Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
GorkeM
27 Ağustos 2007, 13:21
FireStarteR
Geldiiiiiiiiim :rendeer:
Özgür zaten bütün cevapları vermiş :mrgreen:
Önceki sayfalardakileri okuyamadım arkadaşlar kusura bakmayın...
dgrmr
27 Ağustos 2007, 13:48
Sevigili TuvNeRa öncelikle hoş geldin. Motoru almadan önceki konumumuz aynı olduğu için kesinlikle önerebileceğim bir motosiklet. Fakat trafiğe çıkmadan evvel bir kaç gün çalışmanı tavsiye ederim. İlk etapta vitesler karışabiliyor fakat 2 gün içinde çözüyorsun zaten kullandıkça otomatik refleks haline geliyor bu da ortalama 2-3 ay yani 2000-3000km sonra gerçekleşiyor. Başlangıç için gayet yeterli ve hoş bir motosiklet bence. Yanlız Unutmaman gereken şeyler var eğer araba kullanmaktan keyif alıyorsan, (yoğun trafik hariç) gezmeyi seviyorsan, motosikletten iki kat daha zevk alacaksın, bağımlılık yapıyor, ileride büyütmek için arabayı bile sattırır adama uyarmadı deme...
ultraukala
27 Ağustos 2007, 13:54
alacaksan orjinal lastigide veriyormuş bak mutlaka deiştir hiç olmamış o lastik yada önede bi lastik uydur görüntü çok berbat :mrgreen:
ya acaba otolar gibi motorlar içinde kurulan 2. el pazarlarda var mı varsa nerelerde gidip canlı canlı görsek netten olmuyo böle
Yalova da emin olmamak ile birlkte cuma günleri sarınım motosiklet pazarı kuruluyor...
varadero48
27 Ağustos 2007, 14:28
merhaba arkdaslar benim arkdasım cbr125 cup türkiye birincisi mehmet öztürk dudunuzmu bilmiyorum ondan aldıgım bilgiye dayanarak cbr125 in virajının güzel oldugunu ve ilk baslayanlar için ideal bir motor oldugnu biliyorum ama tamgaz kullanıldıgında yarışlarda vs. bi vakit sonra nedense hızlarında bi düşüş oldugunu gitmemeye basladıgnı ve performansının düştügnü gözlemlemiş
bende_emre
27 Ağustos 2007, 14:29
yaa ben cbr la 500 km yaptım rodajda oldugu ıcın 6000 devırı gecmıyorum fakat 6. vıtesde motor 80 km yı gecmıyor ve gaz sona dayanıyor bılgısı olan varmı acaba?
ErTech
27 Ağustos 2007, 14:38
yaa ben cbr la 500 km yaptım rodajda oldugu ıcın 6000 devırı gecmıyorum fakat 6. vıtesde motor 80 km yı gecmıyor ve gaz sona dayanıyor bılgısı olan varmı acaba?
6000 deviri geçmeden vites değişimi yaparsan 80'i geçmemesi normal...
500 km 6000 deviri geçmeden kullandıysan artık yavaş yavaş gazı açabilirsin. motor sıcaklığınadikkat edersen 9000-10000 devirlere gelebilirsin ancak redline'a girmeden...
bende_emre
27 Ağustos 2007, 14:44
6000 deviri geçmeden vites değişimi yaparsan 80'i geçmemesi normal...
500 km 6000 deviri geçmeden kullandıysan artık yavaş yavaş gazı açabilirsin. motor sıcaklığınadikkat edersen 9000-10000 devirlere gelebilirsin ancak redline'a girmeden...
abıcım cok tesekkur ederım bende korktuydum rodajda mı sorun yaptım dıye cok sevındım rahatladım :mrgreen: saol saol saoll
NightMutlu
27 Ağustos 2007, 19:37
Bu tür spor tarzı motorlara 2 kişi rahat biniliyor mu? Yani uzun yol 2 kişi yapılır mı?
cakalaz
27 Ağustos 2007, 20:17
hayırLı olsun boy :) Darısı tüm isteyenlerin basına :)
spawnem
27 Ağustos 2007, 21:23
Bu tür spor tarzı motorlara 2 kişi rahat biniliyor mu? Yani uzun yol 2 kişi yapılır mı?
2 kişi rahat rahat biniliyor.uzun yol derken pek okadar uzun olmasada ben arkamda arcı ile 140 km yaptım.istanbul tekirdağ yaptım.arkdasım sadece tutunmaktan ellerinin yorulduğunu soyledi.
dgrmr
27 Ağustos 2007, 21:28
2 kişi rahat rahat biniliyor.uzun yol derken pek okadar uzun olmasada ben arkamda arcı ile 140 km yaptım.istanbul tekirdağ yaptım.arkdasım sadece tutunmaktan ellerinin yorulduğunu soyledi.
Bence bu iş sürücüye veyahut artçıya göre değişiyor. Ben şahsen şehiriçi nefret ediyorum dur kalk bileklerim kopuyor. Ama uzun yolda o kadar rahatsız edici değil, Uzun yolda da iyice çekişten düştüğü için sollama yapamıyorsun.
Bir de artçının işi bilmesi de çok önemli. Her frende sırtına yaslanıyorsa vay ki vay. Kısaca ben rahat edemiyorum...
ErTech
27 Ağustos 2007, 21:31
Bence bu iş sürücüye veyahut artçıya göre değişiyor. Ben şahsen şehiriçi nefret ediyorum dur kalk bileklerim kopuyor. Ama uzun yolda o kadar rahatsız edici değil, Uzun yolda da iyice çekişten düştüğü için sollama yapamıyorsun.
Bir de artçının işi bilmesi de çok önemli. Her frende sırtına yaslanıyorsa vay ki vay. Kısaca ben rahat edemiyorum...
Süper açıklamışsın... Trafikte artçı çekilmiyor. Heleki işi bilmeyen ve ağır biriyse yandın... Uzun yolda artçıyla basamıyorsun bu seferde sıkıcı oluyor...
Genelleme yaparsak bu motorlar artçı için çok uygun değil...
remo.can
28 Ağustos 2007, 00:07
Hoşgeldin... Ne konuda yardımcı olalım...
Ehliyet alamamanın sebebi nedir?
kusura bakmayın konyaya gitmiştim ceavb yazamadım ilk defa bi forma uye oluyorum ehliyet yas sınırından :pale:
GorkeM
28 Ağustos 2007, 00:40
merhaba arkdaslar benim arkdasım cbr125 cup türkiye birincisi mehmet öztürk dudunuzmu bilmiyorum ondan aldıgım bilgiye dayanarak cbr125 in virajının güzel oldugunu ve ilk baslayanlar için ideal bir motor oldugnu biliyorum ama tamgaz kullanıldıgında yarışlarda vs. bi vakit sonra nedense hızlarında bi düşüş oldugunu gitmemeye basladıgnı ve performansının düştügnü gözlemlemiş
Ben de körfezdeki yarışlarla iç içe olmakla beraber , yarıştaki motorların bizim motorlardan farklı olduğunu söyleyebilirim... Fatih , Hakkı ve diğer yarışan birkaç arkadaşa tek tek sordum ve motorların son hızlarını , kalkışlarını değerlendirdim Bunun sonucunda tam bir bilgiye edinememe rağmen dişli oranlarında oynama olduğunu düşünüyorum...
Bir vakit sonra hızlarında düşüş olması demek motorun şişmesi demek. Bunun tam nedenini bilmiyorum ama ben böyle birşey hiç yaşamadım normal hayatta...
Ki İzmitten İstanbula 130'dan aşağı neredeyse düşmeden gelen biri olarak , eğer böyle birşey olsaydı kesinlikle hissederdim.
Bu arada , artçıyla yol yapılır şöyle ki artçı eğer 65 kiloyu geçerse zorlamaya başlıyor onun dışında pek bir sorun olmuyor. Mehmet abi artçısıyla 1200 km yol yapmıştı cbr ile...
praetorian
28 Ağustos 2007, 01:00
genellıkle artcıyla gezen bırı olarak sunu soylebılırım..
artcınız hafıf ve\veya ısı bılıyosa her turlu trafıkte rahatsınızdır..yok artcınız benım gıbıyse yanı arkada korkup bıde agırsa(gorkem bılır benım artcılıgımı) ozaman zaten her motorda sorun yasarsınız..
motorda sısme konusu ıse..
nerdeyse molasız(kask temızleme harıc) canakkale ıstanbul yolu gıttım..
motorun performansında en ufak bı dusme olmadı..
dolayısıyla baska bı teknık sorun vardır tahmınımce..
ps:gorkem ne zaman gıdıyosun motoru aldınmı
ertek sen naaptın abı
emre abı.. sende durumlar nedır?ser verıp sır vermıyosun,
ultraukala(akın) ekımde fln ıstanbula beklıyorum\z senı bı tanısalım bı turlayalım:D
herkese sevgıler saygılar..
D C R
28 Ağustos 2007, 01:08
D C R
Hoşgeldin , umarım motoruna kavuşursun...
Hoşbulduk görkem abi :) teşekkür ederim inşallah kavuşurum :rendeer:
Daha motoruma kavuşamadan çok yakın olduğum bi CBR'cı abimden kask hediyesi geldi :)
baya kaliteli bi kask hediye edicekmiş bana :)
Sabırsızlanıyorum :queen: inşallah çok yakın zamanda alırım motoru ya :silent:
GorkeM
28 Ağustos 2007, 01:18
Özgürcan asıl sen ne yapıyorsun... Nasıl gidiyo ne zaman geliyosun... Ben gitmeden gel...Yok motoru almadım şu an kendi cephemde savaşıyorum ::evil::
D C R
Ah bende de olsa öyle abi :P
Ama kaskı alıp sana vermesin söyle abine birlikte gidip alın , kafanı falan ölçsünler sana en uygun olan boyu aldır... Yoksa kask bir işe yaramaz.
FireStarteR
28 Ağustos 2007, 14:56
bende kullanıyorum o kadar ama hiç şişme falan olmadı motordaa..:silent:
GorkeM
28 Ağustos 2007, 15:12
Bu akşam SS buluşması var
http://www.motosiklet.net/forum/tanisma/23384-mt-super-sport-kullanicilari-fan-lari-bulusma-ve-bilgi-paylasim-basligi-88.html#post788289
ErTech
28 Ağustos 2007, 15:26
artcınız hafıf ve\veya ısı bılıyosa her turlu trafıkte rahatsınızdır..yok artcınız benım gıbıyse yanı arkada korkup bıde agırsa(gorkem bılır benım artcılıgımı) ozaman zaten her motorda sorun yasarsınız..
ertek sen naaptın abı
ultraukala(akın) ekımde fln ıstanbula beklıyorum\z senı bı tanısalım bı turlayalım:D
Özgürcüm çalışmaya devam. Çok bir değişiklik yok. Yeni motor araştırma durumundayım. 2005 bir z 750 kestirdim gözüme bakalım neler olacak :)
E.Gülbeyaz
28 Ağustos 2007, 15:28
vay foto cekın gerıde kalıp o anları gormek ısteyenler ıcın....
D C R
28 Ağustos 2007, 17:10
Evet mutlaka foto çekin Görkem abi :)
125'le birlikte şöle güzel bişiler sunarsınız bizlere :rendeer:
dgrmr
28 Ağustos 2007, 17:55
ertek sen naaptın abı
Soran olmadığı için birşey demiyorum buralardayım çalışıyorum. Ne yapayım işte uğraşıp gidiyoruz. 600rr'ı soruyorsan demiştim ya "ya bu ağustos olur ya da bir dahaki bahara kalır" şu an ikinci seçenek daha ağır basıyor. Ben kendime ait parayı topladım, biriktirdim de işte kredi almak istemediğim için babamdan borç alacaktım. Babamda burada zaten, Antalya'da yanımda ama pek sıcak bakmıyor gibi bakalım. Aşkım çok ağar basarsa gider kredi alırım ama faiz ödemeyi hiç sevmiyorum... Babamın insafına kaldık, ondan borç alsam faiz falan yok tabi de nasıl ödeyeceksin çok zora girersin diyor. Haklıda ama ne yapayım aşk bu, insanın gözünü kör eder. Allah büyük belki rüyasında ak sakallı bir dede görür "oğlana borç ver" falan der :) . Üzerinede gidemiyorum malum asker adam sinirlenirse ömür billah borç morç alamam... İşte durumlar böyle şu okul işi çıkmasaydı çoktan halletmiştimde. Kış gelince yine okul falan derken işlere vakit ayıramayacağım gelirim düşecek bir yandan da diyorum motora en çok öğrencilik vakti biniliyor kıyafet derdin yok birşey yok, yaz başladı başlayalı çalışmaktan motora doğru düzgün binemez oldum falan filan...
Yani iki ucu moklu değnek. Bak sordun nasıl dolduysam anlattım yoksa ser verip sır vermemekle alakası yok. Soran yokmuş desene. Çok öptüm hepinizi...
GorkeM
28 Ağustos 2007, 20:18
D C R
Bende şu an 125 yok cbf 150 var :pale:
Ama yinede 1-2 resim koyayım eskilerden....
http://img219.imageshack.us/img219/9192/motor2lv5.jpg
http://img187.imageshack.us/img187/7417/motord2kn9.jpg
http://img165.imageshack.us/img165/1079/cbr8wy1.jpg
http://img174.imageshack.us/img174/9603/cbr5hq2.jpg
praetorian
28 Ağustos 2007, 22:28
yuru be ertek...
emre abı hep buralardayım bak uzdun benı soran yok dıye...
alamazsanda hep derım kı vardır bı hıkmetı belkı daha hazır degılsındır fln o yuzden kafana takma fazla..
gorkem 30 eylul saat 420de ıstanbuldayım
dolayısıyla o hafta ıcınde bıgun bızım buraa gelırsın gıtmeden konustugumuz parlatma ıslerını yaparız:D
dgrmr
28 Ağustos 2007, 22:48
yuru be ertek...
emre abı hep buralardayım bak uzdun benı soran yok dıye...
alamazsanda hep derım kı vardır bı hıkmetı belkı daha hazır degılsındır fln o yuzden kafana takma fazla..
gorkem 30 eylul saat 420de ıstanbuldayım
dolayısıyla o hafta ıcınde bıgun bızım buraa gelırsın gıtmeden konustugumuz parlatma ıslerını yaparız:D
Yok yahu öylesine dedim onu. Hikmet konusunda haklısın bakalım ya sabır... Ertekin'le aynı gün değiştireceğim içime öyle doğuyor. Bu arada Ertekin sayesinde z750'ye de gözüm kaymıyor değil bakalım ne olacak...
NightMutlu
29 Ağustos 2007, 00:04
Cbr 125 in güncel fiyatı ne kadar ? Honda' nın kendi sitesinde 5.510 ytl yazıyor
FireStarteR
29 Ağustos 2007, 00:16
görkem noldu senin cbr'a cbf falan bizdemi değiştirsek motorları cbf daha güzelse öyle yapalım bizde:queen:
ultraukala
29 Ağustos 2007, 01:01
ertek sen naaptın abı
Motorda şişme konusuna kafam hiç yatmadı benim.Çok yüklenmesinden olabilir bilmiyorum.Yarış performanslarında neler yaşanıyor...Ayrıca artçılı yolculuklarımda arkamda babam olmadığı müddetçe her halta karışıyor.Özellikle çok samimi olduğum bir dostumla hiç sorun olmuyor yaklaşık 80kg olması lazım...Sabit 120ile gidebiliyorum...Ayrıca birbirimize o kadar çok alıştık ki o motoru babasından alamadığı zaman artçım oluyor ya da ben onun artçısı oluyorum vs..her türlü maks ve virajlarda yatmayı yapıyoruz.Hatta eskiden çok kourkuyordu ama artık virajlarda benimle birlikte yatabiliyor.Ve hiç yorulmuyorum.En son virajda ayaklık neredeyse değene kadar yatırmıştım...
Bu arada İstanbuldan dönerken Bursa'ya gelecekler görecekler Km tabelası var 3km orhangazi yazıyor o tabelayı gördüğümde hızım 150km idi...Ve görkem biliyor yağmurun ardından fırtınayı aldırış etmeden gazlamıştım Bursamın Yollarında...Orhangazi ilk lambalarına kadar o hızı korudum yaklaşık 5km kadar gittim tabelaya varana kadar da bi 3-4 dk gitmiştim.lambalara gelmem vesilesiyle yavaşlamak zorunda kaldım...Ama 6.vites motor 11bin devir civarında idi.Yol dümdüz idi göreceksiniz sizde...Çok tatlı şekilde o hıza çıktım ve korudum hızımı inanın çok şaşırdım...
Ayrıca istanbul trafiği mahfetti beni :) Görkem biliyor 2kere duramadım lambalarda bi keresinde de arabanın tekine arkadan kuyruk yaparak patlattım:mrgreen::mrgreen: Kendimi çok acemi hissettim ya istanbul'da Bursa topraklarına girdiğimde yalova dahil bunlara feci gazladım bütün hıncımı attım...:cherry:
özgür merak etme ya gelirim bi gün nolucak istanbul şurası :) Ben de tanışmak çok istiyorum artık görkemi yolcu etmeden şöle topluca bi etkinlik yaparız...Ertekin de z750sini alır o zamana kadar...Ayrıca çok uzun yazdım :) Okuyanların sabırlarına sağlık :rendeer:
GorkeM
29 Ağustos 2007, 14:56
NightMutlu
Evet 5.510... ama yine de bayileri aramanda yarar var... Bazıları kampanya yapabiliyor...
FireStarteR
Yok ya ne cbf'i.... cbr'ı hiçbirşeye değişmem.
ErTech
29 Ağustos 2007, 15:08
Yok yahu öylesine dedim onu. Hikmet konusunda haklısın bakalım ya sabır... Ertekin'le aynı gün değiştireceğim içime öyle doğuyor. Bu arada Ertekin sayesinde z750'ye de gözüm kaymıyor değil bakalım ne olacak...
Abi z 750 de göz kaydırılmayacak gibi değil ki :P ben 1,5-2 sene z 750'ye binip min 2008 olan bir 600 RR almayı planlıyorum. Tabi hayat bizi nelere çıkarır bilinmez ama düşüncelerim bunlar...
Senin durumuna üzüldüm... Kredi çekmek gerçekten sinir bozucu... Çünkü özgürlüğümü kısıtlıyormuş gibi hissettiriyor bana... Hayırlısı olsun diyorum...
Z 750 konusunda eğer fırsatını bulabilirsen bir üzerine otur inanılmaz... :cherry:
E.Gülbeyaz
29 Ağustos 2007, 17:40
ya gorkem abı senın suandakı motosıkletın ne ?? bı aralar motorunu vermıs mıydın hondaya sonra aldın mı verdın mı aklım karıstı :silent: bı de o aksam 180 km/h yapmısın onu neyle yaptın onu da merak ettım ??
GorkeM
29 Ağustos 2007, 17:43
şu anda cbf150 ama benim değil :P :queen:
praetorian
29 Ağustos 2007, 18:04
hangı aksam 180 yaptın lem:)
ultraukala..ıstanbul trafıgı acayıp ama alısıyo ınsan bı yerden sora:)
2 adım oteyı dusunursen sorun olmuyo:)
o cbfıda yakında 1 mılyara fln satarlar ya..kac bın km oldu lem
bı de ö.m. den motor hakkında bılgı versene ne durumdasınız..hayır fabrıkanın onunde yakıcaksan bekle ekımde kamerayla gelcem
cekerız vıdeoya..
doktor_12
29 Ağustos 2007, 19:15
slm beyler bende honda cbr almaı düşünüorum bişeye kafam takıldı bu cbr 125r--cbr125rr muhabbeti ne oluyo bunu açıklarsanız sevinirim hangisi daha iyi falan şimdiden tşk
GorkeM
29 Ağustos 2007, 19:29
Cbr125RR diye bir motor yok... Sadece Cbr125R var...
www.honda.com.tr
adresinden bilgi edinebilirsin...
FireStarteR
29 Ağustos 2007, 19:37
görkem senin söylediğin ayna olayını çözdüm biraz önce aynaları takıyodum tam kırdım bu sefer soldakini zaten göstermiyo bunlar orjinali daha güzel gösteriyo arkayı bence artık orjinal bi tane sağ ayna alıcam servisten.:salut:
D C R
30 Ağustos 2007, 01:07
Teşekkür ederim görkem abi resimler için :)
Çok güzeller ya :)
Motor turuncumu kırmızımı abi ? Anlayamadımda :)
ultraukala
30 Ağustos 2007, 02:22
Abi z 750 de göz kaydırılmayacak gibi değil ki :P ben 1,5-2 sene z 750'ye binip min 2008 olan bir 600 RR almayı planlıyorum. Tabi hayat bizi nelere çıkarır bilinmez ama düşüncelerim bunlar...
Senin durumuna üzüldüm... Kredi çekmek gerçekten sinir bozucu... Çünkü özgürlüğümü kısıtlıyormuş gibi hissettiriyor bana... Hayırlısı olsun diyorum...
Z 750 konusunda eğer fırsatını bulabilirsen bir üzerine otur inanılmaz... :cherry:
ertekin naptın abi z750den sora 600rr keser mi?saçmalama:mrgreen: ya z1000 olmalı ya da rr diyosan 1000rr bi de 08model 1000rr'lar yeni bir model olacak ;) unut sen 600rr falan yahu...
ultraukala..ıstanbul trafıgı acayıp ama alısıyo ınsan bı yerden sora:)
2 adım oteyı dusunursen sorun olmuyo:)
Ben süper alıştım ya:cherry: 15dk içinde arkadan kaynaştım passatın tekiyle :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Alışacak kadar vaktim olmadı zaten bi festicale giderken bi de dönerken sürdüm trafikte..Alışmak zor olmazda insanın bilmediği yolda sürmesi çok zor oluyor ya...Görkemn durduğu iki lambada duramadım :mrgreen::mrgreen: Bi tanesinde sıyrıldım geçtim bi tanesinde 20mt ileride durdum.Ayrıca kaynaştığım passattan sora fren mesafemde baya düşme oldu sanırm bilinç altım zorluyor beni..Makas atamıyordum onu dün gece aştım...130ilegiderken slalom yaptım 4araç arasından egsozu sürte sürte çok küfür yedim sanırım ama yapmam gerekliydi:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
GorkeM
30 Ağustos 2007, 04:15
D C R
Kırmızı....
ErTech
Ama haberin olsun Z750 ile 200 üzerine çıkamazsın... Çıksan da aşırı rahatsız olursun...
eheühe ortalığı karıştırayım biraz...
Bu arada lütfen sadece cbr'dan başka konular hakkında konuşmayalım....
Ama cbr hakkındaki mesajlarınızın arasına sıkıştırabilirsiniz. :P
RECOKARAP
30 Ağustos 2007, 06:26
eweeet bende döndüm turdan nihayet. ultraukala dün gece yani çarşamba saat 22:00 civarlarında setbaşı sineması civarında tombikin orda yemek yerken o mavi cıbırlı senmiydin acaba tam yanına gidiom vınnn gazladıı uçtu bide repsol vardı orlarda bi tane
neyse asıl soru şuu hafta sonu bursa gezisi yapıozmu arkadaşlar bursadan daha yeni geldim şuan zabahın körü ve ben bursaya motorla gitmeyi çok istiyom malum yollar süper bursa şahane gerisi hikaye
hafta sonu gidiosak detay bilgi verin hazırlanalım
D C R
30 Ağustos 2007, 13:45
ilk resimde turuncu gibi çıkmışta abi ondan sordum :)
ultraukala
30 Ağustos 2007, 14:28
eweeet bende döndüm turdan nihayet. ultraukala dün gece yani çarşamba saat 22:00 civarlarında setbaşı sineması civarında tombikin orda yemek yerken o mavi cıbırlı senmiydin acaba tam yanına gidiom vınnn gazladıı uçtu bide repsol vardı orlarda bi tane
neyse asıl soru şuu hafta sonu bursa gezisi yapıozmu arkadaşlar bursadan daha yeni geldim şuan zabahın körü ve ben bursaya motorla gitmeyi çok istiyom malum yollar süper bursa şahane gerisi hikaye
hafta sonu gidiosak detay bilgi verin hazırlanalım
ya off ben sana numaramı vermedim mi ya çok özür dilerim...Hem de görmüşsün beni insan gelir ya.:pale:..Bursa'da başka mavi cbr yok ki...
Carcharoth
30 Ağustos 2007, 14:51
ya off ben sana numaramı vermedim mi ya çok özür dilerim...Hem de görmüşsün beni insan gelir ya.:pale:..Bursa'da başka mavi cbr yok ki...
Bi aralar vardı :):pr::salut:
pixie
30 Ağustos 2007, 15:02
Cbr 125 in güncel fiyatı ne kadar ? Honda' nın kendi sitesinde 5.510 ytl yazıyor
bazı bayiler kampanya yapıyor 4.500 e bırakıyor ve 3.000 temiz sağlam 2. elde bulabilirsin
ultraukala
30 Ağustos 2007, 15:05
Bi aralar vardı :):pr::salut:
o bi aralar da ben akıllıbukart kullanıyordum ne yazık ki...
Ya okan sen nie sattın motorunu yahu...Sana ertekin'in motorunu alalım..:cat:Zannımca sen 600f falan almayacaksın...
tuğper
30 Ağustos 2007, 18:13
slm cbr 125 kullanım kılavuzunda;2 tip buji yer alıyor birisi standart diğeri ise isteğe bağlı olarak veriliyor.
bu 2.seçeneğin açıklamasında;uzun süreli ve yüksek hızlar için yazıyor ben 20000'de bunu taktım şuan 28000'deyim fakat bi fark hissetmedim sizce bunun farkı nedir bilen varmı.:cat:
bi fark yoksa 28000 bakım'da standart alıcam. tşk:cat:
GorkeM
30 Ağustos 2007, 18:56
Hissedeceğin kadar bi fark yaratmaz tuğper. Sadece ateşlemeyi yüksek hızlarda daha kolaylaştırır... Standart alabilirsin , ama benim gibi gazı kapatmayan biriysen performans için tavsiye edilen bujiyi kullanman daha yararlı olur.
ultraukala
31 Ağustos 2007, 01:00
Devrin yükselmesi hızlanıyormuş kullanan arkadasım söledi...
Bugün Mudanya dönüşü gidiyorum aşağıya motor başladı teklemeye kafayı kaldırdım ibreye bir baktım 130 limitördeyim.Vites yükselttim biraz daha bastım eğildim üstüne yine başladı teklemeye hayda dedim noluyo kafayı yine kaldırdım baktım 150limitör...1vites daha varmış attım altıya çok şaşırdım ya 4.vitesin 130yapmasına bugün iki sefer limitöre soktum makinayı...Az biraz arada sıkıştırmak iidir heralde :) Tabi piston çıkıp bi tarafıma girmezse :)
FireStarteR
31 Ağustos 2007, 15:27
ne 150si ya benim motor 140 ı geçmiyo valla 140 yaptım geçen gece 11 bin devire geldi daha nasıl gitsin motor.benim motorda bir problem var o zaman:silent:
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO