Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
serserihoroz1905
06 Şubat 2008, 20:45
edoxk
Cbf 250 alabiliyorsan cbf250 al... Güzel motordur... Cbr125'i tanımaz...
Ama cbr125 de klasmanında iyidir... Düz yolda 120 civarı gider...
rock_cym
Daha motorun çok yeni , zamanla açılır...
ya twister super bir makina bence; ben cbr 125 te iki arkadaşta twister ta kapıştık, rampada ben 100 civarında o iki kişi ile benimle dalga geçti...:pale:
rock_cym
06 Şubat 2008, 20:51
ya twister super bir makina bence; ben cbr 125 te iki arkadaşta twister ta kapıştık, rampada ben 100 civarında o iki kişi ile benimle dalga geçti...:pale:
düz yolda cbr ile max kaç yaptın?
dagli
07 Şubat 2008, 19:20
S.a öncelikle herkeze..
yeni üye oldum ve motor almak istiyorum asagi yukari 300 yapsin diyorum..
neyi tavsiye edersiniz ? hangi marka ve kac para mal olur simdiden cevaplar icin tskler gardaslar tabiki alicam 0 olcak ..
Yasar_
praetorian
07 Şubat 2008, 19:22
firestarter ö.m. atarım
daglı 300 yapsın derken..
sana bı bısıklet verelım
en bianchi sinden...
tugcetugce
07 Şubat 2008, 19:24
arkadaşlar..
cuma günü bir terslik olmazsa cbr 125 dükkanımızı kapatıyoruz..
0 km de aldıgım motorumu 13100 km de teslim ediyorum..Allah izin verirse..
görünüş olarak 1 2 sorunu olsa da en azından şuna eminim motor olarak ilk aldığım kadar temiz..(bir tek bujilerin değişme vakti geliyo galiba)
neyse..
yakın zamanda nakitimi toplayıp iyice..motor bakmaya başlayacağım..
Allah izin verirse çok uzatmadan yeni motorumu alıcam..
adaylarım cok değişken olmakla beraber şu an için hyosung gt 250 veya bana doğan görünümlü şahin hazzını yaşatacak nx4 falcon..:)
saygılar sevgiler..
Özgür hayırlı olsun..
Kime sattın acaba:silent::cherry:
praetorian
07 Şubat 2008, 19:32
saol tuğçe:)
yok hasan a satmadım yau baska bırı vardı
aslında daha satmadım
prensip anlaşmasına kaldı
ama herşeyi hazır..
kız arkımla bır arkadasıma da vekalet verdım..(yarın ısteyım cunku) onlar halledecek..
tugcetugce
07 Şubat 2008, 19:48
saol tuğçe:)
yok hasan a satmadım yau baska bırı vardı
aslında daha satmadım
prensip anlaşmasına kaldı
ama herşeyi hazır..
kız arkımla bır arkadasıma da vekalet verdım..(yarın ısteyım cunku) onlar halledecek..
Sen hasan'ın motoru al o zaman R6 bak:cherry:
Hayırlı olsun bakalım, sevindim adına..
praetorian
07 Şubat 2008, 20:04
saol:)
r6 almıyım daha..
o motorun hıkayesını de bı ogrenemedım yau:)
hedefler başka ve çoook değişken
kararsızım kısaca..
sen yazmıssın cbr 125 dıye
aldınmı yoksa
tugcetugce
07 Şubat 2008, 20:28
saol:)
r6 almıyım daha..
o motorun hıkayesını de bı ogrenemedım yau:)
hedefler başka ve çoook değişken
kararsızım kısaca..
sen yazmıssın cbr 125 dıye
aldınmı yoksa
Almadım öyle yazdım , kendime pozitif enerji yollamak için:cherry:
Nisan'da benim..
Hikayesi R6 !nın iraz enterasan ama iyi :bounce:
mustiii
08 Şubat 2008, 01:02
herkese slm millet ben geçen yaz aldım cbr 125 ama ne yazıkki aldğmn 6. günü gece kaza yaptm :S o yüzden geçn yaz zevk alamadm motordan bu yaz iyi vakit geçrmek istiorum sizin anlıycanz motorumla
ama bir kaç sorunm var yardmcı olursanız sevinrm :D
motor kaza yapınca brz hasar gördü ama servise gidince herşeyi orjin. olarak edğişti ve sorunsuz bana geldi yada ben öyle sandm herneyse daha sonra kullanırken direksion sol tarafa çekio gibi gelmeye başladı ve çok gevşek hareket edio bunun için ne yapabilirim bu 1.(acaba amortisörlerde bi sorun olabilirmi ;kaza dolysıyla)
daha sonrada şuan aküsü bitik durumda bi aydr çalşmıo akü şarjda olmuo:( ve babam geçn gün şarja koydu aküyü taktık yine olmadı ama bu sefer akünün olduğu yerden bi ses geldi??? acaba elktrik tesisatıyla ilgili bi srun olabilir mi ?
ve motorun kullanımıyla ilgili yani tam performansta kullanımıyla ilgili bilgilerinizi benmle paylaşrsanız çoook sevinirm :D:D
hepinize şmdiden çook teşekkürler;)
herkes cbr ını satıyor
başlığın sesi de kesilir yakında :pr:
emre591
08 Şubat 2008, 02:30
mustii öncelikle çok geçmiş olsun çekme konusu hakkında bi bilgim yok fakat aküyü taktığında tırt die bi sesmi geldi eğer öle bi ses varsa akün ölmüş yani sarj tutmuyor anlıma geliyor bu. Genelde böle ses çıktığında sorun akü oluyor tabi gelen sese bağlı
GorkeM
08 Şubat 2008, 02:37
S.a öncelikle herkeze..
neyi tavsiye edersiniz ? hangi marka ve kac para mal olur simdiden cevaplar icin tskler gardaslar tabiki alicam 0 olcak ..
Yasar_
neşem yerine geldi :) .
ultraukala
08 Şubat 2008, 02:52
neşem yerine geldi :) .
hehe süper dimi :mrgreen::mrgreen: hmmm sen bi 40bin ytl para hazırla sora Bursa'ya gel ben sana yardımcı olurum....
rock_cym
08 Şubat 2008, 03:08
S.a öncelikle herkeze..
Yasar_
doğru adres,tam yerine geldin :wiinkk: bak arkadaş bi tane cbr 125 max 150 görüyor desek,sende 300 görsün diyorsun tamam o zaman 2 tane cbr 125 al kurtul :wiinkk: :cherry::cherry::cherry:
mustiii
08 Şubat 2008, 20:25
mustii öncelikle çok geçmiş olsun çekme konusu hakkında bi bilgim yok fakat aküyü taktığında tırt die bi sesmi geldi eğer öle bi ses varsa akün ölmüş yani sarj tutmuyor anlıma geliyor bu. Genelde böle ses çıktığında sorun akü oluyor tabi gelen sese bağlı
teşekkürler 'emre591' cevapladığn için evet aynn öyle bi ses gelio o zamn yeni akü alayım ben;) ama bu çekme konusu canımı sıkıo ya ona bi çare bulrsak ii olcak :pale: orjinal aküsün fiyatı ne kadar ? bunu da bilen varsa yazabilir mi ?
kayku
08 Şubat 2008, 20:54
banada geldi bi cbr125 güzel makina tavsiye ederim
FireStarteR
08 Şubat 2008, 22:42
firestarter ö.m. atarım
daglı 300 yapsın derken..
sana bı bısıklet verelım
en bianchi sinden...
okudum msjını sağol.
cbr 125 topiğinde 300 yapan makina arıyorum diye mesaj mı olur ya..:cherry:
serserihoroz1905
08 Şubat 2008, 23:02
düz yolda cbr ile max kaç yaptın?
iki kişi ile 135 hafif eğimli bir yoldu
o gun trafik canavarlığım tuttu tek gidiş şeridinde ikinci değil üçüncü şeritten gittim.
S.a öncelikle herkeze..
Yasar_
ha_yaa_buuu_saaa. :cat: sıfır 35.000-40.000 ytl arası...
herkese slm millet ben geçen yaz aldım cbr 125 ama ne yazıkki aldğmn 6. günü gece kaza yaptm :S o yüzden geçn yaz zevk alamadm motordan bu yaz iyi vakit geçrmek istiorum sizin anlıycanz motorumla
motor kaza yapınca brz hasar gördü ama servise gidince herşeyi orjin. olarak edğişti ve sorunsuz bana geldi yada ben öyle sandm herneyse daha sonra kullanırken direksion sol tarafa çekio gibi gelmeye başladı ve çok gevşek hareket edio bunun için ne yapabilirim bu 1.(acaba amortisörlerde bi sorun olabilirmi ;kaza dolysıyla)
daha sonrada şuan aküsü bitik durumda bi aydr çalşmıo akü şarjda olmuo:( ve babam geçn gün şarja koydu aküyü taktık yine olmadı ama bu sefer akünün olduğu yerden bi ses geldi??? acaba elktrik tesisatıyla ilgili bi srun olabilir mi ?
ve motorun kullanımıyla ilgili yani tam performansta kullanımıyla ilgili bilgilerinizi benmle paylaşrsanız çoook sevinirm :D:D
senbizden daha şanslıymışsın. arkadaşım aldı daha 17. km de araba kullanan bir öküz bizi süstü........::stretche
::sos:: 2006 cbr125r ikinciel fiyatı ortalama ne kadar?
bilgisi olanlar lütfen yardım etsin.
bende cbr125r a geçiş yapmak üzereyim..
ayhansozen
08 Şubat 2008, 23:48
SElamlar.... ENNN SONUNDA bende Cıbırıma kavuştummmm
süper bişi.. ama asıl masraflara şimdi başlıcam gibi :)
kendinize iyi bkn..
FireStarteR
09 Şubat 2008, 00:18
cbr 125 fiyatları değişiyor.heralde 2500 ytl ye aldım 2006 model geçen yaz.heralde 2. elde en ucuz alanlardan biri benim.:queen:
ayhansozen
09 Şubat 2008, 01:51
cbr 125 fiyatları değişiyor.heralde 2500 ytl ye aldım 2006 model geçen yaz.heralde 2. elde en ucuz alanlardan biri benim.:queen:
iyi almıisın ben 3500ytl ye aldım.. 2500km de..
seninki kaç km de?
kib
FireStarteR
09 Şubat 2008, 01:53
8175 te almıştım ben.şu anda 10800 falan olması lazım.
nirengi74
09 Şubat 2008, 02:23
cbr 125 le drag yapan varmı nerede yapılıo
Erfer
09 Şubat 2008, 14:59
hsayım yenı kasalara ah bı keske agostosa kadar gelse buraya ahh ahh..
mustiii
09 Şubat 2008, 15:23
Alıntı:
mustiii´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
senbizden daha şanslıymışsın. arkadaşım aldı daha 17. km de araba kullanan bir öküz bizi süstü........
oof siznki daha kötüymş yaow::ouups::
bu bizm CıBıR ların bakımı nasıl yapılmalı ?
::sos:: ha birde yeni akü alacağım arkadaşlar akü fiyatı ne kadar cbr ın(sulu akü,akü muhabbeti ne bunn aküsü kuru akü mü?)
ciblll
09 Şubat 2008, 16:30
selamlar ya 2008 kasası ne zmn gelicek bu aletin çıldırcam :D
ultraukala
09 Şubat 2008, 16:59
cbr 125 le drag yapan varmı nerede yapılıo
Var var illa motoruna çok güvenip kalkmak istiyorsan.Bursa'ya gel :wiinkk:
oof siznki daha kötüymş yaow::ouups::
bu bizm CıBıR ların bakımı nasıl yapılmalı ?
::sos:: ha birde yeni akü alacağım arkadaşlar akü fiyatı ne kadar cbr ın(sulu akü,akü muhabbeti ne bunn aküsü kuru akü mü?)
Kuru akü yuasa...Fiyatını bilmiyorum ben gittim 5amperlik bi sulu akü aldım ucuz yollu onla idare ediyorum...Fiyatını öğrendiğinde bana da haber verirsen memnun olurum...
praetorian
09 Şubat 2008, 17:12
nereye kalkıyoruz yahu beyler:D
kalkan varsa kalkalım
ama anahtarına baska kalkamam
akın hala uslanmadınmı kalkalım fln
0-400 tanımam alırım anahtarı..
muratk
09 Şubat 2008, 23:34
Baya iyi almışın hemde. Ben öyle bulsam bi tane yarın alıcamda yok işte :mrgreen:
mustiii
10 Şubat 2008, 00:48
Kuru akü yuasa...Fiyatını bilmiyorum ben gittim 5amperlik bi sulu akü aldım ucuz yollu onla idare ediyorum...Fiyatını öğrendiğinde bana da haber verirsen memnun olurum...
ultraukala sağl cevbn için alınca sanada habr verrim:wiinkk:
Birde arkadaşlar bu bakm konusunda yardm ederseniz sevinirm:pale:
bu arada benm motor 7.ooo km'de 5 ay önce yağı değştirdim başka bi bakm yapılmadm ne yapabilirim şuan? (hava filtresi temzlemesi veya değiştrilmsi vs. vs.):)
ultraukala
10 Şubat 2008, 02:16
nereye kalkıyoruz yahu beyler:D
kalkan varsa kalkalım
ama anahtarına baska kalkamam
akın hala uslanmadınmı kalkalım fln
0-400 tanımam alırım anahtarı..
Otur otur dötüm ağrıdı başka yere geçelim diyorum :mrgreen::mrgreen:
bilirse gene bizim cbr cılar bilir
"en fazla" 100 ytl civarı bir eldiven alayım diyorum, varmı tavsiyesi olan
bir de nic tpg serisinden kullanan var mı aramızda
tugcetugce
10 Şubat 2008, 20:08
revit'in güzel ve korumalı eldivenleri var;95 euro ama...
http://www.daytonamotor.com/alisveris/files/scripts/prodList.asp?idCategory=41
Bak burada uygun var..
ayhansozen
10 Şubat 2008, 21:44
ya aküü bittttiii ne yapabilirim.... ve akü nerede bulamıyorum...
şimdiden cevplarınız için teşekkürler..
ErTech
10 Şubat 2008, 21:47
ya aküü bittttiii ne yapabilirim.... ve akü nerede bulamıyorum...
şimdiden cevplarınız için teşekkürler..
Arka koltuğu kaldır orada sürücü selesini tutan civatalar var. O civataları sökerek sürücü selesini çıkartabilirsin. Akü sürücü selesinin altında...
mete_han
10 Şubat 2008, 22:03
Daha önceki başlıklara ben de 2 3 resim yollamıştım, üstünde sürücünün yer aldığı. Cidden çok küçük :(
tarih 23.01.2005 ilgili konu MD den alıntıdır...
Bizim Pro cbr hakkında yorumlar yapmış...tesadüfen gördüm...bu arada cbr ile alay edilen bir topik...yakalandın PRO...:P
http://www.bikechatforums.com/files/cbr125stablier.jpg
tugcetugce
10 Şubat 2008, 22:07
tarih 23.01.2005 ilgili konu MD den alıntıdır...
Bizim Pro cbr hakkında yorumlar yapmış...tesadüfen gördüm...bu arada cbr ile alay edilen bir topik...yakalandın PRO...:P
http://www.bikechatforums.com/files/cbr125stablier.jpg
Tı tı tı tı...:cherry:
Küçük ama deil mi :mrgreen:
mete_han
10 Şubat 2008, 22:19
ya apti bu tı tı tı ne yav...:Pcık cık cık desen ya bari...:Pmotör tam senlik aslında...sende miniksin...tı tı tı...:P
tugcetugce
10 Şubat 2008, 22:23
ya apti bu tı tı tı ne yav...:Pcık cık cık desen ya bari...:Pmotör tam senlik aslında...sende miniksin...tı tı tı...:P
E boşuna mı diyorum cıbır cıbır cıbır:bounce:
Ya ne bilim bu ara hep tı tı tı çıkıo,taktınız he...
Bu arada apti denilincede bakar oldum::koop::::gleam::
sumensko
10 Şubat 2008, 22:29
E boşuna mı diyorum cıbır cıbır cıbır:bounce:
Ya ne bilim bu ara hep tı tı tı çıkıo,taktınız he...
Bu arada apti denilincede bakar oldum::koop::::gleam::
cıbır derken cehpper demek istedin her halde :queen::queen:
tugcetugce
10 Şubat 2008, 22:36
cıbır derken cehpper demek istedin her halde :queen::queen:
Ben cıbır diorum ,cıbırı seviorum cabbar da derim:cherry:
serserihoroz1905
10 Şubat 2008, 22:48
yuasa akü 5 yada 7 amper 140 yada 170 civarı olması lazım yanlış hatırlamıyorsam,
denizli de.
ayhansozen
10 Şubat 2008, 22:49
ya alalı 3 gün oldu motor önceden beklediği için akü zayıflamış şimdide bitti.. marş basmıyor havalarda kötü 2. viteste vurdur diyorlar ama yağmur dinmeli saten acemiyim.. aküyü sökemezmiyim..?
ErTech
10 Şubat 2008, 22:51
ya alalı 3 gün oldu motor önceden beklediği için akü zayıflamış şimdide bitti.. marş basmıyor havalarda kötü 2. viteste vurdur diyorlar ama yağmur dinmeli saten acemiyim.. aküyü sökemezmiyim..?
Aküyü sökmek basit söküp yenisini takabilirsin... Ancak bence başka bir CBR'den takviye yaptırıp çalışrtırmanı sonra biraz yol yapıp dolmasını tavsiye ederim. BU işlemleri yaptıktan sonra yine biterse değiştirirsin aküyü...
sumensko
10 Şubat 2008, 22:57
Ben cıbır diorum ,cıbırı seviorum cabbar da derim:cherry:
iyi güzelde her modelin bir ismi vardır
http://img502.imageshack.us/img502/6039/04022008147bd6.jpg (http://imageshack.us)
cıpır bunlar oluyor zanedersem:queen:
tugcetugce
10 Şubat 2008, 23:00
iyi güzelde her modelin bir ismi vardır
http://img502.imageshack.us/img502/6039/04022008147bd6.jpg (http://imageshack.us)
cıpır bunlar oluyor zanedersem:queen:
Sen chopper dedim falanmı sandın anlamadı ben:cherry:
CBR 'ın harf aralarına 'ı' koydum ben sadece..
Cruiser demedimki:cat::
sumensko
10 Şubat 2008, 23:04
Sen chopper dedim falanmı sandın anlamadı ben:cherry:
CBR 'ın harf aralarına 'ı' koydum ben sadece..
Cruiser demedimki:cat::
e bunlarda cehpper lerimiz malum hayat şartları costom alamıyoruz bunlarda bizim türkiş cehopper ler oluyor :queen:
sen cbr için cıpır dedin okey anladım jeton geç düştü küsura bakma :queen::queen::queen:
tugcetugce
10 Şubat 2008, 23:05
e bunlarda cehpper lerimiz malum hayat şartları costom alamıyoruz bunlarda bizim türkiş cehopper ler oluyor :queen:
sen cbr için cıpır dedin okey anladım jeton geç düştü küsura bakma :queen::queen::queen:
Yok ni demek:bounce:
CBR , cıbır oluveriyo işte öyle:cherry:
işte önemli olan boyu değil işlevi:P
küçük ama güzel
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO