Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
fatihsevim
07 Ağustos 2007, 11:30
valla arkadaşlar bence dersimi etkilemez çünkü burda sadece gezebilirsin ondada 3-4 sokak var zati ama seneye inş alacam bu canavarı kafama nasıl girdi bilmiyorum ama hiç çıkmıyor ya burda benden baska karamanlı yok mu?
ErTech
07 Ağustos 2007, 11:35
Slm arkadaslar 700km devirdim cıbırımla maşallah bırakmadı beni yolda ha şimdi ha sora derken girdim Bursa'ya...İlk işim çeşitli sorunlar var bana pahalıya mal olucak eğer üstüne düşmezsem onları halletmem lazm...Zeytinlirockfest yorucu olmasına karşın çok güzeldi...Çadır arkadasım ertech'e sevgilerimi gönderiyorum.Beni bıraktı erken ama olsun :D Seral de kendini bi gece gösterdi gitti.Dönüş Zeytinli-Bursa 260km Yaklaşık 4saatte Bursa'da idim...metalgod(semih)'in motorunda elektrik problemi vardı baya hızımızı düşürdük ayrca sineklerle çok uğraştık resmen yağmur gibi yağdılar felaketti...
Hoşgeldin Akın... :)
debryaj'a bir baktır bakalım bende merak ettim...
Semih motoruna kavuştuğuna sevindim... :wiinkk:
onr.sual
07 Ağustos 2007, 11:43
ertech gunaydın.senin motor ne durumda?
ErTech
07 Ağustos 2007, 11:57
ertech gunaydın.senin motor ne durumda?
Merhaba, Günaydın :)
maalesef hala serviste.... :silent:
Artık çok can sıkmaya başladı 25 gündür motorsuzum.... Honda'dan yanıt bekliyorum... Parça sorunu olduğunu söylüyorlar sonra geldi diyorlar sonra tekrar arıyorum gelmedi diyorlar; kendilerininde bi halt bildiği yok... Servis parça gelse takarım neden bekleteyim diyor, geçen hafta Çayırova fabrika parça ertesi gün gelecek demişti... Böyle ortaya karışık bir durum işte :P
Satıcam zaten cıbırı, Z 750'yi kafaya koydum...
onr.sual
07 Ağustos 2007, 12:01
mototalda mı? z750 için işallah olur hayırlısı olsun
ErTech
07 Ağustos 2007, 12:32
mototalda mı? z750 için işallah olur hayırlısı olsun
Motor Cevizli konşuk motor'da ancak servisin yapacağı çok bişey yok. Parça yok çünkü ellerinde... Honda çayırova fabrikayla hergün konuşuyorum... Bakalım bugün ne diyecekler :queen:
onr.sual
07 Ağustos 2007, 12:36
hayırlısı işallah.dediğin gibi serviste bi sorun yok.gorkemde bayaa beklemişti.bir an önce cözülür umarım
u_baydur
07 Ağustos 2007, 13:22
Motor Cevizli konşuk motor'da ancak servisin yapacağı çok bişey yok. Parça yok çünkü ellerinde... Honda çayırova fabrikayla hergün konuşuyorum... Bakalım bugün ne diyecekler :queen:
selam ertech , kırmızı bi cıbır gormuştum iki hafta önce gittiğimde orda , o mu dur.? seninki
cross delisi
07 Ağustos 2007, 13:40
süper bi motosiklet bide fiyatını yazsaydınız tam süper olacak
ErTech
07 Ağustos 2007, 14:03
selam ertech , kırmızı bi cıbır gormuştum iki hafta önce gittiğimde orda , o mu dur.? seninki
Fosforlu sarı jant sticker'i olan benimki :) off ya 25 gün oldu dile kolay :salut:
Onur
Teşekkür ederim iyi dileklerin için... Hayırlısı demekten başka birşey bulamıyorum zaten... Ama artık çok sıkıldım....
savas11
07 Ağustos 2007, 14:25
Selam millet. Bende bayadır yoktum malum öss ydi tercihti derken giremedim. Sizde baya gezmişsiniz bu arada.Bi bileciğe gelmediniz ya.Burda ne mekanlar var ama gelmiyosunuz ki :)
Bu arada benim motorun km teli koptu ya.Kaç para bu km teli?
GorkeM
07 Ağustos 2007, 14:30
savas11
Bursaya geldiğimizde o kadar aradık seni telefonun düşmedi... Ulaşsaydık sana gelirdik :cherry:
Gnusher
07 Ağustos 2007, 14:37
Hey maşallah TOPİĞE bak bu makine çok sevilir çok tutulur demiştim..İlk alanlardanım ve çok memnunum..
Benim cbr 125 i seçmemdeki en büyük etkenlerden biridir kendisi.Aldığımda zamanında söylediğiklerinde haklı olduğunu gördüm.
Bu arada ne zamandır yazılarını görmüyorduk abi gsx hayırlı olsun gs gitti gsx geldi galiba:rendeer:
savas11
07 Ağustos 2007, 14:49
Yapma be Görkem :( Valla çok üzüldüm şimdi ya.. Tüh be zaten hep işe yarıycağı zaman kapalı olur bu telefonlar..
Bi daha ne zaman gelirsiniz bursaya?
hedowich
07 Ağustos 2007, 14:50
arkadaşlar honda ana sayfada yeni cbr 125 renkleri geldi diye reklamı var once konusu geçtimi bilmiyorum:)
GorkeM
07 Ağustos 2007, 14:53
savas11
Bilmiyorum ama haftasonu yalovada festival var... Belki küçük bir ihtimal sonrasında Bursa , oradan da Eskişehir planım olabilir...
hedowich
Evet daha önce konuşulmuştu... Yeni renkler dediği eski kasa cbr üzerine yeni kasa stickerleri...
Konuyu Toplam 21 üye okuyor. (6 Kayıtlı üye ve 15 Misafir) :)
SuSpect
07 Ağustos 2007, 16:57
Geldik.
cbr 125 uzun yolda cok rahat motormuş onu test etmiş oldum. Ama cok benzin yakıyor, Balıkesir / Susurlukta depoyu fullledim, yalovadan pendik yaptım, ordan 4.levente kadar 1depo benzin yedi, şuan ibre kırmızıda içinde yaklaşık 3lt falan vardır yani, 7lt. yaktım.
onr.sual
07 Ağustos 2007, 16:59
Geldik.
cbr 125 uzun yolda cok rahat motormuş onu test etmiş oldum. Ama cok benzin yakıyor, Balıkesir / Susurlukta depoyu fullledim, yalovadan pendik yaptım, ordan 4.levente kadar 1depo benzin yedi, şuan ibre kırmızıda içinde yaklaşık 3lt falan vardır yani, 7lt. yaktım.
nasıl gecti rüzgarda falan problem yarattı mı?
GorkeM
07 Ağustos 2007, 17:02
Bu akşam bostancıda turluyorum katılmak isteyen olursa arasın arkadaşlar...
Ertekin işten erken çıkarsan sen de gel laflarız biraz :)
RECOKARAP
07 Ağustos 2007, 17:04
arkadaşlar ilk kazmı yaptım :( sorumuz bi taksicinin sola sinyal yakıp sağa dönmesi neticesi vites kolumla taksiyi sağlam bi çizdim ve debriyaj koluyla da kaportasına bi figür yaptım:) vites kolunu serviste düzelttik cıbırım sapasağlam. 4000 km oldu sayılır 3900 lerde çok şükür cillop gibi
SuSpect
07 Ağustos 2007, 17:06
nasıl gecti rüzgarda falan problem yarattı mı?
rüzgar motorun hızını %100 olarak etkiliyor. Bir ara ayvalıga gittik, giderken rüzgar arkadan esiyordu rahat gittik, ama dönerken aynı yolda giderken 100km/s ile geçtigimiz yerden rüzgarın cok esmesi yüzünden 80-90 da kaldık. bir ara hatta yokuş aşa yolda motorun üstüne yattım ve bastım ama 110 u geçemedim. Çok fazla rüzgar vardı.
Onun dışında az rüzgarlarda da yinede 10km/s etkileniyor,
Dönerken mesela susurluga gelirken motorun üzerine yattıgımda 145km/s hıza cıktım (motor yukluydu, canta çadır vs. vardı) ama dik duruma geldigimde direk 110 a düştüm, yapacak bişi yok, yani rüzgar %100 etkiliyor.
arkadaşlar ilk kazmı yaptım :( sorumuz bi taksicinin sola sinyal yakıp sağa dönmesi neticesi vites kolumla taksiyi sağlam bi çizdim ve debriyaj koluyla da kaportasına bi figür yaptım:) vites kolunu serviste düzelttik cıbırım sapasağlam. 4000 km oldu sayılır 3900 lerde çok şükür cillop gibi
Geçmiş olsun ve eline koluna sağlık, iyi çizmişsindir inş. :)
Taxicilere cok kıl oluyorum, bir kavşakta bekliyorum ara yoldan ana yola bağlanacam, taxi geliyor karşıdan yola cıkmıyorum, bekliyorumki geçsin. adam geliyor geliyor şak diyor benım bulundugum ara yola dalıyor. nasıl sinir oluyorum, o an polis olsamda ceza kessem diye içimden butun duaları ediyorum. ve dikkat ettim butun taxi,dolmuş,minibüs ve bazı özel araçlarda aynısını yapıyorlar. Kimsede sinyal alışkanlıgı yok sadece anayolda sinyal veriyorlar yada bir anda sağa geçip yolcu almak için.
savas11
07 Ağustos 2007, 17:24
Tamam Görkem telefonumu açık tutayım gelcek olursan ararsın.Bursadan 1 saat sürüyo bilecik.Hemde yol dümdüz otoban gibi..
GorkeM
07 Ağustos 2007, 18:01
savas11
Düz yol bize gelmez... Bizim işimiz viraj :bounce:
Fakat Bursa'ya gelirsem bilecik çok ters kalır çünkü Eskişehir tarafına gitmeyi düşünüyorum... Ama sen Bursaya gelebilirsin , hatta birkaç kişi toplarsam topluca eskişehire gidebiliriz :)
ErTech
07 Ağustos 2007, 18:05
savas11
Düz yol bize gelmez... Bizim işimiz viraj :bounce:
Fakat Bursa'ya gelirsem bilecik çok ters kalır çünkü Eskişehir tarafına gitmeyi düşünüyorum... Ama sen Bursaya gelebilirsin , hatta birkaç kişi toplarsam topluca eskişehire gidebiliriz :)
Eskişehire gitmek için Bilecikten geçmen lazım zaten :P
savas11
07 Ağustos 2007, 18:31
ehehe evet Görkem burdan geçmen gerekiyo :) bursa dan yenişehire kadar dümdüz yol ondan sonra öyle bi virajlı yol başlıyo ki hemde sağında solunda yeşillikler.tam senin istediğin gibi.hem zaten nasılsa burdan geçceksin :)
ultraukala
07 Ağustos 2007, 18:39
savaşYahu savaş herif o kadar yol gelicek Bursa'ya sen bilecikTen bursaya 100km yolu gelmiceksin öle mi?Ayağına bekliyorsun yane.Bu arada ertekin bilecikten geçmesi gerekmiyor çünkü yenişehir sapağına sapmadan, önce inegölden geçicek ardından mezitler bol virajlı inişli çıkışlı yollardan geçilecek muhteşem yollar görkem biteceksin...
ErTech
07 Ağustos 2007, 18:54
savaşYahu savaş herif o kadar yol gelicek Bursa'ya sen bilecikTen bursaya 100km yolu gelmiceksin öle mi?Ayağına bekliyorsun yane.Bu arada ertekin bilecikten geçmesi gerekmiyor çünkü yenişehir sapağına sapmadan, önce inegölden geçicek ardından mezitler bol virajlı inişli çıkışlı yollardan geçilecek muhteşem yollar görkem biteceksin...
Mezitlerden sonra bozüyük'e çıkıyor sanırım. Ve bozuyük bileciğe bağlı değil mi? :) :P
Savaş sen yalovaya gelsene :P
onr.sual
07 Ağustos 2007, 19:05
gorkem bu sıcakta kaskın içindeki avatar resmini gordukce daha bir bunalım geçiriyorum:cat:
GorkeM
07 Ağustos 2007, 19:07
Kaskı bırak üzerimde deri mont var :cherry:
Koruma olmadan asla :) Günde 4-5 defa kaza atlatan biri olarak , 30 km ile bile olsa narin tenimi asfalta sürtmeye niyetim yok :P
Neyse hadi ben çıktım turlamaya...
onr.sual
07 Ağustos 2007, 19:12
tabiki sıcak falan yok her zaman full korumaya devam.ama agzın burnun kapalı ya bir an ben nefes alamıyormuşum gibi geldi:)
ultraukala
07 Ağustos 2007, 20:07
[QUOTE=ultraukala;763371]
Mezitlerden sonra bozüyük'e çıkıyor sanırım. Ve bozuyük bileciğe bağlı değil mi? :) :P
Savaş sen yalovaya gelsene :P
Ben bozüyük eskişehir'e bağlı die biliyorum yanlış da biliyor olabilirim neyse...Yalovamotofest'e kimler geliyor arkadaslar ben cumartesi oradayım gecede orada kalabilirim kesin deil...En iyi ihtimal ile pazar sabahı bursaya döneceğim :cherry:
praetorian
07 Ağustos 2007, 20:53
gokmen aldınmı lem motoru:) tuh bende yuksek katkılı benzın getırcektım sana daha ıyı yanma saglasın cayırovada dıye:)
bende eskısehıre baglı dıye bılıorum ama sallıyo da olabılırım..
savas11 naaptın ossyi:)
bak ekımde gelcez o tarafa yada cok uzaklasma max eskısehıre fln gıt(buralara gelmezsen tabi)
GorkeM
07 Ağustos 2007, 23:30
Yok özgürcanım cbf var şu an :cherry: Asıl sen benim ö.m mi aldın mı :D
Arkadaşlar Yalova Motofest için Cumartesi gecesi pansiyonda kalmayı planlıyoruz... Kimler kalacak onların listesini yapalım ona göre yarın yer ayırtacağız... Odalar 2 veya 4 kişilik...
Biz bi arkadaşla 2 kişiyiz , 2 kişi daha bulursak 4 kişilik oda tutacağız...
Var mı kalacak olan? Ertekin?
bende_emre
07 Ağustos 2007, 23:58
meraba arkadaşlar bugün cbr 125 li oldum bende ve cok mutluyum fakat vıtesler bazen takılıyo boşa alacağım zaman geçmıyor ve tekrar debrajı bırakıp sıkıyorum acaba nedendır :silent: teşekkurler
mustang_dreamer
08 Ağustos 2007, 00:02
slm arkadaşlar sizin tecrubenize dayanarak bişey sormak istiyorum
kimi yerde ve kendi sitesinde mavi renk cbr125r yok.ve bazı resimlerde farları farklı.bu fark nerden kaynaklanıyo?
GorkeM
08 Ağustos 2007, 00:31
Mavi cbr sadece 2004 ve belkide 2005 seriisinde üretildi daha üretilmedi o yüzden yok.
Farları farklı olanlar da ya çinli versiyon Cbr , yada Cbr150....
bende_emre
Bu normal birşey... Vites tam geçmeyebilir. Zamanla bu düzelecektir... Sen debriyajı bırakarak vitesi attırmayı öğren yeter.
ultraukala
08 Ağustos 2007, 03:53
Ben de var mavi cbr125r 5000km'de satabilirim...İstediğim rakamı veren olursa :P
psikomotor
08 Ağustos 2007, 08:19
Motorun neden sola dogru cektigini bulduk. Arka tekerin sagindaki ve solundaki vidalari tam karsilikli degilmis. Duzelttik. Ciddi bir sey vardir diye korkmustum. Bunu da atlattik...
ErTech
08 Ağustos 2007, 10:18
Yok özgürcanım cbf var şu an :cherry: Asıl sen benim ö.m mi aldın mı :D
Arkadaşlar Yalova Motofest için Cumartesi gecesi pansiyonda kalmayı planlıyoruz... Kimler kalacak onların listesini yapalım ona göre yarın yer ayırtacağız... Odalar 2 veya 4 kişilik...
Biz bi arkadaşla 2 kişiyiz , 2 kişi daha bulursak 4 kişilik oda tutacağız...
Var mı kalacak olan? Ertekin?
Gelip gelmemi etkileyecek birçok faktör var :P
o gece iş yerinde bir çalışma var gözüküyor; önce bunu atlatmam lazım, sonra motorumu cumaya kadar teslim almam lazım... bunun gibi şeyler...
Off yaa ne zor motorsuzluk deliricem psikolojim bozulacak... :salut::P
FireStarteR
08 Ağustos 2007, 13:48
bana bu yan sanayi cbr aynalarını nerden alabiliceğimi söyleyebilirmisiniz:silent:
görkem sen sirkecide nerden aldın acaba:silent:
linkinpark
08 Ağustos 2007, 14:15
merhabaa cıbırcılarr
bayaa kalabalıklaşmışızzz yaaa
cokkgzlll
onr.sual
08 Ağustos 2007, 14:18
bana bu yan sanayi cbr aynalarını nerden alabiliceğimi söyleyebilirmisiniz:silent:
görkem in tarifi : sirkecide özen motorun karsısındaki ara sokakta.döviz bürosunun yanındaki tükkan:)
FireStarteR
08 Ağustos 2007, 15:05
görkem in tarifi : sirkecide özen motorun karsısındaki ara sokakta.döviz bürosunun yanındaki tükkan:)
saolun teşekkürlerr:rendeer:
ultraukala
08 Ağustos 2007, 15:42
http://www.knfilters.com/search/product.aspx?Prod=HA-1502
Arkadaslar cbr125r için uygun hava filtresi buldum...İnternetten az biraz araştırınca k&n bunu buldum.Göz atın isterseniz.Kafasında hava filtresi olanlar bunu düşünsünler derim cbr125r için üretilmiş... Ayrıca bugün kitapçıkta yazan ngk cr9e bujiyi almayı düşünüyorum...motor yağını deiştireceğim zincir yağı alacağım az biraz işim var yane.Küçük bir bakım yapacağım benim cabbara.Param kalırsa ve bulursam hava filtresini almayı düşünüyorum...Siz ne dersiniz...
RECOKARAP
08 Ağustos 2007, 16:04
merhaba arkadaşlar.
Ben motoru çok temiz, hatta nerdeyse sıfır gibi aldım. 43 yaşında bi adamdan aldım kızı gibi bakmış motora ve şöyle bi değişiklik yapmış: arka lastiği öne takmış arkaya da kalın ve çıkma bi lastik bulmuş takmış. aslında çok güzel olmuş ama arka lastiğin biraz daha kalın olabilme şansı var şimdi arka lastik birazda kabaklaşmaya başladı ben çok geziom motorla 20 günde 1000 km felan yaptım nerdeyse. arka lastiği değiştiemek istiyorum takabileceğim maksimum enkalın lastiği ve en kalitelisini lastiği takmak istiyorum istanbulda bu konuda bana yardımcı olacak bi yer bilen yada fikirlerini paylaşmak isteyen arkadaşlara şimdiden teekkür ederim.
berkozi
08 Ağustos 2007, 16:26
Arkadaşlar merhaba,
Bende bir CBR 125 hayranıyım fakat maddi olanaksızlıklardan ötürü henüz bir CBR edinemedim hala. Sorum şu: CBR 125'i Ankara'da en iyi olanaklarla nereden ve nasıl alabiliriz.
teşekkürler...
fatihsevim
08 Ağustos 2007, 16:45
slm arkadaşlar ya görkem öss de ne yaptın merak ettimde
ultraukala
08 Ağustos 2007, 16:47
merhaba arkadaşlar.
Ben motoru çok temiz, hatta nerdeyse sıfır gibi aldım. 43 yaşında bi adamdan aldım kızı gibi bakmış motora ve şöyle bi değişiklik yapmış: arka lastiği öne takmış arkaya da kalın ve çıkma bi lastik bulmuş takmış. aslında çok güzel olmuş ama arka lastiğin biraz daha kalın olabilme şansı var şimdi arka lastik birazda kabaklaşmaya başladı ben çok geziom motorla 20 günde 1000 km felan yaptım nerdeyse. arka lastiği değiştiemek istiyorum takabileceğim maksimum enkalın lastiği ve en kalitelisini lastiği takmak istiyorum istanbulda bu konuda bana yardımcı olacak bi yer bilen yada fikirlerini paylaşmak isteyen arkadaşlara şimdiden teekkür ederim.
Sen az geziyormuşsun ya :cherry: 20günde 1000km mi:silent: 1ay sonunda 2500km:mrgreen::mrgreen: Arka maksimum 130die biliyorum ben...130/70 michelin sporty modeli var arka lastik için.Ayrıca 100/80 olması lazım ön lastiği de var...Pek fazla büyültmen senin son hızını azaltacağını düşünüyorum.Çünkü sürtünme artıyor ayrıca lastik ağırlaşıyor...Yine de sen bilirsin...130dan fazlası zaten günah motora...
GorkeM
08 Ağustos 2007, 16:48
Sirkecide motosikletçileri bul , orada arada tvs satan bir dükkan var, oraya sor... Görkem gönderdi cbr125e ayna dersen bilirler :P Adamı zengin ettik :cherry:
Not: Pardon onur sen söylemişsin zaten
Akın
K&N internette var ama distribütör lapaş'ı bir ara sanırım ellerinde yok getirtmemişler... Ben de yurt dışından sipariş vericem kısmetse :D
RECOKARAP
Önceki sayfalarda defalarca bahsettik ama kısaca özetleyeyim... En fazla 130/70/17 takabilirsin... Michelin Sporty iyidir ama bulamazsın o lastikten kolay kolay. Pirelli Mt75 takabilirsin.
fatihsevim
08 Ağustos 2007, 18:15
arkadaşlar bişey sorcam bugun bizim motorda ses vardı tamirciye goturduk dede ustaya orda gordumku motomax adama yetkili servis vermiş ben adamın iyi bi usta old biliyorum fakat cbr alırsam konyaya gotururum diye dusunuyordum sizce bu adama goturmelimiyim bizim motoru hep o yaptı bakımlarını fakat ben cbr den anlamaz diye dusunuyordum ne dersiniz
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO