Orijinalini görmek için tıklayınız : MT Süper Sport Kullanıcıları - Tanışma ve Bilgi Paylaşım Başlığı
EgeKnn
15 Ekim 2006, 17:20
http://img167.imageshack.us/img167/1151/2006yzfr1photo06tcm4678073pl3.jpg (http://imageshack.us)
MT üyesi Tüm Süper Sport kullananlar Bir başlık altında toplanıp bilgi ve birikimlerini paylaşırsa faydalı olabilir düşüncesindeyim Hem hangi arkadaş ne marka ve hangi modeli kullanıyor ne gibi sorunlar yaşadı veyahut ne gibi + ları var tartışır bilgi edinir paylaşırız diye düşünüyorum....
Motor Kullanırken doğayı izlemeye kalkarsan doğanın bir parçası olursun :P
" Caka satacak Değil Gaz Açacak Motor İstiyoruz " :bounce:
Ben başlayayım ilk Yamaha FZR 1000 Exup 146 HP
http://img223.imageshack.us/img223/9084/yamahafzrexup21gysa3.jpg (http://imageshack.us)
PcKopatGhostRider
15 Ekim 2006, 17:54
Başlığımız hayırlı olsun.. :queen:
EgeKnn
17 Ekim 2006, 16:40
2 kişimi var koca sitede
benkaan
17 Ekim 2006, 17:21
malesef 3. mesaj bile 2 gün sonra yine senden gelmiş... kötü bi durum. mu? :cherry:
yok yahu vardır elbet olmazmı gözden kaçmıştır.
yani inşallah :wiinkk:
lubimaya54
17 Ekim 2006, 18:12
bende geldim slmlar
viper_1
17 Ekim 2006, 18:35
Sende mi kenan abi? :)
Bölücü örgüt üyesi egeknn , bitpazarı bölümünde miting yaparken yakalandı...:mrgreen:
Ne diyelim hayırlı olsun...:cat:
EgeKnn
17 Ekim 2006, 18:48
Sende mi kenan abi? :)
Bölücü örgüt üyesi egeknn , bitpazarı bölümünde miting yaparken yakalandı...:mrgreen:
Ne diyelim hayırlı olsun...:cat:
:mrgreen: .....:bounce:
alp_tunay
17 Ekim 2006, 21:17
Benim motorum da bu. 1990 model 251 alman.
orjinali 21 beygir ama şu anda ufak deişikliklerle 26 beygir civarında. Tam 10 senedir bende.
http://img271.imageshack.us/my.php?image=resim005ve1.jpg
emrreeee
17 Ekim 2006, 21:28
gerçi benim ki süper sport değil ama
bende geleyim bari:P
alp_tunay
17 Ekim 2006, 22:20
Beni hiç görmediniz tamammı .....
Başlığı okumadan yazarsak ööle olur....
herkese byyyy
EgeKnn
18 Ekim 2006, 11:39
alp_tunay dostum motorun güzelmiş allah kaza bela vermesin :P ikinci ve açıklayıcı mesajın iyi olmuş :)
thedentist
18 Ekim 2006, 11:50
vfr!yi super sport kabul ediyosanız bende geliyim...ama yok değil derseniz yapacak bişey yok:)
Arthas
18 Ekim 2006, 12:02
Ben de varım arkadaşlar. Bu da canım motorum.:cat:
http://img83.imageshack.us/img83/2134/pic136nz5lc2.jpg (http://imageshack.us)
EgeKnn
18 Ekim 2006, 12:09
thedentist vfr çok beğendiğim bir model ve sport tourıng bir makine olduğu için bu gruba yakın görüyorum :P sende hoşgeldin...
Arthas ninca güzelmiş :)
Prometheus
18 Ekim 2006, 18:31
thedentist vfr çok beğendiğim bir model ve sport tourıng bir makine olduğu için bu gruba yakın görüyorum :P sende hoşgeldin...
Şşş noluyor. Ben de VFR'ciyim ama touring olarak kabul ediyorum... :P Gel kardeş sen enduro-touring topic'ine...
bende burdayim arkadaslar kabul ederseniz
thedentist
18 Ekim 2006, 21:25
prometheus kardeş ben iki tarafada yazarım...zaten motorumda ortada bişey.ne tam suoersport ne tam touring.ama iki klasmanında hakıını veriyo açıkcası.çogu 600 cc racing motorla bıy ölçüşür ve de diğer touring motorlar kadar konforlu.arada bişey yani.maksat beraber bişeyler paylaşmak.ben heryerde varım...
EgeKnn
19 Ekim 2006, 22:27
Lütfen endurocular başlığını açan arkadaş bizim başlığımıza girip kafa karıştırmayın biz size karışıyormuyuz alla alla :P
racing iski
19 Ekim 2006, 22:31
valla paylaşıma her zaman açığım. iletişimin bizlere faydalı bilgiler kazandıracağından eminim. aranıza hoş geldim.
EgeKnn
20 Ekim 2006, 15:44
hadi bakalım yavaş yavaş dökülüyo millet :P
mustafa özcelik
22 Ekim 2006, 15:00
bende geleyim bari yakinda motorun bi resmini atarim burda sezon kapandi garaja cektim
Prometheus
23 Ekim 2006, 04:03
Tatlı su motorcuları sizii :queen:
EgeKnn
02 Kasım 2006, 03:48
pronun diline düşürdünüz bizi beee yokmu koca sitede SS binen
EgeKnn
21 Kasım 2006, 18:42
tam aklıma bişey gelmişti yazayım dedim unuttum :P
Prometheus
21 Kasım 2006, 18:44
Sen daha çok hatırlayıp unutursun "pis pastaneci" (PP) :P
Olm kabul edin işte, gerçek motorcular enduroculardır. Sezon hiç kapanmaz, "oranın yolu bozuk gitmeyelim" demezler, görülmedik yerleri görürler. Gerektiğinde de motorlarıyla değil ama karizmalarıyla çok da iyi pastanecilik yaparlar. :cherry:
Not: Görüyorsun iki başlık arasındaki sayfa farkını. :queen:
EgeKnn
21 Kasım 2006, 18:48
bizim sezon kapattığımızı kim söledi geç bunları procum caka satacak değil gaz açacak motor istiyoruz biz sayfa farkı nın tek nedeni geyik olmasın sakın :)
Prometheus
21 Kasım 2006, 18:49
bizim sezon kapattığımızı kim söledi geç bunları procum caka satacak değil gaz açacak motor istiyoruz biz sayfa farkı nın tek nedeni geyik olmasın sakın :)
Geyik değil ama hadi geyik diyelim, siz geyik yapacak bir grup bile oluşturamıyorsunuz be.. Yaşasın endurocu dayanışması :queen:
Gaz açacak motorcu istiyomuş, en yakın pastaneye kadar mı :P
Hem bizim başlığa girersen ne denli faydalı bilgiler olduğunu görürsün :bounce: :P
Geyik değil ama hadi geyik diyelim, siz geyik yapacak bir grup bile oluşturamıyorsunuz be.. Yaşasın endurocu dayanışması :queen:
evet arkadaşlar nerde supersportcular .
the_cayman
05 Aralık 2006, 20:01
@GorkeM yav mesaj yazacaktım sana konu kilitlendi .
Ya zaten bir yamaha hastalığım var . Suzukinin yeni gsx-r 1000 de çok dehşet bir alet olmuş yanlız zaten R1 vardı gsx-r geldi kafamı karıştırdı :mrgreen: . 3 kademeli güç artışı Hesd ve birkaç yeni teknoloji daha var . Çok güzel bir alet . Aslında hondaların yol tutuşu güzel ve fiyatları uygun ama R1 ve gsx-r varken 1000RR almak pek mantıklı gelmiyor çünkü yamaha ve suzukiden gerideler bana kalırsa ... Honda kötüdür demiyorum . Honda çok iyi bir marka ama şu motogp başarılarını birde seri üretim başarılarına taşısalar, hani yeni sistemler falan çok güzel olacak . Motor sağlamlığı ve yol tutuşu tartışılmaz ama teknoloji olarak gerideler
Aynen böyle yazmıştım bare buraya kopyala yapıştır yapayım :mrgreen:
Gökhan
05 Aralık 2006, 20:03
Geyik değil ama hadi geyik diyelim, siz geyik yapacak bir grup bile oluşturamıyorsunuz be.. Yaşasın endurocu dayanışması
yönetimden geyik talebi var tüm geyikciler burayaaaa yuppiiiiiiii:queen:
not: bak sonra konu dışı diye kilit veya mesaj silme yok ona göre:bounce: :queen:
ikiside çok iyi motorlar cayman. ikisinide kulllan öyle al derim. oturuşları biraz farklı. hangisinde rahat edebilirsen onu al derim. ben önceden gsxr kullanıyordum ama R6'ya daha cabuk alıştım. satıp R6 aldım sonra. seçim yapması çok zor. hepsi çok güzel motorlar
the_cayman
05 Aralık 2006, 20:08
Hey SS kullanıcıları nerdesiniz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GorkeM kilitlenen konuda vardı şimdi yok. edy burda. boy var ama uzun zamandır piyasada yok zaten hondanın olmadığı konulara pek katılmıyor :P . Hadi arkadaşlar yok mu arttıran :queen:
ELINT burda
Edy mesajını okudum. Aslında R6 da çok güzel ilk motogp'de gördüm o motoru hasta oldum ve şu anda da hastasıyım belki R6 bile olabilir belli olmaz :queen:
Bu arada motogp derken bu seneki gp'ye giden bilir markalar stand kurdular orda gördüm
Lindenbaum
05 Aralık 2006, 20:14
işte geldik burdayız biz bu işte ustayız...
bu işe sıralı dört silindir için girdik.
R6 çok sıkı bir makine ben çok memnunum. bende gsxr 1000 vardı ama sattım. fazla geldi ama seneye 1-2 arkadaş 1000 lik bir motor alacaz onunla biraz çalışacaz (wheelie, stoppie....) tabi trafiğe kapalı bir alanda
the_cayman
05 Aralık 2006, 20:23
R6 çok sıkı bir makine ben çok memnunum. bende gsxr 1000 vardı ama sattım. fazla geldi ama seneye 1-2 arkadaş 1000 lik bir motor alacaz onunla biraz çalışacaz (wheelie, stoppie....) tabi trafiğe kapalı bir alanda
Abi zaten R6 ayrı bir olay. 1000cc yerine tercih edebileceğim bir motor . Yamahanın kapkara olanı ve kırmızı beyazı zaten bitiriyor beni . 600cc şehiriçi için yeter bence . 1000cc'den daha az yakıt tüketimi ayrıca hızı ve ivmelenmesi çok güzel zaten :cat:
bizden başka ss'ciler yok galiba. binlerce kişiden bu kadarmı ss'ci var
the_cayman
05 Aralık 2006, 20:29
bizden başka ss'ciler yok galiba. binlerce kişiden bu kadarmı ss'ci var
Varda en klasik üyeler çevrimdışı ve 125cc adına başlıklar açılıyor çoğu honda kullanıcısı orda takılıyor ama bu konuyu her zaman en başta tutmayı borç bilirim kendime :mrgreen:
ELINT GorkeM ohoooo nerdesiniz yaaaa SS başlığı var burda
Arthas da Ankaradan bir SS kullanıcısı . O da burda ama kimse neden birşey yazmıyor .
Arkadaşlar davetiye mi bekliyorsunuz ::sos:: ::eviiil::
biz gecen hafta sonu 4 arkadaş buluştuk biraz gezi yapalım dedik, çıktık yola ama bir arkadaşın motoru yan cizdi hemde ducati 999. herzaman bize ducatinin iyi olduğunu iddaa ederdi. hafta sonu olanlardan sonra artık dilimizden düşmez. herzaman japonların daha iyi olduğu soylerdim ama dinlemezdi. umarım burda ss'ci arkadaşlarla tanışır daha güzel geziler düzenleriz.
Gökhan
05 Aralık 2006, 20:44
hacıı geldik geldikkkk. 2 dk çarşıya gittim başlık nerdeyse anasayfadan düşcekmiş:mrgreen: . bu topigin sayfa sayısını o traktörcülerin(endurocular:queen: ) sayfa sayısından fazla yapmayı bir borç biliyorum. bu arada böyle geyik yapmak yerine teknik bilgileri yayınlasak topicte amacında ilerlemiş olabilir. hadi bakem tüm ss tutkunları bu topic'te ss ile ilgili tüm bilgilerin bulunabilecegi bir topic haline getirelim...
bu arada şunu söyleyim benim ss yok. ama tam bir tutkunuyum. bu topicte sadece ss olanlar mı olcak yoksa tutukunlarıda birşeyler yazabilirler mi??
MNY46
05 Aralık 2006, 20:47
benım suan altımda ss bı makına yok ama ıstegıme baglı dukkanda cook daha dogrusu istegıme dııl yer problemım var.. ama 636 ve r6 kullanan bı ss cıyım... yane bende varım.....
tamır ısı yaptıgımız ıcın faydalı olabılecegımı dusundum.....
:mrgreen: :cat: :wiinkk:
aramıza hoşgeldin MNY46 . senın faydalı olacağına inanıyorum. Elınt senın soyledıklerınede katılıyorum bu başlığı faydalı bir başlık yapalım.benım elimde çok fazla yazı var ss'ler hakkında ama hepsi ingilizce yavas yavas cevirir ve yayınlarım
GorkeM
05 Aralık 2006, 21:01
hepimiz hoşgeldik :)
the_cayman
05 Aralık 2006, 21:03
Evet arkadaşlar yararlı bilgilerimizi paylaşalım :cat: :cat:
Ben olabildiğince kaynaktan yavaş yavaş aktarmaya başlayacağım.
Sorunu olan veya sorununu çözemeyen varsa mesaj atsın :cat:
Kesin birinin bir bildiği çıkar
GorkeM
05 Aralık 2006, 21:03
Benim sorunum bu:
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=25498
Lindenbaum
05 Aralık 2006, 21:10
traktörcüler mi
:cyclopsan :mrgreen:
oy oy oy
the_cayman
05 Aralık 2006, 21:10
Arkadaşlar görkemin sorunu debriyaj balatası . yolladığı linke bakarsanız daha net anlaşılır. Böyle bir sorunu olan arkadaş var mı veya daha önce başına böyle birşey gelmiş olan :silent:
Böyle bir sorun ilk defa duyuyorum debriyaj o kadar çabuk nasıl biter :silent:
Lindenbaum
05 Aralık 2006, 21:12
değerli ss ciler özellikle şu an 600 ve üstü makina kullanan arkadaşlar:
hangi motorla başladınız ne kadar kullandınız ilk ss da zorlandınız mı?
4000 km dir cbr 125 kullanan kardeşinize sonraki motor olarak neyi tavsiye edersiniz?
2move
05 Aralık 2006, 21:17
allahın ıznıyle benım er6yı satarsam 600f alacam
the_cayman
05 Aralık 2006, 21:17
değerli ss ciler özellikle şu an 600 ve üstü makina kullanan arkadaşlar:
hangi motorla başladınız ne kadar kullandınız ilk ss da zorlandınız mı?
4000 km dir cbr 125 kullanan kardeşinize sonraki motor olarak neyi tavsiye edersiniz?
Markalar genelde performans bakımından aynı oluyor . Yani japon motorlarından herhangi birisini tipini beğendiysen alabilirsin duruş tarzı vs... hangisi uyuyorsa. Ama bana kalırsa Honda 600F 125cc'den sonra en ideal motor. Sport touring tarzı bir motor ve diğer 600'lükler kadar bel ağrısı da yapmaz . Kullananlar çok memnun çok rahat. Performans olarak diğer 600cc'lerden biraz düşük ama tatmin edici bir hızı var (Yani 275 km/h falan sizin için yeter mi orasını bilmiyorum ama)
Daha sert daha agresif bir alet olarak yamaha R6 çok güzel gsx-r çok kaliteli . Kawasakiyi pek bilmiyorum ama çok iyi olduğunu duydum. Honda 600RR da oldukça güzel ... Yani sana kalmış ama 600cc alıp biraz da rahatlık istiyorsan 600F en güzel alet .
Bana sorarsan R6 derim ama :cherry:
GorkeM
05 Aralık 2006, 21:20
@the_cayman
Sorunumu gündeme getirdiğin için teşekkürler.
@Lindenbaum
Ben 4.250 km'deyim ve 600F'de kullandım... Ama o motoru kullandıktan sonra anlıyorsun ki daha çok yol yapman gerekiyor. Ben şayet 2 yıl diyorum... Şaka değil gerçek. 4 ayda 4.250 km yaptıysam işte ben motoru 25.500'de büyüteceğim :wiinkk:
Kullanamadığımdan değil , ama büyük güç çok büyük sorumluluk gerektirir.
"Yani 275 km/h falan sizin için yeter mi orasını bilmiyorum ama" :queen: :queen:
Edit: 600F kullandıktan sonra 125R'a bindiğimde motorun bozulduğunu sandım :queen: Gitmiyordu çünkü...
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO