Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
C@LiMeRO
18 Ağustos 2008, 13:15
CBR cı kardeşler belki birgün bende aranıza katılacağım,kabul ederseniz tabiki.Aslında çoktan katıldıydımda,ikiz bebişler motordan önce geldiler o bakımdan biraz erteldim şimdilik.Bu arada birazdaha tecrübe yapmış olurum hem.1.5 senedir scooter kullanıyorum.Hepinize saygılar.
Ben de daha yeni bir üyeyim. Ama aramıza hoşgeldin. Bu arada Allah analı babalı büyütsün. Senin adına çok sevindim:rendeer:
CBR-125
18 Ağustos 2008, 13:20
CBR cı kardeşler belki birgün bende aranıza katılacağım,kabul ederseniz tabiki.Aslında çoktan katıldıydımda,ikiz bebişler motordan önce geldiler o bakımdan biraz erteldim şimdilik.Bu arada birazdaha tecrübe yapmış olurum hem.1.5 senedir scooter kullanıyorum.Hepinize saygılar.
Hoşgeldiniz ! Çocuk ve motosiklet zor olacak allah kolaylık versin CBR 125-R zaten bir tutkudur eşiniz kıskanabilir sonra sizi aldıktan sonra başka bir göz ile bakıyorsunuz ona o ayrı bişey yaaa :cat::rendeer:
NEONCU
18 Ağustos 2008, 13:29
Allah razı olsun arkadaşlar.Allah herkese nasip etsin.Valla CBR-125 kardeş hanımla sorun olmaz ya.Akşam eve motoru sokamayacağıma göre mesele yok demektir.
CBR-125
18 Ağustos 2008, 13:47
Allah razı olsun arkadaşlar.Allah herkese nasip etsin.Valla CBR-125 kardeş hanımla sorun olmaz ya.Akşam eve motoru sokamayacağıma göre mesele yok demektir.
Hadi CBR ı sokmadın da kendinde giremiyorsun kii....Ben elime bezi alıp aşağı iniyorum başlıyorum silmeye arada bi çalıştırıp sesini dinliyorum oturuyorum yanında öyle işte... Zaten ev sıcak bende inip onunla vakit geçiriyorum kız arkadasım gibi bişey oldu :)
NEONCU
18 Ağustos 2008, 14:11
Yok baba ben olaya şöyle bakıyorum,3 kızım var buda 4.cü olacak.Evet motor acayip tutku oluşturuyor.Valla cbr 125 alınca bu harbiden tutku ötesi bişey olacak herhalde.Alışınca insan vazgeçemiyor.Hanım illa araba diyor,ben inanın ne arabası uçak bile verseniz 2 teker derim başkada bişey demem.Bide kalite bi makine olunca değmeyin keyfe.İşte hayat bu.
thecrasher
18 Ağustos 2008, 14:12
Dün aracımla ilk uzun mesafeli ( Silivri-İstanbul arası) ilk seferimi yaptım. 138'e kadar çıkabildim maks sürat olarak. Yalnız benim motor arkadaşınkine göre bariz fazla benzin harcıyor, 4000 bakımı geldi ondan sanırım :p
Ayrıca beyler CBR 125'in modfiye parçalarının olduğu bir site vardı. Adresi bulamıyorum, bi yardımcı olsanız makbul geçer.
edit: Buldum adresi.
CBR-125
18 Ağustos 2008, 15:57
Az önce Shell müşteri hizmetleri aradı konulan yanlış yakıttan ötürü özür diledi :)
Motoruma 95 Oktan yerine Motorin yani Mazot konulmuştu.
spawnem
18 Ağustos 2008, 17:23
6. vites hariç tüm viteslerde 12000 deviri çok rahat gösteriyorum ve hiç yerinden bişeyler fırlıcakmış gibi bi ses yok ben devamlı devirli kullanıyorum çünki... ve henüz 3500 km civarında motor daha açılırsa standart haliyle bu motor 150 km anca görür...
yani cbr 125 düz yolda 120-130 km hıza çıkabiliyor ve son hızıda 140-150 km şu son hız muhabbeti çok sık tekrar edilir oldu sizede öyle gelmiyormu??
hernekadar honda olsada sürekli redline goruyorsan senin motorun ömrü pek uzundeğil.egzantirik zincirini değiştirmen yakındır.(motor rölantide calısırken subab vurur gibi ses cıkartıyormu)
melocann
18 Ağustos 2008, 17:42
hernekadar honda olsada sürekli redline goruyorsan senin motorun ömrü pek uzundeğil.egzantirik zincirini değiştirmen yakındır.(motor rölantide calısırken subab vurur gibi ses cıkartıyormu)
hah dostum bende geliyor o ses nasıl olcak kaça patlar ortalama ben aldığımda vardı ve usta pek önemli bişey değil dedi
CBR-125
18 Ağustos 2008, 17:43
spawnem;
Avcılar tayfası kimlermiş bi isimleri yazarmısın :) bende geleyim arada bir o tarafa ben şirinevlerdeyim E-5 den gelicem detaylı adres yada harita verirseniz sevinirim. belki bu akşam gelirim !
spawnem
18 Ağustos 2008, 19:42
melocann
o sesin siboblardanmı yoksa egzantirik zincirindenmi olduğunu anlamak biraz zor.subablardan geliyorsa şayet onemli değil kalsın.motor soukken daha az yapar .(rahatsız edicek kadar cıkarmamak kaydıyla motor sıcakken coalır bu seni yanıltmasın ).motorun 20,000km aştıysa seste rahatsız edici boyuttaysa servise gitmende fayda var onlar sesi duyunca durumu anlicaklardır.genelde 20.000 den sonra egzantirik değişir duzgun kullanımda aşar bile ama redlineler bu km leri kısaltır.egzantirik değişirken subab ayarıda yapılır o yuzden sadece subab ayarı için servise gitme.egzantirk ziniciri nekadar diye sorarsan 200ytl.
CBR-125
ismet hasan huseyin mustafa abi motokolik uyeleri.tanırmısın:) r1 r6 süper tenere cbf 150 yamaha xt600 kross bu makinleri gorursen ekmek arası veya cicibar onunde ben ordayım.
sahile indiğiniz de sağ devam edin banklar olucaktır zaten kucuk biryer ordaysak gorurusunuz bizi.bu aksam cıkarsak buradan haber veririm cıkmadan once.
Blacklove16
18 Ağustos 2008, 19:58
merhaba arkadaşlar benim motorun kısa farları patladı uzunların biride iptal...tek farla o da uzun olmak şartı ile gidebiliyorum...bizim motorların farlarının cinsini watt ını filan yazar mısnız ?
Darkkiller
18 Ağustos 2008, 20:03
bu benim kullandığım ilk motor değil ayrıca ben arabayı da hemen hemen aynı ayarda kullanıyorum ne arabalarımda nede kullandığım motorlarda bu tarz bi sorun yaşamadım sadece bi arabamda manifoltu çatlatmıştım :) ayrıca redline gitmeninde bi yöntemi vardır...
1. düşük devirlede giderken birden gazı kökleyip redline çıkılmaz... gazı kadameli olarak yükseltirsin.
2. redline çıkan motorda vites değişiminde gaz tamamen kesilmez... onun yerine %10 luk bi gaz açık bırakılır.
3. redline 1. viteste çıkılmaz ve tek 1 viteste çıkılmaz... 2. vites ve daha sonraki vitesler redline için uygun viteslerdir ve kısa mesefeler için en az 3 vites kadar kullanılmayacaksa redline çıkmak motora zarar verir.
4. redline kullanılmış bi motor durduktan sonra hemen stop edilip motor park edilmez... motor durduktan sonra boş(N) viteste 1 dk kadar rolantide bırakılır rolanti durduğunuz da 1400 devirde olması gerekirken 1600 devir civarlarında olur 1400 devire indikten sonra stop edilir.
diye biliyorum bana motor kullanmayı öğreten insanlar böyle söylerler bende böyle kullanırım ne ben bi sorun yaşadım nede tanıdığım insanlar... ha cbr 125 bu tarz bi kullanımda zarar görebiliyorsa onunda ceremesini 1 kez çekerim.....
spawmen
sen avcılar tayfasıysan beyaz kırmızı bi R1 görmüşsündür adı eren
oğuz-antalya
18 Ağustos 2008, 20:16
ya abilerim bişi sorucam siz motoru sürerken bırazda yatınca sağ eliniz kasılmıyo mu benım kı kasılıyo çok mu sıkı tutuyorum elimi:silent: ?
sakıncası olmaz mı?hondanın crf serisinin trafiğe çıkışı yoktur. Dışardan far sinyal ve ayna takdırman gerekir.Ondan sonra plaka ve ruhsat alabilidrsin.:wiinkk:.
dedıklerın olunca bı problem olmaz demi abi
melocann
18 Ağustos 2008, 20:27
melocann
o sesin siboblardanmı yoksa egzantirik zincirindenmi olduğunu anlamak biraz zor.subablardan geliyorsa şayet onemli değil kalsın.motor soukken daha az yapar .(rahatsız edicek kadar cıkarmamak kaydıyla motor sıcakken coalır bu seni yanıltmasın ).motorun 20,000km aştıysa seste rahatsız edici boyuttaysa servise gitmende fayda var onlar sesi duyunca durumu anlicaklardır.genelde 20.000 den sonra egzantirik değişir duzgun kullanımda aşar bile ama redlineler bu km leri kısaltır.egzantirik değişirken subab ayarıda yapılır o yuzden sadece subab ayarı için servise gitme.egzantirk ziniciri nekadar diye sorarsan 200ytl.
dost saol ya 200 ytl parçaları çok pahalı bu meretlerin yaf
CBR-125
18 Ağustos 2008, 21:00
Sağa sinyal verdiğimde gösterge de yeşilk sinyal lambası yanmıyor ama sinyal çalışıyor Sola sinyal verince gösterge de çalışıyor sinyal de çalışıyor neden olmuş olabilir ?
erdal3323
18 Ağustos 2008, 21:22
göstergedeki sinyal lanban yanmıştır yensi ile deişirsen sorun kalmaz yada bi yerde kısa devrede olabilir kablolarını kontrol edersen belkı bulabilirsin ama bence sinyal ampülü yanık:cat:
Gnusher
18 Ağustos 2008, 21:47
ya abilerim bişi sorucam siz motoru sürerken bırazda yatınca sağ eliniz kasılmıyo mu benım kı kasılıyo çok mu sıkı tutuyorum elimi:silent: ?
dedıklerın olunca bı problem olmaz demi abi
Sen gergin kullanıyosun demekki zamanla geçer. Bende alışık olmadığım, özelliklede emanet motosiklet kullanırken çok gerilirim. Köşeye kadar gidip gelsem elim kolum kasılır.
Crf 100 türkiyeye geliyormu bilmiyorum.Eskiden crf 70 geliyordu. Bu seriler, küçükler için tasarlanmış diye biliyorum.Ebatlarını araştırmanı tavsiye ederim. Lakin crf 70 8-10 yaşındaki çocuklara uyacak boylarda
Blacklove16
18 Ağustos 2008, 22:08
arkadaşlar bişi sordum ama....far ampullerinin wattı filan nedir ne olarak isteyeceğiz motorcudan ?
spawnem
18 Ağustos 2008, 23:34
bu benim kullandığım ilk motor değil ayrıca ben arabayı da hemen hemen aynı ayarda kullanıyorum ne arabalarımda nede kullandığım motorlarda bu tarz bi sorun yaşamadım sadece bi arabamda manifoltu çatlatmıştım :) ayrıca redline gitmeninde bi yöntemi vardır...
1. düşük devirlede giderken birden gazı kökleyip redline çıkılmaz... gazı kadameli olarak yükseltirsin.
2. redline çıkan motorda vites değişiminde gaz tamamen kesilmez... onun yerine %10 luk bi gaz açık bırakılır.
3. redline 1. viteste çıkılmaz ve tek 1 viteste çıkılmaz... 2. vites ve daha sonraki vitesler redline için uygun viteslerdir ve kısa mesefeler için en az 3 vites kadar kullanılmayacaksa redline çıkmak motora zarar verir.
4. redline kullanılmış bi motor durduktan sonra hemen stop edilip motor park edilmez... motor durduktan sonra boş(N) viteste 1 dk kadar rolantide bırakılır rolanti durduğunuz da 1400 devirde olması gerekirken 1600 devir civarlarında olur 1400 devire indikten sonra stop edilir.
diye biliyorum bana motor kullanmayı öğreten insanlar böyle söylerler bende böyle kullanırım ne ben bi sorun yaşadım nede tanıdığım insanlar... ha cbr 125 bu tarz bi kullanımda zarar görebiliyorsa onunda ceremesini 1 kez çekerim.....
spawmen
sen avcılar tayfasıysan beyaz kırmızı bi R1 görmüşsündür adı eren
cbr 125 cup e-5 pistinde yarısmaya devam et bakalım hangimiz motorun daha once istifa edicek.(bende bi cıbır alıcak kadar daha para yok)
bilmiyorum avcılarda rastlamadım kırmızı bi r1'e.
CBR-125
18 Ağustos 2008, 23:54
Sağ sinyalim gevşekmiş ondan ksıa devre yapıyormuş
oğuz-antalya
19 Ağustos 2008, 00:12
abi hondanın sitesinde varsa türkiyede de vardır o sorun değil ebatları da sorun dııl uymasa bıle tornacıdan halledilir araştırdım ben
( antalya honda abiö görmüş 450 liliğini sormus benım kardeş var böle böle dıye 1 ay sonra getırılır falan demişler )
olmassa skyteam zaten
çok sağol kasılma sorusu ıcın evet ne kadar abımın olsa da emanet ondandır deiğin gibi artık imzadıkerden bırı olursa yatsam bıle kasılmaz demi:mrgreen:
serkan88
19 Ağustos 2008, 00:24
Herkese merhaba....
uzun zaman almasına karşın neredeyse forumu okumayı bitirdim.Sorularımla sizi boğmadan öncede selam verip; herkesin "hızı değil güvenliği"düşündüğü şu günlerde yazı yazmaya ilk bu başlıktan başlamak istedim.
Tekrar selam
kazasız , küfürsüz sürüşler...
saygılı ve CBR li günler dilerim:rendeer:
oğuz-antalya
19 Ağustos 2008, 00:28
sana da merhaba hoşgeldin ::tutkuy::
serkan88
19 Ağustos 2008, 00:29
para biriktirip alacağım motorum yok.:P
daha once hiç motora binmedim.
ehliyetsiz ve kasksız asla motoru çalıştırmam.:cat:
kız arkadaşımla şehir içinde dolaşmak ve yakın yerlere konforlu,güvenli bir şekilde gidebilmek için almayı düşünüyorum.
YÜKSELİŞ HONDA BAYİDE(İZMİR)
DENEMEK İÇİN OTURDUĞUMDA
İŞTE BURADA BİTTİ...
ARANIZA KATILMAK İÇİN YETERLİ MİDİR...
2007 MODEL CBR125 FARLARI FARKLI 600RR GİBİ PEKİ BUNDAN TÜÜRKİYEDE YOK MU HİÇ? SADECE ONDAN ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM DA... OCAĞA DOĞRU..
BU KONU AÇIKLIĞA KAVUŞMAMIŞ ..
Bİ ÜYE(DARKKİLER--- YANLİŞSA AFFOLA) BENDE 2008 VAR DEMİŞ RESİMLERİ İSTENMİŞ AMA YOK BULAMADIM:salut:
CİDDEN YENİ MODELDEN VAR MI?
çok Oldu Farkındayım Ama Farlar Kısa Da Yanarken Ikiside Yanmiyor Mu? Araba Gibi Değil Mi Motorların Farları?
HOŞBULDUK :mrgreen:
TEŞEKKÜR EDERİM
honda1000
19 Ağustos 2008, 01:17
bence arkadaşlar bu cbr 1000 uzun yol makinası olmadğı için genellikle kısa mesafeler ve şehiriçi için uygundur. . motor üstünde fazla oynama ve fazla abartmaya gerek yok die düşünüyorum...
pardon arkadaşlar başka bişeyden bahsediyoduk paylaşımda biraz yanlış oldu cbr 125 diyecektim...:D:D
dynner
19 Ağustos 2008, 01:26
para biriktirip alacağım motorum yok.:P
daha once hiç motora binmedim.
ehliyetsiz ve kasksız asla motoru çalıştırmam.:cat:
kız arkadaşımla şehir içinde dolaşmak ve yakın yerlere konforlu,güvenli bir şekilde gidebilmek için almayı düşünüyorum.
YÜKSELİŞ HONDA BAYİDE(İZMİR)
DENEMEK İÇİN OTURDUĞUMDA
İŞTE BURADA BİTTİ...
ARANIZA KATILMAK İÇİN YETERLİ MİDİR...
2007 MODEL CBR125 FARLARI FARKLI 600RR GİBİ PEKİ BUNDAN TÜÜRKİYEDE YOK MU HİÇ? SADECE ONDAN ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM DA... OCAĞA DOĞRU..
BU KONU AÇIKLIĞA KAVUŞMAMIŞ ..
Bİ ÜYE(DARKKİLER--- YANLİŞSA AFFOLA) BENDE 2008 VAR DEMİŞ RESİMLERİ İSTENMİŞ AMA YOK BULAMADIM:salut:
CİDDEN YENİ MODELDEN VAR MI?
çok Oldu Farkındayım Ama Farlar Kısa Da Yanarken Ikiside Yanmiyor Mu? Araba Gibi Değil Mi Motorların Farları?
HOŞBULDUK :mrgreen:
TEŞEKKÜR EDERİM
Bende senle aynı düşüncelerdeyim motosikleti yükselişte görme fırsatım oldu ama bi deneme turu şart
serkan88
19 Ağustos 2008, 02:05
deneme turu atmaya kalksam ben kesin kacırırım motoru:queen:
indiremezler ustunden bi daa ....
honda bu bak mantıklı olanı yapıo_test surusu yok !!!
:cherry:
ahmet93
19 Ağustos 2008, 02:52
Tekirdağ'a gelin ben size bir tur veririm
:cherry:
tbk_1980
19 Ağustos 2008, 02:56
Çerkezköy-kapaklıya 2 sefer geldim motorumla...
Tekrarı olacağını sanmam ama olursa alırım bi tur...
ahmet93
19 Ağustos 2008, 04:43
Bu aralar bırak sana vermeyi ben bile evden çıkaramıyorum motoru malum trafiğe yakalandım ama yine ayarlamaya çalışırım ehliyeti aldığım gün yeniden doğduğum gün olucak:pale:
Darkkiller
19 Ağustos 2008, 12:17
serkan88
bende 2008 model cbr var ama eski kasası var ayrıca fotoları var motorumun ama yaklaşık 200 sayfa önce olması lazım...
yeni kasası türkiye de henüz yok gelirmi dersen bilgim yok ama 2009 dan önce geleceğini sanmıyorum
serkan88
19 Ağustos 2008, 13:25
teşekkür ederim cevap için...
bende zaten 2009 ocak-şubat civarında düşünüyorum o zamana gelmiş olabilir belki.(inşallah):cherry:
CBR-125
19 Ağustos 2008, 14:12
Arkadaşlar bu pazar 24-08-2008 de Forumdan Syriana (Bülent) Ve daisy_m (Arzu)'in düğünü var.
Yer Bahçelievler-Yenibosna Merkez
Saat 14.30 da kız evinin önünden konvoy kalkacak, düğün salonuna doğru gidecek düğün saat 15.00 da.
Bizim CBR-125 cilerden katılmak isteyen yada zaten katılıyorum diyen varmı ?
iyilermorgiyer
19 Ağustos 2008, 15:00
462. sayfadaki tuğper nickli arkadaşa merhaba demek istiyorum :)
ya bende cbr var 125r.
farlarını değiştirmek istiyorum. 462. sayfada gördüm hoşuma gitti. yapan eden bilen var mı? tuğper sen yaptırdın mı bu şekilde?
melocann
19 Ağustos 2008, 17:38
462. sayfadaki tuğper nickli arkadaşa merhaba demek istiyorum :)
ya bende cbr var 125r.
farlarını değiştirmek istiyorum. 462. sayfada gördüm hoşuma gitti. yapan eden bilen var mı? tuğper sen yaptırdın mı bu şekilde?
dostum sen galiba türkiyeye gelmeyen cbr150r'a diyosun onu bulman hemen hemen imkansız gibi bişey
DnZz
19 Ağustos 2008, 18:23
Slm arkadaşlar beyaz ampül takdırdım belki düşünen arkaşlar varsa bakabilirler...
http://img399.imageshack.us/img399/9886/dsc06558il4.jpg (http://imageshack.us)
http://img367.imageshack.us/img367/9357/dsc06566fx5.jpg (http://imageshack.us)
http://img367.imageshack.us/img367/45/dsc06567ll0.jpg (http://imageshack.us)
http://img367.imageshack.us/img367/5374/dsc06568ih0.jpg (http://imageshack.us)
Blacklove16
19 Ağustos 2008, 20:16
10 numara olmuş arkadaşım nasıl aydınlatıyor peki ?
cakalaz
19 Ağustos 2008, 20:35
Kaça aldın ; nasıL aldın ; Bu araba ampülü mü :) Ben de almak istiyorum ; aküyü bitirmiyor mu ???
Bu arada beyler bizim Motorun yağı kaç tı ??? Castrol ???
huceyn
19 Ağustos 2008, 20:42
Kaça aldın ; nasıL aldın ; Bu araba ampülü mü :) Ben de almak istiyorum ; aküyü bitirmiyor mu ???
Bu arada beyler bizim Motorun yağı kaç tı ??? Castrol ???
lan kafa ağrıtma lannnn:P
spawnem
19 Ağustos 2008, 20:43
ist\avcılara yakın olan arkdaslar birazdan sahile cıkıyorum canım sıkıldı bi 2 tek atarım donerim gelicek arkdaslar varsa beklerim.
sıcak havalarda 15-50 kullanman faydalı olur.normalde 10 40 kullanılır.1lt
DnZz
dostum cok güzel olmusta o ampuller 12v 35watt değerinde dimi yanlıs olmasın sonra aküyü elimize almayalım.
cakalaz
19 Ağustos 2008, 20:45
@ Hüso ;
OLum bizim motorlara hangi yağ koyuluyodu ???
Yağı deiştircem ; Motorcu da bilmiyormuş numarasını :mrgreen:
denizz8
19 Ağustos 2008, 20:58
http://img373.imageshack.us/img373/9231/maxcbr125r06ip6.th.jpg (http://img373.imageshack.us/my.php?image=maxcbr125r06ip6.jpg)
Bu da yeni kasa resmi.Faklılık sadece farlarda galiba.
http://img232.imageshack.us/img232/6351/maxcbr125r04sk9.th.jpg (http://img232.imageshack.us/my.php?image=maxcbr125r04sk9.jpg)Bu da başka açıdan.
ahmet93
19 Ağustos 2008, 21:16
Peki bu yeni kasa cbr 125 gelince fiyatta artış olmazmı bence 6500-7000 ytl arası olur
serkan88
20 Ağustos 2008, 00:21
Öyle demeyin yaaa....
olmaz olmaz...
:P
Darkkiller
20 Ağustos 2008, 02:41
Öyle demeyin yaaa....
olmaz olmaz...
:P
fiyat artışı olacağı kesin adamlar sadece makyaj yapmamış aynı zamanda enjeksiyon sistemide var hp olarak bi artış yok ama tork değeri daha yüksek en az 1000 ytl fark olur gibime geliyor... o yüzden olur olur :)
serkan88
20 Ağustos 2008, 10:24
Naaparsın Umut fakirin ekmeği... :P
fiyat artışı olacağı kesin adamlar sadece makyaj yapmamış aynı zamanda enjeksiyon sistemide var hp olarak bi artış yok ama tork değeri daha yüksek en az 1000 ytl fark olur gibime geliyor... o yüzden olur olur :)
her şekilde doğrusunda eğer motorun fiyatı 7000-8000 ytl lere yaklaşırsa o zaman da yamaha yzf r125 e bakmak ona gore almak gerekir diye dusunuyorum.
CBR-125
20 Ağustos 2008, 12:22
Arka fren müşürü bozulup da tamir edern varmı ?
cakalaz
20 Ağustos 2008, 12:57
Beyler 20 gün üstüne dün motoru çalıstırdım ; Bastım bastım çalısmadı :)
Akü bitiyoo baktım ;; Hemen rampa asağı bi vurdurma ; hoopp Vın vın :) çalıstı :) Demekki biraz calıstırmayınca ; çalısmıyor :) Bu arada tamamen NEMKLi bi ortamda bırakmıstım ; eldivenlerim az daha cürüyodu :queen:
HaLa Yaağ numarasaını demediniz bana yahu :silent:
tbk_1980
20 Ağustos 2008, 13:33
Kullanım kitapçığında yazar indirmedin mi?
10W-40, 15W-40, 20W-40 beğendiğini koy... Birinci ve ikinci seçenek tam senlik...
sıcak havalarda 15-50 kullanman faydalı olur.normalde 10 40 kullanılır.1lt
, .
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO