Orijinalini görmek için tıklayınız : MT Süper Sport Kullanıcıları - Tanışma ve Bilgi Paylaşım Başlığı
aviator172rr
21 Nisan 2012, 12:45
Eger o arka plakalik ve sinyalleri de degistirirsen harika makina :)
Jubaa
21 Nisan 2012, 12:57
Hayirli olsun dostum motorun.
Komple kitler var arka stop,sinyal ve plaka iptali icin.
Boyle cok cirkin duruyor arkasi.
106GT!
21 Nisan 2012, 13:16
Hayırlı olsun maşallah temiz motosiklet, kazasız belasız keyifle kullanmanız dileğimle:cat:
Xetanor
23 Nisan 2012, 11:05
hepinize teşekkürler...
En yakın zamanda katlanır plakalık ve led sinyallerim değişecek :)
atilla_hakan
23 Nisan 2012, 19:35
Gerçekten cok güzel motor. Hayalimdeki diyebilirim kısacası. Kazasız belasız kullanman dileğiyle.
Olcan138
25 Nisan 2012, 01:52
Bir tek ben mi beğeniyorum şu 600RR'ın plakalık ve sinyallerini? Tamam sinyaller biraz büyük duruyor orada ama çok hoş, çok tatlı bir görüntüsü var sanki o kısmın böyle de...
glock
25 Nisan 2012, 02:09
sinyal ve plakalık değişmesede olur, eğer değişeceksede Rizoma'dan bakılabilir... Kaliteli ürünler kullanmanızı tavsiye ederim, motosikletiniz Maşallah çok güzel, çok diri.
tek tavsiyem, eğer lastiklerinizi değiştiricek olursanız pirelli rossocorsa veya (supercorsa özellikle!) modellerini deneyin mutlaka!
kazasız belasız sürüşler dilerim!
ultraukala
27 Nisan 2012, 02:12
Elimde bir takım led sinyalli stop bulunmakta motorunuza uygun. İsterseniz iletişime geçebilirsiniz...
Elcik, manet, gömme sinyal, ön cam vs. ihtiyacı olan arkadaslar iletişime geçebilirler...
larsen
06 Mayıs 2012, 12:29
arkadaşlar merhaba yeni üye oldum çanakkaleli okan bir süredir takip ediyordum sizi şöyle bir sorum olacak sıfır 600 lük yamaha alabilirim ama 1000 lik tutkum var iknci el makinalara pek güvenemiyorum 1000 lik de kasar beni arada kalmış durumdayım cevaplarınızı bekliyorum
< iLk@yy >
06 Mayıs 2012, 13:43
Bir tek ben mi beğeniyorum şu 600RR'ın plakalık ve sinyallerini? Tamam sinyaller biraz büyük duruyor orada ama çok hoş, çok tatlı bir görüntüsü var sanki o kısmın böyle de...
yok be olcanım tanıdığım biri daha var mavi 600rr a'dan z'ye orjinal kullanıyor oda (=
sadece tanışamamışsınızdır :P
arkadaşlar merhaba yeni üye oldum çanakkaleli okan bir süredir takip ediyordum sizi şöyle bir sorum olacak sıfır 600 lük yamaha alabilirim ama 1000 lik tutkum var iknci el makinalara pek güvenemiyorum 1000 lik de kasar beni arada kalmış durumdayım cevaplarınızı bekliyorum
bu soru için öncelikle sitede kendinizi tanıtmanız ve daha önceki tecrübeleriniz hakkında bilgi vermeniz daha doğru ve samimi cevap almanızı sağlayacaktır.
larsen
06 Mayıs 2012, 14:46
çanakkaleliyim yaşim 23 şu an kars 112 de görev yapıyorum aynı zamanda öğrenciyim babamın kawasaki zx 10 u vardı hiç kullanmadım fakat önce 125 lik ve 150 lik scooter sonra 350 lik 2 zamanlı makina kullandım yani kendime fazlası ile güveniyorum
ultraukala
07 Mayıs 2012, 00:05
2012 sezonu için aklımdaki tasarımı sizinle paylaşmak istedim. Sizin de fikirlerinizi almak istiyorum.
http://img820.imageshack.us/img820/2535/motogphonda01.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/820/motogphonda01.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
ne is bu Akin?
125likle mi yarisacaksin?
ultraukala
07 Mayıs 2012, 00:22
ne is bu Akin?
125likle mi yarisacaksin?
Yok abi 600 cc'ye devam yalnızca grenaj tasarımı için model alıyorum bunu uygulamayı düşünüyorum grenajlarıma..
Yok abi 600 cc'ye devam yalnızca grenaj tasarımı için model alıyorum bunu uygulamayı düşünüyorum grenajlarıma..
Bu alet fransada yaristi.
Bir sorusturayim bakalim kimin nesiymis.
ultraukala
07 Mayıs 2012, 01:56
Bu alet fransada yaristi.
Bir sorusturayim bakalim kimin nesiymis.
LOUIS ROSSI pilotun adı... Sen hala alettesin İlkay abi ben diyorum ki nasıl tasarım güzel mi =)
aviator172rr
07 Mayıs 2012, 02:10
Bunun aynisinindan burada bir arkadasimda var ama icine CR85'in motorunu koymus.. Guzel gidiyor :) Tasarimi da guzel ya..
< iLk@yy >
07 Mayıs 2012, 02:13
LOUIS ROSSI pilotun adı... Sen hala alettesin İlkay abi ben diyorum ki nasıl tasarım güzel mi =)
dur şimdi şişenin dibinde arıyordur o şu an yarın okuyunca bulur esas aradığını (=
bu arada sormak istedim.
bizim süspansiyonların aksine ters teleskopik süspansiyonun +'sı nedir ?
dentcan
07 Mayıs 2012, 02:38
Dostum sana işte 600 lük 2012 R6 ım....
http://d1205.hizliresim.com/x/7/5fupt.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:32 ----------
Larsen kardeşim; fotoyu senin için ekledim.... Beğenirsin umarım ki R6 alırsın... Aklın başka motorlara kaymasın....
ultraukala
07 Mayıs 2012, 03:24
Ayrıca aklında daha güzel fikri olan varsa paylaşmasını dilerim. 1 haziranda Bursa'ya dönüyorum ve 29Haziran'daki 2.ayak yarışlarına hazırlanmaya başlıcam. Motorumu azcık görsel olarak da güzel kılmak istiyorum.
2011'deki çaylak yılım olan sezonu bu sene üzerimden atmak istiyorum ilk yarış ile birlikte hayırlısı ile...
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:21 ----------
dur şimdi şişenin dibinde arıyordur o şu an yarın okuyunca bulur esas aradığını (=
bu arada sormak istedim.
Teknik ve mekanik kısımdan çok fazlasıyla anlamıyorum İlkay abi bu konuda daha yararlı bilgiler verebilir.
Bir de senin 600F te sanıyorum ki son yıl olarak 2002 de içinde olabilir emin olamadım ayarlanabilir ön maşa vardı yanılmıyorsam. Sonraki yıllarda müdahale edilmiyordu sanırım ön süspansiyonlara...
Ne bileyim olum bana hepsi guzel geliyor.
Ben makinayi gorunce ahh ulem bir tane ele gecirebilsek,pistte 600 ve 1000 liklerle azicik makara yapsak diye hayallere dalmisim.
:)
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:23 ----------
bu arada sormak istedim.
Aksam Sarko geldi,bir buyuk almis onu teselli ettik.:)
ultraukala
07 Mayıs 2012, 14:09
Ne bileyim olum bana hepsi guzel geliyor.
Ben makinayi gorunce ahh ulem bir tane ele gecirebilsek,pistte 600 ve 1000 liklerle azicik makara yapsak diye hayallere dalmisim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:23 ----------
Ben de Aprilia RS 250 hastasıyımdır abi =) V-twin 70hp lik bir canavar. Vuhu içimde bi kıpırtı oldu =)
< iLk@yy >
07 Mayıs 2012, 14:59
Ayrıca aklında daha güzel fikri olan varsa paylaşmasını dilerim. 1 haziranda Bursa'ya dönüyorum ve 29Haziran'daki 2.ayak yarışlarına hazırlanmaya başlıcam. Motorumu azcık görsel olarak da güzel kılmak istiyorum.
2011'deki çaylak yılım olan sezonu bu sene üzerimden atmak istiyorum ilk yarış ile birlikte hayırlısı ile...
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:21 ----------
Teknik ve mekanik kısımdan çok fazlasıyla anlamıyorum İlkay abi bu konuda daha yararlı bilgiler verebilir.
Bir de senin 600F te sanıyorum ki son yıl olarak 2002 de içinde olabilir emin olamadım ayarlanabilir ön maşa vardı yanılmıyorsam. Sonraki yıllarda müdahale edilmiyordu sanırım ön süspansiyonlara...
evet f'te 2003 yılına kadar ayarlanabilir süspansiyonlar mevcut sonrası o konuda pert (=
birileri burada bi sayfada detaylı yazmıştı bir ara nasıl ayarlanması gerektiği hakkında daha kurcalamadım ama önce kendimi toparlıyım biraz evin arkasına kapalı garaj vs yapabildikten sonraki şeyler bunlar benim için :)
valla ben sarkoyu markoyu tanımam (=
süspansiyon sorusuna dönecek olursak diyim ?
larsen
07 Mayıs 2012, 23:57
Dostum sana işte 600 lük 2012 R6 ım....
http://d1205.hizliresim.com/x/7/5fupt.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:32 ----------
Larsen kardeşim; fotoyu senin için ekledim.... Beğenirsin umarım ki R6 alırsın... Aklın başka motorlara kaymasın....teşekkür ederim makina harika kesinlikle yamaha zaten agresif görüntüsüne hastayım peki r1 e göre +sı ve- si nedir mesela yakıt olarak, hızlanma, vergi
evet f'te 2003 yılına kadar ayarlanabilir süspansiyonlar mevcut sonrası o konuda pert (=
birileri burada bi sayfada detaylı yazmıştı bir ara nasıl ayarlanması gerektiği hakkında daha kurcalamadım ama önce kendimi toparlıyım biraz evin arkasına kapalı garaj vs yapabildikten sonraki şeyler bunlar benim için :)
valla ben sarkoyu markoyu tanımam (=
süspansiyon sorusuna dönecek olursak diyim ?
Velini cagir gorusecegim.
Calismadan geliyorsun.
Daha once anlatmistik.
Sikayet topigine bla bla yazmayi biliyorsunuz.
Ama kendinize gelince arama fonksiyonunu kullanmak yok.
< iLk@yy >
08 Mayıs 2012, 01:36
Velini cagir gorusecegim.
Calismadan geliyorsun.
Daha once anlatmistik.
Sikayet topigine bla bla yazmayi biliyorsunuz.
Ama kendinize gelince arama fonksiyonunu kullanmak yok.
hocamızsın dedik elini öptük büyüktür dedik
bumudur yani sonucu :P
tam yatacaktım hadi bakıyorum şimdi uyumadan
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:03 ----------
tam yatacaktım hadi bakıyorum şimdi uyumadan
sitede baktım ama pek bulabildiğim söylenemez.
açıkçası mt içerisinde de bir içerik bulamadım bu konuda
ya da ben bu işi beceremiyorum diyecem ama google amcada çeşitli farkı kombinasyondaki aramalarıma cevap bulamadı mt'den
ama en basit durumda izah etmek gerekir ise
ön tekerlekte bulunan ağırlığını olabildiğince azaltmak ve lastiklerin yola olan tutunma mukavemetini daha çok arttırmak
yani içe geçen borunun ağırlığı kımı kısmından daha hafif olduğundan ve lastiğe bağlı parçada tekerleğin aşağı yukarı hareketine dahil olduğundan lastiğin yola geri kazanımı ve esneme hareketinin kabiliyeti ve hızı daha çok arttırılmış oluyor ters teleskopik süspansiyonda.
tabi süspansiyon borularının da esnemeleri ile ilgili pek çok şey yazmışlar ama şimdi kafam karıştı bi ara anlarsam yazarım onlarıda (=
Xetanor
08 Mayıs 2012, 09:27
#iLk@yy "ön tekerlekte bulunan ağırlığını olabildiğince azaltmak ve lastiklerin yola olan tutunma mukavemetini daha çok arttırmak
yani içe geçen borunun ağırlığı kımı kısmından daha hafif olduğundan ve lastiğe bağlı parçada tekerleğin aşağı yukarı hareketine dahil olduğundan lastiğin yola geri kazanımı ve esneme hareketinin kabiliyeti ve hızı daha çok arttırılmış oluyor ters teleskopik süspansiyonda."
Sabah sabah beynim yandı... :sunny:
Basitmiş..
Xetanor
09 Mayıs 2012, 09:31
bakımdan sonra.....
http://img12.imageshack.us/img12/7074/img0395nod.jpg
ultraukala
09 Mayıs 2012, 18:10
Xetanor
600RR'ın en sevdiğim rengi. Güzel günlerde güle güle kullan.
Kısmet olursa bu sene yarışlar istediğim gibi geçerse önümüzdeki sene yeni kasa 600RR istiyorum ben de inşallah.
106GT!
09 Mayıs 2012, 20:08
bakımdan sonra.....
http://img12.imageshack.us/img12/7074/img0395nod.jpg
Maşallah kardeşim göz değecek valla :), Bende bir iki foto yükleyimde resimlerle kapışalım, temiz motoru severim gaza geldim :P
http://img163.imageshack.us/img163/1619/dsc00057iy.jpg
http://img822.imageshack.us/img822/1305/dsc00116il.jpg
ultraukala
26 Mayıs 2012, 02:36
Yağmurlar burayı da etkilemiş =)
bboy_iced
26 Mayıs 2012, 03:06
Merhabalar iki senelik zorunlu ayrılıktan sonra tekrar dönüyorum motosiklet yaşantıma. Sizlerinde fikrini almak istediğim bir konu var. Daha önce 600 rr ve r6 sahibiydim. Şimdi Kawasaki zx6 r almak istiyorum kısmet olursa acaba 2013 te model güncellemeye gider mi kawasaki yanılmıyorsam 3 yıldır aynı kasa ile piyasada. Muhtemelen sıfır alacağım motorumu. (Eğer kafama göre bir ikinci el bulursam ayrı tabi :-) aklınızda bulunsun.) düşüncelerinizi paylaşırsanız yada duyumlarınızı sevinirim.
ultraukala
26 Mayıs 2012, 16:52
Kawasaki güncellemeye gider mi gitmez mi orasını bilmem de =) Her türlü şekilde şu anda çok mükemmel bir makina...
bboy_iced
26 Mayıs 2012, 17:50
Sana katılıyorum dostum dolu dolu bir makine zaten son yıllardaki performans ve test sonuçları da bunu söylüyor. Teşekkür ederim düşünceni paylaştığın için.
dinmeyen
27 Mayıs 2012, 05:30
Benim yarış 14:40' da herkesi bekleriz.
http://i171.photobucket.com/albums/u290/dinmeyen/babeaaeaeaea.jpg
ultraukala
27 Mayıs 2012, 21:21
Barış nasıl geçti yarış ?
Ben bu yarışı es geçmek zorunda kaldım ne yazık ki =( Tam final haftasının ortasına denk geldi. 23-24 Haziranda görüşmek üzere...
Yariscilardan biri vefat etmis.
Kim oldugunu bilen varmi?
GP500-1st
27 Mayıs 2012, 23:16
üzücü bir haber...
ultraukala
27 Mayıs 2012, 23:32
Sıralamalarda biri rahmetli olmuş ben de şimdi senden duydum sordum. Kalp krizi:pale:
Shrieker
27 Mayıs 2012, 23:38
Allah allah o nasıl iş yahu ? Adam düşüp kalp krizi mi geçirmiş yoksa başka birşey mi ? Her türlü çok üzücü tabii ki...
Ayrintilari bilmiyorum.
Yarislara takilan arkadaslar var,onlardan duydum ben de.
Her kimse Allah rahmet eylesin, diyecek baska bir sey yok.
ultraukala
28 Mayıs 2012, 05:13
Benim de öğrenebildiğim istanbullu Hakan isimli biri sıralama turlarında kalp krizi geçiriz hakkın rahmetine kavuştuğu. Ne yazık ki çok kötü bir durum bu. Allahtan rahmet ailesine sabırlar diliyorum...
dinmeyen
31 Mayıs 2012, 21:25
Barış nasıl geçti yarış ?
Ben bu yarışı es geçmek zorunda kaldım ne yazık ki =( Tam final haftasının ortasına denk geldi. 23-24 Haziranda görüşmek üzere...
valla ben de padokta sana baktım, bulamadım. yarış biraz tuhaf oldu. aylar öncesinden aldığım contour kameramı ve GPS lap timer' ımı büyük bir hevesle motoruma monte ettikten sonra cuma günkü ilk antrenmana çıktım. daha ilk turda kırmızı bayrak çıktı malesef patlayan patlayana...
2 saat sonra ikinci antrenmanın henüz ilk turunda ben 1. viraja yatmışken gaz kolu kitlenen bir arkadaşın epey hızlı bir şekilde bodozlama bana dalması sonucu hafiften hastanelik oldum. motora bişey olmadı, bende kazayı sol dirseğimde bikaç dikiş ve şiş bir ayakla atlattım. kamera da sorunsuz çalışıyor :) kazayı da gayet başarılı çekmiş :)
benim katıldığım 1000C grubunda 38 kişi vardı, cuma akşamı yarışa 30 kişi alabileceklerini, sıralama turlarından sonra en yavaş 8 kişiyi eve göndereceklerini :) bildirmişlerdi. tahmin edeceğin gibi henüz hayatının 2nci yarışına çıkacak olan ben biraz tedirgin oldum.
neyse abicim cts günkü antrenmana şiş ayağımın bota sığmaması sonucu giremedim, sıralama turlarından önce erdem' le beraber ayağı ittire ittire bota soktuk, daha 1 tur atmıştıkki kırmızı bayraklar çıktı, malesef bu ilk sıralama turunda hakan derin isimli yarışçı arkadaş hayatını kaybetti. Allah rahmet eylesin. biz arkadaşı kaybettiğimizi gün sonunda öğrenebildik. netice olarak 2. sıralama turundan sonra 2:27:98 ile 19. sıradan start almaya hak kazzandım. http://www.tmf.org.tr/pdfs/1000C%20QP2%20RESULTS.pdf
yarışı da 2:25 lik dereceyle 16. bitirdim. Bana çarpan eleman beni en son virajda geçerek 15. oldu :) şahsen kendim için hedeflediğimden daha iyi bi derece oldu :)
cuma-cts-pzr 3 gün boyunca mekanikerliğimi yapmaktan beni hastaneye yetiştirmeye kadar tam destek veren kadim dostum erdem (edy) kardeşim sayesinde yarı sakat da olsa yarışabildim edy' ye binlerce selam ve teşekkür :)
bu arada 2nci ayağın cuma-cts-pazar günü yapılacağını çarşamba günü açıklayan TMF' yi de tebrik etmeden geçemiycem...
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:12 ----------
Ayrintilari bilmiyorum.
Yarislara takilan arkadaslar var,onlardan duydum ben de.
Her kimse Allah rahmet eylesin, diyecek baska bir sey yok.
hayatını kaybeden kişi benimle aynı kategoride yarışan bir arlkadaştı. ilk sıralama turlarının henüz başında bir arkadaşı pistin yan tarafında çok alakasız bir yerde (kaza sonucu veya viraj alamamak, frenaj hatası gibi sebeplerle gidilemiyecek bir yerde) motorun yanında hareketsiz yatarken gördüm. Hakan Derin isimli bu arkadaş malesef sıralama turları sırasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmiş. Yüce Rabbim rahmetini esirgemesin.
Olcan138
01 Haziran 2012, 09:03
valla ben de padokta sana baktım, bulamadım. yarış biraz tuhaf oldu. aylar öncesinden aldığım contour kameramı ve GPS lap timer' ımı büyük bir hevesle motoruma monte ettikten sonra cuma günkü ilk antrenmana çıktım. daha ilk turda kırmızı bayrak çıktı malesef patlayan patlayana...
2 saat sonra ikinci antrenmanın henüz ilk turunda ben 1. viraja yatmışken gaz kolu kitlenen bir arkadaşın epey hızlı bir şekilde bodozlama bana dalması sonucu hafiften hastanelik oldum. motora bişey olmadı, bende kazayı sol dirseğimde bikaç dikiş ve şiş bir ayakla atlattım. kamera da sorunsuz çalışıyor :) kazayı da gayet başarılı çekmiş :)
benim katıldığım 1000C grubunda 38 kişi vardı, cuma akşamı yarışa 30 kişi alabileceklerini, sıralama turlarından sonra en yavaş 8 kişiyi eve göndereceklerini :) bildirmişlerdi. tahmin edeceğin gibi henüz hayatının 2nci yarışına çıkacak olan ben biraz tedirgin oldum.
neyse abicim cts günkü antrenmana şiş ayağımın bota sığmaması sonucu giremedim, sıralama turlarından önce erdem' le beraber ayağı ittire ittire bota soktuk, daha 1 tur atmıştıkki kırmızı bayraklar çıktı, malesef bu ilk sıralama turunda hakan derin isimli yarışçı arkadaş hayatını kaybetti. Allah rahmet eylesin. biz arkadaşı kaybettiğimizi gün sonunda öğrenebildik. netice olarak 2. sıralama turundan sonra 2:27:98 ile 19. sıradan start almaya hak kazzandım. http://www.tmf.org.tr/pdfs/1000C%20QP2%20RESULTS.pdf
yarışı da 2:25 lik dereceyle 16. bitirdim. Bana çarpan eleman beni en son virajda geçerek 15. oldu :) şahsen kendim için hedeflediğimden daha iyi bi derece oldu :)
cuma-cts-pzr 3 gün boyunca mekanikerliğimi yapmaktan beni hastaneye yetiştirmeye kadar tam destek veren kadim dostum erdem (edy) kardeşim sayesinde yarı sakat da olsa yarışabildim edy' ye binlerce selam ve teşekkür :)
bu arada 2nci ayağın cuma-cts-pazar günü yapılacağını çarşamba günü açıklayan TMF' yi de tebrik etmeden geçemiycem...
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:12 ----------
hayatını kaybeden kişi benimle aynı kategoride yarışan bir arlkadaştı. ilk sıralama turlarının henüz başında bir arkadaşı pistin yan tarafında çok alakasız bir yerde (kaza sonucu veya viraj alamamak, frenaj hatası gibi sebeplerle gidilemiyecek bir yerde) motorun yanında hareketsiz yatarken gördüm. Hakan Derin isimli bu arkadaş malesef sıralama turları sırasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmiş. Yüce Rabbim rahmetini esirgemesin.
Şu 15. vatandaşa söyleyecek de çok şey varmış ama :P bu mesajda sadece tebrikler ve başarılar dileyeyim :cat:
Gelecek ayaklarda daha iyi derecelerle, kısa zamanda da podyum basamaklarında ve en tepesinde görmek dileklerimle...:)
(Ayak demişken aklıma geldi :P bir de geçmiş olsun tabii...:))
ultraukala
02 Haziran 2012, 03:04
Ne yazık ki zamansız oldu bu yarışlar. Tam olarak 2 hafta süren final zamanının tam ortasındaki haftasonuna denk geldi. Bi ara gözümü karartım ama yemedi gelmek =)
Kısmetse 23-24 Hazirandaki yarışlarda görüşmek üzere. Öncelikle geçmiş olsun ardından tebrik ederim Barış.
Jubaa
02 Haziran 2012, 12:31
Ohh millet gazlasin bizde burda X e deger verelim, 18. yuzyil ingiliz siirleri hakkinda proje yapalim.
Hayat size guzel valla.
Olen arkadas Allah rahmet eylesin.:rendeer:
Dinmeyen sanada hem gecmis olsun hemde tebrikler, ben normal ayagimi bota zor sokuyorum.:mrgreen:
dinmeyen
04 Haziran 2012, 16:11
aslında iyi bir arkadaş, kazadan sonra defalarca gelip özür diledi. malesef pistte oluyor böyle şeyler. işin kötüsü motor pert veya ağır hasarlı olsa ne kasko karşılıyor ne de kimin suçlu olduğuna bakılıyor, herkes kendi masrafını karşılıyor. özellikle benim gibi çok sınırlı bütçelerle (rutin bakım + lastik) yarışanların aklında sürekli var bu kaza korkusu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:30 ----------
Ohh millet gazlasin bizde burda X e deger verelim, 18. yuzyil ingiliz siirleri hakkinda proje yapalim.
Hayat size guzel valla.
Olen arkadas Allah rahmet eylesin.:rendeer:
Dinmeyen sanada hem gecmis olsun hemde tebrikler, ben normal ayagimi bota zor sokuyorum.:mrgreen:
teşekkürler
ultraukala
02 Ağustos 2012, 15:49
Nerdesiniz yahu gazlamaktan fırsat bulamıyorsunuz galiba =)
dinmeyen
02 Ağustos 2012, 16:45
ramazandandır. benim için öyle en azından. 4. ayakta yoktun...
ultraukala
03 Ağustos 2012, 17:39
ramazandandır. benim için öyle en azından. 4. ayakta yoktun...
Maddi durumlardan ötürü. Kısmetse 30 Eylülde görüşmek üzere. Bu sefer umarım benim için daha farklı olur.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO