Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
SAKAL
06 Temmuz 2006, 16:53
Tebrik ediorum seni kaçırmamışsın bu fırsatı değerlendirmişsin SAKAL !
En kısa zamanda kendi motoruna da sahip olabilmeni diliorum arkadaşımmm...
Arkadaşlar bildiğiniz gibi kolum kırık olduğu için güzel CBR 125'imi kullanamıodum 3 aydır.Şaka gibi gelio hala sööleyince.Koskoca 3 ay geldi geçti ben de buarada 2 tane operasyon atlattım ve sonunda bugünkü halime kavuştum.Çok az kaldı tamamen eski halime kavuşmaya.Ama doktorlarımdan izin aldım yani artık motosiklet kullanabileceğime karar verdiler.Bende haftaya dönücem yollara.Dönüşümün ilk dakikalarını ve hissettiklerimi de paylaşırım sizlerle.3 ay bekleyen insan 1 haftada bekler hatta üstüne bi 3 ay daha bekler:P
Yaw cbr 125 teklifi kaçar mı repsola hiç ilgim yoktu ama repsolü görünce hayran kaldım kullanımı filan çok güzeldi millet hayran hayaran motora bakıyor
TESS
06 Temmuz 2006, 16:57
Walla kusura bakma ben bi 3 ay daha almiim yani.Bekleyemem ya.Motorum öyle kapıda durcak ben de sadece bakıcam 3 ay daha.Yok Yok mümkün diil!:P
praetorian
06 Temmuz 2006, 17:43
ben bugun bınemedım nası koydu anlatamam..her sabah alısmısım onla ıse gıtmeye ısten once stresten arınmaya ısten sora rahatlamaya..bugun yok ne yazıkkı..en kısa zamanda servıse gıtmelıyım..hatta sımdı randevumu alsam:)
Carcharoth
06 Temmuz 2006, 19:48
:) bende artık işe motorumla gidiyorum. Hakkaten insan rahatlıyor. Ama bu gün yatırıyordum motoru. Ama şaştım kendime çok güzel toparladım. 45 derece bir viraj vardı yattım motorla tam kalkmadan motor pati çekti ve kaydı çok az kalmıştı düşmeme ama gazı biraz azalttım hafif doğruldum toparladı hemen. Ama tırstım yani :) neyse ders oldu artık 600'lük motor gibi yatmam :D Ama bu olaydan sonra arka tekeri kalınlaştırmak geldi hemen aklıma
SAKAL
06 Temmuz 2006, 20:01
:) bende artık işe motorumla gidiyorum. Hakkaten insan rahatlıyor. Ama bu gün yatırıyordum motoru. Ama şaştım kendime çok güzel toparladım. 45 derece bir viraj vardı yattım motorla tam kalkmadan motor pati çekti ve kaydı çok az kalmıştı düşmeme ama gazı biraz azalttım hafif doğruldum toparladı hemen. Ama tırstım yani :) neyse ders oldu artık 600'lük motor gibi yatmam :D Ama bu olaydan sonra arka tekeri kalınlaştırmak geldi hemen aklımablackhawk abi arkaya biraz ağır bi çanta şart dedi oda tekeri kalınlaştırmayı düşünüyordu
@hmedim
06 Temmuz 2006, 20:08
Arkadaşlar bildiğiniz gibi kolum kırık olduğu için güzel CBR 125'imi kullanamıodum 3 aydır.Şaka gibi gelio hala sööleyince.Koskoca 3 ay geldi geçti ben de buarada 2 tane operasyon atlattım ve sonunda bugünkü halime kavuştum.Çok az kaldı tamamen eski halime kavuşmaya.Ama doktorlarımdan izin aldım yani artık motosiklet kullanabileceğime karar verdiler.Bende haftaya dönücem yollara.Dönüşümün ilk dakikalarını ve hissettiklerimi de paylaşırım sizlerle.
çok geçmiş olsun ...:rendeer: benim niye haberim olmadı ya :silent: neyse toparlamana sevindim ... doktordan izin alman güzel motorsuzluk ne kadar zor biliyorum ki son yaptığım kazada 21 gün motorum evde yattı her işe gidip gelince minübüse her bindiğimde ölmek istedim münibüse binmektense :salut: okadarki motoruma aşığım onun üzerine binince dünyanın bütün derdi sıkıntısı yok oluyo ...:bounce:
o yüzden bir motorcuyu yaralamak istersen bıçak silah kullanmana gerek yok motorunu elinden al yeter o zaten kanserli hasta gibi gün gün erir zaten :salut: neyse çok duygulandım galiba yine:queen:
Carlitoturco
06 Temmuz 2006, 20:49
Bu c.tesi gireceğimiz A2 motor sınavı motor soruları zorluk derecesi nasıl arkadaşlar? Sürücü kursu 50 soru verdi bunları çöz kesin geçersin dedi, sizce yeterli mi? Siz nerelerden çalıştınız?
Carcharoth
06 Temmuz 2006, 21:18
O verdiği 50 sorunun içinden çıkacak zaten merak etme geçersin zor değil...
SAKAL
07 Temmuz 2006, 01:38
Beyler az önce blackhawk abi bana mesaj çekti ve Kayseri Pınarbaşında olduğunu söyledi ve hepinize selam söyledi.Resimleri ben büyük bi merakla bekliyorum çünkü ikimizin fotolarıda var
CbR_BaTu
07 Temmuz 2006, 01:49
abi kalın lastik taktırmayı düşünen hiç beklemesin hemen taktırsın ben dun taktırdım motor hemen hemen hiç savurmuo herkes tavsiye ederim......
praetorian
07 Temmuz 2006, 09:58
of motorsuz bı gun daha..gunaydın herkese..ben baska bısı sorcam belkı fıkrınız vardır..on cama lacıvert fılm cekmeyı dusunuorum nerden bulabılırım bole seylerı?
@hmedim
07 Temmuz 2006, 10:47
of motorsuz bı gun daha..gunaydın herkese..ben baska bısı sorcam belkı fıkrınız vardır..on cama lacıvert fılm cekmeyı dusunuorum nerden bulabılırım bole seylerı?
sanada günaydın... larciverti bilmiyorumda bende benimkine siyah çektirecektim sonra kanuni nin repsolünde gördüm ön siyah cam hoşuma gitmedi vazgeçtim orjinali daha iyi gibi ama oto aksesuarcılarda bulabilirsin sanırım film :cat:
praetorian
07 Temmuz 2006, 11:20
siyah repsole uymaz abı(siyah lacıvert uyumsuzdur)oyuzden lacıvert lazım bana..
twıns_cbr125
07 Temmuz 2006, 14:46
abi kalın lastik taktırmayı düşünen hiç beklemesin hemen taktırsın ben dun taktırdım motor hemen hemen hiç savurmuo herkes tavsiye ederim......
batucum lastını merak edıorum nasıl oldu ya gecen benım bı arkadasıma da taktırdım bıızm motorcuda sawurmuo batucum gule gule kullan ya bı goruselım ya lastı nı merak ettım nese keyıflı surusler:P
Luxor
07 Temmuz 2006, 14:54
batucum lastını merak edıorum nasıl oldu ya gecen benım bı arkadasıma da taktırdım bıızm motorcuda sawurmuo batucum gule gule kullan ya bı goruselım ya lastı nı merak ettım nese keyıflı surusler:P
arkadaşlar taktığınız lastik ölçüsü ne, ne kadara mal oldu, hızlanmada bir değişiklik oldu mu?
paylaşırsanız sevinirim.
bir de bayaa bir araştırdım forumu ama sağlıklı bir cevap bulamadım, malum 1800 küsür mesaj var bu başlıkta.
cbr125 in hızlanma değerleri nasıl
mesela gidişte ani hızlanma gerekirse atak mı
0-100 durumu nedir.
sitelerdeki verileri değil de sizin tecrübelerinizi merak ediyorum.
mesela ucuz motorlar arasında hızlı diye tabir edilen 151rs i yiyormusunuz yolda :)
veya hangi motorlar ile başa baş gidebiliyorsunuz...
bilgilendirirseniz sevinirim...
SAKAL
07 Temmuz 2006, 19:59
blackhawk Abi Diyarbakir Mevkiğinde Ozaktasi Abi Orda Galiba Okursan Blackhawkin Numarasini Yaziyorum Bi Görüşün, Tanişmiş Olursunuz
05052188621
tronic
07 Temmuz 2006, 20:02
arkadaşlar taktığınız lastik ölçüsü ne, ne kadara mal oldu, hızlanmada bir değişiklik oldu mu?
paylaşırsanız sevinirim.
bir de bayaa bir araştırdım forumu ama sağlıklı bir cevap bulamadım, malum 1800 küsür mesaj var bu başlıkta.
cbr125 in hızlanma değerleri nasıl
mesela gidişte ani hızlanma gerekirse atak mı
0-100 durumu nedir.
sitelerdeki verileri değil de sizin tecrübelerinizi merak ediyorum.
mesela ucuz motorlar arasında hızlı diye tabir edilen 151rs i yiyormusunuz yolda :)
veya hangi motorlar ile başa baş gidebiliyorsunuz...
bilgilendirirseniz sevinirim...
galiba 600 f in ön lastiğini cbr 125 in arkasına takıyorlar , normal arka lastiği de öne takıyorlar diye biliyorum.foto görsek fena da olmaz hani:queen:
hızlanma olarak ben hiç ölçmedim ancak ataklık konusunda bir 125 cc ne kadar ataksa o kadar atak diyebilirim. aprilia gibi yüksek beygirli değil tabi ama 151rs ile aynı da değil doğal olarak.Tabii ki yer 151rs yş:P
ozaktasi
07 Temmuz 2006, 20:12
eyvallah sakal cumartesi inşallah görüşmeye çalışacam blachawkla.....
SAKAL
07 Temmuz 2006, 20:41
galiba 600 f in ön lastiğini cbr 125 in arkasına takıyorlar , normal arka lastiği de öne takıyorlar diye biliyorum.foto görsek fena da olmaz hani:queen:
hızlanma olarak ben hiç ölçmedim ancak ataklık konusunda bir 125 cc ne kadar ataksa o kadar atak diyebilirim. aprilia gibi yüksek beygirli değil tabi ama 151rs ile aynı da değil doğal olarak.Tabii ki yer 151rs yş:Pcbr 125 e honda 1000 rr lastiği hatta araba lastiği uydurulsa 151 rs yi yine tokatlacağını düşünüyorum ben
Carcharoth
07 Temmuz 2006, 21:19
ozaktasi abi yapmıştı dunlop alıp 130'luk diyodu. Bence hızlanmayı falan pek etkilemez. Orta sayfalarda resimleri ve açıklaması var.
CbR_BaTu
08 Temmuz 2006, 00:50
abi lastik 120 lik 100 ytl falan hızlanmada şuana kadar fazla bi fark görmedim zaten taktıktan sora uzun yola cıkmadım...
Luxor
08 Temmuz 2006, 01:06
neden soruyorum derseniz, büyük ihtimalle daha iyi bir alternatif bulmazsam yakında bir cbr da ben almayı planlıyorum.1 aya kadar tam belli olacak ve yollardaki cbr sayısı 1 adet artacak
ama dediğim gibi daha iyi bir alternatif bulamaz isem(fiyat, performans, fiyat/kazanç oranları iyice hesaplanmaya başladı bile :) )
FANTASTICUA
08 Temmuz 2006, 03:19
beyler scooter diyodum ama bu aletı gorunce kararım degıstı
bu alet en fazla kaç basar çabuk hızlanırmı
100 km de kaç yakar biraz bilgi verebilirmisiniz
Starsailor
08 Temmuz 2006, 13:07
selamlar öncelikle.
koruma demiri yapılıyor mu bu motora bilgisi olan var mı arkadaşlar?
praetorian
08 Temmuz 2006, 13:08
koruma takozu takılıyor..mototalda takıyorlarmıs..boy gerıdekı sayfalarda resmını koymustu..
along
08 Temmuz 2006, 13:26
arkadaşlar BBRR nickli MOD arkadaşla cbr125r ve cbf 250 HAKIKINDA bir soru sorayım DEDİM adam bana O MOTOR degil grenaj takılmış MOPED dedi yav YENİ ÜYE OLSA MOTORDAN ANLAMAYAN BİRİ OLSA CAHİL BİRİ OLSA neyse DİYCEM ama adam bide modluk YAPIYOR
KONU CBF 250 BAŞLIGINDA SON SAYFALARDA
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=14624&page=4
Starsailor
08 Temmuz 2006, 13:33
koruma takozu takılıyor..mototalda takıyorlarmıs..boy gerıdekı sayfalarda resmını koymustu..
teşekkürler praetorian..
along
08 Temmuz 2006, 13:45
mod lar her motoru beğenecek diye bişi yok ..fikrimi söylemiyimmi...benim fikrim bu cbr bana göre motor değil...ben bunu 22 yıllık motor deneyimime göre söylüyorum bedava verseler binmem ha unutmadan benim bindiğim hyosung rx 125 senin cbr dan pahalı vede kaliteli 5 yıldır bende sen 5 yıl cbr "a bin öle konuş...mod görevi burda kuralları uygulamak ...git bir mopedin lastiklerine bak bide cbr ın lastiklerine arada fark varsa bana nolur söle ....ben beğenmiyorum vede fikrimi sölüyorum ...
BBRR NİCKLİ modun YAZISIDIR
praetorian
08 Temmuz 2006, 14:49
sıkıldım cbr 125 tartısmasından walla..fıkrını solemıs saygı duyuorum..ne dıyım yanı?
adam degıstırmıcek fıkrını..saygılar sevgıler sevgılı modumuza!!
neyse sımdı servıse gıdıorum bakalım ne kadar para cıkacak benden..bıttım zaten bu ay:(
SAKAL
08 Temmuz 2006, 14:59
mod lar her motoru beğenecek diye bişi yok ..fikrimi söylemiyimmi...benim fikrim bu cbr bana göre motor değil...ben bunu 22 yıllık motor deneyimime göre söylüyorum bedava verseler binmem ha unutmadan benim bindiğim hyosung rx 125 senin cbr dan pahalı vede kaliteli 5 yıldır bende sen 5 yıl cbr "a bin öle konuş...mod görevi burda kuralları uygulamak ...git bir mopedin lastiklerine bak bide cbr ın lastiklerine arada fark varsa bana nolur söle ....ben beğenmiyorum vede fikrimi sölüyorum ...
BBRR NİCKLİ modun YAZISIDIR
BBRR abi yani barış abi 125 kilo:) inşallah kızmaz belirttim diye banada öyle dedi ama vardır onunda bi bildiği mobiletin üstünede takılsın cbr 125 kıyafeti versin o performansıda görelim bütün 4 zamanlı motorlardan iyi cbr 125 çekiş olsun hız olsun görünüş estetik ses olsun hepsinden iyi karizması var isteyen alır ona biner isteyen binmez ama BBRR abi bence fiyatından kıl oluyor bu motora
okan4037
08 Temmuz 2006, 15:13
along abı bbr abı bırakın tartısmayın tartısacak mesele cok kucuk bısey kalp kırılır ama duzelmez
@hmedim
08 Temmuz 2006, 19:18
evet arkadaşlar sonunda bu gün saat 16.00 itibari ile Blackhawck nikli abimiz savaş yanıma tatvana geldi ve onunla tanıştık motorları karşılaştırdım urfada servise sokmuş motoru süper durumda ben kesin 4000 bakımına urfaya gidiyorum allah bi mani vermezse benim mağazada oturup biraz sohbet ettik motorlarla çekmiş olduğumuz resimleri ahada veriyorum.... en son onu uğurlamak için çarşı merkezine götürdüm iki tane cbr 125 r repsol millet bize nebakıyodu görecektiniz :queen: ama süper bi insan onunla tanıştığıma çok memnun oldum... van'a gitmesi gerekiyodu ne yaptımsa akşam misafirim olmadı artık bi dahaki sefere gelir telafi ederiz nede olsa artık yakınız ...:cat:
bizim canavarlar :queen:
http://img241.imageshack.us/img241/1676/dsc0122928zi.jpg (http://imageshack.us)
burdada biz ve atlarımız :queen:
http://img241.imageshack.us/img241/8397/dsc0123029dy.jpg (http://imageshack.us)
buradada 17 plaka çanakkaleden 13 plaka bitlise geldiğinin ispatı
http://img241.imageshack.us/img241/7953/dsc0123121ek.jpg (http://imageshack.us)
http://img241.imageshack.us/img241/6404/dsc0123228vv.jpg (http://imageshack.us)
http://img241.imageshack.us/img241/5746/dsc0123326hc.jpg (http://imageshack.us)
Carcharoth
08 Temmuz 2006, 19:44
Blackhawk bir tane ya bir kişide şu adama laf söylesin ama yok :D Öyle delikanlı ve yardımsever bir abimiz. Teşekkür ediyorum ona böyle yardımsever olduğu için :rendeer:
Bu arada BBR bence ayıp etmiş. Ben ondan böyle bir tavır ve uslüp beklemezdim
okan4037
08 Temmuz 2006, 19:51
abı sende arada kaynamısın be yaff:P
SAKAL
08 Temmuz 2006, 19:57
Aman iki cbr 125 birlikte dolaşmayın nazar deycek
Luxor
09 Temmuz 2006, 01:49
beyler yok mu aranızda cbr ın 0-100 unu ölçen birileri.
şöyle deneyimlediğiniz hızlanma verilerini merak ediyorum.web sitelerinde yazan değil sizin şahit olduğunuz hızlanma nasıl.
diğer 125 liklere hatta 150 liklere göre...
1 ay içinde %90 almayı düşünüyorum ve forumda tatmin edici bir cevap bulamadım, o yuzden soruyorum.
okan4037
09 Temmuz 2006, 14:36
along u uzaklastırdılar bılyodum zaten ole olacagını
Luxor
09 Temmuz 2006, 15:18
bana uzaklaştırılması şahsen yanlış geldi
SAKAL
09 Temmuz 2006, 15:20
Yanlış değil bence rencide edici sözler yazmıştı
okan4037
09 Temmuz 2006, 15:29
beyler onu bunu bırakında olmus bıtmıs olay sıze bır sorum var
bu cbr 100 km de kac lıtre yakıt tuketıyor ???(fabrıka verısı deıl)
km de 100 bin 200 bin demeyın cunku bu kalıcı olmuyor benzın hep zamlandıgı ıcın
SAKAL
09 Temmuz 2006, 15:35
blackhawk abiyle bu konu üzerinde sohbet ettik şehir dışında 10 lt depoyla 350 gidiyor dedi şehir içi bu 270 e düşüyor dedi ordan sen hesapla ama bizim piskopatghostriderin motoru çok yakıyor söylediğine göre...
okan4037
09 Temmuz 2006, 15:37
bende zaten ondan dolayı sordum pc nınkı 1 lıtre ıle 20 km gıdıyor
Luxor
09 Temmuz 2006, 15:38
mesela soyle düşünsek
benim arkadaşta sl150 var, full depo 400 civarı gidiyorum dedi(ama sakin kullanır motoru)
cbr bu durumda sl150 ye göre benzini içiyor diyebilirmiyiz...
okan4037
09 Temmuz 2006, 16:25
yav benım anlamadıgım benım motordan nasıl daha fazla yaktıgı.. bunu benım motorun guclu dıye demıyorum o motor daha guclu ama o vıteslı oldugu ıcın benımkınden az yakması grekır veya aynı yakması gerkır ama bu fazla yakıyor
ufuk3535
09 Temmuz 2006, 16:33
Selam,
Ben de aranıza yeni katıldım:
Repsol - Ufuk YILDIRIM - ufuk001@gmail.com
tronic
09 Temmuz 2006, 16:49
Selam,
Ben de aranıza yeni katıldım:
Repsol - Ufuk YILDIRIM - ufuk001@gmail.com
Hoşgeldin ufuk3535.:rendeer:
okan4037
09 Temmuz 2006, 17:12
hoşgeldinn:rendeer:
ufuk3535
09 Temmuz 2006, 17:29
Hoşbulduk...
Arkadaşlar, kask alacağım.
Bana bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim. (Ankara'dayım)
okan4037
09 Temmuz 2006, 18:23
yalnız msn adresını yaznnıs yazmısın
SAKAL
09 Temmuz 2006, 19:03
Hoşbulduk...
Arkadaşlar, kask alacağım.
Bana bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim. (Ankara'dayım)Ben bundan istiyorum
http://www.feyizoglu.com/alisveris/images/products/43917Al.jpg
Teknopolimer dış yüzey
Standart astar
Çizilmez vizör
Havalandırma : Çene ve tepede
Otomatik kopça
Rüzgar koruyucu
Koruyucu cila
AS 1698, ECE 22.05 ve DOT onay belgeli
Ağırlık 1350 gr
Fiyatı : 181.80 YTL
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO