorunuyla servise gitti adamların dediğine bak " abi sen debriyajın sıkılı gezmişin" motor servisten başka biyere gitmemiş 14000 km de ....
İşte bende öğrenciyim.Suan okul bitti ama bi okula daha devam etcem.O yüzden baya baya koydu o para.Ben motor frenini yapınca 10000 devire kadar cıkarıyordum,yavaslaması için.5000-6000 devirlerde bişi olacağını zannetmiyorum bende ama dediğim gibi ben motor freninde devir aralığını biraz fazla tutuyodum haliyle baya zorlanıyodu, oda bi yerden patlak verdi :salut:
Haklısın servis cok fazla fiyat cıkartıyo.Ama işte bende çankırıdan geliyorum.İstanbulla arası 500 km bişi.Hiçbi yer bilmiyorum.Siparişi verdik artık.Buda bana ders oldu zaten:pr:
atmaca_35
24 Mart 2010, 18:56
hacı naptın ya 10000 mi ....ben normal hızlanmalarda bile göstermıyom o deviri 8000 8500 de değiştiriom 5000 de küçültüyom anlaşılan sen baya zorlamışın... istanbulda sana yardımcı olacak arkadaşlar bulurduk ya benım parça aldığım bi eleman vardı o halledersi ama anlaşılan bıraz geç kaldık....
Emre18
24 Mart 2010, 19:00
emre bu kadar masraf çıkacağını düşünmüyordum arkadaş ne denirki geçmiş olsunmu bilmiyorum :salut: neyse vardır herşeyde bir hayır yaptıracakmısn motoru
servistekiler ne dedi bu durum hakkında sebep söyledilermi
bu arada emre ben motoru ilk aldığım günden bu yana motor freni ile yavaşlıyorum ama 9000 devirdede vites küçültmüyorum tabi
Yaptırcam evet o kadar yol geldim motor için :pale: adamlar çok zorlanmadan olmuş dedi.Aman kardeşim motor frenini yaparken deviri fazla yükseltme ben gibi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:56 ----------
hacı naptın ya 10000 mi ....ben normal hızlanmalarda bile göstermıyom o deviri 8000 8500 de değiştiriom 5000 de küçültüyom anlaşılan sen baya zorlamışın... istanbulda sana yardımcı olacak arkadaşlar bulurduk ya benım parça aldığım bi eleman vardı o halledersi ama anlaşılan bıraz geç kaldık....
sürekli 10000 görmüyodum tabi.Ama gördüğü de oluyodu çünkü önüme biri mutlaka cıkıyo yada atlıyo.Sadece fren yetmiyo.Bazende sesi için yapıyodum ama 7-8 bine kadar cıkıyodu.Ders oldu banada biraz acı ama napalım.Bundan sonra aklımda olsun kardeşim inş böle bi sorun daha vermez bişi olursa burdan sölerim zaten bildiğiniz iyi bi usta varmı diye.
atmaca_35
24 Mart 2010, 19:05
bu arada bizim motorların bazı parçaları titanla aynı aklınızda bulunsun boşu boşuna serviste bi sürü para vermeyın mesela debriyaj balatası ...vs
mertka
24 Mart 2010, 19:05
haklısın bundan sonra hepimize ders olsun makina sağlam diye öyle şeylere pek takılmıyordum ama bundan sonra dikkat edecem emre.
ama emre bak istanbul mtye falan yaz onlar sana yardımcı olur durumunu anlat servis bu kadar para istedi herhangi bir motorsiklet tamircisi ne kadar alır yönlendirirmisiniz falan desen iyi olur zaten senın motorun garantiside doldu sanırım
Emre18
24 Mart 2010, 19:10
haklısın bundan sonra hepimize ders olsun makina sağlam diye öyle şeylere pek takılmıyordum ama bundan sonra dikkat edecem emre.
ama emre bak istanbul mtye falan yaz onlar sana yardımcı olur durumunu anlat servis bu kadar para istedi herhangi bir motorsiklet tamircisi ne kadar alır yönlendirirmisiniz falan desen iyi olur zaten senın motorun garantiside doldu sanırım
evet doldu mert.Bundan sonra ders oldu bi dahakine dediklerini uygulayacam teşekkür ederim sağolasın :rendeer: Şuan siparişi vermiş bulundum.Kapora parası fln verdim.
mertka
24 Mart 2010, 20:17
şu an durumunu anlıyorum ama önden bir sor istanbuldakilere baktın kafana yatmadı yine serviste yaptır ama siparişi iptal ettirebilirsin yani ben mesela denge topuzlarıının siparişlerini vermiştim tanesi 30 lira falandı herhalde gittim motor parçası satan yerde ikisini 7 liraya aldım adamlarda kendileri bende verdiğim siparişi iptal ettirmiştim
atmaca_35
24 Mart 2010, 20:21
şu an durumunu anlıyorum ama önden bir sor istanbuldakilere baktın kafana yatmadı yine serviste yaptır ama siparişi iptal ettirebilirsin yani ben mesela denge topuzlarıının siparişlerini vermiştim tanesi 30 lira falandı herhalde gittim motor parçası satan yerde ikisini 7 liraya aldım adamlarda kendileri bende verdiğim siparişi iptal ettirmiştim
dostum denge topuzların nasıl foto var mı?
kazukki
24 Mart 2010, 20:23
YA lütfen cevap verin ya s.a beyler ben egzos araştırması yapıorumda laser hotcam diye bi egzos var çok beğendim fiyatları ne kadar yada önerebileceğiniz daha iyi egzos varmı???
by_dengesiz
24 Mart 2010, 21:00
YA lütfen cevap verin ya s.a beyler ben egzos araştırması yapıorumda laser hotcam diye bi egzos var çok beğendim fiyatları ne kadar yada önerebileceğiniz daha iyi egzos varmı???
siyah renkte olan mı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:52 ----------
http://www.laserexhausts.com/Default.aspx
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:54 ----------
http://www.laser-exhausts.com/wp-content/uploads/2008/10/km_kmmot071_1219836935.jpg
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:58 ----------
Article Numbers:
68.1001.A Hotcam 125cc Full system Honda CBR125 2005-
68.1002.A Hotcam 125cc Slip on Honda XL125V 2008
68.3001.A Hotcam 125cc Full system Yamaha YZFR125 2008
Suggested retail price:
$530.00 – For a Full HotCam System
$474.00 – For a HotCam Slip-On System
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:59 ----------
bunlar yurtdışı fiyatları
ülkemizde ne kadar bilemem ama 500-600 tl civarı bulrsan iyidir derim
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO