Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni Yamaha Ybr 250
Sayfa :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
11
Boğaçhan
11 Nisan 2007, 23:04
Arz/Talep dengesini tespit etmek için pusuya yatmışlar bence, yapılan yorumları virgülüne kadar okuduklarından eminim.
aykan
11 Nisan 2007, 23:10
okusunlarda nekadar merak ettigimizi anlayıp biran önce yayınlasınlar yeter ne bu ya motor eskidi piyasaya girmeden hala fiyat bekliyoruz burda
ibrahimb
12 Nisan 2007, 00:01
Motoshow Da Fiyati 8000 Ytl Civarinda Olacağini öğrendik. Biraz Fazla Gibi Duruyor Bence.
birazblues
12 Nisan 2007, 02:27
Merhaba arkadaşlar, bakıyorum bir gelişme yok hala. Bunların nazını çekemeyeceğmi çoktan söylemiştim.. Gerçi ben bir arkadaşımızla anlaştım ikinci el alıyorum bunları beklemeye niyetim yok. Bir ara bari ybr 125 alayım mı diye düşündüm ama çin malı almak da istemedim. varsın eski olsun, sağlam olsun benim olsun :) Az kaldı son üç hafta.. nartık bende sürüyor olacağım :)
Eklemeden geçemeyeceğim.. Büyük konuşmayım ama bundan sonra hondaymış yamahaymış zor ekmek yer benden..
mit-x
12 Nisan 2007, 02:41
Valla dusuk hacimde secenek sayisinin artacak olmasi acisindan olumlu olarak goruyorum! Tip olarak da guzel! Sanirim yag sogutmali olmali! Genel olarak da guzel gorunuyo! Bide fiyati duzgun bisey yaparlarsa, is gorur...!
Kartal23
12 Nisan 2007, 04:12
güzel bir motor... özellikleri de iyi... su soğutma ekleselerdi dahada iyi olurdu sanırım...
Syriana
12 Nisan 2007, 23:08
arkadaşlar bu ara herkes CBF250 almaya başladı , YBR250 getiricez diyen beldeyama bu gidişle bu motoru müzeye koyar heralde :mrgreen: ha getirdim ha getiricem yok fiyat CBF den kesin pahalı olur falan gibi söylemlerle insanları motordan soğuttular , yılın yarısı olmuş motor yok gelicek adam mayısta alıcak 6 ay sonra olucak 1 senelik motor , bu pazarlama anlayışıyla daha çok müşteri kaybedicekler bu gidişle:farao: .....
sonix
13 Nisan 2007, 00:22
Sezon açılmak üzere hatta açıldı.Yamaha elini çabuk tutmak zorunda.sanırım hangi ayda verirsek verelim ybr 125 gibi satılır diye düşünülüyor.
tarcan
13 Nisan 2007, 17:25
Beldeyamanın ybr 125 referansı çok iyi buna güveniyorlar
birazblues
15 Nisan 2007, 01:51
Valla arkadaşlar referansı pazar stratejisi değil bunlar.. beceriksizlik.. bir müşterilerini kaybettiler çoktan. Ve böyle bir+bir kayıplarla tanıdığım almayı düşünenlerden yarısı zaten aldı motosikletlerini.. geri kalan yarısı da ısrarla fiyatını bekleyip ona göre hareket edecek.. Bu pazar stratejisi tam türk işi oldu :)
Başka bir topicte yazmıştım ama pek fark edilmedi sanırım. YBR 250 fiyatını Bursa Autoshow'da sorduğumda henüz belli değil dediler. Sebebi de başlangıçta 10000 YTL öngörülmüş fakat bunun çok yüksek olduğunu onlar da anlamışlar ve 8000'e indirmek için uğraşıyorlarmış. 8000 bence normal bir fiyat. Hyosung Comet 250 ve Honda CBF 250'nin fiyatları da yaklaşık bu kadar. Üstelik bunda enjeksiyon var. Ama 10000 olursa kimse almaz.
Empire
15 Nisan 2007, 12:38
arka fren kampana
tek silindir motor
..
cbf comet ıkılısıne ucuncu mu gelıyor ne?
gerçi gelip gelmeyeceği belli değil
sana katılıyorum bencede arka fren kampana olmmalıyıdı scooter mi bu ya arka frenei kampana yapmışlar:silent:
-CRiminAL-
15 Nisan 2007, 15:16
Arka çok hafif geldi bana kampana yuapmalarının sebebi de bu.Motor kıç atmasın diye.
Ancak firma gecikti.Şu an Honda satışları çok daha iyi durumda.Bu motoru 6500 Ytl üstüne satarlarsa çok büyük hüsran olur.Ybr serisinin amacı seri ve dayanıklı motoru ucuza satmak idi.Cbf nin hiçbir zaman böyle bir iddiası olmadı.
Sanırım hepiniz yeni Cbf 600 hornet i incelemişsinizdir.Cbf agresif tarzın küçük örneklerini 150 lik ve 250 lik modelinde sunuyor zaten.İki marka arasında çok fark var.
Ybr yanlış bi seçim olabilir.
birazblues
15 Nisan 2007, 17:53
Valla benim en sevdiğim modeller hornet in eski tarzı ve yamaha r6s olmuştur. yazık ki ben onların bir tekine bile binemeden hepsi silinecek. Şimdi topik ybr topiği bu ne alaka diyeceksiniz :P ybr 250 alacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun. ama alırken bayileri öyle şıkıştırın ki onlar distribütörü, distribütör de yamahayı sıkıştırsın. yeter artık keriz yerine konduğumuz.
birazblues
21 Nisan 2007, 02:50
Yahu bakayım dedim bir gelişme olmuş mu diye ama hala bişi yazan yok.. Hayır o değil yamaha kanadında da ses yok.. neyse sanırım fiyatlar açıklanınca bu forum yine yoğunlaşır..
Şaka gibi.. Millet motosikletini, ekipmanını aldı.. şimdi aksesuarların hayallerini kurmaya başladı bunlar daha fiyat açıklayacak.... bunlara hakkaten yazık ya.. umarım ybr de yamaha türkiye gibi yavaş değildir :)
by_wolkan
21 Nisan 2007, 03:44
İlk mesaj bundan 6 ay once yazılmıs yamaha bu kadar zamanda fiyat belırleyemedıyse artık o motorda birşey vardır ama degılmı ? bende beklıyordum aldım motorumu neyse saglık olsun bekleyelım bakalım belkı supriz olur.. 6-7 bin ytl derler....
birazblues
21 Nisan 2007, 18:46
6 7 bin ytl sürpriz olmaz inanın :)
asıl değeri olan 5 bin ytl yi fiyat olarak belirlerlerse sürpriz olur.. Öyle ya bizim millet alıştı kucağa oturmaya :)
mete_han
21 Nisan 2007, 22:16
6 7 bin ytl sürpriz olmaz inanın :)
asıl değeri olan 5 bin ytl yi fiyat olarak belirlerlerse sürpriz olur.. Öyle ya bizim millet alıştı kucağa oturmaya :)
8000 ytlden aşağı olmayacak hocam...
birazblues
22 Nisan 2007, 00:26
Haklısın,
inan bende ihtimal evrmiyorum daha az olacağına artık.. 125 deki tek marka oluşlarını 250 de sürdüremeyecekler yazıkki.. ama kendileri kaybederler. düşünsee ybr 125 le başlayan biri ybr250 den başka bişi alırmıydı? zamanı geldiğinde de ybr250 kullanan er kişi motorunu büyütmek istediğinde yamahadan başka firmaya gidermiydi? Neyse ben kafama göre bi motor buldum alper beyin mz251 ini alıyorum. Kısmetse karşılaşırız tanışırız metahan bey.
mete_han
22 Nisan 2007, 01:52
Haklısın,
inan bende ihtimal evrmiyorum daha az olacağına artık.. 125 deki tek marka oluşlarını 250 de sürdüremeyecekler yazıkki.. ama kendileri kaybederler. düşünsee ybr 125 le başlayan biri ybr250 den başka bişi alırmıydı? zamanı geldiğinde de ybr250 kullanan er kişi motorunu büyütmek istediğinde yamahadan başka firmaya gidermiydi? Neyse ben kafama göre bi motor buldum alper beyin mz251 ini alıyorum. Kısmetse karşılaşırız tanışırız metahan bey.
dostum ben yabancı sayılmam Ankaraya...Basınevler doğumlu...eski meteoroloji veledi...eskerliğimide Elmadağda yaptım...yani oralı sayılırım...sanada hayırlı olsun...motor motordur...çin malı dğil ya motorun...kral sensin bence...topi alp bunla yılları devirdi...saçları bu motorun üzerinde döktü...satarkende ağlaya ağlaya sattı ben biliyom...sana nasip oldu...hayrını gör...
demirgursel
22 Nisan 2007, 01:52
kimse almasında bi tepki olsun.belki türkiyede bişeyler değişir.
Syriana
22 Nisan 2007, 02:00
kimse almasında bi tepki olsun.belki türkiyede bişeyler değişir.
dostum işte bu söylediğin şeyde malesef türkiye'de imkansız , birlik olamamak en büyük sorunumuz , hiç bişeyde değişmez inan , % 8 olan ÖTV % 37 olupda sineye çekildiyse bu onun yanında devede pire kalır....
mete_han
22 Nisan 2007, 02:02
dostum işte bu söylediğin şeyde malesef türkiye'de imkansız , birlik olamamak en büyük sorunumuz , hiç bişeyde değişmez inan , % 8 olan ÖTV % 37 olupda sineye çekildiyse bu onun yanında devede pire kalır....
harbiden ne zor ve karamsar günlerdi bizim adımıza...bir daha motor alamayız...2.ellere muhtacız diye ne üzülmüştük...insanoğlu herşeye alışıyor ...
PIERzig
22 Nisan 2007, 03:43
ybr125-3450 ybr250 ybr125'in de 2 katı olduguna göre tmm buldum bunlar arasında dogru orantı var o zmaan fiyatı 6900 olmalı:queen:
İçime dogdu 7250 cıkacak:mrgreen: var mı arttıran
mete_han
22 Nisan 2007, 03:51
ybr125-3450 ybr250 ybr125'in de 2 katı olduguna göre tmm buldum bunlar arasında dogru orantı var o zmaan fiyatı 6900 olmalı:queen:
İçime dogdu 7250 cıkacak:mrgreen: var mı arttıran
abicim 8000 ytlden 1 kuruş az olsun bütün site beni...:P öpsün...
cbf 250 nin 7920 olduğu böyle karanlık bir dönemde ybr 250(brezilya yapımıdır ayrıca) hayallerimizi bile daha istikrarlı kuralım...keşke 5000 lira olsada 2 tane alsam...:P emme öyle değil kazın ayağı...%40 devlet babaya...%18 kdv devlet anaya...bayi kar marjı...ithalat masrafları...konşimento vs...:pale:
because yetkili ağızlardan tüyo aldım...:cherry:
asibeyaz
22 Nisan 2007, 20:20
devletimiz ac napalım ala ala doymuyorlar halen alıyorlar
eroldayı
22 Nisan 2007, 20:25
ne gelmez ybr 250 miş ya satışa sunulacak mı sunulmayacak mı bu nasıl satış politikası
birazblues
22 Nisan 2007, 20:54
Teşekkür ederim Metehan Bey,
Valla ben öyle öyle sevine sevine aldım ki motosikleti.. Salı günü de kısmetse üzerime alacağım. Aslında ilk başta çok niyetim yoktu ama motosikleti görünce çok hoşuma gitti, Alper bey de dürüst bir insan. Alınır dedim bu alet. İşyerindeki aksilikler olmasaydı çoktan da alırdım ama biraz geciktik işte. Allah nasip ederse daha uzun süre de ben bakarım ona :) o da bana bakar; yuvarlanıp gideriz işte :)
fatih2330
22 Nisan 2007, 21:05
ben motora aşık oldum gerçekten çok oturaklı duruyor dylanı satarsam alırım hemen
mete_han
22 Nisan 2007, 21:12
Teşekkür ederim Metehan Bey,
Valla ben öyle öyle sevine sevine aldım ki motosikleti.. Salı günü de kısmetse üzerime alacağım. Aslında ilk başta çok niyetim yoktu ama motosikleti görünce çok hoşuma gitti, Alper bey de dürüst bir insan. Alınır dedim bu alet. İşyerindeki aksilikler olmasaydı çoktan da alırdım ama biraz geciktik işte. Allah nasip ederse daha uzun süre de ben bakarım ona :) o da bana bakar; yuvarlanıp gideriz işte :)
dostum senin motor fosildir hurdadır ama kaya gibi sağlamdır...piyasadaki motorlara taş çıkarır...o kadar sağlam yani...fakat işte biraz yaşı büyük...artık son müşterisi oldun...ömürlük kullan...:cat:
adaminbiriyim
22 Nisan 2007, 21:26
eee kaç lira şimdi bu alet yani
necropolis
22 Nisan 2007, 21:33
abicim 8000 ytlden 1 kuruş az olsun bütün site beni...:P öpsün...
Eh be kardeşim, son zamanlarda biri foruma küsersem.... ile diğeri eşek gibi anırıcamla...... başlayan iki faydalı topiğin var yine de bunu yazmışsın. Tamam tüyo aldın, CBF 150 olayında da biri bişeyler demişti :)) Yaşın da kemale ermiş, prostat felan başlamıştır sende, çatallanır yarıştıramazsın:queen:
Burada millet seni seviyor ama bir ayda 3. defa çok olur be kardeşim, :queen: :queen: :queen:
~~immigrant~~
22 Nisan 2007, 21:37
:queen:
Eh be kardeşim, son zamanlarda biri foruma küsersem.... ile diğeri eşek gibi anırıcamla...... başlayan iki faydalı topiğin var yine de bunu yazmışsın. Tamam tüyo aldın, CBF 150 olayında da biri bişeyler demişti :)) Yaşın da kemale ermiş, prostat felan başlamıştır sende, çatallanır yarıştıramazsın:queen:
Burada millet seni seviyor ama bir ayda 3. defa çok olur be kardeşim, :queen: :queen: :queen:
necdet abıden cıddı acıklamalar:queen: :queen:
mete_han
22 Nisan 2007, 21:42
valla hocam bu seferde madara olursak giderim bu veritabanından terk-i diyar eylerim...yav iddiaya giriyorum sonra gümlüyorum...artık yalama olduk bu hususta...bünye alıştı...:P
(Allahım nolur 8000 liradan fazla fiyat açıklansınnn..noolurr...)
:queen: :pale: :P
alp_tunay
22 Nisan 2007, 21:48
Arada kaşıntısı tutar.....
Herkese öptürecek kendini......:queen: :queen:
mete_han
22 Nisan 2007, 21:50
Konuyu Toplam 15 üye okuyor. (7 Kayıtlı üye ve 8 Misafir)
mete_han, alp_tunay+, fakir ama gururlu, necropolis, Musstii, williamwallace, oguz çatal
lem 15 kişi var hatta...rezil olmayak sonra...
eroldayı
22 Nisan 2007, 22:22
doktor mesleğin icabı yine iyi teşhis etmişsin :queen: :queen: :queen:
birazblues
22 Nisan 2007, 22:50
Yahu metehan bey amma yaptınız sizde.. Fosildir hurdadır da ne demek.. Gelin sizin yeni çin motorunuzu ve benim ihtiyarı bırakalım tabiata.. Sizinkinde iki ay sonra mantar bile büyür.. Ben askerliğimi elli senelik bir alman gemisinde yaptım.. Akdenizin altını üstüne getirdik.. Alman malı bu boru mu? Makina dedin mi dört ülke vardır gerisini saymayacaksın. Tarzda amerikan, estetikte italyan, sağlamlık ve güvenilirlikte alman, teknolojisinde made in japan... Valla son sahibi mi yoksa sondan iki önceki sahibi mi olurum orası da bilinmez ama ömürlük kullanma konusunda haklısın bu motosiklet bir 15-20 sene daha banamısın demez, zamana yenilmez :)
mete_han
22 Nisan 2007, 22:58
yahu işte sağlam taş gibi makina...birazblues bey...:) bu yaştaki motoru genelde kolleksiyonerler alır...:P bişey demedik...güle güle kullan...
birazblues
22 Nisan 2007, 23:01
Mesaja eklemeden geçemeyeceğim bir kaç şeyi... Birincisi bu arada saydım da o gemi şu an 61 yaşında.. ve filatoli komodor yani hala bulunduğu filonun komodor gemisi (komutanlık gemisi).. Alaman makinası böyle olur genelde Metehan bey biliyorum siz çinlilerden pek alışık değilsiniz böyle şeylere ama.. İkincisi Alper bey sizden önce sattı motorunu.. böyle giderse (ki umarım satmam gerekmez hiç) ben elimden çıkarmak zorunda kalırsam yine sizden önce satacağım :) Üçüncüsü arkadaşlar bana da yer açın da Metahan beyi öpmek bana da nasip olsun :)
Teşekkür ederim Allah herkese motosikletine ağız tadıyla kazasız belasız binmeyi nasip etsin.
mete_han
22 Nisan 2007, 23:05
:) bir hayranım daha çıktı...du bakalım ybr 250 nin fiyatı açıklansında...sırada çok kişi var...sıraya geçiver...:P
birazblues
22 Nisan 2007, 23:16
Konuyu da saptırdık iicene.. ybr250 lerin fiyatı cidden açıklanmadı mı hala. insan şaşırıyor. Hayır sezon başında belli olacak dediler, olmadı marrt dediler, olmadı motosiklet fuarında dediler, yine olmadı nisanda dediler.. İyide nisan ayı bitmek üzere.. olmuş ayın 22 si.. daha neyi bekliyorlarki, alacak olan aldı zaten motosikletini; hayır 3 de deseler bu sefer alabilecek adam kalmayacak piyasada.. ikinci motor olarak alanlar hariç..
mete_han
22 Nisan 2007, 23:22
Konuyu da saptırdık iicene.. ybr250 lerin fiyatı cidden açıklanmadı mı hala. insan şaşırıyor. Hayır sezon başında belli olacak dediler, olmadı marrt dediler, olmadı motosiklet fuarında dediler, yine olmadı nisanda dediler.. İyide nisan ayı bitmek üzere.. olmuş ayın 22 si.. daha neyi bekliyorlarki, alacak olan aldı zaten motosikletini; hayır 3 de deseler bu sefer alabilecek adam kalmayacak piyasada.. ikinci motor olarak alanlar hariç..
beldeyamanın kafa biraz çalışsa şimdi (hani meselaa) bu motoru cbf 150 fiyat tarzında ilk başta...6500 den kapıyı açıp millete satıp...(fazla kar etmeden..) 5000 lik satış rakamını yakalayıp efsane olmaya başlayınca 8000 e çıkarırdım...yani olay budur...millete vericen ayarı sonra kazıklamaya başlıycan...bu arada 5000 tane sattıkların ve piyasa malın ne kadar kalite olduğunu anlayacak...bu motora 8000 verilir aga diyecek...herşeyi bizmi söyleyelim...işi bilmiyorlar...mayısa giriyoruz daha fiyat belli değil...:pale:
birazblues
22 Nisan 2007, 23:28
Oda fazla ki.. Türkiyede aynı kar oranları ve ilginç vergilerle bile 5-5500 arası olur bu motosiklet.. Daha fazla olması sadece bayi karlılığından.. dedim dedim kimse dinlemiyor beni sakalımız yokki.. yahu elin yabancısı bu motosiklete 3 kuruş verirken anladık biz kanunlarla 5 kuruş vereceğizde.. neden hala ısrarla 10 kuruş yaparsınız malın fiyatını anlamam.. Neyse 3 liralık mala 10 lira verenler düşünsün artık.. ben sıkıldım cidden.
mete_han
22 Nisan 2007, 23:31
valla birazblues bey:P fuara gidip motorun üzerine oturmalıydın...kasa çok küçük...benim kase seleye bile zor sığdı...:P artcı yalan olur bunla...söylemedi demeyin...
eroldayı
22 Nisan 2007, 23:32
valla birazblues bey:P fuara gidip motorun üzerine oturmalıydın...kasa çok küçük...benim kase seleye bile zor sığdı...:P artcı yalan olur bunla...söylemedi demeyin...
metehan abi yakında bu konuyuda kitletirsin:queen: öpmesinler diye:queen:
mete_han
22 Nisan 2007, 23:39
metehan abi yakında bu konuyuda kitletirsin:queen: öpmesinler diye:queen:
abicim birde şuna uyuzum...bu hıyarlar neden 250 lik bir makinayı direkt 40 beygir yapmazlar...yani biraz güçlü olsun...yamahanın bu cc de motoru yok zaten...500 segmentinden...yani en azından 250 yi biraz daha iri ve güçlü yapsalarda cbr 250 furyası yeniden başlasa...benim ve birçok kişinin 250 lik bir makinaya 8000 veya üstü bir rakamı verme düşüncesi bile rahatsız ediyor...yamaha hondaya toz kondurmuyoruz...hep tercih edilmeli diyoruz ...ama bu kekolar bizim bu marka tercihimizi olumsuz yönde kullanıyorlar...sen ben almasak protesto etsek birileri...(kebapcı lahmacuncu lokanta mcdonalds...)yine alır...
mesela yamahanın 125 lik minik scooterı var ya...rs...oda yalan oldu...alan yok satan yok...traştan motor...biz ne getirsek (af buyrun pok bile) satarız dediler ama yalan oldu mesela bu model...fiyatı çekip duruyorlar...mesela yani...
eroldayı
22 Nisan 2007, 23:44
abicim birde şuna uyuzum...bu hıyarlar neden 250 lik bir makinayı direkt 40 beygir yapmazlar...yani biraz güçlü olsun...yamahanın bu cc de motoru yok zaten...500 segmentinden...yani en azından 250 yi biraz daha iri ve güçlü yapsalarda cbr 250 furyası yeniden başlasa...benim ve birçok kişinin 250 lik bir makinaya 8000 veya üstü bir rakamı verme düşüncesi bile rahatsız ediyor...yamaha hondaya toz kondurmuyoruz...hep tercih edilmeli diyoruz ...ama bu kekolar bizim bu marka tercihimizi olumsuz yönde kullanıyorlar...sen ben almasak protesto etsek birileri...(kebapcı lahmacuncu lokanta mcdonalds...)yine alır...
mesela yamahanın 125 lik minik scooterı var ya...rs...oda yalan oldu...alan yok satan yok...traştan motor...biz ne getirsek (af buyrun pok bile) satarız dediler ama yalan oldu mesela bu model...fiyatı çekip duruyorlar...mesela yani...
abi tebrik ederim çok güzel teşhis::plus1:: ::coool::
birazblues
22 Nisan 2007, 23:47
Ya şimdi mecbur akıllanıyoruz. Cepte para yok eskisi gibi.. mecbur seçeceğiz ii ölçüp biçeceğiz.. Başka yolu yok..
alp_tunay
22 Nisan 2007, 23:59
Mesaja eklemeden geçemeyeceğim bir kaç şeyi... Birincisi bu arada saydım da o gemi şu an 61 yaşında.. ve filatoli komodor yani hala bulunduğu filonun komodor gemisi (komutanlık gemisi).. Alaman makinası böyle olur genelde Metehan bey biliyorum siz çinlilerden pek alışık değilsiniz böyle şeylere ama.. İkincisi Alper bey sizden önce sattı motorunu.. böyle giderse (ki umarım satmam gerekmez hiç) ben elimden çıkarmak zorunda kalırsam yine sizden önce satacağım :) Üçüncüsü arkadaşlar bana da yer açın da Metahan beyi öpmek bana da nasip olsun :)
Teşekkür ederim Allah herkese motosikletine ağız tadıyla kazasız belasız binmeyi nasip etsin.
Ayıp ettin...Önceliği sana verelim......
Kalite olarak güzelmiş....Motor olarak ta sağlam....Ufak kasa olması bence avantaj...Ama metenin dediği gibi 40 beygir olması imkansız.....250 cc den 40 beygir almak demek benzin istasyonu sahibi olmak gibi bişey demek...
Lütfen sallamayalım..Herkesin aklı karışıyor...:P
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO