PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara'da motosiklet ustasi...

sethi
01 Haziran 2006, 15:02
merhaba arkadaşlar ankara da oturuyorum ve kawasaki en 500 kullanıyorum.
Henüz yeniyim toplantınıza gelmeyi çok istedim ama valla yeni haberim oldu..
ankarada iyi ve ucuz bir servis arıyorum. motoart ve motomax ı sevmedim...

ispanyol
01 Eylül 2006, 15:10
ankarada iyi bir motor ustası tanıdığı olan varmı,şöyle motorun dilinden anlayacak,özellikle sibop ayarı yapabilecek teknik donanıma sahip bir yer arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler:rendeer:

nedenama
03 Eylül 2006, 00:56
bu meslekte 53 yılını veren birini tanıyorum.Fakat eski model BMW işlerine bakıyor.Ama belki senn işini halleder

calipso
03 Eylül 2006, 12:18
Selam,
Ben Yaşar ustaya götürüyorum motoru.. Yaşar usta benim gördüğüm kadarıyla işini iyi yapan bir usta. motorumu ikinci el aldığımda her yerinden ses geliyordu.. 80 km. geçtiğimde zangır zandır titriyordu. iyi bir bakım yaptı. şimdi 130-140 bana mısın demiyor. yalnız diğerlerine göre biraz pahalıcıdır ama değeceğini söyleyebilirim. hiçbir sorunum yok şimdi gezmediğim yer de kalmadı..
ilgilenirsen..
motorbike
tel: 278 29 35
yıldırımlar sanayi sitesi. 1. cad. 90. sok. no:15
batıkent..

ispanyol
11 Eylül 2006, 12:30
tşkler başka tanıdığı olan varsa mesaj atarsa sevinirim

dboyali
22 Kasım 2006, 10:14
Merhabalar,
Arkadaslar ZongShen ZS200 GY-A motor sahibiyim. Aracimdaki problemleri servis ile cozemedigim icin karburator ve subap ayarlarini yaptirabilecegim iyi bir usta ariyorum Ankara'da. Yardimci olur musunuz?
Selamlar.

caya104
22 Kasım 2006, 10:32
Yeni sanayi roma hamamının arka sokağında irfan usta var

hema123
22 Kasım 2006, 10:53
metin usta
başkent motosiklet
gimat oto sanayi sitesi nu:18
macunköy-ankara
312-3970193
usta olarak da, insan olarak da kalitelidir. tavsiye ederim.

Prometheus
22 Kasım 2006, 14:21
metin usta
başkent motosiklet
macunköy-ankara
312-3970193

Metin Usta herkesin motoruna bakmaz ama. Önce tanışıp dost olman ya da bir dost aracılığıyla gitmen gerekiyor.

dboyali
22 Kasım 2006, 16:20
Verdiginiz bilgiler icin tesekkurler,

Alcohol
22 Kasım 2006, 17:50
dostum zongshen lerin subap ayarlarinin motorun otomatik olarak yaptigini duydun bence bunu bir arastir bunu 2 zongshen kullanicisindan duydum. arastirmadan kurcalattirma bence..

myheart
23 Kasım 2006, 11:31
EVET BENDE DE AYNI MOTOR VAR... Sübap ayarları yapılmıyo.. Motor otomatik olarak bunları ayarlayabiliyo...

adaminbiriyim
17 Ocak 2007, 22:07
motor subap ayarını otomatik nasıl yapacak bu ciddi bi teknoloji arkadaşlar inanılır gibi değil ankarada usta deyince adını hatırlayamadım ama zongshen motora bakan bişr yer var hani dışkapıda aydınlıktan ulusa doğru giderken köprüden inince araç il bir beko bayi var ya baya büyük hemen onun yanında hafif içte kalıyor orası bu motorları iyi tanıyor bildiğim budur

alp_tunay
17 Ocak 2007, 22:22
motor subap ayarını otomatik nasıl yapacak bu ciddi bi teknoloji arkadaşlar inanılır gibi değil ankarada usta deyince adını hatırlayamadım ama zongshen motora bakan bişr yer var hani dışkapıda aydınlıktan ulusa doğru giderken köprüden inince araç il bir beko bayi var ya baya büyük hemen onun yanında hafif içte kalıyor orası bu motorları iyi tanıyor bildiğim budur

Kenan ustayı diyorsun......

bahadinli
17 Ocak 2007, 22:38
çinlilerin işine akıl sır ermez ona göre
yapar mı yaparlar...:silent:

alp_tunay
17 Ocak 2007, 22:39

Zaten zamanında tek yetki alan ustaydı....Şimdi yetkili mi bilmiyorum....Çinli krosları ankaraya geldiğinde bayağı kalabalıktı servisi....

plectrum
18 Ocak 2007, 14:46
silinmiştir

motorcuq
18 Ocak 2007, 16:59
dostum ben ustayım batıkent mondıal ve matomax culass gurup yetkili servisiyim ustaneden arıyosun sorunu büyütme getir çözelim www.simsekmotor.4t.com atla devemi yani buolay yok metin yokşu bu nediryani uzaymekimi tamiriyapılıyo yani kardeşim.

motorcuq
18 Ocak 2007, 17:19
dostum simsekmotor.4t.com.girsiteye adres alsana

Juniors
18 Ocak 2007, 17:20
metin usta
başkent motosiklet
macunköy-ankara
312-3970193

Metin usta dediğin gibi her yönden iyidir, ama seçici esnaftır:) herkezin Motoruna bakmaz. Daha doğrusu Daha Önceden Motoruna Başka bi usta tarafından el değmişse kesinlikle bakmaz:)

alp_tunay
18 Ocak 2007, 17:23
dostum ben ustayım batıkent mondıal ve matomax culass gurup yetkili servisiyim ustaneden arıyosun sorunu büyütme getir çözelim www.simsekmotor.4t.com atla devemi yani buolay yok metin yokşu bu nediryani uzaymekimi tamiriyapılıyo yani kardeşim.

Ne o zoruna mı gitti arkadaş....Tavsiye de mi edemiycek arkadaşına...Biraz üslubuna dikkat etmeni tavsiye ederim....

motorcuq
18 Ocak 2007, 17:30
arkadaşım www.simsekmotor.4t.com bende motorservisiyim tanışalım siteme giradresi al yardımcıolurum biçayımızıiçersin enazından.

plectrum
18 Ocak 2007, 17:43
silinmiştir

plectrum
18 Ocak 2007, 17:44
silinmiştir

alp_tunay
18 Ocak 2007, 20:17
Hepsi birden çıktı.....Anlaşmışlar galiba....Tesadüf işteee...

bahadinli
18 Ocak 2007, 20:22
merhaba arkadaşlar ankara da oturuyorum ve kawasaki en 500 kullanıyorum.
Henüz yeniyim toplantınıza gelmeyi çok istedim ama valla yeni haberim oldu..
ankarada iyi ve ucuz bir servis arıyorum. motoart ve motomax ı sevmedim...

abıcım iskitlerde hüseyin usta var.orayada gidebilirsin...bende devamlı oraya gıdıyom..hatta ordada 2 tane en500 tamır edıyodu..istersen telını verebılırıııım

alp_tunay
18 Ocak 2007, 20:26
Metin usta dediğin gibi her yönden iyidir, ama seçici esnaftır:) herkezin Motoruna bakmaz. Daha doğrusu Daha Önceden Motoruna Başka bi usta tarafından el değmişse kesinlikle bakmaz:)

Sen nerden tanıyosun bakayım....Yoksa benide mi tanıyorsun sen...:silent:

Prometheus
18 Ocak 2007, 20:47
Benzer başlıklar Birleştirildi

kont88
18 Ocak 2007, 20:51
Moto CC & Ankara Suzuki
8. cadde no 56 Ümitköy/ANKARA
Cengiz COŞKUN
www.stuntbiketurkey.com

doktor_oni
18 Ocak 2007, 22:30
metin usta başlığı açılacak bu gidişle

alp_tunay
18 Ocak 2007, 22:41
Başlık değil pankart açsan nafile......:cherry: :P

rayjay
19 Ocak 2007, 00:16
ben de tanisirim metin usta ile onerilmesi cok dogal cunku isinde cok iyidir ozellikle enduro kros motorlar ondan sorulur, bu arada en500 icin ulusan'a da gidebilirsiniz ankara kawa bayisidir...

rayjay
19 Ocak 2007, 00:30
baskent motor metin usta, ulusan motor nail usta yi tavsiye ederim, digerleri de iyidir elbette ama benim tanisip motor goturduklerim bunlar

alp_tunay
19 Ocak 2007, 00:52
Metin usta yı tanıyonuz da beni neden tanımıyosunuz?...Kesin tanışmışızdır sizlerle....
Tanışmak üzere.....

Prometheus
19 Ocak 2007, 00:54
Milletin usta krizi tuttu heralde :) Kış vakti hayrola ki.. :silent: Bir gün içinde birleştirilen üçüncü "Ankara'da motor ustası" başlığı..

alp_tunay
19 Ocak 2007, 01:25
Bende onu yazdım ya.....Birileri bişeyler yapıyor ya hayırlısı bakalım....

2move
19 Ocak 2007, 01:41
kawaski ise yetkili servisine git göster.onun bunun ustasına gideceğine .
caffeur un arkasında ulusan motor var. ustası iyimi kötümü açıkcası başka bırıne gıtmedıgım ıcın karsılastıramıyorum.

rayjay
19 Ocak 2007, 01:54
hortlatan ben degilim sorana soluorum tanidiklarimi:mrgreen:

plectrum
27 Ağustos 2012, 15:48
Başka tavsiyeler var mı?

Scorfield
03 Kasım 2012, 22:21
Konu Acılalı Baya Olmus Ama Motocuq Nickli Arkadaşımız Yani Başkentte Dükkanı Olan Arkadaşı Ustamızı hiçkimseye Tavbisye Etmem Arkadaşlar .. Benim Motorun İçine Etti 2 Hafta Yatırdı Bayram Var Yapamam Dedi Ha Bide Motorcu Dayanışması Ayağına Bizi Mağdur Etti Bilginize

alp_tunay
03 Kasım 2012, 22:42
Konu Acılalı Baya Olmus Ama Motocuq Nickli Arkadaşımız Yani Başkentte Dükkanı Olan Arkadaşı Ustamızı hiçkimseye Tavbisye Etmem Arkadaşlar .. Benim Motorun İçine Etti 2 Hafta Yatırdı Bayram Var Yapamam Dedi Ha Bide Motorcu Dayanışması Ayağına Bizi Mağdur Etti Bilginize

Atla deveymiş değilmi....
Herkes usta olmuş.... :queen:

plectrum
26 Mart 2014, 22:23
Arkadaşlar otomobilde usta sıkıntısı cok cekmiştim şimdi de motosiklette usta bulamıyorum. Burda bikaç isim verilmiş onlara ugramaya calısacagım. Ama bu yibanın arka taraflarında pek usta kalmamış onu gordum malesef. Yani olanlarda pek usta değiller. Komedi filmi gibiler

ercan_wrc
29 Mart 2014, 12:12
Ufak motorlarda en iyi usta kendiniz bence :)
Bende keeway superlight 150 var motoru geçen sene aldım yağ yakıyordu. biraz araştırdım piston silindir segman değişimine 400-500 den aşağı fiyat çeken yok bende motorun repair manuel kitabını buldum sentil çakısı aldım 10 liraya piston silindir segman takımını 70 liraya ve 5 liraya kırmızı sıvı contası aldım oturdum sabahtan akşama kadar bacanakla uğraştık ve değiştirdik sonra subap ayarını yaptım. ilk 1000 km 5000 deviri geçmeden rodaj yaptım, 1000km sonunda tekrar bir sibob ayarı yaptım tamamdır yaklaşık 8000km dir biniyorum hiçbir sıkıntı yok. 2 gün önce karburatoru açtım temizledim ön dişliyi değiştirdim ayarlarını yaptım baskı balatayı kontrol ettim yaza hazır motorum. ben bu işlemler için hep ustaya gitseydim enaz 1000 lira para harcardım. işin gerçeği öyle 500 liralık bir işçilik gerektirecek işlem değilmiş yapınca kendiniz anlıyorsunuz. şimdi tekrar yapmam gerekse 2-3 saatte komple söker takarım ilk seferinde acemilik çekiyorsunuz uzun sürüyor. ama tek silindir makinalar için söylediklerim geçerli büyük makinalarda ayar kısmı uğraştırır tabii.

ibrahimrt
03 Kasım 2015, 09:03
Ulus yiba çarşısının arkasında vip motor var her türlü motora bakar mobiletten racinge
yiba çarşısının arkasında köfteci şahin ustanın karşısı

efendy06
03 Kasım 2015, 10:57
Hızır Usta
Kızıltepe Motosiklet

İşçiliği iyi, fiyatları makuldür.

ercii
24 Haziran 2016, 02:38
Herkese Merhabalar ..

bugün metin ustayı bir motorcu abim tavsiye etti hafta onu gidicem gitmeden google da aratıyım başka ustalar da varmı dedim sizin yorumlarınızı okudum hafta sonu kısmet olursa metin ustaya götürücem motoru. bu sayfa bir usta tavsiye sayfası olmuş ben de sizlere gitmemeniz gereken bir ustayı söylicem. ankara da "Burhan Ün" diye bir ustayla karşılaşırsanız aman diyim uzak durun. eski borusan da çalışmış falan motoru yapıcam diye iyice bozdu.
kaza yaptık motoru yaptırmak için bıraktık pazarlık dahi yapmadık parasını da hemen ödedik, debriyajında sorun vardı bu arada motorum da hyosung gv 650 debriyaj parçalarını alalım mı dedik yok ben yaptırırım dedi daha da kötü oldu bi de her gittiğimizde surat asıyor konuşmuyor sert falan yapıyor yok aldığım para şu kadar bu paraya yağını bile değiştirmezler gibi laflar falan ilk başta güleryüzlü adamın yerine bağırıp çağıran bir adam geldi. 800 tl para verdik el de hiç bir şey yok 350 tl sadece işçilik aldı o da parçaları söküp takmak için diğer parçaları da kendi yaptırdı gidip onlardan ne kadar para aldı Allah bilir 450 tl , arka çamurluk kırık onu yaptırmaya plakalık ve de debriyajı yaptırdı ona sorarsan tabi, ama debriyaj daha da kötü oldu hatta içinden parça çıkardı :) motoru yapan adamlar sanki bilmiyorlar o parçayı fazla koymuşlar :) dükkanı da yeni açmıştı 2-3 ay olmuş bugün gitmesek yarın boşaltıyormuş bir daha da bulamayacaktık anlayacağınız. siz siz olun onunla tanışırsanız falan motorunuzu sakın emanet etmeyin.

klayt
29 Ağustos 2017, 15:48
Kolej göbekten kocatepe tarafına giden caddede az ilerde solda park var. incesu caddesi caddenin en sonunda Furkan motosiklet Murat usta Yunus Emre caminin altında bir dükkan işin ehli ve hak yemeyen bir insandır. Kesinlikle tavsiye ederim 7 8 arkadaşıma tavsiye ettim gittiler hepsi memnun kaldı.

Kazımkarabekirde aski karşısında motocenter halis usta sahtekarın önde gideni. motor bıraktım gittiğimde herkes şikayetçiydi anlayamadım keşke bırakmasaydım. motorunuza sorun uydurup para alıyor sonra 4 5 saat ortadan kayboluyor. Gelen dövüyor giden dövüyor adamı hala aynı...

onurordek
30 Ağustos 2017, 13:07
Kolej göbekten kocatepe tarafına giden caddede az ilerde solda park var. incesu caddesi caddenin en sonunda Furkan motosiklet Murat usta Yunus Emre caminin altında bir dükkan işin ehli ve hak yemeyen bir insandır. Kesinlikle tavsiye ederim 7 8 arkadaşıma tavsiye ettim gittiler hepsi memnun kaldı.

Kazımkarabekirde aski karşısında motocenter halis usta sahtekarın önde gideni. motor bıraktım gittiğimde herkes şikayetçiydi anlayamadım keşke bırakmasaydım. motorunuza sorun uydurup para alıyor sonra 4 5 saat ortadan kayboluyor. Gelen dövüyor giden dövüyor adamı hala aynı...

İkinci bölüme katılıyorum. Yalanı çok kolay söylüyor.