PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : MT Süper Sport Kullanıcıları - Tanışma ve Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 [84] 85 86 87 88 89 90 91 92 93

ultraukala
13 Haziran 2011, 18:24
Sevinme o bizim şehiriçinde 9 olur :queen:

bnm 660'da 6Litre yakıyo şehiriçinde tabi rahat durmuyoruz.

Şehir içinde de ben zaten 7-8bin devri geçerek kullanmıyorum.Polislerle uğraşmamak için ve etrafı da rahatsız etmeye gerek yok.Hastası var uyuyanı var.Zaten akrapovic 6bin devire kadar usul usul ses veriyor...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:22 ----------

Benim motorun bujileri eski degistiricem cok yakin bi tarihte.
Hava filtresi daha yeni degisti, bakalim nasil etkiliyecek yakiti.

Bu arada dikkatimi cekti senin hava filtresi benimkinden cok cok farkli seninki cross makinalarin hava filtresine benziyor.

Tabi bide benim makinada power commander falan hak getire kuru duzen orjinal egzosa gore benzin veriyor enjeksiyon.

Senin hava filtresi sanıyorum ki orjinali gibi yamuk şeklinde...Önerir miyim benim ki gibi meme şeklindeki hava filtresini bu benim branşım deil =)) Ustanın sölediği dikkat et yırtık vs olmasın elinden geldiğince de temizle bu kadar.Ben anlamaz o işlerden :)

casillas00
13 Haziran 2011, 18:34
[QUOTE=ultraukala;2378580]Şehir içinde de ben zaten 7-8bin devri geçerek kullanmıyorum.Polislerle uğraşmamak için ve etrafı da rahatsız etmeye gerek yok.Hastası var uyuyanı var.Zaten akrapovic 6bin devire kadar usul usul ses veriyor...QUOTE]
bizimki hızdan cok dur-kalklardan artıyo yakın :)

ultraukala
13 Haziran 2011, 18:39
[QUOTE=ultraukala;2378580]Şehir içinde de ben zaten 7-8bin devri geçerek kullanmıyorum.Polislerle uğraşmamak için ve etrafı da rahatsız etmeye gerek yok.Hastası var uyuyanı var.Zaten akrapovic 6bin devire kadar usul usul ses veriyor...QUOTE]
bizimki hızdan cok dur-kalklardan artıyo yakın :)

Orası istanbul :mrgreen: 'da benim için en büyük şehir içi ana yollar.Merkeze girmeyi sevmiyorum...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:37 ----------

Bu arada ilkay abinin eski RR'ı arka tekerde 135hp idi sanırım neler var neler yok bi anlatsın motorda yahu merak ettim =))

Felon
13 Haziran 2011, 18:56
Sevinme o bizim şehiriçinde 9 olur :queen:

bnm 660'da 6Litre yakıyo şehiriçinde tabi rahat durmuyoruz.

benim kızında yakıtını test edemedim bi türlü ama 5i geçmez tahminimce :)

cbr1100 xx
13 Haziran 2011, 18:59
shellden %10 indirimim var isteyenin deposunu %7 indirim ile doldururum :cherry:

:queen::queen::queen::queen::cat::cat:

< iLk@yy >
13 Haziran 2011, 19:02
benim kızında yakıtını test edemedim bi türlü ama 5i geçmez tahminimce :)

sendeki makina uygun devirde kullandığında inanılmaz az yaktığını söyleyebilirim :cherry:

Jubaa
13 Haziran 2011, 20:08
Senin hava filtresi sanıyorum ki orjinali gibi yamuk şeklinde...Önerir miyim benim ki gibi meme şeklindeki hava filtresini bu benim branşım deil =)) Ustanın sölediği dikkat et yırtık vs olmasın elinden geldiğince de temizle bu kadar.Ben anlamaz o işlerden

Evet benimki o sekilde.

Mantik olarak ne kadar hava girerse o kadar iyi.

Yani seninki motorun performansi icin daha iyi.

Fakat ustaninda dedigi gibi en ufak yirtik canini cok yakar.

Ben hava filtresini degistirirken, hava filtresinin arkasindaki yerde tesbih boncugu buyuklugunde taslar vardi, bi kac tanede ari,sinek falan vardi.

Hava filtresini gecmeyi basarirsa ordan direk kelebeklerden motorun icine gider o bahsettigim seyler.

Silindirinde cok guzel sekiller cizerler.:cherry:

Piste cikip zaman tutmadiktan sonra tekere verdigi beygirin pek onemi kalmiyor motorun, o yuzden beygir benim son dusundugum kriter.

ultraukala
27 Haziran 2011, 15:51
Dün gelen bir telefonla 2gündür kafamın hala daha kazan gibi olması...Erkin Korkmaz dün izmir ülkü yarış pistinde geçirdiği kazada hayatını kaybetmiştir.Artık hoş sohbeti saygılı duruşu ile aramızda olmayacaktır...

Felon
27 Haziran 2011, 15:55
sendeki makina uygun devirde kullandığında inanılmaz az yaktığını söyleyebilirim :cherry:

testim sonuçlandı.Ve 100km de 3.4litre yakmışım :) Bu değeri görünce ilk önce inanamadım ama hesabımda bir yanlış yok :)
Sürüş stili olarakta orta şekerli bi 100km oldu diyebilirim :)
@ultraukala
kazayı ilk olarak dün akşam hürriyetin sitesinde gördüm.Ne yazıkki ülkemizde bırakın caddeyi pist bile güvenli değil.

ultraukala
28 Haziran 2011, 03:56
Zaten pınarbaşı ve körfez pistinin yeterince tehlikeli olduğunu bilmekteydik lakin son kazanın oluşunu izledikten sonra gerçekten ultra yüksek bir hızla girilen bir hızlı soldan sonra olan olmuş...Tüylerim diken diken oluyor hala aklıma geldikçe..İnanasım gelmiyor..

Jubaa
14 Temmuz 2011, 04:11
http://www.youtube.com/watch?v=drqFcrGY_aY

Yeni video, daha once videosunu attigim adam.

Iciniz acilsin biraz.

Felon
14 Temmuz 2011, 09:35
250cc kategorisinde yarışlara katılabilmek için neler gerekli? istanbul parkda bir tur atmak bile yeter bana :)
Motor için yarış grenajı ve sehpası olması gerekiyomuş.Yan ayaklık sökülmek zorundaymış
Sürücününde tek parça tulum şartı varmış.
Bunlar dışında neler gerekli?
Birde lisans çıkartmak ne kadara mal olur, neler gerekir?

COQ
14 Temmuz 2011, 14:53
250cc yarislari yapilmiyor bildigim kadariyla.
125cc
yarislarina katilabilirsin.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:57 ----------

Düzeltme yapiyorum.
4 zamanli motosikletlerde 250cc ye kadar 125cc yarislarina katilabiliyorlarmis.
Ama dikkat.!!!!
4 zamanli olacak.

Felon
14 Temmuz 2011, 15:29
250cc yarislari yapilmiyor bildigim kadariyla.
125cc
yarislarina katilabilirsin.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:57 ----------

Düzeltme yapiyorum.
4 zamanli motosikletlerde 250cc ye kadar 125cc yarislarina katilabiliyorlarmis.
Ama dikkat.!!!!
4 zamanli olacak.
Benim hyosung uyuyo hocam hyosung gt250r var bende ama lisansım yok
tek istediğim yarışlara katılabilmek en azından tecrübe edinmiş olurum.
far ve stopları söksem boş yerleri sticker benzeri bişeyle kapatsam yarış grenajı olarak sayılırmı :)
Sehpa sorun değil zaten ben alacaktım arka sehpa isabet oldu :)
Tulumda emanet bulsam tamamım :)

COQ
14 Temmuz 2011, 15:44
Karenaj konusunda sartnameye bakmak lazim.
Bu konuda bisey söyleyemem.
Fakat lisans için bir motosiklet kulübüne basvurman gerekiyor.
Para konusunu da bilmiyorum ama ücretsiz olmasi gerek.
Bir de Türkiye'de varmi bilmiyorum ama tek yarislik lisans da alabiliyor olman gerek.
Amma çok gerek yazdim.
Gereksiz olsa gerek.:P

Felon
14 Temmuz 2011, 15:59
Karenaj konusunda sartnameye bakmak lazim.
Bu konuda bisey söyleyemem.
Fakat lisans için bir motosiklet kulübüne basvurman gerekiyor.
Para konusunu da bilmiyorum ama ücretsiz olmasi gerek.
Bir de Türkiye'de varmi bilmiyorum ama tek yarislik lisans da alabiliyor olman gerek.
Amma çok gerek yazdim.
Gereksiz olsa gerek.:P
Şimdi kulüp konusu karışık kimisi kulübe katılmak şart diyo kimide sadece lisans yetiyo diyo anlamadım gitti :)
Evrak işine uğraşmışken lisans için tam lisans çıkarttırmak daha iyi sanırım tek yarışlık lisans alımı kolaysa oda olur
Benim bu yarışa katılan birinden bilgi almam gerek :P

COQ
14 Temmuz 2011, 16:01
Şimdi kulüb konusu karışık kimisi kulübe katılmak şart diyo kimide sadece lisans yetiyo diyo anlamadım gitti :) Benim bu yarışa katılan birinden bilgi almam gerek :P
Kulübe katilcaksin demedim,lisans için bir motosiklet kulübüne basvuracaksin dedim.:)
Ikisi ayni sey degil.
Baska türlü lisansi nerden alican?
Bakkalda satilmiyorki bu!!!

Felon
14 Temmuz 2011, 16:21
Kulübe katilcaksin demedim,lisans için bir motosiklet kulübüne basvuracaksin dedim.:)
Ikisi ayni sey degil.
Baska türlü lisansi nerden alican?
Bakkalda satilmiyorki bu!!!
Bilmiyorum abi ebayda satılsa alırdım ama yok :queen: Ben ehliyetide ebaydan aldım zaten :P

COQ
14 Temmuz 2011, 16:25
Akin bu islerin detaylarini biliyordur.
Buralara ugrarsa bir sor ögren kendisinden.:wiinkk:

< iLk@yy >
14 Temmuz 2011, 18:00
lisanslar ücretsiz. zaten tmf'nin kendi sitesinde lisans bölümünde duyurusu bulunmakta

http://www.tmf.org.tr/lisans.html
tek yarışlık lisanslar dışında lisansa bir ücret ödenmiyor. ama tmf'den yaptırman gereken bazı sigortalar var. tutarları nelerdir bilemiyorum danışman gerekecektir.

ama sanırım 250cc için bir yarış grubu olmayabilir.
http://www.tmf.org.tr/pist.html burada görünen
125cc 2 zamanlı
125cc 4 zamanlı
600cc 4 zamanlı
1000cc 4 zamanlı olarak gruplara ayrılmışlar

tabi yanlış bir bilgilendirme yapmak istemem.
ama daha önce piste girmiş kişiler ile beraber pistte yarışmadan turlaman daha doğru olacaktır uygun lastikler ile. yarış çizgisi ve tekniğini kavrayabilmek açısından.

boy vardı bir zamanlar ama kayıp uzun süredir şimdi burada olsaydı söylersi sana incik cıncık (=

Felon
14 Temmuz 2011, 18:23
lisanslar ücretsiz. zaten tmf'nin kendi sitesinde lisans bölümünde duyurusu bulunmakta

http://www.tmf.org.tr/lisans.html
tek yarışlık lisanslar dışında lisansa bir ücret ödenmiyor. ama tmf'den yaptırman gereken bazı sigortalar var. tutarları nelerdir bilemiyorum danışman gerekecektir.

ama sanırım 250cc için bir yarış grubu olmayabilir.
http://www.tmf.org.tr/pist.html burada görünen
125cc 2 zamanlı
125cc 4 zamanlı
600cc 4 zamanlı
1000cc 4 zamanlı olarak gruplara ayrılmışlar

tabi yanlış bir bilgilendirme yapmak istemem.
ama daha önce piste girmiş kişiler ile beraber pistte yarışmadan turlaman daha doğru olacaktır uygun lastikler ile. yarış çizgisi ve tekniğini kavrayabilmek açısından.

boy vardı bir zamanlar ama kayıp uzun süredir şimdi burada olsaydı söylersi sana incik cıncık (=
Saolasın hocam detaylı bi şekilde inceliyicem akşam :)
Ücretsiz olması süper ama 250cc kategorisi gözükmüyo internet sitesinde :(

COQ
14 Temmuz 2011, 20:05
Daha önce de yazmistim.
250cc kategorisi yok.
250cc ye kadar 4 zamanli motosikletler 125cc kategorisinde yarisabiliyorlar.

Felon
14 Temmuz 2011, 20:16
Daha önce de yazmistim.
250cc kategorisi yok.
ama bu şekilde 125likler açısından pek adil olmuyo gibi düzlükte 170-180görebilen motosikletler 250ccler

< iLk@yy >
14 Temmuz 2011, 20:57
Saolasın hocam detaylı bi şekilde inceliyicem akşam :)
Ücretsiz olması süper ama 250cc kategorisi gözükmüyo internet sitesinde :(

yarışma lisansı ücretsiz olabilir ama kaza sigortası yaptırman gerekiyor kendine. bunun haricinde ek başka ücretlerde bulunabilir.
işin ehli daha net ve düzgün cevap verecektir.

Daha önce de yazmistim.
250cc kategorisi yok.

biraz şaibeli olmuyormu abi ya ?

COQ
14 Temmuz 2011, 21:35
Güldürmeyin lem beni.
Hangi 250cc lermis onlar 125cc leri geçecek?:mrgreen:
Anca 4 zamanlilarla yarisirlar.

Jubaa
14 Temmuz 2011, 22:15
125cc cift zamanlilarla 250cc 4 zamanli makina adil degil eger ayni kategoride cikiyolarsa.

Cift zamanli her kosulda deler.

Felon
14 Temmuz 2011, 23:47
4zamanlı 250cc leri çok hafife almayın bence :)ivmelenmede tamam ama top speed de geçer , yokki caddede aprilia deneyeyim :)
ama şöyle bi durumda var o son sürata ulaşabilcek kadar mesafe pistte olmayabilir onun için 250cc nin bir avantajı kalmaz.Ayrıca burda anladığım kadarıyla 4zamanlı 125cc ile 4zamanlı 250cc aynı kategori altında yani cbr125 ile kawasaki 250r ?

Hakki
15 Temmuz 2011, 01:05
http://www.youtube.com/watch?v=e1ydx8D52l0&feature=fvwrel

burada yazanlardan biri yamaha cumhuriyetinde bu videonun 3:40'lı sürelerindeki gibi geziyormuş.... kim acaba :P :P

COQ
15 Temmuz 2011, 01:11
http://www.youtube.com/watch?v=e1ydx8D52l0&feature=fvwrel

burada yazanlardan biri yamaha cumhuriyetinde bu videonun 3:40'lı sürelerindeki gibi geziyormuş.... kim acaba :P :P
Ulem pustluk yapmaya mi geldin?:P
Dogallik iyidir.:bounce:

halis
15 Temmuz 2011, 13:37
la hakkı burdaki horozun gencligimi yoksa :):):))

ultraukala
15 Temmuz 2011, 20:36
Akin bu islerin detaylarini biliyordur.
Buralara ugrarsa bir sor ögren kendisinden.:wiinkk:

Öncelikle 2011 lisans başvuru formunu doldurup hangi klup ile yarışacaksan ona teslim edeceksin.Onlarda kaşeleyip TMF'ye gönderecekler ve lisans işini halletmiş olacaksın.Ardından hyosung ile ne yazık ki yarışa giremiyorsun.TR'de 125cc-600cc-1000cc olarak pist yarışları yapılmakta.

Ayrıca şartnameler standart aşağı yukarı.Komple tulum ve yarış grenajı.Yarış grenajındaki maksat da alt sakalın komple kapalı olup 5lt sıvı taşıyabilecek kapasitede olması gerekiyor.

Ayrıca BOY MEhmet abi haftasonu yarıştaydı kendisini izledim 600cc C'de çok güzel bir yarış çıkardı.Uzun bir aradan sonra istanbul park kısmetini elinden kaçırmak istememiş =))

Ayrıca ilkay abi duygusal sebeplerden ötürü giremedim bu yarışa ne yazık ki.Ay sonu 4.yarış var bakalım toparlayabilirsek katılacağım...

Felon
15 Temmuz 2011, 20:53
Öncelikle 2011 lisans başvuru formunu doldurup hangi klup ile yarışacaksan ona teslim edeceksin.Onlarda kaşeleyip TMF'ye gönderecekler ve lisans işini halletmiş olacaksın.Ardından hyosung ile ne yazık ki yarışa giremiyorsun.TR'de 125cc-600cc-1000cc olarak pist yarışları yapılmakta.

Ayrıca şartnameler standart aşağı yukarı.Komple tulum ve yarış grenajı.Yarış grenajındaki maksat da alt sakalın komple kapalı olup 5lt sıvı taşıyabilecek kapasitede olması gerekiyor.

Ayrıca BOY MEhmet abi haftasonu yarıştaydı kendisini izledim 600cc C'de çok güzel bir yarış çıkardı.Uzun bir aradan sonra istanbul park kısmetini elinden kaçırmak istememiş =))

Ayrıca ilkay abi duygusal sebeplerden ötürü giremedim bu yarışa ne yazık ki.Ay sonu 4.yarış var bakalım toparlayabilirsek katılacağım...
Bilgi için teşekkürler motorumla yarışa girememem çok kötü oldu :(

efe tolga
15 Temmuz 2011, 20:58
4zamanlı 250cc leri çok hafife almayın bence :)ivmelenmede tamam ama top speed de geçer , yokki caddede aprilia deneyeyim :)
ama şöyle bi durumda var o son sürata ulaşabilcek kadar mesafe pistte olmayabilir onun için 250cc nin bir avantajı kalmaz.Ayrıca burda anladığım kadarıyla 4zamanlı 125cc ile 4zamanlı 250cc aynı kategori altında yani cbr125 ile kawasaki 250r ?

Hönk kimi geçti ?

Felon
15 Temmuz 2011, 21:16
hiç 2zamanlı motor sürmedim ama sanırım fena gidiyomuş
rs125 vs ninja
5UPFSI30vSw&feature=related

İstanbul parka girmenin başka yolu yokmudur? ücretli girişler çok pahalı bildiğim kadarıyla

overcloud
15 Temmuz 2011, 21:59
yok ya.. ninja'yı sürende iş yok.. 3'te 120, 4'te 140, 5'te 160 sonrasında 6'ya atıp devam etmeli.. 130'da 6'ya tıyor adam..

ninja bu yönden çok hantal. doğru devir / vites aralığında kullanmayınca motor yığılıp kalıyor.

aprillayı küçümsediğimden değil.. adam 125'lik 2 zamanlı motorla tokatlamış ninja'yı helal :queen:

Hakki
15 Temmuz 2011, 22:33
Ulem pustluk yapmaya mi geldin?:P
Dogallik iyidir.:bounce:

abi seni çok takdir ettim. motosiklet sitelerine ne zaman goz gezdirsem seni online goruyorum. ben o kadar vakti motosiklet sitelerinde geçirseydim beynim sulanırdı kesinlikle :P
sen ise kendini kaybetmeden bana aklı selim cevaplar verebiliyorsun :)

bana yasadigin yeri haritada gostersene belki bir gün kapini calarim (istersen ozelden goster).

la hakkı burdaki horozun gencligimi yoksa :):):))
abi biliyon 2007'li yıllarda yamaha bayilerinde R1 ile foto çektiriyordu bu "le coq sportif" :)
yeni kasa R1 çıkınca fotograf cagindan video cagina atlamis ama video editlemesini pek becerememiş. her şey oldugu gibi ortada.... gayet dogal :mrgreen:
gencligi degil ta kendisi yanii :mrgreen::mrgreen:

COQ
16 Temmuz 2011, 00:01
video editlemesini pek becerememiş.

Güzelim editleyemedigimden degil.
Orasini yillar önce sünnetçi editlediydi diye gerek duymadim.
Meger az daha edit istiyormus.:cherry:

ultraukala
16 Temmuz 2011, 02:10
hiç 2zamanlı motor sürmedim ama sanırım fena gidiyomuş
rs125 vs ninja
5UPFSI30vSw&feature=related

İstanbul parka girmenin başka yolu yokmudur? ücretli girişler çok pahalı bildiğim kadarıyla

CSS'in düzenlediği 24temmuzdaki pist gününe katılabilirsin...300€+KDV =))

Felon
16 Temmuz 2011, 09:23
CSS'in düzenlediği 24temmuzdaki pist gününe katılabilirsin...300€+KDV =))
oh 700tl cikmiş:queen: yani 166litre benzin ve 4100km yol demek oluyor :)

Hakki
16 Temmuz 2011, 13:40
Güzelim editleyemedigimden degil.
Orasini yillar önce sünnetçi editlediydi diye gerek duymadim.
Meger az daha edit istiyormus.:cherry:
abi biraz daha edit olursa ismin ya fatih ürek ya da zeki müren olurdu :mrgreen: ne de olsa bur-sa-lı-sın :P

ultraukala
17 Temmuz 2011, 04:00
abi biraz daha edit olursa ismin ya fatih ürek ya da zeki müren olurdu :mrgreen: ne de olsa bur-sa-lı-sın :P

Bi problem yaşadın bursalılarla sanırım ;)

halis
18 Temmuz 2011, 08:10
yaşamamıştır lafın gelişi söylemiştir sanırsam :):):)

gökhans16cbr
18 Temmuz 2011, 09:00
Selam arkadaşlar bizde varız :cat:
http://img838.imageshack.us/img838/7779/lar15.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/838/lar15.jpg/) Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)

---------- Post added at 08:00 ---------- Previous post was at 07:56 ----------

Hemde BURSA'lıyız arkadaşım!!!!!!

COQ
18 Temmuz 2011, 13:14
Bursali muhabbetini uzatmayalim.
Nemrut aramizdaki samimiyete dayanarak,bir espiri yapti sadece.
Yeni gelen arkadaslar da hos gelmisler....:wiinkk:

cbr1100 xx
18 Temmuz 2011, 14:18
Selamun aleyküm arkadaşlar bu sıralar gazlama varsa heber verirseniz seviniriz....

ultraukala
19 Temmuz 2011, 02:33
Bursali muhabbetini uzatmayalim.
Nemrut aramizdaki samimiyete dayanarak,bir espiri yapti sadece.
Yeni gelen arkadaslar da hos gelmisler....:wiinkk:

Abi bi video paylaşıcam ama tatile girmek istemiyorum =)) 1hafta banı garanti var Bursalılarla ilgili olarak ne diyorsun =))

COQ
19 Temmuz 2011, 03:06
Abi bi video paylaşıcam ama tatile girmek istemiyorum =)) 1hafta banı garanti var Bursalılarla ilgili olarak ne diyorsun =))

Yok devenin nali!!
sen bana özelden gönder bakayim sunu.:pl:

efe tolga
19 Temmuz 2011, 05:10
Burada ssciler varmış duyduğuuma .

gökhans16cbr
19 Temmuz 2011, 06:11
Bursa da daha çok ssciler var arkadaşlar merak etmeyin buyurun gelin ss e nasıl binilir gösterelim ama çıkabilmisiniz buradan bilmem! Delikanlı olan adama lafımız yok ama bu muhabbeti uzatanlar buyursun gelsin Bursa ya burda konuşalım!

Felon
19 Temmuz 2011, 16:03
@coq
Abi peki neden 1198 ? çift silindir bakımları ucuz oluyo diyemi yoksa :P :P