Orijinalini görmek için tıklayınız : MT Süper Sport Kullanıcıları - Tanışma ve Bilgi Paylaşım Başlığı
cooper061
18 Temmuz 2008, 11:49
cooper061
Ben motorun kuyruk grenajının bir kısmını maslak sanayi'de yaptırmıştım , bir kısmını da kendim yapmıştım. Fakat o motoru malesef sattım...
Eğer ileride istanbul'da bir motorum olursa yeniden grenaj yapmak veya getirtmek istiyorum. Size de danışırım :)
hocam sen napcan istanbulda motoru. Eger taginde yazan yasadigin yer dogruysa orda her tur motor war hepsinin kuyruguda oburunden farklı :bounce:
GeCe__
18 Temmuz 2008, 12:13
hadi çıkalım, bende sıkıldım evde son gelen köfteleri ısmarlar :cherry:
olar ama ben kuzu yerim :):)
ennginn
18 Temmuz 2008, 12:31
Motoru parçalayıp, yarış sezonunu başlamadan kapattığım için bu yıl cadde motorcusu olarak takılacağım.:P
Yeni cıbırı da zevk için piste hazırlayacağız artık öyle görünüyor.
Hafta sonları römorka koyup pistte bir-iki tur atıp kendimizi Rossi zannedeceğiz ve mutlu olacağız.:)
Günlük kullanım için bir naked alayım dedim.
Armudun sapı, üzümün çöpü var muhabbeti yüzünden hala işe arabayla gidip geliyorum.:pale:
Yahu beni tatmin edecek bir motosiklet henüz yapılmamış anladım.
Dergi uzun soluklu test sürüşü için R1 vermişti.
Ondan inip sportive olmayan bir motosiklet almaya çalışmak saçma sapan bişeymiş öğrendim.
Neye binsem bi tarafım eksik kalıyor.
Bakalım ne alacağım?
Çok merak ediyorum....:)
Geçmiş olsun, bu senede kısmet böyleymiş demek gerekecek. sana bir şey olmamıştır inşallah.(öyle düşünmek istiyorum)
Tekrar geçmiş olsun kendini bulman zor istediğin motorun dışında
dinmeyen
18 Temmuz 2008, 12:32
Yeni motosiklet mi aldın? :)
Merak ettim... :rendeer:
yok dostum plaka yolda düştü kayboldu.
yenisini alamadığım gibi eskisinden de parça eksiltiyorum : )
cooper061
18 Temmuz 2008, 12:37
bu hafta sonu istanbuldan yalovaya giden gurup warmı.
bende bu pazar tekirdağ gitmeyi planlıyorum, uzun yol yapmak ısteyen arkadaşlarla konusalım bıseyler duzenleyelım
cooper061
18 Temmuz 2008, 14:09
bende bu pazar tekirdağ gitmeyi planlıyorum, uzun yol yapmak ısteyen arkadaşlarla konusalım bıseyler duzenleyelım
walla tekirdağa gideceksen mecbur bizim ordan geçicen. Ben bahçeşehirdeyim bi alo de beraber dewam edelim tekirdağa doğru :queen:
GorkeM
18 Temmuz 2008, 14:13
hocam sen napcan istanbulda motoru. Eger taginde yazan yasadigin yer dogruysa orda her tur motor war hepsinin kuyruguda oburunden farklı :bounce:
Evet yaşadığım yer doğru... :cherry:
Ama 4 sene sonra istanbul'a dönüyorum. Ileriyi düşünmek lazım :P
Ukraynada bu aralar sıralı 4lü 250rr , cb400 superfour veya v4 vfr400 bakıyorum...
Valla bu akşam biz Yalova'ya çıkıyoruz arkadaşın motoru ile...
CERRAHI
18 Temmuz 2008, 14:14
Artcı arayan varmı SS ciler :mrgreen:
cooper061
18 Temmuz 2008, 14:17
Evet yaşadığım yer doğru... :cherry:
Ama 4 sene sonra istanbul'a dönüyorum. Ileriyi düşünmek lazım :P
Ukraynada bu aralar sıralı 4lü 250rr , cb400 superfour veya v4 vfr400 bakıyorum...
3 ayda benim kalmışlığım war kiewde ama ben kışa denk geldim hiç motor görmemiştim. Sen yine acele etme 4 sene nedirki göz açıp kapayıncaya kadar geçer.:cat:
b+rk
18 Temmuz 2008, 14:20
günübirlik mi gideceksin ???
GorkeM
18 Temmuz 2008, 14:21
Evet kışın kimse motorlarını çıkartmıyor... Yazın az da olsa çıkıyorlar piyasaya.
Bazıları belgeli bazıları belgesiz... Belgeli motor bulabilmek için araştırmak gerekiyor. Yine de ukraynada motosiklet kültürü oldukça düşük.
cooper061
18 Temmuz 2008, 14:23
Evet kışın kimse motorlarını çıkartmıyor... Yazın az da olsa çıkıyorlar piyasaya.
Bazıları belgeli bazıları belgesiz... Belgeli motor bulabilmek için araştırmak gerekiyor. Yine de ukraynada motosiklet kültürü oldukça düşük.
Hatta her konuda kültür biraz düşük. Okumuş oranı çok ama daha dünyadan pek bi haberleri yok. Parası çok olan görmemiş gibi hareket ediyo. Olmayanda zaten yok
walla tekirdağa gideceksen mecbur bizim ordan geçicen. Ben bahçeşehirdeyim bi alo de beraber dewam edelim tekirdağa doğru :queen:
kesinleşince konusuruz, bende bu aralar bahçesehir taraflarında kalıyorum.
Artcı arayan varmı SS ciler :mrgreen:
seni o halde kim alır ? pert olmuşsun :) motorculuk böyle birşey işte, evde duramıyor ınsan dımı erhan? aklı hep motorda oluyor. en kısa zamanda iyileşmen ve yollara geri donmen dilekleriyle.
günübirlik mi gideceksin ???
günibirlik,
1 saat gidiş
1 saat köfte
1 saat dönüş
3 saattte istanbuldayız :)
GorkeM
18 Temmuz 2008, 14:27
cooper061
Aradaki uçurum çok fazla. Zengin ile fakir uçurumu... Kimi konsept otomobille dolaşırken kimi tünellerde yatıyor... Batman Begins filmindeki şehirdeki gibi... Zaten tehlikeli olan da bu. Uçurum ne kadar büyükse o kadar kötü... neyse,
Kültür bakımından , sanat kültürlerinin bizden yüksek olduğunu düşünmekteyim... Resim olsun , tiyatro olsun , heykeltraşlık olsun vb... Hala bir kızı sinemaya götürmek istediğinde tiyatroya gitmek istiyor... Bu güzel birşey...
b+rk
18 Temmuz 2008, 14:28
ayarlaya bilirsem, senin içinde sakıncası yoksa eşlik edebilirim. Gerçi motor ss değil ama idare edicen artık :P (bu arada bende erenkoyden im)
cooper061
18 Temmuz 2008, 14:29
cooper061
Aradaki uçurum çok fazla. Zengin ile fakir uçurumu... Kimi konsept otomobille dolaşırken kimi tünellerde yatıyor... Batman Begins filmindeki şehirdeki gibi... Zaten tehlikeli olan da bu. Uçurum ne kadar büyükse o kadar kötü... neyse,
Kültür bakımından , sanat kültürlerinin bizden yüksek olduğunu düşünmekteyim... Resim olsun , tiyatro olsun , heykeltraşlık olsun vb... Hala bir kızı sinemaya götürmek istediğinde tiyatroya gitmek istiyor... Bu güzel birşey...
nw sineması ne tiyatrosu hocam adres belli. :bounce:
GorkeM
18 Temmuz 2008, 14:30
:cherry: neyse neyse geziye odaklanalım şimdik...
cooper061
18 Temmuz 2008, 14:32
b+rk
kesinleşince konusuruz, bende bu aralar bahçesehir taraflarında kalıyorum.
Aksamları PRESTIGE MALL KRUNCH tayız beklerim musait olursan. 8 sonrası genelde ordayız.
b+rk
18 Temmuz 2008, 14:39
bu akşam da orda mısınız ? Bulabilirsem ugramaya çalışırım
muzaffer1968
18 Temmuz 2008, 14:42
Öncelikle herkese merhaba, bu topiği ben nasıl atlamışım hala anlamdım :pr: bundan sonra benide burda göreceksiniz :mrgreen:
cooper061
18 Temmuz 2008, 14:45
bu akşam da orda mısınız ? Bulabilirsem ugramaya çalışırım
Yanlıslıkla senin nicki yazdım ama buyur sende gel.
edy nickli arkadas bahcesehir tarafında kaliyomus ya hazir bu taraflardayken buyur edy kardes. adres yukarda verdiğim gibi
b+rk
18 Temmuz 2008, 14:47
peki ole olsun gelmiyorum ben :queen: :P
cooper061
18 Temmuz 2008, 14:52
peki ole olsun gelmiyorum ben :queen: :P
aman alınma kardesim her zaman gel bekleriz. Hergün işten sonra ordayız ama koskoca gurupta 2 kisi war motorcu onunkide harley
Geçmiş olsun, bu senede kısmet böyleymiş demek gerekecek. sana bir şey olmamıştır inşallah.(öyle düşünmek istiyorum)
Tekrar geçmiş olsun kendini bulman zor istediğin motorun dışında
Saol hocam.
Bişeyim yok merak etme.
Motoru yarış için hazırlamıştım.
Parasını boşver verdiğim emeğe yanıyorum.
Vardır bunda da bi hayır.
Sigorta kuruşuna kadar parayı ödedi.
Zarar yok diyebilirim.
Kırılan bir kalp ve yıkılan hayaller dışında.:pale:
Yeni bir Cıbır aldım.
Onu da pist için hazırlayacağım ama fazla masraf etmeyeceğim.
Sanırım günlük kullanım için Cıbırın abisine takıldı gözüm.
Bakalım alabilecekmiyim?:)
Önümüzdeki günlerde göreceğiz.
Yok be çok attım.
Değiştiriyorum.
Önümüzdeki aylarda göreceğiz.:bounce:
cepni
19 Temmuz 2008, 16:51
arkadaşlar yarın çıkıyormuyuz tekirdağ yoluna? varmı bir program ? varsa saat kaçta ve nerde buluşuluyor..?
bathu
19 Temmuz 2008, 16:58
coq geçmiş olsun hocam:rendeer:
morrigan
20 Temmuz 2008, 18:13
günibirlik,
1 saat gidiş
1 saat köfte
1 saat dönüş
3 saattte istanbuldayız :)
Yahu bu sıcakta siz köfte olmayasınız?:queen:
Yazın SS makineye mi binilirmiş kardeşim :P
coq geçmiş olsun hocam:rendeer:
Geç gördüm kusura bakma.
:)
Teşekkür ederim.
Önemli bişey yok.
Bunlar olağan şeyler.
Risk alıyorsan, düşme ihtimalin her zaman vardır.
Tabii steril ortamda daha rahat kabulleniyor insan.
Ben alıştım artık.
Bu nedenle de fazla gocunmuyorum.:)
Fakat çok iyi bildiğin bir şeyi uygulamama hatası diye bişey var hayatta.
Hani kırmızı ışıkta geçmemek gerektiğini bildiğin halde geçmek gibi.
Geçersin.
Şanın varsa yol boş olur ve bir şey olmaz.
Ama şansın yoksa!!!!
Böyle bişey benimkisi.
Pite girmem gerekirdi ama ben devam ettim.
Yüzde birlik bir ihtimali zorladım.
Yüzde 99 gerçekleşti....:)
Juba
23 Temmuz 2008, 06:12
Aaaaa başlığı okuyunca hatırladım ya artık bende SS çi oluyorum dimiiiiiiiii:mrgreen:
125 lik falan ama bunun iznini alabildik bi tek napalım beni de aranıza alırsınız artık:)
Hakki
24 Temmuz 2008, 15:44
yeni arkadaşlarla tanışmak amacı ile bu akşam veya yarın akşam toplansak diyorum...
yeni arkadaşlarla tanışmak amacı ile bu akşam veya yarın akşam toplansak diyorum...
yeni arkadaş edinme fikri güzel bir fikir. eskilerinden bazılarılarının motorcu olup olmadığından şüphelenmeye başladım. kimden bahsettiği tahmin ediyorsundur herhalde Hakkı . tabiki NECO'dan. cafeterya motorcusu NECO'ya seslenıyorum. kendisini 1 yıldan fazladır tanıyorum. fakat doğru düzgün 1 kere beraber bir yere gittik. bu pazar değil öbür pazar NECO gezisi düzenleyecem. gidip evinden alacam sonunda.
E.Gülbeyaz
24 Temmuz 2008, 16:15
beni de götürün :cherry:
GorkeM
24 Temmuz 2008, 16:18
Iyi fikir... Katılıyorum :cat: .
beni de götürün :cherry:
Atla gel benim gibi akbille...
Motorcu olman için motorunun olması gerekmez. Her motoru olandan da motorcu olmaz...
E.Gülbeyaz
24 Temmuz 2008, 16:28
Motorcu olman için motorunun olması gerekmez. Her motoru olandan da motorcu olmaz...
ben kaybolurum oralarda yavv .. :cherry:
GorkeM
24 Temmuz 2008, 22:06
Yine sanırım iptal oldu her zamanki gibi... Yarın Kadıköyde buluşma varmış bilginize...
E.Gülbeyaz
25 Temmuz 2008, 00:54
sen gidiyo musun Görkem abi ?
GorkeM
25 Temmuz 2008, 04:56
Evet gidiyorum :)
Neyle diye sormadan sen cevap vereyim , otobüs ve şehir içi deniz hattı vapuruyla... :cherry:
Shrieker
25 Temmuz 2008, 20:02
Nooldu buluşma...Hani yer ... Zaman ?
E.Gülbeyaz
26 Temmuz 2008, 18:50
Nooldu buluşma...Hani yer ... Zaman ?
bitti bile . :)
morrigan
27 Temmuz 2008, 21:08
Ne insanlar gördün üstlerinde giysi yok, ne giysiler gördüm içlerinde insan yok :queen:
:rendeer: ailecenek seni sevip takip ediyoruz Görkem :P
E.Gülbeyaz
28 Temmuz 2008, 04:16
yaklasık 10 gündür aynı sayfadayız yaff bu ne iştir neden kimse bakmıyoo buraya :silent:
GorkeM
28 Temmuz 2008, 05:50
Ne insanlar gördün üstlerinde giysi yok, ne giysiler gördüm içlerinde insan yok :queen:
:rendeer: ailecenek seni sevip takip ediyoruz Görkem :P
:queen: :queen:
"döverim... sizi döverim lan" :P
by_moto
Herkes Starbucks'ta :queen:
E.Gülbeyaz
28 Temmuz 2008, 12:30
Starbucks ?
sonunda motoru bırakıyorum. motorum satılıktır. ilgilenen arkadaşlar varsa sahibinden.com adresinden inceleye bilirler.
http://www.sahibinden.com/2007_r6_yeni_kasa_WQQaXQQ10174087WQQpXQQdisplayite m
E.Gülbeyaz
30 Temmuz 2008, 17:41
sonunda motoru bırakıyorum. motorum satılıktır. ilgilenen arkadaşlar varsa sahibinden.com adresinden inceleye bilirler.
motoru bırakıyosun ? :silent:
ErTech
30 Temmuz 2008, 17:46
Bırakıyorum derken?? Motosiklet kullanmayı mı bırakıyorsun?
Evet ise Neden?? Çok merak ettim...:pale:
GorkeM
30 Temmuz 2008, 17:47
edy
Bu ani kararın önemli bir sebebi var mı abi? veya tam tersi...
Bu önemli kararın ani bir sebebi var mı abi?
bırakıyorum derken şaka yapmıştım. R6'yı bırakmaya karar verdım.:mrgreen: satıldıktan sonra 1000 lık bişeyler bakacam. ne zaman satılır, ne zaman yenısını alırım bilemiyorum. benim motoru bırakmam zor.
GorkeM
30 Temmuz 2008, 17:56
Haydaa... ben de dedim edy motoru ancak başına kötü birşey gelirse bırakır... korka korka sordum bak... ::yanliss:
Yağ azaltmayan 1000rr deneyebilirsin mesela :cherry:
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO