Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
melocann
19 Mart 2010, 15:38
Benim motor her şartı gördü maşallah.Hatta bi keresinde ön tekerler çamurdan kitlendi gitmiyodu çamurdan arka sürekli pati cekiyoduu.ordan cıkarasıya kadar canım cıkmıştı hatta fotoda cekmiştik :D bulursam eklerim.Cross niyetine de kullanıyodum ben.
http://i42.tinypic.com/23rth4z.jpg
böyle havada değil kullanmak dısarı çıkartmaya korkarım yazık karakızıma:salut:
Emre18
19 Mart 2010, 15:42
böyle havada değil kullanmak dısarı çıkartmaya korkarım yazık karakızıma:salut:
Önceden de dediğim gibi merkezde hava çok güzeldi.Asfalt toprak tam motora binmelikti.Bende bi yere gitmek için kestirme o yolu kullanmıstım ama oda çamura battı.Böle olsun istemezdim yane.Şimdi suçlu gibi hissettim kendimi yaf :pale:
melocann
19 Mart 2010, 17:51
Önceden de dediğim gibi merkezde hava çok güzeldi.Asfalt toprak tam motora binmelikti.Bende bi yere gitmek için kestirme o yolu kullanmıstım ama oda çamura battı.Böle olsun istemezdim yane.Şimdi suçlu gibi hissettim kendimi yaf :pale:
suçlusun tabiki
askerler götürün bunu vurun kırbaca yok yok hatta vurun kellesini :P:P:queen:
dynner
19 Mart 2010, 18:56
Beyler motorsuzluk adama koyuyor ya,aşağıda garajda eski motorum duruyor ama sahibi karşı komşum cidden çok duygulu anlar :)
FiqhteR`_CbR
19 Mart 2010, 19:50
usta daha önce motor kullanmadıysan al cg 125 falan yada parçası ucuz olan bir motor acemiliği at ben bu cbr 125te öğrendim motor kullanmasını korka korka öğrendim doğrusu bir sinyali 135 lira eğer yeniysen yedek parçası ucuz ve bol bir motor tercih et. ama yok az çok tecrübem var diyorsan ss motora geçmeyi düşünüyorum diyorsan cbr 125 çok iyi bir tercih olacaktır :cat:[/QUOTE]
daha önce scooter kullandım şimdi vitesliye geçmek istiyorum yamaha kafama yatıyor çünki kalıbı açısından ilerde virajlarda sorun çekmem diye[COLOR="Silver"]
Emre18
19 Mart 2010, 20:03
suçlusun tabiki
askerler götürün bunu vurun kırbaca yok yok hatta vurun kellesini :P:P:queen:
Adalet istiyorum, avukatımı getirin :salut: ben masumum abiii,ben bişi yapmadım,hep motorun suçu o beni tahrik etti :pale: :P :P :mrgreen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:00 ----------
usta daha önce motor kullanmadıysan al cg 125 falan yada parçası ucuz olan bir motor acemiliği at ben bu cbr 125te öğrendim motor kullanmasını korka korka öğrendim doğrusu bir sinyali 135 lira eğer yeniysen yedek parçası ucuz ve bol bir motor tercih et. ama yok az çok tecrübem var diyorsan ss motora geçmeyi düşünüyorum diyorsan cbr 125 çok iyi bir tercih olacaktır :cat:
daha önce scooter kullandım şimdi vitesliye geçmek istiyorum yamaha kafama yatıyor çünki kalıbı açısından ilerde virajlarda sorun çekmem diye[COLOR="Silver"][/QUOTE]
maddi durum iyiyse al kardeş :wiinkk:
FiqhteR`_CbR
19 Mart 2010, 20:05
emre18 ÇANKIRIlımısın ???
Emre18
19 Mart 2010, 20:06
emre18 ÇANKIRIlımısın ???
msj atmıstım gelmedi herhalde evet çankırılıyım
FiqhteR`_CbR
19 Mart 2010, 21:31
msj atmıstım gelmedi herhalde evet çankırılıyım
neresindensin:silent:
atmaca_35
19 Mart 2010, 21:36
bugun arkadasın motorunu servisinden almaya gittik içeride dolanırken aynlar gözüme çarptı modellerine bakarken arasından birisini beğendim SS aynasına çok benziyordu benım motora olur mu diye sordum olur dedıler bende taktırdım bakalım beğenecek misiniz? uzun zamandır aynaları değiştirmeyi düşünüyodum tam denk geldi....
http://pic1.resimupload.com/r8/thumb_245513263.jpg (www.resimupload.com/ds245513263_gorunt001.html)
FiqhteR`_CbR
19 Mart 2010, 21:41
fena deil şık durmuş ama biraz çıkıntısını abartmışlarmı??
onur35
19 Mart 2010, 21:48
bencede aynaların biraz daha kibar bir görünüme ihtiyacı var selocanların antenleri gibi duruyor bizim aynalar:pr:
bosnak_semko
19 Mart 2010, 21:54
arkadaşlar dün tatsız bi kaza yaşadım cbr ımla :( :(
kontrolsüz kavşağa en az 70-80km hızla giren bir ford connect bni alıp götürdü :@ :@sağ bacağmın kaval kemiğinin bulunduğu yerde ödem oluştu ayağım davul gibi şiş..
üstüne birde durmadan kaçtı şerefsiz :@:@:@
plakasını aldım..
motorumun sol aynası ve sol sinyalin camı kırıldı..
ön çamurluğumdada küçük bir çatlak var.. resmleri yüklerim birazdan...
FiqhteR`_CbR
19 Mart 2010, 22:00
BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN ............ler allah bilir bilerek çarpıp kaçmıştır::angry2::::eviiil::
atmaca_35
19 Mart 2010, 22:00
fena deil şık durmuş ama biraz çıkıntısını abartmışlarmı??
yok dostum abartılı değil bende ondan korkmuştum ama yakından daha ii belli oluyo.. motora tam bi SS havası kattı ama aynanın yapısı itibariyle kütükler yatırdım manetler aşağı sarktı kullanımıda güzelleşti gibi...yanlız aynayı takarken fren hidroliğinin yatağında farklı bi yere takılmış olduğunu gördüm onu yaparken ön fren hava yapıp boşaldı ufak bi uğraşla onuda hallettim.. bu aynadan kullanmanızı tavsiye ederım sadece 25 lira...
funkyboys
19 Mart 2010, 22:03
kontrolsüz kavşağa en az 70-80km hızla giren bir ford connect bni alıp götürdü :@ :@sağ bacağmın kaval kemiğinin bulunduğu yerde ödem oluştu ayağım davul gibi şiş..
plakasını aldım..
cok gecmiş olsun dostum.:rendeer::rendeer: doktora gittinmi snn tarif ettiğin sey benim diz kapagımda olmusdu kosarken kaymısdım. içerisindeki sıvıyı küçük bi operasyonla alıyorlar. ağrı sızı kalmıyo tavsiye ederim:bounce:
bosnak_semko
19 Mart 2010, 22:04
BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN ............ler allah bilir bilerek çarpıp kaçmıştır::angry2::::eviiil::
salasın..
vuran herif 55 yaşlarında yaşlı bi adamdı :@ :@ :@
plakasını aldım..
bi ayağa kalkiiim gereken yapılıcak...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:04 ----------
cok gecmiş olsun dostum.:rendeer::rendeer: doktora gittinmi snn tarif ettiğin sey benim diz kapagımda olmusdu kosarken kaymısdım. içerisindeki sıvıyı küçük bi operasyonla alıyorlar. ağrı sızı kalmıyo tavsiye ederim:bounce:
sağol dostum..
doktora gittimm..
Emre18
19 Mart 2010, 23:26
neresindensin:silent:
pm attım kardeş
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:25 ----------
bugun arkadasın motorunu servisinden almaya gittik içeride dolanırken aynlar gözüme çarptı modellerine bakarken arasından birisini beğendim SS aynasına çok benziyordu benım motora olur mu diye sordum olur dedıler bende taktırdım bakalım beğenecek misiniz? uzun zamandır aynaları değiştirmeyi düşünüyodum tam denk geldi....
http://pic1.resimupload.com/r8/thumb_245513263.jpg (www.resimupload.com/ds245513263_gorunt001.html)
aynalar güzel duruyo kardeş hayırlı olsun.Güle güle kullan :wiinkk:
mücahit_89
19 Mart 2010, 23:30
plakasını aldım..
dostum çok geçmiş olsun ya,şu araba sürücüleri varya:pr::pr::pr:çook dikkat etmek lazım çook.
Emre18
19 Mart 2010, 23:30
plakasını aldım..
Geçmiş olsun kardeş ALLAH şifa versin.Üzüldüm adına.İyiki kırık yok.Bide durmadan gitmiş ş...siz kendi oğluna yapılsa öle bişi kim bilir ne yapardı.Tekrardan geçmiş olsun inş kısa zamanda iyileşir :rendeer:
bosnak_semko
19 Mart 2010, 23:31
Geçmiş olsun kardeş ALLAH şifa versin.Üzüldüm adına.İyiki kırık yok.Bide durmadan gitmiş ş...siz kendi oğluna yapılsa öle bişi kim bilir ne yapardı.Tekrardan geçmiş olsun inş kısa zamanda iyileşir :rendeer:
sağolasın dostum :( :(
fearlesboyy
19 Mart 2010, 23:34
arkadaşlar bır cbr 125 var motor biraz sesli çalışıyor.sibob ayarlarından dediler yaparsak düzelir dediler.aynı metal sesi çarpması gibi şıngırtılı ve seslı calısıyor birde eksantirikdendir dediler bunun parça fiyatını bilen varmı yada temin edebileceğimiz bir yer
bu arada bosnak_semko kardeş cok cok geçmiş olsun keşke o anda trafik çagırıp tutanak tuttursaydın.masraf için değil en azından böyle şerefsizler vurup kaçmaya cesaret edemesinler diye
Emre18
19 Mart 2010, 23:41
Beyler motorsuzluk adama koyuyor ya,aşağıda garajda eski motorum duruyor ama sahibi karşı komşum cidden çok duygulu anlar :)
koymazmı kardeşim.Benimkide aşağıda yatıyo ama süremiyom.Önümden mondial fln geçince içim gidiyo.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:36 ----------
arkadaşlar bır cbr 125 var motor biraz sesli çalışıyor.sibob ayarlarından dediler yaparsak düzelir dediler.aynı metal sesi çarpması gibi şıngırtılı ve seslı calısıyor birde eksantirikdendir dediler bunun parça fiyatını bilen varmı yada temin edebileceğimiz bir yer
bu arada bosnak_semko kardeş cok cok geçmiş olsun keşke o anda trafik çagırıp tutanak tuttursaydın.masraf için değil en azından böyle şerefsizler vurup kaçmaya cesaret edemesinler diye
şıngırdama ise sübap ayarından olabilir.Benimde başıma geldiğinden biliyorum.Kompresör zayıflıyodu.Cbr 125 e göre emme ve egzost ayarlarını yaptır.Daha iyi bilen arkadaşlarda cvplar :)
bosnak_semko
19 Mart 2010, 23:43
daha ben yerdeyken bastı kaçtı...
arkasından plakasını alabildim bitek...
eğer dursaydı zaten daha hiç bir yere gidemezdi altındaki arabasını alırdım onun :@ :@ :@
ahmet93
20 Mart 2010, 00:03
koymazmı kardeşim.Benimkide aşağıda yatıyo ama süremiyom.Önümden mondial fln geçince içim gidiyo.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:36 ----------
şıngırdama ise sübap ayarından olabilir.Benimde başıma geldiğinden biliyorum.Kompresör zayıflıyodu.Cbr 125 e göre emme ve egzost ayarlarını yaptır.Daha iyi bilen arkadaşlarda cvplar :)
Hadi gelin 1 tur veriyim benim motoru size.:cherry::cherry:
Ama yeni motor alırsanız acımam 100 km benimdir.:queen:
Bosnak_semko geçmiş olsun, plakasını alabilmen iyi olmuş.
Emre18
20 Mart 2010, 09:26
Hadi gelin 1 tur veriyim benim motoru size.:cherry::cherry:
Ama yeni motor alırsanız acımam 100 km benimdir.:queen:
Bosnak_semko geçmiş olsun, plakasını alabilmen iyi olmuş.
tmm kardeşim anlaştık.Başka bi motor alamıyacam ama şimdikten söleyim :mrgreen:
spawnem
20 Mart 2010, 11:34
bu sorun sadece bende var diye hayıflanıyordum yanlız değilmişim:P benimki şıngırtı değilde motor soukken metal metale carpıyor gibi bi ses cıkartıyor ısındıktan sonra ses kesiliyor saat gibi calısıyor motor.hangi servise gittiysem servise gidene kadar motor ısındığı için ses kendini gostermedi hiç.egzantirik zinciri diyen var debriyaj tası değişicek diyen var var olu var yani??ben subab ayarını yaptırdım subabtan değil sen cozum bulursan buradan paylasırsın
6PaTLaR
20 Mart 2010, 12:05
CBR 125 r 'nin 2010 Modeli Çok Güzel Olmuş:cat: Enjeksiyon Sistemi Takmışlar da 100 Km de Kaç Litre Benzin Harcıyo Bilen Var Mı??
seannnnn
20 Mart 2010, 12:40
@spawnem @fearlesboyy
dynner zamanında ekzantirik zincir sesi kronik olarak var demişti. bir sorun teşkil etmiyor demişti. haberiniz ola...
Emre18
20 Mart 2010, 15:20
Güneşli ve sıcak bi havada CıBıR olmasına rağmen motora binememek ne kötü :pr: :salut: :salut: ALLAH kimseye yaşatmasın :salut:
atmaca_35
20 Mart 2010, 15:53
az önce cilamı da attım kısmetse yarın BURSA MT ile geziye gidicem.. darısı sizlere....
http://pic1.resimupload.com/r4/thumb_237429692.jpg (www.resimupload.com/ds237429692_gorunt002.html)
http://pic1.resimupload.com/r3/thumb_630708499.jpg (www.resimupload.com/ds630708499_gorunt001.html)
ahmet93
20 Mart 2010, 18:17
Güneşli ve sıcak bi havada CıBıR olmasına rağmen motora binememek ne kötü :pr: :salut: :salut: ALLAH kimseye yaşatmasın :salut:
Size laf yetiştirirken benim lastikte patlamış:). Yenisi almayı düşünüyorum ben de. Pirelli mt75 kullananlar lastiklerinden memnun mu?
Emre18
20 Mart 2010, 18:20
Size laf yetiştirirken benim lastikte patlamış:). Yenisi almayı düşünüyorum ben de. Pirelli mt75 kullananlar lastiklerinden memnun mu?
Geçmiş olsun kardeşim nasıl patlamış lastik.Çivi fln mı var
ahmet93
20 Mart 2010, 18:26
Geçmiş olsun kardeşim nasıl patlamış lastik.Çivi fln mı var
Hayır cam parçaları 4-5 yerden kesmiş lastiği yani ne fitil ne de yama yapılabiliyo.Zaten değiştirmeyi düşünüyodum, hazır Anes motorda %10 indirim varken değiştiririm.
Emre18
20 Mart 2010, 18:29
Geçmiş olsun.
Bende değiştirecem ama motorun masrafından para artarsa eğer.
cakalaz
20 Mart 2010, 22:39
Yeni kasa CBR alan yok mu yahu :P
atmaca_35
20 Mart 2010, 23:34
benım önde de arkada MT75 var öle ahım şahım bi lastik değil....
funkyboys
20 Mart 2010, 23:47
Yeni kasa CBR alan yok mu yahu :P
ben sevise getirttim ama almıcamm :D bakmak için getirttim siyah-kırmızı olanından:queen::queen:
__sArSıLmAz__
21 Mart 2010, 02:20
az önce cilamı da attım kısmetse yarın BURSA MT ile geziye gidicem.. darısı sizlere....
http://pic1.resimupload.com/r4/thumb_237429692.jpg (www.resimupload.com/ds237429692_gorunt002.html)
http://pic1.resimupload.com/r3/thumb_630708499.jpg (www.resimupload.com/ds630708499_gorunt001.html)
kardeş aynaların çok güzel olmuş,bence orijinalinden daha iyi arkayı gösterir
ayrıca kaza yapan arkadaşımıza çok geçmiş olsun
lastik konusunda kesinlikle metzeleri öneririm kaymıyo demişlerdi hakkaten çok iyi bi lastik,bugün muhtemelen bu lastik beni ölümden kurtardı,çok kötü bi kaza atlattım bendede biraz hata vardı,dar yolda hızlı gidiyodum ama önümdeki pikapda hızlı gidiyodu ve pikabın arkasındada demirler var sivri sivri pikapdan dışarı taşmış,kenarda park halindeki bordo araç bir anda pikapın önüne kırınca pikap ani fren yaptı bende pikabın durduğunu görünce ön arka frenlere yüklendim,motor önce kaymadı lastik yola çok iyi yapıştı lastiğin yapıştığını hisettim çünkü orijinal lastiğinde biraz frene sert yüklenince tekeri kitliyo yağ gibi kayıyo,pikaba biraz daha yaklaşınca frenlere biraz daha sert bastım motor yan yan kaydı beni üstünden atıyodu,daha sonra pikaba 3-4 metre kala frenleri bıraktım ve frenlere pompalaya pompalaya bastım ama pikaba çarpmaktan korkuyorum çünkü pikabın arkasında demir çubuklar var pikaba çarpmadan aynen demirlere saplanırım ondan korktum baari direksiyonu sağa kırıp borda araca çarpim dedim,dierksiyonu sağa doğru kırdım daha sonra bordo araç hızlıca ilerleyince çarpmaktan kurtuldum Allah korudu,hemen pikabın ön camına yaklaştım adama küfürleri saydırdım adam benim suçum yok bordo araca çarpmamak için durdum dedi,hemen bordo araca yanaştım bi baktım bayan şoför,ağzıma gelen küfürü saydım kadın sonra gaza bastı kaçtı,motoru sağa çektim çünkü elim ayağım tutmuyodu,hemen arkamdada kırmızı cbr siyle kuzenim nooldu öyle yaa dedi,5 dk falan motoru kullanamadım Allah korudu,haalada yaşadığıma şükrediyorum...
Akın K.
21 Mart 2010, 02:28
geçmiş olsun allah korumuş gerçekten br daha böyle bir olay yaşamaman dileğiyle :cyclopsan
__sArSıLmAz__
21 Mart 2010, 02:35
geçmiş olsun allah korumuş gerçekten br daha böyle bir olay yaşamaman dileğiyle :cyclopsan
eyvallah hocam sağolasın,hepimizin tekeri düz bassın...
Akın K.
21 Mart 2010, 03:00
eyvallah hocam sağolasın,hepimizin tekeri düz bassın...
amin:rendeer:
Emre18
21 Mart 2010, 08:30
kardeş aynaların çok güzel olmuş,bence orijinalinden daha iyi arkayı gösterir
ayrıca kaza yapan arkadaşımıza çok geçmiş olsun
lastik konusunda kesinlikle metzeleri öneririm kaymıyo demişlerdi hakkaten çok iyi bi lastik,bugün muhtemelen bu lastik beni ölümden kurtardı,çok kötü bi kaza atlattım bendede biraz hata vardı,dar yolda hızlı gidiyodum ama önümdeki pikapda hızlı gidiyodu ve pikabın arkasındada demirler var sivri sivri pikapdan dışarı taşmış,kenarda park halindeki bordo araç bir anda pikapın önüne kırınca pikap ani fren yaptı bende pikabın durduğunu görünce ön arka frenlere yüklendim,motor önce kaymadı lastik yola çok iyi yapıştı lastiğin yapıştığını hisettim çünkü orijinal lastiğinde biraz frene sert yüklenince tekeri kitliyo yağ gibi kayıyo,pikaba biraz daha yaklaşınca frenlere biraz daha sert bastım motor yan yan kaydı beni üstünden atıyodu,daha sonra pikaba 3-4 metre kala frenleri bıraktım ve frenlere pompalaya pompalaya bastım ama pikaba çarpmaktan korkuyorum çünkü pikabın arkasında demir çubuklar var pikaba çarpmadan aynen demirlere saplanırım ondan korktum baari direksiyonu sağa kırıp borda araca çarpim dedim,dierksiyonu sağa doğru kırdım daha sonra bordo araç hızlıca ilerleyince çarpmaktan kurtuldum Allah korudu,hemen pikabın ön camına yaklaştım adama küfürleri saydırdım adam benim suçum yok bordo araca çarpmamak için durdum dedi,hemen bordo araca yanaştım bi baktım bayan şoför,ağzıma gelen küfürü saydım kadın sonra gaza bastı kaçtı,motoru sağa çektim çünkü elim ayağım tutmuyodu,hemen arkamdada kırmızı cbr siyle kuzenim nooldu öyle yaa dedi,5 dk falan motoru kullanamadım Allah korudu,haalada yaşadığıma şükrediyorum...
Geçmiş olsun dostum büyük kaza atlatmışın.Allah korumuş.Bayan şoförede Allah akıl fikir versin.Bilinçlenir inş.Dar yolda kazık fren yapılırmı ya.İnş bidaha yaşamazsın ve bizlerde yaşamayız.:rendeer:
atmaca_35
21 Mart 2010, 10:16
geçmiş oplsun... bu bayan sürücüleri yemizlemek lazım ortalıktan:)
onur35
21 Mart 2010, 11:36
arkadaşlar kaskların vizörleri nasıl çıkartılıyor ben daha önce hiç denemedim renkli olan vizörü diğer kaskıma takmak istiyorum tabi uyarsa,bu işin pratiği varmıdır yada bir video filan yardımcı olursanız sevinirim:wiinkk:
__sArSıLmAz__
21 Mart 2010, 12:13
emre ve atmaca kardeş sağolun Allah hepimizi kazadan beladan korusun
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:10 ----------
arkadaşlar kaskların vizörleri nasıl çıkartılıyor ben daha önce hiç denemedim renkli olan vizörü diğer kaskıma takmak istiyorum tabi uyarsa,bu işin pratiği varmıdır yada bir video filan yardımcı olursanız sevinirim:wiinkk:
kask vizörleri aynı marka ve aynı markanın aynı modellerine sadece olur,mesela bende lazer stroke var onun vizörü bırak başka markayı lazerin sadece stroke ve vertigo modellerine uyar,mesela agv nin K serisi vizörü agv nin diğer kask modellerine olmaz
melocann
21 Mart 2010, 12:32
bu sorun sadece bende var diye hayıflanıyordum yanlız değilmişim:P benimki şıngırtı değilde motor soukken metal metale carpıyor gibi bi ses cıkartıyor ısındıktan sonra ses kesiliyor saat gibi calısıyor motor.hangi servise gittiysem servise gidene kadar motor ısındığı için ses kendini gostermedi hiç.egzantirik zinciri diyen var debriyaj tası değişicek diyen var var olu var yani??ben subab ayarını yaptırdım subabtan değil sen cozum bulursan buradan paylasırsın
slm dostum ben o sesi aldım alalı var bu sadece cbr 125 için değil 600f'te de var bu kronik bi sorun diye duydum
gelen ses sübap sesine benziyor değil mi o egzantirik zincir sesi zincir değişmeden düzelmiyor gkn ve ismail usta bizat ilgilenmişlerdi saolsunlar
onur35
21 Mart 2010, 13:57
dostum bende motogen marka bir kask var onun vizörü hafif koyu renkli ve hafif büyük tam kapanmıyor belki LS2 ye olur diye şey ettim:cherry:renkli vizör alıcam en kötü ihtimal ama takmasını bilmiyorum ki :silent:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:35 ----------
dostum bende motogen marka bir kask var onun vizörü hafif koyu renkli ve hafif büyük tam kapanmıyor belki LS2 ye olur diye şey ettim:cherry:renkli vizör alıcam en kötü ihtimal ama takmasını bilmiyorum ki :silent:
LS2 güneş vizörü nereden bulabilirim bilen yok mu?
__sArSıLmAz__
21 Mart 2010, 14:54
burda adanada satılıyo ama fiyatını bilmiyorum
casillas00
21 Mart 2010, 15:07
__sArSıLmAz__ Abi çok geçmiş olsun.Allah korumuş gercekten okurken ben bile korktum sen yaşamışsın olayı.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO