Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
GorkeM
03 Haziran 2007, 23:01
Yok yok orjinali en iyisidir :cherry:
ErTech
03 Haziran 2007, 23:05
Görkem eline sağlık güzel olmuş... Plakayı ilk koyduğun yer bence gayet iyi... Gözükmesede olur... :) hatta daha iyi bence orada olması... Kuyruğun altında iki tane yuvarlak göz var oralara stopları ve yanlarına sinyali yerleştirirsen tadından yenmez...
cakalaz
03 Haziran 2007, 23:08
Kaça mal Oldu Görkem bu :) aLınca sana geliim de benim motoru da yap :)
GorkeM
03 Haziran 2007, 23:15
Görkem eline sağlık güzel olmuş... Plakayı ilk koyduğun yer bence gayet iyi... Gözükmesede olur... :) hatta daha iyi bence orada olması... Kuyruğun altında iki tane yuvarlak göz var oralara stopları ve yanlarına sinyali yerleştirirsen tadından yenmez...
Aslında ben de düşünmedim değil stopları oraya yerleştirmeyi... Ama plaka bu sefer hiç görünmüyor... Ben plakası görünmeyen motorculara çok karşıyım... bu yüzden onlardan biri olmak istemiyorum ne yazıkki...
Bir de orjinal stopu harcamak istemiyorum pek... stop grenajın içinde duruyor...
size nasıl bir şekilde stop deliği açim onu danışacağım yanlız...
cakalaz
Bayaa bi uğraşa mal oldu.... Başkasına yapmam :P Çook uğraştırıyor...
SuSpect
03 Haziran 2007, 23:57
Demekki gorkemin bu şaheserinden ne anlıyorus?
Görkemin bir sevgilisi yok veya motor seven bir sevgilisi yok. Benım şu aralar içinde bulundugum durum gibi. :S aklıma direk arkaya oturtacak kız arkadaş geldi napim. :)
ErTech
04 Haziran 2007, 00:01
Aslında ben de düşünmedim değil stopları oraya yerleştirmeyi... Ama plaka bu sefer hiç görünmüyor... Ben plakası görünmeyen motorculara çok karşıyım... bu yüzden onlardan biri olmak istemiyorum ne yazıkki...
Bir de orjinal stopu harcamak istemiyorum pek... stop grenajın içinde duruyor...
size nasıl bir şekilde stop deliği açim onu danışacağım yanlız...
Görkem ; arka yuvarlak yuvalara uyacak piyasada led stop araştıralım, yanlarınada led sinyal... Gerçekten süper olur...
Plakada arkada kalsın işte :P
GorkeM
04 Haziran 2007, 00:02
Hahaha ... sevgilim olsa da otobüsle gelsin kardeşim :mrgreen:
Oldu ki süper bi hatun düştü , otursun arkaya valla kapak mapak sallamam... kırılsın icabında :P
ErTech
Ya bilmiyorum düşünülebilir aslında... Gidip şunu almak var aslında
http://www.suzuki.at/stuff/bike/galerie/GSR600_K7_7.jpg
Bu arada plakamı küçülttüm daha güzel oldu... itinayla plaka küçültülür :P
dgrmr
04 Haziran 2007, 02:08
Görkem, hayırdır ne güzel olmuş öyle motor... Ellerine sağlık... Plaka konusunda Ertech'e katılıyorum en iyisi ilk foto. ben de hiç sevmem öyle normalde ama başka şans bırakmayacak gibi ama alternatiflerini göster ki daha çok yorum yapalım, bu durumda bir mi iki mi dersen(plaka konumlaması için) kesinlikle bir derim.... Tabi bu konuda en öneli olan senin içine sinmesi yoksa herkes bir şey söyler iş Nasrettin Hocanın eşek ve oğlu ile geçirdiği hikayeye döner işin içinden hiç çıkamazsın... en çok kendini dinle...
GorkeM
04 Haziran 2007, 02:45
Doğru söylüyorsun...
Ama Ertekin şu stop olayını da soktu şimdi kafama :cherry:
Bir kere plakayı kesinlikle o şekilde yapıştırmak istemiyorum... Çünkü arkadan okunmuyor... Bu şekilde plaka takanlara içimden saydırırken o şekilde gezmek pek hoş olmaz değil mi... Yarın plaka konusunda 1-2 resim daha çekip görüşlerinize açacağım :)
Stopu Ertekinin de dediği gibi yuvarlaklara koyup arkaya da hafif bir açı ile okunur hale getirdiğim plakayı koyabilirim... yanlarına da sinyaller...
2pac
04 Haziran 2007, 02:57
ee kesmeden nasil halledicen depo olayını? bak bende hafta içi yapamyı düşünüyordum plakalıgı kesmek gibi bir düşüncem vardı napim sence?
GorkeM
04 Haziran 2007, 03:05
Depo olayı? Bagajı mı kastediyorsun? Şimdilik bagajı sürücü koltuğunun altından kullanmaya çalışacağım yada kullanmayacağım... Ileride kafama eserse yukarıdan keser mono kapak şeklinde yaparım...
Eğer orjinali kesmeye çekinmezsen plakalığı kesebilirsin... Sonuçta benim yöntem biraz uğraştırıyor...
2pac
04 Haziran 2007, 03:07
yok ben kesmeyi düşünüyorum motoru satmayı düşünmedigim için :) bu arada motatal'a gelicem hafta içi sana uygun bi gün gelim beraber gidelim hem dolanır 2 tur atarız.. sana uyarmı?
GorkeM
04 Haziran 2007, 03:09
tamam uyar... ama benim şu plakayı takmış olmam gerekiyor... zaten benim de mototala gelmem gerek...
2pac
04 Haziran 2007, 03:11
tamam abi gün belirleyelim ki motatal'e gidince sıra sorunu almasin.. bana hafta içi her gün her saat uyar.
GorkeM
04 Haziran 2007, 03:13
Tamam yarın olmaz çünkü plakalığı takıcam birkaç iş daha var... Sonraki gün olabilir ... Ben sana mesaj atarım buradan eğer yarın işlerim biterse...
2pac
04 Haziran 2007, 03:14
tamam o zaman ben mesajını bekliyorum sen işi bitir haberleşiriz.. görüşürüz kolay gelsin
praetorian
04 Haziran 2007, 11:44
arka gsr600 e benzerse guzel olur..tahminimce yapilabilir..zaten azimli ..... duvari delermis:D
isvicre sigortadan geri donus yapildi kasko icin 694 ytl..
kaldi bi tek anadolu sigorta..
buarada mesajlarimda yannis bilgi vermisim 450 ytl imis primim..
(yinede 1.5 kat arttirmis herifler)
onr.sual
04 Haziran 2007, 16:17
özgür nasıl oldun?umarım düzelmeye yolunda gidiyordur ayagın
arkadaslar selam herkese.dün bir işim için halkalı ya gittim motoru parkettim 14 15 yaslarında 3 cocuk geldi yanıma ab cok guzel falan.kaç para bu? dedim sıfırı 5.750 ytl.hersey güzel buraya kadar.asıl soru şimdi geliyo: abi bunun GERÇEKLERİ var ya hani büyük olanı onlar kaç para? güzel bir şekilde anlattım 20.000 ytl civarında oldugunu. ya arkadaslar bizim motor bu kadar mı küçük duruyo milletin lafından kafayı yedim artık.yok cılızmış yok lastikler inceymiş.deliler gibi severek aldım ben bu motoru hala da seviyorum ama herkes bişey söylüyo soğuttular beni.milletin lafı yuzunden borca girecem.(6oorr :) ) saka tabiki.sizler ne diyorsunuz?
movistar
04 Haziran 2007, 21:29
görkem motrun arkasına yaptıgın değişimin inşallah amacına ulaşır.görüntü olarak bişey söylemek erken olur,belirttiğin gibi henüz bitmemiş.ama motrunla diyalogların çok güzel.:cat:,
onur.sual kendin beğendikten sora sorun olmaz.motorumuz güzel bakma sen kimseye
motor motordur gerçeği sahtesimi olur.veledler işte..
praetorian
04 Haziran 2007, 21:56
onr.sual,
abı cok sukur ıyıyım motor kullandım bıraz ayaklık acma kısmı dısında ıyı(ayaklık tam yaranın oldugu yere gelıyo sacma bı pozısyona gırıyorum acmak ıcın:D )
ama kullanmıyorum artık eve getırdım..
nolur nolmaz rısk almıcam sunun surası 1 hafta kaldı..
GorkeM
04 Haziran 2007, 23:01
praetorian
Motordan in ayaklığı öyle aç....
movistar
Teşekkür ederim... Şu stop olayını karar veremedim bir türlü....
onr.sual
Sanane elalemin çocuğundan... Sen beğeniyorsan iş bitmiştir :)
Geçen ben de maslak sanayideydim... Bi çocuk yanaştı dedi abi bunu sen mi kullanıyorsun... Ee evet dedim... Hadi ya sen kullanabiliyormusun ki bunu dedi.. Bende biraz zor ama evet dedim...
Bu vitesli diil dimi dedi... vitesli dedim... Vay beee hem de vitesli dedi. Peki korkmuyormusun abi dedi...
Bende bi ayaküstü korumaların faydasından bahsettim :) Dedim bak bu kafanı koruyo... Çocuk dedi bunla düşsen bişey olmaz yani dedi.. Ben de dedim bu onun için yapılmış... takmazsan beynin karpuz gibi ikiye ayrılır dedim... Ban bunlar omuzluk bu bellik bu eldiven...O anda çocuk bombayı patlattı... Abi senin dizlerin acımayacak mı peki dedi :mrgreen: Kızardım valla dedim takmak gerek onları da aslında...
Dedim sen şimdi bisikletle alıştırma yap , ben çocukluğumdan beri bisiklet sürdüm , sen de sür benim yaşımda alırsın dedim... peki abi dedi gitti... :mrgreen:
praetorian
04 Haziran 2007, 23:05
ıste ordada dıger sorun bas gosterıyo:)
ayagım tam tasıyamıyo kendımı ve motoru:) bılındıgı uzre azıcık balık etlıyımde:D
ya ıskence edıp kendıme ayagımla acıorum yada sekılden sekle gırıp elımle acıyorum:D
bu arada ben bıle kendı motorumla dalga gecıorum arada sırada..
sora cok sevıorum dıorum yanı..
onemlı olan kendı dusuncenız..
sırf baskası begenmıyo dıe gıdıpte baska motormu alcaktım yanı?
2pac
04 Haziran 2007, 23:05
görkem naptin? durumlar nedir
GorkeM
04 Haziran 2007, 23:18
Abi öylesine taktım plakayı yarın gidebiliriz mototala... Stop yok umarım bir sorun olmaz.... Sinyalleri de monte ettim... Şöyle oldu:
diicektim ki imageshack çalışmıyor... çalıştığı zaman yollarım resimleri...
praetorian
Ayağı ters tarafa tak :mrgreen:
...
http://img511.imageshack.us/img511/5083/kuyrukyenigo6.jpg (http://img511.imageshack.us/my.php?image=kuyrukyenigo6.jpg)
http://img524.imageshack.us/img524/7381/kuyrukyeni2bu4.jpg (http://img524.imageshack.us/my.php?image=kuyrukyeni2bu4.jpg)
http://img254.imageshack.us/img254/2848/kuyrukyeni3qj8.jpg (http://img254.imageshack.us/my.php?image=kuyrukyeni3qj8.jpg)
praetorian
04 Haziran 2007, 23:33
guzel guzel gıttıkce guzellesıyo..
bı boya bıde ledlı stop olay budur..
GorkeM
04 Haziran 2007, 23:35
Süper bir boya , numeraj (boyanın üstüne gelecek altın çerçeveli siyah bir alan) , üzerine numara :bounce: , ledli stop , şeffaf sinyal camları....
ErTech
04 Haziran 2007, 23:39
Görkem çalışman hayat bulmaya başlıyor... Ellerine sağlık... Stop işini dün internet üzerinde araştırdım biraz ancak somut bişey bulamadım... Birazda gezmek lazım sanırım...
Bittiğinde çok şık olacağından eminim... :)
GorkeM
04 Haziran 2007, 23:42
ErTech
Ben de baktım ama bulamadım... Şu Gsr600'ün stop fiyatı ne kadar acaba....
ErTech
04 Haziran 2007, 23:46
GSR 600 ü olan arkadaşlara danışalım çok çok pahalı bişey olacağını sanmıyorum; 100 ytl. ye kadar verilir bence :)
Yarın bir suzuki servisine sorarız...
praetorian
05 Haziran 2007, 00:04
bende o kadar ucuz olacagını sanmıyorum..
hatta fazla ıyımser bı tahmın bence:D
marten1907
05 Haziran 2007, 00:09
Arkadaşlar cbr 600 rr 'ın kafa grenajı cbr 125 e uyarmı büyük gelebilir diye düşünüyorum o açıdan sordum siz bu işin duayenlerisiniz
saygılar:rendeer:
ErTech
05 Haziran 2007, 00:10
Bizim motorun ön farı 88 ytl olduğunu düşünürsek; 100-150 ytl. normal değil mi :P (100-150 :P hemen arttırdım :))
GorkeM
05 Haziran 2007, 00:11
600RR'ın kafa grenajı 125R'ın kafa grenajının yaklaşık 2 katı :cherry:
Size 2007 Cbr verelim?
praetorian
Stop lambaları genelde ucuz oluyor... Hele de Honda olmayınca...
100 ytl verebileceğimi sanmıyorum 50ytl'ye kadar çıkabilirim...
Olmadı bu forumda ledli stop yapan arkadaşlar vardı onlara danışırım...
ErTech
05 Haziran 2007, 00:11
Arkadaşlar cbr 600 rr 'ın kafa grenajı cbr 125 e uyarmı büyük gelebilir diye düşünüyorum o açıdan sordum siz bu işin duayenlerisiniz
saygılar:rendeer:
Uyacağını pek düşünmüyorum... Zaten 2007 modeli 600RR ile neredeyse aynı...
marten1907
05 Haziran 2007, 00:14
2007 enjeksiyonlu cbr 125 in ne zaman gelecegi belli degil belki modifiye acısından uyar diye düşündüm
GorkeM
05 Haziran 2007, 00:18
marten1907
Malesef uymaz....
Yaw özgür uymaz :P Zamanında 600RR grenajı alıp benim cbrın önüne tutmuştum... Içine 2 tane cbr125 giriyor nerdeyse :)
praetorian
05 Haziran 2007, 00:19
bunu surdan cıkarabılırsın yenı 600rr la bızım motorun genıslıgını karsılastır uyar mı uymazmı ordan cıkar tahmınımce..
ıste olmasam hemen olculerı cıkarır kıyaslardımda:(
GorkeM
05 Haziran 2007, 00:21
Kuyruğu sanırım kırmızı yaparım... Tabi tonunu bulmam gerek... Photoshopta bulamadım :P... Üstüne de 2 çizgi ekledim fena olmadı... Bir fikir edinin hiç olmazsa
http://img518.imageshack.us/img518/3390/kuyrukyeni3ais7.jpg (http://img518.imageshack.us/my.php?image=kuyrukyeni3ais7.jpg)
praetorian
05 Haziran 2007, 00:28
stıcker takvıyesıyle guzel olcak bence:)
hangı numarayı yazman(maman) gerektıgını soledım zati:D
2 tane muscle cardakıler gıbı sıyah strıpe cekersın(mumkunse paralel ve sımetrık olsun:D)
ErTech
05 Haziran 2007, 00:29
Görkem bende kırmızı yap siyah yapma diyecektim :) süper bence...
http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=3236065
böyle bir stop bulsak işini görürmü acaba?
yada şöyle :
http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=3517208
şuda var :
http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=2941298
GorkeM
05 Haziran 2007, 00:33
ErTech
Eyw sağol abi araştırdığın için... Yalnız bu yuvarlakları ölçüp benimkine uyuyormu bakmak gerek... Çünkü tek tek değil komple bu... Bir de çok büyük ve eski :P
Baktık ki bulamıyoruz sitede ledli sinyal ve stop yapanlar vardı , onlardan yardım isteyeceğim... Madem alta yuvarlak stop fikrini aklıma soktunuz öyle yapalım bare :D
http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4032364
4 ytl mi? :mrgreen:
ErTech
05 Haziran 2007, 00:35
Evet biraz eskiler ama yuvarlak olarak bulabildiğim bi bunlar var :P
gsr600'ün stopları müthiş yaa....
GorkeM
05 Haziran 2007, 00:46
ErTech
150 ytl'lik ilan güzelmiş... Fakat 2 tane birbirine bantlanmış plastik kavanoza 150 ytl vermem abi , kendim yaparım :mrgreen:
praetorian
Hahaha aklıma gelmedi değil.... Racer .... Hatta asyanın sinyallerden alıp içine kırmızı ampul takarım... nası :mrgreen:
praetorian
05 Haziran 2007, 00:46
10000rr mı:D
ertech bu stoplar cok kotu abı kanunı racer ınkını alır daha ucuza getırır en azından:D
ErTech
05 Haziran 2007, 00:48
Tama üzerime gelmeyinn :mrgreen::P
Kendimiz yapalım en iyisi :)
GorkeM
05 Haziran 2007, 00:50
Ee böyle yapınca orjinal stopun olduğu yer boş kalacak...
Oradan da egzos çıkarim bare :P
ErTech
05 Haziran 2007, 00:57
Görkem aklıma bir fikir daha geldi; sen bu stop sinyal plaka işlerini stabil hale getirdikten sonra kuyruğu mat bir renge boyat, sonra ön grenajlardaki çıkartmaları çıkartıp onlarıda mat farklı bir renge boyat, depoyada mat boya... Düşünüyorumda unique² bir cbr olur... :cherry:
GorkeM
05 Haziran 2007, 00:59
Onu düşünmedim değil , ama hem ruhsattaki rengi değiştirmek istemiyorum hem de orjinalliğini bozmak istemiyorum... Kuyruğu kesmememin nedeni de bu... Istediğim zaman orjinal haline döndürebilirim...
Ybr mi alsak? :mrgreen: Y2k tanıtıyo mübarek...
umMiAUkTeIs
ErTech
05 Haziran 2007, 01:38
Devamını bekleyin yazmış sonuna :queen:
Herkese iyi geceler ben yatar... Görüşmek üzere....
praetorian
05 Haziran 2007, 01:47
ertech abı berabermıyız yıne bu aksam işte:D
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO