Orijinalini görmek için tıklayınız : MT Süper Sport Kullanıcıları - Tanışma ve Bilgi Paylaşım Başlığı
dreamdark
17 Nisan 2009, 22:02
Ehh tabi sürat de fazla, duramadı.. Ani bir hamleyle solundan geçip kurtarabilir miydi acaba diye düşündüm ama, o da zormuş.
Ilerideki otomobilin sağından geçmeyi planlıyormuş , fakat ilerideki otomobil de yol vermek için sağa kaymış.
Peki kaçabilecegi bir alan yokmuymus?
Sor bakalim ne diyecek?:)
Yanlis motosiklet alma hatasi bence onlar.:)
Kiy paraya da artik yeni model biseylere bin.
Bu kadar cimrilik iyi degil.:P
abi 1,5 yıl önce aldığım bi makinam çalındığı için ve ona 16 ay taksit ödediğim için, malum geriye dönmüş olduk, e 4 silindire binmedikten sonra motor motor değil benim için, öle uğraşıyoruz işte :P
abi 1,5 yıl önce aldığım bi makinam çalındığı için ve ona 16 ay taksit ödediğim için, malum geriye dönmüş olduk, e 4 silindire binmedikten sonra motor motor değil benim için, öle uğraşıyoruz işte :P
Her iste bir hayir vardir demis atalarimiz.
Gerçi benim basima gelen binlerce isten hayirli olanini bulabildigim vaki degildir ama belki bu senin için gerçerli degildir.
:)
Senin motosikletin yurumesinde bir sorun yoksa, muhtemelen elektronik bir hata vardir.
Bu meretler osturuktan nem kaptigi için en ufak olumsuz kosulda hata mesaji yollayabiliyor.:P
Bir nevi windows yani.:P
Bir zamanlar konusan bir araba almistim.
Bir gun polis durdurdu.
Egilip ehliyet ruhsat muhabbetine girdigi anda benim araba,
"çabuk beni servise gotur, ben ariza yaptim, hemen en yakin servise çek"
diye feryat etmeye basladi.:)
Polis de ben de once afalladik.
Polis bana;
"beyfendi, arabanizin problemleri var galiba"
deyip, biyik altindan gulumsuyor.
Ben de;
"yok yahu simarik iste, hem de geveze olmayacak yerde olmayacak seyler soyluyor"
diye konuyu kapatmaya çalisiyorum.:)
Neyse hasarsiz bir sekilde olayi atlattik.
Solugu serviste aldim.
Servis bana arabanin mazotu begenmedigini soyledi.:mrgreen:
Hangi yemeklerden hoslaniyor?
Bilseydik ona gore bir restorana gotururduk deyip konuyu kapattim.:)
Akabinde de satilik ilanini verdim.
Maalesef boyle bu isler.
Yalniz,
Aye'nin yazdigi gaz kolu sensoru hatasi kafama takildi.
Senin motor 98 model.
Boyle bir hata vermesi dogal degil.:)
Esyanin tabiatina aykiri.:mrgreen:
Yalniz,
Aye'nin yazdigi gaz kolu sensoru hatasi kafama takildi.
Senin motor 98 model.
Boyle bir hata vermesi dogal degil.:)
Esyanin tabiatina aykiri.:mrgreen:
Bu motor 1998'de üretilmiş, Ay'a ne zaman çıkıldığını hatırlıyor musun abicim?
Neyse o aracın içinde 8 tane DX486 tabanlı bilgisayar vardı, rezistanstan yapılma bir sensör nedir ki.:)
Hiç şüphen olmasın elektronik sektörü teknoloji anlamında motosiklet sektörünün 20-30 yıl ilersinde gidiyor, sen yeterki motor yapacam de, osuruk sensörü bile buluruz.:P
16 numaralı parça;
http://img4.imageshack.us/img4/5224/yzfr198sch.jpg
Benim aklim, gaz kontrol sistemine gitmis.
Senin ki ayda,
Oburu ruya aleminde,
bakalim nasil bulusucaz?:P
Husnun
21 Nisan 2009, 11:11
Konuyu zevkle takip ediyorum,sizin gibi tecrübeli abilerim ve kardeşlerimden öğreneceğim çok şey var eminim ki.
SuPeR BiKe
22 Nisan 2009, 00:36
Bu konuyu izlemeye devam et o zaman bende özellikle coq ve boy dan çok şeyler öğrendim ve öğrenmeyede devam ediyorum.
Bu arada california superbike school 2009 takvimi açıklanmadı hala bilgisi olan var mı? Mayıs geldi neredeyse bu sene kampa katılmayı planlıyordum, yalan olcaz gibi...
Benim aklim, gaz kontrol sistemine gitmis.
Senin ki ayda,
Oburu ruya aleminde,
bakalim nasil bulusucaz?:P
shiitt:P
0zPvGSvCy7U
Bu GSXR mı uğursuz sahiplerimi şuursuz anlamadım gitti:P
pU3SzpLfEpw
K_J3nYO8FPA
LShY-dIns8g
NJ5dxeE7KJM
GG09-A4iKSM
Bu arkadaş da ya şanslı ya işi çözmüş;
QrJOjCVG3L0
dur dur konuyu değiştirme, hataların biri depo rezerve lambası diğeride exup (beldeyama çzdü işi hesapta:P)
depo kolay halledilir fakat motor üzerinde exup yok egzoz komple olduğu için, bu sebepten dolayı saate sinyal göndermesini engelleyebilirmisiniz ?
dur dur konuyu değiştirme, hataların biri depo rezerve lambası diğeride exup (beldeyama çzdü işi hesapta:P)
depo kolay halledilir fakat motor üzerinde exup yok egzoz komple olduğu için, bu sebepten dolayı saate sinyal göndermesini engelleyebilirmisiniz ?
exup motorunu soketine tak tellerini kelebeğe bağlama, motor hiç yoksa başka çözüm düşünülebilir.:silent:
http://img4.imageshack.us/img4/6828/exup.jpg
:queen::P:queen::P:queen:
canim, motürü yok exup ın hiçbişiyi yok exup namına bi tel bile yok :P
varmı aklına gelen başka bi çözüm?
canim, motürü yok exup ın hiçbişiyi yok exup namına bi tel bile yok :P
varmı aklına gelen başka bi çözüm?
Kablo detaylarını bilsek exup varmış gibi simüle eden minik bir devre yapardım kartı sokete bağlardık, ama sadece kablo renkleri var, detayları yok.
Hoş deneyerek bulunabilir ama denerken ECU'yu yakmak da var, bence exup motoru bul çıkmacılardan tak sokete boşta dönsün dursun.
Ya da elleme hata versin, ilerde satarken sorarlarsa beyin atmosferik basınca göre ateşleme verilerini güncelliyo dersin.:P
Kutup baslarini sök.:P
şelepsisim benim aklıma gelmişti:cat::P
Naber gençler? :P
sağol apaçi teyze.:P
sağol apaçi teyze.:P
Ne apaçiliğimi gördün len popcorn? :cherry:
bathu
22 Nisan 2009, 17:10
benm 636tınında iptal akrapoviç slip-on tüp takarken kutuda exup beyni kandırmaca bir pul çıktıydı.. exupun motoruna onu takıp sanki exup çalışıyo gibi yapıp f1 ışığını yakmıyor.. motoru çeviriyor pul sağa sola değince sanki kelebek sona değiyor açılıp kapanıyor sanıyor.. çok ilkel bir yöntemle kos koca teknolojiyi kandımış bu igor akrapoviç hocam.. gökhan sen bi çıkma exup motor bul gerisi geliir kanımca çiçeğim
Ne apaçiliğimi gördün len popcorn? :cherry:
Hee doğru yav senin motor apaçilik yapçak kadar gitmiodu demi.:P
Seninkiler de apaçilik yapacak kadar gitmiyor be Murat'cım.
O kadar süre gitmiyorlar sana. Al patla, al patla nereye kadar :mrgreen:
üçüncüde farklı bişey denedim daha alamadan patladım, parasını kaptırdım.:queen:
Ailecek ilgiynen takip ediyoruz zaten senin patlayışlarını. İnşallah hepsü böyle fiziki tahribatsız patlayışlar olur şaka bir yana..
Ailecek ilgiynen takip ediyoruz zaten senin patlayışlarını. İnşallah hepsü böyle fiziki tahribatsız patlayışlar olur şaka bir yana..
Şahsen kaburgalarımın kırıldığı bir patlamayı tercih ederdim, yinede düşündüğün için sağol süsmen dayı.:P
halis
22 Nisan 2009, 17:28
agzına saglık seda bu motor kulanmayı bilmiyor motorcuyum diyor birde gerci artık cakma motorcu mopedi olanlar bile bundan daha iyi motorcu :queen::queen::queen:
agzına saglık seda bu motor kulanmayı bilmiyor motorcuyum diyor birde gerci artık cakma motorcu mopedi olanlar bile bundan daha iyi motorcu :queen::queen::queen:
Abi çok ısrar ettin itiraf ediyorum, molpedi olanlar bile benden daha iyi motorcu.:P
halis
22 Nisan 2009, 17:37
Abi çok ısrar ettin itiraf ediyorum, molpedi olanlar bile benden daha iyi motorcu.:P
ihtiraf etmene gerek yokki senin cakma motorcu oldugunu biliyoz
ayecim, exup motoru buldum, o şekilde halledicem muhtemelen:wiinkk:
benm 636tınında iptal akrapoviç slip-on tüp takarken kutuda exup beyni kandırmaca bir pul çıktıydı.. exupun motoruna onu takıp sanki exup çalışıyo gibi yapıp f1 ışığını yakmıyor.. motoru çeviriyor pul sağa sola değince sanki kelebek sona değiyor açılıp kapanıyor sanıyor.. çok ilkel bir yöntemle kos koca teknolojiyi kandımış bu igor akrapoviç hocam.. gökhan sen bi çıkma exup motor bul gerisi geliir kanımca çiçeğim
bebişim, kawa sakilse akro naapsın :P
baksana bizimküne, hiçbişeyi yemiyo, yaşı başıda geçmiş zati, en son tıkicam pamuğu o olucak :cherry:
bathu
22 Nisan 2009, 18:26
pohahahaha :mrgreen::rendeer:
aye sende hiç üşenmedin dimi suzuki videolarını eklerken :cherry:
ayecim, exup motoru buldum, o şekilde halledicem muhtemelen:wiinkk:
Sen dönüp dolaşıp doğru yolu buluyorsun, sırf sormak için soranlardan değilsin seviyorum bu özelliğini.:cat:
Hadi geçmiş olsun...
pohahahaha :mrgreen::rendeer:
aye sende hiç üşenmedin dimi suzuki videolarını eklerken :cherry:
Abi bu suzukileri üşenmeden alanlar var bide.:P
Sen dönüp dolaşıp doğru yolu buluyorsun, sırf sormak için soranlardan değilsin seviyorum bu özelliğini.:cat:
Hadi geçmiş olsun...
iş mekaniğe gelince elimden aklımdan gelmeyen pek yok gibi ama elektrik elektronik apayrı bi iş, tabiki ağrızalı parçayı değişmek mutlak sonuç getirmiyo değil ama insan da kolaya ucuza kaçarak bişeyleri de yok etmek istemiyo değil:P
tabi geneldede sonuç çıkmadan orjinal parçayı takıyoruz oluyo bitiyo :mrgreen:
GorkeM
25 Nisan 2009, 01:06
http://www.omnimoto.it/mwpImages/photogallery/2009/1168/photos1280/mtech-con-charpentier-nellendurance_1.jpg
deli mavili
25 Nisan 2009, 01:13
Abi bu suzukileri üşenmeden alanlar var bide.:P[/QUOTE]
seni de suziki ci yaparız cnm :queen:
farkın olur o zaman herkese fark atarsın
farklı olki fark edilesin :cherry:
buu buu nedir buuu ??? :P
http://img404.imageshack.us/img404/3963/spa0472.jpg (http://img404.imageshack.us/my.php?image=spa0472.jpg)
http://img404.imageshack.us/img404/7495/spa0474.jpg (http://img404.imageshack.us/my.php?image=spa0474.jpg)
deli mavili
25 Nisan 2009, 01:22
o bir canavar
doğrumu ?
ölede, manifoldun üzerinde bulunnan enlemesine duran en dış taraflardanda yayla gerilmiş şey nedir?
katalizör falan değil dimi?
deli mavili
25 Nisan 2009, 01:27
ölede, manifoldun üzerinde bulunnan enlemesine duran en dış taraflardanda yayla gerilmiş şey nedir?
katalizör falan değil dimi?
yok o nu agırlık olsun die takmışlar ki makina tekere gelmesin
biliyorsun canavarlar tekeri çok severler :)
şaka bi yana o ödeki şey işte farklılığın simgesi :P:cat:
morrigan
25 Nisan 2009, 01:46
Benim de ilk aklım katalizör gelmişti ama amacı temizlik olan bir şeyin böyle pis tipsiz şekilsiz olacağını sanmıyorum sanki:P ayrıca egzosla alakalı bir yeri yok dışardan monte edilmiş alakasız bir şey gibi duruyor buradan bakılınca :P
Belki de göstermelik katalizördür:queen:
Gorkem fotoyu Lemans yarislarindan mi aldin?
Far var motorda????
GKN manifolt bu sisede durdugu gibi durmaz.:P
Sanirim ereksiyon önleyici olarak kullaniliyor.:mrgreen:
shadow_57
25 Nisan 2009, 02:06
:queen:
Gorkem fotoyu Lemans yarislarindan mi aldin?
Far var motorda????
GKN manifolt bu sisede durdugu gibi durmaz.:P
Sanirim ereksiyon önleyici olarak kullaniliyor.:mrgreen::queen::queen::queen::queen: :queen:
GorkeM
25 Nisan 2009, 02:13
Endurance yarışlarından birinden foto... Mtech Sebastien Charpentier ile anlaşma mı yapmış ne yapmış... Pek anlayamadım Italyanca çünkü kaynak :P
Gkn sök at gerek yok ona :P Hayatımda görmedim öyle birşey....
mhrrmkpnr
25 Nisan 2009, 02:14
bence alt sakalı manifoltlardan uzak tutmak için yapılmış..
iide nedir nedir?
bu bi yoshimura rs3 ün boğazı, üstündeki de bariz orjinal duran bi ekipman :)
en azından malzeme aynı..
GorkeM
25 Nisan 2009, 02:37
mhrrmkpnr
Dediğin gibi olabilir. Veya yüksekten sallayarak , oluşan ısının yüzey yayılması diyorum... :P
mhrrmkpnr
25 Nisan 2009, 02:51
bnce ne oldugunu anlamann en ii yolu onu ordan sokup olacakları beklemek:P
işin en garip kısmı oraya monteli ( kaynaklı değil) olmasına rağmen neden tekrardan yayla tutturulmuş..
GorkeM
25 Nisan 2009, 03:13
Nereye monteli?
Rs-3'ün monte klavuzunda da böyle bir parça göremedim...
http://img2.imageshack.us/img2/8831/rs3m.jpg
Aradım taradım bulamadım...
Cevabı merakla bekliyorum.
Hakki
25 Nisan 2009, 03:56
@ GKN,
fotoya ve senin dediklerine gore benim tahminim;
gaz verdikçe borular hareket etmek istiyor.o parça da o boruların hareketlerini engellemek amaçlı konulmuş gibi gozukuyor.
bathu
25 Nisan 2009, 11:12
buu buu nedir buuu ??? :P
http://img404.imageshack.us/img404/3963/spa0472.jpg (http://img404.imageshack.us/my.php?image=spa0472.jpg)
http://img404.imageshack.us/img404/7495/spa0474.jpg (http://img404.imageshack.us/my.php?image=spa0474.jpg)
canım bu parça motor cevşeni içinde kaza duası var seni hertürlü kazadan korumak için...:mrgreen:
@ GKN,
fotoya ve senin dediklerine gore benim tahminim;
gaz verdikçe borular hareket etmek istiyor.o parça da o boruların hareketlerini engellemek amaçlı konulmuş gibi gozukuyor.
Aynen.:cat:
Ben de oyle dedim.
Borular ereksiyon haline geçmesin diye engellemek için koymus bence.:):)
Hep kalite motosikletlerimiz olmadi maalesef.:)
Boyle onemli icatlara çok imza attim zamaninda.:mrgreen:
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO