Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
onur35
27 Aralık 2009, 02:39
bütün demiriyle söktüm daha öncede yapmıştım sorun yoktu ama dün takamadım vakit dar olduğundan telaşlıyımdır biraz,beceremedim canımı sıktı ya:salut:bugun kankala birlikte bi el atıcaz yaparız umarım tek kişi takılmıyor düşer diye kuvvette uygulayamıyorum biraz kibar davranırımda cbrıma:cherry:
bi fikri olan çıkmadı hala,sanırım daha önce deneyen yok:queen:bende el atmadım umarım sorunsuz takarım:pale:
cakalaz
27 Aralık 2009, 02:50
Sen hala sehpa yapımını anlatacaksın :) msn den de ekledim ; kabul de ettm ama adam kayıp :mrgreen:
by_dengesiz
27 Aralık 2009, 12:49
ey millet yarın suzuki sv 650 s bakmaya gidiyorum kadıköye hadi hayırlısı linkide aşağıda
http://www.sahibinden.com/suzuki_sv_650s-43WQQaXQQ12155433WQQpXQQdisplayitem
dynner
27 Aralık 2009, 17:22
Ben zamanında bu motoru çok araştırdım,Eğer bunu alırsan sonra yanından geçen 4 silindirliler içini cızz ettirir haberin olsun
cakalaz
27 Aralık 2009, 17:50
Bence de; Bu motor 2 silindir; Hiç yakısmamıs :P
ahmet93
27 Aralık 2009, 19:35
Bugün başıma gelenleri anlatayım::mrgreen:
Sabahtan miğde kanaması geçiren halamı araba ile ziyarete gittik.2 saat git 2 saat gel, etti 4 saat.Eve doğru yaklaşırken, ışıklarda 7 SS birlikte durduk.
Anneme söylüyorum, bak anne bunlar işte çok güzel dimi??
Hıhı kaç para bunlar..
15 milyar anne.
Yeşil yanar ve 7 si birden son sürat kalkış yapıp basar gider, en son motorlar kaybolduktan sonra annem:
Sen bunlardan istiyodun dimi?
Yok anne bunların ufağıydı benim istediğim.
Sonra eve geldik hemen cıbırı çıkartıp temizledim(içimdeki motosiklet aşkı kabardı).Sonra da arkadaşı evinden alıp halı saha maçına gidicem.Gittim arkadaşın evin önüne;
motoru sağa çektim, üstünden inip zile bastım bekliyorum.
İçimden geçenler şunlar: üf be nasıl parlıyo baksana şuna, biraz yakından bakayım.Arkadan da bi motor sesi geliyo, hemen çaktım davayı yoldaki tümsekle kaldırım arasında yarım metre fark var.Bu uyanıkta ordan geçiçek tabi geçebilirse yalpalayarak geliyo karşıdan.Benim cıbırda tümsekten 2 metre ilerde.Vurucağını farkedince cınbırın arkasına geçtim.O dökük cup motorda öyle kayarak geldiki, tam arka tekerleğin üstü benim cıbıra arkadan vurucak.Ayağımda da yeni aldığım nike krampon.Hafif kenara kaçtım, tam çarpıcakken küt acı bir ses daha benim kramponlar cupun eksozla birleşmiş.
Sonuç adamla biraz tartıştık niye ayağınla vurdun filan ben durucaktım dedi, eksozu çizildi ve biraz yamuldu.(benim kramponlar sağlam).Cıbırda bişey yok oda iyi.Ayağımın altı biraz acıdı ama oda iyi.
Bugün güzel geçti eğlenceliydi bayağı.:mrgreen:
Yaptığım yanlışmıydı sizce?Ben vurmasam kesin düşüp benim motora çarpıcaktı.
cakalaz
27 Aralık 2009, 20:05
Gecmiş olsun canım :) Dikkat et böyle seylere :P
onur35
27 Aralık 2009, 20:12
en iyisini yapmışsın malını korumuşsun ama dikkat et asıl sana birşey olmasın...adam vuracaktı sonra da belkide kaçacaktı...motor yada araba konusunda babamı tanımam basarım kalayı ne zorluklarla alıp gözün gibi bakıyon gelip vurcak yok öle:queen:
ahmet93
27 Aralık 2009, 20:18
en iyisini yapmışsın malını korumuşsun ama dikkat et asıl sana birşey olmasın...adam vuracaktı sonra da belkide kaçacaktı...motor yada araba konusunda babamı tanımam basarım kalayı ne zorluklarla alıp gözün gibi bakıyon gelip vurcak yok öle:queen:
Yine gelse aynısını yaparım.Daha önceden motoru durduğu yerde sağa doğru yatırmayı başarmıştım ve motor çizilmesin diye üstünden inmemiştim.Kalçam morarmıştı ve ayağımda egsoz borusuyla yanmıştı.:queen:
cakalaz
27 Aralık 2009, 20:24
Gecenlerde bir tırcı ile tartıstım motor yüzünden... Adam geri geliyor; nerdeyse motora vuracak; hemen kostum basladm kasasına vurmaya...
Sonra inmiş ne el kol hareketi yapıyorsun diyor...:farao:
yavrumalikem
27 Aralık 2009, 23:30
ahmet93 şerefsizin birine denk gelirsen %100 o suçlu olsun senin ehliyetin olmadığı için sen suçlu olacaksın polis çağır muhabbeti yapıcak haklıyken haksız duruma düşceksin
cakalaz
28 Aralık 2009, 00:23
Hayır arkadaslar; O eskidendi; Suçlu kimse ona yazılıyor ceza artık.
Ehliyetin yoksa ; sen de onun cezasını yiyosun!
by_dengesiz
28 Aralık 2009, 10:55
Ben zamanında bu motoru çok araştırdım,Eğer bunu alırsan sonra yanından geçen 4 silindirliler içini cızz ettirir haberin olsun
edindiğin bilgileri paylaşırsan bende bilgi sahibi olmuş olurum,hem ben piste çıkmıcamki neden içim cız etsin mis gibi makina,2 silindir olmasımı dezavantaj 76 hp olmasımı anlamadım motor dediğin illa 4 silindirmi olmalı f 650 gs bile tek silindir
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:55 ----------
Bence de; Bu motor 2 silindir; Hiç yakısmamıs :P
neyi yakışmamış açıklarsan
cakalaz
28 Aralık 2009, 12:04
şöyle söyleyeyim;
650 lik hyosung neden tutumuyor ve satılmıyorsa bunun da nedeni aynı :)
onur35
28 Aralık 2009, 18:30
şöyle söyleyeyim;
650 lik hyosung neden tutumuyor ve satılmıyorsa bunun da nedeni aynı :)
bu konuda bizim bi muhabet geçmişti geçenlerde,arkadaşımla birlikte turluyorduk (hyo 250r&cbr125r)büyük bir kavşakta hyo 650r(biz 250cc sandık) ile aynı yolda kesiştik tabi benim canavarın sesi yırtıyor ortalığı...yolda kimseyle s. yarıştırmam ben zaten altımdaki malum 125cc kanka gaza geldi diğer motora takıldı baktım diğer motor uzuyor artçı kızda düştü düşecek bu arada kanka farkı yedi ben arkadan izliyorum:cherry:15-20dk sonra dar bir yolda tekrar karşılaştık baktım ki makina 650gtr döndüm kankaya dedim ki seninkinin abisi bu boşuna yırtmışın kendini:queen:ama 650rın sesi soluğu tık yok nasıl bir makinedir bu dedim içimden tabi 2 silindir olduğunu sonradan öğrendim...
cakalaz
28 Aralık 2009, 18:33
650 R'da mükemmel ir tork var Onur ! Ben 650 Hyo almak için satılığa cıkarıyorum motoru...
4 Silindire yine gecmicem :bounce:
__sArSıLmAz__
28 Aralık 2009, 20:20
uzun bi aradan sonra dayanamadım atladım motora ufak bir tur atayım dedim hem motor yatmamış olur hemde akü şarz etsin istedim,hava lodos o yüzden yumuşak ama çok rüzgarlı...motorun sesi toklaşmış sanki egzozun içine wd40 sıkmıştım ses tellerini açmış galiba :mrgreen:motor ses var görüntü yok olmuş sanki paso bağırıyor kulaklarım hala çınlıyor:P
birde honda slikon elcikleri çıkartıp orjinallerini takmak istedim taktım takmasına ama denge topuzlarını ne hikmetse takamadım önceki sefer çok kolay olmuştu uğraştım biraz baktım zaman kaybı onlarsız çıktım yola ama direksiyon sanki boşalmış gibi gerçi motor komple acayip geldi :silent:denge topuzları nı takmak için püf nokta bilen biri varmı ben tam oturtamadım önceki gibi iki kişinin kuvvetine ihtiyaç var sanırım...
bende bugün slikon elcik alıp taktırdığım için denge topuzunu çıkartmak zorunda kaldık,20 dk kadar uğraştık ama bu cbr lerinki biraz zor oluyor,demire yapışan metal bi parça var plastkde olabilir tam hatırlamıyorum onu usta çıkardı yerine ona uygun bi parça kesti taktı,gazın olduğu taraf değilde diğer taraftaki topuz vidasız,vida var ama süs gibi duruyo sıkıp gevşetemiyosun,elinle çekince yuvasından çıkıyo,hyo da daha kolay yapmıştık...
dynner
28 Aralık 2009, 21:06
edindiğin bilgileri paylaşırsan bende bilgi sahibi olmuş olurum,hem ben piste çıkmıcamki neden içim cız etsin mis gibi makina,2 silindir olmasımı dezavantaj 76 hp olmasımı anlamadım motor dediğin illa 4 silindirmi olmalı f 650 gs bile tek silindir
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:55 ----------
neyi yakışmamış açıklarsan
Nickine o kada5r 20 nisan 600rr yazmışsın.
performans olarak zaten 600luklerı kalkışta yersin mukemmel bir tork var sv650lerde zaten dl650 vstrom ile aynı motoru kullanıyor ancak ses yok ve devir düşük bü yüzden diyorum :cat:
by_dengesiz
29 Aralık 2009, 09:37
600 rr da alıcaz merak etme sen,600 rr benim hayalim,hayalime bir an önce kavuşursam kıymeti kalmaz,alacağım motor avuntu amaçlı,beni 600 rr almam için daha çok gaza getiersin dün akşam motoru gördüm 10 numara motor,adam plastik parçalara karbon kaplamada yapmış.devil eksozda karbon,1813 km de inşallah bugün alıyorum 10500 tlye anlaştık,600 rr beklemede kalsın,yardımların için sağol dynner,bu işler yavaş yavaş tek silindir,2 silindir,4 silindir,hepsinin tadına bakmak lazım diye düşünüyorum
__sArSıLmAz__
29 Aralık 2009, 10:28
motor çok temiz gözüküyor yoksa o paraya kesinlikle o motoru alma derdim ama motor sıfır gibiymiş modeli belli km si belli,şimdiden hayırlı olsun önemli olan senin beyenmen... :cat:
by_dengesiz
30 Aralık 2009, 10:18
motor çok temiz gözüküyor yoksa o paraya kesinlikle o motoru alma derdim ama motor sıfır gibiymiş modeli belli km si belli,şimdiden hayırlı olsun önemli olan senin beyenmen... :cat:
teşekkürler,yok yok motor sağlam çok şükür
cihan_34_ist
30 Aralık 2009, 11:16
teşekkürler,yok yok motor sağlam çok şükür
Bro aldınmı motoru? :cat:
DOOM46
30 Aralık 2009, 13:01
hah şöyle ya sonunda katılabildim aranıza be artık benim de cıbırım var selamlar kardeşlerim beni de aranıza kabul eder misiniz:) aylardır peşinde olduğum 2008 model cıbırıma bugün itibariyle kavuştum sayılır. motor 2008 model 5000kmde kırmızı temiz bir motor 3750ye anlaştık sizce fiyat nasıl? ben şu an kütahyadayım sınavlar bitince memlekete gidip motorsikleti alacağım Allah nasip ederse ama cıbırı düşünmekten sınav mınav çalışamıyorum aklım hep orda eneeem kafayı yiyecem bi an önce bitse de gitsem daha 12 gün var:( ya da hiç girmesem direk moturumun yanına mı gitsem yemişim sınavı :P:cherry::P
cakalaz
30 Aralık 2009, 13:36
Fiyat normal :) O civarda satııyor 2008 modeller...
Hayırlı olsn :P
DOOM46
30 Aralık 2009, 13:37
Fiyat normal :) O civarda satııyor 2008 modeller...
Hayırlı olsn :P
eyvallah saolasın:cat:
cihan_34_ist
30 Aralık 2009, 13:43
eyvallah saolasın:cat:
Hayırlı olsun Benimkini ben 4900 den koyar 4500 den aşşağı katiyen vermem Zaten daha 2500 km de :cat::rendeer:
DOOM46
30 Aralık 2009, 13:45
Hayırlı olsun Benimkini ben 4900 den koyar 4500 den aşşağı katiyen vermem Zaten daha 2500 km de :cat::rendeer:
o zaman iyi denk getirmişim ben gene :P
onur35
30 Aralık 2009, 14:34
hayırlı olsun kazasız belasız inşallah...fiyatı uygun bu motora binenleri şanslı görüyorum:cat:
by_dengesiz
30 Aralık 2009, 14:41
Bro aldınmı motoru? :cat:
satışını aldım akşam motoru almaya gidiyorum kadıköye
cihan_34_ist
30 Aralık 2009, 14:58
satışını aldım akşam motoru almaya gidiyorum kadıköye
Nasıl iştir seninkisi ya Motoru niye almadın Dolandırmasınlar bro ?:silent:
by_dengesiz
30 Aralık 2009, 15:56
ruhsatta eşşek kadar m.....a k....z adlı şahsa satışı noter tarafından yapılmıştır yazıyo,nterden satış sözleşmesi de var,borumu,vururum adamı
DOOM46
30 Aralık 2009, 16:19
hayırlı olsun kazasız belasız inşallah...fiyatı uygun bu motora binenleri şanslı görüyorum:cat:
amiiiin kardeşim cümlemize inşallah. gerçekten şanslıyız yeter de artar bile bana :wiinkk:
cihan_34_ist
30 Aralık 2009, 17:04
ruhsatta eşşek kadar m.....a k....z adlı şahsa satışı noter tarafından yapılmıştır yazıyo,nterden satış sözleşmesi de var,borumu,vururum adamı
Şu son sözünle Espritüel tarafını görmüş oldum :mrgreen:
by_dengesiz
30 Aralık 2009, 17:09
akşam alıyorum motorumu merak etme,biliyorum beni düşündüğünü,sağolasın
cakalaz
30 Aralık 2009, 18:51
aL da Foto koyarsın buraya artık :P
by_dengesiz
30 Aralık 2009, 19:50
sevgili arkadaşlar motorumu teslim almış bulunmaktayım bu saat itibarıyla,bu güzel haberi motorcu kardeşlerimle paylaşmak istedim,Allah sizede nasip etsin
ayrıca foto eklemeyi bilmiyorum,albümüme atacağım,öğretirseniz atarım
osmaniyeli
30 Aralık 2009, 19:55
sevgili arkadaşlar motorumu teslim almış bulunmaktayım bu saat itibarıyla,bu güzel haberi motorcu kardeşlerimle paylaşmak istedim,Allah sizede nasip etsin
ayrıca foto eklemeyi bilmiyorum,albümüme atacağım,öğretirseniz atarım
hayırlı olsun güle güle kullan.
2 silindirin eksiğini nasıl unutacaksın bilmiyorum ama
4 silindirin sesine hayran herkes ben dahil. motorunun sesi nasıl güzel mi
kaç yaptı kaç:queen::queen:
by_dengesiz
30 Aralık 2009, 20:01
hayırlı olsun güle güle kullan.
2 silindirin eksiğini nasıl unutacaksın bilmiyorum ama
4 silindirin sesine hayran herkes ben dahil. motorunun sesi nasıl güzel mi
kaç yaptı kaç:queen::queen:
motorun eksoz sesi chopper motorların eksoz sesine benziyo,daha denemedim ama cuma tatil,o zaman denerim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:00 ----------
ayrıca teşekkürler,unuttum sevinçten valla
osmaniyeli
30 Aralık 2009, 20:03
motorun eksoz sesi chopper motorların eksoz sesine benziyo,daha denemedim ama cuma tatil,o zaman denerim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:00 ----------
ayrıca teşekkürler,unuttum sevinçten valla
ne işin var mt de git biraz motorla turla:cherry:
__sArSıLmAz__
31 Aralık 2009, 00:42
hah şöyle ya sonunda katılabildim aranıza be artık benim de cıbırım var selamlar kardeşlerim beni de aranıza kabul eder misiniz:) aylardır peşinde olduğum 2008 model cıbırıma bugün itibariyle kavuştum sayılır. motor 2008 model 5000kmde kırmızı temiz bir motor 3750ye anlaştık sizce fiyat nasıl? ben şu an kütahyadayım sınavlar bitince memlekete gidip motorsikleti alacağım Allah nasip ederse ama cıbırı düşünmekten sınav mınav çalışamıyorum aklım hep orda eneeem kafayı yiyecem bi an önce bitse de gitsem daha 12 gün var:( ya da hiç girmesem direk moturumun yanına mı gitsem yemişim sınavı :P:cherry::P
fiyat model km güzel fiyatda güzel,hayırlı olsun kardeşim :cat:
cihan_34_ist
31 Aralık 2009, 14:41
Tmm Mustafada Gazii Oldu Artık 1-2 ay daha takılır burda sonra çok seyrek uğrar bir gün gelirki tekrardan bir yaz günü 08.45 te mahmutbey gişelerinde Aaa Cihan der tekrardan kucaklarız birbirimizi Buda güzel be Ayrıca resimlerini ilk buraya koy Bro Darılırız heaa Seni seviyoruz nice kazasız mutlu senelere. :)
by_dengesiz
31 Aralık 2009, 15:23
Tmm Mustafada Gazii Oldu Artık 1-2 ay daha takılır burda sonra çok seyrek uğrar bir gün gelirki tekrardan bir yaz günü 08.45 te mahmutbey gişelerinde Aaa Cihan der tekrardan kucaklarız birbirimizi Buda güzel be Ayrıca resimlerini ilk buraya koy Bro Darılırız heaa Seni seviyoruz nice kazasız mutlu senelere. :)
mustafa aynı mustafa sen merak etme,biz ağırbaşlı adamız,atmayız bi kenara,yaza kadar sen de motor alırsın inşallah,hayat bu,önemli olan birşeyi gerçekten isteyip istemediğimizi bilmek,birşeyi gerçekten istiyorsak,ona sahip oluruz insanın niyeti ve gerçekten istemesi önemli,öyle bir dünyada yaşıyoruz ki birşeyin olmaması için hiçbir sebep yok aslında,biz sadece beynimizde kendimizce çeşitli mazeretler oluşturuyoruz,bizim doğamızda var bu,kimse inkar edemez,ama püf noktası hep istediğin şeyi düşünmekte bitiyor,600rr mı alacaksın mesela,koyacaksın hayatının 4 bir yanına resimlerini,sabah tıraş olurken bile aynanın köşesinde 600 rr resmi olacak,bir tane de tavana yapıştıracaksın,yatarken bile onu seyredeceksin,cep telefonunun ekran koruyucusuna baktığın an hayalini göreceksin,hayaline değer verdiğini belli etki,hayat sana hayalini ettiğin şeye nasıl kavuşman gerektiğini gösterecektir,olay kafada bitiyo,hayal ettiğin şeyi devamlı hatırla ki sana güç versin,bu şekilde düşün bence,mahmut bey gişelerde buluştuğumuz zaman,motorunu değiştirdiğini görmek isterim,biz de sizleri seviyoruz,gerçekten istersen elde edemeyeceğin hiçbir şey yoktur şu fani dünyada buna inan ve hayat felsefeni buna göre ayarla,değişimi fark edeceksin
sana ve ailene hayırlı seneler dilerim caanım benim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:13 ----------
ne işin var mt de git biraz motorla turla:cherry:
sen bu mesajı yazarken ben çok uzaklardaydım:queen::queen::queen::queen:
sky_forever
31 Aralık 2009, 16:17
910bin görüntülenme ha!!! vay be!
cihan_34_ist
31 Aralık 2009, 17:08
[QUOTE=by_dengesiz;1914784]mustafa aynı mustafa sen merak etme,biz ağırbaşlı adamız,atmayız bi kenara,yaza kadar sen de motor alırsın inşallah,hayat bu,önemli olan birşeyi gerçekten isteyip istemediğimizi bilmek,birşeyi gerçekten istiyorsak,ona sahip oluruz insanın niyeti ve gerçekten istemesi önemli,öyle bir dünyada yaşıyoruz ki birşeyin olmaması için hiçbir sebep yok aslında,biz sadece beynimizde kendimizce çeşitli mazeretler oluşturuyoruz,bizim doğamızda var bu,kimse inkar edemez,ama püf noktası hep istediğin şeyi düşünmekte bitiyor,600rr mı alacaksın mesela,koyacaksın hayatının 4 bir yanına resimlerini,sabah tıraş olurken bile aynanın köşesinde 600 rr resmi olacak,bir tane de tavana yapıştıracaksın,yatarken bile onu seyredeceksin,cep telefonunun ekran koruyucusuna baktığın an hayalini göreceksin,hayaline değer verdiğini belli etki,hayat sana hayalini ettiğin şeye nasıl kavuşman gerektiğini gösterecektir,olay kafada bitiyo,hayal ettiğin şeyi devamlı hatırla ki sana güç versin,bu şekilde düşün bence,mahmut bey gişelerde buluştuğumuz zaman,motorunu değiştirdiğini görmek isterim,biz de sizleri seviyoruz,gerçekten istersen elde edemeyeceğin hiçbir şey yoktur şu fani dünyada buna inan ve hayat felsefeni buna göre ayarla,değişimi fark edeceksin
sana ve ailene hayırlı seneler dilerim caanım benim[COLOR="Silver"]
Teşekkür ederim Sizede Hayırlı bereketli seneler İnşaallah Gişelerde 600f ile görüşmez üzre. :wiinkk:
funkyboys
31 Aralık 2009, 20:38
mutlu yıllar arkadaslar hepimiz kazasız belasız 2 tekerli günler gecirelim:)
cakalaz
31 Aralık 2009, 20:43
Şu dengesiz neden foto larını yüklemedi :P
funkyboys
31 Aralık 2009, 20:51
Şu dengesiz neden foto larını yüklemedi :P
dengesiz
ondaN:queen::queen:
funkyboys
31 Aralık 2009, 23:33
işte beklenen fotolar ( dengesiz in fotoları)
http://www.motosiklet.net/forum/members/68683-albums500.html
by_dengesiz
01 Ocak 2010, 12:39
beyler ayıp oluyo dün attık ya bakın bakim tarihine
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:38 ----------
daha da atacam bi profesyonel fotoğraf makinası bulayım daha güzellerini cekeceğim
__sArSıLmAz__
01 Ocak 2010, 16:17
kardeşim motorun hayırlı olsun,bence motorun önünü biraz düşüttür çünkü ön çok havada gibi...
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO