Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
ErTech
01 Ekim 2007, 12:26
yok abicim o iş tamam makina arıyorum yaw!...
ertech abi selam abi naptın makina ya topic açacaktın??
Açıcam açıcam merak etme... İşlerim yoğun bu aralar..
Sen aklındaki bütün soruları özel mesajdan sor ben yanıtlarım...
ahmetcan
01 Ekim 2007, 12:46
Rashit
01 Ekim 2007, 12:58
motorumu satıyorum topic aşağıda almak istiyen olursa irtibat kurabilir.
http://www.motosiklet.net/forum/satmak-isteyenler/37051-honda-cbr-125-r.html#post823349
GorkeM
01 Ekim 2007, 15:26
ahmetcan
Ben de satıyorum makineyi aklında bulunsun... 3.500...
Yavaş yavaş adam olacan sen Ömer, olum lolipop yemek nerden aklına geldi motor üstünde, enteresan adamsın inan...
Ahaha bu yorumuna çok güldüm :cherry:
Bu arada daha gelmedi abi fakat yamaha r125i getirirse hondada yeni kasayı getirir...
Pra'm hoşgeldin memleketine. Şimdi yorgunsundur fosur fosur uyuyosundur... Ayılıp da meşgul olmadığında ara buluşalum görüşelim bi ya özledik valla...
ultraukala
01 Ekim 2007, 15:31
Ayrıcalıklı olmak isteyenler için:cherry:
http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4728190
omerdusmez
01 Ekim 2007, 18:31
muhashdah dgrmr abim naber ya Bende güldüm o yoruma Kopuk bısı ya
Yavaş yavaş adam olacan sen Ömer, olum lolipop yemek nerden aklına geldi motor üstünde, enteresan adamsın inan...
:mrgreen::mrgreen:
Lolipopu bakırkoyden aldım bagcılara Gıderken 1 tne yedım 2. sini bagcılarda açtım :D otobana Cıktım otobanda Oldu ısde esenler 100 yıl Aksaray Tarafında :D:D:D ee nabersınız dgrmr Özgür abi sen naaptın abı ıyısın :D:D
m_Ali
buğra ucuz atlatmışta ömere yazık olmuş bende bi sfer parmağımı kırdım minimum 50 gün tel takılı duruyo parmakta ondan sonra çekiyolar.
abim parmagım kırılmadı Benim Ayak tarak Kemigi Demir koydular 20 gun sona Çekicekler Derinin Üstünde ucu diger parmagada Platin taktılar.. :):)
SuSpect
01 Ekim 2007, 22:16
Eh artık ben bu topicden çıkmalıyım sanırım.
Bugün motorumu sattım, paramı aldım. Bundan sonrası askerlik, artık askerden dönüşte gusel bişiler bakıcam. Üzerimden buyuk bir yuk kalktı, özellikle kaza yaptıktan sonra iyice soğumuştum iyi oldu.
Gözün aydın Buğra...
Uzun dönem gidersen dönüşünde 2009 modeller kendini göstermeye başlar. Hayırlı teskereler şimdiden.
praetorian
02 Ekim 2007, 02:22
yok daha uyku sorunum olusmadi ama alisamadim:D
motoru yarin cikariyorum nasipse..
gerci butun korumalarim arzuda nasi olucak bilmiyorum
NoNaMe07
02 Ekim 2007, 02:52
abi sen kulaktan dolma bilgilerlere inanma.. özellikle sonu miş ve muşla biten cümlelerin çoğu yalandır.. :P ben iki kişi ile 125, tek kişi ile 135 görüyorum.. ama son 1000 kmdir hiç otobana çıkıpta basmadım.. denemek lazım..
walla ben cbr125 kullanmadım ama bi arkadaşımın motoru var yarı otomatiklerden 110luk 2 kişi 130 görüoz bence eğer o motor 2 kişide onu görüosa 125 cbr için çok az derim....
omerdusmez
02 Ekim 2007, 13:40
SuSpect abim sendemi düşünce motordan Sogdun ya nası oluyo yaw :S:S Ben neden Sogmadım ayagım alcıda 20 gun daha yatıcam platin takıldı Ama sogmanın aksine Fazer almayı Planlıyorum :D Veya er-6f Sna yakıstıramadım be abi :P
Özgür abi senden naber gelmişin hosgeldin :D :P sende Sogdum deme bana Dışarda yok yok sen özlemişindir Aman aman korumasız Binme abi bak neler oluyo :P:P allah korusun bi kaza olsa Korumalar benim hayatımı Kurtardı sakın ha :P:P :mrgreen::mrgreen:
praetorian
02 Ekim 2007, 13:43
yok ben korumasiz binmem ama bugun binmek zorundayim zira korumalarim baska yerde servise goturmem gerek motoru oyuzden bugunluk idareli kullanicam..
SuSpect
02 Ekim 2007, 14:15
omerdusmez: Soğumak değilde, askere gideceğim için satma hevesim arttı desek daha doğru olur.
ultraukala
02 Ekim 2007, 17:53
Buğra hayrolsun diyelim askerden dön de inş daha iyilerini alırsın...
özgür hoş geldin Türkiye'ye...Umarım kısa zamanda görüşebiliriz.Bakalım bi ara kaçmayı planlıyorum İstanbul seferi yapacağım...
s3ns4t10n
02 Ekim 2007, 19:30
valla ben 600RR almayı düşünuyorum daha dogrusu istiyorum hayal ediyorum vs. vs. :D ama onu alamazsamda CBR125 !! düşünüyorum. bakalım hayırlısı :s
praetorian
02 Ekim 2007, 20:09
ultraukala hosbulduk:)
aman gelmeden once haber ver abi ona gore ayarlayalim kopuk kopuk gezmeyelim..
movistar
03 Ekim 2007, 00:06
walla ben cbr125 kullanmadım ama bi arkadaşımın motoru var yarı otomatiklerden 110luk 2 kişi 130 görüoz bence eğer o motor 2 kişide onu görüosa 125 cbr için çok az derim....
100 cc ve üzeri başka motr kullandın! ve cbr 125 in farkını göremediysen çok tuhaf.hızı alakadar etmez beni.ama 110 cc 130 yapiyorsa iki kişi cbr de yapamiyorsa..
cbr 125 'i kullanan vites değiştirmeyi unutmuş olabilir.yada frenlar sıkılı kalmış olabilir.bi ustaya göstermek lazım
abilerim kardeşlerim uzun bir süreden sonra tekrar merhaba c.tesi honda güçoklara gittim şuan ki cbr ye 5.500 diolar yeni kasalardan sordum 2008 in sonuna doğru gelcek dedi fiyatı da sordum 8bin ytl arası dedi ne kadar yanlış ne kadar doğru bilemem yetkilinin bana söylediği o yani ben şahsi olarak 8bin ytl ona verceme 9bin ytl ye hyosung gt 250 alırım
movistar
03 Ekim 2007, 00:21
abilerim kardeşlerim uzun bir süreden sonra tekrar merhaba c.tesi honda güçoklara gittim şuan ki cbr ye 5.500 diolar yeni kasalardan sordum 2008 in sonuna doğru gelcek dedi fiyatı da sordum 8bin ytl arası dedi ne kadar yanlış ne kadar doğru bilemem yetkilinin bana söylediği o yani ben şahsi olarak 8bin ytl ona verceme 9bin ytl ye hyosung gt 250 alırım
tabiki sende inanmadın heralde.bekleyelim nekadar olacakmış fiyatı.olmayan malın fiyatı bukadar pahalı yada çok ucuz olur işte.fiyat farkı olacagını zannetmiyorum.ama diyelimki oldu muhatemelen 1.000 ytl fark eder motorun imalatı onu gösteriyor.
ya haklısın dereyi görmeden paçayı sıvamak olmaz ama ben yinede sizinle paylaşmak istedim
erdo2002
03 Ekim 2007, 01:32
cbrcılar bu konuda fikri olan varmı acaba? :pale:
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/37123-derdime-bir-care.html
a rebel
03 Ekim 2007, 04:50
herkese selamlar öncelikle bu siteyi yapan arkadaşları tebrik etmek istiyorum gercekten hoş olmuş teşekürler.1 ay önce motorumun lastigi patladı ve bulundugum yerde gittiğim lastikciler biz bunu yapamayız dediler:pr: cok şaşırdım.abi dedim ben lastiği söksem yaparmısın neyse ikna ettik yaptı iş takmaya gelince biraz zorlandım ama arka lastik hafıf oynuyor bir türlü eksiğinide bulamadım buda motoru kullanırken biraz dengesizlik yaratıyor bu konuda bilgi verebilirmisiniz şimdiden herkese teşekürler.herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.
GorkeM
03 Ekim 2007, 12:01
"Hafif oynuyor"dan kastın nedir? ... Bir de bulunduğun yer neresi?
praetorian
03 Ekim 2007, 12:15
motor cok rahat calisti..ilk basta nazlandi sora aklima gelen jigle teknolojisi sayesinde hemen calisti..
sirtimiz cikti babamla motoru cikarirken ama olsun:D
simdi bugun servis vakti..
en son gitmeden cekmedigim gorkemin aldigi turuncu jant stickerlarimida yapistirticam:D
vee tamam olucak..
onr.sual
03 Ekim 2007, 12:27
özgür hoş geldin dostum :cat:
Selam arkdaşlar geçmişte bi olay yaşadığım ama yinede paylaşmak istediğim
ben işe bir hafta gündüz bir hafta ikinci vardiya gidiyorum 16-02 vardiyası yani neyse konuya gelelim gece 02:00 de işten çıktım hızlı bi şekilde ewe gidiyorum kullandığım yolda kazı çalışması yapmışlar biraz derin bi çukurdu yoldan boru geçirmişler üstünü kapatmışlar ama yine 3-5 santim derindi. Ordan hızlı geçtim yavaşlamadım zaten göremedim motor biraz sallandı sonra yoluma dewam ettim biraz gittim 4-5 kilometre daha sonra motor yalpalamaya başladı motordan indim baktım arka tekerin havası inmiş ilk teker patladı zannettim gördüğüm her benzinlikte lasitği şişire şişire ewe gittim. Eve gittiğimde bide baktımki cant kenarından dışarıya doğru çarpamın şiddetiyle açılmış hafif bide catlak oluşmuş bu durumda lastiğin hava kaçırmasına sebep oluyodu. Servise telefon ettim Yedek arka cant sordum 704 YTL dediler. Sanayide bi araba cantları düzelten bi usta buldum cantı bir günde eski haline getirmiş. Usta catlayan yeri kaynak yapmış yamulan yeride düzeltmiş daha sonra rütuş yapılan yere sprey boya ile bi boya attım eskisi gibi oldu. Şimdi bi problemim var 3 günde bir lastiğin havası azalıyo. İkinci el çıkma arka cant bulabilirmiyiz arkdaşlar ????
ultraukala
03 Ekim 2007, 20:52
Bi fikrim yok ne yazık ki jant fiyatı ile ilgili...SErvisler allah ne verdiyse geçiriyor ne yazık ki...
özgür Bakalım evdekilerden kaçabilirsem İstanbul kaçamağım güzel olacak.Ayrıca öle apar topar gelmem zaten..3hafta önceden topic açar 500msj yazılmasını beklerim :P :P :P
Görüşmek istediğim çok insan var.Hiç birini atlamak istemiyorum.O yüsden umarım organize oluruz.Tek temennim o...Bi de görkem gitmeden gelirsem tam süper olacak...
mete_han
03 Ekim 2007, 20:56
Bi fikrim yok ne yazık ki jant fiyatı ile ilgili...SErvisler allah ne verdiyse geçiriyor ne yazık ki...
özgür Bakalım evdekilerden kaçabilirsem İstanbul kaçamağım güzel olacak.Ayrıca öle apar topar gelmem zaten..3hafta önceden topic açar 500msj yazılmasını beklerim :P :P :P
Görüşmek istediğim çok insan var.Hiç birini atlamak istemiyorum.O yüsden umarım organize oluruz.Tek temennim o...Bi de görkem gitmeden gelirsem tam süper olacak...
sen gel buralaraa...kankalarınla takılll...soracıma ses etmeden kaç...yap bakalım numaranı yine Akın efendi...:farao:
dostlara ayrı tostlara ayrı muamele...:P
metalgod
03 Ekim 2007, 20:58
m_Ali
Önce lastiğin nereden hava kaçırdığını anla bana kalırsa. Bir leğene su doldur sonra jantın kaynaklı kısmını oraya koy ve baloncuk çıkartıp çıkartmadığına bak. Fakat senin durumun biraz daha vahim eğer 3 günde iniyorsa... Tespiti zor... Hava kaçırdığı yeri tespit edersen tamir edilir.
Veyahutta bu cbr taklidi kuba vs... gibi motorların jantını takabilirsin.
Bu arada ben GorkeM... :cherry:
Castler Troy
03 Ekim 2007, 21:37
selamlar
benim bi sorum olacak.bn daa acemiyim ve 85 kiloluk bı scooter kullanıyorum.yeni motoru bi 2-3 ay sonra alıcam ama kararım nerdeyse kesin yani honda cbr 125 r almayı dusunuyorum.boyum 1.77 kilom 74.
size sorum su.sızce 3-4 aylık bı surucu ıcın cbr 125 r bıraz ıyı kacar mı(ilk kez vitesli motor kullanmıs olucam cbr 125 r ile) ve de boyum veya kilom uygun mu?
Lastiği değiştirmeyi düşünüyorum yine tekrarlarsa yeni cant alıcam artık başka çözümü yok gibi görünüyo.
Burhansefa
03 Ekim 2007, 22:13
yaa oha yani harbiden tuttukları yerde geçiriyolar
Castler Troy ben daha hiç motora binmedim direk cbr 125 den başlicam anlican sende kullanabilirsin kanımca
GorkeM
04 Ekim 2007, 06:16
Castler Troy
Kullanmakta hiçbir sorun yaşamazsın ve boyun-kilon ideal...
m_Ali
Sadece deneme amaçlı alacaksan al benim lastiği...
darkness_boy
04 Ekim 2007, 12:40
ALLAH izin verirse bende almak istiyorum valla arkdaşda var kullandım
125 lik bi motor için gerçekten çok ii iki kişi 120 yi hiç zorlamadan gördüünü söyleyebilirim ufak olmasıda bi avantaj bence bu istanbul trafiindee
Rashit
04 Ekim 2007, 13:59
Bugün ışıklarda dururken arkadan arabanın biri geldi direk frenleri boşalmış geçirdi bana motorda hasar falan var sol tarafta grenajlar kırıldı artık kesin kararımı verdim nolursa olsun satıcam bu aleti aldığımdan beri başımdan dert eksik olmadı kaskımı herşeyimi de vericem..
FireStarteR
04 Ekim 2007, 14:25
Bugün ışıklarda dururken arkadan arabanın biri geldi direk frenleri boşalmış geçirdi bana motorda hasar falan var sol tarafta grenajlar kırıldı artık kesin kararımı verdim nolursa olsun satıcam bu aleti aldığımdan beri başımdan dert eksik olmadı kaskımı herşeyimi de vericem..
banada arkadan araba çarptı ama hızlı değildi allahtan..motoru zorla tuttum yere düşürmedim bişey olmasın diye :D 2 gün omuzum ağarmıştı :D
a rebel
04 Ekim 2007, 15:00
"Hafif oynuyor"dan kastın nedir? ... Bir de bulunduğun yer neresi?
slm görkem bulundugum yer düzce akcakoca ilcesi hafif oynuyordan kastım arka tekerlekte boşluk var sanırım
slm kardeş istersen yeni bir cant almadan önce bilgisayarlı rot balans ayarı yapılan yere git onların eminım yapacak ları bişey vardır.hem daha iyi ayarlatırsın cantını umarım işine yarar.
Geçmiş olsun Rashit çok üzüldüm adamlar bizi sivri sinek gibi görüyolar.
Bi sferinde de adamın teki beni göre göre u dönüşü yaptı önümü kesti scoter filan olsa altımda göbekten geçircem adama CBR la vursam arabanın camından içeri girerdim herhalde göbekten vurmamak için arabayı arka tamponundan sıyırdım sikayetçi olmadım ama pişman oldum şikayetçi olmadığıma bundan sonra suç bende değilse şikayetçi olucam.
Sağolasın görkem lastiği değiştirmeyi düşünüyodum zaten Senin motor çok süper duruyo herşeyiyle emsalsiz bi motor bende ön amortisörleri ( gri renkte olan yerleri siyah renge boyamayı düşünüyorum :cherry:
GorkeM
04 Ekim 2007, 17:45
Amortisörler siyaha boyanabilir fakat geçen düşündüm amortisör ve alt sakal gri olmasa , siyah olsa motor hiç görünmeyecek... Siyah ince gösterir motor zaten ince... Bence gri olan kısımları çok güzel...
Ama elimde olsa altın sarısı yapmak isterdim...
ozeltolga
04 Ekim 2007, 21:42
Kardeşim çok geçmiş olsun üzldüm çok bazen uğursuzluklar olabiliyo :pale:
herkeze merhaba eminim daha önceki sayfalarda sorumun cevabı vardır ancak bulmam günlerimi alıcak! :( cıbırımı elcik arıyorum repsol rengine uygun bide ne başka ne tür modifiye yapabilirim!bide kızmayın çok şey sordum diye ama honda şapkası arıyorum şimdiden teşekkür ederim hepinize!
ultraukala
04 Ekim 2007, 22:49
rashit Bence böle bir durumdan dolayı motordan soğumamalısın...Benim de başıma 2sefer geliyordu böle bir durum.2.sinde de önlemimi aldığım için yırttım...Durmadan önce kesinlikle aynalarınızı kontrol edin arkadaslar...Ayrıca durduktan sora da kalkacağınız yere baktığınız kadar dikiz aynalarına bakınız...
özeltolgahttp://www.sahibinden.com/search.php?sKlasik=1&b[search_text]=&b[subcategories_also]=1&b[auction_id]=&b[sort_field]=date&b[sort_order]=desc&op[page]=4&c=3272&b[page]=5
link veriyorum buradan biraz araştırırsan aradıklarını bulabilirsin...ayrıca ne tarz modifiye istediğine bağlı durum...Görüntüye yapacağın modifiye senin hayal gücüne kalmış...Motor için ise mekanik aksam dışında egsoz sitemi-hava filtresi-buji-ön dişli gibi modifiyeler yapabilirsin...
Burhansefa
04 Ekim 2007, 22:56
ya bişi sorucam boyamak falan demişiniz de bu motorların istediğimiz yerini boyayabiliirmiyiz
eğer öle bi imkan varsa neyle boyayabiliriz
ultraukala
04 Ekim 2007, 23:11
ya bişi sorucam boyamak falan demişiniz de bu motorların istediğimiz yerini boyayabiliirmiyiz
sen evinin duvarlarını boyamak istediğinde millet sana karşı mı çıkıyor:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
kendin boyarsan pek bi halta benzeyeceğini sanmıyorum ama motosiklet boyacıları bu işi halleder...:cat:
mhrrmkpnr
04 Ekim 2007, 23:37
istedigin yerini belli bi yere kadar boyayabilirsin fakat renk değişikligini ruhsata işletmen gerekiyor ne kdrını degiştirginde işletmen gerektigini bilmiorum ama sonucta ruhatta renk yazar:cat:
Hondanın sitesinde baktım geçengün yeni CBR 125 modelleri gelmiş Yeni renkleri yani kırmızı siyah süper olmuş amortisöyler siyah sakal siyah farların üst kısmındaki ufak yer motorun burnu siyah daha bi güzel duruyo
SuSpect
05 Ekim 2007, 00:26
Satılık dizlik.
Ark.lar UFO Marka, 75ytl verip aldıgım mafsallı kaliteli dizligimi satıyorum. ilgilenen olursa pm,msn,skype,icq,mail,aol,cep den ulaşabilir. fiyat 50ytl. biras çizik.
Bowlinge gidiyorus :)
http://www.motosiklet.net/forum/duyurular/37220-%5Bmt-istanbul%5D-bowling-turnuvasi-6-ekim-cumartesi-cevahir-alis-veris.html
GorkeM
05 Ekim 2007, 01:32
m_Ali
Bence yeni modelde amortisör ve sakalın siyah olması kötü olmuş motor iyice kaybolmuş kendini göstermiyor... Kafa grenajının ortasındaki siyahlık da kafanın bütünlüğünü bozmuş bence çaycıya vermişler değişiklik ne yapsak demişler...
Kafa grenajının yanlarındaki siyah stickerler güzel sayılabilir fakat onlar da tam değil yarım koymuşlar... Hoş o sticker'ları ben "yeni renkler" gelmeden önce düşünmüş ve yapmıştım :wiinkk:
cbr125faik
05 Ekim 2007, 02:22
bence renk deişiklikleri hos olmus ama gorunurluk acısından kotu olabılır dedıgınız gıbı...sonucta zevk meselesi isteyen bı yolunu bulup oralara reflektor tarzı hos seyler yapıstırabılır...ama dedımya zevk meselesı
Arkadaşlar bugün servise gittim genel bakımı yaptırdım debriyajında filan hiç bişey yokmuş. Bujisi değişti yağı değişti bide ampullerden birisinin kısası yanmıyodu ampul değişti 80 YTL ye kurdardık. Benden önce 2 sefer kaza yapmış motor servisteki adam bilgisayardan hemen cıkardı. Dün birisi ile anlaşmıştık motora bakmak istedi servisten sonra adamın yanına uğradım 3500 YTL ye verdim anında satışını filan yaptık CBR ım yok artık:salut:
Noldu böyle yaa kaç tane mesaj birden gitti böyle
ultraukala
05 Ekim 2007, 23:09
m_ALİ hayırlı olsun...Diyelim yenisine veya başka modele nasip etsin allah...
Arkadaslar Pazartesi İstanbul'a gelme durumum söz konusu...Tek tatil günüm o gün...Artık Görkem'in vedası hangi güne bilmiyorum ama.Pazartesi olsun :) Kesinlik yarın belli olur zannımca...
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO