Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
CBR-125
07 Ağustos 2008, 16:43
Levent :)
Bende okmeydanı Perpa dayım.
E.Gülbeyaz
07 Ağustos 2008, 17:10
bende TuzLa :P :mrgreen:
CBR-125
07 Ağustos 2008, 17:20
Bana 2900-3000 arası motor bulun arkadaslar yaa Repsol veya Siyah renk noluuurrrrrr !!!
cakalaz
07 Ağustos 2008, 17:23
Arkadaşım O fiyata senin istediğin rengi nerden bulacağız.. Sanki elinde 3500 YTL para var da özel renk istiyosun bi de :cyclopsan Sen o kırmızıyı ara konus al motoru benden tavsiye :)
CBR-125
07 Ağustos 2008, 17:32
Arkadaşım O fiyata senin istediğin rengi nerden bulacağız.. Sanki elinde 3500 YTL para var da özel renk istiyosun bi de :cyclopsan Sen o kırmızıyı ara konus al motoru benden tavsiye :)
Yok akşam kızıltoprağa gidicem şimdi adama telefon açıcam zaten benim motor hakkatten kaza yapmıssa gidip onu alıcam yok yapmamıssa adamla iyi papaz olucaz hadi hayırlısı
Ben gidiyorum arkadsalar şu kaza yapmış motora bi bakayım inşallah kaza yapmamıştır alır gelirim kaza yapmıssa da bu akşam kalamış a geçip ordaki motoru alacağım allahın izni ile dua edin de herşeyin hayırlısı olsun hayırlı akşamlar arkadaşlar
MONTANA72
07 Ağustos 2008, 19:16
ARKADASLAR İLGİLENEN VARSA AZ ÖNCE SAHİBİNDEN.COM'A İLAN BIRAKTIM YARIM SAATE AKTİF OLUR ( satılık veya yüksek cc takas Repsol #10313019 )
İLGİLENEN YADA BİLGİ ALMAK İSTEYEN MSN DEN YADA ÖZELDEN MSJ ATABİLİR.
cakalaz
08 Ağustos 2008, 12:49
Ben almayaydım seninLe bi alıs veris yapardık valla :P
huceyn
09 Ağustos 2008, 01:52
arkadaşlar bende cbr aldım bugün.ama satmak için aldım:)benm f5 duruyo hala.ucuza buldum 3-5 bişyler kazanırız die aldım:)resimlri bi kaç gün içinde eklerim.motor 2006 model 12binde.2900 e aldım.kırmızı renkte:)
CBR-125
09 Ağustos 2008, 11:25
arkadaşlar bende cbr aldım bugün.ama satmak için aldım:)benm f5 duruyo hala.ucuza buldum 3-5 bişyler kazanırız die aldım:)resimlri bi kaç gün içinde eklerim.motor 2006 model 12binde.2900 e aldım.kırmızı renkte:)
Ya birader nasıl aldın 2900 e bende arıyorum 2900 e varsa bana da söyle yav ama ben repsol veya siyah istiyorum MONTANA72 abiminkini almaya niyetlendim ama ödeme ve noter satışı konusunda biraz prüz çıktı şimdi kararını bekliyorum inşallah hayırlısı ile olur yaa :pale::salut:
cakalaz
09 Ağustos 2008, 14:28
CBR 125 : Sen Kızıltoprak takini bakmadın mı kardeş ???
CBR-125
09 Ağustos 2008, 14:49
CBR 125 : Sen Kızıltoprak takini bakmadın mı kardeş ???
baktım baktım bakmaz olurmuyum söylim sana nasıl bişey olduğunu
*Depo üzeri çizik dolu
*Sağ grenaj plastik cırt kelepçe ile gövdeye tutturulmuş
*Göstergelerin yanında bi tuş yapmışlar ne işe yaradığı belli değil
*Yeniden mutluhan motor da motor yapılmış krank mili felan değilmiş piston değişmiş
*Arka plaka görünmeyecek şekilde alta alınmış
*Sol kafa grenajı kenarı çizilmiş
*Arka lastik bitmiş
*Artçının tutacağı yok
Böyle bir motora 2900 istiyor ben CRAZYYUSUCUK var bu forumda ben onunla anlaştım 2950 ye onu alıyorum alınca resimlerini koyarım sahbinden de de linki var buyrun bakalım
http://www.sahibinden.com/arabayla_takas_olur_WQQaXQQ10211187WQQpXQQdisplayi tem
praetorian
09 Ağustos 2008, 14:53
bu motorda çok iyi değil sanki..
egsoz değişik çakmacan marka..
artçı tutamağı yok
jantlar boyanmış(ki ne gerek var arkadaş..hadi yaptın turuncu yapsaydın keşke)
keza yine çamurluk yok sinyaller yok(haliyle)
manetler değişmiş yada boyanmış
elcikler değişmiş..(harris e benzio güzel olabilir aslında)
28000 km olması ve pahalı olması ayrı bi kavram tabi..
CBR-125
09 Ağustos 2008, 14:58
bu motorda çok iyi değil sanki..
egsoz değişik çakmacan marka..
artçı tutamağı yok
jantlar boyanmış(ki ne gerek var arkadaş..hadi yaptın turuncu yapsaydın keşke)
keza yine çamurluk yok sinyaller yok(haliyle)
manetler değişmiş yada boyanmış
elcikler değişmiş..(harris e benzio güzel olabilir aslında)
28000 binde olması,pahalı olması ayrı bi kavram tabi..
*Yamaha eksoz
*Artçı tutmalığı sökülmüş tekrar takılabilir
*Arka sinyaller LED sinyal
*Çamurluğu ben sökecektim zaten
*Jantları Siyaha boyayıp yeşil bant çekicem
*Manetler siyah boya değil
*Elcikler orj. Harries Elcik
*Fiyatta uzun süre vade ve satış sonrası destek var.
Sonuçta kapı komşum o bakımdan cazip geldi bana bozuk mal satmaz bi arıza yapması halinde de arkandayım dedi. O güvence ile kabul ettim
praetorian
09 Ağustos 2008, 15:03
ok o zaman..ben sadece haberin olsun die söyledim:)
aldıktan sonra gece rahat uyuyabileceğin bi motor al:D
da sunu anlamadım nıye yamaha egsoz..
ybr egsozunu benzıo yanlıs gormedıysem
CBR-125
09 Ağustos 2008, 15:06
ok o zaman..ben sadece haberin olsun die söyledim:)
aldıktan sonra gece rahat uyuyabileceğin bi motor al:D
da sunu anlamadım nıye yamaha egsoz..
ybr egsozunu benzıo yanlıs gormedıysem
Almanların 1942 de ürettiği ve 1943-1944 savaşında kullandığı bir makinalı tüfek vardı bilmem biliyormusunuz adı MG-42 idi ve namlusu o kadar güzel ki bunun egsozu da aynı ona bezniyor YBR egsozu bunun yanında halt etmiş bu ince ve siyah sesi de çok güzel Mavi Yoshimura dan daha iyi daha önce 1-2 kullanmıştım ondan alıyorum
praetorian
09 Ağustos 2008, 15:16
mg42 diosun:) bilimum 2.dünya savaşı fps si ile büyüdü bu bünye:D
bunların hiçbiri orijinal parça değil aklında olsun..motora zarar verebilir..
yoshimuranın en son cbr 125 için ürettiği bi egsoz yoktu hatta:)
neyse..
o zaman hayırlı olsun senin için..
yannız o jantları kesinlikle boya..
sevgiler saygılar..
CBR-125
09 Ağustos 2008, 15:22
mg42 diosun:) bilimum 2.dünya savaşı fps si ile büyüdü bu bünye:D
bunların hiçbiri orijinal parça değil aklında olsun..motora zarar verebilir..
yoshimuranın en son cbr 125 için ürettiği bi egsoz yoktu hatta:)
neyse..
o zaman hayırlı olsun senin için..
yannız o jantları kesinlikle boya..
sevgiler saygılar..
Ya sağolasın da FPS ne demek bide şey jantları nasıl Siyaha boyayabilirm en sağlıklı ve zararsız şekilde
praetorian
09 Ağustos 2008, 16:09
first person shooter..bilgisayar oyun tipi:)
CBR-125
09 Ağustos 2008, 16:16
first person shooter..bilgisayar oyun tipi:)
Aynen benimde o nazileri karga gibi çatılardan indirmek ve gövdelerini BAR ile parçalamak çoık zevkliyidi peki ya Jantlar ? onalrı nasıl sağlıklı bi şekilde siyaha boyarım sprey ile felan olur mu önce zımpara yapmak gerekir mi yoksa fırça ile mi boyamak gerekir ? nasıl yapılır ?
ultraukala
09 Ağustos 2008, 18:03
Aynen benimde o nazileri karga gibi çatılardan indirmek ve gövdelerini BAR ile parçalamak çoık zevkliyidi peki ya Jantlar ? onalrı nasıl sağlıklı bi şekilde siyaha boyarım sprey ile felan olur mu önce zımpara yapmak gerekir mi yoksa fırça ile mi boyamak gerekir ? nasıl yapılır ?
Kendin boyarsan bişeye benzeyeceğini düşünmüyorum o yüzden bence git bir araba boyacısına boyattır çok fazla bişe alacaklarını sanmıyorum.Neden araba boyacısı dedim çünkü motosiklet boyacıları çok daha yüksek fiyatlar çekerler....
cakalaz
10 Ağustos 2008, 12:30
BeyLer ; Benim Debriyajı bi de Arka fren balatasını deişeceğim .. Ne tutar ortalama ???
sanzalise
10 Ağustos 2008, 12:38
BeyLer ; Benim Debriyajı bi de Arka fren balatasını deişeceğim .. Ne tutar ortalama ???
10-15 Ytl :wiinkk:
cakalaz
10 Ağustos 2008, 12:44
10-15 Ytl :wiinkk:
Kardeşim yanlısın var senin.. Sadece Sinyali biLe dünyanın parası ..
Debriyaj - Arka Fren Balatası - ÖN Lastik ... Ne kadar bunlar ; Ben bulamadm fiyatları ???
Bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevincem inşallah :cherry:
tarkan59
10 Ağustos 2008, 13:43
Bana 2900-3000 arası motor bulun arkadaslar yaa Repsol veya Siyah renk noluuurrrrrr !!!
http://www.sahibinden.com/cok_asiri_temiz_sok_fiyat!!!_siyah_renk!!!WQQaXQQ1 0294906WQQpXQQdisplayitem
melocann
10 Ağustos 2008, 14:17
http://www.sahibinden.com/cok_asiri_temiz_sok_fiyat!!!_siyah_renk!!!WQQaXQQ1 0294906WQQpXQQdisplayitem
sanırım sen tarko'sun şu siteden banlanan:queen:
CBR-125
10 Ağustos 2008, 14:19
Arkadaslar dereyi görmeden paçayı sıvayıp MOTOR ALDIM dediğim için özür dilerim ve şimdi dereyi gördüm de geçtimde evet artık bi CBR-125 Repsol üm var ve başlangıç olarak 15 ytl lik yakıt koyup Bakırköy-Ataköy-Şirinevler arası gittim geldim çok güzeldi yalnız nasıl olduğunu anlamadan bi yerde zincir attı çok kokrtum neyse ki hemen taktım ve yoluma devam ettim. Az önce ise motor sayesinde karnım doydu evde hiç bişi yoktu onunla gidip bi pastanede karnımı doyurdum şimdi kapıda yatıyor birazdan kuzen gelecek ve motoru temizleyip yıkıycaz en basit paralatıcı yıkama tekniğini söyleyebilirmisiniz ?
melocann
10 Ağustos 2008, 14:34
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin yıkama olayı ben önce bi güzel suyla duruluyorum üzerindeki toz gitsin diye sonra bi kovaya su dolduruyorum bi elimde ıslak bez bi elimde kuru bezle siliyorum ıslak bez pislenince kovada yıkayıp temizleyip tekrar kullanıyorum
CBR-125
10 Ağustos 2008, 14:44
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin yıkama olayı ben önce bi güzel suyla duruluyorum üzerindeki toz gitsin diye sonra bi kovaya su dolduruyorum bi elimde ıslak bez bi elimde kuru bezle siliyorum ıslak bez pislenince kovada yıkayıp temizleyip tekrar kullanıyorum
Sabun kullanmaya gerek yok diyorsun yani ?
cakalaz
10 Ağustos 2008, 15:14
Arkadaşım Zincir atma olayını anlamadm ama neyse :silent:
Öncelikle motorun hayırLı olsun :) Ben Hiç su vurmadım motora.. Biliyorsun Bizim repsollerde yazılar dökülebiliyor :) En emniyetlisi bir bez ve bir kova su :P Yavas yavas sileceksin :)
Darkkiller
10 Ağustos 2008, 15:20
Arkadaslar dereyi görmeden paçayı sıvayıp MOTOR ALDIM dediğim için özür dilerim ve şimdi dereyi gördüm de geçtimde evet artık bi CBR-125 Repsol üm var ve başlangıç olarak 15 ytl lik yakıt koyup Bakırköy-Ataköy-Şirinevler arası gittim geldim çok güzeldi yalnız nasıl olduğunu anlamadan bi yerde zincir attı çok kokrtum neyse ki hemen taktım ve yoluma devam ettim. Az önce ise motor sayesinde karnım doydu evde hiç bişi yoktu onunla gidip bi pastanede karnımı doyurdum şimdi kapıda yatıyor birazdan kuzen gelecek ve motoru temizleyip yıkıycaz en basit paralatıcı yıkama tekniğini söyleyebilirmisiniz ?
o zincir yerinden çıktıysa bisiklette tabir edilen zincir atma olayı geçekleştiyse sen acil olarak dişli takımını ve zinciri değiştir... bu sefer ucuz atlatmışsın ama o zincir tekrar atar ve farklı bi yerlere sıkışırsa çok canın yanabilir... bu haliyle o motora binmemeni tavsiye ederim...
bu arada hayırlı olsun kazasız belasız kullan inşallah..
CBR-125
10 Ağustos 2008, 15:29
Arkadaşım Zincir atma olayını anlamadm ama neyse :silent:
Öncelikle motorun hayırLı olsun :) Ben Hiç su vurmadım motora.. Biliyorsun Bizim repsollerde yazılar dökülebiliyor :) En emniyetlisi bir bez ve bir kova su :P Yavas yavas sileceksin :)
Şimdi aşağı inip aynen öyle yapıcam su, bez ve kova kullanıcam bu arada zincir atma derken vitese geçiremedim 2. viteste devir almadan debriyajı tamamen bıraktım ve zincir attı sonra inip baktım ki zincir boşluğu çok gevşemiş onu acil geriye doğru sıktırtmam lazım moturn sahibi tamirci nasıl olsa o yarın gelecek ona yaptırıcam
cakalaz
10 Ağustos 2008, 15:34
Bu arada kaça aldn ... Nerden aldn... Nası aldın... Kaç model... Ekstra ları var mı :P
Bi de Fotoğrafı nerde ??? biraz bilgi ver bize bakalım :)
CBR-125
10 Ağustos 2008, 16:50
Bu arada kaça aldn ... Nerden aldn... Nası aldın... Kaç model... Ekstra ları var mı :P
Bi de Fotoğrafı nerde ??? biraz bilgi ver bize bakalım :)
2900 e aldım, Karşı komşumdan aldım (Forumdaki ismi:CRAZYYUSUFCUK), Nakit aldım, 2005 model Repsol, Ekstraları: Yamaha egsoz,Harries elcik,İridium buji,kilit hediye edildi, File hediye edildi, 1 seferlik motor yağı hediye edildi, 130 luk Dunlop arka lastik, resimler yarın öbür gün koyulacak Görkem yardım ederse :)
cakalaz
10 Ağustos 2008, 18:30
Hmmm ; Peki hemen sorayım sana ; Son hızın nedir ?? Benim de arka lastik kalın ve son hızım 110-120 arası bişey...
Bu arada egzoz sesi nasıL :P
huceyn
10 Ağustos 2008, 19:10
arkadaşlar bende artık buraya takılmaya başlıorum:Pbuarada benm motor 130u geçmio niye:P
cakalaz
10 Ağustos 2008, 19:28
Lastikleri kaçlık HÜSO ??? Benimki 110 u gecmiyor o da lastiklerim 130 uk :P
huceyn
10 Ağustos 2008, 19:32
Lastikleri kaçlık HÜSO ??? Benimki 110 u gecmiyor o da lastiklerim 130 uk :P
benm lastikler orjinal.ya o değilde bunun sesi hiç çıkmıo cakoo ya.F5 ten inip buna biniyorum acayip hissediyorum kendimi:P
cakalaz
10 Ağustos 2008, 19:47
uLan ne sesi bekliyodun :queen: 600 RR Alaydın o zaman :P
Saka bi yana ben de egzoz arayısları içerisindeyim ... Bu arada orginal lastiklerle 130 az geldi bana ama yeter yaa.. Normaldir :bounce: Bu motorda cok hız ii deil Hüso :)
huceyn
10 Ağustos 2008, 20:05
uLan ne sesi bekliyodun :queen: 600 RR Alaydın o zaman :P
Saka bi yana ben de egzoz arayısları içerisindeyim ... Bu arada orginal lastiklerle 130 az geldi bana ama yeter yaa.. Normaldir :bounce: Bu motorda cok hız ii deil Hüso :)
zaten çok hızlı istesemde gitmiyor:P
CBR-125
10 Ağustos 2008, 20:05
Hmmm ; Peki hemen sorayım sana ; Son hızın nedir ?? Benim de arka lastik kalın ve son hızım 110-120 arası bişey...
Bu arada egzoz sesi nasıL :P
Kardeşim egsoz sesi çok manyak ama devir saati 8 i geçince ses biraz inceliyo ama sesi güzel, Son hızım arkada 65 kiloluk kuzenim ile birlikte merter-topkapı arasında 110 u gördüm 5. viteste 6. ya atamadan yol bozuldu son hızım artçım ile birlikte 110 dur. tek başıma denemedim hiç
huceyn
10 Ağustos 2008, 20:08
Kardeşim egsoz sesi çok manyak ama devir saati 8 i geçince ses biraz inceliyo ama sesi güzel, Son hızım arkada 65 kiloluk kuzenim ile birlikte merter-topkapı arasında 110 u gördüm 5. viteste 6. ya atamadan yol bozuldu son hızım artçım ile birlikte 110 dur. tek başıma denemedim hiç
ben dün gece saat 03 sularında artçımla 120 yaptım.onunda videosunu çektim:P:P:P
CBR-125
10 Ağustos 2008, 20:08
ben dün gece saat 03 sularında artçımla 120 yaptım.onunda videosunu çektim:P:P:P
İzlemek isterim :) Bu arada artçın erkek di heralde ?
cakalaz
10 Ağustos 2008, 20:28
Aga peki Ne egzozu var motorda ??? Nedir markası felan ??? 110 Yaptıysan ii o zaman Benimki de aynı ... :)
CBR-125
10 Ağustos 2008, 21:32
Aga peki Ne egzozu var motorda ??? Nedir markası felan ??? 110 Yaptıysan ii o zaman Benimki de aynı ... :)
kardeş orjinal yamaha sıhay egzoz var kendisi MG-42 nin namulusuna benziyor nadir bir egzoz motor 110 ustude yapardı ama arkada artçım var birde 5. vitese kadar attım 6. atamadan yol bozuldu yoksa 130 u görürdüm!!!!
huceyn
10 Ağustos 2008, 21:42
İzlemek isterim :) Bu arada artçın erkek di heralde ?
ne alaka:P
CBR-125
10 Ağustos 2008, 21:44
ne alaka:P
çünki bayan artcilar yuksek hızdan korkarlar o yuzden dedim neyse çokta önemli degil
huceyn
10 Ağustos 2008, 21:45
çünki bayan artcilar yuksek hızdan korkarlar o yuzden dedim neyse çokta önemli degil
şaka yapıorum kardeşim yanlış anlama:)artçım erkekti:)
FireStarteR
10 Ağustos 2008, 21:46
zincir nasıl atar ilk defa duyuyorum burada.dikkat etmek lazım.yüksek hızlarda tehlikeli olabilir.:cat:
biz görkemle 140 yapmıştık hemde motorun üstüne yatmadan.:)
huceyn
10 Ağustos 2008, 21:49
zincir nasıl atar ilk defa duyuyorum burada.dikkat etmek lazım.yüksek hızlarda tehlikeli olabilir.:cat:
biz görkemle 140 yapmıştık hemde motorun üstüne yatmadan.:)
motor kaç bindeydi?o hızı yaptığınızda
FireStarteR
10 Ağustos 2008, 21:51
motor kaç bindeydi?o hızı yaptığınızda
12500 falan.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO