Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
ghostcbr125r
07 Şubat 2009, 12:49
depo işini nasıl yapıcaksın? bence cok rısklı memnun kalmayabılırsın ;) yınede sen bılırsın :)
cakalaz
07 Şubat 2009, 12:54
Depoyu değişmesi gerekecek o zaman :bounce:
dynner
07 Şubat 2009, 13:24
Hysoung 125r lar turkıyede keske satılsa :D
ghostcbr125r
07 Şubat 2009, 14:10
Depoyu değişmesi gerekecek o zaman :bounce:
aynen :) cakalaz ehlıyetı aldınmı inşallah?
cakalaz
07 Şubat 2009, 16:40
Herşey hazır :) Gidip harcımı yatırım E-D+A2 'im cebime girecek :cherry:
Hyosung satılsa ne olcaka :) 250 si ile aynı fiyatta :)
mevlutgs
09 Şubat 2009, 02:07
http://img19.imageshack.us/img19/5251/snv31876el6.jpg
http://img18.imageshack.us/img18/7821/snv31877jb4.jpg
cakalaz
10 Şubat 2009, 00:39
BunLar ne :P
yeschim
10 Şubat 2009, 13:13
Hadi hadi sende benim kadar güzel durmuyo diye kıskanma şimdi:P 1.84 boyum olmasına rağmen yinede çok sırıtmamış ama:bounce:
Ayrıca boyunuzun çok kısa olmasından dolayıda kıskanıyo olabilirsiniz ben sulak yerde büyümüşüm:cherry::queen: öyle bir problemeim yok:bounce:
seni döverim çocuk :queen:
cakalaz
10 Şubat 2009, 14:22
Ben en iyisi bi CBR daha alayım :)
mevlutgs
10 Şubat 2009, 16:33
nasıl cakalaz abim senin için çekdim attım:D hyosung varken bu gitmez ama olsun
cakalaz
10 Şubat 2009, 17:08
ooooooooo ; saĞol :) Güzel motor :) Kazasız Sürüşler :cherry:
çaylakcıbır
12 Şubat 2009, 02:05
arkadaşlar yol boşken boşa atıp bi süre sonra tekrar vites yükseltmeye başlarken vitesi ikiye attığımda 'TAKIRT' DİYE bi ses çıkıyo sanki bişeyler düşüyor.. sizce ne sorun..
GorkeM
12 Şubat 2009, 02:31
Takırt! değil o ses Trak! olacak :mrgreen: O ses Hyolarda dahi bulamadığın kalitenin sesidir. :P
cakalaz
12 Şubat 2009, 13:15
Bırak da o ses cıksın yanin :) Bos ile giderken 2 ye takıyorsun ; 4 e takarsan cıkmaz ama :P
mevlutgs
12 Şubat 2009, 13:24
sorun değil yani ha
çaylakcıbır
12 Şubat 2009, 16:01
arkadaşlar ben olumlu bişey olduğunu sanmıyorum çünkü o bahsettiğiniz sesi ben mt 03 de hissettim ondan bahsetmiyorum bu ses bişeylerin zarar verdiğini hisseddiriyor bana.. nitekim debriyaj telini biraj daha gevsettiğim zaman sesin kesildiğini gördüm yinede teşekkürler..
ahmet93
12 Şubat 2009, 19:50
O ses bende de(yani benim cıbırda) var ama sanırım hızın 2. vitesin hızına uygun olmadığı için öyle oluyor vitese takmadan hemen önce biraz gaz verince daha az çıkıyor ilk başlarda bu sese kafayı takmıştım ama sonraadan çözdüm işi..
tewfik07
13 Şubat 2009, 00:16
devri ayarlaman lazım biraz gaz ver at vitesi hemen hele bide boşa diğilde 1 e düşürürsen ozman daha ii bi ses gelio ilk başlarda öle oluoo öğrenirsin takma kafana bildiğin gibi kullan anlıcam zamanla alışıcan
RedCarpet
13 Şubat 2009, 01:20
arkadaşlar bu grenaj kabartma işini ankarada nerede yaptırabilirim? bilen duyan varmı.gidip hiç bilmediğm bi ustaya yaptırmak istemiyorum.bu işlerle uğraşan işinin ehli bi usta varmı bildiginiz ankarada.
Shrieker
13 Şubat 2009, 01:24
Redcarpet bence yapma yazık olacak motora :pale:
DeLi MoToRcU
13 Şubat 2009, 02:40
harbi güzel motor :cat:
RedCarpet
13 Şubat 2009, 03:52
Shrieker motorun ödemesi bitene kadar kullanıcam 24 ay. biraz daha geniş bi motoro binmek istiyorum bu süre içinde hacım.kafama koydum bu işi yapan yerler vardırda ben bu işte yeni olduğum için bilmiyorum.
praetorian
13 Şubat 2009, 12:37
motoru sismanlatmayi nasi yapican bilmiorum:)
adamlar sana kalip hazirlar ama senin elinde bisilerle gitmen lazim
gidip abi ben bunu sismanlaticam diince pek bisi yapamazlar sanki,ki grenaj dokulmesinden bahsedioruz dolayisiyla bunun boyasi kendi dokulmesi cok cok tutar..
hayirlisi olsun tabi..
RedCarpet
13 Şubat 2009, 14:21
hacı benim aklımdaki grenajla şasi arasına bi malzemeyle çıkıntı oluşturup grenajı onun üzerine oturtmak.
melocann
13 Şubat 2009, 18:40
hacı benim aklımdaki grenajla şasi arasına bi malzemeyle çıkıntı oluşturup grenajı onun üzerine oturtmak.
dostum bence olmayacak yazık etme motora oyle bişey olsaydı honda koyardı zaten
maGma
13 Şubat 2009, 19:12
Yeni motor aldığımdan dolayı Honda CBR 125R motorumu satıyorum,
ilgilenen arkadaşlar için link aşağıdadır.
http://www.motosiklet.net/forum/satmak-isteyenler/56548-honda-cbr-125r-14-000km-de-satilik.html
cakalaz
13 Şubat 2009, 20:27
Temiz se o paraya rahat satarsın :)
joker_cbr_
14 Şubat 2009, 00:56
arkadaşlar slm ben yeni katıldım aranızza burası tam benlikmiş yaw herkes cbr 125 kullanıyo nerdeyse yuppiii:cat: ben izmirden hakan bendede repsol var we gayet güzel ve memnunum yarın fotoları atarm bide izmirden cbr 125 kullanıcısı warmı ?
cakalaz
14 Şubat 2009, 01:44
Aramıza hoşgeLDin ; MT İL grupları arasında İzmir MT ye bakarsan İzmir'li arkadaşlarımızı görebilirsin :)
joker_cbr_
14 Şubat 2009, 01:47
sağol kardeşim bende şimdi oraya bakıyodum :D
Blacklove16
14 Şubat 2009, 02:20
hakan acaba tanıdığım hakan mı ? :D hoşgeldin
GorkeM
14 Şubat 2009, 05:01
Yeni motor aldığımdan dolayı Honda CBR 125R motorumu satıyorum,
ilgilenen arkadaşlar için link aşağıdadır.
http://www.motosiklet.net/forum/satmak-isteyenler/56548-honda-cbr-125r-14-000km-de-satilik.html
Magma'nın motor temizdir... Fiyatı da güzel , bir an önce satılsın diye... Tavsiye ederim kim arıyorsa cıbır.
uthec
14 Şubat 2009, 15:01
benim arkadaşın garajında yatan cbr işte bu..tam bana göre galiba,bende küçük bişeyim zaten :)
ağustosta yurtdışına gidecek o zaman teslim alacağım motoru inş..o zamana kadar biraz daha kullanır heralde 2000 km olur..şuan 1050 km de..2008 model.tek bir çizik bile yok, daha hiç yıkamamış bile, garajda yatmaktan dolayı üzerinde tozlar var..motor ankarada..
arkadaşla henüz fiyat konuşmadık..sizce bu motor ne kadar eder?
çok yakın arkadaşım oldugu için ne fıyat derse daha azını vericem..o da bunu bildiği için bana yüksek fiyat demesin şimdi :P:P
http://img443.imageshack.us/img443/1547/spa2023jd6.jpg
genç kaptan
14 Şubat 2009, 15:18
benim arkadaşın garajında yatan cbr işte bu..tam bana göre galiba,bende küçük bişeyim zaten :)
ağustosta yurtdışına gidecek o zaman teslim alacağım motoru inş..o zamana kadar biraz daha kullanır heralde 2000 km olur..şuan 1050 km de..2008 model.tek bir çizik bile yok, daha hiç yıkamamış bile, garajda yatmaktan dolayı üzerinde tozlar var..motor ankarada..
arkadaşla henüz fiyat konuşmadık..sizce bu motor ne kadar eder?
çok yakın arkadaşım oldugu için ne fıyat derse daha azını vericem..o da bunu bildiği için bana yüksek fiyat demesin şimdi :P:P
http://img443.imageshack.us/img443/1547/spa2023jd6.jpg
ne kadar isterse sitesin motoru al kaçırma derim.
hayırlı olsun şimdiden güle güle kullan.
+1 ehliyet
kask-mont vs. ekipmanlarıda almayı unutma
yeschim
14 Şubat 2009, 15:46
daha önce olsaydı magma nın motoru alırdık kırmızı ya :wiinkk: ama satarsın o fiyata Görki de kefil oldu ya :cherry:
oğuz-antalya
14 Şubat 2009, 16:18
:) :) :)
Darkkiller
14 Şubat 2009, 16:31
daha önce olsaydı magma nın motoru alırdık kırmızı ya :wiinkk: ama satarsın o fiyata Görki de kefil oldu ya :cherry:
sende benim cıbırıma kefil olursun bence... görünce için gitmişti :wiinkk:
yeschim
14 Şubat 2009, 16:36
sende benim cıbırıma kefil olursun bence... görünce için gitmişti :wiinkk:
ama şimdi senin için benimkine gider :mrgreen: buradaki hemen hemen herkesin motoru düzgün çünkü bilinçli kullanıyoruz :wiinkk: seninkine ksfil gerekirse çağır beni :rendeer:
uthec
14 Şubat 2009, 16:37
ne kadar isterse sitesin motoru al kaçırma derim.
hayırlı olsun şimdiden güle güle kullan.
+1 ehliyet
kask-mont vs. ekipmanlarıda almayı unutma
tşk ederim..
ekipmanlar için bir şey sormak istiyorum..netten baktım mart ayında istanbulda fuar varmış..ben trabzonda oturuyorum..bu ekipmanlar (kask + mont + eldiven almayı düşünüyorum gidersem) fuarlarda ucuz mu olur piyasaya göre..trabzondan kalkıp gitsem ekipmanları almak için karlı çıkar mıyım ( + yol parası da var tabi) yoksa hiç kasmayıp trabzondan mı alsam veya netten mi alsam?
buralarda motor fuarı olmaz zannedersem...
Darkkiller
14 Şubat 2009, 16:39
ama şimdi senin için benimkine gider :mrgreen: buradaki hemen hemen herkesin motoru düzgün çünkü bilinçli kullanıyoruz :wiinkk: seninkine ksfil gerekirse çağır beni :rendeer:
ahaha kavuştun mu sende cıbırına sonunda :cat:
yeschim
14 Şubat 2009, 16:43
ahaha kavuştun mu sende cıbırına sonunda :cat:
haberin yok muu :cyclopsan aaaa :mrgreen: bbaaakkk :)
http://www.motosiklet.net/forum/taziye-tebrik-ve-kutlamalar/53192-mt-nin-sirin-kizi-ve-onun-sirin-cibiri.html
Darkkiller
14 Şubat 2009, 16:47
haberin yok muu :cyclopsan aaaa :mrgreen: bbaaakkk :)
http://www.motosiklet.net/forum/taziye-tebrik-ve-kutlamalar/53192-mt-nin-sirin-kizi-ve-onun-sirin-cibiri.html
baktim baktim hayirli olsun havalar bi ara düzelirse toplanalim :salut: ama bu topikte bi yalan dolan söz konusu... tamam motor şirinde sahibi kar maskeli cadinin teki yakişmamiş cadiya yalan söylemek... kendine rakip aramiyor herhalde neyse :P :queen::queen::queen:
yeschim
14 Şubat 2009, 16:52
baktim baktim hayirli olsun havalar bi ara düzelirse toplanalim :salut: ama bu topikte bi yalan dolan söz konusu... tamam motor şirinde sahibi kar maskeli cadinin teki yakişmamiş cadiya yalan söylemek... kendine rakip aramiyor herhalde neyse :P :queen::queen::queen:
düzelir havalar ağlama hemen :mrgreen: Bu topikte bi tane cadı var kar maskeli olan hırsız olmasın gelip bir gün senin cıbırı da çalmasın dikkat et :queen: şaşırdın yine kendini sen :mrgreen:
Darkkiller
14 Şubat 2009, 16:58
düzelir havalar ağlama hemen :mrgreen: Bu topikte bi tane cadı var kar maskeli olan hırsız olmasın gelip bir gün senin cıbırı da çalmasın dikkat et :queen: şaşırdın yine kendini sen :mrgreen:
:queen: o kuyucadisi sen kar maskeli hırsız ve de cadisin ne de çok sıfatın varmıs massallah :P sen kekten başka bisi yapmayi öğrenebildin mi onu söyle:silent: olmadi kek istiyorum caddebostanda toplanırsak bigün denize karşı yicem :rendeer: (bu kadar laftan sonra hayat sigortasi yaptirsam ii olcak)
yeschim
14 Şubat 2009, 17:12
:queen: o kuyucadisi sen kar maskeli hırsız ve de cadisin ne de çok sıfatın varmıs massallah :P sen kekten başka bisi yapmayi öğrenebildin mi onu söyle:silent: olmadi kek istiyorum caddebostanda toplanırsak bigün denize karşı yicem :rendeer: (bu kadar laftan sonra hayat sigortasi yaptirsam ii olcak)
o keki yiyeceğinden emin misin peki :silent: sağlığın açısından yani :queen:
Darkkiller
14 Şubat 2009, 17:15
o keki yiyeceğinden emin misin peki :silent: sağlığın açısından yani :queen:
hayat sigortasını yaptırmadan yemem herhalde :silent: yok yaptıramazsam önce emreye ikram ederim :bounce:
yeschim
14 Şubat 2009, 17:22
hayat sigortasını yaptırmadan yemem herhalde :silent: yok yaptıramazsam önce emreye ikram ederim :bounce:
Yalnız var ya içine doğdu sanırım şu an yine o kekten var fırında pişiyor :queen: Sabah Emre istedi yap dedi uzun zamandır yapmıyorsun dedi :queen: Toplaşalım da ben yaparım yine size :)
Darkkiller
14 Şubat 2009, 17:25
Yalnız var ya içine doğdu sanırım şu an yine o kekten var fırında pişiyor :queen: Sabah Emre istedi yap dedi uzun zamandır yapmıyorsun dedi :queen: Toplaşalım da ben yaparım yine size :)
:queen::queen::queen: dabi dabi kesin emre istemiştir :queen: yalana bak uzun zamandır yememişmiş :mrgreen: bugün sevgililer günü dışarıdan yemek söyleyin de çocuk mutlu olsun :P:rendeer:
yeschim
14 Şubat 2009, 17:32
:queen::queen::queen: dabi dabi kesin emre istemiştir :queen: yalana bak uzun zamandır yememişmiş :mrgreen: bugün sevgililer günü dışarıdan yemek söyleyin de çocuk mutlu olsun :P:rendeer:
Bana bak bücürük şansını mı zorluyosun benim sabrımı mı :queen: O ve ben her şekil mutluyuz eğer varsa sana da sevgilinle mutlu günler dileriz cnm :mrgreen:
Not: Yeni eve taşınıyoruz işleri hale yola koyunca bize yemeğe gel istersen bak davet ediyorum seni o zaman bakarsın kekten başka ne yeniyormuş bizim evde :wiinkk:
Darkkiller
14 Şubat 2009, 17:37
Bana bak bücürük şansını mı zorluyosun benim sabrımı mı :queen: O ve ben her şekil mutluyuz eğer varsa sana da sevgilinle mutlu günler dileriz cnm :mrgreen:
Not: Yeni eve taşınıyoruz işleri hale yola koyunca bize yemeğe gel istersen bak davet ediyorum seni o zaman bakarsın kekten başka ne yeniyormuş bizim evde :wiinkk:
sen beni boşver bir kedim bile yok :salut:
yardim lazimsa geliyim yağmursuz bi günde benden çok ii motorize hammal olur bak lakabım çep herkülüdür :P
kek konusuna gelince sana inanmam da emre başka yemeklerde yapiyo demişti zaten ve güzel yapıyoru da eklemişti hakkını yemiyim:rendeer:
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO