Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
osmaniyeli
16 Aralık 2009, 22:45
Hala aynı telden çalmaya devam ediyorsun. :)
"Cesareti olan varsa yapsın" demişsin. Bu cümlede resmen gaz verici bir cümle.
"Benim cesaretim var. Pısırık birisi değilim ben" diyenleri duyar gibiyim şimdiden.
Yukarıda bahsedilen "otobüse 1 metreden yapışarak son hız denemesi yapmak" magandalıktır, apaçiliktir.
Bu şekilde motosiklet kullanmak ciddi ölçüde tehlikelidir ve %90 ölümlü veya yaralanmalı kaza ile sonuçlanır.
Kesinlikle denemeyin...
otobüsü zaten biraz kaçırdınmı rüzgar türbülansı seni bir sağa bir sola atıyor. ayrıca hız denemesine pek bir katkısı da yok 160 la giden otobüsü nereden bulacağız. çok ta tehlikeli dediğin gibi
funkyboys
16 Aralık 2009, 23:58
ooooooo tekrar başa dönmüş gibi hissediyorum.
bu muhabetin kacıncı kez ve kac sayfa tartısıldıgını bi arasdırın ya
125cc motora biniyosun 165 le gitsen neolcak cc de bi artısmı oluyo.hız isteyen buyuk makıne alsın
bırakın artık şu son hız muhabetini
melocann
17 Aralık 2009, 00:32
laf kalabaligindan baska bisey degil kanit istiyoruz sen dünya yazi yazıyorsun bak juba foto var hatta eski sayfalarda dedi ama benim usengecligimden aramıyorum banane kardesim kaç yaparsan yap ama her lafa bi kılıf uyduruyorsun ya helal olsun bi laf vardır hatırlatmak isterim cok laf yalansız cok mal haramsiz olmaz derler kimse uzerine alınmasın sadece hatırlatmak maksatlı yazdım sağlıcakla kalın
cakalaz
17 Aralık 2009, 01:19
Melo Cuğum; Hiddetlenme dur :)
Sen satmıyo musun CBR ı :)
Jubaa
17 Aralık 2009, 04:05
konu hız yapmaktan çok gurur olaına dönüyor daha önceki gibii :)
be nburda kişi yada kişilere siz yapamazsınız dedim mi diyormuyum herkez yapar hava yol surucu şartları saglanırsa dedim sen uzun yol yapmıyorsun yapamazsında demedim.. ama burda isanbul içinde binip yada ara ara durup hızlanıp 150 km giden var sonra sıcak tı basamadım diyor ..
ben orduya gititm kastamonuya gitim ankaraya gitim çanankkaleye gitim izmire gitim hemde hepsine en az 2-3 ker eortalama gitim... zaten 25 - 27 bin km yi buralarda yaptım istanbulda toplasan 3000 belki yapmışımdır..
ben burda kişisel demiyorum ki enden alınıyor yada gocunuyorsun juba dedim mi yada x kişi sen yapamazsın tam aksine herkez yapar nasrettin hoca hikayesi gibi
kazanın Doğurduguna inanıyorsunda öldüünemi inanamıyorsun :)
çözemedim 140 yapar diyorsun hadi 155 yapanda oldu sitede 160 - 165 ne kardşeim diyorsun sallama buda bu hikayeyi getiriyor aklıma madem limit 140 - kazanın dogurduguna inanıyorsun 155 yapar diyorsun
165 diyince öldüğüne neden inanmıyorsun :?
:) neyse niyetim sözlerim kişisel değil.. motordan bendeanlarım o konud arahat ol aynı zamanda git adres verim görüş türkiye moto ors şampiyonası sayısını hatırlamıyorum kaç birinciliği var Cengiz Yarımdag kendisi abim kadar yakındır birşey olsa ona söyleri myapamadıgım yerde o ilgilenir.. aynı zamanda honda konşuk mootr bu işte profesyoneller gider paramla ona yaptırırm ben motora acıma derken param var havam var demedim siz 165 yaptım diiynce yapamadıgınızdan yada yapmadıgınızdan direk karşı saldırı niyeti ile yakklaşıyorsunuz ben genel konuşuyorum bu sitede de her yerdede kendi arkadaşlarımdada adam motor arızalanır diye artçı almıyor agırlık yapıyor die
öyle çok kişi var
motora acıma derken bişey olacka diye korkmassan çok şey yaparsın dedim...
motoru parçala para ot gibi yoksa paran sus demedim..
redline girmeyen adam çok.. dogru yada yanlş arçı almayan sert fren yapmayan vitesleri kitaptaki devirlerde atan aman bişey olur diye siiznde varır etrafınızda şimdi ben akkaşık değilim sadece benim etrafımda olsun.. motorsikeltle ciddi şekilde kaza yapaıp seken bacagı ile kendinden önce gelip aman motora bişey oldumu diye bakan arkadaşlarım var...
konu kişisel değil bireysel algılama / algılamayın.. bu sitede de başka yerlerdede acemilerde var cimrilerde var ustalarda var zeginlerde çünkü birkesime hitap etmiyor sitenin mantıgıda bu değil zaten herkese hitap ediyor site her kesime..
Senin dedigin gibi kazanin dogurduguna inaniyorsun da oldugune mi inanmiyorsun diye diye bu motoru 299da sabitlerler haberin ola 160 oluyorda 165 neden olmuyor demissin ama ben sana israrci sekilde diyorum ki benim attigim mesajdaki hesaplamayi bi yap bana.
Limit 140 falan degil ben gordugume inanirim 155 in kapi gibi fotosu var bende bizzat denedim bi kere gordum.O 160 ida senin guzel gonlun olsun diye okey dedim daha once gormedim konusan cok oldu gosteren olmadi.
Burda daha oncede boyle oldu 170 gordum diyen cok oldu.Videosunu aticam diyen oldu artik siteye girmiyolar atin dedim video yu sonra konusalim,adres verdim bulusup gazladiklarim oldu 170 gordum diyen adamin yanindan gecip gittim artik onlarda siteye girmiyo.:cherry:
Sen avantajlisin motoru satmissin yoksa usenmem o cok merakli oldugun Ankara ya sirf senle bunu denemek icin gelirdim.
Ama sen sunu anlamiyosun bu motorla uzun yol yapan bi Allah in kulu sen degilsin Ankara ya giden bi Allah in kulu da sen degilsin benim motoruda 0 aldim 20.000 var su anda motorun ustunde yani o kmleri goren bi Allah in kulu da sen degilsin.
Yine demissin ki motora bisey olucak diye korkma.Su ana kadar oyle bi korkum olmadi acikcasi onu gectim ben kendimide cok dusunen bi adam degilim incecik lastiklerle bi ara ben viraj alamiyorum diye depresyona girdim en son ayaklik pegini yere degdirdim 60 km hizla yerde suruklenip kaldirima vurdum.Gayette mutluyum ders aldim bi daha yapmicam:cherry:
Demek istedigim arkadasim redline da girsen kesiciyide soksen kamyonun mu otobusun mu artik hangisinin arkasina yapistiginda guzel durucaksan, arkasinda da gitsen 165 e cikamazsin bu motorun disli oranlari sana izin vermiyor.
Ayrica 165le ilgili takintim yok hatta Turkiye ye doniyim sana R1le bi kac video da atarim yani bizde o hizlari biliyoruz gormedigimiz seyler degil.:wiinkk:
remzi_39
17 Aralık 2009, 05:25
Konuyu bastan okumadim ama 160-170 ler falan görüyorum
Benim görebildigim 126km/h topspeed
Buyrun..
Bahsedilen motor bu sanirim
http://img526.imageshack.us/img526/584/cbr.png (http://img526.imageshack.us/i/cbr.png/)
Buda topspeed
http://img690.imageshack.us/img690/1150/cbr2.png (http://img690.imageshack.us/i/cbr2.png/)
iyireklam10
17 Aralık 2009, 10:12
Senin dedigin gibi kazanin dogurduguna inaniyorsun da oldugune mi inanmiyorsun diye diye bu motoru 299da sabitlerler haberin ola 160 oluyorda 165 neden olmuyor demissin ama ben sana israrci sekilde diyorum ki benim attigim mesajdaki hesaplamayi bi yap bana.
Limit 140 falan degil ben gordugume inanirim 155 in kapi gibi fotosu var bende bizzat denedim bi kere gordum.O 160 ida senin guzel gonlun olsun diye okey dedim daha once gormedim konusan cok oldu gosteren olmadi.
Burda daha oncede boyle oldu 170 gordum diyen cok oldu.Videosunu aticam diyen oldu artik siteye girmiyolar atin dedim video yu sonra konusalim,adres verdim bulusup gazladiklarim oldu 170 gordum diyen adamin yanindan gecip gittim artik onlarda siteye girmiyo.:cherry:
Sen avantajlisin motoru satmissin yoksa usenmem o cok merakli oldugun Ankara ya sirf senle bunu denemek icin gelirdim.
Ama sen sunu anlamiyosun bu motorla uzun yol yapan bi Allah in kulu sen degilsin Ankara ya giden bi Allah in kulu da sen degilsin benim motoruda 0 aldim 20.000 var su anda motorun ustunde yani o kmleri goren bi Allah in kulu da sen degilsin.
Yine demissin ki motora bisey olucak diye korkma.Su ana kadar oyle bi korkum olmadi acikcasi onu gectim ben kendimide cok dusunen bi adam degilim incecik lastiklerle bi ara ben viraj alamiyorum diye depresyona girdim en son ayaklik pegini yere degdirdim 60 km hizla yerde suruklenip kaldirima vurdum.Gayette mutluyum ders aldim bi daha yapmicam:cherry:
Demek istedigim arkadasim redline da girsen kesiciyide soksen kamyonun mu otobusun mu artik hangisinin arkasina yapistiginda guzel durucaksan, arkasinda da gitsen 165 e cikamazsin bu motorun disli oranlari sana izin vermiyor.
Ayrica 165le ilgili takintim yok hatta Turkiye ye doniyim sana R1le bi kac video da atarim yani bizde o hizlari biliyoruz gormedigimiz seyler degil.:wiinkk:
dostum bak burda kimseyi yada hiç bişeyi hedef almıyorum sen yada bir x isim kullanamdmn yazıyorum diyorum halen üstünüze alınıyorsunuz...
yapamıyorsan yapamadıysan ozan yapana laf söyleme nedne gelip yalan söliyim bu konu buda kapanmıştır ben gelipde 165 yaptım demdim ..
birisi hız sordu bende şimdiye kadar gördüğüm en yuksek süratı söyledim oda bir kere ankara yolunda dedim sürekli 165 kmh il gidiyorum demedim :)
siz bunu duyunca oalyı siz büyüttünüz ben değil ..
neyse konu kapanmıştır.
ben yaptım üstünüde yapamazlar diye idda etmiyorum ..
tşk ederim genede sizlere
Jubaa
17 Aralık 2009, 11:34
dostum bak burda kimseyi yada hiç bişeyi hedef almıyorum sen yada bir x isim kullanamdmn yazıyorum diyorum halen üstünüze alınıyorsunuz...
yapamıyorsan yapamadıysan ozan yapana laf söyleme nedne gelip yalan söliyim bu konu buda kapanmıştır ben gelipde 165 yaptım demdim ..
birisi hız sordu bende şimdiye kadar gördüğüm en yuksek süratı söyledim oda bir kere ankara yolunda dedim sürekli 165 kmh il gidiyorum demedim :)
siz bunu duyunca oalyı siz büyüttünüz ben değil ..
neyse konu kapanmıştır.
ben yaptım üstünüde yapamazlar diye idda etmiyorum ..
tşk ederim genede sizlere
Benimde senin sahsinla ilgili bi problemim yok hedef alma gibi bi derdimde yok.Seni tanimam etmem benim icin ekrandaki yazilardan ibaretsin senin hakkinda ne dusunebilirim ki?
Ama 165 km gordum demen bana garip gelen.Bu motorla olmasi imkansiz biseyi yaptim diyince biraz dikkat cekmen normal degil mi sence.Yani birisi deseki ben gokdelenden atladim dustum ama olmedim birakta dikkat ceksin dimi extrem bi olay cunku,ayni senin dedigin gibi.
Acikcasi Honda dan nefret ediyorum tiksiniyorum ama yigidi oldur hakkini yeme demisler,kotulemiyorum da o yuzden,motoru yada seni kotuleme gibi bi niyetim yok.
Ama Honda nin verdigi teknik verilere,yapilan hesaplamalara ve bu kadar kullanicinin deneyipte yapamadigini belirtmesine ragmen senin bunu yaptim demen bana garip geliyor eminim sende biraz dusunsen anlarsin.Yani bu motoru pist yariscilari da kullandi bi dunya testleri var bendeki dergilerde hicbiri bu dedigini yapamadi.
Yalan soyluyorsun demiyorum sadece bi yanlislik var diyorum gostergenin yuksek suratlerde sapittigini daha once belirttim boyle bi durum olmus olabilir.
Bilmiyorum daha once kimsenin basina geldi mi ama benim km teli yerinden cikmak uzereymis bende o sirada Kumburgaz dan donuyordum yolda bostu gece bastim baya redline girdigim oldu kisa araliklarla bi baktim km saati kendinden gecti bi anda benim hizimi 180 gosterdi gaz kestim yavasladim vites dusurdum normal gosterdi hizimi tekrar hizlandim bisey olmadi.Ertesi gun motorla garajdan cikarken bi anda motor 200 gosterdi kadranda sonra fark ettim ki yuksek devir verince titresimden km teli temassizlik yapiyormus ve gostergenin sapitmasina yol aciyormus tamirhaneye gidene kadar 200le gittim desem inanir misin?:cherry:::deliir::
Ustaya gosterdim butun tamirhane gul gul olduk hatta oldugu yerde 200 gosteriyor motor::haapppy:.Tele daha once hic dokunmamistim artik titresimden olsa gerek o da ondeki camin ordaki vidalar gibi zamanla acilmis ve tamirhaneye geldigimde kendiliginden cikti.Surekli yuksek devir cevirince titresim oluyor ve motorda insan yapimi sonucta parcalar oynuyor.Senin hiz denemelerinde de kendi agzinla soyledin redline atiyorum diye vitesi,belkide bu titresim km telinde temassizliga neden oldu ve hizini yanlis gostedi.Ben ilk gariplik oldugunu fark ettigimde yolda giderken motorun cok rahat 130a cikmasi dikkatimi cekmisti sonra 180ide gorunce o gun once bi neler ictigimi dusundum sonra bi bismillah dedim sonra da yavaslayip ses geliyor mu diye bi yerden ona baktim.
Kusura bakmayin uzun oldu azcik ama.
iyireklam10
17 Aralık 2009, 12:16
Benimde senin sahsinla ilgili bi problemim yok hedef alma gibi bi derdimde yok.Seni tanimam etmem benim icin ekrandaki yazilardan ibaretsin senin hakkinda ne dusunebilirim ki?
Ama 165 km gordum demen bana garip gelen.Bu motorla olmasi imkansiz biseyi yaptim diyince biraz dikkat cekmen normal degil mi sence.Yani birisi deseki ben gokdelenden atladim dustum ama olmedim birakta dikkat ceksin dimi extrem bi olay cunku,ayni senin dedigin gibi.
Acikcasi Honda dan nefret ediyorum tiksiniyorum ama yigidi oldur hakkini yeme demisler,kotulemiyorum da o yuzden,motoru yada seni kotuleme gibi bi niyetim yok.
Ama Honda nin verdigi teknik verilere,yapilan hesaplamalara ve bu kadar kullanicinin deneyipte yapamadigini belirtmesine ragmen senin bunu yaptim demen bana garip geliyor eminim sende biraz dusunsen anlarsin.Yani bu motoru pist yariscilari da kullandi bi dunya testleri var bendeki dergilerde hicbiri bu dedigini yapamadi.
Yalan soyluyorsun demiyorum sadece bi yanlislik var diyorum gostergenin yuksek suratlerde sapittigini daha once belirttim boyle bi durum olmus olabilir.
Bilmiyorum daha once kimsenin basina geldi mi ama benim km teli yerinden cikmak uzereymis bende o sirada Kumburgaz dan donuyordum yolda bostu gece bastim baya redline girdigim oldu kisa araliklarla bi baktim km saati kendinden gecti bi anda benim hizimi 180 gosterdi gaz kestim yavasladim vites dusurdum normal gosterdi hizimi tekrar hizlandim bisey olmadi.Ertesi gun motorla garajdan cikarken bi anda motor 200 gosterdi kadranda sonra fark ettim ki yuksek devir verince titresimden km teli temassizlik yapiyormus ve gostergenin sapitmasina yol aciyormus tamirhaneye gidene kadar 200le gittim desem inanir misin?:cherry:::deliir::
Ustaya gosterdim butun tamirhane gul gul olduk hatta oldugu yerde 200 gosteriyor motor::haapppy:.Tele daha once hic dokunmamistim artik titresimden olsa gerek o da ondeki camin ordaki vidalar gibi zamanla acilmis ve tamirhaneye geldigimde kendiliginden cikti.Surekli yuksek devir cevirince titresim oluyor ve motorda insan yapimi sonucta parcalar oynuyor.Senin hiz denemelerinde de kendi agzinla soyledin redline atiyorum diye vitesi,belkide bu titresim km telinde temassizliga neden oldu ve hizini yanlis gostedi.Ben ilk gariplik oldugunu fark ettigimde yolda giderken motorun cok rahat 130a cikmasi dikkatimi cekmisti sonra 180ide gorunce o gun once bi neler ictigimi dusundum sonra bi bismillah dedim sonra da yavaslayip ses geliyor mu diye bi yerden ona baktim.
Kusura bakmayin uzun oldu azcik ama.
neyse dostum sorun değil yüzyüzede tanışır uzun yollar gideriz birlikte inşaallah
motorsikeltimin rodajı yeni bitmişti ve bakımları tamdı o denemyi yaparken ankaraya gelemden son sanırım 70 - 100 km kala yol hep yokuş uzun uzun yokuşlar .. yada boludan aşağı sallanırken orda / oaralarda denerseniz yaz gunu ruzgarsız havada olma ihtimali var yani 155 - ile 165 arasında dunya fark yok ama bu bahsettiğim hız belirtiyorum sadece bir seferliğine gördüğüm ibredeki en yuksek hızdı normal şartlarda ise 130 - 145 tek kişi ile yaz ayında rüzgarsız ısınmış bir motorla görüyor zaten .. Shrieker Deniz var bu sitede ondada var cbr benimki yanmasına ve tamir olmasına ragmen onun motoruda 140 -145 arası ypaıyor ama ben onu kısmende olsa geçiyorum ... aynı marka model motorisklet.. oda basıyor bende ikimizde depoya yatıyoruz ben onu önde olursa yakalıyorum / önde ben olursam geçiyorum ..
Neyse yaza kısmet olursa Fazer yada 600 RR alıcam kış geldiği için araba aldıgımdan motorsikeltimi sattım .. yaza birlikte gider gazlarız .. bakarız ozaman :)
ok
melocann
17 Aralık 2009, 16:28
Melo Cuğum; Hiddetlenme dur :)
Sen satmıyo musun CBR ı :)
yok lem hiddetlenecem çokta .......... derlerya o yani benimki
bi ara düşündüm ama kız arkadaşım satma dedi hatta bidaha konuşmam dedi (yalandan bi tehtit savurdu) şimdi nişanlandık allah izin verirde evlenirsek ben kendime 600f almayı bunuda hatunun hizmetine vermeyi düşünüyorum hemde şehir içi kullanırım yakıttan dolayı anlatabildim mi bilmiyorum
cakalaz
17 Aralık 2009, 16:34
Keske benimki de kullanmama izin verse :salut:
Jubaa
17 Aralık 2009, 16:47
neyse dostum sorun değil yüzyüzede tanışır uzun yollar gideriz birlikte inşaallah
motorsikeltimin rodajı yeni bitmişti ve bakımları tamdı o denemyi yaparken ankaraya gelemden son sanırım 70 - 100 km kala yol hep yokuş uzun uzun yokuşlar .. yada boludan aşağı sallanırken orda / oaralarda denerseniz yaz gunu ruzgarsız havada olma ihtimali var yani 155 - ile 165 arasında dunya fark yok ama bu bahsettiğim hız belirtiyorum sadece bir seferliğine gördüğüm ibredeki en yuksek hızdı normal şartlarda ise 130 - 145 tek kişi ile yaz ayında rüzgarsız ısınmış bir motorla görüyor zaten .. Shrieker Deniz var bu sitede ondada var cbr benimki yanmasına ve tamir olmasına ragmen onun motoruda 140 -145 arası ypaıyor ama ben onu kısmende olsa geçiyorum ... aynı marka model motorisklet.. oda basıyor bende ikimizde depoya yatıyoruz ben onu önde olursa yakalıyorum / önde ben olursam geçiyorum ..
Neyse yaza kısmet olursa Fazer yada 600 RR alıcam kış geldiği için araba aldıgımdan motorsikeltimi sattım .. yaza birlikte gider gazlarız .. bakarız ozaman :)
ok
Shreiker i biliyorum Call of Duty 4 oynuyodu oda orda tanistim.:cherry:
Essek kadar adam oldum hala birakamadim oyunlari neyse meslegimle ilgili diyip kandiriyorum milleti.:cherry:
Ne diyeyim ben duz mantik calisirim hesap yaparim benim hesabim tutmuyor ama elbet vardir bi aciklamasi yalan soyledigini dusunmuyorum.
Insallah alirsin istedigin motoru.
Turkiye de gazlamamiz zor babam Turkiye sinirlari icinde oldugu surece benim orda gazlamam demek evlatliktan red+babamin kalp krizi gecirmesine yol acar.Ben niye Amerika dayim sence cennet gibi memleketimi biraktim,okulu orda da okurduk ama iste malum ne onlardan ne de kendimden vazgecebildim.Ama bi kerecik Riva da 600RR delsem bisey olmaz hani.:wiinkk:Duz yolda sinek gibi motora yapisip gitmeyi sevmem dedem bile yapar ogrendikten sonra, bana viraj lazim yetenek ister viraj ile adami gecmek lastigin ortasi degil yani bitsin diyenlerdenim.:cherry:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:46 ----------
Keske benimki de kullanmama izin verse :salut:
Cakalaz seni hic boyle bilmezdim.:queen:Izin mi?:cherry:
iyireklam10
17 Aralık 2009, 17:15
Shreiker i biliyorum Call of Duty 4 oynuyodu oda orda tanistim.:cherry:
Essek kadar adam oldum hala birakamadim oyunlari neyse meslegimle ilgili diyip kandiriyorum milleti.:cherry:
Ne diyeyim ben duz mantik calisirim hesap yaparim benim hesabim tutmuyor ama elbet vardir bi aciklamasi yalan soyledigini dusunmuyorum.
Insallah alirsin istedigin motoru.
Turkiye de gazlamamiz zor babam Turkiye sinirlari icinde oldugu surece benim orda gazlamam demek evlatliktan red+babamin kalp krizi gecirmesine yol acar.Ben niye Amerika dayim sence cennet gibi memleketimi biraktim,okulu orda da okurduk ama iste malum ne onlardan ne de kendimden vazgecebildim.Ama bi kerecik Riva da 600RR delsem bisey olmaz hani.:wiinkk:Duz yolda sinek gibi motora yapisip gitmeyi sevmem dedem bile yapar ogrendikten sonra, bana viraj lazim yetenek ister viraj ile adami gecmek lastigin ortasi degil yani bitsin diyenlerdenim.:cherry:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:46 ----------
Cakalaz seni hic boyle bilmezdim.:queen:Izin mi?:cherry:
Halen oynuyr geçen geldi bana cod 6 yı veridm ona bitirdi galiba Shrieker :)
Jubaa
17 Aralık 2009, 17:28
Halen oynuyr geçen geldi bana cod 6 yı veridm ona bitirdi galiba Shrieker :)
Iyi de oynuyodu ya COD 4 te fena deler valla.:queen:
cakalaz
17 Aralık 2009, 18:06
He yaa artık izin alıyoruz :)
iyireklam10
17 Aralık 2009, 18:40
Iyi de oynuyodu ya COD 4 te fena deler valla.:queen:
COD 4 te iyi aynı takımda ben alışana kadar beni korudu sonra Dalıp dagıtık ortalıgı ama bir süre sonra sıktı fakat PES 9 da çakıyourm ona :)
gerçi geçen hafta o bize çaktı ama ne ise ogun gunumde değildim sanırım :)
oda Penaltılarda son golu kaçırıdıgm için yenildim...
cakalaz
17 Aralık 2009, 18:56
Fazla Çakmayın ; Mod lar Gelebilir :mrgreen: :queen:
alemci 11
17 Aralık 2009, 19:21
Arkadaşlar motorumu satıyorum 0532 686 95 40
10400 Km'de 4,100 TL
Yan Koruma Takozları, (130/70/17 Arka 100/80/17 Ön) Pirelli MT 75 TUBLESS, Tiger High Performance Exhaust, Orjinal Arka Çanta Aparatı ve Shad 29 Litre Çanta, Beyaz Xenon Farlar
Motorun hiçbir kazası belası değişen parçası yoktur. Vizesi yapılıdır (2011). Anında satışı verilicektir. Çok Nadir Bulunan Orjinal Turuncu!
http://img97.imageshack.us/img97/5106/dscf8750.jpg
funkyboys
17 Aralık 2009, 19:51
Arkadaşlar motorumu satıyorum 0532 686 95 40
10400 Km'de 4,100 TL
Yan Koruma Takozları, (130/70/17 Arka 100/80/17 Ön) Pirelli MT 75 TUBLESS, Tiger High Performance Exhaust, Orjinal Arka Çanta Aparatı ve Shad 29 Litre Çanta, Beyaz Xenon Farlar
Motorun hiçbir kazası belası değişen parçası yoktur. Vizesi yapılıdır (2011). Anında satışı verilicektir. Çok Nadir Bulunan Orjinal Turuncu!
http://img97.imageshack.us/img97/5106/dscf8750.jpg
sen yeni almamışmıydın motoru ??
atmaca_35
17 Aralık 2009, 19:55
ewet ya benımde dıkkatımı cekti dahaöncede görmüştüm bu motou nette
funkyboys
17 Aralık 2009, 20:23
ewet ya benımde dıkkatımı cekti dahaöncede görmüştüm bu motou nette
bi kaç sayfa önce grenaj koruma topuzu konusunda konusurken arkadas foto koymusdu yeni aldım diye
melocann
17 Aralık 2009, 20:40
He yaa artık izin alıyoruz :)
hacı senin iş zor ya Allah yardımcın olsun ufak ufak bindirip gezdir emin ol seninkide razı olacak
hatta bunu satıp buyuğunu alalım dedim yok bu ne güzel kibarca diğerleri deve gibi ve öküz gibi böğürüyor dedi gül gül ağzım ayrıldı:queen::queen:
cakalaz
17 Aralık 2009, 21:20
Yok benim hiç şansım yok :) Yanına biLe yaklaşmıyor :)
@ Alemci ;
Egzozu alayım senden :)
melocann
17 Aralık 2009, 21:24
Yok benim hiç şansım yok :) Yanına biLe yaklaşmıyor :)
@ Alemci ;
Egzozu alayım senden :)
lem ne uyanıksın ya bende egsoza sarkmayı düşünmüştüm hain de get geri dur sen bi izin al ondan sonra gel :queen::queen::queen::queen:
dynner
17 Aralık 2009, 21:42
bende egzosta sarkcaktım tüh be :)
melocann
17 Aralık 2009, 21:47
bende egzosta sarkcaktım tüh be :)
sıraya geç sıraya kaynak yapmayalım lütfen:queen::queen:
dynner
17 Aralık 2009, 21:53
sıfırını 300 kaata veriorlar aslında alınabilir :)
cakalaz
17 Aralık 2009, 22:46
Egzozu satarsa ; Bana satar :) Heves yapmayın :P
dynner
17 Aralık 2009, 23:10
senin cıbırın yokki Hyoya olmuomuş :P
cakalaz
17 Aralık 2009, 23:12
OLDururuz :)
funkyboys
17 Aralık 2009, 23:20
benide ekleyin sırayaa alemci acık artırma yap
alemci 11
18 Aralık 2009, 11:17
Hehe arkadaşlar eksozum size feda olsun :mrgreen:
Evlenmeye karar verdim de, o yüzden motorumu satmak zorundayım.
İsteyen olursa gerçekten çok temiz, alan ihtiyacı olmazsa asla satmaz! Hatta satıcak olursa ben geri alırım ilerde !!
onur35
18 Aralık 2009, 12:03
ya arkadaşlar bu cbırın egzozu hyoya uyar mı :silent:benim cıbırda leovince var kankinin hyoda tiger var eger uyarsa bende yeni sezona hyola girmeyi planlıyorum ki eger uyarsa leoyu saklıcam hastayım ona:mrgreen:ama tigerı takarken neredeyse tamirciden çok ben uğraştım sanırım uymazlar hyonun vidaları var egzoza geçen bizimkisi ise üstüne geçirmeli görünüyor,bilgisi olan varmı :silent:
cakalaz
18 Aralık 2009, 12:10
Şu an uydurulamayan egzoz yok dostum. adamlar deliyor meliyyor bi şekilde uyduruyor egzozu :P
onur35
18 Aralık 2009, 12:19
Şu an uydurulamayan egzoz yok dostum. adamlar deliyor meliyyor bi şekilde uyduruyor egzozu :P
dogru diyorsun soba borusu bile takanı gördükten sonra :mrgreen:
ya ben öylesine mütevazi bir yerde yaşıyorum ki yedek parça,aksesuarı geçtim yükses cc motorlar bile parmakla gösteriliyor kalkıp izmire gitmek gerek en ufak bi extra için bu da çok saçma geliyor bana 100km git 100km gel:pale:kısacası motoruma bişeyler yapmak istesemde yapamıyarak içim içimi kemiriyorum umarım yakın zamanda izmire taşınırız ailem gelmesede ben gidicem ne arasan yok ya bu truzim bölgesinde yaşamak amma dert ya yazın aramadıklarını bulursun kışın hiçbişey yok:pr:
cakalaz
18 Aralık 2009, 12:23
Ben de kışın o taraflara yerleşmeyi düşünüyorum :)
onur35
18 Aralık 2009, 12:29
Ben de kışın o taraflara yerleşmeyi düşünüyorum :)
sıkıntıdan patlarsın gel vaz geç ben ettim sen etme cako:mrgreen:
cakalaz
18 Aralık 2009, 12:48
Yok Yok; Ben seviyorum Sessiz sakin bölgeleri :)
onur35
18 Aralık 2009, 12:56
Yok Yok; Ben seviyorum Sessiz sakin bölgeleri :)
ya bende seviyorum gel gör trafiğin T'si yok tüm yollar bizim:cherry:ama bazen de sıkıyor işte aradığını bılamayabiliyorsun,ortamlar hep şehirde toplantılar,gruplar vs.
inanmazsın sinemaya bile izmire gidiyoz buraya hep geç geliyor :queen:
cakalaz
18 Aralık 2009, 13:00
Daha iyi işte :) Hayatı geriden yaşayacaksın orda :) Genc kalır insan :P
yavrumalikem
18 Aralık 2009, 19:29
ya herşey güzelde çok cılız motor yaa
cihan_34_ist
18 Aralık 2009, 19:31
Bakma sen o ufak beeniyle çok işler yapıyor :):)
melocann
18 Aralık 2009, 19:32
Daha iyi işte :) Hayatı geriden yaşayacaksın orda :) Genc kalır insan :P
gerizekalılar ondan mı genç oluyor çako:P:P:queen::queen:
cakalaz
18 Aralık 2009, 20:34
Bilemem orasını ama mantık cercevesinde öyle diyebiliriz :)
dynner
18 Aralık 2009, 23:20
habire atıp tutuyordun cıbır cıbır cıbır diye alamayınca çamur atmayamı başladın :farao:
cakalaz
18 Aralık 2009, 23:36
125 Lik motor tabi cılız olacak :)
cihan_34_ist
19 Aralık 2009, 11:14
habire atıp tutuyordun cıbır cıbır cıbır diye alamayınca çamur atmayamı başladın :farao:
Kendi motorları bizimki KAdar kaliteli olmadığı için. ve bizimkini görenlerin Honda amblemini görünce tmmdır ya bu 10 numara torununa bile verirsin demesiyle onlarda aşırı bir can sıkıntısı oluyor hele birde bir hyo birde cbr yanyana ise. :mrgreen: ben sürekli 120-130 gidebiliyorum bu rüzgarda. 1000rr ım olsada bu süratı geçemicem yağmur var türkiye şartları vs.vs hayabusam olduğundada bu havada bu süratta gidicem Varsın olsun onlar Çamur Atsın Biz neden atmıyoruz bi sorun bakalım kendinize? :wiinkk:
cakalaz
19 Aralık 2009, 12:32
Bi CBR daha alacağım yahu :)
seannnnn
19 Aralık 2009, 23:08
cakalaz cbr den hyo ya geçince en çok neyi aradın?
cakalaz
19 Aralık 2009, 23:41
Henüz CBR'ı hiç aratmadı Hyosung :bounce:
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO