PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : MT Süper Sport Kullanıcıları - Tanışma ve Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 [62] 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93

SuPeR BiKe
06 Ocak 2009, 02:45
Hocam buluşmak kuvvetle muhtemel cumartesi olacak endişeye mahal yok...

Ayrıca Honda'da tanıdık var, ben yarın arar sorarım...kastettiğin DN-01 değil ama değil mi??

yok levent abi değil bildiğin cbr 600rr abs ama biri limited edition olarak geçiyor diğeri phoenix ( bkz. Şekil1-A/B ) ikiside birbirinden güzel::150::

http://img216.imageshack.us/img216/4904/mcb6r2009sbazo7.jpg (http://imageshack.us)
http://img216.imageshack.us/img216/mcb6r2009sbazo7.jpg/1/w640.png (http://g.imageshack.us/img216/mcb6r2009sbazo7.jpg/1/)

http://img127.imageshack.us/img127/2215/2009cbr600rr2000x1275phzu2.jpg (http://imageshack.us)
http://img127.imageshack.us/img127/2009cbr600rr2000x1275phzu2.jpg/1/w640.png (http://g.imageshack.us/img127/2009cbr600rr2000x1275phzu2.jpg/1/)

Özcan_Berlin
06 Ocak 2009, 15:25
Keske bende Türkiye'de olsaydim mutlaka katilirdim. Sizlere hos vakitler gecirmenizi temenni ediyorum.

GorkeM
06 Ocak 2009, 16:03
Phoenix Avrupa'da satılmayan bir renk seçeneği. Amerikada piyasaya sürülüyor. Bu yüzden gelmeyecek.

Hoşgeldiniz Ozcan_Berlin. :)

Özcan_Berlin
06 Ocak 2009, 17:21
http://img355.imageshack.us/img355/7496/snv33008ef8.th.jpg (http://img355.imageshack.us/my.php?image=snv33008ef8.jpg)

Arkadaslar, sizlere oglum harun'u tanistirayim

alperiz
06 Ocak 2009, 17:55
ben de gelmek isterdim ama akü ve lsatik sıkıntısı içindeyim.. ve subat ayındaki fuardan temin etmeyi planlıyorum. bu yüzden zor görünüyor benim için.. :(

ennginn
06 Ocak 2009, 22:04
Arkadaslar, sizlere oglum harun'u tanistirayim

Hoş geldin harun. Doğru yoldasın babanın dediklerinden ayrılma tecrübelerini devamlı dinle.

buruc72
06 Ocak 2009, 22:56
Honda sinyalleri ne zaman aynalara alacak merakla bekliyorum. Bu arada renk kombinasyonunu güzel buldum. Tabi renkler ve zevkler tartışılmaz.

aYe
06 Ocak 2009, 23:02
Honda sinyalleri ne zaman aynalara alacak merakla bekliyorum. Bu arada renk kombinasyonunu güzel buldum. Tabi renkler ve zevkler tartışılmaz.

1000RR da denediler, sinyalleri aynalara alınca yağ yakıyor makineler, 600RR'da yapmazlar.:P

pyro
06 Ocak 2009, 23:09
Ducati'nin aynaları çok güzel. Gerçi çirkin yeri yok ki :)
http://img510.imageshack.us/img510/7687/2008ducati848od2.jpg (http://imageshack.us)

buruc72
06 Ocak 2009, 23:18
Bilmediğim bir şeylermi var , yağ yakmakla ne alakası var. amma kafiyeli oldu beeee

ArChLeO
07 Ocak 2009, 00:46
Arkadaşlar, bizim Cumartesi buluşması ne oldu? Kimseden ses soluk çıkmıyor...buluşuyor muyuz? yer saat tamam mı? ses verin huuuuuuu

GorkeM
07 Ocak 2009, 01:01
Ben dedim , zaten gelmişim İstanbuluma , ben gezmeyeyim de kim gezsin?

Hakki
07 Ocak 2009, 03:19
hava kuru olursa olur
mekanı ve zamanı da kesinleştirelim.
mekan: kahve dünyası olsun
zamanı da baz arkadaşlar hafta sonu talebinde bulunmuşlar. zamanı çok geç kalmadan kararlaştırın ki insanlar kendilerini ona göre ayarlasınlar.

ArChLeO
07 Ocak 2009, 03:59
hava kuru olursa olur
mekanı ve zamanı da kesinleştirelim.
mekan: kahve dünyası olsun
zamanı da baz arkadaşlar hafta sonu talebinde bulunmuşlar. zamanı çok geç kalmadan kararlaştırın ki insanlar kendilerini ona göre ayarlasınlar.

Cumartesi günü hava güzel olacakmış. Ben daha önce hava tahmini vermiştim. Şu anda bir daha baktım, Cumartesi parçalı bulutlu/güneli 2/7 C, Pazar parçalı bulutlu/güneşli 5/6 C diyor.

http://www.dmi.gov.tr/tahmin/il-ve-ilceler.aspx?m=KADIKOY

Bu durumda, eğer herkes için de uygunsa
Gün ve Saat :Cumartesi @ 14:00
Yer : Kahve Dünyası @ Göztepe Işıklar

COQ
07 Ocak 2009, 04:19
http://img218.imageshack.us/img218/4725/img4950smallzx1.jpg

Boy Allah analı babalı büyütsün.
Haberim olmadı ikizlerden.
Maşşallah diyeyim.
Gözlere takılıp kaldım.
Çok işin var abicim senin.
Maşallah ferfecir bakıyorlar.:mrgreen:
Bu arada kazaklar yengenin elinden çıkmamı.
Yoksa bizim müthiş Türk imalatçıları artık sanatsal çalışmalara mı takılıyorlar?:cat:

Ayenin sinyal esprisi çok kaliteliydi.
Hakkını vermek lazım.

Buluşma işinde size kolay gelsin diyeceğim.
Ama önümüzdeki Türkiye ziyaretimde, birlikte birkaç saat geçirme fikri beni oldukça heyecanlandırır doğrusu.

Her izinde bir kaç günümü mutlaka İstanbul'a ayırırım.
Belki temmuz sonu ağustos başı bir iki muhabbet yaparız.:wiinkk:
O tarihlerde kesinlikle Tuzla'dayım haberiniz olsun.:)

ArChLeO
07 Ocak 2009, 04:24
Buluşma işinde size kolay gelsin diyeceğim.
Ama önümüzdeki Türkiye ziyaretimde, birlikte birkaç saat geçirme fikri beni oldukça heyecanlandırır doğrusu.

Her izinde bir kaç günümü mutlaka İstanbul'a ayırırım.
Belki temmuz sonu ağustos başı bir iki muhabbet yaparız.:wiinkk:
O tarihlerde kesinlikle Tuzla'dayım haberiniz olsun.:)

Abi ben seni Türkiye'de sanıyordum yahu :cyclopsan Sen gelemiyosan biz sana geliriz be abicim...ha burda kahve içmişiz, ha senin orda...ver abi sen koordinatları, ben SonyMAP'dan bi de rota çıkartayım itina ile, hepimiz için güzel de bi touring olur yaw :bounce: olma mı yani?? :queen:

jestokey1
07 Ocak 2009, 04:32
arkadaşlar herkese merhaba siteyi henüz tanımıyorum. buradailan verebilme imkanımız varmı? yradımcı olursanız sevinirim

COQ
07 Ocak 2009, 04:44
Abi ben seni Türkiye'de sanıyordum yahu :cyclopsan Sen gelemiyosan biz sana geliriz be abicim...ha burda kahve içmişiz, ha senin orda...ver abi sen koordinatları, ben SonyMAP'dan bi de rota çıkartayım itina ile, hepimiz için güzel de bi touring olur yaw :bounce: olma mı yani?? :queen:

Valla çok memnun olurum.
Yolunuz biraz uzun amma velakin.:)
Kenan Sofuoğlu benim burda yarışır.
Hani onuda bahane edip güzel bir SBK gezisi düzenleseniz çok hoş olur.
Avrupa'da yaşayan gurbetçi ve de aynı zamanda motorcu arkadaşlar burayı ezberlediler.
İsterimki Türkiye'de ki motosiklet tutkunu arkadaşlar da gelsinler, görsünler buraları.
Motosiklet cennetinde yaşıyorum.
Trafiğinden tut, insanların sürüş stiline kadar büyük bir etkisi ve yaptırımları olan bir motosiklet cenneti.
Bazıları buraya Fransa diyorlar.:)
Evim ve yüreğim geniştir.
Beklerim.....

arkadaşlar herkese merhaba siteyi henüz tanımıyorum. buradailan verebilme imkanımız varmı? yradımcı olursanız sevinirim

Buradan ilan verebilme imkanınız var.
Fakat biz buraya ilan vermeye değil de bir şeyler paylaşmaya gelenlere daha nazik davranıyoruz.
Kalbinizi kırmak istemem ama sahibinden com gibi siteler satış için daha elverişli.
Bu nedenle oralara bakmanızı tavsiye edeceğim.

Ama yok ben takılacam buralarda diyorsanız hoşgeldiniz....

GorkeM
07 Ocak 2009, 07:44

Buyrun sizi buraya alalım.

Satmak İsteyenler (http://www.motosiklet.net/forum/satmak-isteyenler/)

Konuların sol üstündeki http://www.motosiklet.net/forum/images/aria/buttons/newthread.gif butonu ile konu açabilirsiniz.

Hatta ve hatta tıklayın yeni konu açılsın :P ---> http://www.motosiklet.net/forum/images/aria/buttons/newthread.gif (http://www.motosiklet.net/forum/newthread.php?do=newthread&f=12)

boy
07 Ocak 2009, 09:44
@coq

Boy Allah analı babalı büyütsün.
Haberim olmadı ikizlerden.
Maşşallah diyeyim.
Gözlere takılıp kaldım.
Çok işin var abicim senin.
Maşallah ferfecir bakıyorlar.
Bu arada kazaklar yengenin elinden çıkmamı.
Sağolasın abicim, eğer benim küçüklüğüme benzerlerse ayvayı yedik, üç kişi baş edemiyordu biz iki kişi ikisiyle nasıl baş ederiz bilmiyorum. Şimdilik işler yolunda, bir sorun yok. Kazakları annem ördü, kadın saykoya bağladı, devamlı birşeyler örüp kargo ile yolluyor :P

aYe
07 Ocak 2009, 15:26
Coq, teşekkür ederim.::utangac:

Bugün hava maşallah arkadaşlar, boşverin haftasonunu hadi akşam buluşalım:)

Hadimesenizde ben motorla sağa sola gazlıyor olacağım, yoksa çatlamak üzereyim, motoruyla çıkan olursa arasın beni buluşuruz.:cat:

Emer sigorta'nın daha önce forumda reklamı verilmişti, benim motorumun kaskosu vardı ama 2 tane jeep'e çok uygun fiyatla bu firmadan kasko yaptırdım.

Az önce Ercüment(emer sigorta) beni aradı, acilen 5 tane SS makineye kasko yapması lazımmış, pazarlık yapınca çok çok uygun fiyatlar çıkabiliyor.

Kaskosu olmayıpta düşünenler varsa çok iyi bir fırsat olabilir.

Bu arada poliçeleri başakgrupama mı ne öyle bişiyden kesiyo.

Boy, abicim şu benim arka kuyruktaki haç şeklindeki plakalığı tarumar etmek istiyorum, hacı babam çok kızıyo.:P

Sultanbeylide bir arkadaşın vardı, bu kuyruk altı kapakları imal eden çocuk, bir zahmet bana onun telefonu lazım.:bounce:

GorkeM
07 Ocak 2009, 19:32
acilen 5 tane SS makineye kasko yapması lazımmış,

Adamda hastalık olmuş kasko yapmadan duramıyor sanırım :P
Tabi bu işin şakası , düşünenlere iyi fırsat çıkabilir.

Akşam konusunda , ben katılamayacağım bu akşam.

erdemd
07 Ocak 2009, 19:58
Coq, teşekkür ederim.::utangac:

Bugün hava maşallah arkadaşlar, boşverin haftasonunu hadi akşam buluşalım:)

Hadimesenizde ben motorla sağa sola gazlıyor olacağım, yoksa çatlamak üzereyim, motoruyla çıkan olursa arasın beni buluşuruz.:cat:
:

avrupa yakasına falan gelirsen görüşelim abi :)

ArChLeO
08 Ocak 2009, 00:44
Valla soğuğa kışa inat biz bugün buluştuk arkadaşlar...ben, Murat, Mert, Gürkan ve Hakkı Mehmetçik Vakfı Opet'de buluştuk. Çaylarımızı içtik, yemek yedik, yoldan geçen Yalova motocularını çevirdik :) Sonra onlara Eskihisar'a kadar eşlik ettik ve günü Kızıltoprak Kahve Dünyası'nda "Capuccino'lu Sahlep" içerek noktaladık...Güzel bir gündü, tüm arkadaşlarıma teşekkürler...Gerçi ben arkadan nal toplayarak geldim VFR'yle ama gezi pek keyifliydi...Cumartesi görüşmek üzere...

aYe
08 Ocak 2009, 01:03
Güzel buluşmaydı, çapiçinolu sahlepe de hasta oldum, cumartesi de içelim.::blushani

Yok yok dostum nal felan toplamadın, bariz sende apaçisin.::deliir::

GKN
08 Ocak 2009, 01:04
bensiz gazlayın çakma gazcılar sizi, sorucam hepinize teker teker ::pokey::

:P

aYe
08 Ocak 2009, 01:06
bensiz gazlayın çakma gazcılar sizi, sorucam hepinize teker teker ::pokey::

:P

Sorucam hepinize tek teker mi.:P

Bugün bu apaçi mert benden gizli rivaya gitti, ordanda dönüşte işyerime geldi.

Kapıdan girer girmez ilk lafı, kanka çok çalıştım bugün, artık ayakta alabiliyorum.:queen::queen::queen:

ArChLeO
08 Ocak 2009, 01:10
Güzel buluşmaydı, çapiçinolu sahlepe de hasta oldum, cumartesi de içelim.::blushani

Yok yok dostum nal felan toplamadın, bariz sende apaçisin.::deliir::

Evet yaw...cumartesi de içelim o sahlepden...içimi ısıttı :cherry:

Yaw ne apaçiliğimi gördünüz be...sakin sakin VFR'mizi kullandık, size yetişmek ne mümkün kardeşim, otobana çıkında yasladınız 280-290 allah ne verdiyse...Allahtan lastik izleri vardı da yolu bulduk :P neyse ben bilahare gösterecem Mert'e o "silme"yi :queen: bi silicem onu Hakkı'nın 1000RR'ı gibi pırıl pırıl olacak R1'i :queen: :queen:

Mert
08 Ocak 2009, 01:13
Sorucam hepinize tek teker mi.:P

Bugün bu apaçi mert benden gizli rivaya gitti, ordanda dönüşte işyerime geldi.

Kapıdan girer girmez ilk lafı, kanka çok çalıştım bugün, artık ayakta alabiliyorum.:queen::queen::queen:

Kimseye zararmızı yok kardeim kendi halimize çalışıyoruz işte :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Soğuk felnadı ama güzel bi akşam oldu :)

GKN kulaklarını çınlattık merak etme canım almadı gitti dedik şu makınayı arıcakdık senide nese bidahak sefere inş :cat:

Abi o seleplerin fincanına kafam takıldı benimm :cherry:
gelçi kavonoz desek daha mandıklı :mrgreen::mrgreen:

boy
08 Ocak 2009, 01:14
@aYe

Boy, abicim şu benim arka kuyruktaki haç şeklindeki plakalığı tarumar etmek istiyorum, hacı babam çok kızıyo. Sultanbeylide bir arkadaşın vardı, bu kuyruk altı kapakları imal eden çocuk, bir zahmet bana onun telefonu lazım.
Hani sizin Halis abiyle bana yaptığınız muhabbette ağzınıza aldığınız isim vardı ya, "Evren" işte o Sultanbeyli'de dükkanı olan çocuk :P

GKN
08 Ocak 2009, 01:18
mert olm motor amladığım her güneşli gün sana çok daha aydınlık bi gün doğuyo dimi:P
çalış çalış 6 dakikanın altına in riva yollarında, ne fayda..
ayaktada almaya başlamışsın bak:P
yormasaydın bu kadar , murat yardım ederdi almana, öle ayağa kalktım , tokatladım (debriyajı) :P:P
gerenk yok gerennnkkk :cherry:

Marv
08 Ocak 2009, 01:21
mert olm motor amladığım her güneşli gün sana çok daha aydınlık bi gün doğuyo dimi:P
yormasaydın bu kadar , murat yardım ederdi almana, öle ayağa kalktım , tokatladım (debriyajı) :P:P

:queen::queen::queen:

mert öle ayakta almakla olmuyor riva işleri.önce kawayı geçmeyi öğreniceksin:P

Mert
08 Ocak 2009, 01:21
Evet yaw...cumartesi de içelim o sahlepden...içimi ısıttı :cherry:

Yaw ne apaçiliğimi gördünüz be...sakin sakin VFR'mizi kullandık, size yetişmek ne mümkün kardeşim, otobana çıkında yasladınız 280-290 allah ne verdiyse...Allahtan lastik izleri vardı da yolu bulduk :P neyse ben bilahare gösterecem Mert'e o "silme"yi :queen: bi silicem onu Hakkı'nın 1000RR'ı gibi pırıl pırıl olacak R1'i :queen: :queen:

Bırak şindi paso yapışırıyodun apaçisin sende işte :P

Dedimya abi gazı açmış bulunduk bikere :mrgreen::mrgreen: pardon :cherry:

:queen::queen::queen:

mert öle ayakta almakla olmuyor riva işleri.önce kawayı geçmeyi öğreniceksin:P

Moruk ilerleyin ya artık hep aynı yerdesiniz baydınız :)

Selim burası süper sport başlığı buğday ambarı değil büyüde gel :mrgreen:

ArChLeO
08 Ocak 2009, 01:26
Bırak şindi paso yapışırıyodun apaçisin sende işte :P

Dedimya abi gazı açmış bulunduk bikere :mrgreen::mrgreen: pardon :cherry:

Kardeşim var yaaa 5 saatin içinde bozup apaçi ettiniz ya 40 yaşındaki adamı ben daha size ne diyeyim. BOY'da beni efendi bi adam biliyodu, bi duysa bunları bittim ben valla....

Mehmeeeeet, valla billa apaçi değilim abi ben...sen bakma bunların dediğine... :bounce:

GKN
08 Ocak 2009, 02:04
Selim burası süper sport başlığı buğday ambarı değil büyüde gel :mrgreen:

sen ne zaman büyüdünde küçüklerine saygısızlık ediyosun :cherry:

Mert
08 Ocak 2009, 02:31
sen ne zaman büyüdünde küçüklerine saygısızlık ediyosun :cherry:

Ben askerden geleli 3 sene oluyo olum :mrgreen::mrgreen:

Bizde adam demiylar sizde farklıysa bilmiyom :cherry:

aYe
08 Ocak 2009, 02:34
@aYe

Hani sizin Halis abiyle bana yaptığınız muhabbette ağzınıza aldığınız isim vardı ya, "Evren" işte o Sultanbeyli'de dükkanı olan çocuk :P

Abi ne farkeder ya altı üstü Ulaş'la karıştırdık, senden iyi olmasınlar ikiside kendisini güzel yetiştirmiş on numara insanlar.

Sen hele bi yaz özelden msn'den bi yerden telefonunu, depodan bi kucak vakumluk ABS plaka alıp yanına gidiyim.:P

Kardeşim var yaaa 5 saatin içinde bozup apaçi ettiniz ya 40 yaşındaki adamı ben daha size ne diyeyim. BOY'da beni efendi bi adam biliyodu, bi duysa bunları bittim ben valla....

Mehmeeeeet, valla billa apaçi değilim abi ben...sen bakma bunların dediğine... :bounce:

Abi sakin ol sen daha Mehmet'le tanışmadın, 280'le virajı dönerken kafayı arkaya çevirip eliyle "hadi hadi bas bas bas yürü yürüü" yapar, sakın diyim gazına gelme, çünkü bir sonraki cümlesi "ben sana patlarsın demiştim" olur.:mrgreen:

demedimmiii ibrahimmmm.:P

SS bu yola çıkınca forumda durduğu gibi efendi durmuyor...:mrgreen:

GKN
08 Ocak 2009, 02:50
Ben askerden geleli 3 sene oluyo olum :mrgreen::mrgreen:

Bizde adam demiylar sizde farklıysa bilmiyom :cherry:

he sen tekerde büyük görünmek için ayağa kalkıyosun, boyun yeterice uzun olm böle polemiklere girme :P
kardeşim benim :mrgreen: özledim, bi dahaki buluşmaya gelimde motorlarınızı çizim anahtarla :P

Mert
08 Ocak 2009, 03:50
he sen tekerde büyük görünmek için ayağa kalkıyosun, boyun yeterice uzun olm böle polemiklere girme :P
kardeşim benim :mrgreen: özledim, bi dahaki buluşmaya gelimde motorlarınızı çizim anahtarla :P

bırak ülen bırak sosyal msj lar vermeyi bende seni özledim canım benim :)

boy
08 Ocak 2009, 10:10
@aYe

Abi sakin ol sen daha Mehmet'le tanışmadın, 280'le virajı dönerken kafayı arkaya çevirip eliyle "hadi hadi bas bas bas yürü yürüü" yapar, sakın diyim gazına gelme, çünkü bir sonraki cümlesi "ben sana patlarsın demiştim" olur.
Olm ben patlayacak adama patlayacaksın diyorum, milleti peşime takıp patlatmıyorum. Kimin motoru nasıl kullandığını, patlayıp patlamayacağını çok iyi gözlemleyebiliyorum. Bugüne kadar patlayacaksın dediğim ama patlamayan olmadı. Haa istediğim zaman çok iyi gaza getiriyorum ama bu işin şakası olmaz. 280 km/h süratle viraj dönmek önemli değil, bunca senedir motor kullanıp patlamamak önemli. O yüzden Murat'cım önce bu işi öğreneceksin, sonra Kabataş'ta gaz açacaksın :)

@ArChLeO

Mehmeeeeet, valla billa apaçi değilim abi ben...sen bakma bunların dediğine...
Levent sen bu apaçilere uyma, hepsi patlak bunların, seni de patlatmasınlar.. Çok örneğini gördük.. Daha tanışmadan patlama bari.. Tanışalım ondan sonra ne istersen onu yap :mrgreen:

aYe
08 Ocak 2009, 16:58
@aYe

Olm ben patlayacak adama patlayacaksın diyorum, milleti peşime takıp patlatmıyorum. Kimin motoru nasıl kullandığını, patlayıp patlamayacağını çok iyi gözlemleyebiliyorum. Bugüne kadar patlayacaksın dediğim ama patlamayan olmadı. Haa istediğim zaman çok iyi gaza getiriyorum ama bu işin şakası olmaz. 280 km/h süratle viraj dönmek önemli değil, bunca senedir motor kullanıp patlamamak önemli. O yüzden Murat'cım önce bu işi öğreneceksin, sonra Kabataş'ta gaz açacaksın :)

Abi öğreniim bu işleri sonra gidip çınaraltı çay bahçesinde basacam.:P

Mehmetçim telefon numarası için teşekkür ederim, seni sevmekteyim.:rendeer:

Hakki
08 Ocak 2009, 19:24
Abi öğreniim bu işleri sonra gidip çınaraltı çay bahçesinde basacam.
muhahhah

ben apaçi değilim stop. apaçiysem de daha patlamadım stop. :cherry: (pistte düştüklerimi saymıyorum) :)

Gürkan Anbarlı
08 Ocak 2009, 20:35
Levent sen bu apaçilere uyma, hepsi patlak bunların, seni de patlatmasınlar.. Çok örneğini gördük.. Daha tanışmadan patlama bari.. Tanışalım ondan sonra ne istersen onu yap :mrgreen:

Hepsi patlak derken? :)

Ben oldukça efendi kullandığımı düşünüyorum, kültürümde bilincimde yerinde ondan bu apaçilerle aynı kefeye konmak incitti beni Mehmet, Hakkı 'yı ayırıyorum tabi :) Levent abide ilk günün acemiliği olsa gerek takıldı peşlerine gitti :cherry:

Bana takılsa manzara seyrede seyrede giderdi oysa :bounce:

ArChLeO
08 Ocak 2009, 20:41
Hepsi patlak derken? :)

Ben oldukça efendi kullandığımı düşünüyorum, kültürümde bilincimde yerinde ondan bu apaçilerle aynı kefeye konmak incitti beni Mehmet, Hakkı 'yı ayırıyorum tabi :) Levent abide ilk günün acemiliği olsa gerek takıldı peşlerine gitti :cherry:

Bana takılsa manzara seyrede seyrede giderdi oysa :bounce:

Yaw Gürkan, gece karanlık ve kapler birleşmişti abicim...nerden ayırıcam sen hangisisin? Hanginizin plakası var ülen? :queen: Ben bu apaçilere uymadım zaten, adamlara yetişeyim, yolu izi kaybetmeyeyim diye bastıydım...bi dahaki sefere biz senle manzara seyrede seyrede gidelim abicim boşver sen bu apaçileri :bounce:

aYe
08 Ocak 2009, 21:01
Yalnız bize yetişmek için en önde gidiyor.:P

Gecenin köründe otobanda ne manzarası gördün Gürkan.::deliir::

He bide benim plakam var, yerinde.

Karıştırma abi, OGS'den kaçak geçmeyen ben oluyorum diğerleride diğerleri oluyor.:P

ArChLeO
08 Ocak 2009, 21:06
Yalnız bize yetişmek için en önde gidiyor.:P

Gecenin köründe otobanda ne manzarası gördün Gürkan.::deliir::

He bide benim plakam var, yerinde.

Karıştırma abi, OGS'den kaçak geçmeyen ben oluyorum diğerleride diğerleri oluyor.:P

Murat nasıl da uyduruyosun oğlum yaa...kim gidiyodu önden acaba? Sen beni Yalova yolcuları ile karıştırdın herhalde...en önden giden repsol ile Hamza'ydı bi kere...Artı ben şekerpınar gişelerden çıktığımda siz E5'e inmiştiniz hatırlatırım :wiinkk:

mevlutgs
09 Ocak 2009, 00:16
SİYAH WEST GRENAJ 600RR Çalındı arkadaşlar 34 BD 1465 ZENON FAR TIGER EGZOST

ArChLeO
09 Ocak 2009, 00:40
SİYAH WEST GRENAJ 600RR Çalındı arkadaşlar 34 BD 1465 ZENON FAR TIGER EGZOST

Geçmiş olsun arkadaşım...o motoru alanların ::rantinp:

hell_rideRR
09 Ocak 2009, 00:53
http://i30.photobucket.com/albums/c324/yarrak/DSC04346.jpg

http://i30.photobucket.com/albums/c324/yarrak/big_10456265_367196_vdsf624.jpg

SuPeR BiKe
09 Ocak 2009, 02:33
ohh valla buluşun tabe.... biz işten güçten kafamızı kaldıramayalım siz dolaşın bakalım. hatta benim içinde gezin.:P

bu arada aklımdan çıkmış bu haftasonu için buluşmaya katılamam malesef kuzenim askerde yarın yemin törenleri var haftasonu için sözüm var ona. Zamparalık yapacas 2 kuzen:bounce: bu haftasonu benden hayır gelmez anlayacağınız. size iyi eğlenceler.