PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : yardımlarınızla hyo 250r , cbf 250 den birini almayı düşünüyorum ama birkaç sorum var

nickjack
18 Ekim 2006, 12:43
yeni başlıycam.hyosung 250r veya cbf 250 den birini seçicem alacağım gün gidip oturup hangisinde rahat edeceğime bakıcam.aklıma takılan 3 soru var

1)hyosungun fren problemi varmış iyi değilmiş .doğrumu?
2)1.82 boyum var hangisinde daha iyi dururum?
3)yoksa bunları bırakıp bi suzuki dzr 400 cross mu alayım?

cevaplar için teşekkürler

aklım cbfde ama boy falan var kötü durur diye korkuyorum

bu arada yardımlarından dolayı bbrr ye teşekkürler

Ertuğrul_Öz
18 Ekim 2006, 12:47
hyosungun bildiğim tek fren problemi arka balataların kronik olarak bitmesi.(her iki motorumda da ağırlıklı olarak ön frenleri kullandığım halde) Görünüşü güzel ama parça fiyatları 600 lük japonlarla yarışıyor. Bu da kalitesi ve motor hacmine göre aşırı.

cbf bence kalite olarak hyodan önde ama yanında ufak kalıyor. Not: Kısa oranlı 6 vites ve hafifliği sayesinde kısa mesafede hyosungdan çok daha atak. (tokatlanmışlığım vardır)

senin yerinde olsam paraya kıyar, siyah bir dr z 400 supermoto alıp keyfini çıkartırdım.

ARBETUS
18 Ekim 2006, 13:28
ertuğrul abi kaçırdım galiba senin motor ne oldu? Merak ettim de..

L.SAHİN
20 Ekim 2006, 03:58
Bence Hyonun Tİpİne Takilma Cbf Cok Rahat Ve GeleceĞİ Olan Bİ Motor Satarken Rahat Etmek ParÇa Sikintisi YaŞamamak Daha Sorunsuz Kullanmak İstİyorum Dİyosan Honda Derİm Bence Bunlar Motorun Bİraz Daha İrİ Durmasindan Cok Daha Önemlİ Şeylerdİr..

belo
20 Ekim 2006, 04:35
drz 400 al derim ama unutma ybr 250 de geldi gelecek

ylmzzz
20 Ekim 2006, 05:01
suzuki dzr 400 nin tarzı başkadır. eğer enduro tarzını seviyorsan diğer motorlardan zevk almazsın. ben sıfır hyo yada cbf alacağıma 2.el suzuki gs500 ya da kawasaki er5 alırdım.

sıfır mı alacaksın kesinlikle? bi de kullanım amacın ne?