Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
ErTech
04 Temmuz 2007, 01:08
ErTech ; ultraukala sanırım satın alacağı adamdan haber bekliyor... Ama ben yarın o taraflara gezmeye çıkacağım istersen akşama biryerlerde birşeyler içeriz...
Tamam anlaştık ben 17:00-18:00 gibi seni ararım ona göre haberleşiriz...
Ultraukalada eğer işlerini hallederse birlikte takılırız... Gelmek isteyen olursa herkese kapımız açık... BU yaz günlerini değerlendierelim yaw :)
GorkeM
04 Temmuz 2007, 01:09
Evet gezi yapalım çatlamak üzereyim :)
En azından bir Sapanca yapalım arkadaşlar ne dersiniz...
ben cumartesi müsaitim tabi sınavdan sonra :)
GorkeM
04 Temmuz 2007, 01:18
Cumartesi bana da uygun.... Var mı gezi isteyen :)
HRC
yarın akşama ne yapıyorsun abi? sen de katıl istersen...
not:
Konuyu Toplam 18 üye okuyor. (8 Kayıtlı üye ve 10 Misafir)
GorkeM, _PhOeNiX_, blackberry, PIERzig, HRC, asmisinsan, croner, blackhawk
Maşallah Allah arttırsın =)
ErTech
04 Temmuz 2007, 01:22
Yarın akşam ufak çaplı bir buluşma yapalım... Haftasonu yapmayı planladığımız geziyi konuşmuş oluruz...
tronic
04 Temmuz 2007, 01:22
Uygun olursam ben de gelebilirim geziye .
GorkeM
04 Temmuz 2007, 01:27
tronic
Senin de gelmeni isterim , pistte hiç muhabbet edemiyoruz , doğru düzgün konuşmuş oluruz...
Yarın akşam 6'dan sonra caddebostan migrosta toplanıyoruz... Katılmak isteyen herkes katılabilir :)
Ayrıca haftasonu geziye katılmak isteyen arkadaşlarla gezi planı yapmış olacağız...
ultraukala
04 Temmuz 2007, 02:04
Yarın maalesef gelemiyorum ben ya cuma günü geleceğim sanırım alacağım adamın izin almasını bekliyorum işten.Ona göre geleceğim sanırım cuma günü olacak bu gün.Keşke yarın gelebilsem ne güzel küçük çaplı bi cbr buluşmasına ön ayak oldum.Gelmesemde küçücükte olsa umaırm adım geçer.CUma günü görüşmek üzere...
Yarın akşam 6'dan sonra caddebostan migrosta toplanıyoruz... Katılmak isteyen herkes katılabilir :)
Ayrıca haftasonu geziye katılmak isteyen arkadaşlarla gezi planı yapmış olacağız...[/B]
Yarın gelirimde, oraya gelmem 22.30 u filan bulur, eğer orda olursanız ararım gelirim, eğer dağalmşsanızda gezi ayrıntılarını burdan bildirin, cumartesi sınav 11 de benim yani 30dk filan sürmez bile onuda hesaba katın, gelirim yani cmrtesi geziye
tronic
04 Temmuz 2007, 02:18
@GorkeM
Ben maalesef yarın akşam 6 dan sonra gelmem mümkün değil.Ama hafta sonu gelmeye çalışırım.Bu arada motoru da satacağım bakalım. :(
ultraukala
04 Temmuz 2007, 02:22
Cuma gelirsem eğer motoru almaya cumartesi yapacağınız geziye belki ben bile katılabilirim... :D Lüleburgaz'a gitmeyi düşünüyorum işte bi gece kalır kuzenimi alır dönerim ardından da sizle gezimizi yapar cumartesi akşamı bursa'ya dönerim..Bizim bursa grubumuzunda cumartesi gecesi bir gezisi var kamp kurulacak.Bursa'ya geldikten sora onlara katılırım dermanım kalırsa... :D artık almalıyım motorumu ya sabırsızlanıyorum artık...
GorkeM
04 Temmuz 2007, 02:53
Cumartesi Bursa gezisi mi yapsak o zaman :mrgreen: (kesin yatar)
tronic
04 Temmuz 2007, 03:14
ben gel(e)mem :P 25 karakter
seral
04 Temmuz 2007, 11:14
Ben de cıbıra yeni kavuşanlardanım. Motoru 2000 km.de aldım. Bir sorun yok gibiydi. (Görkem seninle paylaşmıştım.) Sabah mis gibi kalkıp beni işime ulaştıran motor akşamları eve götürmekte inat ediyor. Sabah kapalı yerden çıkarıyorum ama akşama kadar güneşin altında kalıyor. Tavır mı yapıyor nedir? Dün trafik tıkanınca en durmamaması gereken yerde bir durdu...5 dakika uğraştırdı, gazı yemedi bir türlü. İstop edip durdu en sonunda nazlanarak yürüdü.
GorkeM
04 Temmuz 2007, 15:50
Bana kalırsa servise göstermende yarar var... Gaz yememesinin birçok nedeni olabilir fakat sabahları çalışıp akşamları bozulması gerçekten çok enteresan.
movistar
04 Temmuz 2007, 19:47
güzel olmuş cbr görkem.seral karbiratöründe sorun var yada ateşleme (buji)
ustaya gider o motor.
ön sinyali çanakkaleden aldım 50.00 ytl
http://img249.imageshack.us/img249/989/sinyalcbrcy2.jpg
seral
05 Temmuz 2007, 00:25
Movistar alıştıra alıştıra söyleseydin:pale: Umarım benim beceriksizliğimdir.
Bu cuma tophane'de nargile toplanması olacakmış. Cıbırcılardan oraya gelen olursa ustadan önce bir teşhis koyabilir belki.
ultraukala
05 Temmuz 2007, 01:42
Yapalım :D birlikte dönmüş oluruz bursa'ya süper olur :cherry:Ben cuma akşamı kalırım cumartesi birlikte döneriz :mrgreen:
GorkeM
05 Temmuz 2007, 02:54
Bakalım ultraukala kimler kabul eder... Olmadı Bursa değil de senin yol üstünde daha yakın biryere gidebiliriz...
Veya benim aklımda bir fikir daha var , bizim yazlığa mangal yapmaya da kaçabiliriz , silivriye...
Siz de fikirlerinizi söyleyin cumartesine kadar bir gezi düzenleyelim...
ultraukala
05 Temmuz 2007, 03:10
Silivri şu hane Avrupa yakasında deil mi?Edirne tarafına giderken çorlu falan benim yol üstümde oluyor doğru biliyorsam eğer...
GorkeM
05 Temmuz 2007, 03:14
Senin nasıl yol üstünde oluyor , çanakkaleden mi gideceksin Bursaya :silent:
tronic
05 Temmuz 2007, 03:14
evet o tarafta ultraukala.Arkadaşlar ben motoru satıcam müşteri arıyorum o yüzden uzun yol yapmak pek istemiyorum :PAma istanbul içi gelirim hatta cbr 125ciler olarak nargile organizasyonuna gidelim derim.
GorkeM
05 Temmuz 2007, 03:22
Tamam cuma günü nargile bana uyar :cat:
ultraukala
05 Temmuz 2007, 03:28
Senin nasıl yol üstünde oluyor , çanakkaleden mi gideceksin Bursaya :silent:
Lüleburgaz'a gitmeyi düşünüyorum cuma akşamı :wiinkk: cumartesi gezi ya hane dönerken silivride size katılırım.Sora akşam sizle birlikte istanbul içine ardından cumartesi akşam üstü bursa öle yane...
cumrtesi valla yapalm bişeyler, biraz açiyim hem bende motoru iyi olur.
GorkeM
05 Temmuz 2007, 14:24
Cuma Nargile Programı
1-Ultraukala
2-Gorkem
3-Tronic
4-Seral
5-ErTech
Cumartesi Gezi Programı
1-Ultraukala
2-Gorkem
3-Tronic
4-HRC
5-ErTech
ErTech
05 Temmuz 2007, 14:41
Cuma Nargile Programı
1-Ultraukala
2-Gorkem
3-Tronic
4-Seral
Cumartesi Gezi Programı
1-Ultraukala
2-Gorkem
3-Tronic
4-HRC
5-ErTech
Görkem yarın nargileye bende gelebilirim :) Benide yaz... orada c.tesi yapacaklarımızı konuşuruz...
ultraukala
05 Temmuz 2007, 16:36
Cuma akşamına kalacağım büyük ihtimal ama cumartesi günkü plana gelip gelmeyeceğime yarın karar vereceğim.Ailem gece yolculuk yapmamı istemiyorlar ne yazık ki...Ama elimden ne geliyorsa yapacağım cuma akşamı da kalmak içi..YArın İstanbul caddelerinin tozunu attıralım arkadaslar :D
muratcelikcbr125r
05 Temmuz 2007, 17:18
Arkadaşlar bendede CBR125 var. CBR125in kronik hastalıklarından biri kafa granajının bazı yerlerinden cızırtı ve tıkırtılar gelmesi.Bu bilhassa yüksek devirlerdeki vibrasyonda daha belirginleşiyor.Ben bu ses yapan yerleri aradım ve tespit ettim.Özellikle ses yapan 2 yer var.Biri ön canım yanlarında bulunan 2 siyah vidanın arka tarafları,diğeri ise yakıt göstergesi ve hararet göstergesinin yan taraflarını kapatan yarım ay şeklindeki plastik parça.Ses izolasyonu için kullanılacak malzeme olarakta tek tarafı yapışkanlı ve yaklaşık 5 mm kalınlığında sünger kullanın. Bu malzeme genellikle arabaların iç taban döşemesi kaldırılmak süretiyle tabana yapıştırılıp kullanılan bir malzemedir.yol sesini kesmek için kullanılır.Sanayide araç servislerinden temin edebilirsiniz. Bu süngerden yaklaşık 3-4mm genişliğinde 10 cm uzunluğunda bir şerit kesin ve yapışkan kısmının bantını soyun.Daha sonra ön camın yanlarındaki 2 siyah vidayı söküp çıkarın.Elinizle ön camla kafa granajını birbirinden hafifçe ayırın ve camın granaja temas ettiği yere bu süngeri dışardan görünmeyecek şekilde yapıştırın.Çok faydası oluyor.Vidaları sıkarak sesi giderme yolunu seçmeyin çünkü bi faydası olmuyor.Yapıştırma işleminin aynısını karşı tarafın vidalarını sökerek diğer tarafada uygulayın. İzole yapılacak diğer yer ise göstergelerin yanlarını kapatan yarımay plastik demiştik.bunları sökmek için ise(zaten bu parçanın 1 vidası ön camın yanındaki vidalardan birisidir, diğeri ise deponun yan tarafına düşüyor. her iki vida söküldükten sonra hafif kastırarak bu plastik parçayı yerinden çıkarın.Bu plastik parçanın iç kenar taraflarına, muhtelif boylarda şerit olarak kesilmiş izolasyon süngerinden yapıştırın.Arkasını kalın süngerlede besleyebilirsiniz. Arzu eden arkadaşlara email adresimi vereyim. bana mail atın resim olarakta gönderebilirim.
murcelik1@hotmail.com
GorkeM
05 Temmuz 2007, 17:23
Paylaştığın için teşekkür ederiz muratcelikcbr125r
Bu benim de uyguladığım bir yöntemdi...
Ayrıca gösterge panelinin arkasındaki tutacak da gevşemiş oluyor , gösterge panelini çıkartıp lastik etrafına ip dolayıp sıkarak bu sorunu giderebiliyorsunuz...
Son olarak bazı arkadaşlar anahtar yuvasının oynamasından şikayetçiydi , onlar da araya kürdan gibi bir parça sokarak halletmişlerdi...
muratcelikcbr125r
05 Temmuz 2007, 17:34
Görkem,haklısın anahtar yuvasıda zamanla gevşiyor ve vidasıda çok dar bir yerde.Ancak eski bir yıldız tornavidanın ucunu eğip o araya sokarak vidayı sıkıştırabilirsin. Ha unuttum az önce yazmayı. Ses yapan bir diğer yer ise farın alt iç kısmında kornanın ön tarafındaki farın alt granajını kaplayan yarasa kanadı şeklindeki plastik. onunda iç trafı yapışkanlı süngerle desteklenirse yararı oluyor. herkese selamlar Elazığ'dan.
ultraukala
05 Temmuz 2007, 17:58
Reklamcı bir arkadas hemen cumartesi motoru getiriyorsun buraya dedi:D movistar yapıcaz...Kararsız kaldım acaba ne yapsam die.sadesi ve movistar halide çok tatlı duruyorlar? Sizler ne dersiniz...Kafamdaki bu yaz bu şekilde kullanıp önümüzdeki yaza o hale sokmaktı ama karar veremiyorum...movistar'a efet diyenler ve hayır diyenler kimler görüşlerinizi bekliyorum...
http://img64.imageshack.us/img64/1775/dsc0028ei3.jpg (http://imageshack.us)
Shot with NIKON D100 (http://profile.imageshack.us/camerabuy.php?model=NIKON+D100&make=NIKON+CORPORATION) at 2007-07-05
Okanın motoru
http://img389.imageshack.us/img389/4055/hondacbrmovistaruc5.jpg (http://imageshack.us)
Shot at 2007-07-05
movistar
Buyrun arkadaslar yorumlarınızı bekliyorum...
ErTech
05 Temmuz 2007, 18:00
Bence bir süre mavi kullan bir gör tadını çıkar :) Sonradan keşke yaptırmasaydım demekten iyidir...
onr.sual
05 Temmuz 2007, 18:07
ultraukala bence movistar 600rr ın en guzel rengi.(kişisel görüşüm) o kalıplı motorda cok guzel duruyor ancak bizim motrda nasıl gözükür bilemem.bana pişman olabilirsin gibi geliyo.çünkü movistarın orjinal sarı-yeşil tonunu orjinal olmayan sonradan yapılma bir stıckerla ne kadar tutturabilirsin o da şüpheli
http://img258.imageshack.us/img258/4416/hondacbr600rrmovistar20dh0.jpg (http://imageshack.us)
Shot at 2007-07-05
ultraukala
05 Temmuz 2007, 19:04
Sanırım en azından bu yaz bu şekilde sade kullanacağım.cafcaflı şeyleri sevmem pek ama deişik bişeler olsun da istiyorum...Önümüzdeki yaza girerken bikaç ufak oynama yaparım.lastik-egsoz-hava filtresi falan.Şu anda gram param kalmıyor motoru alınca...
seral
05 Temmuz 2007, 19:10
Bence de önce mavi kullan. İlla movistar mı yapılabiliyor.. Başka seçenekler yok mu? Kendince bir şeyler tasarlamak da zevkli olur bence...
mete_han
05 Temmuz 2007, 19:41
ultraaaaaaaaaaaaaaa....ukala heriffffffffff...olm msniii açsana....4 ayak üstüne düştün yine hadi bakalım...
du bi yemek yiyom...sana sürprizim var...
ultraukala
05 Temmuz 2007, 19:44
Bence de önce mavi kullan. İlla movistar mı yapılabiliyor.. Başka seçenekler yok mu? Kendince bir şeyler tasarlamak da zevkli olur bence...
Şu anda yapabilecğeim en uygun şey o olduğu için...
ultraaaaaaaaaaaaaaa....ukala heriffffffffff...olm msniii açsana....4 ayak üstüne düştün yine hadi bakalım...
du bi yemek yiyom...sana sürprizim var...
metehan abi açtım msn'i seni görünce etklemişsin tamam da dedim ama yoksun halen yaf...
ErTech
05 Temmuz 2007, 20:37
Arkadaşlar marifet değil biliyorum ama bugün iş dönüşünde 155 km hıza ulaştım :P
Hafif rampada bu hıza ulaşılabiliniyor...ben 75 kiloyum üzerimdekiler çantam ve notebookum dahil 80 üzeri bir kiloda bu hıza ulaştım... Marifet mi elbette hayır...::utangac:
Zorda olsa foto çektim çok tehlikeli biliyorum ama tutamadım kendimi... Şu anda kendime kızıyorum ama çekmişken yayınlamak istedim...
http://img182.imageshack.us/img182/8565/fotoraf0008sx6.jpg (http://imageshack.us)
Shot at 2007-07-05
mete_han
05 Temmuz 2007, 20:56
beyler aklınızda bulunsun...
Konşuk motor sahibinin kızına ait...ilk sahibinde kendi adına kayıtlı cbr 125
SATILIKTIR:::...FİYAT...3650...bilginiz olsun...
3900 km de...kırmızı...
cartman
05 Temmuz 2007, 21:00
artık bende bi Cıbır sahibiyim ne mutlu bana :)))))
ultraukala
05 Temmuz 2007, 22:45
Arkadaslar yarın 1civarı istanbul topraklarına ayak basmış olacağım :D Yarın artık kendi cbr'ımın üstüne bineceğim...Akşama da nargile sefası çekilecekmiş.Görüşmek üzere görkem'im telefonu var ben de.O geliyor benim yanıma başka kimler müsaitse bizlere katılmasını istiyorum.Çok mutlu olacağım sizlerle tanışacağıma...En kötü ihtimal ile akşama nargile'de görüşmek üzere...
ertech Maşallahın var...Arada öle maxlar yapmanın zararı yok ya küçük kaçamaklar onlar :D
ErTech
05 Temmuz 2007, 22:49
Bende geliyorum nargile buluşmasına orada görüşmek üzere... :)
tronic
05 Temmuz 2007, 23:24
@ErTech
Devir kaçtaydı abi bu hızdayken ben zorlamıyorum hatta redline'a hiç sokmadım bile motoru.Bence sen de fazla yapmasan iyi olur. :)
ErTech
05 Temmuz 2007, 23:32
@ErTech
Devir kaçtaydı abi bu hızdayken ben zorlamıyorum hatta redline'a hiç sokmadım bile motoru.Bence sen de fazla yapmasan iyi olur. :)
redline da değildi... 10.500 devir civarındaydı... 155 i gördüğü an 11000 oldu sonra zorlamadım... zaten gidecek hali kalmadı :P
iyireklam10
06 Temmuz 2007, 00:01
ee Cumartesi NEreye Gidiyorsunuz Tam Olarak Bende Katilim Olmazsa ...
İsterseniz İzmit Kefkene Gidelim Hem Mangal Yaparız Hemde Denize gireriz sonrada döneriz geriye :)
gidiş 180 km falan toplam eger yanlış hatırlamıyorsam
gidiş geliş bi depo yeter sanırım ben bu cdr 125 in bir depo ile kaç km yaptıgını daha tam kestiremedim motor 1500 km de
260 ile 330 arasında bişiler yapıyor şimdilik 5000 km metreye kadar yolu var sonrasında ne yaktıgı net olarak belli Olur ..
Carcharoth
06 Temmuz 2007, 00:18
Akın yarın alıyorsun demek motoru. Motoru alıp Bursaya geldiğinde beni arada bi görüşelim bakalım. Bekliyorum seni. Vallahi çok sevindim. Hadi gözün aydın.
Ya beyler Bursaya gelsenize yahu. Görkem atla gel Akınla beraber işte. Burdada içeriz nargile.
oneblood
06 Temmuz 2007, 00:39
yarın yola çıkacaklara şimdiden hayırlı yolculuklar.
bazen cıbırım ile giderken genelde yavaşken vitesteyken motor stop ediyor ve pot diye bir ses geliyor; egzosdan da siyah duman çıkıyor. bunun ne olduğunu anlamadım. böyle bir durumla karşılaşan var mı?
ultraukala
06 Temmuz 2007, 01:15
Akın yarın alıyorsun demek motoru. Motoru alıp Bursaya geldiğinde beni arada bi görüşelim bakalım. Bekliyorum seni. Vallahi çok sevindim. Hadi gözün aydın.
Ya beyler Bursaya gelsenize yahu. Görkem atla gel Akınla beraber işte. Burdada içeriz nargile.
Valla ben de çok sevindim :) Tamam yarın geç gelirim de cumartesi günü vaktin varsa görüşürüz ararım yine de seni...Bu arada görkem gerçekten gelsene benimle Bursa'ya cuma akşamı birlikte dönelim cuma gecesi bizde kalırsın sabah da erkenden rahatsız ederiz okanı 2mavi 1 special Bursa caddelerine renk katarız süper olur...
GorkeM
06 Temmuz 2007, 02:37
Ya pek mümkün görünmüyor ultraukala ... Zaten gelebilirsem ancak cumartesi akşamı gelebilirim...
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO