Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni Yamaha Ybr 250
Sayfa :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
11
mete_han
23 Nisan 2007, 00:26
Ayıp ettin...Önceliği sana verelim......
Kalite olarak güzelmiş....Motor olarak ta sağlam....Ufak kasa olması bence avantaj...Ama metenin dediği gibi 40 beygir olması imkansız.....250 cc den 40 beygir almak demek benzin istasyonu sahibi olmak gibi bişey demek...
Lütfen sallamayalım..Herkesin aklı karışıyor...:P
ulan hep muhalefet tam muhalefetsin bee...
o zaman 250 kavramı olmasın...400 lük olsaydı bu alet...daha güzel olmazmıydı dostum alp...yani keşkelerle işler yürümüyor ama...en azında 400-500 lük bir uygun fiyatlı segment olsun...kalite markaların içinde alalım...cbf 500 fiyatını düşünemiyorum bile...uçuk rakam...%37+%18 vegi olduğunu düşünürsek motorun maliyeti yaklkaşık %60 ı vergi...işte rakamları şişiren aslında devlet...bi eylem yapsak...ama ses getircek...mesela alpcim sen er 5 i meclis önünde yaksan...ateşe versen...nasıl olur...herşey bizim için...camia için feda edermisin motoru...:)
birazblues
23 Nisan 2007, 00:53
Metehan bey olmuyor olmuyor... Meclis önünde motor yakılmaz.. hatta motosiklet denen varlık yakılamaz, yakılma, yakılmamalı.. Ama illa yakacaksak bişiler karar verelim bir çin malı yakalım :) ama çin malı olduğu belli olmasın şöyle afilli bir markası olsun.. tabi afilli markanın uygun fiyatlı bir modeli.. Bi de sıfır motor yakılmaz şimdi ikinci el olsun.. Hadi metehan bey sizde katılın hep birlikte meclis önüzde yakacak markalı ama aslında çin malı olan, uygun fiyatlı ikinci el bi motosiklet arayalım :).. Ha yok eski bi motosiklet bulalım onu yakalım derseniz inanı benimkini vereyim ama benimki ALMAN MALI yanmaz :)
alp_tunay
23 Nisan 2007, 00:58
Senin yamahan için kendi Kawasakimi yakacam haaa.....İşim olmaz fürek cim....Banane isterlerse 10.000 ytl yapsınlar...Kimse almaz akılları başlarına gelir...
Haa bu arada FÜREK cim sen cbf 150 nin fiyatı düşsün diye yakarmıydın?.....Bikere mete olda dürüst cevap ver...Sonra gene Fürek olursun...:P
mete_han
23 Nisan 2007, 01:04
ha sizin mz tank yani...sağlam diyonuz...hocam daha düne kadar motorun yoktu...:mrgreen: alp efendi de hayatı boyunca ilk de3fa adam gibi bir motoru oldu...son 1 hafta içinde olanlar bunlar...şimdi benim çinde üretilen Hondam tukaka oldu öylemi...:P ne diyim...öyle olsun...zonghsen mondıallerle aynı fabrikada üretilmiyor bildiğim ama siz çin malı hondalar dandik diyosanız bildiğiniz vardır...alpcimin zaten o konuda dili yanmış pek sesi çıkmaz...cbf 150 yi üfleyerek anlatır...:cherry:
hocam bi anket açsana...14-15 yaşında sağlam ama soyağacı belirsiz tahmini 100.000 km de bir 250 lik mzmi...yoksa 2007 honda cbf 150 2000 km mi tercih edilir...lütfen bunu insanlara soralım..:bounce:
Senin yamahan için kendi Kawasakimi yakacam haaa.....İşim olmaz fürek cim....Banane isterlerse 10.000 ytl yapsınlar...Kimse almaz akılları başlarına gelir...
Haa bu arada FÜREK cim sen cbf 150 nin fiyatı düşsün diye yakarmıydın?.....Bikere mete olda dürüst cevap ver...Sonra gene Fürek olursun...:P
abi niye yakim...garibanım ben...biri yapsın artık fedakarlık...zenginlerden biri...:P
birazblues
23 Nisan 2007, 01:12
Motosikletim yoktu nevet.. ama bu işin ilmini biliyorum ben.. okulunu okuduk motor hocası olduk..
Gültekin
23 Nisan 2007, 01:14
bu iyice uçtu yaaa.
mz'i kıyaslıyor, cebefe 150 diyor, mondial, zongi, tank, tunk...
göçmüşsün olm (kızım) sen.:P
gel beraber yakalım fürekcim.
yanyana koyalım seninkiyle benimkini, alttan verelim kibriti.
feda olsun sana tüm moturlar... yeter ki sen mutlu ol.:)
füreeeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkkkkk... :)
alp_tunay
23 Nisan 2007, 01:22
ha sizin mz tank yani...sağlam diyonuz...hocam daha düne kadar motorun yoktu...:mrgreen: alp efendi de hayatı boyunca ilk de3fa adam gibi bir motoru oldu...son 1 hafta içinde olanlar bunlar...şimdi benim çinde üretilen Hondam tukaka oldu öylemi...:P ne diyim...öyle olsun...zonghsen mondıallerle aynı fabrikada üretilmiyor bildiğim ama siz çin malı hondalar dandik diyosanız bildiğiniz vardır...alpcimin zaten o konuda dili yanmış pek sesi çıkmaz...cbf 150 yi üfleyerek anlatır...:cherry:
hocam bi anket açsana...14-15 yaşında sağlam ama soyağacı belirsiz tahmini 100.000 km de bir 250 lik mzmi...yoksa 2007 honda cbf 150 2000 km mi tercih edilir...lütfen bunu insanlara soralım..:bounce:abi niye yakim...garibanım ben...biri yapsın artık fedakarlık...zenginlerden biri...:P
Yuh yani Fürek cim....Mz e soy ağacı yok diyo keko...Ulen senin hondan dan daha eski marka.....+ seninki gibi çinde de üretilmiyor....
Diyecek kelime bulamıyom FÜREK sana....İsminin hakkını veriyon....
FFFFÜÜÜÜÜÜRRRRRREEEEEEEEEKKKKKKK..........:queen: :queen: :queen:
olm msajını da kabul etmiyo...25 karekter diyo...:queen: :queen: 120 oldu halbusem......,,
Fürek yazmama mı içerledi makina...:queen: :queen:
mete_han
23 Nisan 2007, 01:23
bu iyice uçtu yaaa.
mz'i kıyaslıyor, cebefe 150 diyor, mondial, zongi, tank, tunk...
göçmüşsün olm (kızım) sen.:P
gel beraber yakalım fürekcim.
yanyana koyalım seninkiyle benimkini, alttan verelim kibriti.
feda olsun sana tüm moturlar... yeter ki sen mutlu ol.:)
füreeeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkkkkk... :)
güldikenim senin zonghsen satış ilanını bir ara deşecez...yarına artık...hadi iyigeceler size...:rendeer:
blues hocam hayat ilimdir bazen...:wiinkk:
Yuh yani Fürek cim....Mz e soy ağacı yok diyo keko...Ulen senin hondan dan daha eski marka.....+ seninki gibi çinde de üretilmiyor....
Diyecek kelime bulamıyom FÜREK sana....İsminin hakkını veriyon....
FFFFÜÜÜÜÜÜRRRRRREEEEEEEEEKKKKKKK..........:queen: :queen: :queen:
olm msajını da kabul etmiyo...25 karekter diyo...:queen: :queen: 120 oldu halbusem......,,
Fürek yazmama mı içerledi makina...:queen: :queen:
hay o fürek kadar başınıza taş düşsün emi...füreksizleeerrrr...:queen: la yatıyom...de hade gidin işinize yav...:pale:
alp_tunay
23 Nisan 2007, 01:33
güldikenim senin zonghsen satış ilanını bir ara deşecez...yarına artık...hadi iyigeceler size...:rendeer:
blues hocam hayat ilimdir bazen...:wiinkk:
hay o fürek kadar başınıza taş düşsün emi...füreksizleeerrrr...:queen: la yatıyom...de hade gidin işinize yav...:pale:
Fürekcim dur iki lafın belini kırak.....Nereye gidiyon?.....:queen: :queen:
Muharrem1
24 Nisan 2007, 12:03
arkadaşlar bayide calışan bi arkadaşım var fiyatı gedi dedi fiyatı 9.600 ytl ve 6kişi sırada bekliyor dedi bu fiyata yazık o motor alınmaz
asome_67
24 Nisan 2007, 20:12
9600 mü?:mrgreen: sadece kahkaha atıyorum yaa baskada bisey yapılmaz zaten bu paraya. yamaha kafayı yemis yaaa alsın enjeksıyonlu ybr 250 sını de garajına koysun :) 500 600 ytl daha verırım 3 tane ybr 125 alırım parcalayana kadarda essek gıbı bınerım bu 125 lıklere bu ne yaaa kerızmı lan bu mıllet. gercek fıyatı 5000 ytl cıvarında olan motoru 10 000 ytl ye satıyolar yok abı yaaa sahsen ben bu zamlardan sonra 1 mılyara dısk full + full ozellıklı olan vogue model bısıkletını almaya karar verdım. vergısı yok kask derdı yok ehlıyet derdı yok kendımı tatmın ederım hıc deılse turkıyede kazıklamaya alıstılar mılletı sırf bunun yuzunden ınsanlar hobby uretemıyolar kendılerıne. motora bınecek 10 mılyar arabaya bınecek 35 mılyar eee. gelır ortalamasını 5 mılyar dan falan hesaplıyolar herhalde. bu fıyatı sıtesıne koyar bıde ustune 250 adetten fazla motor satılsın suratıma tukurun. satılırsada bu mıllet kazıklanmaya deger osamanda aferım yamahaya 10 deıl 15 yap aslanım dıcem.yasadıgımız dunyaya bak.
birazblues
24 Nisan 2007, 21:43
Yok ya ben inanamıyorum... inanamıyorum çünki bu fiyat oldukça fazla..çok be çok fazla.. yani er 5 'den pahalı bu motor öle mi? inanamıyorum çünki inanmak zor görünüyor.. inanamıyorum çünki senin arkadaşının yanıldığını düşünüyorum.. inanamıyorum çünki metehan beyi öpemeyeceğim anlamına geliyor bu.. inanamıyorum çünki bizim milleti zevz..k falan zannetti herhalde yamaha türkiye yetkilileri.. no zaman hadi zevz..k kim göstersin millet.. Ha bu arada ben ne olursa olsun alacağım diyen arkadaşları ayrı tutuyorum bazı insanlar için maddiyat oldukça arka planda..
Ö.Z.€.R
24 Nisan 2007, 21:55
Bu paraya, bu motosikleti alan arkadaşlar, paralarını sadece isime ödeyecekler.Ne diyelim, şimdiden GEÇMİŞ OLSUN :)
sonix
24 Nisan 2007, 22:08
eğer gerçekten 9600 ytl ise vermeye değmez.hysong 250GTR alırım kalan parada 1 senelik benzin ihtiyacımı karşılar :D
acayüp
24 Nisan 2007, 22:36
oncelikle herkese slm.arkadaşlar egerki bu fiyatta bir yanlışlık yoksa bende hiç motordan anlamıyorum diyorum...eğerki doğruysa ozamanda eyvaaaaah diyorum...hatta bu özelliklerde bi makineye o parayı isteyen yamahayada yazıklar olsun bile diyorum hatta..benimde ağzım açıldıya diyip duruyorum ama inanın ŞOK oldum...saygılar
mustimi
24 Nisan 2007, 22:40
Milleti aylardır oyalıyorlar. Bizler bu motor yüzünden geçen yılı nfiyatlarına bile CBF250 lerimizi satamadık fiyat açıklansa da işimize baksak.
demirgursel
24 Nisan 2007, 22:57
arkadaşlar şimdi sitesine girdim fiyat miyat yok:silent: arkadaş piyasa yaratmaya çalışıyor bence...
ne dersiniz;
beldeyama ajanı olabilirmi:P
burul
27 Nisan 2007, 10:30
benim beklentim cbf 250 den pahalı olması çünki enjeksiyonlu
birazblues
28 Nisan 2007, 21:17
Yahu enjeksiyonsiyonlu olması yeter sebep olur mu burulcuğum?
Bir kere bu motosikletten önce bilmen gereken şeyler piyasadakilerin hepsinin değerinin üstünde -hem de oldukça- fiyatlarla satıldığı.. İkincisi eğer özelliklere göre motosikletin fiyatı belirlenseydi kuşkusuz gt250 ler en pahalı olanlar olurdu bu sınıfta.. Bahsettiğimiz şey 250 lik bir makina arka frenin disk olması da ne kadar teknolojik bir alet olduğunu ortaya seriyor.. İşin doğrusu ben bu fiyatta ortaya çıkacağına inanmıyorum hala. kim ne derse desin. göz var nizam var..
Syriana
28 Nisan 2007, 21:53
yok daha neler milleti keriz sandılar heralde , o fiyata 2006 model az km'li aslan gibi CBF500 alınır be , o fiyattan o motoru alanın aklına şaşarım sadece.....
mete_han
28 Nisan 2007, 22:08
yok daha neler milleti keriz sandılar heralde , o fiyata 2006 model az km'li aslan gibi CBF500 alınır be , o fiyattan o motoru alanın aklına şaşarım sadece.....
ybr 250 sıfırı 8000 lira olsa cbf aldığına pişman olurmuydun kanka...
birazblues
28 Nisan 2007, 22:19
8000 ytl verilmezki metehan bey; bir kere cbf in asaletli bir duruşu var bunu unutmayalım..
Syriana
28 Nisan 2007, 23:28
ybr 250 sıfırı 8000 lira olsa cbf aldığına pişman olurmuydun kanka...
kanka inan pişman olmazdım çünkü bunu kullandıkça anlıyorum ama altımdaki çok kaliteli bi motormuş ybr250 den enjeksiyon dışında hiçbir eksiği olmadığı aşikar 250'lik motorada enjeksiyon lüks bence, aynı zamanda sevinirdimde senin ve benim gibi motor sevdalısı insanlar çok fazla!!! kazıklanmadan güzel bi motora binerlerdi....
alp_tunay
29 Nisan 2007, 00:41
Yiğidi öldür hakkını yeme..Cbf mi alırdım ybr mi sorusuna tek kelimeyle ybr derim.....
Nedeni çok açık...Cbf den daha kaliteli ve güzel...İtiraz etmeyin hemen...Bir bildiğim var ....Kafayı boşuna kel etmedik....
TuğrulÖzbek
29 Nisan 2007, 17:52
çinden taban kalite motor getirip satan fırsatçı firmalarımız olmasaydı motor daha düşük fiyattan çıkardı.
mete_han
29 Nisan 2007, 18:15
Yiğidi öldür hakkını yeme..Cbf mi alırdım ybr mi sorusuna tek kelimeyle ybr derim.....
Nedeni çok açık...Cbf den daha kaliteli ve güzel...İtiraz etmeyin hemen...Bir bildiğim var ....Kafayı boşuna kel etmedik....
kanka bildiğin ne olacak...mal sonuçta Brezilya üretimi...fason çinden iyidir herhalde...
aykan
29 Nisan 2007, 22:59
nediyosunuzz...9600mü??bu motorum hakkı 6 lirayı 1ykr geçsin biter olay satamazlar.....cbf 250 çok daha kaliteli gözüküyor.....
mete_han
29 Nisan 2007, 23:01
nediyosunuzz...9600mü??bu motorum hakkı 6 lirayı 1ykr geçsin biter olay satamazlar.....cbf 250 çok daha kaliteli gözüküyor.....
hocam zaten fuardaki yetkili cbf 250 fiyatı 8000 ytlden az olmayacağını söylemişti ...
Syriana
29 Nisan 2007, 23:21
baba neymiş daha kaliteli olan tarafı enjeksiyon dışında , CBF250 lerde brezilya üretimi , yoksa sendemi metehanlığa soyundun polemik arıyon....:queen:
venox15
29 Nisan 2007, 23:36
nerdeyse benim venox un parasınayakın ben venoxsu 2005 de8600 aldım
cbf 5650 di marka satıyor demekki yamaha
fakir ama gururlu
30 Nisan 2007, 09:38
o paraya gt250 alırım, enjeksiyon ve abs taktırırım, kalan parayla da bu yaz türkiye turuna çıkarım.:mrgreen:
PIERzig
30 Nisan 2007, 21:32
Ohannesburger
Yamaha uçmuş gerçekten 1o ooo ytl ye cbf 5oo alırım o fiyata.
Bende ybr250 almayı planlıyordum.
Sonuçta bu fiyata birisinin alıcagını düşünmüyorum eee yamaha satamazsa mecbur fiyatları düşürecek:cat:
ybr 125_
01 Mayıs 2007, 00:33
bence ikisinede bin basar
birazblues
03 Mayıs 2007, 22:45
Arkadaşlar henüz açıklanan bir fiyat hala yok dikkatinizi çekerim :)
biz bu polemiklere girdikçe adamlar daha rahat tavan fiyattan çıkarabilecekler sahneye :) çıkarsınlar aslında nasıl olsa sahneden indirip melul melul üzerinde oturacak yine onlar :)
PIERzig
03 Mayıs 2007, 23:17
birazblues
Olur mu ya fiyat açıklanmadan tepkimizi klavyemize getirelim ki oyle bir fiyat istemeye yüzleri olmasın yamaha yetkililerinin:cat:
marwel114
04 Mayıs 2007, 00:01
hah ben de diyorum ne oluyo bu millete. daha fiyat açıklanmamış, nerden duymuşlar fiyatı diyordum :)
mete_han
04 Mayıs 2007, 00:06
e biri kuyuya taşı attı....
Syriana
04 Mayıs 2007, 00:13
yaw arkadaş bu kadarda olmazki yılan hikayesine döndü bu motorun olayıda , nisan sonu gelicek satışa sunulacak dediler nisan sonu geldi geçti yarın 04.05.2007 hala ses seda yok çok yazık , fiyat konusundaki söylentilerde cabası , bekleyimde YBR250 alıyım diyodum allahtan öyle bi hataya düşmemişim şimdiye sinirden hasta olurdum heralde , beldeyama'ya hiç yakışmadı hemde hiç......:farao:
bakmaner
04 Mayıs 2007, 01:01
arkadaşlar bayide calışan bi arkadaşım var fiyatı gedi dedi fiyatı 9.600 ytl ve 6kişi sırada bekliyor dedi bu fiyata yazık o motor alınmaz
çok fazla olacakmış o zaman ücreti :cyclopsan
myheart
04 Mayıs 2007, 01:11
o kadar param olsa gider 2. el bi cbf 500 alırım yaa.. o kadar olmaz.. Ama belkide olabilir..Cünkü yamaha fiyatlarını cok yüksek tutuyo.. Ha bu arada honda fiyatlarını düşürmüş arkadaşlar.. Siz Cbf 250 den vazgeçmeyin bence.. En azından fiyatı belli kalitesi belli... :cherry:
birazblues
04 Mayıs 2007, 23:50
Yahu ne yalan söyleyeyim az gözüm kalmamıştı. olmadı beldeyama ya mail attım olmadı bilmemkime attım ama baktımki bişi olacağı yok en azından kafamın rahat olacağı bir ihtiyar aldım. aldım ama yamaha da bundan sonra benden herhangi birşeyi zor alır.. en azından bari tok satıcıyı oynamasalar da diğer markaların ekmeğine yağ-bal çalmasınlar.. öyle ya.. 250 sınıfı makinalarının parası beş altı senelik kullanışlı arabaların parasının üzerinde.. hayır hiç de anlamamışımdır. teknolojisi ne? çok mu metal gidiyor imalatına yoksa işçiliği mi zor da motosikletler araba parasının üzerinde fiyatlarla satılıyor? neyse bu devran böle gider. bu ülkede yaşadıkça böyle andavallar da bizi keriz gibi yolmaya devam eder. yapacak bişi yok. o zaman düzelmeli.. başlayalım düzeltmeye ama önce kendimizden :).. demekki haketmeyene haketmediği kadar para saymak yok.. hemde böyle zor kazanırken.. :)
Syriana
05 Mayıs 2007, 00:02
Yahu ne yalan söyleyeyim az gözüm kalmamıştı. olmadı beldeyama ya mail attım olmadı bilmemkime attım ama baktımki bişi olacağı yok en azından kafamın rahat olacağı bir ihtiyar aldım. aldım ama yamaha da bundan sonra benden herhangi birşeyi zor alır.. en azından bari tok satıcıyı oynamasalar da diğer markaların ekmeğine yağ-bal çalmasınlar.. öyle ya.. 250 sınıfı makinalarının parası beş altı senelik kullanışlı arabaların parasının üzerinde.. hayır hiç de anlamamışımdır. teknolojisi ne? çok mu metal gidiyor imalatına yoksa işçiliği mi zor da motosikletler araba parasının üzerinde fiyatlarla satılıyor? neyse bu devran böle gider. bu ülkede yaşadıkça böyle andavallar da bizi keriz gibi yolmaya devam eder. yapacak bişi yok. o zaman düzelmeli.. başlayalım düzeltmeye ama önce kendimizden :).. demekki haketmeyene haketmediği kadar para saymak yok.. hemde böyle zor kazanırken.. :)
toprak bu devran böyle gider bizim halkımız hiçbirzaman yapılan haksızlıklara karşı tek göğüs olamamıştır herşey zamanla siğneye çekilmiştir, ama dediğin gibi olucaksa ilk destek benden hatta kampanya yapalım 8500 üstündeyse kimse almasın diye ama sonuç alamayız bence yine alan alır burası türkiye...:pale:
mete_han
05 Mayıs 2007, 00:02
yaw arkadaş bu kadarda olmazki yılan hikayesine döndü bu motorun olayıda , nisan sonu gelicek satışa sunulacak dediler nisan sonu geldi geçti yarın 04.05.2007 hala ses seda yok çok yazık , fiyat konusundaki söylentilerde cabası , bekleyimde YBR250 alıyım diyodum allahtan öyle bi hataya düşmemişim şimdiye sinirden hasta olurdum heralde , beldeyama'ya hiç yakışmadı hemde hiç......:farao:
kanka bu fiyat düşüşlerinde cbf 250 de sıfırı 7000 liraya düşseydi...ağlamazmıydın...evlat acısı gibi koyardı valla sana demi...:P
Syriana
05 Mayıs 2007, 00:13
kanka bu fiyat düşüşlerinde cbf 250 de sıfırı 7000 liraya düşseydi...ağlamazmıydın...evlat acısı gibi koyardı valla sana demi...:P
abi düşürmezlerki motorun kalitesi belli Honda çok sattı bu motordan ama bellide olmaz hani YBR250 geldikten sonra Beldeyama'ya motor sattırmamak için düşürebilirlerde , ama ne olursa olsun bizim motorun ölüsü bile her zaman prim yapar kanka merak etme sen nede olsa Honda....:wiinkk:
PIERzig
05 Mayıs 2007, 00:35
85oo üzerinde olurda alan olursa yuhh derim başka bişey demem bu millete
Boğaçhan
05 Mayıs 2007, 23:27
Ben Altı bin lira veriyorum.
PIERzig
05 Mayıs 2007, 23:53
Ben Altı bin lira veriyorum.
Yok mu arttıran.Vallla 75oo den aşşagı olmaz kurtarmıyo bize gelişi böyle:P
mahony21
06 Mayıs 2007, 03:35
valla abiler bu motorun hakkı 6.000 ytl ama biz bayilerin ve devlet babamızın cebine biraz daha para girsin diye bu motoru 10.000 e alabiliriz. benim bu kadar param yok ama olsa da buna vereceğimi sanmıyorum. cbf 250 daha mantıklı bi seçim gibi duruyor. hyosung da var aslında ama hondanınki gibi yedek parça yaygın değil
st_erdogan
07 Mayıs 2007, 08:59
Mayıs'a da geldik. Hani motor Yamaha?
tarcan
07 Mayıs 2007, 12:24
çok uzattılar çok....uygun bir kredi promosyon kampanyası yapmazlarsa ellerinde kalacak bu model..
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO