Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
onur35
13 Kasım 2009, 18:48
ben önceki motorlarımla yağmurda olsa gezerdim pek aldırış etmezdim kirlensin temizlerdim,ama cıbırı aldıktan sonra işler değişti o güzelliğine yağmur değmesine dayanamaz oldum,ve geçenlerde arabamı aldıktan sonra düşüncemde değişti yağmurlu havalarda araba sürmek daha zevkli zira ıslanmayıp böbrek sancılarım tutmuyor böylesi benim için daha sağlıklı oldu,güzel havalarda motorumu çıkartıp kullanıyorum benim için oda değerli sağlığımda ikisinide kaybetmek istemem:rendeer:
mevlutgs
13 Kasım 2009, 21:57
valla benim ayaklarım su içinde kalıyor bot giydim gene su içinde:(:(: paçalar vsvs
dynner
14 Kasım 2009, 00:37
Arkadaşalr bugun lastikleri taktırdık.
cok iyi oldular yol tutuşu bile o kadar deiştiki anlatamam.
hız denemesi yaptım bi deişiklik yok 5. viteste redlşne grmeden 120 rahat goruyor.
yarın fotoları cekecegim :)
washburn24
14 Kasım 2009, 01:18
130 takmayın çok cbrlara olmaz fln dedi bi kaç kişi ama bizzat taktırıp denedik kesinlikle tavsiye ediyorum herkeze: )
yavrumalikem
14 Kasım 2009, 04:14
sen amacına göre uygularsan kaydırmassın :cat:
YA dayı sen motoru sarsmadan 40 km hızla gidiyosun mesafeni koruyosun yerler ıslak motoru kaydarmamak için herşeyi yap sonuçta yerlerin bozukluğu fren sıkış sertliğin hepsi senden yana olmuyo mutlaka biri ters gidiyo arka teker sağa sola kayıyo
funkyboys
14 Kasım 2009, 10:58
hız denemesi yaptım bi deişiklik yok 5. viteste redlşne grmeden 120 rahat goruyor.
:cat:hayırlı olsun utku
osmaniyeli
14 Kasım 2009, 11:51
@Dynner
Utku havale yaptım şimdi . özelden bilgileri yazdım
dynner
14 Kasım 2009, 12:18
İşte resimler.
extradan düşürdügüm denge topuzundan sonra sipariş vrdigim yenileri 5 gun içinde elimde oldu :)
http://img69.imageshack.us/img69/4205/imag0027n.jpg
http://img69.imageshack.us/img69/5191/imag0024.jpg
http://img69.imageshack.us/img69/3880/imag0025.jpg
http://img690.imageshack.us/img690/1609/imag0026y.jpg
by_dengesiz
14 Kasım 2009, 12:25
tekerlekler iyimiş hayırlı olsun kardeş,başka neler yaptırdın
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:24 ----------
bu arada bugün itibarıyla 5000 km devirmiş bulunmaktayım,amanın da maşallah
dynner
14 Kasım 2009, 12:46
ben 23bini devirdim :)
Motorda zaten önceden olanlar
-Orjinal japonyadan gelme kafa Decali CBR logosu
-İridyum buji
-Honda Performance hava filtresi
-RR Denge Topuzları
-90/80 - 130/70 Pirelli MT75 Lastikler
-Carbon fiber Tank pad ve Depo kapağı yapıştırması
artık yapacagım pek bişery kalmadı iddaa dan buyuk para vurursam Devil egzost taktırırım :)
by_dengesiz
14 Kasım 2009, 13:04
ben 23bini devirdim :)
Motorda zaten önceden olanlar
-Orjinal japonyadan gelme kafa Decali CBR logosu
-İridyum buji
-Honda Performance hava filtresi
-RR Denge Topuzları
-90/80 - 130/70 Pirelli MT75 Lastikler
-Carbon fiber Tank pad ve Depo kapağı yapıştırması
artık yapacagım pek bişery kalmadı iddaa dan buyuk para vurursam Devil egzost taktırırım :)
arka lastik 130 luk olmasına rağmen dedikleri gibi sırıtmamış,baya iyi bi görüntü vermiş bence,23000 yapmışsın,maşallahın var sen bu gidişle 50000i devirecen gibi geliyo,mt75 lastikler hoşuma gitti,motorunda gayet diri duruyo,nazar deymesin inşallah,maşallah maşallah,hadi bakalım,bu arada hava filtresi ne marka
dynner
14 Kasım 2009, 13:08
Hava filtresi orjinal hondanın 20 binde takmıştım.
30 liraya hemde hiçbişey :)
niyette kıştan sonra en yeşilinden 2005 veya 2006 zx-636R kawasaki var hayırlısı :)
by_dengesiz
14 Kasım 2009, 13:11
Hava filtresi orjinal hondanın 20 binde takmıştım.
30 liraya hemde hiçbişey :)
niyette kıştan sonra en yeşilinden 2005 veya 2006 zx-636R kawasaki var hayırlısı :)
ne biliyim KN filtrre takıyolar ama orjinalde iyidir,ucuzmuş da
,inşallah,antep fıstığı gibi dolaşacan yani
cihan_34_ist
14 Kasım 2009, 13:21
Yeni Alıcağım Lastikler Pisttekilerle Aynı Buyrun videolar
http://www.dumpert.nl/mediabase/4358...superpole.html
http://www.youtube.com/watch?v=Fyv_VyubtzQ
http://www.facebook.com/home.php#/vi...3022495&ref=mf
Patron Bayramlık Paramı versin Bende Alıcam Pirelli super corsa Diablo %100 kauçuk Slick Lastiklerimi
dynner
14 Kasım 2009, 13:26
ne biliyim KN filtrre takıyolar ama orjinalde iyidir,ucuzmuş da
,inşallah,antep fıstığı gibi dolaşacan yani
En antepinden hemde :P
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:25 ----------
Yeni Alıcağım Lastikler Pisttekilerle Aynı Buyrun videolar
http://www.dumpert.nl/mediabase/4358...superpole.html
http://www.youtube.com/watch?v=Fyv_VyubtzQ
http://www.facebook.com/home.php#/vi...3022495&ref=mf
Patron Bayramlık Paramı versin Bende Alıcam Pirelli super corsa Diablo %100 kauçuk Slick Lastiklerimi
su an cıkma olarak osmaniyeli arkadaşımıza yolladım 120/70 olanı ancak bunlar arka teker için deil biliyorsundur umarım :cat:
cihan_34_ist
14 Kasım 2009, 13:33
En antepinden hemde :P
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:25 ----------
su an cıkma olarak osmaniyeli arkadaşımıza yolladım 120/70 olanı ancak bunlar arka teker için deil biliyorsundur umarım :cat:
Ben 120 lik alıcam Arka lastiğe Video sadece temsili..:cat:
dynner
14 Kasım 2009, 13:53
öne ne takmayı planlıyorsun :)
cihan_34_ist
14 Kasım 2009, 14:32
öne ne takmayı planlıyorsun :)
dunlop slick veya Michelin pilot power one :wiinkk:
atmaca_35
14 Kasım 2009, 14:35
ya arkadaşlar geçen cumartesi farketmiştim bugün motorun lastiklerini sabunlar silerkende gördüm ön lastik jantla birleşme noktasından iki yerden hava kaçırıyor yakınlarda tamirci falanda yok her sabah hava basmak zorunda kalıyorum allahtan benzinlik dibimde ondan yırtıyorum ne yapmamyı önerirsiniz hava komple boşaltıp bi daha bassam olur mu ?
cihan_34_ist
14 Kasım 2009, 14:53
ya arkadaşlar geçen cumartesi farketmiştim bugün motorun lastiklerini sabunlar silerkende gördüm ön lastik jantla birleşme noktasından iki yerden hava kaçırıyor yakınlarda tamirci falanda yok her sabah hava basmak zorunda kalıyorum allahtan benzinlik dibimde ondan yırtıyorum ne yapmamyı önerirsiniz hava komple boşaltıp bi daha bassam olur mu ?
Bir lastiğin yolda tutunabilmesi için, hammaddesindeki kauçuğun çok büyük önemi vardır. Yol ile aramızda tek tutunma noktası lastik olduğuna göre de önemle üstünde durmamız gereken bir konu olmalı. Lastiğin kauçuğunun önemi kadar lastiğin yere temas eden yüzeyindeki kanalların da bir o kadar önemi vardır.
Yağmurlu bir hava. Yolda gidiyorsunuz. Lastiğinizin yola tutunup tutunmadığını nasıl anlarsınız? Aracı ani sağa sola yalpalatarak derseniz bir yerlere yapışırsınız. Bunun testi yada denemesi yoktur. Ancak aniden durma yada ani bir manevra ihtiyacı duyduğunuz takdirde anlayabilirsiniz ki bu da geç olacaktır. Bu yüzden yağmurlu bir havada mümkün olduğunca daha yavaş hareket etmelisiniz. Aynadan baktığınızda lastiklerinizden çıkan su bulutu, lastiğinizin yol ile arasında kalan suyu ne kadar iyi tahliye edip etmediğini size bildirecektir. Aynadan bakarken diyorum bu genelde zor da olsa görünür. Ama çok fazla görmeye de çalışmayın. Güvenlik her zaman ön plandadır. Bunun yerine öndeki bir araca da bakarsanız o su bulutunu göreceksiniz. İşte lastiğin yere tam ve doğru teması için arasında hiçbir şekilde su kalmamalıdır. Ancak bu sayede yola güvenli tutunabilir. Bunun dışında yol tutunmasının azalıp azalmadığını didonun hafiflemesi yada otomobil ise direksiyonun hafiflemesi de göste! rir. Aracımız yola yeterli tutunmuyorsa, sanki bir yumuşak tabaka üstünde gidiyormuş gibi hafifler. Yolun kaygan olup olmadığını anlamaya çalışmak için ASLA FREN YADA GAZA FAZLA YÜKLENEREK DENEMEYE ÇALIŞMAYIN.
Lastiklerinizde bulunan kanallar, zemin ile lastik yüzeyi arasında kalan suyun tahliyesini sağlamakla görevlidir. Bu sayede aracınız zemine daha sağlam basar. Lastikleriniz ne kadar yeni olursa olsun, ne kadar taze olursa olsun, kanalların tahliye edebileceği miktardan fazla su kütlesine girerseniz aquaplaning denilen olay olur. Yolda giderken bir su birikintisine girdiniz. Ne yapmalısınız? * Eğer gazı aniden kesersek, aracımızın ivmelenmesi düşer. İvmelenme düşünce, aracımız öne doğru yığılma yapar. Öne yığılan aracımız, ön lastiklere yük bindirir. Ön lastiğin ezilmesi ile kanalların arası daralır. Bu da yeterli su tahliyesini yapamamasına sebep olur. Lastik ile zemin arasında sıkışan su, lastiğimizi ne yöne savurursa aracımız o yöne doğru ani sürüklenme yapar. Bu da dengemizi kaybetmemize neden olur. *Eğer gaz verirsek, aracımızın önü hafifler arka lastiğe fazla yük biner. Ön lastiğin yeterli miktarda yere basınç vermemesi nedeniyle, lastiğimiz ile zemin arasında tutunma zorluğu olacaktır. Bu da yine savrulmaya sebep olabilir. Arka lastik gerekli tutunmayı yapamayabilir ve lastik patinaja düşebilir. Bu da dengemizin kaybolmasına neden olur. Bunların yerine, gazı yavaş yavaş keserseniz, didonu düz tutup, asla ağırlığınızı sağa sola kaydırmazsanız, motoru kendi ataletine bırakırsanız, bu sorunu daha kolay atlatabilirsiniz.
SİZ SİZ OLUN, YAĞMURLU HAVALARDA ASLA KURU HAVADA GİTTİĞİNİZ GİBİ GİTMEYİN. MUTLAKA DAHA YAVAŞ VE TEMKİNLİ KULLANIN.
Aynı durum kuru hava için de geçerli. Bu sefer su yok. Ama hava var. Doğal olarak lastik ile yer arasındaki havayı da tahliye etmesi gerekir bu kanalların. Aksi takdirde lastik ile yer arasında bir hava tabakası olacak. O zamanda tutunma yeterli olmayacak ve aracımız yola tutunma sorunu yaşayacak. Hani derler ya, önümüz yaz. Yazı bu lastikle geçir. Yanlış bir düşünce. Havayı tahliye edemezse de aracınız kayar ve kaza yaparsınız. Bazılarınız diyecek ki pistlerde yarış arabalarının ve yarış motorlarının lastiklerinde hiç desen yok.(SLICK Lastik) Onlar nasıl tutunuyor? Nasıl oluyor da havayı tahliye edebiliyor? Dikkat ederseniz, yarış arabalarının, yarış başlamadan önce özel ısıtıcılarla lastikleri ısıtılır. Bu ısıtılma sebebi, özel alaşımlı lastik yüzeyinin yapışkanlığını artırır. Belli bir ısı değerinde bu lastikler yapışkan özelliğine sahip olurlar. Tutunmayı da bu yapışkanlık özelliği sağlar. Ancak en ufacık su, bu lastiklerin tüm sihirini bozar. Bu yüzdendir ki bu lastikle! r sadece kuru hava ve yarış pistlerinde kullanılır. Bunların dışında önemli bir faktör de lastik havalarıdır. Lastik havalarınız, üretici firmanın değerlerinden fazla yada düşük ise, yola tutunmanız da yetersiz olacaktır. · Lastik havanız fazla ise; Isınma ile lastik içindeki hava genleşecek ve lastiğiniz, sizin bastığınız hava değerinden daha yükselecektir. Bu yüzden yola basan taban yüzeyi azalacaktır. Sürtünme azalacaktır. Lastiğiniz düzensiz aşınacaktır. Yol tutuşunuz azalacaktır. ·
Lastik havanız az ise; Isınma daha fazla olacaktır. Ancak lastiğiniz yinede yeterli basınca ulaşamayacaktır. Lastiğiniz düzensiz aşınacaktır. Lastik yüzeyindeki kanalların arası daralacak, su ve hava tahliyesini düzgün yapamayacaktır. Bu yüzden de yine yola tutunmanız azalacaktır. · Lastiğiniz, üretici değerlerinde ise; Isınma ve genleşme ile lastiğiniz yola tam olarak basacaktır. Bu sayede düzgün aşınma, tam yol tutuş ve güvenli sürüş sağlanacaktır. Lastik yüzeyindeki kanalların derinliği yeni iken 7-8 mm dir. (Normal yol lastikleri için geçerli) Otomobillerde 1,60 mm ye, motosikletlerde ise 2.50 – 3.00 mm’ye düştüğünde kanal derinlikleri lastiklerin kesin olarak değiştirilmesinde fayda vardır. Niçin motosiklette daha fazla? Otomobilde 4 tekerlek var. Oysa motosiklette 2 tekerlek. Otomobillerin ağırlığı ortalama 1000 kg arasındadır. Oysa motosikletlerin ortalama 90 – 300 kg arasındadır. Tölerans dolayısıyla otomobilde daha fazla olabiliyor. Ama motosikletin şakası olmuyor. Bunun dışında otomobil lastikleri düz taban ve aşınma eşit oranda iken, motosiklet lastikleri oval olduğundan ve çoğunlukla lastiğin tam orta noktasında yol aldığımızdan, yanaklardaki desenler yeni gibi kalırken, lastiğin ortasındaki desenler çok daha fazla aşınıyor. Doğal olarak da değiştirilmesi gerekiyor. İşim gereği, lastik üreticisi bir fabrikada almış olduğum eğitim sırasında, Avrupa’da yapılan testlerin sonuçlarını görme fırsatım olmuştu. Hatırladığım kadarıyla sizlerle paylaşıyorum, lütfen dikkatli okuyun bu satırları, Test aracı 1280 kg. ağırlığında standart bir otomobil.
160 km/h ile giderken yere bastığı ağırlık 40 kg. Bunun sebeplerini şöyle sıralamışlar, · Aracın altından geçen hava koridoru ile, üstünden geçen hava koridoru dengesizleşiyor. Bu da aracın yerden yükselme eğilimi göstermesine neden oluyor. (Aerodynamic) · Lastik yüzeyindeki kanallar, belli bir hızdan sonra hava tahliyesini yeterli miktarda yapamıyor........... · Vs.vs.... Ürkütücü bir gerçek arkadaşlar. Düşünün motosikletlerimiz 200 kg civarında. Bu hızlarda sizce kaç kg. yere basıyor?
Bence lastiğini değiştir :cat:
atmaca_35
14 Kasım 2009, 15:10
dostum uzun uzun yazmışında lastiği değiştirmeyi bende bilirim ama kim vercek şimdi o kadar parayı lastiğin içini kaplayan solüsyonlardan falan kullansam olmaz mı ?
:cat:hayırlı olsun utku
http://www.sahibinden.com/400_kmde_2009_model_siyah_cbr_125rr-87WQQaXQQ18625042WQQpXQQdisplayitem
Bu senin motorun mu?
CenqiZHaN
14 Kasım 2009, 17:35
Arkadaşlar bugün honda bayiine gittim ve konuştuk 2010 modeller geliyormuş fiyatlarıda çok olmaz dedi bayideki adam hayırlısıyla birkaç aya alıyorum
scuderia06
14 Kasım 2009, 18:05
fiyatı 7 bin tl den asagı olmaz ayrıca bende yakında aranızda cbr ile olacagım su motorumu satayım alcam insallah bş motor bakcam yarın arka lastik 130 17 ön 100 17 gayette şık durmus
mevlutgs
14 Kasım 2009, 23:02
vay anasını ya nasıl oluyorda çok rahat görüyorsun anlamış değilim abi ya hem 130 luk lastik ve çok rahat 120 km yatmıyorsun dimi? ben 100 e gelene kadar 1 dk geçiyor anam ağlıyor sizler ne kadarda rahat görüyorsunz yaa? benim bu motorda sorunmu var yaa anlamış değilim 0 aldım 2650 km de:(:(:( bakıma götürdüğüm zmaan ne yaptırayım
dynner
14 Kasım 2009, 23:44
110 den sonra yatıyorum dostum
mevlutgs
14 Kasım 2009, 23:46
haa tamam bugn motoru tazzikli su ile yıkattırdım benzincide yan repsol yazan stikerin altında kırmızı renkli bir stiker varya onu kopardı:)
dynner
14 Kasım 2009, 23:50
bravo adama extradan apra verseydin tebrik etseydin :)
mevlutgs
14 Kasım 2009, 23:52
neyseki pek sırıtmıyor yaa pek bişi olmadıı herneysede ne zaman buluşuyoruz ya şöyle cıbırcılar?? istanbul anadolu yakasındakiler avrupadakiler??
dynner
14 Kasım 2009, 23:55
havalar ısınınca gelin ege taraflarına :)
cihan_34_ist
14 Kasım 2009, 23:58
neyseki pek sırıtmıyor yaa pek bişi olmadıı herneysede ne zaman buluşuyoruz ya şöyle cıbırcılar?? istanbul anadolu yakasındakiler avrupadakiler??
Yaka Maka Farkedermi bilader. GEl yarın Fatihe Ben karşılıyım seni kahvaltı edelim hem Benim canavarın Yeni halini gör.:cat: İstanbulda olan herkez gelebilir
Gelicekler için Programımda Kırmızı jant şeridi Servisim + disk fren temizleyici + zincir yağı + Cila Mevcuttur Gelmek isteyenlerle beraber Yapabiliriz Saygılar :rendeer::queen:
dynner
15 Kasım 2009, 00:08
Yaka Maka Farkedermi bilader. GEl yarın Fatihe Ben karşılıyım seni kahvaltı edelim hem Benim canavarın Yeni halini gör.:cat: İstanbulda olan herkez gelebilir
Gelicekler için Programımda Kırmızı jant şeridi Servisim + disk fren temizleyici + zincir yağı + Cila Mevcuttur Gelmek isteyenlerle beraber Yapabiliriz Saygılar :rendeer::queen:
Şu an takdir ettim seni dostum :cat:
mevlutgs
15 Kasım 2009, 00:14
yarın malesef çalışıyorum ama sizlere şöyle diyim arkadaşlar hemen hemen hergün caddedeyim migros arkası maltepe sahildeyim
cihan_34_ist
15 Kasım 2009, 00:17
Şu an takdir ettim seni dostum :cat:
:silent::P Eywallah Dostum Hepimiz Kardeşiz 3-5 jestle Ne fakirleşiriz nede zenginleşirim elimde aşınmaz Daha çok gencim 3 kişiden Allah Rağzı olsun Kelimesini Duydummu Daha büyük bir mutluluk Olamaz Benim için. FAzladan Var neden Paylaşmıyımki. Hiçbir iyilik karşılıksız kalmaz :wiinkk:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:14 ----------
Bu arada Mustafa Duy sesimi telefonun kapalı Motorunu hala satıyorsan Ara beni Alıcı buldum 3800 den aşşağı vermez dedim. bana bile okadar yaptı dedim. yarın arıcam dedi. ona göre :wiinkk:
funkyboys
15 Kasım 2009, 01:37
http://www.sahibinden.com/400_kmde_2009_model_siyah_cbr_125rr-87WQQaXQQ18625042WQQpXQQdisplayitem
Bu senin motorun mu?
evet benim:cherry:
tam olarak satıyorum sayılmaz o fiyatı veren olursa belki satarım yoksa satmam.
bi nabız yoklıyım dedim
CBR-125
15 Kasım 2009, 01:59
Selam CBR kardeşliği !!!
CBR'ımı Çokk Özledimm :salut:
O yokken buraya giresim de gelmedi aylardır uzak kaldım hepinizden....:pale:
Yeniden Merhaba Dostlar CBR'sız CBR-125 :silent:
tekerlekler iyimiş hayırlı olsun kardeş,başka neler yaptırdın[COLOR="Silver"]
Hocam sana mesaj attım bi bakarsan.
evet benim:cherry:
bi nabız yoklıyım dedim
:Nicke bakmak sonradan aklıma geldi.:mrgreen:
funkyboys
15 Kasım 2009, 18:50
Hocam sana mesaj attım bi bakarsan.
:Nicke bakmak sonradan aklıma geldi.:mrgreen:
...:cherry:
melocann
15 Kasım 2009, 19:09
vay anasını ya nasıl oluyorda çok rahat görüyorsun anlamış değilim abi ya hem 130 luk lastik ve çok rahat 120 km yatmıyorsun dimi? ben 100 e gelene kadar 1 dk geçiyor anam ağlıyor sizler ne kadarda rahat görüyorsunz yaa? benim bu motorda sorunmu var yaa anlamış değilim 0 aldım 2650 km de:(:(:( bakıma götürdüğüm zmaan ne yaptırayım
senin motorda hiç sorunu yok merak etme dostum
dynner
15 Kasım 2009, 23:27
arkadaşlar lastikler harbiden farkettiriyor.
artık 8ple girdigim viraja 110 ile girdim cidden banamısın demiyor şiddetle tavsiye ediyorum :)
by_dengesiz
16 Kasım 2009, 16:38
:silent::P Eywallah Dostum Hepimiz Kardeşiz 3-5 jestle Ne fakirleşiriz nede zenginleşirim elimde aşınmaz Daha çok gencim 3 kişiden Allah Rağzı olsun Kelimesini Duydummu Daha büyük bir mutluluk Olamaz Benim için. FAzladan Var neden Paylaşmıyımki. Hiçbir iyilik karşılıksız kalmaz :wiinkk:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:14 ----------
Bu arada Mustafa Duy sesimi telefonun kapalı Motorunu hala satıyorsan Ara beni Alıcı buldum 3800 den aşşağı vermez dedim. bana bile okadar yaptı dedim. yarın arıcam dedi. ona göre :wiinkk:
yok be cihanım,ayrılmak istemiyorum motorumdan,satmak istersem seni haberdar ederim,mayıs ayını bekliyorum
yavrumalikem
16 Kasım 2009, 21:43
evet benim
bi nabız yoklıyım dedim
o parayı kimse vermez bence 3-5 kuruş koya 0 alır riske atmaz adam niye satıyosun yeni motoru diye sorar
2.350 ye vereyim diyor, sizce bu motorun neyi yoktur? :P
http://www.sahibinden.com/emsalsiz_honda-12WQQaXQQ17262732WQQpXQQdisplayitem
Kakus
17 Kasım 2009, 15:18
Merhaba. Kafama bişey takıldı, google images te CBR 125 die arama yaptığımda çıkan motorların 2 tane ayrı ayrı fara sahip olduğunu fark ettim. Açıkcası tasarım bakımından böylesi çok daha etkileyici duruyor ama gelin görün ki Honda'nın kendi sitesindeki CBR 125 R resimlerinde, motorun farı tek parça. Bu arada google imageste çıkan resimlerden birini örnek olarak koyim;
http://www.totalmotorcycle.com/photos/2008models/2008-Honda-CBR125Rd.jpg
Honda'nın sitesindeki resim ise bu ;
http://www.honda.brandt.fi/mp/mallisto/cbr125r_3_05_1024.jpg
Bu konuda beni aydınlatabilicek olan biri ? : )
mogli
17 Kasım 2009, 15:36
İlk resimdeki 2011 kasa... Bildiğim kadarıyla. Çünkü en son izlediğim İngiliz bir firmanın yaptığı 2011 modellerin test vidyosunda bu kasa vardı ve ben R125 sanmıştım ;)
funkyboys
17 Kasım 2009, 18:57
o parayı kimse vermez bence 3-5 kuruş koya 0 alır riske atmaz adam niye satıyosun yeni motoru diye sorar
isteyen istediğini yapsın. kimseye zorla satma niyetınde deyilim isteyen alır istemeyen almaz. serbest pisyasa ekonomisi var istegim fiyatta satarım.
hem ben sadece nabız yoklamak için koydum o ilanı satma niyeytınde deilim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:55 ----------
Merhaba. Kafama bişey takıldı, google images te CBR 125 die arama yaptığımda çıkan motorların 2 tane ayrı ayrı fara sahip olduğunu fark ettim. Açıkcası tasarım bakımından böylesi çok daha etkileyici duruyor ama gelin görün ki Honda'nın kendi sitesindeki CBR 125 R resimlerinde, motorun farı tek parça. Bu arada google imageste çıkan resimlerden birini örnek olarak koyim;
dostum o motor 2007 yılında dunya capında satısa cıkarıldı ama honda tr eskı kasadan cok fazla aldıgı ıcın gumrukde kalan motorları bıze satıyor. yanı bizim motorlar aslında diger ulkelerde 2007 model
ama trde 2009 diye satıyorlar
atmaca_35
17 Kasım 2009, 19:24
neyi ?????????
alp_23
17 Kasım 2009, 21:10
siyah olan şu anda avrupada var.youtube'te bazı videolarda var ama Türkiye'de bundan yok.2010 kasa böyle olur sanırım.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:07 ----------
ön çamurlukla kafa grenajı arası biraz fazla açık gibi geldi bana kazalı mı bu acaba ?
dynner
18 Kasım 2009, 00:53
Arkadaşlar bugun bir cukura girmem sonucu yolda kaldım, motorda bir bogulma oldu ve durdu.
aküyüde yedik bi cok şey denedm ancak çalşmadı buyuk ıhtımal o sarsntı ıle brlkte karburatore pislik pompalandı.allahtan arkadaşın pickup vardı eve kadar getrtdk.
yarın nasıl götrcem onu düşünmekteyim
funkyboys
18 Kasım 2009, 01:28
Arkadaşlar bugun bir cukura girmem sonucu yolda kaldım, motorda bir bogulma oldu ve durdu.
aküyüde yedik bi cok şey denedm ancak çalşmadı buyuk ıhtımal o sarsntı ıle brlkte karburatore pislik pompalandı.allahtan arkadaşın pickup vardı eve kadar getrtdk.
yarın nasıl götrcem onu düşünmekteyim
geçmiş olsun utku inş önemli bişey deildir
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO