Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
GorkeM
22 Ağustos 2007, 20:32
Orjinal aynayla senin aldığın aynanın dişleri zaten ters... Çünkü dibinde ters somun kullanılıyor... O ters somunu çıkartıp takacaksın... O parlak somunların hepsini çıkart öyle tak... Meşgul olmasam fotosunu çekip koyardım , eğer yapamazsan koyarım.
savas11
22 Ağustos 2007, 21:41
selam millet..
Duydum ki bizim cbr cılar festivale gidiyomuş.Görkem le konuştum davet etti bende geliyorum tabi sizce bi sakıncası yoksa :) beraber çadırda kalırız artık.Ama ben cuma günü katılıyorum 1 gece kalıp dönüyorum.İşlerim için falan gelmiştim istanbula gelmişken bizimkilerle bi eğlenirim dedim hem..
FireStarteR
22 Ağustos 2007, 23:29
Orjinal aynayla senin aldığın aynanın dişleri zaten ters... Çünkü dibinde ters somun kullanılıyor... O ters somunu çıkartıp takacaksın... O parlak somunların hepsini çıkart öyle tak... Meşgul olmasam fotosunu çekip koyardım , eğer yapamazsan koyarım.
en diptekiler nasıl çıkıyo onu anlamadım ben onlar sabit değillmi:salut:
GorkeM
23 Ağustos 2007, 00:50
Hayır değil... Onları da çıkart öyle tak...
Marlboro Man
23 Ağustos 2007, 01:19
cbr 125 biçin çalınmaya kasko yapan sigorta firması varmı?varsa fiyat ne bilen varmı.Çalınma hariç kasko için 480 ytl fiyat verdiler.
ultraukala
23 Ağustos 2007, 01:25
cbr 125 biçin çalınmaya kasko yapan sigorta firması varmı?varsa fiyat ne bilen varmı.Çalınma hariç kasko için 480 ytl fiyat verdiler.
ben de bu kışa girerken düşünüyordum ama çok paraymış yahu...Özgür'e 600ytl fiyat çekmişlerdi zannedersem..çalınma da vardı içinde sanırım.Ama %100zam yapılmış haliydi çok fazla...:farao:
FireStarteR
23 Ağustos 2007, 03:47
Hayır değil... Onları da çıkart öyle tak...
valla anlamadım onlar nasıl çıkıcak sanki onlar çıkmıcakmış gibi duruyo baktım bu akşam.gerçi aldığım aynalarda pek içime sinmemişti orjinal ayna alıcam galiba en sonunda..
GorkeM
23 Ağustos 2007, 04:54
Nasıl istersen , olmadı getir takayım... Orjinal aynaları sanırım pahalıdır...
ErTech
23 Ağustos 2007, 10:12
Çalınma hariç için fena bir fiyat değil. Ben geçen sene yaptırmayı düşünmüştüm, çalınma hariç 650-700 arası teklifler gelmişti. Vazgeçmiştim tabi :)
FireStarteR
23 Ağustos 2007, 12:34
Nasıl istersen , olmadı getir takayım... Orjinal aynaları sanırım pahalıdır...
orjinali 46 ytl.aynalarını değiştirmiş olan birinin sağ aynası boştaysa öyle bir ayna alabilirim.
silivride oturduğum için biraz size uzak kalıyorum.yoksa gelirdim..:salut:
ultraukala
23 Ağustos 2007, 12:41
orjinali 46 ytl.aynalarını değiştirmiş olan birinin sağ aynası boştaysa öyle bir ayna alabilirim.
silivride oturduğum için biraz size uzak kalıyorum.yoksa gelirdim..:salut:
ne uzağı yahu sana uzak yok artık sen motorcu adamsın:rendeer: Lastiklerinin değebileceği her yer sana yakın artık:wiinkk::cat:
E.Gülbeyaz
23 Ağustos 2007, 12:57
evet artık ıstedıgın yere gıdebılırsın hem eglence olur motorla oyle gezılere gıtmek
ultraukala
23 Ağustos 2007, 12:59
evet artık ıstedıgın yere gıdebılırsın hem eglence olur motorla oyle gezılere gıtmek
İzin de çıktı:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
FireStarteR
23 Ağustos 2007, 13:50
bana kalsa gidicem istediğim yerede evdekiler izin vermiyolar..:cat:
saldir
23 Ağustos 2007, 13:53
İyi fiyat vermişler. Teklifi hangi firmadan aldığını sorabilirmiyim?
D C R
23 Ağustos 2007, 15:26
Mrb Arkadaşlar :)
Siteye daha yeni üye oldum.
Adım Haluk...
17 yaşındayım ve istanbulda yaşıyorum..
Son günlerde CBR125 hastalığım başladı ( tedavisi yok sanırım :) )
Sırf CBR125 için siteye üye oldum...
CBR125 hakkında baya bi araştırmalar yapıyorum...
Bu zamana kadar daha hiç motorum olmadı :)
Yaptığınız yorumlara göre CBR125'i yeni başlayanlar için uygun bir alet olarak gördüm :)
inşallah yakın bir zamanda 2.El bi Mavi CBR almayı düşünüyorum...
Bundan sonra inşallah bende aranızda olacağım...
Herkeze selamlar...
CBR'li günler dilerim... :rendeer:
GorkeM
23 Ağustos 2007, 15:47
D C R
Hoşgeldin , umarım motoruna kavuşursun...
FireStarteR
Haftaya silivriye gelme ihtimalim var.
FireStarteR
23 Ağustos 2007, 17:56
D C R
FireStarteR
Haftaya silivriye gelme ihtimalim var.
gelirsen haber ver bana görüşelim müsait olursan..ben selimpaşada oturuyorum.
ankara-svs
23 Ağustos 2007, 19:12
herkese merhaba
uzun uğraşlar sonunda çeşitli eğitimleri, ehliyet sınavını, direksiyon sınavını atlattıp emniyet müdürlüğüne kendimi attım. 3-4 gün gibi bir sürede ise ehliyetime kavuştum. veee bir aydan beri garajda örtünün altında beni bekleyen CBR me kavuştum. kask mont zaten hazırdı. sabah temkinli çıktım erken saatte işe geldim. iş yerinin garajına bıraktım, kilitledim ve akşamı bekledim. iş çıkışı birtürlü gelmek bilmedi çünkü ilk defa motorumla uzun bir yol alacaktım. 15 km ne kadar uzunsa o kadar işte. ankarayı bilenler bilir ulus dan yola çıktım sırasıyla opera, 19 mayıs stadı, son dönemlerde meşhur olan tandoğan meydanı, beşevler, aşti güzergahından eskişehir yoluna çıktım. oradan bilkente kadar gittim. motorun performansından memnunum 600 lük makinalar nasıldır kimbilir. en fazla 80 yaptım. zaten ehliyetim yeni hiç tecrübem yok. bence zaten hız önemli diil önemli olan etrafına baka baka gezinmek daha hoş.cumartesi kısmet olursa EFE Motora genel bir bakıma götürüp yağ buji fren gibi aksama baktıracağım sonra da uzun yol yapmak istiyorum. kim bilir belki iyi bir organizasyon olursa buluşuruz. neden olmasın di mi...
E.Gülbeyaz
23 Ağustos 2007, 19:18
tabı tabı ama uzun yola cıkmadan once bı sehır ıcınde veya normal yollarda 100 km vs. gıtmen lazım tecrubelı olman ıcın eger motoru tanımıyorsan motoru ogrenmen ıcın....uzun yol kacmıyorya her zaman cıkarsın uzun yola... :)
İzin de çıktı:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
evet sanada ızın verıyorum ıstedıgın yere gıdebılırsın...:P:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
praetorian
23 Ağustos 2007, 20:04
calınma 250 cc altı oldugu ıcın kapsanmıyor..
calınma harıc 480 cok ıyı fıyat..yannıs hatırlamıosam benım 380 400 ytl lık kaskomu ertesı yıl 650 ytl teklıf vermıslerdi..
dolayısıyla bence yaptırın:)
hatta yaptırdıktan sora acentenızın telefon numarasını omden bana atarsanız cok sevınırım..
gecmıs sayfalardaydı ama olsun cevap verelım:)
E.Gülbeyaz
23 Ağustos 2007, 21:59
250 cc altı calınma kaskosu olmaması bence bıraz sacma .... ama kotu bıseyy...her motosıkletın basına kaza gelmeyebılır ama calınabılır.....
praetorian
24 Ağustos 2007, 03:05
soylekı..
hafıf motorların calınma olasılıgı daha fazladır..
ayrıca 125 cc motorların genellıkle degerlerı dusuk oldugu ıcın sıgorta sırketlerı ugrasmak ıstemez..(sahsı fıkrım dogrulugu konusunda bı fıkrım yok)
ben cbrı almadan once 125 cc ye ısvıcre sıgorta polıce yapıyodu fakat sanırım basa cıkamayıp bıraktılar..
RECOKARAP
24 Ağustos 2007, 13:37
bu hafta sonu sarıyerdeki festivala kimler gelio. bide nerde bu festival tam olarak. bende gelcam grup oluşturup beraber takılırız umarım
FireStarteR
24 Ağustos 2007, 14:03
beyler dün gece motorla küçük bir kaza yaptım. benim suçum yoktu araba sinyal vermeden önüme kırdı.bende sol arka tarafına vurdum mecburen.allahtan yavaş gidiyodum bana ve artçıma fazla bişey olmadı.sadece bikaç ufak sıyrık var.motorunda ön freninin o tutma demiri kırıldı.ön sağ sinyal yerinden çıktı.ön kafadada farın sağında boyası kalktı acaba bu parçaların fiyatları nedir?? fren demiri ne kadar? bunları biliyosanız yardımcı olursanız sevinirim..
onr.sual
24 Ağustos 2007, 14:25
beyler dün gece motorla küçük bir kaza yaptım. benim suçum yoktu araba sinyal vermeden önüme kırdı.bende sol arka tarafına vurdum mecburen.allahtan yavaş gidiyodum bana ve artçıma fazla bişey olmadı.sadece bikaç ufak sıyrık var.motorunda ön freninin o tutma demiri kırıldı.ön sağ sinyal yerinden çıktı.ön kafadada farın sağında boyası kalktı acaba bu parçaların fiyatları nedir?? fren demiri ne kadar? bunları biliyosanız yardımcı olursanız sevinirim..
benim de debriyaj levyem kırılmıştı.yetkili servis fiyatı 16 ytl.fren de aynıdır tahminimce.geçmiş olsun.lastiğin geldi mi?
E.Gülbeyaz
24 Ağustos 2007, 14:49
bunların hepsını gorkem bılıyordur mecburen onu bekleyeceksın....:)
u_baydur
24 Ağustos 2007, 15:08
en fazla 80 yaptım. zaten ehliyetim yeni hiç tecrübem yok. bence zaten hız önemli diil önemli olan etrafına baka baka gezinmek daha hoş.
maşallah sen etrafa bakınabiliyorsun... ben; hıza, devire, yoldaki çukura, yandaki yayaya, önümü, arkamı, sağımı, solumu kuşatan arabalara bakmaktan hiç bir yere bakamıyorum. :) zaten kaskla ne kadar bakılabiliyor ki; at gözlüğü gibi bişey bu kask...
Melihce
24 Ağustos 2007, 15:14
zaten kaskla ne kadar bakılabiliyor ki; at gözlüğü gibi bişey bu kask...
Aaa oyle deme valla ben motordan sonra arabaya bindigimde esas gorusun bu kadar dar oldugundan sikayet ettim :silent: On camlarin etrafindaki metal aksam, silecekler, dikiz aynasi, hatta hatta kaput bile gorusumu engelliyor gibi geldi vallahi :cyclopsan Motor uzerinde gorus bence cok daha rahat, bir de baykuslar gibi kafamizi 360 derece cevirebilsek tam super olurdu :queen:
FireStarteR
24 Ağustos 2007, 15:28
benim de debriyaj levyem kırılmıştı.yetkili servis fiyatı 16 ytl.fren de aynıdır tahminimce.geçmiş olsun.lastiğin geldi mi?
16 ytl iyi o zaman ucuzmuş geriye sinyal tamiriyle boya kaldı. lastik daha gelmedi ama gelir bugün falan heralde acelesi yok.:cat:
RECOKARAP
24 Ağustos 2007, 16:03
maşallah sen etrafa bakınabiliyorsun... ben; hıza, devire, yoldaki çukura, yandaki yayaya, önümü, arkamı, sağımı, solumu kuşatan arabalara bakmaktan hiç bir yere bakamıyorum. :) zaten kaskla ne kadar bakılabiliyor ki; at gözlüğü gibi bişey bu kask...
sanırım haklısın bende motor kullanırken etrafı çok fazla seyredemiyorum saydıın sebeplerden ötürü. Bu yüzden olsa gerek sık sık yollarda sapakları geçiyorum bu yüzden 100 lerce kilometre fazla yol gitmişimdir heral de:D
Melihce
24 Ağustos 2007, 16:39
sanırım haklısın bende motor kullanırken etrafı çok fazla seyredemiyorum saydıın sebeplerden ötürü. Bu yüzden olsa gerek sık sık yollarda sapakları geçiyorum bu yüzden 100 lerce kilometre fazla yol gitmişimdir heralde:D
Bence bu konuda ayni davranisi sergilemeyi surdurmelisiniz. Zira yol ayrimlarini son dakikada farkedip trafigin akisina hic dikkat etmeyen kisiler aniden serit degistirip kazaya sebebiyet verebiliyorlar!! Bir keresinde TEM'de bu sekilde arac kullanan bir şahsın aracının tamponu ile motorumun ön tekeri arasında 15-20cm'ye kadar inmişti fark!! Aman diyeyim kavşaklarda ve yol ayrımlarında kat kat dikkatli olun arkadaşlar ve gerekiyorsa bir sonraki kavşaktan çıkma pahasına da olsa trafiğin akışını tehlikeye atmadan yolunuza devam edin.. Tabi benim tavsiyem olur bu, harcanacak benzin parası ile sebep olunacak sakatlık/ölüm riskleri arasındaki dengede hangisinin seçileceği kararı insanlara kalmış..
RECOKARAP
24 Ağustos 2007, 17:12
Bence bu konuda ayni davranisi sergilemeyi surdurmelisiniz. Zira yol ayrimlarini son dakikada farkedip trafigin akisina hic dikkat etmeyen kisiler aniden serit degistirip kazaya sebebiyet verebiliyorlar!! Bir keresinde TEM'de bu sekilde arac kullanan bir şahsın aracının tamponu ile motorumun ön tekeri arasında 15-20cm'ye kadar inmişti fark!! Aman diyeyim kavşaklarda ve yol ayrımlarında kat kat dikkatli olun arkadaşlar ve gerekiyorsa bir sonraki kavşaktan çıkma pahasına da olsa trafiğin akışını tehlikeye atmadan yolunuza devam edin.. Tabi benim tavsiyem olur bu, harcanacak benzin parası ile sebep olunacak sakatlık/ölüm riskleri arasındaki dengede hangisinin seçileceği kararı insanlara kalmış..
haklı oldunu vurgulamak isterim. ben 100 lerce kilometre daha yol gitmeye razıyım. benim canım tatlıdır. Hee görkem bide sana bişi sorcam benım motorda bi tutarsızlık var anlam veremedim bi şekilde. Debriyaj nerdeyse son noktada devreye giriyo yaaa annatamıcam sanırım barışarock festivalinde görüşürsek bi göz atarsın kardeşim
u_baydur
24 Ağustos 2007, 17:24
sanırım haklısın bende motor kullanırken etrafı çok fazla seyredemiyorum saydıın sebeplerden ötürü. Bu yüzden olsa gerek sık sık yollarda sapakları geçiyorum bu yüzden 100 lerce kilometre fazla yol gitmişimdir heral de:D
:cat: aynen... hatta+252525
arkadaşlar bu arada cıbırımı satmayı düşünüyorum... ehliyetim yok diye bahçede yatıyor. o da kötü oluyo tabi. satarsam ehliyet alınca bi hyo almayı düşünüyorum, satamazsam, cıbırla devam... :)
ilan da aha bu; http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4674331
hem foruma hiç resmini de koymamıştım. bu bahaneyle görmüş olacaksınız cıbırımı...
---ayrıca;
yarın ehliyet sınavım var ; hani bana başarılar?? :)
FireStarteR
24 Ağustos 2007, 18:23
onr.sual kardeşim sağol lastik biraz önce geldii:rendeer:çok teşekkürler
görkem nerelerdesin ya seni bekliyorum benim motorla ilgili bir yardımcı olsan iyi olcak.:cat:
onr.sual
24 Ağustos 2007, 18:38
bişey değil cihan.gule gule kullan.gorkem festival de.2 gunden once gelmez
FireStarteR
24 Ağustos 2007, 21:44
bişey değil cihan.gule gule kullan.gorkem festival de.2 gunden once gelmez
beklicez artık ne yapalım.motora nazar değdi heralde benim geçen hafta durduğu yerde çarptılar dün gecede ben kaza yaptım.soğudum motordan çok bu olaylardan sonra..:salut:
praetorian
24 Ağustos 2007, 23:27
yan grenajda sadece stıcker cızıldıyse bosver oynama grenaj cok pahalı..
sınyallerde sadece yerınden cıkmıssa takılır oda sorun degıl..
yok kırılmıssa sırkecıde cok guzel sınyaller vardı
en olmadı gıttı gıdıyordan fln 2.el sınyaller var..
merak etme yani..
bide bu kadar cabuk soguma daha yenı baslıyosun..
ben,
durup dururken motorumu yerde uzerınde bı kamyonetle buldum..
durup dururken on fren kıtlendı(cbrda degıl bu) motorla suruklendım(kı bole bı olayda gormedım hıc daha)
durup dururken araba sola dondu arabaya yandan carptım..
vs vs..
bunlar var..
ıstanbulda motor kullanırken 1 adım degıl 2 adım otesını dusunmek gerekıyo..
genç kaptan
25 Ağustos 2007, 00:09
o topikten artık sıkıldım
FireStarteR
25 Ağustos 2007, 00:30
yan grenajda sadece stıcker cızıldıyse bosver oynama grenaj cok pahalı..
sınyallerde sadece yerınden cıkmıssa takılır oda sorun degıl..
yok kırılmıssa sırkecıde cok guzel sınyaller vardı
en olmadı gıttı gıdıyordan fln 2.el sınyaller var..
merak etme yani..
bide bu kadar cabuk soguma daha yenı baslıyosun..
ben,
durup dururken motorumu yerde uzerınde bı kamyonetle buldum..
durup dururken on fren kıtlendı(cbrda degıl bu) motorla suruklendım(kı bole bı olayda gormedım hıc daha)
durup dururken araba sola dondu arabaya yandan carptım..
vs vs..
bunlar var..
ıstanbulda motor kullanırken 1 adım degıl 2 adım otesını dusunmek gerekıyo..
ön farın yanı çizildi biraz boyası kalktı ama kırılma yok grenajda.
sinyalde dibinden çıktı şu anda sinyal çalışıyo.
motor önemli değil bana bişey olmadı ona sevindim zaten
bu araba sola dönünce çarpma olayı motor kullananların çoğuna oluyo galiba.:salut:
praetorian
25 Ağustos 2007, 02:19
sınyal yerıne takılır buyuk ıhtımalle ozaman..grenajı bosver nazarlık olsun cok buyuk degilse..
soldan carpma olayı ıse aslında hata bızde de var arabaların dıbıne cok gırınce kor noktada adam goremıyo senı(benım kazam oyleydı aldıktan 1 ay sonra) zaten adam ozur dıledı ben ozur dıledım sora gıttı:)
komık bı gundu..
neyse..
FireStarteR
25 Ağustos 2007, 14:34
grenaj nazarlık olcak gibi gözüküyo.düştükten sonra farkettim bizim motorlar sağlammış ya baya hiç bişey olmadı valla.:P
E.Gülbeyaz
25 Ağustos 2007, 14:40
eee bosuna mı demısler honda hayat onda dıyen adam bısıler bılıyo heralde :mrgreen:
RECOKARAP
26 Ağustos 2007, 07:18
Arkadaşlar bunları sadece yazmak istediğim için yazıyorum....
Cuma günü işten çıkıp biraz hazırlık yaptıktan sonra topikten tanıştıım ve barışarock festivaline katılacak olan arkadaşları görmek için, her ne kadar müzik tarzıma aykırı olsada rock festivaline gittim. Akşam gayet güzel geçti moderatörümüz oğulcan, görkem, akın, buğra, semih, savaş ve belki yazmayı unuttuğum arkadaşlarla hoş bi gece geçirdik. (gerçi herkez erkenden pinekledi ama :)) gecenin ilerleyen saatlerinde uyku bastırdı ve oğulcanın çadırında uyuduk. öğlene doru kalktım ve hafta sonu festival dışındaki planlarım için eve dönmek üzere yola çıktım. Görkem ve semihinde dışarda işleri vardı birlikte çıktık. Eve geldim ve büyükçekmecede bi arkadaşımı ziyarete gittim akşam üzeride silivrideki başka bi arkadışa gittim ve orda çok geç saatlere kadar takıldım sabaha karşı 4 de silivriden yola çıktım ve semtim olan fatihe gelirken beni çok etkileyen şu olayla karşılaştım. Pevgeot 106 üstü açık fıstık yeşili bir araba ve onun arkadaşı olan kawasaki ninja sahibii iki arkadaş yola çıkmışlar. Tam vakıf gureba hastanesi onunde motorlu arkadaş bi taksiye arkadan çok kötü biçimde çarpmış. Taksinin arkası bitmiş motor yolun kenarında hurda yığını şeklindeydi. Bunları gördüümde hemen motorumu caddenin arkasındaki sevis yoluna çektim montumu ve kaskımı çıkardım ve hemen olay yerine koştum. dizlerimin titremesine engel olamıyodum. motoru kullanan arkadaş kasksızmış arkadaşlar. ağlamaklı oldum motora baktım kaskız sürünün hastanede oldunu sölediler kafası açılmış kolunda çok sayıda kırık oldunu sölediler. gözlerime engel olaamadım. nasıl kasksız çıktın nasıııııl. arabayı kullanan arkadaşına gittim yere kapaklanmış polisi bekliyodu çok kötü durumdaydı. kaskız demim nasıl çıktınız nasııl. hiç korumasu yokmuş ne mont ne bellik ne dizlik. kısa mesafeymiş yolları mazere bakın yaa. arkadaşlar kurbanınız oliim korumasız binmeyin şu makieneye taa silivriden geldim evime 1 kilometre kala bu olayı görünce psikolojim gerçekten dağıldı. şuan festivalin bugünkü gezilerin yorgunluğundan hemen uyumak istiyodum ama bu kazayı görünce dünyam yıkıldı uyku felan kalmadı. lütfen ama lütfen koruma olayını dikkate alın mesafe ne kadar kısa olursa olsun. forumu bu uzun sayılacak yazıyla bira meşgul ettim ama idare edin. beni çok derinden yaraladı. hastane hemen evimin karşısında gidip teselli vermek istiyorum şuan ama ben çok duygusalım sanırım hemen gözlerim doluyo teselliden ziyade panik yaratıcamı düşünüyorum oturcam burda yapcak bişi yok. lütfen ama lütfen full koruma.
praetorian
26 Ağustos 2007, 18:01
bunu yazdıgın ıyı olmus..
her zaman koruma cok onemli..
2 kere kaza(msı) yaptım
2sındede koruma olan yerlerım zarar gormedı..
son kazamda sadece ayakkabım yoktu(kı hala yok) bılegım burkuldu baya bi..ve hala zorladıgımda bılegım acıyo..
dolayısıyla en ufak olayda bıle eksık olmamalı her koruma tam olmalı...
brk_ertk
26 Ağustos 2007, 22:29
http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4686349 agalar bu motorda bişey warmıdır acaba?
praetorian
26 Ağustos 2007, 23:01
"yol tutus ve frenaj artmıs" ve "gorenler 600luk sanıyo" kısımlarını sallamıs
onun dısında zaten resımden motor alınmaz..
Lebowski
26 Ağustos 2007, 23:04
http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4686349 agalar bu motorda bişey warmıdır acaba?
alacaksan orjinal lastigide veriyormuş bak mutlaka deiştir hiç olmamış o lastik yada önede bi lastik uydur görüntü çok berbat :mrgreen:
onun dısında zaten resımden motor alınmaz..
ya acaba otolar gibi motorlar içinde kurulan 2. el pazarlarda var mı varsa nerelerde gidip canlı canlı görsek netten olmuyo böle
E.Gülbeyaz
27 Ağustos 2007, 00:48
motosiklet galerisine gidebilirsin....bazı yerlerde var mesela sahıbınden.com da ılanın basında kırmızı m ısaretı bunu gosterır galerınındır gıdıp gorebılırsın...anca oyle...
TuVNeRa
27 Ağustos 2007, 01:40
Hayatımda bisiklet hariç iki tekerlekli taşıt sürmedim. 11 yıllık B sınıfı aktif şoförüm.
Heves ettim motorsiklet sürüp ehliyetini almaya.
Acemiliği atmak için bu motoru almamı tavsiye eder misiniz?
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO