Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
atmaca_35
20 Aralık 2009, 20:27
ben bursadan izmire gittim ve geri döndüm bel aprısı yapmıyo ama ayıptır sölemesi gıçım ağrıdıydı bi gün yüzüstü yattım..oturma pozisyonu değiştirmeden sürekli eğilerek gidersen elbette bel ağrısı yapar ama dikkat ediyorum ben motorun üzerinde eğilmiyorum ybr yi nasıl sürüyosam bunuda öyle sürüyom
seannnnn
20 Aralık 2009, 20:28
Sanırım kişiye göre değişir bu sorunun cevabı. Bu topic'in eski sayfalarında bir abi vardı İstanbul'dan Van'a gitmişti.
Ben tüm gün bineyim motora hiç inmeyeyim eve gelince sırtım ağrıyor yoruluyorum. ama benim sırtım bilgisayar ve hareketsizlik yüzünden de ağrıyor. Kısacası vücudunuz sağlıklıysa ağrı yapmaz. Yorulmaksa uzun yolda her motor yorar, kimisi 100km de kimisi 300 km de..
atmaca_35
20 Aralık 2009, 20:30
unutmadan, bugün zinciri temizleyip yağladım. gaz yağı ile temizlemek isteyenler için; gaz yağı hem zor bulunuyor hem üst baş kolayca batıyor hem de kafa yapıyor :P yağlamak için de castrol ün zincir spreyini kullandım. o kısmı zevkliydi. eğer paranız varsa yine castrol'ün zincir temizleme spreyini alın derim. arka sehpa olmadan bunları yapmak ayrı bir işkence ona hiç girmiyorum.. :pr:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:15 ----------
evet valla. dizel olanıyla. bu arada o araba çok ağır kalkarken zorlanıyor ama sonra yanımdan hızlı bi şekilde geçti.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:17 ----------
atmaca, kitapçıkta var diye yazıyor. ben de koyacaktım sonra orayı okuyunca vazgeçtim.
ben repsolun spreyini kullanıyorum gayet memnunum
osmaniyeli
20 Aralık 2009, 20:31
eski veya yeni motorlarınıza göre de kıyaslama yapar mısınız arkadaşlar bel ağrısını
serdarmert
20 Aralık 2009, 20:32
eski veya yeni motorlarınıza göre de kıyaslama yapar mısınız arkadaşlar bel ağrısını
Senin hiç ağrımıyor değil mi.**:cat:
cakalaz
20 Aralık 2009, 20:37
@ SerdarMert ;
Merhabalar ; CBR 125 Supersport gibi gözüküyor fakat dik oturus pozisyonuna sahip bir motor! Bel ağrısı ; bilek ağrısı vs. ağrılar yapmıyor.
YaLNız ; Kalıbı dar bir motor modeli olduğu için uzun yolda KıÇ Ağrıtmaya başlıyor belli bir kmden sonra. En farkettiğim kötü yanı buydu; aksi halde mükemmel bir motor...
Zincir Konusunda; En sağLıklı temizleme yöntemi gazyağı veya temizleme spreyleridir :)
Ben de Castrol Kullanıyorum su an; Castrol yağı kulanmak için cok iyi bir temizlik ve kurulama işlemi gerekiyor. Aksi halde zincir iğrenc bir görünüme bulanıyor...
Ben 1.5 saat temizlik ve kurulama işleminden sonra mükemmel parlayan bir zincire kavustum :cat:
http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/10439-hyosung-gt-250-r-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-386.html Bu linkten temizlediğim zincirimi görebilirsiniz...
Üstteki zincir bana ait değildir; temizleme ve kurulama işlemü güzel olmayan bir arkadasa aittir.
Alttaki fotolar benim zincirimin fotoları :)
osmaniyeli
20 Aralık 2009, 20:40
Senin hiç ağrımıyor değil mi.**:cat:
buı şekilde normal oturuş pozisyonunda sürerken herhangi bir rahatsızlık söz konusu değil. 500-1000 km diğer motolar gibi kullanılır hatta benim kullandığım tvs apache ve ybr den daha rahat geliyor bana. cub lara göre zaten çok rahat.
http://p1.bikepics.com/pics/2009%5C07%5C25%5Cbikepics-1736387-800.jpg
ama aşağıdaki gibi racing gibi üzerine yatarsanız beliniz ve her yer yeriniz ağrıyabilir.
http://i168.photobucket.com/albums/u184/jecboy/sonic-4.jpg
ahmet93
20 Aralık 2009, 21:52
Ooh millet uçmuş gitmiş biz test çözerken.:P
Benim geçtiğim araçlar:
Ben 80 e kadar çoğu arabaya fark atıyorum fakat 80 den sonra fark kapanıyo, en çok 100-110 da geçiyo çoğu arabalar.
ama genel olarak palio, albea, 1.3 doblolar, ufak motorlu araçlar sıkıntı yaratmıyo cıbırda.
Ayrıca ww cady ile(amcam) bir kez denedim uçtu gitti, 1.4 vvti 97 beygir corolla(oda babam olur) her yan yana geldiğimiz zaman denedik ama 80 de yetişiyo corolla.
0-100 km akselarasyonuda acemi olduğum zamanlar bir kaç kez denemiştim 12-13 sn gibiydi yanlış hatırlamıyosam.(rüzgar biraz fazlaydı)
ahmet93
20 Aralık 2009, 21:52
Ooh millet uçmuş gitmiş biz test çözerken.:P
Benim geçtiğim araçlar:
Ben 80 e kadar çoğu arabaya fark atıyorum fakat 80 den sonra fark kapanıyo, en çok 100-110 da geçiyo çoğu arabalar.
ama genel olarak palio, albea, 1.3 doblolar, ufak motorlu araçlar sıkıntı yaratmıyo cıbırda.
Ayrıca ww cady ile(amcam) bir kez denedim uçtu gitti, 1.4 vvti 97 beygir corolla(oda babam olur) her yan yana geldiğimiz zaman denedik ama 80 de yetişiyo corolla.
0-100 km akselarasyonuda acemi olduğum zamanlar bir kaç kez denemiştim 12-13 sn gibiydi yanlış hatırlamıyosam.(rüzgar biraz fazlaydı)
dynner
20 Aralık 2009, 23:43
Valla sizin geçtiğiniz arabalar gayet basmıyorlar bence.
13 beygir motor sonuçta hadi kalkışta 40-50ye kadar önde ol ardından herturlu tokatlar arabalar.
seannnnn
21 Aralık 2009, 00:34
valla 1-2 sayfa önceydi sanırım, 0-100 ü cbr'nin 11-12 saniye diyorlardı. ben hiç ölçmedim. şimdi siz olaya şüpheyle yaklaşınca baktım c4 110hp'in 0-100'üne. 11,2saniye. bu da linki (http://www.goksenler.com/page.php?id=33)
bence cbr 100km/s hıza kadar, 1600cc aile otomobillerini geride bırakabilir. hani performansa yönelik üretilmeyenleri... yani karşıma 106 gti crx vti ya da 1.4 tsi ile çıkmayın :p
cakalaz
21 Aralık 2009, 00:50
Bir önceki sayfada ; CBR Hangi araçları gecer ; Nasıl gecer ; 0-100'ü nedir diye açıklamaya calıstım; arkadaslar da anladılar sağolsunlar :)
Yanlıs bilenler de düzelttiler :)
onur35
21 Aralık 2009, 01:35
bu motorun hız ve birilerini geçme ,yarış motoru vs olmadığını üstüne binipte hala anlamamakta inat edenlere sesleniyorum altımızdaki 4silindir yada 600cc filan deil bırakın onu geçtim bunu geçerim şu kadar saniyede şu kadar yapar muhabetlerini çok istiyosan hızlı olmak git abilerini al tabi kendine ve cebine güveniyorsan...ben honda markası için aldım sağlam bi motorum olsun az yaksın istiyordum ve aldım sana küçük dediler bile bile aldım ok küçük geliyor olabilir ama bana yetebildiğini bildiğim için aldım hiç son hızı görmek için kasmadım bırakın şu muhabetleri güzel güzel binin motorunuzda sizde sağlıklı kalın gerisi hikaye,lafım meclisten dışarıdır kimse üstüne alınmasın aranızda muhabetim olanda var olmayanda var...bu motoru seviyormuyuz bakıyormuyuz önemli olan bu o zatan bize bakacak kaliteye sahip hadi iyi geceler sizlere hoşçakalın::melek02:
cakalaz
21 Aralık 2009, 01:41
Hyo'yu satarsam cbr 125 mi alsam diye düşünmüyo değilim :)
melocann
21 Aralık 2009, 02:24
Hyo'yu satarsam cbr 125 mi alsam diye düşünmüyo değilim :)
abi hala anlamış değilim anasını satayım bana cbr diye başka bi alet mi kakaladılar anlamadım gitti bi gün yaktıracaksınız bana bu aleti
değilmi çako
dostlar sizinle her türlü iddasına girerim 100 beygirlik bi alet verin daha ilk viteste yemezsem ne olayım adamlar kendini kasmıyor sen kendini uçak zannedip basıyorsun etmeyin beyler şu zıkkımı öve öve bi hoş oldunuz ha sağlam iyi güzel motor ama performans konusunda çok abartıyorsunuz
seannnnn
21 Aralık 2009, 02:28
yok benim de derdim değil zaten hız, geçme vs. Hayatta bir kere böyle bir deneyimim oldu, onu da paylaştım...
melocann
21 Aralık 2009, 02:39
yav başka bi sitede bu motoru şehir içi 150 sehir dışı 120 krş yaktığını idda ediyor
bende yok binim motor 100kr yakıyor diyorum yok senin motorda sorun vardır diyor
şimdi size soracam siz 100krs'tan az diyeceksiniz
yok yok ben cbr125 kullanmıyorum abi bana yutturmuşlar cbr125' diye
cakalaz
21 Aralık 2009, 02:56
MeLo cuğum;
Benim CBR 80-90 KRŞ yakıyordu; zaten biliyosun söylemiştim... ONa bakarsan Hyo için 160-180 kurus yakıyo diyorlar; ben o kadar devirli kullandım yine 130-140 kurusu geciremedim...
Hyosungta da yakıtım 110 ila 140 kurus arası...
Performans konusuna gelince; ben de 2 sayfadır onu anlatmaya caLısıyorum :) Sonucta 125 cc gezmek dolaşmak için üretilmiş bir motosiklet...
Çok övülecek bir performansı yok;
Hatırlar mısın Melo ; zamanında herkes motorum 140 yapıyor derdi; bizim haytalar 125 i geçmezdi :queen:
dreamdark
21 Aralık 2009, 10:25
Cbr ile tokatladığım arabalar :
- Seat Leon
- Audi A3
- Peugeot 106 GTI
- Cvic Type-R
- Honda S2000
- BMW 330 Cİ
- BMW Z4 3.0
- Mustang GT-Turbo
- Subaru İmprezza WRX-Turbo
- Porsche Boxter
Ama cbr 600F ile:)
DOOM46
21 Aralık 2009, 11:39
selamunaleykum beyler herkese günaydın. arkadaşlar inşallah nasip olursa ikinci el bi cbr 125 alacağım fakat iki ilan arasında kararsız kaldım sizin de görüşlerinizi almak istedim. her iki ilanda da motorsikletler aynı fiyat ve 2008 model. 1. ilanda motorsiklet 5000kmde fakat yana yatması varmış olduğu yerde düşmüş ve depoda direksiyonun yarattığı hafif bi göçük oluşmuş, diğer ilandaki motorsiklette ise herhangi bi çizik yatma yok yalnız motorsiklet 10000 kmde sizce ne yapmalıyım 5000km fark sizce cbr'da çok fark eder mi??? yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar arkadaşlar...
melocann
21 Aralık 2009, 11:57
MeLo cuğum;
Benim CBR 80-90 KRŞ yakıyordu; zaten biliyosun söylemiştim... ONa bakarsan Hyo için 160-180 kurus yakıyo diyorlar; ben o kadar devirli kullandım yine 130-140 kurusu geciremedim...
Hyosungta da yakıtım 110 ila 140 kurus arası...
Performans konusuna gelince; ben de 2 sayfadır onu anlatmaya caLısıyorum :) Sonucta 125 cc gezmek dolaşmak için üretilmiş bir motosiklet...
Çok övülecek bir performansı yok;
Hatırlar mısın Melo ; zamanında herkes motorum 140 yapıyor derdi; bizim haytalar 125 i geçmezdi :queen:
ewet hatırlıyorum hacı yine aynı hatta bu sezon başında motoru servise götürdüm 6. vitesi yemiyor dedim arka dişliyi büyülttüler şimdi az çok yer oldu ama bu kezde 130-135 civarı redline'ye giriyor hehe
millet orjinal cbr'la rahat 140 yokuş aşağı 150 hatta biri demişki 165 milletinkinde turbo felan mı takılı ki merak ettim
çako bak dostum şu link'i bı tıkla
http://www.a2teker.com/showthread.php?p=167881#post167881
dreamdark
21 Aralık 2009, 11:57
selamunaleykum beyler herkese günaydın. arkadaşlar inşallah nasip olursa ikinci el bi cbr 125 alacağım fakat iki ilan arasında kararsız kaldım sizin de görüşlerinizi almak istedim. her iki ilanda da motorsikletler aynı fiyat ve 2008 model. 1. ilanda motorsiklet 5000kmde fakat yana yatması varmış olduğu yerde düşmüş ve depoda direksiyonun yarattığı hafif bi göçük oluşmuş, diğer ilandaki motorsiklette ise herhangi bi çizik yatma yok yalnız motorsiklet 10000 kmde sizce ne yapmalıyım 5000km fark sizce cbr'da çok fark eder mi??? yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar arkadaşlar...
Depoda göçük varsa ben şahsen diğer ilanı düşünürdüm. Tertemiz makina olsun, 5 bin km. fazlası olsun. Bu km.ler hiçbirşey değil bu motor için.
matrixkamil
21 Aralık 2009, 12:02
ewet hatırlıyorum hacı yine aynı hatta bu sezon başında motoru servise götürdüm 6. vitesi yemiyor dedim arka dişliyi büyülttüler şimdi az çok yer oldu ama bu kezde 130-135 civarı redline'ye giriyor hehe
millet orjinal cbr'la rahat 140 yokuş aşağı 150 hatta biri demişki 165 milletinkinde turbo felan mı takılı ki merak ettim
çako bak dostum şu link'i bı tıkla
http://www.a2teker.com/showthread.php?p=167881#post167881
o arkadas 170 yaptıgını burda iddaa ettigidi sonra video filan koyamayınca bi daha görünmedi:P
melocann
21 Aralık 2009, 12:05
o arkadas 170 yaptıgını burda iddaa ettigidi sonra video filan koyamayınca bi daha görünmedi:P
ben bilmem dostum gelip burada milletin kafasını bulandırıyorsaben ona inanmam ha kanıt koyar al işte size der boynum kıldan ince gider o adamın elini öper saygımıda gösteririm
cakalaz
21 Aralık 2009, 13:14
Evet baktım linke; biraz sallamıs.. Yakıt konusuna bilmeden atlamıs :)
CBR 80-90 kurus bişey yakıyor.
Hala itiraz ederse bi sorun o arkadasa Hyosung ne kadar yakıyor diye :mrgreen:
Bu arad melo cuğum; Karamürselde bir arkadasımız 150 yi geciyor cbr'ı ile.. Bizzat şahit oldum; artık 150 olabilir gözü ile bakıyorum :)
Emrah.ark
21 Aralık 2009, 13:18
Cbr ile tokatladığım arabalar :
- Seat Leon
- Audi A3
- Peugeot 106 GTI
- Cvic Type-R
- Honda S2000
- BMW 330 Cİ
- BMW Z4 3.0
- Mustang GT-Turbo
- Subaru İmprezza WRX-Turbo
- Porsche Boxter
Ama cbr 600F ile:)
Sonda cbr 600F demesen abi..
Bide 600F olsan nolcekti dicektim:P
İçime oturdu :mrgreen:
melocann
21 Aralık 2009, 13:31
Evet baktım linke; biraz sallamıs.. Yakıt konusuna bilmeden atlamıs :)
CBR 80-90 kurus bişey yakıyor.
Hala itiraz ederse bi sorun o arkadasa Hyosung ne kadar yakıyor diye :mrgreen:
Bu arad melo cuğum; Karamürselde bir arkadasımız 150 yi geciyor cbr'ı ile.. Bizzat şahit oldum; artık 150 olabilir gözü ile bakıyorum :)
abi tamam yapsın bende 145 gibi bi hız gördüm ama yokuş aşağı motorun üzerine yattım falan oda 2 kez gördüm motorun canı çıkıyordu benim kafamın takıldığı millet öle bi söylüyorki sanki istedikleri an istediği gibi 140 150 yapıyor
altındaki 125'lik değil senin hyo var
ha yapan vardır ona bişey demiyorum ama burada kimse motoruna toz kondurmuyor herkes yapıyor yada benim motorda sorun var
bilmem anlatabildim mi
cakalaz
21 Aralık 2009, 13:36
AsıL hızımız ; redline babaşlamadan önceki en yüksek hızımızdır :)
CBR da kaçtı hatırlamıyorum yalnız; Hyo'da tam 160 :) 105oo devir :)
onur35
21 Aralık 2009, 14:14
abi tamam yapsın bende 145 gibi bi hız gördüm ama yokuş aşağı motorun üzerine yattım falan oda 2 kez gördüm motorun canı çıkıyordu benim kafamın takıldığı millet öle bi söylüyorki sanki istedikleri an istediği gibi 140 150 yapıyor
altındaki 125'lik değil senin hyo var
ha yapan vardır ona bişey demiyorum ama burada kimse motoruna toz kondurmuyor herkes yapıyor yada benim motorda sorun var
bilmem anlatabildim mi
yok melocan yok sende filan sorun yok o yapanlarda sorun var...dediğin gibi sanki her istediklerinde 150 yapıyormuş gibi söylüyorlar bi sefer bu motoru 6. vitese getirene kadar bi ton yol yapıyorsun ışıklara takılıp durmaktan 6. vitesi unuttum ben...
otobana bi sefer çıktım ilk aldığım gün gelirken onda da zorlamadım iki kişi hafif eğimli yolda 120 gördük yeter dedim,ben hep 120ye getirip gerisini görmüyorum (yol&hava kosulları söz konusu birde 80kgım) benden daha zayıf birisinin 150 görebileceğine lafım yok amma abartıp sanki heran150 yapabileceklermiş gibi anlatmak saçma bu motor bi sefer rampalarda bayılıyor (gücü ne? 125cc )
şöförden şöföre değişir amma ben neredeyse 15 yıldır motora biniyorum az çok dilinden derdinden anlarım...ne gerek var 150 yapmaya hala çözemedim gitti,paşa paşa binin dostlar kıymetini bilin gerisi boooşşşş:bounce:
olur yukarıda yazan dreamdark abimiz gibi 600f iniz yazarsınız geçtiğiniz arabaları böbürlenerek o zaman anlarım ama bununlada s... yarıştırılmaz ki:mrgreen:
gkhnkzy
21 Aralık 2009, 14:21
cakalaz.. yaz başında ilk motorumu cbr125'i almıştım... daha 15 aylık motordu.. 5000 km'de kusursuz bi motordu... eskihisar-topçular feribotunan çıktım, yalova yolunda (bilirsin o yolu. dümdüz, pürüzsüz, kaymak gibi yol) 120'yi geçmedi. bir kere hafif yokuş aşşağı bi yerde 130'a yaklaştım...
melocann
21 Aralık 2009, 14:29
hah bak ne güzel anlaşıyoruz ya dilimden anlayan çıktı çok şükür
onur35
21 Aralık 2009, 14:37
hah bak ne güzel anlaşıyoruz ya dilimden anlayan çıktı çok şükür
anlamak istemeyen bizmişiz gibi gözüksek de istisnaları anlaya bilirim 150 yapmaz demiyorum ama her daim ve her yolda yapmaz ha oynanmıştır orasına lafım yok ama bu şase ile zaten 120-130dan fazlası sakat bi rüzgarda motor gezmeye başlıyor...ya bu konuyu bir türlü kapatmadılar gitti ibre 200 diye 200 yapabileceğini sananlar bile vardır hala:queen:
yok mu gezi buluşma bişey izmir de olanlarla bi gezi yapsak karaburun filan havalar bi süre yağışsız ama kuru soğuk sıkı giyinir çıkarız yola bizim buranın deli rüzgarı da bir kaç gün kesildi tek gezmek sıkıyor,kankam hyoyu rektefeye verdi alamadı henüz benimki de sehpasında yatıyor zavallı:pale:
cakalaz
21 Aralık 2009, 15:36
biz de onu diyoruz işte :) 120-130 yapıyor düzde :)
melo; bizden taraflar cıkıyo tektek :)
melocann
21 Aralık 2009, 15:43
biz de onu diyoruz işte :) 120-130 yapıyor düzde :)
melo; bizden taraflar cıkıyo tektek :)
çok şükür kendimizi ifade edebildik yani:P:P:queen::queen:
by_dengesiz
21 Aralık 2009, 16:21
bi de ben yazayım bari,arkadaşlar benim motorum 5500 km de,2.viteste 60,3.viteste 80 4.viteste 100 5.6. ve 1. viteslere dikkat etmedim,ayrıca 0-100 değilde olaya 400 metre olarak bakmak lazım,tamam motorun kalkışı güzel,cbf 250,gt250 yi kalkışta geçer,çünkü ağır motorlar,100 kmden sonra bilemem,cbr nin son hızı belli,ayrıca uzun süren yolculuklarda adamın beli ağrıyor,ama sıcak suyla yıkanınca bişeyin kalmıyor bizzat denenmiştir,redline girersem 2.viteste 70 3.viteste 90 4.viteste 110 diyor ama redlinede gitmek ne kadar sağlıklı bilinmez,ayrıca gt250 7 saniyede nasıl çıkar.ben şahsen inanmıyorum,ben kendi motorumla da denemedim ayrıca,uzun yolda kapışırsan toros bile geçer
gkhnkzy
21 Aralık 2009, 16:32
ayrıca gt250 7 saniyede nasıl çıkar.ben şahsen inanmıyorum,
nedendir bilinmez. hiç merak etmemiştim 0'dan 100'e kaç saniyede çıkacağımı.. zincir ayarı yaptırıp müsait bi zaman müsait bi zeminde deniycem. sağol. sayende merak ettim. :)
by_dengesiz
21 Aralık 2009, 16:38
nedendir bilinmez. hiç merak etmemiştim 0'dan 100'e kaç saniyede çıkacağımı.. zincir ayarı yaptırıp müsait bi zaman müsait bi zeminde deniycem. sağol. sayende merak ettim. :)
videolarını bekleriz,ben de denicem benim motorla bakalım
cakalaz
21 Aralık 2009, 16:44
bi de ben yazayım bari,arkadaşlar benim motorum 5500 km de,2.viteste 60,3.viteste 80 4.viteste 100 5.6. ve 1. viteslere dikkat etmedim,ayrıca 0-100 değilde olaya 400 metre olarak bakmak lazım,tamam motorun kalkışı güzel,cbf 250,gt250 yi kalkışta geçer,çünkü ağır motorlar,100 kmden sonra bilemem,cbr nin son hızı belli,ayrıca uzun süren yolculuklarda adamın beli ağrıyor,ama sıcak suyla yıkanınca bişeyin kalmıyor bizzat denenmiştir,redline girersem 2.viteste 70 3.viteste 90 4.viteste 110 diyor ama redlinede gitmek ne kadar sağlıklı bilinmez,ayrıca gt250 7 saniyede nasıl çıkar.ben şahsen inanmıyorum,ben kendi motorumla da denemedim ayrıca,uzun yolda kapışırsan toros bile geçer
Senin cevapların bende dostum! İki motoru da kullanan birisi olarak sana en güzel cevapları vereceğim, Özellikle Hyo ile CBR karsılastırmıssın, Ben de ona göre cevap vereceğim! :bounce:
1.si ; Sen cbr 125 ile nasıl GTR yi karsılastırabiliyosun ki ; kalkısta CBR, Hyo'yu gecer diyebiliyosun?
Böyle bir mantık olabilir mi arkadaslar ? Beygirleri farklı; hızlanmaları farklı; arkadas ağır diye hyo geride kalır diyor :queen:
Unutma dostum; motor ağır olabilir; mekaniği ona göre hazırlanmıstır!Sana şöyle bir örnek vereyim; senin redline girerek 2. viteste yaptığın 70 i; GTR redline girerek 1. viteste yapıyor :)
2.si ; GT 250 R ın 0-100 'ü arastır ve videolarda takip et bakalım kaçmış...
Sonra da kendi elinde gel yaz buraya :bounce:
melocann
21 Aralık 2009, 16:53
Senin cevapların bende dostum! İki motoru da kullanan birisi olarak sana en güzel cevapları vereceğim, Özellikle Hyo ile CBR karsılastırmıssın, Ben de ona göre cevap vereceğim! :bounce:
1.si ; Sen cbr 125 ile nasıl GTR yi karsılastırabiliyosun ki ; kalkısta CBR, Hyo'yu gecer diyebiliyosun?
Böyle bir mantık olabilir mi arkadaslar ? Beygirleri farklı; hızlanmaları farklı; arkadas ağır diye hyo geride kalır diyor :queen:
Unutma dostum; motor ağır olabilir; mekaniği ona göre hazırlanmıstır!Sana şöyle bir örnek vereyim; senin redline girerek 2. viteste yaptığın 70 i; GTR redline girerek 1. viteste yapıyor :)
2.si ; GT 250 R ın 0-100 'ü arastır ve videolarda takip et bakalım kaçmış...
Sonra da kendi elinde gel yaz buraya :bounce:
hacı sen çöpe at o motoru hatta gel üste para ver değişelim benim cbr senin hyo'yu yer:P:P:P:queen::queen:
millet işte tekçe onlar kullanıyo bu cbr denen aleti
by_dengesiz
21 Aralık 2009, 16:56
yuh be 1.viteste 67 km yapıyo,ne makinaymış bee,kısaca oha,hyoyu siliyorz o zaman,184 km,toplam hız,ama hondadan şaşmam,hyo 200 bassa boş benim için,hiç aramızda gt650r sahibi varmı acaba,hondanın adı yeter benim cbr bana yeter,gerisi boş
cakalaz
21 Aralık 2009, 16:57
Melo ; Aynen Kanka bu kadar da olmaz dedim az önce :)
Dengesiz cim ;
Dalga geciyorsan söylüyorum ;
Madem öyle diyosun; kıyaslama yapmayacaksın dostum... Haa yapıyorsan da gercekleri kabul edeceksin. Senin bu lafların Kedi-Ciğer hesabı oluyor azcık :bounce:
Al bak bakalım şu videoyu bulabildim ;
http://www.youtube.com/watch?v=sGv8SdCwPy8&feature=related
10,5 saniyede kalkıs yapıyor; 17. saniyede 100 km/h aşıyor canım :)
Aradaki fark 7 saniye kadar :wiinkk:
melocann
21 Aralık 2009, 17:04
Melo ; Aynen Kanka bu kadar da olmaz dedim az önce :)
Dengesiz cim ;
Dalga geciyorsan söylüyorum ;
Madem öyle diyosun; kıyaslama yapmayacaksın dostum... Haa yapıyorsan da gercekleri kabul edeceksin. Senin bu lafların Kedi-Ciğer hesabı oluyor azcık :bounce:
Al bak bakalım şu videoyu bulabildim ;
http://www.youtube.com/watch?v=sGv8SdCwPy8&feature=related
10,5 saniyede kalkıs yapıyor; 17. saniyede 100 km/h aşıyor canım :)
Aradaki fark 7 saniye kadar :wiinkk:
dostum boşver uğraşma bu satten sonra ne yaparsan yap sen cbr'yi geçemezsin
bazıları hayal dünyasında yaşıyor gerçeklerle yüzleşmeye korkuyor neden acaba çok merak ediyorum
gkhnkzy
21 Aralık 2009, 17:09
bazıları hayal dünyasında yaşıyor gerçeklerle yüzleşmeye korkuyor neden acaba çok merak ediyorum
harbi şakamı yapıyosun sen :)
cakalaz
21 Aralık 2009, 17:13
Melo ; Bak sana soruyor; şaka mı gercek mi; cbr mı gecer diye :queen:
Yok kanki ; Uğraşması bişi değil de dısardan binlerce arkadasımız okuyor; sonra yanlıs bilgi sahibi oluyorlar :) Bu motorları en iyi biLenlerdeniz biz. sen ben bi de birkaç arkadasımız daha var Bu sekilde Objektif yorum yapan :)
Elindeki ürün neyse; ne kadarsa; ne etki yapıyorsa onu dle getirmek gerek. Abartmak olmaz; yere vurmak olmaz :)
Dengesiz; arkadasımız da yanlıs bir kıyasLama yaptığının farkındadır sanırım :)
melocann
21 Aralık 2009, 17:20
harbi şakamı yapıyosun sen :)
hangi konuda
topiği bi kaç mesaj geriden okursan ne demek istediğimi anlarsın zaten
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:15 ----------
Melo ; Bak sana soruyor; şaka mı gercek mi; cbr mı gecer diye :queen:
Yok kanki ; Uğraşması bişi değil de dısardan binlerce arkadasımız okuyor; sonra yanlıs bilgi sahibi oluyorlar :) Bu motorları en iyi biLenlerdeniz biz. sen ben bi de birkaç arkadasımız daha var Bu sekilde Objektif yorum yapan :)
Elindeki ürün neyse; ne kadarsa; ne etki yapıyorsa onu dle getirmek gerek. Abartmak olmaz; yere vurmak olmaz :)
Dengesiz; arkadasımız da yanlıs bir kıyasLama yaptığının farkındadır sanırım :)
ewet ya bana sorunca birden garipsedim:queen::queen:
bak bu konuda çok haklısın dostum dışarıdan biri gelse okursa bak bak cbr125 150-160 yapıyor vay anasını diyecek ve alınca benim gibi hayal kırıklığına uğrayacak hız konusunda son bas küfürü bas küfürü:P:P:queen::queen:
gkhnkzy
21 Aralık 2009, 17:21
hangi konuda
konusunda... ister kalkış, ister gidiş.. hiç farketmez. bu iki motosikletin hızı ve gücü kıyaslanamaz.
cakalaz
21 Aralık 2009, 17:26
GKHN ;
Dostum Melo demedi onu :) Melo zaten herseyin farkında olan bir arkadasımız!
Dengesiz arkadasımız diyor onu ... Onun lafı yani ... :farao:
melocann
21 Aralık 2009, 17:28
konusunda... ister kalkış, ister gidiş.. hiç farketmez. bu iki motosikletin hızı ve gücü kıyaslanamaz.
yahu nerde görülmüş cbr'nin hyo'yu geçtiği allahın aşkına saçmalamayın
iki katından fazla güç iki katından fazla cc var
ben sadece burada sallayanlara laf dokundurmak için dedim
çako iyi mi bende sizi geçenler grubuna itelendim:P:P:queen::queen:
biz sizi geçeriz olum boşuna uğraşma:P
cakalaz
21 Aralık 2009, 17:29
Şöyle doğru doğru seyleri paylasalım ki ; Bizden baska 7 tane misafir üye var simdi :) Akılları karısmasın :P
Melo ; Sana Hyo alak :) :cherry:
melocann
21 Aralık 2009, 17:33
Şöyle doğru doğru seyleri paylasalım ki ; Bizden baska 7 tane misafir üye var simdi :) Akılları karısmasın :P
Melo ; Sana Hyo alak :) :cherry:
hacı hyo değilde 600f düşünüyorum onuda başka bahara dostum yaza muhtemelen düğünüm var ona hazırlık yapacam felan ondan sonra düşünürüm
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO