Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Carcharoth
10 Ağustos 2007, 20:27
herkese merhaba demek istiyorum
motora yeni başlıyorum ve cbr 125r de karar kıldım. buna en önemli etken ise açılmış olan bu topictir. görkem arkadaşa teşekkür ediyorum. ehliyetimi haftaya alacağım için henüz binemedim garajda uyuyor bizim kırmızı şeytan:wiinkk:
ankaradan arkadaşlar varmı acaba tanışmak isteyen?
Güzel tercih CBR 125 yeni başlayan birisi için ideal bir motor. Ehliyetini almadan binmediğin içinde tebrik ediyorum. Ben dayanamıyordum. Boşver alana kadar binmemek en iyisi :cat:
slm arkadaşlar benm motorun zinciri bollaştı galiba.. gazı bıraktığım zaman giderken zincir gri demire değiyo. acaba ayarını ben yapabilirmiyim zincirin..:salut:
bide motorun yağını kaç kmde değiştirmem gerekiyo acaba..:silent:
Zincir ayarını serviste yaptırırsan daha iyi olur. İki tarafıda aynı oranda sıkmazsan motor sağa ya da sola doğru çekme yapıyor. Sonra fazla gerersin bu sefer iyice haşat olur zincirin. En güzeli servis :cat:
Motorun yağı her periyodik bakımda değişiyor.
Sırasıyla ;
1000 km,
4000 km,
8000 km,
12000 km....
İlk bakım 1000 de sonra 4000 km de bir.
ertek..
29 eylul 5 te bınıyorum ucaga aksam
1 ekım gece 1 de ıstanbuldayım:D
29 saat ucus saat farkları fln derken nerdeyse 2 gun yolda olucam
:D
sole yaparız
gorkem bmwden test ıcın 2 motor ayarlar(gecen seferden sozu vardı bak hatırlatıyorum tekrar)
3 motor takılırız..
test gunu ılan ederız
motorlar
z750
f800s
umudum k1200s
fikir parlak..
bos vakıt olunca kafasında ınsan cok sey kuruyo:D
Özgür valla topic'e girerken senin adını gördüm. Ulen ne zaman geliyo acaba bu çocuk bi sorayım dicektim zaten yazmışsın :) Nasıl oraları tavsiye edermisin :) Geldiğinde k1200s 'i alırsın artık :P:)
Jedi-Knight
10 Ağustos 2007, 21:54
selamlar ben forum dh dan Jedi-Knight bu foruma yeni üye oldum baya güzel arkadaşlıklar var buradada. Bende 1-2 ay içersinde alıcam CBR 125R size aklıma takılan bütün soruları sormak istiyorum bana umarım yardımcı olursunuz :)
1. si bu motor vitesleri nereden değiştiriliyor?
2. si hayatımda hiç vitesli motor kullanmadım zorluk çekermiyim?
3. bunun siyah beyaz bi rengi var internetten baktım ama TR sitesinde yok acaba galerilerde varmıdır o renkten?
http://www.raptorsandrockets.com/images/Honda/2007_Honda_CBR125R_r.jpg
Şimdiden herkeze teşekkürler..
immortalboss
10 Ağustos 2007, 22:25
selamlar ben forum dh dan Jedi-Knight bu foruma yeni üye oldum baya güzel arkadaşlıklar var buradada. Bende 1-2 ay içersinde alıcam CBR 125R size aklıma takılan bütün soruları sormak istiyorum bana umarım yardımcı olursunuz :)
1. si bu motor vitesleri nereden değiştiriliyor?
2. si hayatımda hiç vitesli motor kullanmadım zorluk çekermiyim?
3. bunun siyah beyaz bi rengi var internetten baktım ama TR sitesinde yok acaba galerilerde varmıdır o renkten?
Şimdiden herkeze teşekkürler..
cevap:viteslerin nerden değiştirileceğini ehliyet alırken öğreniceksin ehliyetin yoksa binme derim! solda ayağının altındaki çomaktan değişio:D
cevap2:ilk başlarda zorluk çeksen de sonra alışırsın diye tahmin ediyorum.
cevap3:tam olarak bilmiyorum ama yeni kasa daha gelmedi sanırım(bende yeni üye oldum mağdur görün:D)
praetorian
10 Ağustos 2007, 22:37
bu yenı kasa renklerınden bu sene yok..
okan gelınce ole bı ımkanım olmıcak
motor alma sansım yok cunku para bırıktıremez ınsan burda..
cbrımla 1 sene daha gecınıcez buyuk ıhtımal..
zaten maddı ımkan olsa bıle bıraz beklerdım 4 aya yakın motor kullanmadım bazı reflekslerım zayıflamıstır..
hele burdakı trafıktten sora(adamlar tuvalete bıle arabayla gıdıyo ama trafık yok) ıstanbul yıne hayvanat bahcesı gıbı gelıcek..
bıraz once sansıma ucus saatlerım degıstı daa kısaldı yolculuk:D
amerıka soruna gelıyım:
ınanılmaz medenı ınanılmaz gerızekalı ınanılmaz ıyı yasayan ınanılmaz ıyı para kazanan(dusunun ayda 1300 dolar kazanıyorum) obez ınsanlar..
kı sole solıyım gecenlerde small tshırt aldım kı tanıyanlar yada resımden gorenler small bı adam olmadıgı bılır:D
garıp bı yer..
ama ınsan kesınlıkle evını cok ozluyo..
yanı bı kez daha sorsalar mumkunse ıstanbulu secerdım..
ha ıyı yanları varmı...onlarda cok..
calısma hayatına bakıs acım cok degıstı..
ucuz bı yer..
ıngılızcem ıyıydı daha ıyı oldu saolsunlar:D
ole yanıi:D
whitemane
10 Ağustos 2007, 23:45
praetorian work and travella mı gittin?
Jedi-Knight
11 Ağustos 2007, 00:14
cevap:viteslerin nerden değiştirileceğini ehliyet alırken öğreniceksin ehliyetin yoksa binme derim! solda ayağının altındaki çomaktan değişio:D
cevap2:ilk başlarda zorluk çeksen de sonra alışırsın diye tahmin ediyorum.
cevap3:tam olarak bilmiyorum ama yeni kasa daha gelmedi sanırım(bende yeni üye oldum mağdur görün:D)
hocam bazılarında elle değiştiriyodun sanki yoksa benmi yanlış biliyorum :)
schism
11 Ağustos 2007, 00:18
hocam bazılarında elle değiştiriyodun sanki yoksa benmi yanlış biliyorum :)
eski amerikan arabalarında elle değişen vitesler vardı galiba :)
senin bahsettiğin debriyaj olmasın. vitesli motorlarda debriyaj sol eldedir. ona basarak ayakla vites değiştirilir :)
Jedi-Knight
11 Ağustos 2007, 00:27
eski amerikan arabalarında elle değişen vitesler vardı galiba :)
senin bahsettiğin debriyaj olmasın. vitesli motorlarda debriyaj sol eldedir. ona basarak ayakla vites değiştirilir :)
hehe walla dediğim gibi baya scooter sürdüm ama vitesli motor hiç ne kullndım nede ilgilendim :) demek bu R1 felanda ayakla değişiyo :P
schism
11 Ağustos 2007, 00:37
ayakla arkdaşım evet açıkcası benim bildiğim elle değişen bi motor vitesi yok :D arabada ise debriyaj ayakla vites elle, motorda debriyaj elle vites ayakla. böle bi ters orantı var işte:)
Jedi-Knight
11 Ağustos 2007, 00:41
ayakla arkdaşım evet açıkcası benim bildiğim elle değişen bi motor vitesi yok :D arabada ise debriyaj ayakla vites elle, motorda debriyaj elle vites ayakla. böle bi ters orantı var işte:)
anladım arkadaşım sağol :wiinkk:
bu arada hangi ayakla değişiyo vites sağdır inş :)
schism
11 Ağustos 2007, 00:44
viteste sol ayakla değişiyor:) ama alışınca sağın solun farketmediğini anlıcaksın gerçi benimde motorum yok ama sürmüşlüğüm var idi :)
solmuydu yau :silent:::blusssh:
tabi ki de sol yaw sağ ayakla ters oluyo sol elle debriyaj sol ayakla vites:mrgreen:
Jedi-Knight
11 Ağustos 2007, 00:49
cbr 125r da debriyaj varmı?
schism
11 Ağustos 2007, 00:50
evet vitesleri otomatik olmadığı için var..
ahd287
11 Ağustos 2007, 01:05
Arkadaşlar merhaba;
ufak bir sorum var
dün cbr 125 aldım 2. el
bugün ilk test sürüşümü yaparken kontagı cevirdikten sonra motoru calıştırmak için dügmesine bastım motor calıştı ama elimi dügmeden cektikten 4-5 saniye sonra kendiliginden stop etti sonra tekrar işlemleri baştan yaptım ve bu sefer biraz da gaz verdim bir problem olmadı
acaba
1. Aküde problem olabilirmi
2. Dügmeyi kaç saniye basılı tutmak gerekir ( acaba erkenmi cektim elimi ?)
ultraukala
11 Ağustos 2007, 01:33
Ya allah aşkına çok saçma sorular geliyor ya biraz düşünün arkadaslar...Araştırın daha doğrusu kendinizi kötü durumlara sokuyorsunuz burada...O yüsden biraz çaba sarfedin öğrenmek için herşeyin hazırını beklemeyin...
ahd287
11 Ağustos 2007, 01:36
Teşekkürler ultraukala arkadaşım bende bir problem var sanmıştım
bu arada hayatında ilk kez motorsiklet kullanmış birisinin heyecanına maruz gör bu saçma sorumuzu ve sen yinede böyle bir cevab yazacagına bir şey yazma birdaha ki sefere
ultraukala
11 Ağustos 2007, 01:39
Teşekkürler ultraukala arkadaşım bende bir problem var sanmıştım
bu arada hayatında ilk kez motorsiklet kullanmış birisinin heyecanına maruz gör bu saçma sorumuzu ve sen yinede böyle bir cevab yazacagına bir şey yazma birdaha ki sefere
kusura bakma ama açıkçası seni düşünerek yazmamıştım bunu...Jedi-Knight nickli üye abartmış olayı yok debriyaj varmı yeri nerede falan inan seni görmemiştim bile yazarken...
SeRHaTeKiNci
11 Ağustos 2007, 01:43
Arkadaşlar merhaba;
ufak bir sorum var
dün cbr 125 aldım 2. el
bugün ilk test sürüşümü yaparken kontagı cevirdikten sonra motoru calıştırmak için dügmesine bastım motor calıştı ama elimi dügmeden cektikten 4-5 saniye sonra kendiliginden stop etti sonra tekrar işlemleri baştan yaptım ve bu sefer biraz da gaz verdim bir problem olmadı
acaba
1. Aküde problem olabilirmi
2. Dügmeyi kaç saniye basılı tutmak gerekir ( acaba erkenmi cektim elimi ?)
Motorun rölantisi düşüktür.. Ona bi baktır istersen Honda servisinde..
Jedi-Knight
11 Ağustos 2007, 01:53
kusura bakma ama açıkçası seni düşünerek yazmamıştım bunu...Jedi-Knight nickli üye abartmış olayı yok debriyaj varmı yeri nerede falan inan seni görmemiştim bile yazarken...
siz benden çok daha bilgilisiniz motor hakkında ancak benim en ufak fikrim dahi yok.. Hatta o vites olayınıda ilk defa bana yardımcı olan arkadaş sayesinde öğrendim ona çok teşekkür ederim.. Bence sizde eleştiri yapacağınıza bilmeyen arkadaşlara bildiklerinizi öğretirseniz çok daha hayırlı bi iş yapmış olursunuz :wiinkk:
Bu yeni kasa renkler ne zaman TR de olur walla resmen aşık oldum bu motora bu rengi olmazsada almam gibi bişe :) 2007 yazıyor ama anlamadım neden bu sene yok?
ultraukala
11 Ağustos 2007, 02:37
siz benden çok daha bilgilisiniz motor hakkında ancak benim en ufak fikrim dahi yok.. Hatta o vites olayınıda ilk defa bana yardımcı olan arkadaş sayesinde öğrendim ona çok teşekkür ederim.. Bence sizde eleştiri yapacağınıza bilmeyen arkadaşlara bildiklerinizi öğretirseniz çok daha hayırlı bi iş yapmış olursunuz :wiinkk:
Bu yeni kasa renkler ne zaman TR de olur walla resmen aşık oldum bu motora bu rengi olmazsada almam gibi bişe :) 2007 yazıyor ama anlamadım neden bu sene yok?
Siz sanırım motor almayacaksınız çünkü önümüzdeki 1senelik ürünler açıklandı ne yazık ki yok böle bir renk ve model...Bize hala eski kasaları kakalıyorlar.O yüsden öğrenmeye çalışıp da boşunuza kafanızı karıştırmayın...İllaki motosiklet kullanmayı öğrenmek istiyorsanız gidin bir sürücü kursuna işi ehline bırakın...:wiinkk::cat:
Shrieker
11 Ağustos 2007, 03:35
Yukardaki siyah beyaz modelin de , kafa grenajı beyaz olacak şekilde değiştirmişler.Buradan bakabilirsiniz: www.honda.ca .Bence daha güzel olmuş.
GorkeM
11 Ağustos 2007, 06:18
Evet ama herkes gelip tek mesajda debriyaj nerede diye sorsaydı bu forum 400 sayfa değil 4.000 sayfa olurdu... Ayrıca debriyaj sağda mı solda mı bunların hepsini ehliyet kursunda öğreneceksin burada anlatılmayla hiçbirşey öğrenemezsin...
Fakat çok merak ediyorsan söyleyeyim...
Vites sol ayaktadır.
Arka fren sağ ayaktadır.
Ön fren sağ eldedir.
Debriyaj sol eldedir.
Cbr 6 viteslidir.
Vitesler aşağıdan yukarıya 1-boş-2-3-4-5-6 şeklindedir.
Gerisini kursta öğrenirsin.
Bu arada , 2007 kasa avrupada satılıyor ama bu yıl Türkiyeye gelmeyecek.
Yarışçılar vitesi elle değiştirir... Bu shifter denilen bir aletle mümkün olur. Tıpkı F1 arabalarındaki direksiyonun arkasındaki sisteme benzer. Bu sayede yüksek devirde pürüssüz vites değişimine olanak sağlanır.
(dusunun ayda 1300 dolar kazanıyorum)
Gelince yeni bi motor almazsan döverim :P
praetorian
11 Ağustos 2007, 09:56
burda baya bı kasta yapıoum gokmen zorlanırsın yanı:D
kazanıyorumda nereye gıdıyo para bılmıyorum bak..
bu herıfler kazıklıyomu lan yoksa bızı alllllaaaaaaaa
not:cbrın 6.vıtesı ıse yaramaz:D
parolayı bılırsenız o ayrı
dımı gorkem
ha buarada evet work and travele gıttım
Jedi-Knight
11 Ağustos 2007, 12:26
Ya neden böyle güzel renkleri TR ye getirmezler anlamıyorum..
schism
11 Ağustos 2007, 12:57
.
Yarışçılar vitesi elle değiştirir... Bu shifter denilen bir aletle mümkün olur. Tıpkı F1 arabalarındaki direksiyonun arkasındaki sisteme benzer. Bu sayede yüksek devirde pürüssüz vites değişimine olanak sağlanır.
eyvallah @GorkeM bunu da öğrenmiş olduk :)
Jedi-Knight
11 Ağustos 2007, 13:31
eyvallah @GorkeM bunu da öğrenmiş olduk :)
hehe evet benimde bahsettiğim buydu varmış demek :)
ultraukala
11 Ağustos 2007, 16:29
http://www.youtube.com/watch?v=3AXLzyiI7CE&mode=related&search=
yunanistandan kadın sürücü vakası...öldüm gülerken.Sanırım güzel oldukları kadar gerizekalılar da...
Bi yalovamotofest yaptım geldim gece gece...1saat durdum kısacık muhabbet ettim görkem ile onlar demleniyorlardı :salut: benim dönmem gerekliydi maalesef...Yemek yedim vardım eve..Gece gece 200km çevirdim yahu.Bu arada yalova-bursa arası yollar çok güzel arada bozuluyor ama pek deil...Bi de görkem ve ertech bilir dikkat tehlikeli virajlı yol :queen::queen::queen: Gece gece süperdi yahu virajlar...3000bin km'yi devirmiş oldum cabbarımla:bounce: 6temmuz 19:00 civarlarında teslim almış olduğum cabbarımla 36-37günde 3000km çevirmiş bulunmaktayım...:bounce: Nice kmlere inş...Sorunsuz maşallah tıkır tıkır gidiyor....150km/h hıza çıkabildim gelirken otomobil şoförü sağolsun kestim hızımı kamyonu sollayacağım die:farao: Aynı yolda ilk aldığım gün 5km/h lik bir farkla 155yapmıştım...
Jedi-Knight
12 Ağustos 2007, 01:50
bu kesin sarhoş ya olamaz bu kadarda yuh :queen:
whitemane
12 Ağustos 2007, 03:05
ha buarada evet work and travele gıttım
offtopic olacak ama hangi şirketle gittin ben geçen sene gitmiştim global vizyonla seferber olduk ne konaklamamız ayarlanmıştı ne ulaşımımız..seneye bidaha gitmeyi düşünüyorumda sen memnunmusun?
taxi_45
12 Ağustos 2007, 03:19
CBR 125 anlatilanra gore güzel makine, fakat kendi sinifinda, bu makineyi yakindan gordümgüm de sehsen CBR 250cc. de, yapisal olaraktan agabeyi olan CBR 600 F moeline yakin bisi olsaydi cok daha iyi olurdu diye düsündüm. yani cok daha kullanilir bisi cikardi ortaya ve eminim 250cc. Kullanicilarinin dikkatini fazlasiyla ceken bi makine olurdu.
*zeus
12 Ağustos 2007, 04:20
slm arkslar ben bugun yanı dun uye oldum ama su konuda muhallakta kaldım kesin bi cevap goremedim mesajlarda simdi cbr nin yeni kasası ve enjeksijonlu motorun oldugu versıyon ne zaman satısa sunulacak.bilgisi olan arkadslar paylasırsa memnun olurum simdiden tskkrler ....
praetorian
12 Ağustos 2007, 05:26
off topıc soru cevabı:edurehberle gıttım hersey super..
zeus:bellı degıl nezaman gelecegı tahmınen bu sene gelmıcek..
ohh gorkem demlen bakalım:D
solitary
12 Ağustos 2007, 05:42
Selamün aleyküm Arkadaşlar.öncelikle merhabalar, ben bir kaç hafta içinde bir cbr 125 almayı düşünüyorum daha doğrusu kafaya koydum.
Gelelim asıl can canlı kısmına.
* Ben motor sürmeyi bilmiyorum,ehliyetim de yok.Ancak onuda alacam en kısa zamanda.
* Forumu neredeyse tamamen okudum ancak anlamadığm yerler var,Bu devir işi nasıldır,arabadaki gibi mi yani? arabadayken ben hızlı gittiğimde 6000 veys 7000 devirde sürüyom genelde.
* Yakıt durumu iyi denilmiş ama nasıl sorunları olabilir
* Bide bizim binada garaj kenarları kaldırımlardan ibaret, motorda alarm takılı alabilirmiyim yada sonradan taktırsam akü yeme olanağı çokmu fazla?
* Gebze de oturuyom,buda oturan varsa temasa geçelim.
* Çalınmaya karşı alarmdan başka ne gibi bi önlem alabilirim( Çünkü motoru park edip eve girip 1 bardak su içip wc ye girip tekrar çıktığımda motoru görme şansım neredeyse %60 ).Bide binanın içine falan soksam girmez bu alet acaba nereye koymalı bunu (Banyoya falan saklasam olurmu :) ?
* Yeni alacam kaskolumudur yoksa kasko bana ne kadara patlar?
* Arka teker ince geldi,güvenlik hızdan önce gelir kalınlaştırmalımı? mümkünse bu ne kadara patlar?
* Bide gebzede oturup bana öğretebilecek biri varmı?
* Ve Gebzede yollar iğrenç heryer kazılmış, yada tümsek diye tabir edilen şeyler burada set olarak geçer ( o derece yani)
* Öğrenene kadar kafamı gözümü kırma ihtimalim nedir? genelde bisiklete binerdim yan yatarak dönüş falan yapabiliyom bisikletten deneyimle nasıl olur ?
teşekkürler ederim,inşallah cevap verebilirsiniz.
arkadaşlar bide temizlencek yazısı şimdi geldi aklıma msn adresimi yazıyorum lütfen irtibata geçelim genelde saat 9:00 - 05:00 arası internetteyim
bu arada niye gebzeyi kötülüyosun demek isteyen olursa:
Gebze nin gerçekleri bunlar.Kimse inkâr edemez.
*zeus
12 Ağustos 2007, 07:14
"zeus:bellı degıl nezaman gelecegı tahmınen bu sene gelmıcek."
derken 2007 yimi kastediyosun cunku ben cbr almayı dusunuyorum yakın zamanda .mesela 2008 basında cıkacaksa bekleyebılırım yeni kasayı, ayrıca enjeksıyon olması hos olacak o benım ıcın onemlı.. dedigim gibi bi tarih varsa oratada beklerim almam... bırazdaha ama almayı ıple cekıyom :D
dorlion
12 Ağustos 2007, 11:20
Selamün aleyküm Arkadaşlar.öncelikle merhabalar, ben bir kaç hafta içinde bir cbr 125 almayı düşünüyorum daha doğrusu kafaya koydum.
* Ben motor sürmeyi bilmiyorum,ehliyetim de yok.Ancak onuda alacam en kısa zamanda.
* Forumu neredeyse tamamen okudum ancak anlamadığm yerler var,Bu devir işi nasıldır,arabadaki gibi mi yani? arabadayken ben hızlı gittiğimde 6000 veys 7000 devirde sürüyom genelde.
* Bide bizim binada garaj kenarları kaldırımlardan ibaret, motorda alarm takılı alabilirmiyim yada sonradan taktırsam akü yeme olanağı çokmu fazla?
* Çalınmaya karşı alarmdan başka ne gibi bi önlem alabilirim( Çünkü motoru park edip eve girip 1 bardak su içip wc ye girip tekrar çıktığımda motoru görme şansım neredeyse %60 ).Bide binanın içine falan soksam girmez bu alet acaba nereye koymalı bunu (Banyoya falan saklasam olurmu :) ?
* Arka teker ince geldi,güvenlik hızdan önce gelir kalınlaştırmalımı? mümkünse bu ne kadara patlar?
* Ve Gebzede yollar iğrenç heryer kazılmış, yada tümsek diye tabir edilen şeyler burada set olarak geçer ( o derece yani)
* Öğrenene kadar kafamı gözümü kırma ihtimalim nedir? genelde bisiklete binerdim yan yatarak dönüş falan yapabiliyom bisikletten deneyimle nasıl olur ?
arkadaşlar bide temizlencek yazısı şimdi geldi aklıma msn adresimi yazıyorum lütfen irtibata geçelim genelde saat 9:00 - 05:00 arası internetteyim
benim cbr 125i ben gebze'de çalışan, maltepe'de oturan ve neredeyse her gün o yolu gidip gelen birinden aldım :) dur bi ona sorayım belki vakti vardır, uzun iş gerçi motosiklet... neyse...
ya arkadaşlar, bu sabah biraz gezdim ve farkettim ki benim cbr cayk cayk ötüyor arka sele inip kalktıkça. bunun nedeni ne? acaba çok mu hızlı giriyorum o yavaşlatma tümseklerine. illa 1'e mi takmam lazım ben hep 2 ile giriyorum. ne yaptım ben şimdi motora? hor mu kullandım? son olarak da ben bu sesten nasıl kurtulurum? :salut:
fatihsevim
12 Ağustos 2007, 12:08
sayın cbr ciler arka tekeri 130 luk yaparsak cantı degiştirmek lazım mı yada sadece lastiği degiştirmek yeterli olur mu?
Kadiir
12 Ağustos 2007, 16:10
2007 CBR 125 aldım 2-3 gün içinde teslim edicekler.Aklıma takılan bir kaç soruyu size sormak istiyorum.
1) Motoru arabalarda olduğu gibi açmak gerekir mi?
2) CBR 125'ın maksimum çıkabileceği hızı nedir?
3) İlk defa kullanıcam tavsiyeleriniz nedir?
Şimdiden teşekkürler.:)
+17
12 Ağustos 2007, 16:28
kardeşim öncelikle motorun hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle sana şunu soracam 2007 model derken 1000rr gibi farları olandanmı aldın yoksa diğerlerindenmi ???
Kadiir
12 Ağustos 2007, 16:58
kardeşim öncelikle motorun hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle sana şunu soracam 2007 model derken 1000rr gibi farları olandanmı aldın yoksa diğerlerindenmi ???
evet 1000rr farları olandan yeni kasa yani.
sağol.
praetorian
12 Ağustos 2007, 17:25
fatıhsevım jantı degıstırmeye gerek yok
kadır nası yenı kasa aldın
yurtdısındamı oturuyosun?
ayrıca motor acmaktan kastın rodajsa evet var bellı bı sure motoru zorlamıcaksın
duzenlı max suratı 120 130dur
dık yollarda yada tuy kadar hafıf olursan(veya sanzımanı zorlamayı seversen"sevıorum senı ertek") 155 km ye cıkabılıyomussun..
ama 135 ten sora tekerler yerden kesılıyo gıbı gelıyo bana:D
tavsıyem ılk basta motoru zorlama
ve resım koy topıce yenı kasaya bı bakalım gercek resım olarak:d
u_baydur
12 Ağustos 2007, 17:30
hoşgeldin aramıza ...
msn yazıyorum demişsin ama göremedim...
kişisel bilgilerimde msn adresim yazıyor, eklersen yardım edebilirim belki. kullanma konusunu o kadar da düşünme, araba ve bisiklet kullanmayı biliyorsan pek zorlanmazsın.
2007 CBR 125 aldım 2-3 gün içinde teslim edicekler.Aklıma takılan bir kaç soruyu size sormak istiyorum.
1) Motoru arabalarda olduğu gibi açmak gerekir mi?
2) CBR 125'ın maksimum çıkabileceği hızı nedir?
3) İlk defa kullanıcam tavsiyeleriniz nedir?
Şimdiden teşekkürler.:)
hayırlı olsun.... ilk defa kullanacaksan sana ne max. hızdan!!! Bakma sen, ben de merak ederdimm...
ben ilk kullandığım zamanlar virajlarda yavaşlayınca debriyaj sıkmam gerektiğini bilmiyordum, stop edip arka tekeri kitliyor ve kayıyordum. Haberin olsun...
bir de gazla frenin aynı elde olması biraz zorlamıştı...
*zeus
12 Ağustos 2007, 19:00
kadir
Alıntı:
+17´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
sağol.
bu yeni kasayı nerden aldın soylermısın ben de almayı dusunuyorum ama (bıldıgım kadarıyla o kasa daha cıkmadı cbr 1000RR kafalıklı ve enjeksiyonlu yu kastediyorum)...... cevabını beklıyorum ona gore hareket edicem ben de gıdıp alabılırım bı tane .
CBR125RCI
12 Ağustos 2007, 19:12
Bende yeni kasa almayı kafama koydum,eğer ybr nin 2008 leri hoşuma gitmezse kesin alacağım bu sefer kedi gözlü cbr yımı allah herkesede nasip etsin gönlündeki motorsikleti.AMİN..
psikomotor
12 Ağustos 2007, 19:22
CBR 125'ciler,
Biraz da servislerden bahsedin. Ben motoru Mutluhan'dan aldim. 1000 bakimini orda yaptirdim. Ama pek memnun kalmadim. Bizim motorun doktoru hangi serviste?
immortalboss
12 Ağustos 2007, 21:21
sağol.
ya aldığın motor enjeksiyonlu mu yani:S öyleyse bende hemen almak istiyorum ama o motor sanırım türkiye ye daha gelmemişti cevap için şimdiden teşekkürler!
+17
12 Ağustos 2007, 21:29
ya kardes şu motorun resimlerini koyarmısın bizde bi görsek yanlış anlama sana yalancı demek gibi bi durum söz konusu deil ama bazıları bu yıl tr ye gelmicek diyo bazıları fln filan işte kardeşim fotoları koyarsan bütün cbr ciler rahatlıcak ve son noktayı koyacaksın :wiinkk:
*zeus
12 Ağustos 2007, 21:50
beklemedeyiz kadir bi foto işi çözcek
GorkeM
12 Ağustos 2007, 22:20
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiler...
Yalova moto festivalinden yeni yeni döndüm... Daha sonra motor hakkında sorularınız olursa yanıtlamaya çalışacağım.
praetorian
12 Ağustos 2007, 23:01
gorkem hocam sımdı bu vıtesten 6 dane var ama 7 kere oynuyo sanzıman nedendır acep?
bıde benım tek far yanıyo cbr600 rrrr stılı ozel ayarlattım bızım muharrem ustaya bu yenı dedı..
ama sag far yerınde bısı yok alla alla
nedendır bunnar
ve goollllllllll
lıncoln cassio de souzaa....
ErTech
12 Ağustos 2007, 23:12
Lincoln ilk maçında cimbomun ilk golünü atmış.... :)
Özgürcan benim sorunum kullanıcı hatası değil... :P 1. vitesten 2. vitese geçerken şanzıman bloğumu kırılır yaw... :P
Z750'ye az kaldı... Benim cıbır'ı satma çalışmalarına başlıyorum....
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO