Orijinalini görmek için tıklayınız : Monero 250 Cmx A
bager1003
13 Kasım 2006, 11:29
arkadaşlar geçenlerde monero 250 cmx a aldım inanınki cruiser motorlara bayağı bindim ama bu namuzssuz kadar rahatını serisini görmedin bence çinlilerin içinde en iyisi bu. bunu alırken baya araştırma yaptım internette, bu motor çin için özel olarak imal edildiği için malzeme ve işçiliği diğerlerinden çok çok üstündür. yani monero motorum var diye hep iyi yönlerini söylüyorum diye anlamayın gerçekten güzel motor.Hani kim ayranım ekşi der misali diye düşnmeyin....haberiniz olsun..
ALAN ARKADAŞLARADA TAVSİYE EDERİM SÜPER BİŞİİİİİİİİİİİİİ.....:cat: :cat: :cat: :cat:
Incredible
20 Kasım 2006, 14:50
İlk olarak arkadaşım motorun hayırlı olsun. Allah kazasız sürmek nasib etsin.:) Mesaj sayından belli olduğu gibi MT'de yenisin. Sana bir tavsiyem olacak, mesaj yazarken büyük harf kullanmamalısın, büyük harf kullanmak bağırmak ve benzeri serjenişte bulunma fikri uyandırabilir bazı arkadaşlarımızda. Buna konuda zaten yakın zamanda moderatörlerden bir uyarı alırsın.:)Ayrıca buradan da inceleyebilirsin.http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=24959 Saygılar...:cat: :bounce:
gupilya
20 Kasım 2006, 23:32
bu motorun tutulmaması bana hep ilginç gelmiştir. bisan da benzerini getirdi ama ondan da ses seda yok. ülkemiz motorcuları bu tür motorları sevmiyor nedense?
eroldayı
21 Kasım 2006, 19:41
neden büyük yazı ile yazdın?
bager1003
23 Kasım 2006, 11:43
arkadaşlar şimdi büyük yazma faslı şöyle ben büyük yazmamın nedeni fark edilmesiydi yaksa büyük fontun bağırmak anlamına geldiğini sağır sultan bile duymuştur. neyse motor hakkında eksi görüşleri olan arkadaşlara bir sorum olsun
kullandınızmi ki iyi değil dediniz bir sürün hele inerseniz üstünden birşey bilmiyorum demektir
:cat: arkadaşlar şimdi büyük yazma faslı şöyle ben büyük yazmamın nedeni fark edilmesiydi yaksa büyük fontun bağırmak anlamına geldiğini sağır sultan bile duymuştur. neyse motor hakkında eksi görüşleri olan arkadaşlara bir sorum olsun
kullandınızmi ki iyi değil dediniz bir sürün hele inerseniz üstünden birşey bilmiyorum demektir:cat: :cat: :cat: :cat: :rendeer: :rendeer: :rendeer:
ortomoto
27 Şubat 2007, 23:34
benim grajdakide cxm 250 a ama hiç öle abartılı bir durumu yok , buram buram çin malı kokuyor, sürüş ve konfor gayet iyi ama malzeme ve işçilik nanay, tipik çin malı işte,
ben acemiliğime kurban gitiim , başkası yanmasın ,
parasının kıymetini bilen çin malı almasın.
ayrıntılı bilgi isterseniz konuşuruz
bager1003
09 Nisan 2007, 14:48
kardeş kusura bakma ama biz eğer çin malları olmasaydı biraz zor binardik bu dört zamanlılara yoksa nerde honda, yamaha, suzuki v.s...... yani çin mallı diyip geçiyorsun ama birazda iyi tarafından bak şu bindiğin motorun aynısını hondadan alsan 20,000 ytl ye alamazssın hatta 2.elini bile bulamazsın..dedğim gibi çinliler olmasaydı hala 2.zamanlı mobylettelere talim anasını satim daha ne istiyorsunki bak ne güzel işte çinlide olsa dört zamanlı ekonomik güzel konforlu.. arada bir ufak tefek sorun veriyor lastik zincir falan fistan.. eh o kadarda olsun be kardaş adı üstünde motor motorun varmı derdin var sözünüde unutma motor dediğinde az bişeycik sorunlu olacaktırki motorun tadı çıksın. sonuçta kul yapısı...sen yinede fazla negatif bakma meseleye biraz objektif bak... byee görüşürüz..
:cat: :cat: :cat: kardeş kusura bakma ama biz eğer çin malları olmasaydı biraz zor binardik bu dört zamanlılara yoksa nerde honda, yamaha, suzuki v.s...... yani çin mallı diyip geçiyorsun ama birazda iyi tarafından bak şu bindiğin motorun aynısını hondadan alsan 20,000 ytl ye alamazssın hatta 2.elini bile bulamazsın..dedğim gibi çinliler olmasaydı hala 2.zamanlı mobylettelere talim anasını satim daha ne istiyorsunki bak ne güzel işte çinlide olsa dört zamanlı ekonomik güzel konforlu.. arada bir ufak tefek sorun veriyor lastik zincir falan fistan.. eh o kadarda olsun be kardaş adı üstünde motor motorun varmı derdin var sözünüde unutma motor dediğinde az bişeycik sorunlu olacaktırki motorun tadı çıksın. sonuçta kul yapısı...sen yinede fazla negatif bakma meseleye biraz objektif bak... byee görüşürüz..:queen: :queen: :queen:
By Mükemmel
09 Nisan 2007, 14:52
Özellikle arka teker kalın ve çok şık duruyor.
ortomoto
04 Haziran 2007, 23:08
bu da bir bakış açısı tabi, elbette dediğinde haklısın , çin malı alırken ne aldığını bilesiniz diye dedim bunları , yoksa motor kullanıcılarının yaygınlaşmasında çin mallarının faydası çok büyük. :),
demir77
05 Haziran 2007, 22:52
Arkadaşlar bende bu motoru çok beğendim ve diğerlerinden çok şık duruyor. Birazcık para bulayım bi tane almayı düşünüyorum. Hem diğerlerinden daha hafif görünüyor
maZ
25 Haziran 2007, 22:53
bende de CXM 250 A var ve dediğin gibi gerçekten çok seri motor..özellikle gazı açtıgında motordan gelen gürül gürül bi ses var ve ben o sese bayılıyorum..kışa doğru satıcam ama nasıl ayrılıcaz birbirimizden şimdiden üzülüyorum..satış sebebimde Race motorlar bu aralar fazla hoşuma gitmeye başladı..ama eğer bu modele benim gibi iyi bakarsanız insanların dönüp dönüp baktıgı bişeye dönüşüyo..en önemli özelliği rahat olması..benzerlerindeki hantallık yok..
tavsiye: üzerindeki yazıları sildirip güzel dövmeler yaptırırsanız ayrıca biraz chopper havası katarsanız aksesuarlarla çok hoş bir görüntüsü oluyo ;)
bager1003
26 Haziran 2007, 11:53
bu arada arkadaşlar ilgilenen arkadaşlar varsa benim monero cmx 250 motor satılıktır ilgilenen arkadaşlara duyrulur..
2006 model 2004 km de siyah kız gibi motor garantisi devam ediyor.yan yatma yok temiz güzel motor.. ilgilenen arkatdaşlar bager1003@hotmail.com'a mail atsınlar görüşürüz byee..şimdiden hayırlı olsun:):):)
monero 250almayı düşünüyorum...
bu motorun çin malı olduğunu biliyorum ve çeşitli sorunlar yaşayacağımıda.....
bu motorla ne gibi sorunlar yaşarım bilgilendirirseniz sevinirim.
buram buram fake kokan topiclerden.. :cherry:
By_StaR
25 Ocak 2008, 12:38
Bende LeDow MarKAsı İle VAr Üzerinde SİnYalleri AynalarI VE Ufak tefek değişiklikler Olan Bİ makine Ayrıca EgZoStLArı Mondifiyeli Vİdeosuda Var Sahibindende SAtıyorum AMa COk memnunum Oda Ayrı bişi :D Muthis gidiyor Az Yakıyor Hİç Sorun Cıkarmıyor ... SAdece TEk Bi sorun oldu Oda ARka Zİncir Çektirmeleri Gevşiyodu 2 tane kontra Somun Attım Bi Sorun Cıkartmadı.. :D Sis FArı Takcam bide Yakında :D bu arda ilan numarası 4643501
mterayes26
03 Şubat 2008, 02:10
arkadaşlar geçenlerde monero 250 cmx a aldım inanınki cruiser motorlara bayağı bindim ama bu namuzssuz kadar rahatını serisini görmedin bence çinlilerin içinde en iyisi bu. bunu alırken baya araştırma yaptım internette, bu motor çin için özel olarak imal edildiği için malzeme ve işçiliği diğerlerinden çok çok üstündür. yani monero motorum var diye hep iyi yönlerini söylüyorum diye anlamayın gerçekten güzel motor.Hani kim ayranım ekşi der misali diye düşnmeyin....haberiniz olsun..
ALAN ARKADAŞLARADA TAVSİYE EDERİM SÜPER BİŞİİİİİİİİİİİİİ.....:cat: :cat: :cat: :cat:
monero italyan degılmı ben oyle bılıyorum
asalak
22 Eylül 2008, 18:58
bende bu motordan alcam inş yapımının arzu bisiklet tarafından Türkiye de yapıldığını biliom diğer çin malı motorsikler gibi motor kısmının çinden geldiği apaçık ortada...kim istemezki kaliteyi ama bu çin mallarının ucuzluğu yetip artıo, çin malları Türkiye ye gelmeden önce ben etrafta pek motorsiklet göremezdim benzinin pahalı olmasıyla beraber çin malı motorların gelmesi halkın bu pazara ilgide bulunmasını sağladı
darkpower
02 Nisan 2009, 13:12
arkadaşlar monero cmx 250 a almak istiyorum ama kuşkularım var motor nasıl vibrasyon varmı motorda yedek parça durumu nasıl yardımcı olursanız sevinirim
:silent:
ICEDOG
22 Nisan 2009, 16:20
arkadaşlar monero cmx 250 a almak istiyorum ama kuşkularım var motor nasıl vibrasyon varmı motorda yedek parça durumu nasıl yardımcı olursanız sevinirim
:silent:
Merhaba Monero CMX 250 motosikletim var. hic kullanilmadi. sadece 50 Km. de
maxi scooter kullandigim icin vitesli motor kullanamiyorum. gaza gelip motosikleti aldim sifir durumda garajda yatiyor. ben 4.500 tl ye almistim.
2500 TL dusunuyorum. motor 2006 model kesinlkle dusme kaza birseyi yok hic kullanilmamistir. sifirina bosuna para vermeyin. almak isteyen arkadasa fiyatta yardimci olurum. en azindan kullanabilecek birisine faydam olsun isterim.
http://www.sahibinden.com/super_fiyat_!!!_sadece_50_km_de_hic_kullanilmadi_-82WQQaXQQ10268598WQQpXQQdisplayitem
barok34
15 Nisan 2010, 21:04
acayip bişey olmuş tabi epey de zaman geçmiş arkadaş bir topic açmıi süper motor monero falan diye biraz övmüş sonra biraz yorumlar sorular derken ben motorumu satıyorum isteyen olursa demiş noktayı koymuş :)
borelli-ledow bisan roadstar --monero 250 bunların hepsi aşağı yukarı aynı motorlar değil mi aslında
vtec1925
18 Temmuz 2010, 19:16
arkadaşlar bende 15 gün önce bitane monero cmx 250A aldım kim ne derse desin ben çok memnunum 2006 model motorsiklet 4 zamanlı 2 el aldım 1.500 liraya hemde çok rahat ve seri hiç sorun yaşamadım çok şükür allahtan çin motorları var ya olmasaydı nerde milyarlar verip te motor alcaktım ben gayet memnunun sadece karbiratör ayarı istiyo biraz çok yakıyo okadar arkadaşlar aynı motora binen lere soruyorum sizin motorsikletiniz nekar yakıyo
darkpower
20 Ağustos 2010, 14:48
monero cxm 250 a aldım ve şu an çok memnunum 1 seneyı geçkin kullanıyorum ufak tefek sorunlar çıkardı mekanik ve elektrikten iyi anladığım için kendim çözdüm onun dışında gerçekten çok güzel motor çok seri ve güçlü bir motor herkese tavsiye ederim:cat:
ysnzdmr
30 Ağustos 2010, 18:59
bende aldım 2 hafta önce arkadaşlar şu topiği biraz canlandıralım yaaa
mehmet tufan
15 Kasım 2010, 22:18
benim motorum huzur dolu be.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:13 ----------
ön koruma demiri ve arka koltuk ihtiyacım var nerden bulurum bilen varmıdır ?
cengaver29
02 Nisan 2011, 16:23
ciden kullananlara söylüyorum 100 kmde kaç lt ykaıyor çok önemli birşey bu bende böyle birşey almayı düşünüyorum viragoya gücümüz yetmiyor bu tam bana ideal gözüküyor...
burak1644
14 Nisan 2012, 09:28
yaklaşım 1 senedir topic uyuyor bari ben canlandırayım.
motorun vibrasyon ve yedek parça durumu nasıl acaba?bende almayı düşünüyorum
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO