Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
SAKAL
04 Temmuz 2006, 02:35
selam cbr 125 r ciler
bana bagaj lazim cbr kullanmam icin bagajinin olmasi lazim ama
hic arkasina bagaj taktirmis cbr gormedim bunun bir ornegi var mi bi fotosu yada bagaj taktiran biri varmi ?
sanirim takmak icin yeri yok baktim ama goremedimAklında olsun kuryeler filan cbr 125 kullanmıyor nedeni ise gerek yok bu kadar para vermeye ama neden olması bagaj
http://img73.imageshack.us/img73/2796/hondacbr12504bikepics3563636yy.jpg
agresus
04 Temmuz 2006, 03:25
yahu hiç mi sorun yaşamadınız... bi kez olsun yolda kalmadınız mı? ya da ne biliyim teklemedi mi hiç? ... biraz teknik bilgi lütfen yardım... alıcam, ama 125 işte.... güven eksikliğim var.... bu arada herkeslere selamlar...
SAKAL
04 Temmuz 2006, 10:06
diyelim ki ben cbr 125 olayım sana aynan şunu söylerdim
-Ben senin bildiğin motorlardan değilim
H@S@N
04 Temmuz 2006, 10:13
yahu hiç mi sorun yaşamadınız... bi kez olsun yolda kalmadınız mı? ya da ne biliyim teklemedi mi hiç? ... biraz teknik bilgi lütfen yardım... alıcam, ama 125 işte.... güven eksikliğim var.... bu arada herkeslere selamlar...
Sonunda biri patladı artık :mrgreen:
abi bu ne biçim motor yaa her 300 km de bir zincirini spreyle yağlamak zorundasın benzin bittiğinde benzin almak zorundasın her 4000 km de bir bakım bıktım yaaa bıktım bu ne biçim motor yaabenim bildiğim motor bi gün elektrik arızası veriri bi gün krank kolu kırılır bi gün parçaları güneşten yamulur olmaz yaa binmem kardeşim :queen: :queen: :queen:
tronic
04 Temmuz 2006, 10:14
Selam motorun büyüklüğü değil önemli olan.Motoru üreten firma , marka. O bir Honda.Mekanik bir alette her zaman sorunlar olabilir.Ama kronik bir sorunu pek yok.Sonuçta Honda kalitesi.Eğer bu motor hoşuna gidiyorsa ve imkanların el veriyorsa hiç düşünmeden al derim.Ben aldım çok memnunum.
@hmedim
04 Temmuz 2006, 10:45
Sonunda biri patladı artık :mrgreen:
abi bu ne biçim motor yaa her 300 km de bir zincirini spreyle yağlamak zorundasın benzin bittiğinde benzin almak zorundasın her 4000 km de bir bakım bıktım yaaa bıktım bu ne biçim motor yaabenim bildiğim motor bi gün elektrik arızası veriri bi gün krank kolu kırılır bi gün parçaları güneşten yamulur olmaz yaa binmem kardeşim :queen: :queen: :queen:
hasanın şikayet ettiği konulardan bende muzdaribim + bide bende bi sorun daha var yaw bu motor niye bukadar ilgiyi üzerine çekiyo beni ana yolda durdurup ne kadara aldın kaç cc kaç km/h yapıyo gibi bide sorular soruyolar... ha unutmadan bi motor niye bukadar atik olurki kardeşim tekteker yapıyorum kendimi tutamayarak kızlar falan .... onlarada yazık içleri yanıyo :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:
lata
04 Temmuz 2006, 10:47
gercekcı olmak gerekırse tek sorunu suratlanınce on camdan gelen zırıltı dıebılırım yanı..kaskla farketmesı:)sorun ıstıosan al sana sorun..arayan mevlasını da bulur belasını da:) bu arada ben praetorian..
extrasyon
04 Temmuz 2006, 10:53
kanka o kadarcık zırıltıda varsın olsun diğer makınalada tıtremekten uzerınde duramıyon sesgelmeyen yanları yok neredeyse bızımkıler onların yanında muhtesem :queen:
H@S@N
04 Temmuz 2006, 10:55
gercekcı olmak gerekırse tek sorunu suratlanınce on camdan gelen zırıltı dıebılırım yanı..kaskla farketmesı:)sorun ıstıosan al sana sorun..arayan mevlasını da bulur belasını da:) bu arada ben praetorian..
Ne oldu preatorian kardeşim sana böyle nickin avatarın hepsi değişmiş :silent: :silent:
tonaco
04 Temmuz 2006, 11:29
Gidip bankadan kredi çekicem yakında bu meret için :) bu arada şu motorların kullanma kitapçığını biri scanleyip koysa da incelesek ,kim kaç km de hangi parçası değişmiş herkes söylerse de değerlendirme açısından iyi olurdu.
lata
04 Temmuz 2006, 11:52
ya ısyerındeız bu kız arkımın bılgısayarı cıkıp praetorıan la tekrar gırmeye usenıorum:))
onur87
04 Temmuz 2006, 11:57
kankilerim çok teşekkür ederim.İns. herkez için en hayırlısı olur. Bende bu motoru almadan önce hiç vitesli motor sürmemiştim. Benim gibi vitesli motor sürmeden almayı düşünenlere tavsiyem: hiç düşünmeyin direk alın derim çünkü sürmesi çok kolay ve zevkli.. almak için düşündüğünüz her geçen gün sizin için eksi durumda.
lata
04 Temmuz 2006, 12:39
cbr 125 4970 ytl olmus..haberınız ola:)
okan4037
04 Temmuz 2006, 12:40
ewet ya honda napmıs plakayla 5.500 ytl yapmıs
ARCHANGEL
04 Temmuz 2006, 18:33
Arkadaşlar haberiniz olsun ben motorumu satıyorum sahibinden.com da ilanı var ama tanıdık bir arkadaşa giderse gerçekten çok sevinirim.Honda hayat onda :queen:
SAKAL
04 Temmuz 2006, 18:40
Arkadaşlar bugün ilk defa canlı cbr 125 gördüm ve kullandım hemde kimin biliyormusunuz blackhawk abinin yani savaş abinin motoru, ne kadar mutlu oldum ki inanamazsınız en güzelide ne biliyor musunuz?...yaşıt olan kuzenim mondial cup motorunu bir iki defa nazlanarak vermişti, savaş abi cbr 125 ini sürmemi kendi teklif etti tabi bende hemen atladım:cherry: Bak yüzsüze diyorsunuz ama aşık olmuştum motora bu teklif kaçar mı:cherry:
Şimdi bu teknik sorunlara açıklık getireyim kendimce;
Kardeşim egsoza niye takıyorsunuz fıstık gibi sesi var
Ondan sonracıma cbr 125 düşmanları ne atıp tutuyo ince diye milletin ağzı bi açık motora bakıyo
CBR 125 yavaşmış:pr: neresi yavaş ulen 125 cc motor var fazlasını veriyor insana
Valla ben devir mevir anlamazdım o göstergelerden sağdaki olan devirdi galiba 11 e kadar çıktım vitese attım ,
Hayriyetten savaş abinin motoru gaz yemiyomuş arızası varmış ben anlamadım bu gaz yemeyen haliyse gaz yeme hali nasıl oluyor:queen:
Sevgili cbr 125 çiler savaş abiyle çekildiğimiz fotoları ilk fırsatta bana atıcak bende onları yayınlaycam kendisi van yolculuğuna bugün çanakkaleden edirneye gelerek başladı bu gece edirne havsada kalıcak yarın sabah çıkıyor yola 13 şehir uğraya uğraya vana kadar gidicek eğer sizin ordan geçiliyorsa görüşün blackhawk abi yani savaş abiyle bi tanışın ben kendisini çok sevdim...
Hepinizi edirneye çay içmeye beklerim...
mithrelios
04 Temmuz 2006, 18:47
offf offfffff, hergun bakiyordum da dolar düsmeye basladi tekrar belki zam koymaz diye ummuştum, yanılmışım. sıfır alma düşüncelerim gitgide hayal olarak kalmakta. neyse arar buluruz temiz bi ikinci el artık napalim.
gaffar
04 Temmuz 2006, 18:55
ben yakında satışa çıkaracam gibi benim cbr 125'i. Yükseltmeyi düşünüyorumda. İki motorla devam da edebilirim tabi belli olmaz.
mithrelios
04 Temmuz 2006, 18:58
bütün işlemleri dahil(plaka ruhsat vb) bana sıfır'ı tam ne kadara mal olur arkadaşlar bu yeni zam ile birlikte?
SAKAL
04 Temmuz 2006, 19:04
Arkadaşlar bugün ilk defa canlı cbr 125 gördüm ve kullandım hemde kimin biliyormusunuz blackhawk abinin yani savaş abinin motoru, ne kadar mutlu oldum ki inanamazsınız en güzelide ne biliyor musunuz?...yaşıt olan kuzenim mondial cup motorunu bir iki defa nazlanarak vermişti, savaş abi cbr 125 ini sürmemi kendi teklif etti tabi bende hemen atladım:cherry: Bak yüzsüze diyorsunuz ama aşık olmuştum motora bu teklif kaçar mı:cherry:
Şimdi bu teknik sorunlara açıklık getireyim kendimce;
Kardeşim egsoza niye takıyorsunuz fıstık gibi sesi var
Ondan sonracıma cbr 125 düşmanları ne atıp tutuyo ince diye milletin ağzı bi açık motora bakıyo
CBR 125 yavaşmış:pr: neresi yavaş ulen 125 cc motor var fazlasını veriyor insana
Valla ben devir mevir anlamazdım o göstergelerden sağdaki olan devirdi galiba 11 e kadar çıktım vitese attım ,
Hayriyetten savaş abinin motoru gaz yemiyomuş arızası varmış ben anlamadım bu gaz yemeyen haliyse gaz yeme hali nasıl oluyor:queen:
Sevgili cbr 125 çiler savaş abiyle çekildiğimiz fotoları ilk fırsatta bana atıcak bende onları yayınlaycam kendisi van yolculuğuna bugün çanakkaleden edirneye gelerek başladı bu gece edirne havsada kalıcak yarın sabah çıkıyor yola 13 şehir uğraya uğraya vana kadar gidicek eğer sizin ordan geçiliyorsa görüşün blackhawk abi yani savaş abiyle bi tanışın ben kendisini çok sevdim...
Hepinizi edirneye çay içmeye beklerim...Bu arada savaş abi benim yüzümden ilk defa giderken kendi motorunun arkasına bindi, nasıl korktu bi görseniz, morardı korkudan:P (şaka şaka 2 kere istop etti sonra acemilik turları attım işte)
praetorian
04 Temmuz 2006, 20:58
4970+300=5270 ytl olur kask korumalar vs sen kafadan 5800 de ona..
bu arada bende kendı motorumda arkada oturdugumda korkuorum..artcı olamam ben:))
Carcharoth
04 Temmuz 2006, 21:33
Hadi bakalım sakal sende sonunda kullandın motoru. Bu arada Blackhawk şu geziyi bi tamamlasın benim bildiğim cbr125 ile en uzun geziyo o yapıyo fotoları sabırsızlıkla bekliyorum. Bu arada geçen gün başıma ne geldi; Belki sizde yaşamışsınızdır; benim motor 2,200 km ye dayandı. 1000 km de bir zinciri yağlayın diyordu kitapçıkta. Bende zincir spreyi alıp bir sıktım. Daha sonra üstüne 3 5 km yaptım. ondan sonra yaklaşık 10 km lik bir yolculuğa çıktım. Geldiğimde motorda hafif bir yanık kokusu vardı. Birde 3. viteste giderken dişlideb tuhaf bir ses geliyordu. hani camı hafif aralık bırakırsınızda uğultu yapar ya ona benzer mekanik bir ses nasıl anlatsam şu sesi bir türlü aklıma birşey gelmedi. Acaba spreydenmi kaynaklandı bu kokuyla ses çözemedim ?? Bir fikri olan varmı ?
praetorian
04 Temmuz 2006, 21:43
1000km mı??????bana servıs 300 400 demıstı..dıkkat et bence..kokuyu bılmıorum ben zıncırı aksam yaglayıp sabaha bırakıorum o yuzden bı fıkrım yok:(
ARCHANGEL
04 Temmuz 2006, 21:44
Arkadaşlar ben motoru ikinci el aldım bilmem biliyormusunuz ve kitapçığı almadım arkadaştan aslında oda kaybetmiş :pr: nasıl oluyosa anlamadım insan bunu kaybedermi yahu:pr: bu kitapçığı nerden temin edebilirim ,ilk motor tecrübem ve gerçekten çok işe yarayacağını düşünüyorum.
Carcharoth
04 Temmuz 2006, 23:18
Valla abi bende ikinci el aldım. Koku çok fazla değildi azdı ama beni tedirgin etmeye yetti :( ya da ben çok pimpirikliyim belkide hiç birşeyi yok makinanın :) Kitapçık bendekide ingilizce ama kitapçıkta ben 1000 km diye gördüm bendeki kitapçıktan 2 tane var aslında türkçesini bulabilsek çok iyi olurdu ama ingilizceside resimlerle falan biraz fikir veriyor. Bursadaysan bir ara buluşup ingilizcesinin birini sana verebilirim. diğerinide alırsam zaten tariyip bir pdf yapıcam.
praetorian
04 Temmuz 2006, 23:25
bakarım bende de ıngılızcesıne?1000km bana fazla geldı..:???
okan4037
04 Temmuz 2006, 23:33
bu motroların zıncırıdemı yaglanıyor 300-400 km de hıc duymmamıstım
praetorian
04 Temmuz 2006, 23:34
zıncırlı her motorun yaglanıo:)servıs bana 300 400 km demıstı..ben 500 km ye cektım onu:)
okan4037
04 Temmuz 2006, 23:44
kucukken bende bısıkletınkını yaglardım:P
scooterde yok ole bısı demı ben anca bındıgımı bılıyom
Carcharoth
05 Temmuz 2006, 00:01
Ya beyler bu hemen selenin altında bulunan mavi su dolu (antifirizden kaynaklanıyor sanırım) beyaz depo (radyatör suyu) benimkinde baya bi azalmış yanık kokusu sanırım o yüzden geldi. Ben oraya geçici olarak normal su koysam bir zararı olurmu ?
okan4037
05 Temmuz 2006, 00:02
nıyede normal su konmazmı:silent:
Carcharoth
05 Temmuz 2006, 00:14
karışım olarak antifirizle yarı yarıya olması gerekiyorda
okan4037
05 Temmuz 2006, 00:24
hımmm bılmıyordum orenmıs oldum vıteslı motorlarla ılgılı pek bılgım yokta
PcKopatGhostRider
05 Temmuz 2006, 03:37
ben zinciri 200-250 kmde bir yağlıyorum mutlaka.. :cat: az çekmiyo bizden.. hızlı kalkış, motor freni derken.. onada yazık.. :P
H@S@N
05 Temmuz 2006, 10:24
ben zinciri 200-250 kmde bir yağlıyorum mutlaka.. :cat: az çekmiyo bizden.. hızlı kalkış, motor freni derken.. onada yazık.. :P
Walla haklısın pckopat zincirin maximum 250 - 300 km civarı yağlanması lazım
carcharoth kardeşim normal su koy bişey olmaz biz arabalarımıza kış hariç çeşme suyundan başka bişey koymazdık :mrgreen:
motorun sıfırı 4.970 + 160 ta plaka masrafı 5.130 ytl ye sıfırını alabilirsiniz..
cooter
05 Temmuz 2006, 11:59
selam arkadaşlar cbr 125 i ne kadar çok özendirdiniz böyle hemen bi dene edinesim geldi ama ikinci elci sitelere bi bakıyorum her taraf cbr 125 neden böyle acaba bi sorun mu var yoksa alan cabuk sıkılıyo da yükseltmek mi istiyo ne dersiniz.Bi de 2. el alırken nasıl güvenecez baktığımız ilanlara alırız bi tane elimizde patlamasın.2. el tavsiye edilen fiyat ve km nedir sizce.
selam arkadaşlar cbr 125 i ne kadar çok özendirdiniz böyle hemen bi dene edinesim geldi ama ikinci elci sitelere bi bakıyorum her taraf cbr 125 neden böyle acaba bi sorun mu var yoksa alan cabuk sıkılıyo da yükseltmek mi istiyo ne dersiniz.Bi de 2. el alırken nasıl güvenecez baktığımız ilanlara alırız bi tane elimizde patlamasın.2. el tavsiye edilen fiyat ve km nedir sizce.
okan4037
05 Temmuz 2006, 12:16
ne kadar az km okadar iyi servısede gosterdınmı tamam. ayrıca burda bı abımız vardı o satıyodu ısmını unutttum cok az km de rodaj bıle bıtmeemıs saglık problemınden satıyodu
hasere
05 Temmuz 2006, 15:35
bugün izmit honda bayii ile görüştüm.. plaka ruhsat herşey dahil 4.950 lira dedi.. 4.950 lirayı ver ertesi gün gel al anahtarı git dedi adam.. 5.000 diyen arkadaşlar izmit bu fiyatı verdiyse sizin sorduğunuz yerlerde inebilir bence.. ayrıca pazarlık falan da yapmadım ben belki bi 50 lira daha indirilebilir..
okan4037
05 Temmuz 2006, 15:37
iyi ucuzmus al bence
Carlitoturco
05 Temmuz 2006, 18:46
Motorun çabuk satılmasının nedeni motor hacminin büyütülmek istenmesindendir. Ben sorunlardan kaynaklı bir satış furyasının olabileceğini düşünmüyorum.
Carcharoth
05 Temmuz 2006, 20:01
Bencede ben şimdiden düşündüm R6'mı alsam falan diye :D ama en az bi 7000 8000 km daha yaparım gibime geliyor.
Bence motoru sataların %80'i büyüğe geçmek için satıyor...
Huséyín07
05 Temmuz 2006, 20:30
Evet bencede güzel bi paraya satıp biraz daha para ekleyip 600CC almak mümkün.
Abi bana R6 deme dün gözlüğün camları patlıyordu motordan indikten sonra sinekleri topluyordum gözlüğün camından :mrgreen: :mrgreen:
gurdil7
05 Temmuz 2006, 20:42
arkadaşlar cbr 125 gercekten küçük sınıf ama manyak bi motor gercekten yeni başlıyacak arkadaşlar önce bu tarz motorları almasını tavsiye ederim,,,,sonradan motorhacmini büyütmeleri gelecek icin iyi olacaktır..
alonesx@
Carlitoturco
05 Temmuz 2006, 21:02
Temiz,kazasız vs. CBR 125 R siyah 7000 km'de ne kadar verirdiniz?
praetorian
05 Temmuz 2006, 21:38
az once ufakta olsa kaza yaptım..sola anıden donen bı araba yuzunden(ama suc bende kor noktasındaydım)motoru yatırdım azcık suruklendım..kız arkımla ve bende bısı yok(ufak agrılar harıc)ama cbr ın dıreksıyonunda bı garıplık var grenajlarda azcık cızık debrıyaj levyesı yamuldu ve en onemlısı aynam gıttı..soldakı..aynayı tutan parca kırıldı daha dorusu..hepsı duseltılırde dıreksıyonu dusunuorum ben:(
CBR125RCI
05 Temmuz 2006, 22:03
işlerim yolunda giderse en geç eylülde R1,R6,CBR1000RR veya CBR600 alacağım.CBR125 ı hayal ettim ettim olmadı.ama bu sefer büyük oynuyorum inşallah olurda alırız.amin deyin arkadaşlar,kendinize iyi bakın kazasız belasız sürüşler,ALLAH'A emanet olun...Ciminli/ERZİNCAN.
Carcharoth
05 Temmuz 2006, 22:12
praetorian çok geçmiş olsun kardeş. Boşver cana gelmemiş tesellin bu olsun. Çokta masraf tutmaz ya ufak çizikleri pastayla halledersin. Madem aynanın biri kırıldı sende; önceki sayfalarda resimleri gözüküyor al bi mondial aynası taktır kafa grenajına. Debriyaj levyesinin pahalı olacağını zannetmiyorum. Ama didon yamulmuşsa seni biraz uğraştırabilir. Çok geçmiş olsun :salut:
praetorian
05 Temmuz 2006, 22:14
gıdon yamulmadı ama bı garpılık var ıste anlamadım..bılmıorum yaptırcaz ıste de kendıme kızıorum yanı adamın hıc sucu yok zaten kalktım ozur dıledım sora sınyallere baktım:)135 mılyon olunca..
Carcharoth
05 Temmuz 2006, 22:24
Didonda yamulmamışsa kafaya takmaya bile deymez o zaman halledersin :wiinkk: Sonuçları yaz ama merak ettim. Bu arada bu sinyaller ne kadar pahalı yaaa. Birde ben motoru aldığımda sahibinin çocuğu kontağı açık bırakmış aküyü yemiş şarjda olmadı. 170 lira dediler aküyü oha dedim. 30 milyona aldım dışardan Bayiler çok pahalı satıyor parçayı :farao: her zaman araştırmakta fayda var...
okan4037
05 Temmuz 2006, 22:30
kazıklıyacak adam arıyolar acayıp astronomık fıyat soylemısler.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO