Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
@hmedim
12 Haziran 2006, 13:01
@hmedim yeme bızı bu motormu 2250 masraf cıkardı..abı benımkınden yenı duruo walla:)saka bı yana aynalara bakmazsan anlamazsın kazalı oldugunu..helal olsun walla..
sağol abim aynalarıda değişecem zaten mondialınkinden takacam hem 15 ytl imiş :queen:
trexsis
12 Haziran 2006, 13:58
arkadaslar bişey sorucam motor bazen belli biyerde durdugun zaman vitesi bosa atmakta zorlanıyorum yeşil ışık yanmıyor fakat mesela biraz ileri gidip attıgımda bosa gecirebiliyosun sizin motorlarınızdada aynı olay varmı acaba tahminim dişliler tam oturmadıgı için vitesi geciremiyorsun bi sorunmudur yoksa her motorda aynı olay varmı
ARCHANGEL
12 Haziran 2006, 14:06
Bütün CBR125 cilere dargınım....:salut: .Bugün kask alıcam, alabilirsem birde mont bakıacağım, nerden ? Hangi marka ? tavsiyeleriniz diye çok sordum pek cevap alamadım:salut: Yoksa burda CBR ciler mont kask kullanmıyor mu?:queen:
praetorian
12 Haziran 2006, 14:07
bendede aynı sorun var debrıyyajjı bıkackez sıkıp bırakıorum kendıne gelıo..sanırım dıslılerın yaglanması gerekıo gecıs ıcın(mantıklı atıs)
H@S@N
12 Haziran 2006, 14:07
arkadaslar bişey sorucam motor bazen belli biyerde durdugun zaman vitesi bosa atmakta zorlanıyorum yeşil ışık yanmıyor fakat mesela biraz ileri gidip attıgımda bosa gecirebiliyosun sizin motorlarınızdada aynı olay varmı acaba tahminim dişliler tam oturmadıgı için vitesi geciremiyorsun bi sorunmudur yoksa her motorda aynı olay varmı
Aynı olay bende de oluyor merak etme önemli bişey değil vites geçmediği zaman debriyajı hafif bırak şak diye atıyo sesi duyuyosun zaten sonra tıkır tıkır geçiyo vitesler :cat: :cat: :cat:
ZZR
12 Haziran 2006, 14:08
Hocam Karar verdim 1 aya kadar bir cbr 125 de ben alacağım başlarda kötüledim ama dün bi arkadaşın kiyle 40 km yol gittim gerçekten hoşuma gitmeye başladı sesi fazla rahatsız edici değil.kullanımı rahat.:cat:
CBR125RCI
12 Haziran 2006, 14:10
ahmedim tekrar tekrar geçmiş olsun,allaha şükür ki sende önemli birşey yoktu yoksa 2250 ytl değil belki daha fazla giderin olabilirdi allah seni saklamış korumuş birdahada olmaz inşaallah,gelen mala gelsin ,can sağoldumu hepside yerine gelir kardeşim,allaha emanet ol kendine iyi bak,motor da çok güzel yapmışsın eskisi gibi olmuş.allah tüm motosikletli arkadaşlarımızı korusun.Amin..
ZZR
12 Haziran 2006, 14:12
Amin.. geçmiş olsun Cana gelen mala gelsin..
praetorian
12 Haziran 2006, 14:14
kask olarak lazer vertıgo yu onerırım..ozen motordan dızlıkle beraber almıstım 230 mılyon 5 taksıte..montu motomax tan bak bence en genıs fıyat aralıgı onlarda var..
sen hakkaten sorunlusun baska bısı demııorum
ZZR
12 Haziran 2006, 14:16
kask olarak lazer vertıgo yu onerırım..ozen motordan dızlıkle beraber almıstım 230 mılyon 5 taksıte..montu motomax tan bak bence en genıs fıyat aralıgı onlarda var..
sen hakkaten sorunlusun baska bısı demııorum
kime dedin anlamadım.???????:silent:
praetorian
12 Haziran 2006, 14:17
ılk kısmı archangel a bı kısmınıda anlayana..
ZZR
12 Haziran 2006, 14:19
ılk kısmı archangel a bı kısmınıda anlayana..
ayıp ediyosun
praetorian
12 Haziran 2006, 14:22
su motoru aldıgım gunden berı etmedıgın laf kalmadı kullandım sattım dedın mondıal scooterları yasasın dedın 1000rr ım var dedın zzr 1400 um var dıyıp kawacı oldun bı anda..sora gelmıs cbr 125 alıcam dıosun afedersın ama senı tanımlıcak en ıyı kelıme bence bu uzaklastırılırsamda uzaklastırılırım..yazdıklarını suratına vura vura sustururdum senı ama uyumam gerek:)
ZZR
12 Haziran 2006, 14:25
biz motorcuyuz kardeş.. dargınlık olmaz bizde
praetorian
12 Haziran 2006, 14:27
döneklik var azcık ama sende..
trexsis
12 Haziran 2006, 14:29
[img]http://img100.imageshack.us/img100/9500/awesome24856fc8oc.jpg[img/]
ZZR
döneklik var azcık ama sende..
ağzını Topla biz doğuluyuz
okan4037
No TaRtIşMa:rendeer: :rendeer:
praetorian
12 Haziran 2006, 14:31
adam olmanın bolgeyle alakası yok..uf neyse hadı aksam gorusurz mıllet kaydedın sunuda barı listeye..
CBR125RCI
12 Haziran 2006, 14:33
ya bu zzzzrrrrniiiinnnn işi gücü yok işte ne yapsın canı sıkılıyor her mesaja bir cevap yazıyor onu ilgilendirsede,ilgilendirmesede bu zzrrnniinn yapmak istediğ ne biliyormusunuz arkadaşlarım,mesaj sayısını çoğaltmak,huzuru kaçırmak,çaktırmadan bilgi edinmek,aklına ne gelirse yapıyor,vah zavallı vah zzr ci arkadaş bulamıyonmu kendine allah sanada arkadaş versin de bizimle uğraşmayı bırakasın artık...:queen:
trexsis
12 Haziran 2006, 14:35
http://img144.imageshack.us/img144/4307/awesome24856fc5pq.jpg
CBR125RCI
12 Haziran 2006, 14:36
bende doğuluyum ama insanım allaha şükür erzincanın üzümlü ilçesindenim eski adı cimin,belki yemişsindir cimin üzümü,veya duymuşsundur :queen: belki konuyla alakası yoktu üzümün ama olsun,duyan bilen varsa işte ben buralıyım..
praetorian
jantlar olmamıs ve bu galba cbr 150 r:)
okan4037
hoca zzrkawa ile cbr125rcı aynı gunde uye olmusunuz yenı farkettım ne buuk tesaduf:mrgreen: :mrgreen: bide 06-06-06 da uyelık
ZZR
12 Haziran 2006, 14:37
kırmızı güzel olmuş.
okan4037
12 Haziran 2006, 14:37
cantlar benımde osuma gıtmedı
ZZR
12 Haziran 2006, 14:39
cantlar sırıtmış mıkelanj olsa ii olur
trexsis
12 Haziran 2006, 14:39
arkadaslar bu forum anladıgım kadarıyla kavga etme forumu degil mumkunse cbr cı arkadaslar laf atan DOGULU arkadaslara cvp vermeyelim bazan en guzel cvp susmaktır.SİTE YONETİCİMİZDENDE RİCA LUTFEN AHLAK DISI DAVRANAN ARKADASLARI SİTEDEN CIKARALIM MUMKUNSE BEGENMEYEN İNSANLAR NE BAKSIN NEDE TARTISSIN
CBR125RCI
12 Haziran 2006, 14:40
hoca zzrkawa ile cbr125rcı aynı gunde uye olmusunuz yenı farkettım ne buuk tesaduf:mrgreen: :mrgreen: bide 06-06-06 da uyelık
bu kaptan benim yasaklanmama sebep olmuştu ya neyse boşverr
okan4037
12 Haziran 2006, 14:41
No PaNiC:rendeer: :rendeer:
ZZR
12 Haziran 2006, 14:42
arkadaslar bu forum anladıgım kadarıyla kavga etme forumu degil mumkunse cbr cı arkadaslar laf atan DOGULU arkadaslara cvp vermeyelim bazan en guzel cvp susmaktır.SİTE YONETİCİMİZDENDE RİCA LUTFEN AHLAK DISI DAVRANAN ARKADASLARI SİTEDEN CIKARALIM MUMKUNSE BEGENMEYEN İNSANLAR NE BAKSIN NEDE TARTISSIN
her zaman seviyemizi koruduk..
@hmedim
12 Haziran 2006, 14:42
ağzını Topla biz doğuluyuz
kardeş ne var doğuluysan bak bende üstüne basa basa söylüyorum hemde sizin gibi ortalardan değil en doğudan van lıyım yalnız hiç bir motorcu arkadaşımla tartışırken bunu söylemedim ne var yani doğulular canavarmı :pr:
CBR125RCI
12 Haziran 2006, 14:43
arkadaşım doğulu arkadaşlara cevap vermeyelim diye yazmışsın ama bende doğuluyum diye 69 sayfada mesaj yazdım... bu mesajında benidemi kastediyorsunn..
@hmedim
12 Haziran 2006, 14:43
bak adam senin yüzünden doğulara ne diyo sen doğulu falan değilsin .. hem kardeş ne olmuş doğuluysak siz batılısınıız diye biz vir ayırım bugüne kadar yaptıkmı ... motorcu motorcudur duğulusu batılısı ermenisi kürtü türkü yoktur tamammı ... bazı kendini bilmeyenler saçma sapan sebeplerden dolayı kendini ortaya atıyo diye sende bütün doğolularla ilgli saçma sapan fikirlere kapılıyosun
ZZR
12 Haziran 2006, 14:46
kardeş ne var doğuluysan bak bende üstüne basa basa söylüyorum hemde sizin gibi ortalardan değil en doğudan van lıyım yalnız hiç bir motorcu arkadaşımla tartışırken bunu söylemedim ne var yani doğulular canavarmı :pr:
konu doğulu batılı değil..sadece örnek verdim.
biz doğu kültürü ile yetiştik her zaman saygımız vardır.
Ertuğrul_Öz
12 Haziran 2006, 14:48
@CBR125CI
Bu tipler foruma üye olur bir süre sonra hiç sevilmedikleri için basıp giderler. Zaten diğer başlıklar altındaki mesajlarına da göz atarsan, hiçbir yaraya merhem olmadığını, polemik yaratmaktan başka amaç gütmediğini görürsün.
Şuayip kardeş. Bende Erzincan'da 1987-1992 arası(Malum depreme kadar) kaldım.Erzincan'lıları hemşeri sayarım:mrgreen:
Erzincan düzlüklerinde ne gider bu motor beaa,takma kafana gezmene bak söyle ekşisu, şelale taraflarını.Fotoğrafta çek ki dünya gözüyle tekrar görelim o güzellikleri.
Hayırlısıyla 1-2 yıl içerisinde enduro motor alayım. Geleceğim o taraflara doğru.
trexsis
12 Haziran 2006, 14:49
Hayir Arkadaslar Ben Doguluyum Yazan Arkadasi Kastedtİm Dİgerlerİ Zaten Sevİyelİ Konusuyolar Begenmeselerde Camur Atmiyolar O Arkadasin Yaptigi Gİbİ Yada İnsanlari Kizdirarak Laf Polemİgİne Gİrmİyolar Dİger Dogulu Arkadaslar Alinmasin Lutfen Cunku Bİz KÜrt Turk Cerkez Laz Ayirt Etmİyoruz İnsanca Davranan İnsanlari Yada İnsanca Davranmayan İnsanlari Ayirt Edİyoruz
CBR125RCI
12 Haziran 2006, 14:50
ya zzzrrr sen bu 1400 lük motoru malatyadamı kullanıyon allah aşkına profiline baktımda dikkatimi çekti,şimdi sen kesin bi cevap yazarsın dur sen yazmadan ben yazayım,şimdi diyeceksinki ben bu motoru sattım CBR125r alacağım demi.:queen: :queen: :queen:
ZZR
12 Haziran 2006, 14:51
Hayir Arkadaslar Ben Doguluyum Yazan Arkadasi Kastedtİm Dİgerlerİ Zaten Sevİyelİ Konusuyolar Begenmeselerde Camur Atmiyolar O Arkadasin Yaptigi Gİbİ Yada İnsanlari Kizdirarak Laf Polemİgİne Gİrmİyolar Dİger Dogulu Arkadaslar Alinmasin Lutfen Cunku Bİz KÜrt Turk Cerkez Laz Ayirt Etmİyoruz İnsanca Davranan İnsanlari Yada İnsanca Davranmayan İnsanlari Ayirt Edİyoruz
Doğulu olmak için kürt olmak gerekmez ben TÜRKÜM
dOĞULULuk sadeece bir kültür meselesidir örf adettir
NEyse arkadaşlar uzatmayalım SONUçta hepimiz Aynı kandanız.
Cvp yazmayın artık
blackhawk
12 Haziran 2006, 14:53
Arkadaşlar burada doğu batı ayrımı yapmayalım lütfen.Bende Doğuda tam 10 yıl görev yaptım ve şimdi yine oraya gidiyorum.Doğulu insanlar kadar mert ve arkadaş sever birilerini buralarda maalesef göremedim.@hmedim sen boşver kawasakii beyi..O hatasını farkına vardı ,sanırsam....
ZZR
12 Haziran 2006, 14:55
Kardeşim neye yaranacam bana para mara mı veriyosunuz ki yaranayım.
sataşmayın demiştim ama bir özel harekatçıya yakışmayacak . hareketler yapıyorsun.
CBR125RCI
@CBR125CI
Bu tipler foruma üye olur bir süre sonra hiç sevilmedikleri için basıp giderler. Zaten diğer başlıklar altındaki mesajlarına da göz atarsan, hiçbir yaraya merhem olmadığını, polemik yaratmaktan başka amaç gütmediğini görürsün.
Şuayip kardeş. Bende Erzincan'da 1987-1992 arası(Malum depreme kadar) kaldım.Erzincan'lıları hemşeri sayarım:mrgreen:
Erzincan düzlüklerinde ne gider bu motor beaa,takma kafana gezmene bak söyle ekşisu, şelale taraflarını.Fotoğrafta çek ki dünya gözüyle tekrar görelim o güzellikleri.
Hayırlısıyla 1-2 yıl içerisinde enduro motor alayım. Geleceğim o taraflara doğru.gel dostum gel sana cimin üzümü yedireyim sen enduroyu boşverde CBR125R al gel :)
blackhawk
Bu arada konumuza dönelim.Ben şu kaskı almak istiyorum eğer onaylarsanız ve kullanan arkadaşlar var ise lütfen yardımcı olsun.
http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=43898
trexsis
12 Haziran 2006, 14:59
ARKADASLAR HALEN ANLAMADINIZ SANIRIM FORUMUN 70 Cİ SAYFASINA ACIKLAMA YAPTIM ZATEN KİMSEYİ AYIRT ETTİGİMİZ YOK SADECE LUTFEN BİRAZDA OLSA SAHİBİ OLDUGUMUZ SEYLERLE DALGA GECİLİP VE BUNUN YUZUNDEN FORMUN BASINDAN BERİ KISKIRTILIYORUZ ZZR Cİ ARKADAS TARAFINDAN O ARKADASIMIZDA BUNDAN VAZGECSİN ARTIK MANASINDA YAZDIM BEN BUNLARI LUTFEN ZZR Cİ ARKADASIM TAMAM BEGENMEDİGİN YANLARI OLABİLİR AMA BUNU MUMKUNSE SEVİYELİ VE KARSINDAKİ İNSANLARI KIRMIYCAK SEKİLDE SOYLERSEN HERKES MUTLU OLUR VE KİMSE SANA CVP YETİŞTİRMEYE UGRASMAZ:cat:
ZZR
12 Haziran 2006, 15:01
ARKADASLAR HALEN ANLAMADINIZ SANIRIM FORUMUN 70 Cİ SAYFASINA ACIKLAMA YAPTIM ZATEN KİMSEYİ AYIRT ETTİGİMİZ YOK SADECE LUTFEN BİRAZDA OLSA SAHİBİ OLDUGUMUZ SEYLERLE DALGA GECİLİP VE BUNUN YUZUNDEN FORMUN BASINDAN BERİ KISKIRTILIYORUZ ZZR Cİ ARKADAS TARAFINDAN O ARKADASIMIZDA BUNDAN VAZGECSİN ARTIK MANASINDA YAZDIM BEN BUNLARI LUTFEN ZZR Cİ ARKADASIM TAMAM BEGENMEDİGİN YANLARI OLABİLİR AMA BUNU MUMKUNSE SEVİYELİ VE KARSINDAKİ İNSANLARI KIRMIYCAK SEKİLDE SOYLERSEN HERKES MUTLU OLUR VE KİMSE SANA CVP YETİŞTİRMEYE UGRASMAZ:cat:
en son mesajımda motoru beğendiğimi ve bi tanede almak istediğimi söylemiştim. sanırım..
Carlitoturco
12 Haziran 2006, 15:03
Kasklar hakkında pek bilgi sahibi değilim, hatta motor aldığımda da bile kask takmayı düşünmüyorum, ama bu kaskı alsam hiç kafamdan çıkarmam galiba gerçekten çok karizma duruyor. Mükemmel!!! blackhawk çok ii
Arkadaşlar ben karar verdim, cbr yi alınca bi nazi kaskı alıcam altına da siyah maske giyicem, Manyak olucammm ehueheuhe
CBR125RCI
12 Haziran 2006, 15:03
arkadaşlar lütfen zzr beye cevap yazmaylım artık yoksa topickin ismi CBR125 ile ZZR nin kavgası olarak değişecek bu mesjadan sonra mesajlarınızın içinde ZZR,kaptan yazısını görürsem valla beni kaybedersiniz,ben sizi kaybetmek istemiyorum,zzr de gelsin yazsın,çizsin gitsin boşverelim artık ok mi.yazan olursa darılırım valla... benim CBR125Rcı olarak kalmamı istiyorsanız lütfen diyorum lütfennn..
H@S@N
12 Haziran 2006, 15:04
Bu arada konumuza dönelim.Ben şu kaskı almak istiyorum eğer onaylarsanız ve kullanan arkadaşlar var ise lütfen yardımcı olsun.
http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=43898
Abi bence kaskın fiyatı çok yüksek kalite olarak bişey diyemeyeceğim ama schuberth ten kaliteli olmadığı kesin Denizli mt den crazy devil nickli arkadaş schuberth almıştı mükemmel bir kask çok kaliteli ve 330 ytl ye taksitle aldı bence o markadan bulabilirsen daha iyi olur senin için burdan bakabilirsin
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=13834&highlight=schuberth
praetorian
12 Haziran 2006, 15:04
blackhawk gusel kaskmıs cokta pahalı deıl..zzr1400 eskıden vardı sende satmıstın noldu sımdı tekrarmı begendın:) cbrcı sora gordum esajını:)
ZZR
12 Haziran 2006, 15:05
arkadaşlar lütfen zzr beye cevap yazmaylım artık yoksa topickin ismi CBR125 ile ZZR nin kavgası olarak değişecek bu mesjadan sonra mesajlarınızın içinde ZZR,kaptan yazısını görürsem valla beni kaybedersiniz,ben sizi kaybetmek istemiyorum,zzr de gelsin yazsın,çizsin gitsin boşverelim artık ok mi.yazan olursa darılırım valla...
Sen Şu mesajınla bile insanları kışkırtırsın
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO