Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
cakalaz
08 Aralık 2009, 00:00
EEE kask için kimse bişi söylemeyecek mi ?
tufanqm250sa
08 Aralık 2009, 00:29
kask cok guzel ve cok uygun nerede bu fiyat?
avare rulman
08 Aralık 2009, 00:41
EEE kask için kimse bişi söylemeyecek mi ?
kask agv gp1 modeli. 2 senedir 2 tanesini artçımla kullanıyoruz. aslan gibi kasktır.
sadece cam fitilleri biraz tırışka.
geçen sene 160 tl idi tanesi. kaçırma kap.
KadZe
08 Aralık 2009, 01:26
abilerim kaza yaptım 130 la cakıla girdim sabuncu belınde motor saga attı cakıla girdim bariyerlere vurdum kask olmasa işim bitmisti motorumda bise yok yok vala cbr 125 sinyaller gtti param parca olmustur dedimm olmadı awuc icleriimm soyuldu kırık falan yokkk bin sukurrrr awuclarım yara ıcınde
Geçmiş olsun bahsettiğin hızda bir kazayı sen ve motorun sabuncubeli mevkinde bu şekilde atlattıysanız gerçekten çok şanslısınız. Utku hız konusunda haklı Sabuncubeli virajlarını inerken yada çıkarken bu hıza ulaşamazsın ancak bahsettiğimiz keskin virajların hemen biteminden itibaren Manisa ya doğru geliyorsan evet o hıza çok rahat çıkabiliyorsun. Belkide orayı kastetmişsindir.
Benzer resimleri daha önce de sanırım burada konuşmuştuk. Belki daha ufak aynalar kibar durabilir ancak bu kez de görüş açısı nasıl olucak onu denemek lazım. Daha önce eklediğimiz resimlerden biri.
http://img704.imageshack.us/img704/4295/20050518bikepics356357f.jpg
http://img46.imageshack.us/img46/4466/20050518bikepics356361f.jpg
atmaca_35
08 Aralık 2009, 15:13
bence aynala çok hoç olmu...be arada bende bursaya gelirken sabuncu belinde kaza atlattım kamyonlardan sızan yağ nedeniyle yol çok kaygan dikkatli olun derim
by_dengesiz
08 Aralık 2009, 15:18
ne yalan söyliyim,taktırdığın aynalar cüsseli motora olur,çok sırıtmış ama zevkler ve renkler tartışılmaz orası apayrı bir konu
cihan_34_ist
08 Aralık 2009, 15:41
Aynalar Arkadaşımızn dediği gibi Çoğumuzun merakıydı gördük ve rahatladık sayenizde ama devede boynuz gibi birşey olmuş bu.ben ducati vea kawasakinin sivri aynalarını takardım yerinde olsam..
atmaca_35
08 Aralık 2009, 17:48
aynanın demirini kısaltsak motora yaklaştırsak yani ?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:19 ----------
http://www.sahibinden.com/kawasaki_ex_250_r_08_orjinal_ayna-96WQQaXQQ19013880WQQpXQQdisplayitem?
http://www.sahibinden.com/kawasaki_zzr_600_ayna_yedek_parcalari-20WQQaXQQ11866740WQQpXQQdisplayitem?
bu nasıl beyler ?
cihan_34_ist
08 Aralık 2009, 17:56
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:19 ----------
http://www.sahibinden.com/kawasaki_ex_250_r_08_orjinal_ayna-96WQQaXQQ19013880WQQpXQQdisplayitem?
http://www.sahibinden.com/kawasaki_zzr_600_ayna_yedek_parcalari-20WQQaXQQ11866740WQQpXQQdisplayitem?
bu nasıl beyler ?
Dostum Herbiri Güzel ama Denemek Lazım ya :silent: bak 600f Aynası içinde nasıl durur diye düşünüoduk büyük durdu zzr aynasıda farksız kawasaki aynasındanda arkayı görebilicekmisin bunun argesini yaptınmı takıcağın yer neresi olucak vs.vs meşakkatli bir iş Firma bunlar için Mühendislere baş vuruyor. Sen ise bize başvuruyorsun bizden sana gelen Yanıt ne olur biliyormusun Dene Ve gör beğenirsek Seri üretime geçeriz :queen::cat:
atmaca_35
08 Aralık 2009, 18:10
Dostum Herbiri Güzel ama Denemek Lazım ya :silent: bak 600f Aynası içinde nasıl durur diye düşünüoduk büyük durdu zzr aynasıda farksız kawasaki aynasındanda arkayı görebilicekmisin bunun argesini yaptınmı takıcağın yer neresi olucak vs.vs meşakkatli bir iş Firma bunlar için Mühendislere baş vuruyor. Sen ise bize başvuruyorsun bizden sana gelen Yanıt ne olur biliyormusun Dene Ve gör beğenirsek Seri üretime geçeriz :queen::cat:
dostum bizim aynalarla motor racing ten başka herşeye benziyo..ben aynaları değiştirme taraftarıyım ama bulunduğum yer bursanın biraz dışında olduğu için araştıracak zamanım ve fırsatım yok açıkçası ben sadece örnek gösteriyoum .... bu aynaların bizim motorlarda hoş duracağını düşünüyorum...
cihan_34_ist
08 Aralık 2009, 18:22
dostum bizim aynalarla motor racing ten başka herşeye benziyo..ben aynaları değiştirme taraftarıyım ama bulunduğum yer bursanın biraz dışında olduğu için araştıracak zamanım ve fırsatım yok açıkçası ben sadece örnek gösteriyoum .... bu aynaların bizim motorlarda hoş duracağını düşünüyorum...
Düşünmek güzel birşey ama uygulaki bizde beğenirsek yaptıralım arkanı göreibliomusun motorla uyumlu oldumu granajı delerekmi yapıcan vs.vs birçok entrikalar döndürücen bunu yaparken. Biz göze alsaydık çoktaaan yapardık aramızda en istekli sensin yap ozaman tutan yokki :)
dynner
08 Aralık 2009, 18:27
ya elbet güzel dururda bizim kafa grenajları küçük oldugundan ayna sapları kısa olursa ellerimizden baska bişeyi görmeyiz gibi geliyor bana.
cihan_34_ist
08 Aralık 2009, 18:37
ya elbet güzel dururda bizim kafa grenajları küçük oldugundan ayna sapları kısa olursa ellerimizden baska bişeyi görmeyiz gibi geliyor bana.
Aynen Katılıyorum şuanlık ninja modellerinin sivri aynalarını hayal ediyorum ama o bile çok keskin kalıcak diye düşünüyorum yinede sen bilirsin.:cat:
maxx75
08 Aralık 2009, 20:07
benim tek dert ettiğim grenajı delmek :) tabi görüşte önemli haklısınız ama çok yakışmış bee:cat:
atmaca_35
08 Aralık 2009, 23:49
hyonun ki daha güzel durucak sanırsam 65 lira civarında nette baktım onu takmayı düşünüyom
cakalaz
09 Aralık 2009, 00:10
TeKi 65 TL :)
atmaca_35
09 Aralık 2009, 11:29
çifti 65...
atmaca_35
09 Aralık 2009, 19:04
çifti 65...
pardon tekiymiş
KadZe
09 Aralık 2009, 19:38
bu nasıl beyler ?
İlk linkteli aynalar daha güzel durabilir belki ama sapları kısa olduğundan ötürü Utku nın da dediği gibi görüş açısı ne kadar olur onu kestirmek zor. İşte bu yüzden denemek lazım diyoruz hep. Orjinalliğinden ödün verip fark yaratan arkadaşların tecrübelerini bu yüzden hep merak ediyoruz.
osmaniyeli
09 Aralık 2009, 19:53
İlk linkteli aynalar daha güzel durabilir belki ama sapları kısa olduğundan ötürü Utku nın da dediği gibi görüş açısı ne kadar olur onu kestirmek zor. İşte bu yüzden denemek lazım diyoruz hep. Orjinalliğinden ödün verip fark yaratan arkadaşların tecrübelerini bu yüzden hep merak ediyoruz.
daha önce yazmıştım tekrar anlatayım efenim:)
benim motonun orjinal aynaları öndeydi. iyi yanları ayna ön de olduğu için . boynumu aşağı çevirmeden aynadan görebiliyordum öndeki aynalarda. bir iyi yanı da ayna gidon çevirince pozisyon değiştirmiyordu
kötü yanı daha kötü gibi. öndeki aynalar mont olunca görüş açısını çok ama çok kısıtlıyordu. bir dedikkat edin benim aynalar demire monte ediliyordu sizinkiler plastik grenaja monte edilecek en ufak düşmede grenajınız çatlayacak veya titreşimle zamanla çatlayacak
by_the_88
10 Aralık 2009, 02:01
slmm bnde aranıza katılabilirmiyimmmmm
cihan_34_ist
10 Aralık 2009, 14:42
Katılabilirsin Tabi İstersen kendini anlat tanıt motorun nerenk resimlerini koy kaç senedir motor sürüosn nerde yaşıosun vs.vs:cat: Bu arada Hoşgeldin.
funkyboys
10 Aralık 2009, 16:08
bence bunu yazarak katılmıs oldun :D:cat:
maxx75
10 Aralık 2009, 20:31
arkadaşlar hatırlarsanız geçtiğimiz sayfalarda bir ara jant sticker muhabbeti dönmüştü...Bende elektrik bandına sıcak bakanlardan biri olarak aldım beyaz bandı elime başladım yapıştırmaya.inşallah beğenilir.
http://img101.imageshack.us/img101/2919/10122009087.jpg (http://img101.imageshack.us/i/10122009087.jpg/)
...bide fiber sticker işine el atiim dedim girişmişken...
http://img42.imageshack.us/img42/681/10122009088.jpg (http://img42.imageshack.us/i/10122009088.jpg/)
http://img341.imageshack.us/img341/5517/10122009090.jpg (http://img341.imageshack.us/i/10122009090.jpg/)
atmaca_35
10 Aralık 2009, 20:37
dostum sticker ii olmuşta büyük durmuş sanki...reklamcı yok mu yakınlarda ordan şerit çıkarttırsana ben yaptırdım adam kendi yapıştırdı 10 lira fosforlu malzeme kalmamıştı bi daha ki sefere fosforlu yeşil yaptıcam
http://pic1.resimupload.com/r3/thumb_858756651.JPG (www.resimupload.com/ds858756651_DSC03460.html)
osmaniyeli
10 Aralık 2009, 21:04
http://img101.imageshack.us/img101/2919/10122009087.jpg
beyaz yapan ilk defa görüyorum. uzaktan hoş görünüyor. jant şeridinde motonun renginden çok lastiğin ve jantın rengiyle uyuyor yada uymuyor. mesela lacivert motora lacivert şerit olmaz sanırım
maxx75
10 Aralık 2009, 22:49
dostum sticker ii olmuşta büyük durmuş sanki...reklamcı yok mu yakınlarda ordan şerit çıkarttırsana ben yaptırdım adam kendi yapıştırdı 10 lira fosforlu malzeme kalmamıştı bi daha ki sefere fosforlu yeşil yaptıcam
http://pic1.resimupload.com/r3/thumb_858756651.JPG (www.resimupload.com/ds858756651_DSC03460.html)
reklamcı olayı aklıma hiç gelmemişti ama zaten yine beyaz şerit çıkartırdım bantla hallettim şimdilik...saol önerin için
alp_23
10 Aralık 2009, 23:14
http://img101.imageshack.us/img101/2919/10122009087.jpg
beyaz yapan ilk defa görüyorum. uzaktan hoş görünüyor. jant şeridinde motonun renginden çok lastiğin ve jantın rengiyle uyuyor yada uymuyor. mesela lacivert motora lacivert şerit olmaz sanırım
evet bende beyaz yapan hiç görmemiştim.çok güzel olmuşşş 10 numaraaa :cat:
CBR-125
11 Aralık 2009, 01:44
:) Beyaz Elektrik Bandı !! İyi Fikirr :)
Ama Bu Motora Jant Şeridinden Ziyade... Beyaz Jant Güzel Gidiyor...:cat:
by_the_88
11 Aralık 2009, 02:23
tsk ederim hos bulduk adım alı manisadanim merkezden honda cbr 125 motorum var sizinle tanısmak motorlamız hakında bilgi edinmek istiyorumm bu siteyi yeni cozmeye calısıyorumm tam ogrenemedimmmm
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:22 ----------
tsk edermmmmm
atmaca_35
11 Aralık 2009, 17:26
:) Beyaz Elektrik Bandı !! İyi Fikirr :)
Ama Bu Motora Jant Şeridinden Ziyade... Beyaz Jant Güzel Gidiyor...:cat:
dostum foto koyda yakından görelim beyaz jantları
cihan_34_ist
11 Aralık 2009, 18:33
tsk ederim hos bulduk adım alı manisadanim merkezden honda cbr 125 motorum var sizinle tanısmak motorlamız hakında bilgi edinmek istiyorumm bu siteyi yeni cozmeye calısıyorumm tam ogrenemedimmmm
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:22 ----------
tsk edermmmmm
İnşallah en yakın zamanda öğrenirsin Kardeşim..:rendeer:
cakalaz
11 Aralık 2009, 18:34
Arkadaslar bu serit oLayı elektrik bandı ile de oluyor mu ?
Kalın durur sanki? Ben Serit cektim benim haytaya ama koptu nedense ? Ben de tamamını kopardım :)
Turuncu Bant var mı :P
cihan_34_ist
11 Aralık 2009, 18:54
Arkadaslar bu serit oLayı elektrik bandı ile de oluyor mu ?
Kalın durur sanki? Ben Serit cektim benim haytaya ama koptu nedense ? Ben de tamamını kopardım :)
Turuncu Bant var mı :P
En karşı olduğum şeyi yapıyorsunuz akıllara doğaya kaliteye Hondaya saygısızlık Ya abicim 6 milyarlık motor alabiliyorsunda 20 tlye jant şeridimi alamıyorsun ya? bu nasıl bir mantıktır Ben sizi İnan anlamıyorum. Yani bu şu demek oluyor. Takım elbisenin Altına giyilen spor ayakkabı misali. madem paran yok Binme arkadaşım hondaya. Niye bukadar Cimri oldunuz Ben sizi Anlamıyorum Verin ulen Adresinizi Ben size kırmızı yollucam 3 tane motoru sarıp sarmalıcak kadar Keiti kırmızı jant şeridim Var Yapmayın allah aşkına ya. ulen motorun elektrik aksamında elektrik bandı kullanılmamış siz dışına göstere göstere takıonuz :silent::pr: Allah Yar ve Yardımcınız Olsun birader..:farao:
dynner
11 Aralık 2009, 19:07
En karşı olduğum şeyi yapıyorsunuz akıllara doğaya kaliteye Hondaya saygısızlık Ya abicim 6 milyarlık motor alabiliyorsunda 20 tlye jant şeridimi alamıyorsun ya? bu nasıl bir mantıktır Ben sizi İnan anlamıyorum. Yani bu şu demek oluyor. Takım elbisenin Altına giyilen spor ayakkabı misali. madem paran yok Binme arkadaşım hondaya. Niye bukadar Cimri oldunuz Ben sizi Anlamıyorum Verin ulen Adresinizi Ben size kırmızı yollucam 3 tane motoru sarıp sarmalıcak kadar Keiti kırmızı jant şeridim Var Yapmayın allah aşkına ya. ulen motorun elektrik aksamında elektrik bandı kullanılmamış siz dışına göstere göstere takıonuz :silent::pr: Allah Yar ve Yardımcınız Olsun birader..:farao:
Abartmana gerek yok cihan :silent:
seannnnn
11 Aralık 2009, 19:29
Fikirleri anlatmanın daha iyi yolları var. Egomuz önümüze geçmesin.
mevlutgs
11 Aralık 2009, 19:44
merhabalar arkadaşlar benim motoru alalı daha 3 ay oldu stikerleri sökülmeye başladı:( repsolun altı kırmızı renkli kısım kırmızı stiker çıktı garantiden değiştirirlermi?? grenajı
dynner
11 Aralık 2009, 19:55
merhabalar arkadaşlar benim motoru alalı daha 3 ay oldu stikerleri sökülmeye başladı:( repsolun altı kırmızı renkli kısım kırmızı stiker çıktı garantiden değiştirirlermi?? grenajı
Sen bişey yapmadan sökülmezki stickerlar tazikli su ile mi yıkatıyorsn ?
cakalaz
11 Aralık 2009, 20:19
Bu lafları bana diyosan önce haddini bileceksin :farao:
*Ayrıca ben Honda kullanalı cok oldu; Şimdi GTR Kullanıyorum :bounce:
*Ve Tekrar ayrıca Jant şeridi Kullandığımı ve Sürekli Koptuğunu yukarıda belirttim.
*Ve yine Ayrıca Turuncu Elektrik Bantını şakasına sorduğumu son ifademden anlayabilirsin :farao:
Öne cıkma cabalarındasın ; Kendini topla dostum :wiinkk:
atmaca_35
11 Aralık 2009, 21:53
size ne kardeşim ister elektrik bandı çeker ister pastacıların kullandığı naylondan motor onun zevk onun para onun....
mevlutgs
11 Aralık 2009, 22:27
Sen bişey yapmadan sökülmezki stickerlar tazikli su ile mi yıkatıyorsn ?
1 2 defa yıkadım hem tazzikli su ne alakaki onu niçin yıkamayın diyorlar motor için ana aksam için grenajl abir alakası yok
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:25 ----------
maxx77 kardeş selam bu karbon film nereden aldınız kaç paradır??
maxx75
11 Aralık 2009, 23:39
Hondaya saygısızlık mııı??? Hondaya para verip alıyoruz bu motorları Honda bize beleş vermedi.Ayrıca ben motorumu 6000liraya almadım...hem sana ne oluyor ben sana özellikle kişisel görüşünü sormadım beğenmeyen kısaca yorumunu yapar ve susar bu şekilde terbiyesizlik etmez bu ne celal anlamadım yani...çokta muhteşem olağanüstü bi motosiklete biniyormuş gibi hissetmiyorum kendimi.daha iyilerinede bindim ama hayat şartları işte yapacak bişey yok.JANT BENİM MOTOR BENİM BEĞENMEDİYSEN NORMAL Bİ ŞEKİLDE İLETEBİLİRDİN...KEITI MARKA KIRMIZI JANT STİCKERLARINIDA ALIP İSTEDİĞİN KADAR MOTOSİKLET SARABİLİRSİN KİMSE SANA NEDEN SARDIN DİYE SORMAZ BURDA...KAL SAĞLICAKLA...sanki hondanında çok umrundaydı yaaaa tövbe tövbeeeeee...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:37 ----------
1 2 defa yıkadım hem tazzikli su ne alakaki onu niçin yıkamayın diyorlar motor için ana aksam için grenajl abir alakası yok
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:25 ----------
arkadaşım aksaray tarafında bir topu 100 tl civarında.topun kaç metre olduğunu bilmiyorum ama bi motoru rahatça kaplar geriye kalır bile...normal oto aksesuarcılarındada satılıyor ama metresini 12-15 tl gibi kazık bi fiyattan veriyorlar.
ahmet93
11 Aralık 2009, 23:47
Hondaya saygısızlık mııı??? Hondaya para verip alıyoruz bu motorları Honda bize beleş vermedi.Ayrıca ben motorumu 6000liraya almadım...hem sana ne oluyor ben sana özellikle kişisel görüşünü sormadım beğenmeyen kısaca yorumunu yapar ve susar bu şekilde terbiyesizlik etmez bu ne celal anlamadım yani...çokta muhteşem olağanüstü bi motosiklete biniyormuş gibi hissetmiyorum kendimi.daha iyilerinede bindim ama hayat şartları işte yapacak bişey yok.JANT BENİM MOTOR BENİM BEĞENMEDİYSEN NORMAL Bİ ŞEKİLDE İLETEBİLİRDİN...KEITI MARKA KIRMIZI JANT STİCKERLARINIDA ALIP İSTEDİĞİN KADAR MOTOSİKLET SARABİLİRSİN KİMSE SANA NEDEN SARDIN DİYE SORMAZ BURDA...KAL SAĞLICAKLA...sanki hondanında çok umrundaydı yaaaa tövbe tövbeeeeee...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:37 ----------
arkadaşım aksaray tarafında bir topu 100 tl civarında.topun kaç metre olduğunu bilmiyorum ama bi motoru rahatça kaplar geriye kalır bile...normal oto aksesuarcılarındada satılıyor ama metresini 12-15 tl gibi kazık bi fiyattan veriyorlar.
@maxx75 boşver ister keiti olsun ister elektirik bandı.Bence repsole çok güzel uymuş.Beyazı ilk kez görüyorum.
maxx75
11 Aralık 2009, 23:58
@maxx75 boşver ister keiti olsun ister elektirik bandı.Bence repsole çok güzel uymuş.Beyazı ilk kez görüyorum.
abi ben zaten beyaz jant şeridine rastlamadım hiç bir yerde.elektrik bandına yönelmemdeki en büyük sebepte budur aslında.beyazın yakışacağını biliyodum.yorumun için çok teşekkürler begendiğine sevindim:rendeer:
seannnnn
12 Aralık 2009, 00:21
grenajın üstündeki stickerlar çıkabilir. tırnağınla az bişey itince bile çıkıyor. sticker sonuçta boya değil.
mevlutgs
12 Aralık 2009, 00:49
ama sayın abim çıkmaması lazım garanti kapsamına giren bir sorun bence
dynner
12 Aralık 2009, 01:00
Grenajla bi alakası yokmu :silent:
tut bakiyim devamlı tazikli suyu grenaja stickerlar cıkıyormu cıkmıyormu :farao:
cihan_34_ist
12 Aralık 2009, 11:49
Grenajla bi alakası yokmu :silent:
tut bakiyim devamlı tazikli suyu grenaja stickerlar cıkıyormu cıkmıyormu :farao:
Cıkıyor utku Benimkinede vurdular son anda kurtardım hafiften çıktı ama sora yapıştı yine yerine. O günden sonra tövbe dedim kendim yıkıyorum motoru. Artık.
melocann
12 Aralık 2009, 12:39
abi ben zaten beyaz jant şeridine rastlamadım hiç bir yerde.elektrik bandına yönelmemdeki en büyük sebepte budur aslında.beyazın yakışacağını biliyodum.yorumun için çok teşekkürler begendiğine sevindim:rendeer:
beyaz jant şeridi hiç görmedin mi dostum ilk sayfadaki kullanıcı fotolarına bak benim motorda var hatta bu da fotosu
http://img687.imageshack.us/img687/548/17072009095.jpg (http://img687.imageshack.us/i/17072009095.jpg/) http://img687.imageshack.us/img687/17072009095.jpg/1/w2592.png (http://g.imageshack.us/img687/17072009095.jpg/1/)
adrenalin59
12 Aralık 2009, 15:22
slm arkadşlar honda cbr 125 r nin en yüksek hızı kaç km yani enson kaç yapabilen var ibre 200 de ....???
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO