Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
praetorian
26 Şubat 2008, 23:05
tugceye hak vermemek elde değil..
Emre abi
nerdesin abi sen
okuyosun okuyosun yazmıyosun:)
FireStarteR
26 Şubat 2008, 23:08
bu motor cbr mı diye 2 kere baktım adam ne yapmış öyle be çok dandik duruyor. kaç para istiyo bu motora?
bişey sorcam bizim motorların bujisini kaç kmde değiştirmek gerekiyo??:silent:
tugcetugce
26 Şubat 2008, 23:10
Valla son ir kere daha yazıcam MT ailesindensin diye:)
Ben olsam ki Nisan ayında bende senin durumunda olcam ,
bu motora o parayı vermem...
Her motorun kazası olabilir de bu kadar belli olmaz:)
Bence sen araştır, sana uyguun bişi bul...
Maddiyat açısından sorun vardı galiba Görkem'in motoru fiyatı fazla bulunca sendin galiba o:) Tam emin değilim arşivden bakayım merak ettim de:)
Değmez o paraya millet araştırıyor 2 puçuğa en temizini buluyor valla.
ilhan1154
gel 3.250 en salamından, görünüş olarak da en güzelinden Görkem 'in al..
Şehirlerin ayrı olması bişi değiştirmez.. Buna o para değmez bence...
twoche abla % kac komisyon alıyorsun :)
praetorian
4000 km de bir değişiyordu diye hatırlıyorum ben..
tugcetugce
26 Şubat 2008, 23:11
bu motor cbr mı diye 2 kere baktım adam ne yapmış öyle be çok dandik duruyor. kaç para istiyo bu motora?
bişey sorcam bizim motorların bujisini kaç kmde değiştirmek gerekiyo??:silent:
4 küsür ya:pr:...........................
ilhan1154
26 Şubat 2008, 23:11
bu motor cbr mı diye 2 kere baktım adam ne yapmış öyle be çok dandik duruyor.
yapıştırmaları biraz büyük :D çakma gibi duruo :)
tugcetugce
26 Şubat 2008, 23:12
twoche abla % kac komisyon alıyorsun :)
Öncelikle ismim Tuğçe:)
İngilizxce karaktere ismimde karşıyım:bounce:
Komisyon almıyorum isterse Görkem'in motoru alsın istemezse almasın...
Bu motordan bin kat daha temiz.... O motoru kendi ellerimle yıkadım ben..
Başka motor alsın beni ilgilendirmez ama bu motoru alırsa yazık eder, arkadaşı düşünmek lazım....:bounce:
FireStarteR
26 Şubat 2008, 23:12
4000 km de bir değişiyordu diye hatırlıyorum ben..
hadi ya ben faturalara baktım serviste buji değişti falan yazmıyo acaba sarf malzeme diye mi geçiyo buji.
yoksa benim motorun üstünde aynı buji 6000 km falan oldu en az.
praetorian
26 Şubat 2008, 23:13
komisyonla ne alakası var yau:D bu sadece tanıdığa gitsin arkadaş bilinen motor alsın diye..bende yıkadım o motoru:)
8000 km olabilir inan yanlış bilgi vermiyim..
FireStarteR
26 Şubat 2008, 23:14
Öncelikle ismim Tuğçe:)
İngilizxce karaktere ismimde karşıyım:bounce:
Komisyon almıyorum isterse Görkem'in motoru alsın istemezse almasın...
Bu motordan bin kat daha temiz.... O motoru kendi ellerimle yıkadım ben..
Başka motor alsın beni ilgilendirmez ama bu motoru alırsa yazık eder, arkadaşı düşünmek lazım....:bounce:
cidden he öyle cbr mı olur adam çin malı motoru alıp boyamış sanki.:queen:
zaten depoda yamuk hayır etmez o motor.:cat:
tugcetugce
26 Şubat 2008, 23:17
cidden he öyle cbr mı olur adam çin malı motoru alıp boyamış sanki.:queen:
zaten depoda yamuk hayır etmez o motor.:cat:
Malesef öyle.....
Özgür'ün de dediği gibi komisyonla alakalı değil valla::pembe::::blusssh:::koop::
Arkadaşımıza iyilik yapmak isteriz tabiikide...
Bu motordan daha temizini ,daha sağlamını bulmuştum ben ve daha ucuzunu..
Sonuçta hepimiz bu durumda olabiliriz...
Valla Yakuza kolay gelsin , iyi düşün ,bu motordan uzak dur:cherry:
FireStarteR
26 Şubat 2008, 23:19
Malesef öyle.....
Özgür'ün de dediği gibi komisyonla alakalı değil valla::pembe::::blusssh:::koop::
Arkadaşımıza iyilik yapmak isteriz tabiikide...
Sonuçta hepimiz bu durumda olabiliriz...
Valla Yakuza kolay gelsin , iyi düşün ,bu motordan uzak dur:cherry:
ben motoru değiştirirsem 2500 e satıcam aldığım fiyattan cbr fiyatlarını alt üst edicem haberiniz olsun.:queen:
praetorian
26 Şubat 2008, 23:19
ben sattım zati:)
isterseniz bedeveee verin..
tugcetugce
26 Şubat 2008, 23:23
Ben bilmem Nisan'da en temiz ve en ucuza kim verirse:)
Yakuza 'ya söyledik bozuldu galiba:(
dgrmr
26 Şubat 2008, 23:24
tugceye hak vermemek elde değil..
Emre abi
nerdesin abi sen
okuyosun okuyosun yazmıyosun:)
Özgür sen de hemen yakalıyorsun be abicim... Ne yazayım diye düşünüyordum ama buldum :) . Uzun zamandır İzmir'deydim bütün okumadığım yerleri bitirmeye çalışıyordum. Bu arada motoru satmışsın hayırlı uğurlu olsun, en yakın zamanda kalbinden geçen motosiklet seninin olsun...
Yakuza42, fotoğraflarını koyduğun motosikleti alma. Komple boya yapılmış belliki kazalı ayrıca üzerindeki tozdan, binicinin motosikletine karşı hassasiyetini anlayabilirsin. Ayrıca hasarlı motor alıp sonradan yaptırım diye düşünürsen inan astarı yüzünden çok çok pahalıya gelir.
Şimdi heyecanlısın biran önce olsun da bineyim diyorsun fakat yaşına göre maliyeti yüksek bir mal alacaksın ve bu durumda en iyiyi almak için sabırlı davranmalısın. Çünkü "Aaa bu olmadı değiştirelim" deme fırsatın yok. He kazalı motor alınmaz mı? Tabi alınır fakat fiyatta ona göre olursa. Yani bu motosiklete ancak 2500 ytl verilir fakat yinede hasarlı parçaları yenilememek kaydıyla ... Çok sabırlı davranmalısın acele edip yanlış mala yanlış fiyat verme, bir de gençsin gözü açık çok piyasada aman dikkat et.
Bir de unutmadan söyleyeyim sürekli kalın yazma, forum kurallarına aykırı mı bilmiyorum ama bana çok aykırı ve rahatsız edici geliyor. Vurgu yapmak istiyorsan kalın yaz ki bir şeye benzesin, değil mi ama?
FireStarteR
26 Şubat 2008, 23:26
özendirmek gibi olmasın ama bugün hava güzeldi çıktım bi tur attım.:mrgreen:
hava filtresini temizlemeye çalıştım ama nedense depoyu çıkaramadım yerinden.hava güzel dedim şimdi bozmayalım bişeyi çıkıp dolaşamıcam sonra.:queen:
tugcetugce
26 Şubat 2008, 23:27
Özgür sen de hemen yakalıyorsun be abicim... Ne yazayım diye düşünüyordum ama buldum :) . Uzun zamandır İzmir'deydim bütün okumadığım yerleri bitirmeye çalışıyordum. Bu arada motoru satmışsın hayırlı uğurlu olsun, en yakın zamanda kalbinden geçen motosiklet seninin olsun...
Yakuza42, fotoğraflarını koyduğun motosikleti alma. Komple boya yapılmış belliki kazalı ayrıca üzerindeki tozdan, binicinin motosikletine karşı hassasiyetini anlayabilirsin. Ayrıca hasarlı motor alıp sonradan yaptırım diye düşünürsen inan astarı yüzünden çok çok pahalıya gelir.
Şimdi heyecanlısın biran önce olsun da bineyim diyorsun fakat yaşına göre maliyeti yüksek bir mal alacaksın ve bu durumda en iyiyi almak için sabırlı davranmalısın. Çünkü "Aaa bu olmadı değiştirelim" deme fırsatın yok. He kazalı motor alınmaz mı? Tabi alınır fakat fiyatta ona göre olursa. Yani bu motosiklete ancak 2500 ytl verilir fakat yinede hasarlı parçaları yenilememek kaydıyla ... Çok sabırlı davranmalısın acele edip yanlış mala yanlış fiyat verme, bir de gençsin gözü açık çok piyasada aman dikkat et.
Bir de unutmadan söyleyeyim sürekli kalın yazma, forum kurallarına aykırı mı bilmiyorum ama bana çok aykırı ve rahatsız edici geliyor. Vurgu yapmak istiyorsan kalın yaz ki bir şeye benzesin, değil mi ama?
:cat::cat::cat::cat::cat:Kesinlikle katılıyorum..
Deminden beri dediklerim toparlanmış:cherry:
ilhan1154
26 Şubat 2008, 23:27
walla doğrusunu söylemek gerekirse bende bi ara görkemin motorunu almak istedim tam istedigim renk ala parayı peşin verme imkanım olmadıgı ıcın kredi kartı ile taksit yapan yerlere yöneldim
praetorian
26 Şubat 2008, 23:28
Emre abi sende özletiyosun..aşağıda dgrmr i görünce yakalıyorum..algıda seçicilik:)
acelet etmeden arıyorum bi tane falcon buldum bakınıyorum daha..
en olmadı arzunun pırpırı var onla geziyorum:)
FireStarteR
26 Şubat 2008, 23:32
bişey sorcam geçen gün motorla çıktım yolda giderken 120yle falan 6. vitese atıyorum motor yavaşlıyo hızlanmıyo.önceden böyle değildi neden oldu acaba.:silent:
tugcetugce
26 Şubat 2008, 23:35
bişey sorcam geçen gün motorla çıktım yolda giderken 120yle falan 6. vitese atıyorum motor yavaşlıyo hızlanmıyo.önceden böyle değildi neden oldu acaba.:silent:
Viteste mi problem var acaba...
Bir servise götür bence,
hatta başında dur kendinde öğren... Ahh ben olsam ustayla çalışırım:cherry:
ilhan1154
26 Şubat 2008, 23:37
hava filtresinin temiz olmamasından dolayıdır :)
FireStarteR
26 Şubat 2008, 23:40
Viteste mi problem var acaba...
Bir servise götür bence,
hatta başında dur kendinde öğren... Ahh ben olsam ustayla çalışırım:cherry:
viteste problem olduğunu sanmıyorumda filtre temizlenmedi uzun zaman oldu buji değişmedi,lastiklerde inmiş olabilir ben ona bakmadım hiç.:silent:
tamam işte benden sonra motora iyi bakıcak biri sana 2500 e satıcam söz değiştirirsem motoru.. :P
bambu
26 Şubat 2008, 23:41
Şu resimleri konan motoru benim de hiç gözüm tutmadı. Çakma cıbır gibi duruyo hatta nerdeyse Çinli taklidi filan mı yoksa dicem :P
Bence de kesinlikle almamalısındır :cat:
tugcetugce
26 Şubat 2008, 23:41
viteste problem olduğunu sanmıyorumda filtre temizlenmedi uzun zaman oldu buji değişmedi,lastiklerde inmiş olabilir ben ona bakmadım hiç.:silent:
tamam işte benden sonra motora iyi bakıcak biri sana 2500 e satıcam söz değiştirirsem motoru.. :P
Sende bakmıyosun ...
Ya ne garipsinz sevin mototrunuzu yahu...
O zaman filtredendir....
Servise götür ,lastiklerinin bakımını da yap bi zahmet):
Şu resimleri konan motoru benim de hiç gözüm tutmadı. Çakma cıbır gibi duruyo hatta nerdeyse Çinli taklidi filan mı yoksa dicem :P
Bence de kesinlikle almamalısındır :cat:
Valla almasın diye kaç mesaj yazdım :cherry:
Herkes aynı görüşte sanırım..
Hevesle yanllış yapma derim bende..
_nefret_
26 Şubat 2008, 23:44
cbr parça fiyatları çok pahalı yaf 125 cc ye göre
praetorian
26 Şubat 2008, 23:45
motorum varkene:)
temizleme olayıyla cok ugrasmazdım ama
bir gün lastıgı ınık veya bakımı aksamıs sekılde gezmemısımdır..
:)
tugcetugce
26 Şubat 2008, 23:46
cbr parça fiyatları çok pahalı yaf 125 cc ye göre
Metahndro'nun açtığı başka bir topicte yorum yappılıyor
bununla ilgili zati...
FireStarteR
26 Şubat 2008, 23:46
tamam bakıcam valla motora artık.ama motor 11000 de 12000 olsun öyle götürürüm servise.:mrgreen:
dgrmr
26 Şubat 2008, 23:49
Emre abi sende özletiyosun..aşağıda dgrmr i görünce yakalıyorum..algıda seçicilik:)
acelet etmeden arıyorum bi tane falcon buldum bakınıyorum daha..
en olmadı arzunun pırpırı var onla geziyorum:)
Özgür, senin için acele etme ağırdan al diyemeyeceğim; çünkü yeni sezonla beraber fiyatlar artabilir...
Ben de değiştirmek istiyorum biliyorsun fakat bir türlü bütçeyi toparlayamadım. İkimiz içinde hayırlısı bakalım... Sonunda kredi alacağım ya 2 yıl vadeli, nefret etsem de...
yakuza42
27 Şubat 2008, 14:00
Hepinize tşkler o gün resimleri koyduğum gün foruma tekrar uğramamıştım.
Bugün şimdi okuldan gelince okudum Öncelikle sayın dgrmr yorumlarınız için tşkler Ben Geçen sene 5 Ay oyun sorunları ve sitesi hakkındaki sitede Süper mod olarak görev yapıyordum Okulum yüzünden bırakmak zorunda kaldım.Bundan sonra eğer yalnış ise Vurgulu yazmam ama ilk defa karşılaşıyorum böyle bir şeyle..(neyse)
Evet motor hayallerim var ilk defa bir motora bineceğim bende almışken adam akıllı bir motor böyle fiyatı uygun olan Tipide bir o kadar yerinde olan bir motor arıyorum 250 cc felan fazla gelir bana diye düşünüyorum CBR 125 ile 1-2 Senemi gayet geçireceğimi sanıyorum..
Evet Fiyatı 3500 ytl olarak söyledi Siyah Boyanmış cbr'nin
Acaba kaza yaptıktan sonra boyattı o benzin üzerinde hasarı nasıl düzeltirebiliriz ve maliyeti ne kadar olur ona göre fiyatı indireceğim bütün motorun eksilerini bir yana not aldım.Motor servise veya burda usta 40yıllık bir abimiz var ona göstereceğim(Motorcudan şüphe olmasın :)
Ayriyeten ben bu motorun Orjinal olduğunu yani Japon olduğunu nasıl anlarım
Motorun üzerinde felan yazar herhalde birazdan yeniden gideceğim motoru görmeye detaylı hatta video cekmeye calışacağım..:)
Bir arkadaş ta yazmış Motor tozlu felan, bakımsız gibi;
Sahibi pek kullanmıyor herhalde Motor dükkan da duruyor ve Kalabalık yapmasın diye dükkanı açınca dışarı cıkarıyor.Motorun hakkındaki bütün her şeyi detaylı şekilde akşam acıklarım herhalde :)
onr.sual
27 Şubat 2008, 17:37
Yakuza kardeşim.Bak buradaki insanların hepsi o motordan uzak durmanı soylemiş.Bence burdaki tavsiyeleri dinlesen cok iyi olur.Sana acık soyleyeyim motor o kadar kötü duruyo ki ben bunun honda oldugundan bile şüphe ettim.(çin malı taklidi yuan a benziyo) O motor dan sana yar olmaz.Parana yazık.Başka seçenekleri değerlendir derim
yakuza42
27 Şubat 2008, 17:51
Yakuza kardeşim.Bak buradaki insanların hepsi o motordan uzak durmanı soylemiş.Bence burdaki tavsiyeleri dinlesen cok iyi olur.Sana acık soyleyeyim motor o kadar kötü duruyo ki ben bunun honda oldugundan bile şüphe ettim.(çin malı taklidi yuan a benziyo) O motor dan sana yar olmaz.Parana yazık.Başka seçenekleri değerlendir derim
Onr arkadaşım tşkler fikirlerin için fakat detaylı sonuçları herşeyi
Bugün 2 Saat yanında durarak anladım hatta yarında üstünde gezinti yapınca anlayacağım.Elimde videosu Fotoğrafları var son hali ile...
Burdaki arkadaşlar o catlaktan dolayı haklı olabilirler ama Depoya herhangi bir zararı bile yok..!! :)
Hafif motor düşmüş catlak oluşmuş..Motoru kendi zevkinden dolayı boyatmışlar(yani herhangi bir sorundan dolayı değil) o üstündeki yapıştırmalar kalitesiz duruyor ve ucuz fiyat ben onları alınca sökeceğim ve orjinallerini alacağım Bana gelişi 3.el Olacak İlk sahibi Şuanki sahibine mal karşılığı vermiş :P
Şuanki sahibide bağkur borclarını ödeyeceği için satıyor kendisi.Sen bana diyorsun ki o motordan sana yar olmaz kesin bir sonuç belirtmişsin sanki
Ama ben almakta kararlıyım Motor asıl HONDA Motor sesine Motoruna baktım
Hem arkadaşlar görünüşten böyle demenizi afedersiniz haklı bulmuyorum.
Motor siyaha boyandığı ve sol tarafa düştüğü için böyle bir şey haketmediğini savunuyorum ve son resimleri ve video ekliyorum iyi günler tşkler :)
İnşallah alınca diğer arkadaşlarla en iyi şekilde paylaşır yeni arkadaşlara yardımım dokunur..
praetorian
27 Şubat 2008, 17:56
yakuzacım
bizde motorumuzu hafifce düşürdük bizde sticker yapıştırdık..
solda gri olarak gözüken kumanda gerçekte yok..
neymiş o?
o parçayı başka bir parçayla değiştirmiş ki niye değiştirsin durup dururken?
bence anlatılandan farklı birşey var ortada..
neyse sen bilirsin bu arada hala bold yazıyosun..
son kez şahsi fikrim:
bu motor 3500 ytl etmez
gercekten parana yazık
ıstanbula gel al 2800 2900 e
daha ucuza gelir..
Shrieker
27 Şubat 2008, 18:07
Yakuza;
1) O motoru kesinlikle alma
2) Sürekli koyu yazmayı bırak, sadece birşeye vurgu yapacaksan o kısmı koyu yap dgrmr'nin de belirttiği gibi.
yakuza42
27 Şubat 2008, 18:12
ismim oğuz
özgür abi :)
yarın da onu soruyum içiniz rahat edene kadar :) (2006 modelmiş)(yakında ruhsatın resmini çeker koyarım :P fiyat olarak da 3500 ytl vermeyeceğim zaten 3250 ytl kesin olacak ta 3100 3000 ytl düşürmeyi bile hedefliyorum yani acele etmiyorum bizim şehirde böyle motorlara pek hasta olan yok 125 cclik motora 3milyar verilir mi diyen daha cok o yüzden hemen satılacağını sanmıyorum :)
spawnem
27 Şubat 2008, 18:30
yakuza42
resimleri şimdi gordum o motor 4.000 dedin:queen: o motor okadar ederse benimki 5000 eder ozman.bastan aşşa feyik o motor.2900-3000 veriyosa al.2006-2005 olmus ne fark eder hepsi aynı:)
yakuza42
27 Şubat 2008, 18:33
yakuza42
resimleri şimdi gordum o motor 4.000 dedin:queen: o motor okadar ederse benimki 5000 eder ozman.bastan aşşa feyik o motor.2900-3000 veriyosa al.2006-2005 olmus ne fark eder hepsi aynı:)
:) 3500 ytl istedi fiyatda indirim olur felan dedi dediğim gibi iyi okuyorsanız yani öyle sorunlu bir alet değil ustaya da göstereceğim şuan sadece inceleme konumundayım yani o motor sevdasıyla pat alacağım demiyorum..Yandaki hafif catlak gözükmüyor bile :) valla Sıfır 5500 ytl motor almama imkan yok :)
Ayriyeten siyah'a boyattıkları cok iyi olmuş siyahı her zaman severim hoş renktir
Her renge uyum sağlar bence
Shrieker
27 Şubat 2008, 18:51
Yakuza;
http://www.sahibinden.com/cbr_125r_sifirdan_farksiz_brandali_garaj_motoru_29 97_kmWQQaXQQ6814039WQQpXQQdisplayitem?keyword=cbr
Şu motosikletin resimlerine ve sahibinin istediği fiyata bak.Bir de senin foruma koyduğun motorun resimlerine bak.Hala "o motoru alabilirim" diyorsan bizimle kafa buluyorsun demektir.
yakuza42
27 Şubat 2008, 18:58
Yakuza;
http://www.sahibinden.com/cbr_125r_sifirdan_farksiz_brandali_garaj_motoru_29 97_kmWQQaXQQ6814039WQQpXQQdisplayitem?keyword=cbr
Şu motosikletin resimlerine ve sahibinin istediği fiyata bak.Bir de senin foruma koyduğun motorun resimlerine bak.Hala "o motoru alabilirim" diyorsan bizimle kafa buluyorsun demektir.
Shrieker haklı olabilirsin süper mükemmel bir motor 3400 ytl fakat
Orası İstanbul Avrupa yakası Cok uzak.Ben memleketimden almayı düşünüyorum
Ve Fiyat olarak 3250ytl felan inecek :cyclopsan Hatta belki almayacağım bir ay bekleyeceğim satılmayacak 3000ytl diyecek belki satamayacak gelecek kendisi arayacak beni.Ayriyeten Ben öyle Tık para vermem de kesin değil aileme bağlı
Abim sayesinde aldıracağım Belki Parça parça ödeyeceğim o yüzden biraz beni anlarsan sevinirim :salut: :pale: :pr:
FireStarteR
27 Şubat 2008, 19:37
http://img519.imageshack.us/img519/7378/spa1072lr5.th.jpg (http://img519.imageshack.us/my.php?image=spa1072lr5.jpg)
http://img519.imageshack.us/img519/3308/spa1073mk3.th.jpg (http://img519.imageshack.us/my.php?image=spa1073mk3.jpg)
buda benim motorum 2006 model ve 2500 ytl ye aldım.
yakuza42
27 Şubat 2008, 19:39
http://img519.imageshack.us/img519/7378/spa1072lr5.th.jpg (http://img519.imageshack.us/my.php?image=spa1072lr5.jpg)
http://img519.imageshack.us/img519/3308/spa1073mk3.th.jpg (http://img519.imageshack.us/my.php?image=spa1073mk3.jpg)
buda benim motorum 2006 model ve 2500 ytl ye aldım.
şimdiye kadar nerdeydin cihan :queen: güzel motor sahibi temiz bakmış :mrgreen:
Shrieker
27 Şubat 2008, 19:42
Yakuza;
Bence İstanbul'dan almayı ciddi ciddi düşün.Burada sana yardımcı olabilecek kişiler var.Hasarlı Honda almanın hiçbir mantığı yok çünkü yedek parçaları çok pahalı.
Bursa'da oturup (her ne kadar Konya kadar uzak olmasa da) İstanbul'dan motor alan arkadaşımız var forumda.Nicki Ultraukala.Merak ettiğin şeyler varsa ona danışabilirsin.
yakuza42
27 Şubat 2008, 19:46
Yakuza;
Bence İstanbul'dan almayı ciddi ciddi düşün.Burada sana yardımcı olabilecek kişiler var.Hasarlı Honda almanın hiçbir mantığı yok çünkü yedek parçaları çok pahalı.
Bursa'da oturup (her ne kadar Konya kadar uzak olmasa da) İstanbul'dan motor alan arkadaşımız var forumda.Nicki Ultraukala.Merak ettiğin şeyler varsa ona danışabilirsin.
tşkler Shrieker biliyorum yardım etmeye calışıyorsunuz :cat: :wiinkk:
Farkındayım zaten 3500 ytl o fiyata almam motoru eminim bu sitede cok baba yiğit iyi kişiler var :) İstanbula gelirsem yardımcı olacaklarını düşünüyorum
Fiyatı düşürene kadar da almayacağım zaten o Motoru Gerçekten Ama o deponun sol tarafındaki catlak önemli bir şey değil gibi geldi bana Motorcuya veya servis'e göstereyim daha net acıklama olur.Motor düşmüş sol Tarafa Orda hafif catlak oluşmuş dediler bana siyah boyatmasının sebebi de zevk için yani
Her şeyi anlattım ben size azcık 1 dk felan videosu vardı youtube atamadım sorun var herhalde başka siteye attım onay bekliyorum :pr: :pale:
FireStarteR
27 Şubat 2008, 20:17
motor düşünce depo yere değmiyor bile haberin olsun.:)
yakuza42
27 Şubat 2008, 20:21
motor düşünce depo yere değmiyor bile haberin olsun.:)
o zaman motor üzerinde kazı çalışmaları yapıyorlardı :cherry: :queen:
o zaman motor üzerinde kazı çalışmaları yapıyorlardı :cherry: :queen:
o değilde motor yana carpmış olabilir kardeşim sende düşmüş dediysem bana öyle söylediler sonuçta hafif hasar var yok demiyorum :cyclopsan :P
bambu
27 Şubat 2008, 20:28
Yakuza sen ne inatçı bişeysin ya :mrgreen:
Eğer bu benim motosikletim diye sahipleneceğin, uzun süre kullanmayı düşündüğün bir modelse CBR125, fiyatı düşse bile o motosikleti almamalısın.
Hele ki çok daha temiz ve benzer fiyatlara bir sürü seçeneğin varken.
yakuza42
27 Şubat 2008, 20:35
Yakuza sen ne inatçı bişeysin ya :mrgreen:
Eğer bu benim motosikletim diye sahipleneceğin, uzun süre kullanmayı düşündüğün bir modelse CBR125, fiyatı düşse bile o motosikleti almamalısın.
Hele ki çok daha temiz ve benzer fiyatlara bir sürü seçeneğin varken.
abi valla inatcı değilim en sevmediğim şeydir insanlarla tartışmak ama ne yapıyım sevda olunca öyle oluyo :salut: :P
ya bak motor elimin altında yakında sahibi tanıdık sayılır motor zevkten dolayı siyah boyatılmış motorunda sorun yoktur sanırım baktıracam inat etmiyorum
O catlağı da pek takmıyorum depoya zararı yok cünkü pek belli olmuyor
tek sorun kaldı fiyatı pahalı doğal olarak düşene kadar da almıyorum :queen: :pr:
Bunun inatı ne kardeşim ya :)
bambu
27 Şubat 2008, 20:45
Aplayım ben ama sen bana abi de sana kıyak geçiim madem:mrgreen:
Çok karışmak da iyi değil aslında. Herkes yorumunu yapmış zaten.
İnşallah en kısa zamanda kavuşursun hayalindeki motora diyelim, hayırlısı olsun :)
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO