PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 150 T SCOOTERlLARIN ÇEŞİTLİ YÖNLERDEN KIYASLANDIRILMALARI

silenthunter341
22 Ekim 2006, 23:47
Arkadaşlar
150 T Bi Scooter Almayi Düşünüyorum.
Gerek Ben Gerek Yeni Almayi Düşünen Arkadaşlar Için 150 T Scooterlari(as 150t 19a,as 150t,bisan 150t 2c,salcano 150t,as 150t1,mondial 150) Yi
***fiyatlari
***servis Imkanlari
***yakit Tüketimleri
***çikardiği Arizalar
***süratleri Ve Performansklari
***ve Akliniza Gelen Olumlu Olumsuz Yanlariyla
Kiyaslarsaniz Bilgi Paylaşimiyla Herkesin En Doğru Seçimi Yapacağina Eminim.
Ilginiz Için şimdiden Teşekkürler

zetzetto
24 Ekim 2006, 01:04
Arkadaşlar
150 T Bi Scooter Almayi Düşünüyorum.
Gerek Ben Gerek Yeni Almayi Düşünen Arkadaşlar Için 150 T Scooterlari(as 150t 19a,as 150t,bisan 150t 2c,salcano 150t,as 150t1,mondial 150) Yi
***fiyatlari
***servis Imkanlari
***yakit Tüketimleri
***çikardiği Arizalar
***süratleri Ve Performansklari
***ve Akliniza Gelen Olumlu Olumsuz Yanlariyla
Kiyaslarsaniz Bilgi Paylaşimiyla Herkesin En Doğru Seçimi Yapacağina Eminim.
Ilginiz Için şimdiden Teşekkürler

Eski bir asya 150 t1 olarak sadece şunu söylebilirim kesinlikle alınmaz.Ben alırken 2750 ytl'ye mal oldu ama 1500 ytl'ye sattım zar zor.Onu alacağıma keşke 2.750'ye ikinci el bir japon yada italyan scooter alsaydım eminimki daha az sorun yaşardım.Ben sana sadece kendi kullandığım asya 150 t1 hakkında bilgi verebilirim:
Fiyatı: Kesinlikle fiyatını haketmiyor
Servis imkanı: Servis imkanı var ama ben alırken 0 motor ile 1nci haftadan itibaren servisle tanışacağımı hiç tahmin etmemiştim :)
Yakıt tüketimi: aşırı fazla
Çıkardığı arıza: Motorun tüm yan donanımından her an bir arıza bekliyebilirsin.Benim başıma gelenler:Fren müşürü, arka stop lambası, karbüratör, kayış(ne kayışı olduğunu bilmiyorum),fren diskleri(sürekli ses yapmaya devam etti satana kadar),akü vs.. sürekli stop etmeler de cabası
Sürat ve performans:Sürati ve performansı çok kötü, aslında zaten bu tip çin motorlarından performans beklemek hata olur diye düşünüyorum.

satoyama
24 Ekim 2006, 01:08
Eski bir asya 150 t1 olarak sadece şunu söylebilirim kesinlikle alınmaz.Ben alırken 2750 ytl'ye mal oldu ama 1500 ytl'ye sattım zar zor.Onu alacağıma keşke 2.750'ye ikinci el bir japon yada italyan scooter alsaydım eminimki daha az sorun yaşardım.Ben sana sadece kendi kullandığım asya 150 t1 hakkında bilgi verebilirim:
Fiyatı: Kesinlikle fiyatını haketmiyor
Servis imkanı: Servis imkanı var ama ben alırken 0 motor ile 1nci haftadan itibaren servisle tanışacağımı hiç tahmin etmemiştim :)
Yakıt tüketimi: aşırı fazla
Çıkardığı arıza: Motorun tüm yan donanımından her an bir arıza bekliyebilirsin.Benim başıma gelenler:Fren müşürü, arka stop lambası, karbüratör, kayış(ne kayışı olduğunu bilmiyorum),fren diskleri(sürekli ses yapmaya devam etti satana kadar),akü vs.. sürekli stop etmeler de cabası
Sürat ve performans:Sürati ve performansı çok kötü, aslında zaten bu tip çin motorlarından performans beklemek hata olur diye düşünüyorum.

ABİ ADAM OLAYI BİTİRMİŞ YAAA DAHA NE DENİRKİ AYNEN ÖYLEE