Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
GorkeM
23 Mayıs 2007, 01:38
Bilemiyorum arkadaşlar , turu ne yaparız nasıl yaparız tam bir fikrim yok , ama kararlaştırıp hepberaber bir tura gidelim derim ben... Ne çok uzun olsun ne çok kısa olsun , herşey tadında geçsin... Bana kalırsa hepberaber çıkalım yola , Ege'yi dolaşarak Akdenize geçelim ... Antalyadan sonra isteyen devam etsin isteyen dönsün... Benim son durağım Alanya...
MD'den Aprilia Rs'li bir arkadaşın hızlanma videosu... Ama makine standart değil , dolu...
27zMbhiT0cQ
praetorian
23 Mayıs 2007, 01:56
bian hic yavaslamicak sandim
movistar
23 Mayıs 2007, 02:04
üçüncü viteste birazdaha bekleyebilirdi daha çabuk hızlanması için. teşekkürler.
evet yolda ne yolmuş bitmek bilmedi haa.
ultraukala
23 Mayıs 2007, 03:47
karamanlıyürek sen nasıl bi adamsın böle ya inan şu anda vaktim yok yoksa tekrar tekrar sölediğin 3200'ü bulur gözüne gözüne sokardım yazdıklarını...5200ü ilk defa şimdi duydum..en az 5defa söledin kask-MANTO-cbr 3200 die...mert motor mu öle bişe di bide.konya'da...çoluk çocuk dolmuş siteye ya.Gidin kumda oynayın siz...
ErTech
23 Mayıs 2007, 04:15
KaramanlıYürek kardeşim; ortaya attığın bir iddia var? kanıtlamadığın gibi bizleri yanıltmaya çalışıyorsun...
Bir yanlış anlaşılma olmuş ben öyle anlamışım diyebilirsin; ancak buradaki insanları enayi yerine koyamazsın...
Sende itiraf et böyle birşey olmadığını yada yanlış anladığını bu konu kapansın gitsin sohbetlerimize devam edelim; ancak ben 5.200 demiştim deyip kıvırma... Lütfen rica ediyorum....
http://img441.imageshack.us/img441/9364/ertub6.jpg (http://imageshack.us)
spawnem
23 Mayıs 2007, 08:38
karamanlıyürek sen nasıl bi adamsın böle ya inan şu anda vaktim yok yoksa tekrar tekrar sölediğin 3200'ü bulur gözüne gözüne sokardım yazdıklarını...5200ü ilk defa şimdi duydum..en az 5defa söledin kask-MANTO-cbr 3200 die...mert motor mu öle bişe di bide.konya'da...çoluk çocuk dolmuş siteye ya.Gidin kumda oynayın siz...
bende gozune sokmak için teker teker aradım sayfayı 3200 cbr 125+kask+mont:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
yazısını ama makaslandık ya o yazısıda gitmistir herhalde ben bulamadım:pr::pr:
bosverin ya ugrasmayın sununla yazar yazar gider:P
Carcharoth
23 Mayıs 2007, 09:16
Ben Marmok'a gidiyorum valla... O yüzden benim gezim sadece Akdeniz sahillerini kapsayacak... Ama hepberaber gezmek isterdim , ne yazıkki planlarımız uyuşmuyor gibi gözüküyor...
Görkem sen ne zaman düşünüyorsun kesin tarih verirsen bende yıllık iznimi ona göre alacağım. Suspect senin plan çok uzun. Ayrıca Temmuzda havalar felaket ısınacak. Pişeriz vallaha. O tarihtede şirketten izin almam biraz zor. Görkem haziran sonu temmuz başı ise ben seninle gelirim. Hatta İntercom cihazlarınıda aldım 200 milyon verip. 2 tane telsizimiz. Kaskın içerisine yerleşen kulaklıklarımızda var. Menzili ise 5 km :) Ben 2 kere test ettim süper bir cihaz. Akşama msn'den gösteririm.
http://www.motorturkmarket.com/cobra_telsiz.html
Bu setin kulaklığınıda aldım. Bize gerekli olan tek şey çadır ve mat gerisi ıvır zıvır. Hatta ben gerekli olacak ihtiyaç listesini bile çıkardım. Akşama msn'de kesin tarihi belirleyelim. Bende yıllık iznimi ona göre ayarlayayım :cat:
praetorian
23 Mayıs 2007, 13:04
ooo siz iyice hazirsiniz gitmeye:D
ah be keske bende gelebilseydim
gerci burda olsaydim da bu sefer arzu birakmazdi fln fln..:)
KaramanliYürek70
23 Mayıs 2007, 16:00
Size yeminle söylüyorum 5200YTL Kask + manto icinde dedim yanlis yazma olmus..!
ha arkadaslar bakin ultraukalaya sesleniyim...
yaw bebegim birkere senden en az 10 yas büyük ben degilmiyim ..
resimden cocuk oldun nerdende belli... kendini adam felan zanediyorsan aldanmisin...
arkadaslar su an anlamis degilim bu cocugu...
inanin bu yazdiklari :farao:
tekrarliyorum .. 5200 kask manto yanlis yazmisim ksr bakmayiniz...
ama ultraukala sunu anla .. bana cocuk birdaha deme cocuk kelimesini dahi alma cünkü rezil olursun ...
yasin kac 15 - 16 mi ... evlenseydim simdiye senin gibi cocugum olacakti..
bosversene...
Bukadar Spekulasyon yapiliyor .. beni kimse yalanci cikaramaz asla..
Ben manyakmiyim ya allahima kitabima .. 2 . milyar daha asagi satanbir bayi söylüyem..
Cok kiziyorum böyle kisilere ...Simdi bana tutmayin ramzey demisindir felan fillan ramzeyde demedim ... kisacasi Cbr 125 3500 yazmisim ERTECHIN yolladi gibi ... malesef öyle degil .. yani Motor 5200 kask manto icinde..
Arkadaslar bakin .. ben size bu konuyu ispatlarim 5200e kask manto... ama nasil onu bilmiyorum su an hollandadayim ...
cousenim 2 ay önce aldi tamami 5200e Kask manto icinde ...
Simdi 3500e Satmakta...
Birakin böyle seyleri ama Su ultraukala olan cocuk varya
zitima gitti arkadaslar ..
typinden tut herseyine kadar zit kaptim .. ben hayatimda böyle cocuk görmedim ...
Allahima kitabima...
Neyse kavga mavga bosver...
Kisacasi Beni yalanci cikarmaya calisma ... anlastik seninle ULTRAUKALA:pr:
Bak arkadasim ben Cbr 125 almadim ben Mondialden bassetim mesela iki motorumu alirken bana kask hediye verdiler felan filan en az 200 ytl ker yaptim bi motordan 2ye carp 400yüz :) :bounce:
bitanesi Mondial 150 KN ( TARLAMOTORU ICIN ALMISTIM )
ötekide Mondial 150 ZC Sehir Gezileri felan filan icin...
ama Cbr 125de tabi ucuza veriyorlar baze yerlerde konyada cok seyden tasaruf yapabiliyorsunuz giyimden tut .. donuna kadar...
Cbr 125ler varya Istanbulda , Ankarada satilan fiyatlalarin aynisindan ama Kask + Manto veriyorlar o paranin icinde..
bazen 5.500ytlden iniyorlar 200-300ytl buda senede bir - iki defa anca oluyor ..
tabi arkadaslar bu firsati degerlendirip kask - manto icinde alip kopartiyorlar 1 aylik mazot parasini..
:)
yani ben saka yapmiyorum
bazen adamlarin damarlarimi gevsiyo artik bazen kendi iclerinden veriyor kask + manto hediye..
Yaziklar olsun ERTECHE VE ULTRAÜKALAYA YAW BEN NE YAZMISIM ARKADASIM 3200DEN BASEDEN OLMUSMU BIRKERE...
Ben yanlis felan yazdimi zanetim , ama arastirip bakip asil yalanci siz oldunuzu ispatladim böylece..ben yazdiklarimi iyi bilen bi insanim..bida gelmeyin 3200le karsima tamami .. bunu size diyorum ikinize... 5200de demedim .. 200 ystl yada bilemedin en fazla 400 ker yapiliyor... tamami...!saygilarimla.... Bundan sonra yalanci demeyin ( IKINIZE DIYORUM BUNU )
spawnem
23 Mayıs 2007, 17:34
oooooo hızını alamamısın:) yazdıklarını goruyoruz okadar puntolama :bounce:karamanlı burası tartisma platformu değil..motor hakkında konusalim.
sende bundan sonra yazdıklarina dikkat etki sonra "yanlıs yazmısım kusura bakmayın 5200 diceme 3200 demişim" demeyesin.arada 2 milyar var o parayla ben bi ramzey alırım:wiinkk:(cbrye benzeyeninden)..neyse bende cok konismiyim.
walla arkdaslar helal size güzel bi akdeniz ege turu yapıcağa benziyorsunuz.kıskandım walla :pale: bende gelmek isterdim aranıza ama motorun taksitlerini bitiremedim hala.son bi 500ytl kaldı.::baaas::
KaramanliYürek70
23 Mayıs 2007, 17:41
Utan Ultraukala .. !
!!!!!!!!!!!!!!!!!!
praetorian
23 Mayıs 2007, 19:43
kolpacı o mesajlar sılındı artık daha fazla artıstık yapma..yazık sana ve senın gıbılerı
ultraukalanın yasını bılmıorum hıcte gormedım kendısını ama akıl yası emınım senın 3 5 katın daha fazladır..
KaramanliYürek70
23 Mayıs 2007, 21:13
SON DEFA DIYORUM .. Terbiyeli ol Seviyeli yaz ... Ayni benim yazdim gibi ..!
Mt Yönetimle isim olmaz ne sikayet ederim nede Kavga cikaririm Ben adamca , dostca anlasirim
praetorian
23 Mayıs 2007, 21:20
sus be..
hala konusuyo utanmadan..
KaramanliYürek70
23 Mayıs 2007, 21:21
Mt Yönetimine sikayet ediyorum seni!
praetorian
23 Mayıs 2007, 21:21
yamuk yumuk yazmıs sora gelmıs bana ahkam kesıyo..
KaramanliYürek70
23 Mayıs 2007, 21:23
Ben 25 arkadas felan buraya üye yaptircam ins ilerleyeen zamnlarda motorcu arkadaslarimla konusurum sirf sizin gezileri seyretmem ins..!
Kim yamuk yumuk yazmis ya ben terbiyeli konusurum dedim sana sende öyle konus dostca anlasalim dedim ..!
yaw sen niye karisiyorsun nedn??
nedeni nedir ben naptim üstüme hepiniu geliyorsunuz 3200 dedim 5200 demek istedim dedimi kac defa anlatmaya calistim ama anlamiyorsunuiz
praetorian
23 Mayıs 2007, 21:27
senın gıbılerse olmaz olsun..gereksız sevıye kaybına gerek yok sıtede..3200 yazdıgını soleyen 5 kısı var ama yok sen dogrusun..burda 100 sayfa mesaj sılındı onların arasındaydı dgrmr ı tehdıt ettıgınde maıl verdıgınde fln hepsı bunlar aklımızda..bunları ben kafamdan yazıorum dımı allahın... neyse bısı yazmıcam bosu bosuna ban almıyım senın gıbı bırı yuzunden..
çok teşekkür ederim benim kuzenimin arkadaşı gpr 125 alıcam dedi bende gt 250 r al dedim onun yerine.bu yüzden cok merak ediyorum.bu arada bi aksilik olmazsa bende bu yaz gt 250 r almayı düşünüyorum.
cevap içinde teşekkür edrim:rendeer:
ZaT-I MuHTeReM
23 Mayıs 2007, 22:20
al kardeşim bi hyo 250 r hiç bu dalgalara bulaşma gönlün de kafanda karizmanda rahat olsun.....
GorkeM
24 Mayıs 2007, 00:00
Görkem sen ne zaman düşünüyorsun kesin tarih verirsen bende yıllık iznimi ona göre alacağım. Suspect senin plan çok uzun. Ayrıca Temmuzda havalar felaket ısınacak. Pişeriz vallaha. O tarihtede şirketten izin almam biraz zor. Görkem haziran sonu temmuz başı ise ben seninle gelirim. Hatta İntercom cihazlarınıda aldım 200 milyon verip. 2 tane telsizimiz. Kaskın içerisine yerleşen kulaklıklarımızda var. Menzili ise 5 km :) Ben 2 kere test ettim süper bir cihaz. Akşama msn'den gösteririm.
http://www.motorturkmarket.com/cobra_telsiz.html
Bu setin kulaklığınıda aldım. Bize gerekli olan tek şey çadır ve mat gerisi ıvır zıvır. Hatta ben gerekli olacak ihtiyaç listesini bile çıkardım. Akşama msn'de kesin tarihi belirleyelim. Bende yıllık iznimi ona göre ayarlayayım :cat:
Süper valla , benim de çanta-mat-tulum-çadır vs hazır... Zaten kampa da çok alışık biriyim , o konuda kesinlikle zorluk yaşamayız...
Haziran sonu Temmuz başında çıkıyorum ben yola...
Aslında 2 seçenek var , önce Marmok'a gitmek
Ya da Marmok'u boşverip geze geze önce ege , sonra akdeniz yapmak...
Bilmiyorum bunu seninle de tartışırız...
KaramanliYürek70
ultraukala
praetorian
ErTech
Arkadaşlar lütfen bu tartışmaya bir son verelim... Cbr topic'ini kirletmeyelim. Aksi taktirde moderatörlerimiz devreye gidecektir. Ve tartışan arkadaşlarımız ceza alacaktır...
Bu benim mesajım bu tartışmaya son noktayı koyuyor... Bu mesajdan sonra tartışan kişileri yönetime bildireceğim... Saygılar...
praetorian
24 Mayıs 2007, 00:56
bence tam bıtsın ole cek..sımdı gosterıp vermemek gıbı olur..
dun aksam canlandırdım kafamda bı sekıl super oldu..(tabı senın anlattıklarından)
ultraukala;koskoca haber edıtorusun sende hata yaparsın elbet:)
buarada kaskom bıtıyor 29 mayısta..dolayısıyla yenı polıce yaptırıcam yakın zamanda..
sıgorta sırketlerını arastrııp edındıgım fıyatları buraya yazarım..
kı bence cbr 125 bıle olsa kaskolu olmalı..
GorkeM
24 Mayıs 2007, 01:23
Zaten 3 ay uzaklarda değilmisin... 3 ay sonra yeni poliçe yaptırsan?
Yada bana yaptır çok istiyosan :queen:
görkem en iyisi sen motorun cıkınca resmini çek daha iyi olur:cat:
GorkeM
24 Mayıs 2007, 01:32
Bu arada çocukken bindiğim akülü motosikleti buldum bizim depoda... Aaah ah o günler... Motora çok erken yaşlarda başladım tabi... :queen:
http://img47.imageshack.us/img47/6199/motortj8.jpg
Doğuştan Fanatik :bounce:
http://img128.imageshack.us/img128/7026/motor2fm7.jpg
praetorian
24 Mayıs 2007, 01:34
ya orası oylede sayko banka kabul etmıyo onu
kredı aldıysan 1 gun bıle kaskosuz gecırmıceksın delıganlı dıo..
(bu arada 3 ay 22 gün:))
malossi amerıkada varmıs belkı ordan kapar getırırım sılındır kıtını 146 cc..(o varmıs malossı usada)
GorkeM
24 Mayıs 2007, 01:36
praetorian
ucuzsa ben de isterem... naap yap getir :P
malossi ingilizdi değil mi? ablam italyaya gidiyor zırt pırt , orada var mıdır acep...
Bu arada çocukken bindiğim akülü motosikleti buldum bizim depoda... Aaah ah o günler... Motora çok erken yaşlarda başladım tabi... :queen:
http://img47.imageshack.us/img47/6199/motortj8.jpg
Doğuştan Fanatik :bounce:
http://img128.imageshack.us/img128/7026/motor2fm7.jpg
bide bi sonraki motorum kesinlikle honda olmicak diosun:P:queen:sen doğuştan hondacıymışsın:queen::queen::queen:
praetorian
24 Mayıs 2007, 01:39
sokarım bavula 2 tane sılındırı nolcak..:)
ben ıtalyan dıye bılıyorum
cunku asıl ısı scooter
scooter=ıtalyan:D
malossi.it var olm bak bi..
honda.cbr.125
24 Mayıs 2007, 23:46
Herkeze iyiakşamlar ......:)
Yaw benim bi sorunum var... benim cbr125 7 aylık motor ve kısa farlarda ki kısa tellerden birisi 10 gün önce koptu onu yaptırdım(yenisini aldım)
şimdide öteki kopmuş aynı şekilde neden acaba elektrik mi fazla geliyo ki??
yardımcı olursanız sevinirim.....
Benim bir sorum daha olacak bu sübap ayarı ne zaman yapılmalı ve ayarının bızüldüğü nasıl belli olur ?? teşekkürlar....:cat:
SuSpect
24 Mayıs 2007, 23:52
görkem aga sen marmoka gitmeyecek ege turu vs. yapacaksan, tarihi birasdaha çekebilirsen en azından bende biras geri geçmeye çalışır ortada biryerde buluşuruz, 3 motor gideris uyazmı yani?
TuğrulÖzbek
25 Mayıs 2007, 00:26
@honda.cbr.125 kopan kablo üzerinde yanık izi ya da renk değişimi varsa aşırı akımdan, kopma kesik gibi ise kafa grenajında sabitleme konusunda bir sorun vardır
Barış Şuşut
25 Mayıs 2007, 03:06
KaramanliYürek70 nikli üye süresiz uzaklaştırılmıştır.
Başlık yakında tekrar temizlenecektir.
Konuşmalarınızda motor hakkında bilgi içeren deneyim anlatan mesajlar kalacaktır.
ErTech
25 Mayıs 2007, 03:24
Yaw benim bi sorunum var... benim cbr125 7 aylık motor ve kısa farlarda ki kısa tellerden birisi 10 gün önce koptu onu yaptırdım(yenisini aldım)
Benim bir sorum daha olacak bu sübap ayarı ne zaman yapılmalı ve ayarının bızüldüğü nasıl belli olur ?? teşekkürlar....:cat:
CBR lerin kronik tek sorunu kısa farları... benim 9000 km oldu tek sorun kısa farlarda oldu yanıp yanıp sönmeye başladı 6000 km de... ama senin bub dışında elektrik problemin var sanırım. servisine götür iki ampulu değiştirsinler birde bağlantılara baksınlar sorunun büyük ihtimalle çözülecektir...
Sübap ayarı 8000 bakımında kontrol ediliyor bozulmuşsa düzeltiliyor. Sübap ayarın bozulmuşsa motordan şırıltıya benzer hafif bir ses gelir. Çok rahatsız etmiyor başlarda ama km geçtikce belirginleşiyor...
praetorian
25 Mayıs 2007, 03:31
kısa farların patlamıs normal bı durum..
benımkı de aynı senın basına gelen gıbı gıtmıstı..
hatta bıtanesı yıne gıtmeye basladı..
subap ayarı bılmıorum okonuyla ılgılı bısı..
benım derdım buaralar vıteslerın bıraz zor gecmesi..
onr.sual
25 Mayıs 2007, 10:07
kısa farların patlamıs normal bı durum..
benımkı de aynı senın basına gelen gıbı gıtmıstı..
hatta bıtanesı yıne gıtmeye basladı..
subap ayarı bılmıorum okonuyla ılgılı bısı..
benım derdım buaralar vıteslerın bıraz zor gecmesi..
benim de viteslerde zor gecmeler oluyo.servis haricinde kendimizin yapacagı bir bakım ceşidi var mı bu konuda yoksa sadece serviste bakılabilecek bir durum mu?
blueFİRE
25 Mayıs 2007, 11:38
herkese slm ben aranıza henüz katılmadım ama haziran sonuna doğru düşünüyorum'0' olmazsa ikinci el almak istiyorum ikinci elde nelere dikkat etmeliyim bir de fiyatlar hakkında bişey biliyosanız benimle paylaşın
teşekkürler
Carcharoth
25 Mayıs 2007, 11:53
İlk sayfada motorun tüm parçalarına uygulanması gereken periyodik bakımların listesini eklemiştik. Ordanda bakabilirsin. Sübap ayarı kitapçıkta yazana göre 4000 km'de bir kontrol ediliyor. 8000'de yapılması gerekir diyor. Sünap ayarın bozuk ise motordan şıkı şıkı şıkı tarzında silindirin üstünden ses gelir. Önceki başlıklarda CBR125'in sübap ayarlarının nasıl yapıldığını ben resimli olarak anlatmıştım. Fazla zor bir olay değil eğer bozulmuşsa kendinde yapabilirsin. Far konusuna gelince. Malesef bu bizim motorların kronik bir sorunu :) Ampuller kolay patlıyor.
praetorian
25 Mayıs 2007, 14:02
benim de viteslerde zor gecmeler oluyo.servis haricinde kendimizin yapacagı bir bakım ceşidi var mı bu konuda yoksa sadece serviste bakılabilecek bir durum mu?
bilmiorm abi iste sorucam mototala..gitmeden 12k bakimini yaptiricaktim sora vazgectim masraf olmasin die..debriyaj telini yaglasam beki duzelir diye dusunuorum bakicam artikin..
tunasoylemis
25 Mayıs 2007, 14:10
Arkadaslar bişey sormak istiyorum! Bir 2. el motor buldum 2500 km 2006 model temiz arka lastik kalın 3500ylt diyor arkadas ama ben motordan anlamadıgım icin ne yapmam gerek?Nasıl anlasılır iyi bir motor temis bir motor oldugu yardım edermisiniz lutfen?
ErTech
25 Mayıs 2007, 15:50
Merhaba arkadaşlar;
Bugün e-5'ten pendik sapağına girip pendiğe dönülen virajda kaza yaptım; bariyerlere yanlamasına girdim... Her zaman kullandığım bildiğim bir virajdı ancak Türkiyede yaşadığımı bir an için unutup biraz süratlice girdim. Normalde daha süratliyken de o virajı alabiliyordum ama virajın kör noktasında yağ su karışımı bir birikinti olabileceği hiç aklıma gelmedi... Gelmeliydi kendime çok kızıyorum...
Motoru yatırmışken farkettim birikintiyi, ön teker hafif hafif kaymaya başladı toparlarım umuduyla bir an kayarak devam edip düzeltirim motoru diye düşünürken göz göre göre bariyerlere yanlamasına girdim :( sonra attım motordan kendimi...
Şunu anladımki gerçekten insanlık kalmamış :( kaldırımda yürüyen yayalardan bir tanesi yardım etmedi, yanımdan geçen arabalardan bir tanesi durmadı :( yine bir motorcu kardeşim yolunu değiştirip kaza şoku atlatmama yardım etti...
Şanslı olduğum bir durum var arkamdan araba gelmiyordu, eğer gelseydi düşünmek istemiyorum...
Benim durumuma gelince belden yukarımmda be ellerimde korumalar sayesinde hiçbişey yok. Bacaklarımda birkaç sıyrık var; ancak bileğimdeki sıyrık biraz derin... Malum yaz geldi botu giymemiştim... Buda büyük bir hataymış anlamış oldum... Korumaların önemini biliyordum ama daha fazla öğrenmem gerekiyor...
Allaha şükür kayda değer bir hasar almadan bu kazayı atlattım...
Motorum için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim... Ön far sinyal kafa grenajı yan grenaj, kuyruk yolcu ayak padi fren pedalım hasar gördü... Önemli değil sağlık olsun...
Burdan herkese sesleniyorum; korumalar sandığınızdan daha fazla işe yarıyorlar... Kesinlikle ihmal etmeyiniz... Birde Türkiye hele hele İstanbul yollarında sürüş yaptığınızı unutmayınız... Herkese KAZASIZ belasız keyifli sürüşler diliyorum...
BU kaza beni 2 tekerden soğuttu mu?
Elbette hayır...
Bu arada motordaki masrafı aşağı yukarı çıkarabilirseniz çok sevinirim...
hasar gören ve kullanılamayacak olan parçalar :
sol kafa grenajı, sol orta grenaj, sol sinyal, ön far, fren pedalı, sol yolcu ayak pad'i göstergenin arkasında siyah bir plastik parça vr bide o :)
spawnem
25 Mayıs 2007, 16:14
Arkadaslar bişey sormak istiyorum! Bir 2. el motor buldum 2500 km 2006 model temiz arka lastik kalın 3500ylt diyor arkadas ama ben motordan anlamadıgım icin ne yapmam gerek?Nasıl anlasılır iyi bir motor temis bir motor oldugu yardım edermisiniz lutfen?
motorla beraber servise gitsen daha iyi olur bence.ben oyle yaptım bende 2.el aldım motoru 5000 deyi servis okeyince bastırdım parayı.kucuk sorunlar ileride büyük sorunlar yaratabilir en bastanıdan işi sıkı tut.
cok gecmiş olsun ErTech :pale:
savas11
25 Mayıs 2007, 17:38
@ErTech
abi çok geçmiş olsun üzüldüm.Neyse ki sende bişey yokmuş.Motor halledilir nasılsa. Masrafa gelince benim kazadan kalma bi fiyat listesi vardı kopyalıyım buraya ordan istediklerine bakabilirsin..
ÖN FAR 104,44 YTL
KM SAATİ 609,51 YTL
SOL LEVYE BRAKETİ 56,05 YTL
SOL MANET 19,91 YTL
SAĞ KAFA GRENAJI 96,61 YTL
SOL KAFA GRENAJI 96,61 YTL
KAFA DEMİRİ 47,52 YTL
KAFA GRENAJI,ORTA 16,52 YTL
SOL ALT SAKAL 218,83 YTL
SOL AYNA 45,38 YTL
belki istediğin parçaların fiyatları vardır..
ErTech
25 Mayıs 2007, 17:57
savaş teşekkür ederim...
km saatinde pek bişi yok aslında diğer tutarları karşılayabilirimde km saati girerse işin içine yandık...
savas11
25 Mayıs 2007, 18:04
yok ya o fiyat içindeki saatleriyle birlikte komple fiyatı.eğer hız göstergesi, devir saati, hararet ve benzin göstergeleri falan sağlamsa alt ve üst kapağı değişiyo.
Benim öyle oldu yani.o da 60 ytl civarı bişeydi..
Rica ederim abi :)
SuSpect
25 Mayıs 2007, 20:06
aynen belediyeye dava açarsın ve yıllar yıllar belki sürer dava süreci ama masraflarını ve senin manevi tazminatını faizi ile alırısn.
praetorian
25 Mayıs 2007, 20:12
ertech gecmıs olsun abı topıcede yazmıstım..
sadede gelıyım..
yaptıracagınız kasko ıle bunları dusunmek zorunda kalmıyosunuz..grenajlı bı motor ve en ufak dusmelerden hasar alıyo dolayısıyla bence yıllık 350(gecen sene benım verdıgım para)ytl bunların yanında hıc kalır..
ertekın,yazmısın zaten hatanı surat+her ıhtımalı dusunmeme..
dıkkatlı ol abı daha cok turlıcaz senle..
Barış Şuşut
25 Mayıs 2007, 20:32
Ankaralim06 bana bi yanık kokusu geldi ..bi üye var biz atıyoz o geliyo kapğıdan atıyoz bacadan giriyo ..mantolu bi çocuk ..sen onu tanıyo olamssın dimi ..hani yazım sitilin birebir onla aynı..bide direk kafadan cbr topiğine girmişsinde ..insan bu işte aklı hep kötü taraflara çaılışıyo..neyse kokusu çıkar yarına ..:bounce:
movistar
25 Mayıs 2007, 20:32
sevgili erTech çok geçmiş olsun.
motoru viraj da yatırıyormuydun da kaydı lastik.parçalar çok pahalıııııııııı:farao:
sende fazla bişey olmaması bari iyi haber.tekrar geçmiş olsun
ErTech
25 Mayıs 2007, 20:44
Herkese çok teşekkür ediyorum... Çok saolun...
Özgür
O viraj için optimum dönüş süratinden daha süratliydim burada hatam var; ama daha hızlı döndüğümü bildiğim için fazla bir tepki göstermedim ancak birikinti olunca toparlayamadım... turlayacaz tabi.. :) sen gitmeden bi ara takılalım yaw şöyle veda turu gibisinden :)
movistar
Lastik kaydı ama yerde sıvı birikintisi vardı süzülüyordu rampa aşağı onu farkettiğimde çok geçti motoru yatırmıştım... hızım 85 falandı... son bir süre yanlar gibi ilerledim, hafiften bariyerlere paralel gibiydim gidonu sağa kırsam iyice kayacaktı teker sola kırsam bariyerlere tepeleme dalacaktım belki bu şekilde kurtarırım derken iyice yaklaştım.. ve yanlamasına girdim bariyerlere...
ben iyiyim ya gerisi önemli değil başa gelen çekilir... saolasın...
suspect :
bende dava olayını düşünmüyor değilim; ancak bürokrasi beni çok sıkıyor... annemin bir iş mahkemesi var 3 yıl oldu bıktık hala devam ediyor ve bitecek gibi değil :( bu durumda kasko yaptırmadığıma yanıp paşa paşa ödeyecem...
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO