Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
GorkeM
20 Ocak 2009, 04:31
Evet , bu yanlış birşey. Virajdaki hareketinizi gaz ile ayarlarsınız. Düşünün viraj alıyorsunuz. Aniden karşınıza bozulmuş bir kamyon çıktı. Ani tepki nasıl vereceksiniz eliniz debriyajdayken. Güç her zaman elinizde olmalı.
Viraj içinde de vites değiştirmek tehlikeli. 2. viteste viraj alıyorsunuz. El debriyajda yine. Motor yattı yattı gücü kalmadı. 1'e attınız. Devir yüksek geldi. Teker kitledi. Yine yerdesiniz.
Bu viraj hakkında birazdan bir link vericem , orayı incelerseniz yararlı bilgiler bulacaksınız.
MOTOSİKLET DÖNÜŞ VE FREN TEKNİKLERİ (http://www.alfamotosiklet.com/1347/motosiklet-donus-ve-fren-teknikleri/)
cakalaz
20 Ocak 2009, 20:09
Arkadaşlar ; Motoruma Çorum dan bi arkadaş talip :) Cuma günü bakmaya gelecekmiş Rize ye :)
Blacklove16
21 Ocak 2009, 10:33
Arkadaşlar ; Motoruma Çorum dan bi arkadaş talip :) Cuma günü bakmaya gelecekmiş Rize ye :)
inşallah satarda istediğin motoru (hyo) alırsın....
arkadaşlar hiç böyle 22 senelik mobylette gördünüz mü ?
http://www.sahibinden.com/22_senedir_orjinal_kasasindaydi-01WQQaXQQ10815796WQQpXQQdisplayitem
ferhat uçank
21 Ocak 2009, 14:02
cakalaz hadi hayırlısı kardeşim bu fiyatı kaçırmak istemeyen koştu tabi.. hadi hayırlısı oraya kadar gelen adam almadan gitmez heralde .. senn alacağın motor hazırmı??
ercaan
21 Ocak 2009, 14:07
arkadaşlar hiç böyle 22 senelik mobylette gördünüz mü ?
http://www.sahibinden.com/22_senedir_orjinal_kasasindaydi-01WQQaXQQ10815796WQQpXQQdisplayitem
bi motora baktım bi benim odaya :) motor daha temiz duruyor :queen::queen::queen:
bu ne böyle yaa :P
cakalaz
21 Ocak 2009, 17:58
cakalaz hadi hayırlısı kardeşim bu fiyatı kaçırmak istemeyen koştu tabi.. hadi hayırlısı oraya kadar gelen adam almadan gitmez heralde .. senn alacağın motor hazırmı??
Ordu da bi tane var GT250 ama 2006 modeL ve 6000 TL istiyo... Piyasa bu kadar düşükken 6000 vermem heralde o motora ama bilemiyorum!
GorkeM
21 Ocak 2009, 18:04
Biz de bi cbr125 mi kasalasak... çocuklarımızın çocukları açar ileride aa külüstüre bak diye :P
ruckerpark
21 Ocak 2009, 18:12
tabi ya her motora yapmak lazım kasa ya koyup havasını alıyosun 22 sene sonra bole cıkıyor :P :)
RedCarpet
21 Ocak 2009, 20:08
beyler bu arada yağ seviyesini nereye kadar koymamız lazım onu belirtirmisiniz.ayrıca bi yağ önerirmisiniz bana.
osmaniyeli
21 Ocak 2009, 20:12
10-50 casrol power racing tam sentetik yağ öneririm 25-30 ytl arası
yağ tam 1lt alıyo ama cbr ın ağ çubuğu benim motodakinden farklı
GorkeM
21 Ocak 2009, 21:02
Cbr da 1 litre alıyor... 4t herhangi bir motosiklet yağ markası olabilir. 10w-40 veya 15w-50 olabilir.
kaos3437
21 Ocak 2009, 21:27
arkadaşlar merhaba ben bir iki şey sormak istiyorum 1. sorum : cbr 125e ekzos ve lastik takacağım tekerlek dunlop düşünüyorum ekzos önerisi bekliyorum + cbrı daha kaslı nasıl gösterebilirim yardım bekliyorum
RedCarpet
22 Ocak 2009, 00:26
Tşkkr ederim arkadaşlar.
Blacklove16
22 Ocak 2009, 10:02
arkadaşlar merhaba ben bir iki şey sormak istiyorum 1. sorum : cbr 125e ekzos ve lastik takacağım tekerlek dunlop düşünüyorum ekzos önerisi bekliyorum + cbrı daha kaslı nasıl gösterebilirim yardım bekliyorum
130 luk lastik tak...egsoz bulabilirsen leovince olabilir...kaslı olarak göstermede bir tek lastik işe yarar....bence...
kaos3437
22 Ocak 2009, 10:26
hmmm ya birazcık böle büyütebilsem çok süper olur ama işte :( ama bu şekilde de yakışıklı :D canım cıbırım benim
Blacklove16
22 Ocak 2009, 13:16
hmmm ya birazcık böle büyütebilsem çok süper olur ama işte :( ama bu şekilde de yakışıklı :D canım cıbırım benim
ama benim sana tavsiyem hiç orjinal lastiğini değiştirme...güç kaybedersin...hızın düşer....
arkadaşlar babamı biraz olsun ikna ettim gibi. ama ben karışmam ne yaparsan yap dedi..muhtemelen paraya da karışmayacaktır...bu akşam ankaraya gidiyorum arkadaşla konusalım bakalım motoru alabilir miyim..
seneye kpss den 90 alıpta (inşallah) öğretmen olabilirsem ozaman ödemeye başlarım diyeceğim bakalım kabul eder mi çünkü şuan hiç bir gelirim yok..edebilir aslında çünkü çok yakın arkadaşım paraya ihtiyacı olan birisi de değil..yurtdısına yerleşeceği için satacak motoru...arkadaşlar bana şans dileyin..
bir de sorum var..
1-ben bu motoru üzerime almasam, 06 plaka ve arkadaşın üzerinde olmaya devam etse, trabzonda kullanırken sorun olur mu? veya ne gibi sorunlar olur?
2-motoru üzerime alsam bunun için neler gereklidir, bu işlem ne kadar sürer ve masrafı ne kadardır?
GorkeM
22 Ocak 2009, 16:22
Eski Cbr'cı , arkadaşımız Onur Sual'i kaybettik. Nur içinde yatsın.
praetorian
22 Ocak 2009, 16:40
basimiz saolsun..
sabah mt yi ilk actigimda gordum ve sok oldum..
akabinde videosunu izledim haberin ve gunum bombok geciyo acikcasi..
ustune bi de evin orda sucu arabaya carpmis..
mukemmel bir gun..
cakalaz
22 Ocak 2009, 17:15
Allah rahmet eylesin!
ferhat uçank
22 Ocak 2009, 18:11
Arkadaşım Noterden üzerine Alacaksın çok Bi Masrafı Yok 150 Ytl Civarı.. Sadece Alacağın Kişlinin Vergi Dairesinden Borcu Yoktur Kağıdı Lazım.. Ancak Baska Sehirde Kullanacağın Için Plakayıda Değiştrmen Gerekir Onunla Ilgili Masrafları Bilmiyorum.. Ancak Kendi üzerine Alamn Iyi Olur
kaos3437
22 Ocak 2009, 19:30
kendine alman şart değil motorun ruhsatı üzerinde olduğu sürece bir problem yaşanmıyor polise ehliyet ruhsat göster geç herhangi bir problem olmaz benim abim kullandı uzun zaman o şekilde istanbulda hiç problem yaşamadı
zeki73
22 Ocak 2009, 22:48
arkadaşlar allah rahmat eylesin cok uzuldüm ne olur cok dikkat edelim .ama ne yapalım kaderden kacamazsın hersey olucagına varır.motor sevgisinide allah aşılamıyormu insana .allah yakınlarına cok cok sabır versin .
noter masrafı en az 250 cıkıyor
cakalaz
23 Ocak 2009, 12:35
TRafik ten ruhsatı üzerinize alması 60-70 TL arası bişey tutuyor!
Bu arada Honda CBR 125 R'ımı 2500 TL ye bu sabah sattım ; gitti motor :)
ferhat uçank
23 Ocak 2009, 12:44
cakalaz hayırlısı kardeşim seni en yakın zamanda yeni motorunla görmeyi bekliyoruz.. umarım aramızdan ayrılmazsın senden öğreneceğimiz çok şey var..
iyireklam10
23 Ocak 2009, 12:48
sitede topik olarak paylaştım ama siz cbrcı arkadaşlarımlada paylaşim istedim :)
sadece kilometre saatinin yanındaki plastikler sinyaller ve ön fren levyesi hariç tamamdır :)
yanmış hali
http://img216.imageshack.us/img216/9696/1005942ww6.jpg
http://img152.imageshack.us/img152/3474/1005957jq7.jpg
tamir olmuş hali
http://img255.imageshack.us/img255/3227/51682252kr3.jpg
Ve bitmiş Hali :::: :)
http://img120.imageshack.us/img120/8454/img0077re8.jpg
http://img502.imageshack.us/img502/5669/img0081copyzv0.jpg
http://img300.imageshack.us/img300/264/img0080wu3.jpg
http://img292.imageshack.us/img292/7986/img0079af8.jpg
http://img120.imageshack.us/img120/8454/img0077re8.jpg
Yorulmlar lütfen
CBR- KADİR
23 Ocak 2009, 14:21
Arkadaşlar Honda Cbr 125 R Repsol Motoruma Performans Egzozu Taktırmayı Düşünüyorum Ama şu Andaki Sesi Fabrika çıkışlı Olduğu Için Onuda Seviyorum Taktırdığım Zaman Memnun Kalamayacağımı Düşünüyorum Motorumu çok Seviyorum Ve Değer Veriyorum Eğer Bu Işlemi Yaptıran Arkadaşların Bilgisine Tecribesine Ihtiyacım Var Teşekkürler
hayellprest
23 Ocak 2009, 16:41
SLm MİLLET YENİ ÜYE OLDUM BENDE HONDA CBR 125 ALCAM İNŞ. CBR NASIL PERFORMANSINI YÜKSELTE BİLİRİZ BİLGİNİZ VAR MI??
cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar..
peki bu noter işlemleri falan üzerime almam ne kadar sürer? 1 günde halledebilir miyim üzerime alma işlemlerini?
birde plaka değişme işini kullanacağım şehirde mi yapmam gerekiyor?
kawasaki26
23 Ocak 2009, 18:28
iyireklam abi tekrardan hayırlu olsun senin adına sevindim :)
hayellprest
23 Ocak 2009, 19:03
kardeş sen hiç eksoza para falan verme yapacagın bir kaynak makinası olan bir yer bulmak yükdek amperle eksoz çıkışındaki sosturucuyuyu kesiyorsun bir tanede orta susturucu var onuda kestinmi motor dan harika bir ses çıkıyor ben bu işlemei iyi bir honda servisinde calışan ustaya yaptırdım gören haste oluyor tavsiye ederim herkeze
KArdeş MSn eklede ekzoz sesni at bana ya msn bu hayellprest@hotmail.com bekliyorum
cakalaz
23 Ocak 2009, 19:18
Noter işini 1 günder halledebilirsiniz arkadaşlar ! Zorluğu yok !
ghostcbr125r
23 Ocak 2009, 20:26
bende cok uzuldum sabah gazetede okudum ve halen şoktayım allah rahmet eylesın..
blackhawk
23 Ocak 2009, 23:32
[QUOTE=iyireklam10;1404661]sitede topik olarak paylaştım ama siz cbrcı arkadaşlarımlada paylaşim istedim :)
sadece kilometre saatinin yanındaki plastikler sinyaller ve ön fren levyesi hariç tamamdır :)
arkadaşım o NGK gibi vs.sticker ları nereden bulabiriz.
Bu arada hayırlı olsun
ferhat uçank
24 Ocak 2009, 19:25
bence çok müthiş bi görüntüsü var stickerlar ayrı bi hava vermiş yalnız sinyaller sana biraz pahalıya mal olucak.. bnm cıbırda aynı renkte bence rengini aynı yapman güzel olmuş.. abi cıbırımız güzel ya memnunum ben kim ne derse desin... katılıyomusunuz..
ahmet93
24 Ocak 2009, 20:49
Bende memunum
Arkadaşlar bu arada ben 8. ayda ehliyetim olmadığı için ceza yemiştim ve 517 tl ceza kesmişlerdi ama dün ruhsat sahibine yani babamada 237 tl ceza geldi bende lastik için para biriktiriyodum tam 200 tl olmuştuki ceza gelince babam parayı aldı şu ana yeniden para biriktirmeyebaşladım şubatın 10unda alıyoruz bu sefer ben ne kadar biriktirirsem üstünüde babam vericek..
ghostcbr125r
25 Ocak 2009, 01:20
bende ayın 5'inde teslim alıyorum inşallah :) ehliyetı felan gectik yırttık yanii
ahmet93
25 Ocak 2009, 01:28
bende ayın 5'inde teslim alıyorum inşallah :) ehliyetı felan gectik yırttık yanii
Benim ehliyeti almama 16 ay 13 gün var:pale::salut:
ghostcbr125r
25 Ocak 2009, 01:45
ahmet 93lümüsün
ahmet93
25 Ocak 2009, 01:50
ahmet 93lümüsün
Evet
Bu arada bizim caddeyi şimdi asfalt yapıyolar ve kepçe, grayder vs ile yolu bayağı indirdile motorda garajdaydı şimdi garajın betonuyla yol arasında en az 50 cm fark var istesem çıkartırım motoru ama sonra tekrar oraya çıkarması filan gözüm almıyo 2 günden beri motor hareket etmedi
RedCarpet
25 Ocak 2009, 02:00
Beyler ben bugun motoru biraz gezdim ara sokaklarda falan ama caddeye cıkmam gerekti ahanda polis (trafik) durduk yanında arkamdada eleman var hatta,kask yok dedi abicim kask evde benzin alıp getiricez oyuzden bu soğukta cıkardık dedim.iyi ehliyet varmı dedi,var tabi ehliyet dedim elimi cebimin üstüne koydum gayet kendimden emin bir şekilde ve yedi.Ama bir daha göze alamam bunu.sorum şu; b sınıfı ehliyetim var ama maalesef arabam yok.şimdi ben bu b yi a yapsam oynasam üzerinde olurmu.zamanı gelincede a ehliyetimi aldığım zaman siler düzeltirim.nasıl fikir?
ghostcbr125r
25 Ocak 2009, 02:00
bende 91liyim dogun gunumden 1gun sonra kayıt yaptırdım :) sende yaptırırsın ınsallah
ahmet93
25 Ocak 2009, 02:02
Beyler ben bugun motoru biraz gezdim ara sokaklarda falan ama caddeye cıkmam gerekti ahanda polis (trafik) durduk yanında arkamdada eleman var hatta,kask yok dedi abicim kask evde benzin alıp getiricez oyuzden bu soğukta cıkardık dedim.iyi ehliyet varmı dedi,var tabi ehliyet dedim elimi cebimin üstüne koydum gayet kendimden emin bir şekilde ve yedi.Ama bir daha göze alamam bunu.sorum şu; b sınıfı ehliyetim var ama maalesef arabam yok.şimdi ben bu b yi a yapsam oynasam üzerinde olurmu.zamanı gelincede a ehliyetimi aldığım zaman siler düzeltirim.nasıl fikir?
Şimdiden A2 al nasıl fikir..:queen::P
bende 91liyim dogun gunumden 1gun sonra kayıt yaptırdım :) sende yaptırırsın ınsallah
Doğum gününden 1 gün sonra kayıt yaptırdım derken kurslar için mi sınav için mi?
Ben bide şöyle bişey aklıma geldi ben kurslara yaşımın dolmasına 1 ay varken girsem sonra yaşım dolunca hemen sınava girsem olur mu acaba galiba şimdi bide yeni bi yasa(emin değilim)varmış bilgisayarda sınav olunacakmış ve hemen sonuç açıklanıyomuş dediğim gibi yaşımın dolamsına 1 ay varken kurslara girip yaşım dolşunca hemen sınava girsem olur mu acaba??
ghostcbr125r
25 Ocak 2009, 12:55
15.09.1991 di dogum gunum :) ay olarak yırttık ekimden sonra dogsaydım 1 yıl beklıyıcektım kursa kayıt yaptırdım 16.09.2008 de :) bi öncekı sınavı kaçırdıgım ıcın aralıktakı sınava verdıler benı. olmuyo malesef ahmet ılk once yas dolucak ondan sonra kayıt yapılıyo kayıttan 2 ay sonrada sınav var ilk once yasın dolacak yanı. birde 2009da stajer ehlıyet muhabbetı var dedıler ama yururluge gırdımı bılemem ama kursa sorarım belgelerımı almaya gıdıcem o zaman sorup bılgı verırım ayrıca cokta kolay bı sınavı var :) bide cok komık dıreksıyon sınavı :D
ahmet93
25 Ocak 2009, 13:21
Zaten ben de direksiyon sınavı veya yazılı sınavdan kalacağımı düşünmüyorum ne yapalaım bekliycez artık
RedCarpet
25 Ocak 2009, 14:47
praetorian
25 Ocak 2009, 15:06
tabi olur yapabiliyorsan 62 den tavsan oluyorsa b den de a olur..
yanniz yakalanirsan resmi evrakta sahtecilikten hapse girersin..
b ehliyetin varsa git a2 nide al..
osmaniyeli
25 Ocak 2009, 15:31
sakın deneme adamı duman ederler
telsizle seni sorgularlarken veya kasktan ceza filan yersen açığa çıkar
mahkemeye verir polis seni ondan sonra bak sen olanlara
b ehliyeti olana adam acımıyo 500 ytl ceza kesiyo
sen sahte a2 +b olsa diyosun bu riski alma bence ben de düşünmüştüm yanına bi a2 yazim diye ama sonra düşününce hayatını karartacak bi risk olduğunu fark ettim
RedCarpet
25 Ocak 2009, 15:45
haklısınız galiba.değmez bu riske
ozgurakman
25 Ocak 2009, 19:40
cbr topici ne hale gelmiş :( ehliyet sınavını kaçırmam umarım bende nisan da yazılıyorum yaza kadar alablirsem iyi :queen:
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO