Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni Yamaha Ybr 250
Sayfa :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
11
shadowofspirit
14 Ocak 2007, 22:37
Arkadaşlar anen gönderdim yamaha ya mail olarak.Yarıca sordum kızıltopraktaki bayiye 7-8 arası olacakmış fiyat ve mart nisan gibi gelecekmiş
Discordian
14 Ocak 2007, 23:09
Arkadaşlar anen gönderdim yamaha ya mail olarak.Yarıca sordum kızıltopraktaki bayiye 7-8 arası olacakmış fiyat ve mart nisan gibi gelecekmiş
çok o fiyat gt 250 varken hayatta alınmaz bu motor o fiyata. 5,500 bundan yukarı olması hata olur
makina cok yeni nisan gibi türkiyeye gelecek ve 7 den assagı olmayacak durusu mükemmel cbf 250 den daha güzel gözüküyo +enjeksiyon bekleyip görücez bence tutar bu makina ortalıgıda fena kızıstırır.
PIERzig
17 Ocak 2007, 19:04
çok o fiyat gt 250 varken hayatta alınmaz bu motor o fiyata. 5,500 bundan yukarı olması hata olur
Aga naptın sen yaw:mrgreen: :mrgreen: bedava verselerdi 7 aşagı cıkmaz:pr:
hedowich
17 Ocak 2007, 20:31
ah ah 5,500 olsa keşke hayat güzel yüzünü gösterse:P şaka bir yana cbf 250 ye göre fiyatı bakalım ne olacak cidden merak ediyorum,buarada hayırlı ugurlu olsun arkadaşlar beldeyama siteye motosiklet kısmına ybr 250 yi eklemiş :)
commuter sınıfında ybr kardeşiyle beraber:mrgreen: http://www.beldeyama.com.tr/www/urunler/urun.php?k_id=8
hadi gelsin artık şubatta
s e x t o n
21 Ocak 2007, 12:07
arkadaşlar ne zaman türkiyeye geliceği hakkında bi bilgisi olan varmı ? gelip gelmiyceği malummu yoksa ? ya bide şöyle bişey duydum arabaları gümrükten geçirirken para ermemek için kargoyla parça parça gönderiyolarmış motoruda öle yapabilümüyük :D :D
morrigan
21 Ocak 2007, 12:18
arkadaşlar ne zaman türkiyeye geliceği hakkında bi bilgisi olan varmı ? gelip gelmiyceği malummu yoksa ? ya bide şöyle bişey duydum arabaları gümrükten geçirirken para ermemek için kargoyla parça parça gönderiyolarmış motoruda öle yapabilümüyük :D :D
Gelecek gelecek Martın sonuna doğru en kötü ihtimal..ki büyük ihtimalle Fuyarda görücüye çıkarırlar :)
favori rengim:
http://img251.imageshack.us/img251/6136/ybr2509sc.gif
maksimumhiz
31 Ocak 2007, 19:50
fiyatı hondanınkine yakın olur gibi geliyor bana hala beldeyama açıklamamış fiyatını, eğer hondanınkinden düşükse ben balıklama atlamayı düşünüyorum
bence 250cc sınıfında en iyisi hyosung gt 250r fiyatıda honda ve yamahaya göre daha uygun
PIERzig
31 Ocak 2007, 23:27
fiyatı hondanınkine yakın olur gibi geliyor bana hala beldeyama açıklamamış fiyatını, eğer hondanınkinden düşükse ben balıklama atlamayı düşünüyorum
Bence honda cbf150 ile piyasayı nasıl kızıştırdıysa yamahada ybr250 ile piyasayı kavuracak:queen: cbf250 den ucuz olacagı muhtemel bence:cat:
Guwencin
02 Şubat 2007, 01:14
cbf 250 den ucuz olması beklenemez.. ölüsü 9,000 L olucak bu motorun. injeksiyon farkı var ki şu anda injeksiyonlu bir 2. el düşünücek olsaanız ( en az 500 cc dir oda ) 10,000 L ( kabaca). bence olay budur....
msoysarac
05 Şubat 2007, 15:46
bu makinanın fiyatını bi bayiye sormuştum. 7 000 ytl ile 10 000 ytl. arası olacakmış. ama bu makinaya fiyat verirken.hondayla rekabet etsin diye.. kesin cbf 250 'nin fiyatına yakın bi rakam belirliceklerdir.. honda cbf 250'nin liste fiyatı 7.920 YTL. bu makina bence 8 000 ytl civarı olur. yine de güzel motor yapılmış... :cat: yırlı olsun yamahaya..
tororosso
05 Şubat 2007, 16:11
arkadaşlar yamaha ya mail atmıştım edindiğim bilgiye göre nısanda geliyormuş ,
fıyat belli değil ama honda cbf 250 den ucuz olcakmış tahmını 6000 ytl
hoş makine ama
Luxor
05 Şubat 2007, 16:29
beldeyama nın sit3esi bir garip geldi bana
siz de bir göz atsanıza
ybr 250 nin resmi falan ne böyle yaw???
http://www.beldeyama.com.tr/www/english/urunler/urunler.php?k_id=8
aykan
06 Şubat 2007, 11:50
beldeyama nın sit3esi bir garip geldi bana
siz de bir göz atsanıza
ybr 250 nin resmi falan ne böyle yaw???
http://www.beldeyama.com.tr/www/english/urunler/urunler.php?k_id=8
bune abi yaa:) 20sene önceki motorlarmı bunlar yanlıs site ama anlayamadıgım 2 site var birinde ayrı birinde ayrı cıkıyor.
kasabalı_45
06 Şubat 2007, 13:00
Yamaha'nın türkiye sitesinin ingilizce sayfası olsa gerek bu.Yalnız sanki yaklaşık bi 5-6 yıldır güncellenmemiş gibi :mrgreen: Gerçekten komik. rx-135 ler falan satışta görünüyor :mrgreen:
PIERzig
06 Şubat 2007, 13:12
Arkadaşlar her ülkede ayrı satış polikaları izliyor yamaha .Ona bakarsanız sizin burda ybr250 diye tartıştıgınız motor avrupada fazer 250 diye satılıyor
http://www.beldeyama.com.tr
bUrda hata war bu türkiye sitesi degil bence :S:farao:
kasabalı_45
06 Şubat 2007, 15:44
Bu işte bir gariplik var. http://www.beldeyama.com.tr adresinden ingilizce menüyü seçiyorum. Sonra motorcycle yazan bölüme tıkladığımda doğrudan türkçe menüye geçiyor ve motosiklet başlığı altında türkçe sayfa açılıyor :mrgreen: İlginç :mrgreen:
arkadaşlar size kötü bir haberim var ybr 250 nin fiyatını çanakkale yamaha baş bayiinden öğrendim 9 milyar civarında bi fiyat söledi bana:P :pr: siz hesap edin artık ayrıca cbf250 den tek artısı enjeksyon.başka hiç bir artısı yok aynı tas aynı hamam..hyosung 250 segmentinin lideri türkiyede şu an.hyosung gt250r-gt250 ve gvb650 kullandım bambaşka bir makina...
eby78
22 Şubat 2007, 02:00
cbf250 den tek artısı enjeksyon.
sadece enjeksiyon degıl emo..
1-cogu arkadas topıc te hava sogutmalı demıs fakat bu motor yağ sogutmalı
2-aşınmayı ve dayanıklılıgı arttırmak ıcın ''forget'' pıston kullanılmıs.
bunlar ybr 250 yı, cbf 250 nın cok daha onune gecırebılecek detaylar..
bırde bılındıgı gıbı enjeksıyonlu..:wiinkk:
kemerlim
24 Şubat 2007, 10:36
bunların ilkcıkıcak dendihi zamanlar su sohutmalı diye tanıtılmamışmıydı hani sohutma sistemi***
asome_67
25 Şubat 2007, 03:30
yamahanın ybr 125 ı bıle hava sogutmadır ve şişme diye tabir ettığimiz sıkısıklıgı asla goremezsınız benım ybr em sıstı gıtmez oldu kenara cektım 15 dakıka motoru dınlendırdım dıyen 1 kısı bıle bulamazsınız o yusden hava sogutmaymıs su sogutmaymıs yag sogutmaymıs yamaha alırken bunları dert etmeyın adamlar sıkısacak olsa zaten koyarlardı herhalde.125cc lıgınde bıle olmayan sısme problemı ybr 250 de de asla goremeyecegınız bır sorundur.bu motorları çinlilerle karıstırmayın
enis89
25 Şubat 2007, 03:36
yamahanın ybr 125 ı bıle hava sogutmadır ve şişme diye tabir ettığimiz sıkısıklıgı asla goremezsınız benım ybr em sıstı gıtmez oldu kenara cektım 15 dakıka motoru dınlendırdım dıyen 1 kısı bıle bulamazsınız o yusden hava sogutmaymıs su sogutmaymıs yag sogutmaymıs yamaha alırken bunları dert etmeyın adamlar sıkısacak olsa zaten koyarlardı herhalde.125cc lıgınde bıle olmayan sısme problemı ybr 250 de de asla goremeyecegınız bır sorundur.bu motorları çinlilerle karıstırmayın
Dogru söylüyorsun arkadaşim ''istisnalar kaideyi bozmaz'' derler ya işte bu...
fiyat biraz yüksek:silent:
asome_67
25 Şubat 2007, 03:46
kalıte ıstıyosan paraya kıyacaksınız beyler :) tıtresım olmayan frenlerı gayet ıyı olan mekanık olarak tek bır sorun bıle cıkartmayan motor alıyorsanız parada ona gore olacaktır honda cbf 250 ye kımse pahalı demıyo ybr 250 daha ustun bır motor ve fıyat olarak hondaya cok yakın olacak. super motor kategorısınde bıle yamaha r1 en basta gelır. yabancı kanallarda super spor arabalarla yarıslar duzenlenıyor ve motor araba karsılastırmalarında r1 den baska motor yok nıye bı dusunun bakalım.neyse ben yamahanın kalıtesını vurgulamak ıcın soledım zaten tabı renkler ve zevkler tartısılmaz
birazblues
27 Şubat 2007, 01:34
Merhaba arkadaşlar, bu motoru uzun süredir takip ediyorum hatta bu konuda türk motor kullanıcılarının maddi koşullarını anlatan bayağı detaylı bir mail yazdım, sağolsun cevapladılar da kendileri. Kendi fikrimi belirtmek istersem 250cc sınıfında şu an piyasadaki ürünler bize hiç de uygun değil. cbf250 gerçektren şık asil ve güvenilir ama şuda gerçekki o para ona çok be çoook fazla. hyosung'a gelince spor tarzı ve agresif görünüşü tek kelimeyle hasta edici ama bizim için önce güvenilirlik önemliyken daha az güvenilir bir markaya daha çok parayı neden ödeyelim? ybr250 iyi bir seçenek gibi görünüyor şu an.. birkaç bayi ile konuştum. sıkı durun 10 bin ytl olur diyen bayi bile çıktı. en söyleyeni ise 7-8bin ytl dedi. her halikarda bu fiyata getirirseler gerçekten bu motorlarıda alıp münasip bir vitrine koyup bakar bakar iç geçirirler bizim yerimize. son iki aydır fiyat araştırması yaptım yurt dışındaki siteleri inceledim model kıyaslamaları yaptım ama adamlar ser verip sır vermiyor. yamahacılar bu alanda hondayı devirmek istiyorsa ybr125 le yaptıklarını yine yapmak zorunda. ve bu motor 5-5,5bin ytl yi aşmayan bir fiyatla piyasaya sürülmek zorunda. - ki avrupa şartlarında sürecek olurlarsa 4bin ytl civarında, ülkemizdeki vergilerle bu fiyat 5bin ytl üzerine çıkmamalı- eğer aşıyosa inanın daha önce hondanın yaptığı gibi yamaha da bizi kazıklamaya kalkıyor demektir. Ben kendi adıma marta kadar beklemeyi uygun gördüm; yoksa ikinci el güzel bişi alacağım, ne cc derdi yapacağım nede vay efendim bu paraya 250 alınırmı derdi yapacağım. lütfen sizde iyi düşünün. sonuçta tüm bu gerçekleri gözönünde bulundurup yine bu motorlara değerinden fazla parayı verirseniz her türlü aldatılmayı da hakediyorsunuz demektir. sonuçta motorunu değiştirmeyi düşünen bir sürü arkadaşımız ve yine birsürü temiz motor var dışarda.. başınızı ağrıtmadım umarım. teşekkür ederim.
Selçuk1981
11 Mart 2007, 23:43
Bu modelin 125'liğini kullandım hiç bir sorun yaşatmadı.Ne akla hizmetse sattım güzelim motosikletimi pr: Şimdi bir arkadaşımın( :rendeer: ) f650'sini kullanıyorum.Eğer ikna edebilirsem alırım çünkü kullanıp bildiğim bir mtsklt.Olmazsa ne sorun çıkaracağını bilmeyeceğim ikinci el 600/650cc motosiklete 7/8 bin papel vermektense,6bin papele 0 km bir yamaha ybr250 alırım.(Beldeyamanın müşterilerine yolunacak kaz gözüyle bakmak gibi bir pazarlama hatasına düşmeyeceğini farzediyorum) Performans olarak abilerine kıyasla çok iyi olmayabilir.Fakat 250cc bir japon'dan ne istediğini bilen birisi için tatminkar olacağını düşünüyorum.Beldeyama'dan bir yetkiliyle uzun bir telefon görüşmesi yaptım.Bu model için test sürüşü imkanı vereceklerini söylediler..Fiyat hakkında hiçbir meblağdan bahsetmiyorlar.Ancak benim izlenimim;bu model için bir müşteri profili düzenledikleri ve istatistiksel veriler kullanarak,genel piyasa beklentilerinin %18ile %22 oranında üstünde bir fiyatla sunacaklarını tahmin ediyorum.Nedense bir dönem tr'ye getirilip,sonra arkası kesilen modelleri anımsadım görüşme esnasında.Umarım fiyat politikalarını reel şekilde ayarlayıp makul ölçülerde tutarlar ve honda gibi fırsatçılık yapmazlar..ve umarım bizleride bu fiyata 250cc mi alsam yoksa 2.el 600/650'likmi alsam ikileminde bırakmayacak bir fiyattan sunulur piyasaya.:) Herkese iyi akşamlar diliyorum.
tarcan
12 Mart 2007, 22:06
1 depo benzinle kaç km yapar acaba
Selçuk1981
13 Mart 2007, 13:28
Motosiklet 19.2 lt depoya sahip.Tahmini söylüyorum;elektronik yakıt enjeksiyonlu olmasıda göz önünde tutulduğunda 100km'de 2.5/3 lt sarfiyatı geçeceğini sanmam.İyimser bir tahmin ve ful bir depoyla ortalama 650km ile 770km arasında bir menzile sahip olacaktır.
VinoVeritas
16 Mart 2007, 14:45
fiyatı önemli değil arkadaslar siz ilk görüşte aşk nedir bilirmisiniz :) antalyaya geldiği gün alıcam nihohahaha :queen:
Sellçuk
20 Mart 2007, 19:26
fiyatı önemli değil arkadaslar siz ilk görüşte aşk nedir bilirmisiniz :) antalyaya geldiği gün alıcam nihohahaha :queen:
Nedemezsin bilmezmiyiz :P ..ee hadi şimdiden hayırlı olsun diyelim sana:)
tarcan
21 Mart 2007, 12:18
Motosiklet 19.2 lt depoya sahip.Tahmini söylüyorum;elektronik yakıt enjeksiyonlu olmasıda göz önünde tutulduğunda 100km'de 2.5/3 lt sarfiyatı geçeceğini sanmam.İyimser bir tahmin ve ful bir depoyla ortalama 650km ile 770km arasında bir menzile sahip olacaktır.
forumlara biraz göz attım arkadaşı cbf 250 100km/4-4,5 litre yakıyormuş ortalama gerçi bunun deposu daha büyük ve enjeksiyon yakıt bir depo benzinle 650 km yaparsa fiyatıda makul olursa tek geçerim fuarı iple çekiyorum bakalım fiyat ne olucak...
Sellçuk
21 Mart 2007, 13:59
forumlara biraz göz attım arkadaşı cbf 250 100km/4-4,5 litre yakıyormuş ortalama gerçi bunun deposu daha büyük ve enjeksiyon yakıt bir depo benzinle 650 km yaparsa fiyatıda makul olursa tek geçerim fuarı iple çekiyorum bakalım fiyat ne olucak...
Depo ve enjeksiyon avantajı dışında yeni teknoloji silindir kaplamaları ve forget pistonlar gibi avantajlarıda gözönünde tutmak lazım.Umarım kalıp olarakda cbf250'den iidir..mesela comet gibi olursa çok iyi olacak.Ben yalnızca resimlerini gördüğüm için bilmiyorum.
Fuarda sergilenmedimi acaba:silent: gören arkadaşlardan yazmalarını bekleriz:)
tarcan
21 Mart 2007, 17:05
fuara gittikte malesef ybr 250 yoktu ay sonundaki fuara getireceklermiş:salut:
mehmet ali
23 Mart 2007, 20:50
selam burada herkes ayrı bir fiyat söylemiş yaw ayrıca bu motorun birazblues in söylediği gibi 500 ytl olması en uygunu umarım bu fiyata gelir de ozaman biraz sıkar bu motoru alırız belki gerçekten çok istiyoruz :)
selam burada herkes ayrı bir fiyat söylemiş yaw ayrıca bu motorun birazblues in söylediği gibi 500 ytl olması en uygunu umarım bu fiyata gelir de ozaman biraz sıkar bu motoru alırız belki .gerçekten çok istiyoruz :)
rayjay
23 Mart 2007, 22:53
bu kadar ustune dustugunuze gore uygun fiyattan cikmasi baya zor bir ihtimal :farao:
mete_han
23 Mart 2007, 22:56
yahu 1 hafta daha dişinizi sıkın artık fuarda görceğiz...
yahu 1 hafta daha dişinizi sıkın artık fuarda görceğiz...
bide gelmezse ybr 250 ..:queen: :queen: :queen:
Ö.Z.€.R
23 Mart 2007, 23:06
mal ii de sen şimdi Hyosung GT 250 cc çift silindir 29 hp makine dururken git para ver buna.İnsan kararsız kalıyor doğrusu :silent: Şuna eminimki GT250 R modelini ne cbf 250 ye nede ybr 250 ye değişmem :cat:
mostwanted_57
23 Mart 2007, 23:10
bide gelmezse ybr 250 ..:queen: :queen: :queen:
merak etme gelecek. :wiinkk:
Beldeyama'nın en büyük katılımcısı olduğu bu fuarda Yamaha 5 yeni modeliyle öne çıkacak. Motosikletin kurallarını değiştiren, 5.jenerasyon R1, bir çok Avrupa ülkesinde en çok satılan Fazer 600 serisinin yeni üyesi FZ6 Fazer S2, eski geleneklerle yeni teknolojiyi birleştiren XVS1300A Midnight Star, Yamaha'nın ilk büyük tekerlekli scooter'ı X-City ve Türkiye de en çok satılan Yamaha modeli YBR125'in bir üst modeli YBR250.
http://www.beldeyama.com.tr
http://www.beldeyama.com.tr/www/haberler/haberler2.html#motoshow
MOTOSİKLET SEKTÖRÜ MOTOSHOW 07’YE HAZIRLANIYOR
Motosiklet sektörü, her sene yeni sezonun başlangıcı sayılan Motoshow 07 fuarına hazırlanıyor. Dünya Ticaret Merkezi / Yeşilköyde, 28 Mart, Çarşamba günü VIP ve basın günüyle açılacak olan fuar 1 Nisan, Pazar günü’ne kadar sürecek. Fuarın halka açılış günü ise 29 Mart, Perşembe.
Beldeyama’nın en büyük katılımcısı olduğu bu fuarda Yamaha 5 yeni modeliyle öne çıkacak. Motosikletin kurallarını değiştiren, 5.jenerasyon R1, bir çok Avrupa ülkesinde en çok satılan Fazer 600 serisinin yeni üyesi FZ6 Fazer S2, eski geleneklerle yeni teknolojiyi birleştiren XVS1300A Midnight Star, Yamaha’nın ilk büyük tekerlekli scooter’ı X-City ve Türkiye de en çok satılan Yamaha modeli YBR125’in bir üst modeli YBR250.
Motoshow 2007 fuarında Beldeyama standında sergilenecek bu yeni modellerin yanında, Dünyanın ilk yarı otomatik motosikleti olan Yamaha FJR1300AS’de fuarın en ilgi çekecek modellerinden biri olacak.
Beldeyama standında Yamaha’nın bu yeni modellerinin yanında Türkiyede satışa sunulan diğer modeller de motosiklet meraklılarının beğenisine sunulacak
Sellçuk
23 Mart 2007, 23:18
bu kadar ustune dustugunuze gore uygun fiyattan cikmasi baya zor bir ihtimal :farao:
Birader istihbari çalışmalar sunucu elde edilen bulgular,bunların iktisadi analizleri + bilgi kıymetlendirme metodları vs.firmanın hedef kitleye pazarlama stratejileri.. :P Hesaplamalarım sonucu :silent: kendi kişisel fikrimi söylüyorum bu motosikletin 1 yıllık öngörülen piyasa talebi:
5000ytl fiyat için 8000 adet
6000ytl fiyat için 4500 adet
7000ytl fiyat için 1800 adet
8000ytl fiyat için yapılacak talep kırılganlık nedeniyle öngörülememektedir:queen:
paradiseizmir
23 Mart 2007, 23:22
evet bende çok beğendim şuan ybr 125 kullanıyorum çok memnunum birazdaha torkun ne zararı var kendini bildikten sonra motorumu hemen satsamda satmasamda hemen sıfırı gelince alıcam yamaha ybr 250 adından belli
orhanay
23 Mart 2007, 23:44
Tamam hyo görünüşte süper, çok şık ama patlıyormuş arkadaşlar bu motorlar, motorlarda sorun var, mekanik aksamda özellikle, ama ne yamaha ne honda duyulmadı böyle birşey, en azından binlerce satan ybr, ve cbf250 de. Ki hyo avrupada ve amerikada satışda düşünün artık. Hyocular yanlış anlamasın duyduğum okuduğum sorunlar bunlar.:)
hocam ne patlaması yaw kafayımı üşüttünüz ben bugune kadar kullanıcı hatası haricinde sorun cıkaran hyosung gormedim super motor,sanırım hiç kullanmadınız
ylmzzz
24 Mart 2007, 01:02
Ben en çok yakıtını merak ediyorum. Orta devirli ve enjeksiyonlu bir makine. Acaba ne yakar. Fuara gelebilsek de görsek :)
Sellçuk
25 Mart 2007, 00:23
Ben en çok yakıtını merak ediyorum. Orta devirli ve enjeksiyonlu bir makine. Acaba ne yakar. Fuara gelebilsek de görsek :)
fuardan bi hafta felan sonrada Konya'da olur :)
birazblues
25 Mart 2007, 16:31
Merhaba arkadaşlar; doğal olarak hepimizin içinde bulunduğu koşullar farklı olduğundan kimimiz görünüşe kimimiz markaya kimimiz maliyetine göre motosiklet seçip motor sevdamıza devam etmeye çalışıyoruz. Ben de sizin gibi ybr250 yi bekliyorum. Bir hafta kaldı. Tabi bazılarımız gibi 7 8 milyarda olsa alırım ben bu makineyi demediğim için -en azından böyle düşünmek benim durumumdaki birine yakışmayacak bir hareket olurdu- motorun ederi olduğunu düşündüğüm beş milyar için kredi başvurusunda bulundum ve kredi çıktı. Önümüzdeki bir kaç hafta içinde öyle yada bir motosikletim olacak. ha ybr olur ha işimi görür sağlam bi f650 yada en kötüsü ikinci el bir cbf250. ama ben ybr250 ye hakettiğinden fazla parayı verecek kadar zengin değilim. Bu kadar param olsa -sonuçta imaj herşey :)- gider gt250 alırım artist artist gezerim. Valla yamaha karar mekanizmasındaki insanların da ülkemizdeki diğer firmalar gibi bize yolunacak kaz gözüyle bakmayacaklarını düşünüp beni inceden eleştiren arkadaşıma da bir kez daha belirtirim ki gerçekten ben bir ayda o kadar çok ikinci el temiz ve uygun fiyatlı makine, yada o kadar ucuz makine buldum ki şaşırdım. Gönül isterki hepimizin durumu olsun gönlümüzdeki aletlere binelim (tabi o zaman ben de ybr a bakmazdım). Ben bir türk evladı olarak buradan arkadaşlarımıza sesleniyorum. Biz avrupadan zengin değiliz ama yine de onlardan fazla vermek zorunda kalıyoruz bu aletlere.. ve bunun sadece bir kısmı vergi yüzünden. geri kalanını cahilliğimizden veriyoruz. Gelin hep birlikte fazla para verip almayalım bu sınıf motorları. İzleyelim sonra sevgili üreticilerin ve satıcıların bi taraflarında patlayınca nasıl davranıyorlar..
mete_han
25 Mart 2007, 18:41
Merhaba arkadaşlar; doğal olarak hepimizin içinde bulunduğu koşullar farklı olduğundan kimimiz görünüşe kimimiz markaya kimimiz maliyetine göre motosiklet seçip motor sevdamıza devam etmeye çalışıyoruz. Ben de sizin gibi ybr250 yi bekliyorum. Bir hafta kaldı. Tabi bazılarımız gibi 7 8 milyarda olsa alırım ben bu makineyi demediğim için -en azından böyle düşünmek benim durumumdaki birine yakışmayacak bir hareket olurdu- motorun ederi olduğunu düşündüğüm beş milyar için kredi başvurusunda bulundum ve kredi çıktı. Önümüzdeki bir kaç hafta içinde öyle yada bir motosikletim olacak. ha ybr olur ha işimi görür sağlam bi f650 yada en kötüsü ikinci el bir cbf250. ama ben ybr250 ye hakettiğinden fazla parayı verecek kadar zengin değilim. Bu kadar param olsa -sonuçta imaj herşey :)- gider gt250 alırım artist artist gezerim. Valla yamaha karar mekanizmasındaki insanların da ülkemizdeki diğer firmalar gibi bize yolunacak kaz gözüyle bakmayacaklarını düşünüp beni inceden eleştiren arkadaşıma da bir kez daha belirtirim ki gerçekten ben bir ayda o kadar çok ikinci el temiz ve uygun fiyatlı makine, yada o kadar ucuz makine buldum ki şaşırdım. Gönül isterki hepimizin durumu olsun gönlümüzdeki aletlere binelim (tabi o zaman ben de ybr a bakmazdım). Ben bir türk evladı olarak buradan arkadaşlarımıza sesleniyorum. Biz avrupadan zengin değiliz ama yine de onlardan fazla vermek zorunda kalıyoruz bu aletlere.. ve bunun sadece bir kısmı vergi yüzünden. geri kalanını cahilliğimizden veriyoruz. Gelin hep birlikte fazla para verip almayalım bu sınıf motorları. İzleyelim sonra sevgili üreticilerin ve satıcıların bi taraflarında patlayınca nasıl davranıyorlar..
realist yaklaşım...ben o karar mekanizmalarındaki bir yetkiliyi tanıyorum...bir oyun var ve kurallarıyla oynuyorlar...
praetorian
25 Mart 2007, 18:54
yani abi diosunki
su ana kim yasladilar
bundan sorada yaslicaklar:D
mete_han
25 Mart 2007, 19:01
yani abi diosunki
su ana kim yasladilar
bundan sorada yaslicaklar:D
evet aynen öyle...Birazda Yamaha TR distribütörü Beldeyamanın KOÇ şirketi olma gerçeği var...daha kurumsal daha profesyonel ama daha acımasız olurlar...bilirsin kapitalist düzeni...
bence olması gereken ...arabalarda nasıl BMW yi borusan hariç herkes getirebilir gümrükten...motorlarıda başka şirketler getirebilmeli...
alp_tunay
25 Mart 2007, 20:07
Birader istihbari çalışmalar sunucu elde edilen bulgular,bunların iktisadi analizleri + bilgi kıymetlendirme metodları vs.firmanın hedef kitleye pazarlama stratejileri.. :P Hesaplamalarım sonucu :silent: kendi kişisel fikrimi söylüyorum bu motosikletin 1 yıllık öngörülen piyasa talebi:
5000ytl fiyat için 8000 adet
6000ytl fiyat için 4500 adet
7000ytl fiyat için 1800 adet
8000ytl fiyat için yapılacak talep kırılganlık nedeniyle öngörülememektedir:queen:
Maalesef üzülerek diyorum ki 8000 - 10.000 arası dediler..Bizzat....Tam fiyat verilmedi.....:pr: :pr:
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO