Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
BeYfa
16 Mayıs 2008, 17:42
evet kronik bi problem vites olayı benzinide kafana takma rodajda çok yakıyor diye biliyorum:)ve hoşgeldinnnn
s3ns4t10n
16 Mayıs 2008, 17:58
Rodajdada olsa yarı yarıya sanki biraz çok gibi..:silent::silent:
tugcetugce
16 Mayıs 2008, 18:06
lütfen cıbırcılar dısındakı arkadaslar topıge yazı yazmasın yoqsa güvenliği çagırmak zorunda kalcam , topic kirlenio :bounce:
vayy beeeee vayy beee....
5-6 ay sonra görüşürük o zaman:cherry:
keser
16 Mayıs 2008, 18:30
ya arkadaslar bu gun motor benı korkuttu bı kaza yaparsak mahvoluruz yaaa.. depryajla aynayı tutan alımınyumparcayı aldırdım 75 lıra aman sakın dusmayın kaza yapmayın 75 lıraa..........:pr:
BeYfa
16 Mayıs 2008, 18:37
keser
öyle vallahi kimseye kaza bela vermesin ama SS e geçiş olduğu için granaj sinyal fiyatlarınada yawas yawaş geçiş yapıyosun işte:):):)
s3ns4t10n
yanlış hesaplamış olabilir hım birde cbr 90-95 bin yakmıyor diye biliyodum ben fazla yakıyor yani yanlışsam güncelleyin beni:)bir depo 25 liraya doluyo 240 km fln anca yapıyor 300km gitmesi biraz zor:silent:
tugcetugce
Çok fazla hayal kurma üzülürsün sonra bak:mrgreen::P
yeschim
16 Mayıs 2008, 18:48
vayy beeeee vayy beee....
5-6 ay sonra görüşürük o zaman:cherry:
ben ölmedim daha cnm burdayımm :mrgreen: hiçbüşeyy olmaz alimallah :queen:
komixmimar
16 Mayıs 2008, 19:03
slm.bende bu yaz alcam inşallah.benim motor hakkında hiç tecrübem yok
ama cbr 125 e bayılıyorum önce buna sonra 600rr inşallah dediğimiz gibi honda hayat onda
abisi dikkat çekmeye çalışıyo idare et
Avatarda hyo var ama :) Olmuyo böle bari bi honda koysaydın :)
mevlutgs
16 Mayıs 2008, 23:16
yok e abi var yaa neden öyle diyosunuz 3500 ytl ohoo cillop gibi cıbır lar var
umut_utu
17 Mayıs 2008, 15:16
gemliğe bende gelsem diyorum ama gece dönüş nasıl olur acaba:P
ultra ukala gece sıcaklığı hakkında bi bilgin varmı dönerim olmadı gece geri.sıkıldım valla.okur okumaz cvp yazarsan sevinirim ona göre çıkarım buradan.
bu arada bursadan kimler gelecek?
bide nieye gece ayarladınız çok merak ettim.gündüz gözüyle görseydik keşke.gece görmediydim buda böle olur bakam artık.gece esiyor deniz.yazın genelde oralrda olduğum için biliorum.
Blacklove16
18 Mayıs 2008, 01:06
selam arkadaşlar ...gemliğe gelenler kimler bakayım....eşlik edebilirim gemliğimde sizlere....
ultraukala
18 Mayıs 2008, 19:18
gemliğe bende gelsem diyorum ama gece dönüş nasıl olur acaba:P
ultra ukala gece sıcaklığı hakkında bi bilgin varmı dönerim olmadı gece geri.sıkıldım valla.okur okumaz cvp yazarsan sevinirim ona göre çıkarım buradan.
bu arada bursadan kimler gelecek?
bide nieye gece ayarladınız çok merak ettim.gündüz gözüyle görseydik keşke.gece görmediydim buda böle olur bakam artık.gece esiyor deniz.yazın genelde oralrda olduğum için biliorum.
Kusura bakmayın geç cvp yazıyorum..Dün gece kumla'daydım İzzet kaptan'a gidemedim...Şöle bir düşüncem var...GSR kullanıcıları ortak bir organizasyon yapmışlar görüm 19 tane GSR vardı...Biz de sanırım böle bir organizasyon yapabiliriz.Ve daha da kalabalık oluruz...Motoru aldığım ilk gün Bursa'ya İskender yemeğe ve Uludağ'da serinliğin keyfini çıkarmaya gelmiştik İstanbul'daki arkadaslarım ile GÖRKEM_ERTECH ve Bursa'dan Okan ile...Yine böyle bir Yalova Bursa Turu atabiliriz ne dersiniz?Yazın tatilde?Bir haftasonu hatta çadırlarımızı da alır bir gece konaklamalı koskoca hafta sonu gezeriz...
Blacklove16
18 Mayıs 2008, 21:50
bana uyar akın kardeşim ama grenaj sorunum var ve hala devam etmekte :) ama grenajsız da gidior bu motor :)...perşembe günüde ehliyetimi alıyorum benden ok tabi tatil günüme denk gelirse....çalışan bi amele olduğum için
umut_utu
19 Mayıs 2008, 13:08
Kusura bakmayın geç cvp yazıyorum..Dün gece kumla'daydım İzzet kaptan'a gidemedim...Şöle bir düşüncem var...GSR kullanıcıları ortak bir organizasyon yapmışlar görüm 19 tane GSR vardı...Biz de sanırım böle bir organizasyon yapabiliriz.Ve daha da kalabalık oluruz...Motoru aldığım ilk gün Bursa'ya İskender yemeğe ve Uludağ'da serinliğin keyfini çıkarmaya gelmiştik İstanbul'daki arkadaslarım ile GÖRKEM_ERTECH ve Bursa'dan Okan ile...Yine böyle bir Yalova Bursa Turu atabiliriz ne dersiniz?Yazın tatilde?Bir haftasonu hatta çadırlarımızı da alır bir gece konaklamalı koskoca hafta sonu gezeriz...
sen bu mesajı yazarken ben kumlanın ilerisinde balkon die bi mekan var.orda yemek yiyordum.şiddetle öneririm.
taaa eskten geldim kimse yoktu.turuncu jantlı cıbır.hatta iki tur attım gemlik kumla arası.sonra baktım kimse yok geri döndüm.iptalmi oldu gezi.yoksa tek sazan benmi çıktım.bu arada sertaçların durumu nasıl??
Blacklove16
19 Mayıs 2008, 13:47
umut hangi gün geldin gemliğe ben pazar günü gemlikteydim....
umut_utu
19 Mayıs 2008, 13:48
cmt günü tekne turu var diye bi tur attım o taraflara doğru ama kimse olmayınca geri döndüm
ultraukala
19 Mayıs 2008, 14:47
cumartesi akşam 20'de Güzelyalı Kiremit İskelesinden kalktı gemi...Kumla ile gemlik civarlarını dolaşacaktı ama yolcu alıp bindirme yapmayacaktı yane.Yanlış anladınız sanırım beni..Ben de cumartesi akşamüstü Kumla da idim...Pazar 17civarı yola çıktım...Ve Bursa'ya geri döndüm...
Blacklove16
19 Mayıs 2008, 21:16
:) neyse bunu motorlarla toplanıp yaparız kısmetse bi gün...kumla kaçmıyo hala orda...herkese selamlar
bur-k@
19 Mayıs 2008, 21:54
arkadaşlar herkese merhaba.. dün cbr 125 i yaklaşık 150-200 km test etme fırsatım oldu.. fazer a artçı olduktan sonra cbr a binince biraz garipsedim motoru.. neyse efendim güzelyalı da motorun üstüne oturdum 1600 küsür km cup motora bindikten sonra (malum vitesleri ters) vitesleri azıcık karıştırdım :mrgreen::mrgreen: . neyse durumu çaktırmadan düzelttim malum grup sürüşü yapıcaz.. ilk 10 km motora alışma süremdi pek ters durum yaşamadım.. mordoğana giderken virajlı yollarda motoru yatırmaya çalıştım.. yok ince lastik.. yok bisiklet.. yok bu motorla viraja girilmez vs.vs.... diye okuduğum yazıların hepsinin yalan olduğunu öğrendim :cherry: tabi mermer gibi asfaltta motoru yatırmaya çalışırsan yeri öpersin o ayrı mesele :bounce: tek kötü tarafı grup sürüşünde araç sollamak için gaz açtığında pek bi işe yaramaması birde benm gibi cup motora binip biraz atraksiyon yaşayım derken 5. viteste 10.000 devirde araç sollarken yanlışlıkla 4. vitese atmam ve motorun kıç savurması gibi bişi yaşamam ile anında debriyaja asılmam ve motoru boşa alarak aracı sollamam gibi komik bir durum yaşamam da var ayrı bişi :cherry:.. tabi aynı olayı 600 cc ile yaşasaydım başıma ne gelirdi kim bilir :pr::pr::pr: birde sürekli rampa çıkarken önümdeki er 5 in 2. viteste değişken devir aralıklarında ilerlerken benim sürekli 2-3 .. 2-3 şeklinde vites değiştirip durmam ve bu duruma sinir olmam tabi en sonunda dayanamayıp virajlı köy yollarında er 5 i tokatlamam malum sürücüsünün ilk motoru viraja da yatmıyor çok nazik kullanıyor :mrgreen::mrgreen::mrgreen: vel asıl kelam bu motor başlangıç için güzel bir seçim yanlız yedekparça fiyatlarını göz önünde bulundurup ona göre kullanın derim ben de ikinci el cbr 125 düşünüyorum paramı biraz daha biriktirip herhalde sezon sonu alırım inş .. motorlarınızın kıymetini bilin çünkü çok az yakıyor ve orta soluklu gezilerde rahatça 100-120 km arası hızlarda ilerleyebiliyor birde motordan anlamayanlar vışş mötöre bak yaw diyor.. herkese keyifli sürüşler sıkılmadan okuduğunuz için tşk ederim :rendeer::rendeer:
bialemciyiz
19 Mayıs 2008, 22:05
hERkEze SeLaM aRKaDaşLaR ...http://www.bialem.info/DENEME1.wmv
BeYfa
20 Mayıs 2008, 03:45
http://www.sahibinden.com/kapali_garaj_motoruWQQaXQQ7850567WQQpXQQdisplayite m?keyword=dainese
Şaka fln olsa gerek cıbır a koruma demiri:)bian motordan soğudum
viper_1
20 Mayıs 2008, 03:58
http://image2.sahibinden.com/photos/066/big_7850567_80868_4nuh066.jpg
Yok cnm :cyclopsan :cyclopsan
Bu kadar da olmaz... :cyclopsan:cyclopsan
Kask ve mont aynı :cyclopsan
Bende giydiklerimden soğudum bir anda :P
BeYfa
20 Mayıs 2008, 04:09
benim motora ne zaman taktınız koruma d:cherry:emirini:):):mrgreen: garaja koymaya gelmiyo motoru ya:mrgreen:
praetorian
20 Mayıs 2008, 10:11
çok çirkin dursa da düşünce harcanıcak 1000 ytl civarı parayı engellemesi açısından iyi:)
ErTech
20 Mayıs 2008, 10:45
çok çirkin dursa da düşünce harcanıcak 1000 ytl civarı parayı engellemesi açısından iyi:)
1500 ytl harcarım bu motora bu şekilde binmem :P
Çok kötü durmuş ....
mhyen
20 Mayıs 2008, 11:00
İlk motorsa acemilik varsa çok güzel bir düşünce:)
yeschim
20 Mayıs 2008, 11:14
evet çok kötü görünüyor olabilir ama gönül rahatlığı ile binmek açısından çok da abes değil gibi :) para var imaj var ::155::
dynner
20 Mayıs 2008, 11:23
Bunlara koruma topuzu taksak nasıl olur ?
bialemciyiz
20 Mayıs 2008, 11:40
ben bunu benim titan varken yapmıştım ona birazda olsa yakışıo koruma demiri ama bu cıks olmamış :) granajlar motoru koruo zaten :) :) :)
ErTech
20 Mayıs 2008, 11:47
evet çok kötü görünüyor olabilir ama gönül rahatlığı ile binmek açısından çok da abes değil gibi :) para var imaj var ::155::
Yeşim sen CıBıR'ına kavuştun mu????
praetorian
20 Mayıs 2008, 11:56
zaten motor için değil grenajlar ıcın o koruma demırı bence..
E.Gülbeyaz
20 Mayıs 2008, 12:16
ertekin abi sen cıbır 600 rr mı aldın benden habersızz ?? :P :silent:
ErTech
20 Mayıs 2008, 12:20
ertekin abi sen cıbır 600 rr mı aldın benden habersızz ?? :P :silent:
Kusura bakma abi haber veremedim... :mrgreen:
:cherry::queen:
dreamdark
20 Mayıs 2008, 14:24
Görür görmez aklımdan sen geçtin bitanem, senin alışma dönemin için en güzel bişey bence :rendeer:
ben bunu benim titan varken yapmıştım ona birazda olsa yakışıo koruma demiri ama bu cıks olmamış :) granajlar motoru koruo zaten :) :) :)
Grenajın amacı aerodinamiktir, motoru korumak gibi bir görevi yok. Çok şık olmamış ama, cıbırın parça fiyatlarını düşününce çok kullanışlı bir parça olmuş bence. :)
onr.sual
20 Mayıs 2008, 14:32
Ertekin lpg yi ne zaman taktırıyosun?
Yeşim hayırlı olsun aldın mı cbr ı ?
yeschim
20 Mayıs 2008, 14:33
Yeşim sen CıBıR'ına kavuştun mu????
geri sayım başladı :) kredi onayı bekliyoruz :)
ErTech
20 Mayıs 2008, 14:34
LPG takmayı düşündüm ciddi ciddi... :P
Yakıyor motor yakıyor ama hakkını vererek... :cat:
geri sayım başladı :) kredi onayı bekliyoruz :)
Hadi hayırlısı.... :)
Şöyle kırmızı siyah bir cıbır sana yakışır.... :rendeer:
yeschim
20 Mayıs 2008, 14:38
çok az kaldı onur :) sen nerelerdesin yahu :mrgreen:
Hadi hayırlısı.... :)
Şöyle kırmızı siyah bir cıbır sana yakışır.... :rendeer:
gözüm kırmızı siyahtan başkasını görmüyo zaten ama bakalım kısmet :)
Görür görmez aklımdan sen geçtin bitanem, senin alışma dönemin için en güzel bişey bence :rendeer:
.......o kadar acemiyim senin gözünde hala yanii şaşıırrddıımm :queen:..........
Grenajın amacı aerodinamiktir, motoru korumak gibi bir görevi yok. Çok şık olmamış ama, cıbırın parça fiyatlarını düşününce çok kullanışlı bir parça olmuş bence. :)
parrra parrraaa paarrraaaa :queen: ille de parra parraa :queen:
dreamdark
20 Mayıs 2008, 14:41
Ertekin dediğim gibi, birer scooter şart:mrgreen:
onr.sual
20 Mayıs 2008, 14:45
Yeşim bu aralar biraz uzak kaldım.İşlerden dolayı.En yakın buluşmaya katılmak istiyorum açıkçası( akşam buluşması :-) ). Emre ile gezersiniz artık.Yetişebilirsen...
Ertekin sıralı 4 lü lpg ler var.Tam sana göre :-) Tam uyar
yeschim
20 Mayıs 2008, 14:51
Yeşim bu aralar biraz uzak kaldım.İşlerden dolayı.En yakın buluşmaya katılmak istiyorum açıkçası( akşam buluşması :-) ). Emre ile gezersiniz artık.Yetişebilirsen...
Ertekin sıralı 4 lü lpg ler var.Tam sana göre :-) Tam uyar
Aşkolsun yaa bak wallahi asabım bozuluyo gidip bi rr alıcam sonunda delirtmeyin beni yaaa :queen: Gelicem gelicem deyip sen hep kandırıyosun bilmiyorum artık :mrgreen: bekleriz illaki :)
praetorian
20 Mayıs 2008, 15:02
hocam falconda deli yakıyo basınca..
(sizin şakacı motorlarınızı saymıyorum tabi)
geçen gün gri 600f gördüm..
uzaktan uzaga kesiştik..
sonra arzu ,
a-neye bakıyosun sen?
ö-gri 600f e..
a-olmaz alamazsın..
ö-her türk erkeginin bilinç altında oldugu gibi benim de bir !reyzing! kullanma isteğim var tamam mı? ama çanta takıcam alırsam(yalan) daha güzel oluyor öyle.
a-işim olmaz..
sanırım bir gün gizli gizli race alıcam..
not:cbr 600f race değildir st dir tartışmasını açmayalım:P
yeschim
20 Mayıs 2008, 15:06
hocam falconda deli yakıyo basınca..
(sizin şakacı motorlarınızı saymıyorum tabi)
geçen gün gri 600f gördüm..
uzaktan uzaga kesiştik..
sonra arzu ,
a-neye bakıyosun sen?
ö-gri 600f e..
a-olmaz alamazsın..
ö-her türk erkeginin bilinç altında oldugu gibi benim de bir !reyzing! kullanma isteğim var tamam mı? ama çanta takıcam alırsam(yalan) daha güzel oluyor öyle.
a-işim olmaz..
sanırım bir gün gizli gizli race alıcam..
not:cbr 600f race değildir st dir tartışmasını açmayalım:P
tartışmaya girmeden :queen: şiddetle tavsiye ederim heleki Arzu'ya :mrgreen: artçı için en ideal reyzzz :queen: içindeki şeytanı uyandırrr özgürr :mrgreen: bu arada sakın bizimkini görmüş olmayasın :cherry:
praetorian
20 Mayıs 2008, 15:16
arzu oturuş itibariyle sevmiyor raceleri..
bir de kullanan insan profilinde apaçi tayfanın yoğunluğu dolayısıyla benim de hoşuma gitmiyor ama görünce kanımın kaynaması ayrı bir konu..
neyse:)
yeschim
20 Mayıs 2008, 15:20
arzu oturuş itibariyle sevmiyor raceleri..
bir de kullanan insan profilinde apaçi tayfanın yoğunluğu dolayısıyla benim de hoşuma gitmiyor ama görünce kanımın kaynaması ayrı bir konu..
neyse:)
siz bilirsiniz arkadaşım :mrgreen: biz apaçi miyiz bu arada :queen: sen fokurdayadur o zaman :queen: sana neeyyysseeee :)
onr.sual
20 Mayıs 2008, 15:21
Bize apaçi diyen arkadaş.NERDEN GELDİĞİNİ UNUTMA !!!
CBR ÖZGÜR....
praetorian
20 Mayıs 2008, 15:22
yoğunluk dedim yeşim(ablacım) herkes demedim..
:)
neyse bir süre daha arazilerde gezelim..orman yollarından polonezkoye gıtmeyı deneyıp kaybolup resadıye den cıkalım fln:)
edit:onur abicim yesişm ablaya yaptıgım acıklamaya senın içinde gecerli tabii ki:)
yeschim
20 Mayıs 2008, 15:27
yoğunluk dedim yeşim(ablacım) herkes demedim..
:)
neyse bir süre daha arazilerde gezelim..orman yollarından polonezkoye gıtmeyı deneyıp kaybolup resadıye den cıkalım fln:)
edit:onur abicim yesişm ablaya yaptıgım acıklamaya senın içinde gecerli tabii ki:)
aferim :queen: biliyorum cnm benim :mrgreen: bu arada öle her yerde abla deme demedim mi ben sana yaşımız çıkcak ortaya :queen: kayboldunuz demek şapşikler siziii :queen:
onr.sual
20 Mayıs 2008, 15:27
Kanıtlar konuşuyo burda arkadasım.İşte ss e apaçi diyen özgür ve repsol u
http://img222.imageshack.us/img222/4589/tekirdaagg4ux4.jpg (http://imageshack.us)
http://img222.imageshack.us/img222/4589/tekirdaagg4ux4.7224be0635.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=222&i=tekirdaagg4ux4.jpg)
yeschim
20 Mayıs 2008, 15:29
Kanıtlar konuşuyo burda arkadasım.İşte ss e apaçi diyen özgür ve repsol u
http://img222.imageshack.us/img222/4589/tekirdaagg4ux4.jpg (http://imageshack.us)
http://img222.imageshack.us/img222/4589/tekirdaagg4ux4.7224be0635.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=222&i=tekirdaagg4ux4.jpg)
:queen: hey gidilii :queen:
dreamdark
20 Mayıs 2008, 15:32
aferim :queen: biliyorum cnm benim :mrgreen: bu arada öle her yerde abla deme demedim mi ben sana yaşımız çıkcak ortaya :queen: kayboldunuz demek şapşikler siziii :queen:
Geçen akşam Garipçe' den dönerken, gece vakti ters yola girince biz de birazcık kayboluyorduk sanki, di mi ama:cherry:
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO