PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : MT Süper Sport Kullanıcıları - Tanışma ve Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 [49] 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93

VaScO1925
17 Nisan 2008, 19:36
@coq abi senin 08 600rr ı göremedik daha yoksa benmi kaçırdım gelmedimi yoksa dahala:silent:

COQ
17 Nisan 2008, 19:59
@coq abi senin 08 600rr ı göremedik daha yoksa benmi kaçırdım gelmedimi yoksa dahala:silent:

Gelmedi abicim.
Bayaa bekliycez.
Bunu fark ettiğimden eski motoru vermedim.
Hala eskiye devam yani.:)
Sorun değil.
Er ya da geç gelecek.:)
Beni tek heyecanlandıran konu renk seçeneği şansım var mı yok mu?
o konu.
Onu bi anlayabilsem gelmese de olur.:mrgreen:

VaScO1925
17 Nisan 2008, 20:01
Hayırlısı abi sabırlısın demek ki valla :) ben olsam parasıyla değilmi kardeşim benım motorum nerde diye yıkardım ortalıgı :P
İnşallah dilediğin gibi seçenekler çıkar karşına.. Allah kaza bela vermesin.. kazasız sürüşler.. :rendeer:

COQ
17 Nisan 2008, 20:11
Hayırlısı abi sabırlısın demek ki valla :) ben olsam parasıyla değilmi kardeşim benım motorum nerde diye yıkardım ortalıgı :P
İnşallah dilediğin gibi seçenekler çıkar karşına.. Allah kaza bela vermesin.. kazasız sürüşler.. :rendeer:

Saol abicim.
Şu an alsamda binemeyeceğim zaten.
Yazmışmıydım hatırlamıyorum.
Uzun dönem testi için bir R1 verdiler altıma.
Önümüzdeki ayın sonuna kadar 5000 km yapmak zorundayım.
Daha 1500 olmadı.
:pale:
Yani mayıs sonuna kadar mecburen R1 le gazlıycaz.

Sonrada oturup çok yakıyor, lastikleri dönüyor falan gibi bir ukalalık yazısı hazırlayacam.
Ne zaman vakit bulacam da yapacam bilmiyorum.

8 mayısta motoru piste sokmam lazım.Randevum var.
8 mayısta bankamla çok önemli bir randevum var.
8 mayısta Paris'e gitmem lazım.Randevum var.
8 mayısta işe de gitmem lazım.Randevusuz..:)

ufffff!!!!!

Kim açtıydı bu konuyu.:jocolor:

:mrgreen:

Gökhan
17 Nisan 2008, 21:11
Gelmedi abicim.
Bayaa bekliycez.
Bunu fark ettiğimden eski motoru vermedim.
Hala eskiye devam yani.:)
Sorun değil.
Er ya da geç gelecek.:)
Beni tek heyecanlandıran konu renk seçeneği şansım var mı yok mu?
o konu.
Onu bi anlayabilsem gelmese de olur.:mrgreen:

coq renk olayına niye taktınki. Ya siyah beyaz yada kırmızı beyaz gelir. Turuncu gelecek hali yokki? yoksa var mı?:cyclopsan

Ya turuncu gelirse:santa::santa: :P

VaScO1925
17 Nisan 2008, 21:19
abi naptın ya :P R1 mi :cyclopsan ben 10 bin yapardım abi 1 aylık kazancı yatırırdım o zaman :P

COQ
18 Nisan 2008, 04:11
coq renk olayına niye taktınki. Ya siyah beyaz yada kırmızı beyaz gelir. Turuncu gelecek hali yokki? yoksa var mı?:cyclopsan

Ya turuncu gelirse:santa::santa: :P

Ben ilk siparişi verdiğimde beyaz-gri istedim.
2. seçenek olarak da Kenan Replika olabilir dedim.
Satıcı müdahale etmeseydi şimdiye kadar istediğim motor gelmiş hatta eskitmiş olacaktım.
Fakat bayii fikrimi değiştirdi ve bekle dedi.
Gelecek model spesyal üretim ve sınırlı sayıda üretilecek.
Bu modelin tanıtım kataloğunda ise tek mevcut renk kırmızı -siyah.
yemişim rengini diyeceksin ama bende de bazı takıntılar var.
Örneğin motora uygulanacak bazı opsiyonları şimdiden satın aldım ve kutudan çıkar çıkmaz monte edeceğiz.
Motoru alırken 1500 euroluk bir fiyat avantajım oldu.
Ben de bu parayı orjinal pist karenajlarına harcadım.
Onlar da motorla beraber ve istediğim şekilde boyanmış gelecek.
Acelem yok. Zaten bana bir kaç aylığına lazım.
Sonra 2009 modeliyle değişecek.
Antreman motoru diyelim.:wiinkk:

abi naptın ya :P R1 mi :cyclopsan ben 10 bin yapardım abi 1 aylık kazancı yatırırdım o zaman :P

Mevzu zevk olunca haklısın da,
iş olunca öyle olmuyor.:)
İşin kötü tarafı dergi testi yayınlayana kadar hakkında olumlu ya da olumsuz bir görüş belirtmem yasak...:pr:

bathu
18 Nisan 2008, 15:12
arkada duran siyahından korkarım ama öndekinden çekinmem:P

ferrari_tayfur
18 Nisan 2008, 19:37
arkadaşlar, bu cam nasıl boyanır özel boyamı gerekir normal boya ile olurmu bilen varmı..?
film çekmeyi denedim ama olmadı cam oval olduğu için çok kırışık oldu geri çıkardım.
siyah cam almak yerine basit bi şekilde siyaha çeviremezmiyiz camı.

Marlboro Man
18 Nisan 2008, 19:44
Hani sadece meraktan soruyorum...yatınca camın arkasına boyarsan ne görmeyi düşünüyorsun?:queen:

ferrari_tayfur
18 Nisan 2008, 19:51
Hani sadece meraktan soruyorum...yatınca camın arkasına boyarsan ne görmeyi düşünüyorsun?:queen:

işte onu diyorum boya görünümü engellermi cam için özel boya varmıdır yapan bilen varmı,
lazerle cam filmi çekiliyormuş mesela kaça yapılır nerede yapılır bu konularda bilgi sahibi olan vardır belki burada.

copuc00
22 Nisan 2008, 00:52
bende burdayım arkadaşlar kabul ederseniz

Marv
22 Nisan 2008, 00:58
bende burdayım arkadaşlar kabul ederseniz

haddim değil ama bir kawasaki ci olarak hoşgeldin:rendeer:

aYe
22 Nisan 2008, 00:58
işte onu diyorum boya görünümü engellermi cam için özel boya varmıdır yapan bilen varmı,
lazerle cam filmi çekiliyormuş mesela kaça yapılır nerede yapılır bu konularda bilgi sahibi olan vardır belki burada.

Abi şu hayatta hitleri bile anladım da bi seni anlayamadım, madem ön camını boyuycan motorunu seviyosun da neden bütün grenajlarını çıkartıp satıyosun.:silent:

Geçen gün de egzostunu çıkartmış satıyodun.:silent:

Lost'u geçtin şelepsisim, yakıt depomda kutup ayısı var desen inanırım artık.:queen:

jesse
22 Nisan 2008, 01:37
arkadaşlar, bu cam nasıl boyanır özel boyamı gerekir normal boya ile olurmu bilen varmı..?
film çekmeyi denedim ama olmadı cam oval olduğu için çok kırışık oldu geri çıkardım.
siyah cam almak yerine basit bi şekilde siyaha çeviremezmiyiz camı.

madem sordun söyliim .. vitral cam boyası al . kırtasiyelerde var .. orta okulda baya cam boyadım ama hiç on cam boyamadım ....
:salut::cherry:

COQ
22 Nisan 2008, 02:38
Ferrari Tayfur;

içimden gelerek söylemiyorum ama gerçekten belanı aramaya başladın gibime geliyor.

Motosikletinin orjinal halini dahi kullanamazken kalktın bir sürü değişiklik yaptın.

Altı üstü bir cam için yazmıyorum bunları.

Bir sürü topic açıp bi dünya şey sordun.
Özel mesajların da dahil elimizden geldiğince sana yardımcı olmaya çalıştım-çalıştık.

Defalarca ikaz etmeme rağmen motosikletinin orjinalliğini bozmaya çalışıyorsun.
Lastikleri değiştir, kendini öldüreceksin diye ikaz ettik, umurunda bile olmadı.
O egsoz yakıt problemi yapar, gereksiz para harcarsın dedik.
Evet benzinlikçiyle kardeş olduk diye cevap yazdın, ama yine de umrunda değil.

Şimdi Movistar yapacam diyorsun.
Yarın yapınca ön taraftan takır takır ses geliyor neden acaba? diye topic açacaksın.

Yarın öbür gün satmaya kalkarsan ve o motosikleti bu sitede sorarlarsa, görüşüm şu olacak.
"Sakın ha!! Bedava verse yaklaşmayın"

Ne demek istediğimi anlıyormusun?

Bu kadar kabalık yeter.
Şimdi bir sorununu daha çözelim.

Ermax diye bişey var.
Bi araştır bakalım.
Neler bulacaksın!!!:wiinkk:

Sakın ha, camını boyamaya falan kalkışma.
Zaten beceremezsin.

Marv
23 Nisan 2008, 20:18
@coq

Benim bulduğum şey çok güzel aksesuarlar yapan bir firma.teşekkürler paylaşım için.

özellikle şu ürünü beğendim ve acilen ihtiyacım var.:)

http://www.ermaxuk.co.uk/pages3/dbc.php?bikecode=197&product=660

GorkeM
23 Nisan 2008, 22:13
Bu site güzelmiş ben de hugger beğendim fakat order seçenekleri hakkında birşey bulamadım.

bathu
24 Nisan 2008, 15:51
http://img261.imageshack.us/img261/4725/2007042412123919944um0.jpg (http://imageshack.us)

beyler gpr gidon amortisörü alıyorum 20 dereceli olanlarda 585 dolar sizce nasıl?
öhlins lere baktım daha pahalı. motogarajdan alıcam. konuştum elinde yokmuş kapora yatır dedi 20 günde getiririz diyorlar. alıcam inşallah :rendeer:
virajlarda yolda dalga olunca sarsıyor bide 1. viteste bağzen anlamıyorum tekere kalktığını ani hızlanmalarda :rendeer:

edy
24 Nisan 2008, 16:06
bathu , bence kendin internetten sipariş ver hem daha ucuz olur hemde daha çabuk alırsın. alacağın mağazalarda ınternetten sipariş veriyor zaten. senden biraz para alıyor hemen internetten bir siteden sipariş veriyor. üzerine biraz fiyat koyup sana satıyor. bence avrupa sitelerini araştır oradan bir yerlerden al daha hesaplı olur.

bathu
24 Nisan 2008, 19:00
edy daha tam karar vermedik iki tane alıcağımızdan bu fiyat alta çekilmiş hali ama bide dediğbn gibi birazdaha araştırmakta fayda var:rendeer:

bboy_iced
25 Nisan 2008, 14:54
Arkadaşlar size bişey danışmak istiyorum. Motorumun ikinci sahibiyim ilk sahibi motoru aldığında kısaya zenon taktırmış ama artık hangi kasap ustaya taktırmışsa far camı buğu yapıyor, yıkadığımda yada soğuk havalarda falan buda benim çok canımı sıkıyor. Bide gazı açtığım zaman zenondaki ışık titremeye başlıyor.Bunu ben kendi imkanlarımla halledebilirmiyim yoksa ustayamı götürmeliyim yada bana içinizde destek olabilecek bir arkadaşım varmı.Şimdiden teşekkür ederim

ferrari_tayfur
27 Nisan 2008, 02:37
arkadaşlar zincir ve dişli alacağım ama ebay da D.I.D marka dişli zincir takımı satılmıyor sadece zincir var, zinciri D.I.D alsam dişlileride farklı bir marka alsam mesela vortex herhangi bir olumsuz tarafı olurmu.
birde bu D.I.D markaların 2004 600rr için olanı hangisidir
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/DID-CHAIN-525VM2-525-VM2-PREMIUM-X-RING-110L-NEW_W0QQcmdZViewItemQQ_trksidZp1638Q2em118Q2el1247 QQcategoryZ10066QQihZ006QQitemZ160226625443QQrdZ1Q QsspagenameZWD1V

linkteki resimlerde numaraları yazıyor.

COQ
30 Nisan 2008, 04:25
arkadaşlar zincir ve dişli alacağım ama ebay da D.I.D marka dişli zincir takımı satılmıyor sadece zincir var, zinciri D.I.D alsam dişlileride farklı bir marka alsam mesela vortex herhangi bir olumsuz tarafı olurmu.
birde bu D.I.D markaların 2004 600rr için olanı hangisidir
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/DID-CHAIN-525VM2-525-VM2-PREMIUM-X-RING-110L-NEW_W0QQcmdZViewItemQQ_trksidZp1638Q2em118Q2el1247 QQcategoryZ10066QQihZ006QQitemZ160226625443QQrdZ1Q QsspagenameZWD1V

linkteki resimlerde numaraları yazıyor.

Saçlarım beyazladı bizim Ferrari yüzünden.
Hayır soru soruyor kaçıyor.
Sizin verdiğiniz herhangi bir cevap umurunda değil arkadaşın.
Okumuyor bile.
Bknz: 1 sayfa öncesi.:)

Yahu senin motorun kaç kilometrede?
Neden zincir dişli falan değiştiriyorsun?
Bi anlatsan da ondan sonra sorsan sorunu.
:pr:

Şimdiki zincir dişli takımı movistra uymuyormuymuş?:)
Öyle mi dedi akıl hocan?
Her kimse....

exorcist
30 Nisan 2008, 04:35
Okumuyor bile.

Öyle mi dedi akıl hocan?
Her kimse....

kovala kovala kaçsın :P
....................................

bathu
30 Nisan 2008, 16:53
he he :mrgreen::mrgreen::mrgreen::rendeer:

ferrari_tayfur
01 Mayıs 2008, 19:02
Okumuyor bile.

Öyle mi dedi akıl hocan?
Her kimse....

bir önceki sayfayı görmedim kusura bakma.
motor 23.000 km de motoru servise vermiştim zincir dişli takımı değişmesi gerekiyor dediler, 485 ytl buradaki fiyat ama benim bütçe kısıtlı olduğu için ebaydan alıp taktırmayı düşündüm gidipte oradakilere soramadım neden bizden almıyorsun demesinler diye buradan öğrenip ebaydan alıp alıp taktıracaktım ama takım olarak bulamadım, 2004 ile 2005 model 600rr ların birçok parçası birbirine uymadığı için zincir ve dişli takımı 2004-2005 diye ayrılıyormu öğrenmek istedim. did en iyisiymiş netten öğrendiğim kadarıyla.. did marka takım bulamadım zincir ve dişli aynı markamı olmalı yoksa marka farketmiyormu onu öğrenmek istedim, ebayda zincirleri incelerken bir çok zincir çeşiti olduğunu gördüm biraz kafam karıştı bilen birinden akıl almak istedim.

ilk baştan beri movistara hevesim vardı movistara dönüştürecektim ama ondanda vazgeçtim, egzos aldığıma pişman değilim, lastiği değiştirmeye gittim bi zararı yok dediler değiştirme dediler onun için lastiği değiştirmedim.

mete_han
04 Mayıs 2008, 00:49
bathu , bence kendin internetten sipariş ver hem daha ucuz olur hemde daha çabuk alırsın. alacağın mağazalarda ınternetten sipariş veriyor zaten. senden biraz para alıyor hemen internetten bir siteden sipariş veriyor. üzerine biraz fiyat koyup sana satıyor. bence avrupa sitelerini araştır oradan bir yerlerden al daha hesaplı olur.

Bazı arkadaşları artık pistlerde yolda değilde Cevahir Alışveriş Merkezinin cafelerinde görüyoruz...:P

cafe motorcusu dersek ayıp olurmu acaba bu SS ci dostlara...:P

E.Gülbeyaz
06 Mayıs 2008, 19:15
Bazı arkadaşları artık pistlerde yolda değilde Cevahir Alışveriş Merkezinin cafelerinde görüyoruz...:P

cafe motorcusu dersek ayıp olurmu acaba bu SS ci dostlara...:P

diyelim diyelim yuppiiii :cherry:

reddevil_RR
26 Mayıs 2008, 22:57
selam SS' ci dostlar bende bi en gımmızısından cbr 600 rr08 ile piyasanın popilasyonuna katılmış bulunmaktayım istanbuldaki cbr cilar nerdesiniz bi el kalıdırın bakim :mrgreen: rodaj devresini alırken uzun yolda eşlik edebilecek olan arkadaşlar varsa bu h.sonu için ufak çaptada olsa bi organizasyon yapalim derim

Shrieker
26 Mayıs 2008, 23:13
Evet millet nerdesiniz yahu....Herkes kayboldu iyi mi...Hayalet mahalle oldu burası :P

Şöyle bir buluşma ayarlayalım kurtlarımızı dökelim hasret giderelim.

reddevil_RR
28 Mayıs 2008, 00:30
yok dostum bunların içi geçmiş yaz havası bile bunları heyecanlandırmıyorsa artık yapacak bişey yok :mrgreen: demin sahilden bi tur attım üçerli beşerli gruplar halinde gazlıyo millet nerde bu cbr cılar :bounce: :P

deli mavili
28 Mayıs 2008, 00:33
burda :)
cbr cılar

Shrieker
02 Haziran 2008, 11:04
.....Hayalet mahalle..... :P

bboy_iced
02 Haziran 2008, 11:23
Yamahamız var diye katılamayacakmıyız yani siz gidi cbrcılar sizi :) Ama olsun bende eski cbr cı yeni yamahacı olarak aranızdayım saygılar:rendeer:

dynner
02 Haziran 2008, 11:42
Yazın cbr125i SS olarka kabul ederseniz yanınızda olmaktan gurur duyarım :)

iskenderunlu26
03 Haziran 2008, 16:36
slm 600 rr için arka lastik hangisini tavsiye edersiniz?

bboy_iced
03 Haziran 2008, 18:42
Dostum lastik konusu tamammıyle senin beklentine göre şekilleniyor bence ben uzun yol yaparım lastiğim geç ısınsın geç soğusun dersen sert hamurlu yok benim lastiğim çabuk ısınsın dersen yumşak hamurlu bir lastik seçim yapmalısın benim fikrim.Marka tercihinden önce bunu belirle. Sonrada markaya karar verirsin.

Hakki
04 Haziran 2008, 15:01
Michelin Pilot Power 2CT'yi öneririm.
bu başlıktaki çogu kişi (nerdeyse hepsi) bu lastigi kullanıyorlar ve memnunlar.
ayrıca fiyatı diger markalara göre daha uygun.

iskenderunlu26
04 Haziran 2008, 15:30
michelin sorduğum herkes tavsiye etti,sanırım bende onu alacağım:)))

ennginn
04 Haziran 2008, 17:27
SS ciler 15 gün evvel izmir pınarbaşındaydılar ama şimdilerde viraj antremanları yapıyorlardır

COQ
04 Haziran 2008, 17:59
Engin hocam;
Edy ne yaptı lastikleri?
Değiştirdi mi?

Değiştirdiyse memnun mu?
Kendisi pek uğramaz oldu buralara, o yüzden sizden haber alacaz artık.:)

(Umarım hem kullanıp hem de bana içinden sövmüyordur):)

edy
04 Haziran 2008, 18:13
Engin hocam;
Edy ne yaptı lastikleri?
Değiştirdi mi?

Değiştirdiyse memnun mu?
Kendisi pek uğramaz oldu buralara, o yüzden sizden haber alacaz artık.:)

(Umarım hem kullanıp hem de bana içinden sövmüyordur):)

değiştirdim lastikleri 2ct aldım. gayet memnunum. fazla gezınemıyorum web'te bu aralar. daha çok motora biniyoruz.lastiklerle 3000 km yol yaptım bile. 4 gunde 1400 km yol yaptık geçen hafta . piste çıktık, uzun yolda kullandım. yağmurda kulandım hiç problem yaşamadım. yağmurda gerçekten çok iyi yol tutuyor. pistte'de gayet iyidi.

COQ
04 Haziran 2008, 19:23
değiştirdim lastikleri 2ct aldım. gayet memnunum. fazla gezınemıyorum web'te bu aralar. daha çok motora biniyoruz.lastiklerle 3000 km yol yaptım bile. 4 gunde 1400 km yol yaptık geçen hafta . piste çıktık, uzun yolda kullandım. yağmurda kulandım hiç problem yaşamadım. yağmurda gerçekten çok iyi yol tutuyor. pistte'de gayet iyidi.

Ufff:)

Sevindim.
R6 da performansı nasıl olur diye düşünmüştüm baya.:)

Neyse bizim test işe yaramış anlaşılan.:)

Güle güle eskit....

Ben motorla gezemiyorum şu sıralar.
İkinci bir motosiklet bakıyorum.

yeni cıbırı tamamen pist moduna soktum.
Öyle kalacak.
Ruhsat-plaka çıkartmadım.
Sadece pistte kullanacağım.

Tabii şimdi bir motosiklet daha almam gerekiyor.
Aval aval bakınmaktayım şu günler de.
Hornetten iniyorum, Z750 ye biniyorum.
Birinden biri olacak ama bakalım hangisi?

Valla ben de bilmiyorum.:)

ennginn
05 Haziran 2008, 08:24
Gördüğün gibi coq

Edy devamlı yollarda lastiğide senin tavsiyen üzerine aldı. Neredeyse eskitti bile. Yaz sonuna kadar bitirir herhalde. Başka marka modelde tavsiyelerini bekliyoruz.

Gökhan
05 Haziran 2008, 09:39
.
Hornetten iniyorum, Z750 ye biniyorum.
Birinden biri olacak ama bakalım hangisi?

Valla ben de bilmiyorum.:)

Vayy demek street bike düşünüyorsun:cherry:

tigermbz
05 Haziran 2008, 10:36
coq
sen street bike tan bahsedince nedense aklıma direk italyan "benelli" geldi
2008 de 2ue 756 diye bir model çıkarmış
kaç paradır acaba, pek bilgi bulamadım hakkında.
http://www.benelli.com/img/news/due.jpg

mesela şu sitede benelli tnt 1130 cafe racer modeli (ben daha muhteşem bir naked bike görmedim) 13.500 euro olarak belirtilmiş, bu kadar ucuz mu bu motorlar?

http://garageitalia.ro/ta_modello.php?tipo=425&gruppo=98

COQ
05 Haziran 2008, 17:27
Gördüğün gibi coq

Edy devamlı yollarda lastiğide senin tavsiyen üzerine aldı. Neredeyse eskitti bile. Yaz sonuna kadar bitirir herhalde. Başka marka modelde tavsiyelerini bekliyoruz.

Demekki gelecek sefere başka marka tavsiye edeceğim.
Michelin takan motorun üstünden inmiyor.:)
Yeni makinada Dunlop denedim hocam.
Valla daha önce belki bazı önyargılarım nedeniyle kötülemiş olabilirim ama bunlar hakikaten iyi.
:cat:
Yine de yağmurda Michelin diyeceğim.
Ne de olsa yağmurlu memleket lastiği....:)

Vayy demek street bike düşünüyorsun:cherry:

Evet Elint,
yakında sitritlerde baykıcam.:P

coq
sen street bike tan bahsedince nedense aklıma direk italyan "benelli" geldi
2008 de 2ue 756 diye bir model çıkarmış
kaç paradır acaba, pek bilgi bulamadım hakkında.

mesela şu sitede benelli tnt 1130 cafe racer modeli (ben daha muhteşem bir naked bike görmedim) 13.500 euro olarak belirtilmiş, bu kadar ucuz mu bu motorlar?

[URL="http://garageitalia.ro/ta_modello.php?tipo=425&gruppo=98"]

Valla hocam bu kadar ucuz mu bu motorlar diye sormuşsun ama ben fiyatı görünce oha dedim.:)

Hocam bunlar biraz fantazi motorlar.
Ama çok iyi motorlar.
Yalnız bu tip motosikletlerin fiyat aralığı genelde 9-11 bin euro civarındadır.
Yani bu fiyatı geçmemeleri lazım.
Fakat örnek olarak söylemek gerekirse, Honda'nın bu yıl büyük sükse yaparak çıkan motosikleti CB1000 yaklaşık aynı fiyat etiketine sahip.

Fiyatı duyunca yüzüm allak bullak olmuş olacak ki satıcı bana
"isterseniz biraz oturun. Su getireyim mi?"
dedi.:)
Ben ciddi ciddi almaya gitmiştim CB 1000 modelini.

Fiyatı beni kıç üstü oturtmasa şimdi Hornet mi alayım Kawasaki mi? diye ikilem içerisinde olmayacaktım.:pale:

Eh üzerine İtalyan kazık yüzdesini de ekleyince fiyat uygun denilebilir.
Bir ara gidebilirsem satıcıdan fiyatlarını sorarım senin için.:wiinkk:

ErTech
05 Haziran 2008, 17:33
Coq

9-11 bin € cb1000 için iyi bir fiyat aslında Türkiye için...

Yani Türkiye'de 9-11 bin € arasında satarlarsa bu motoru deli satış rakamlarına ulaşır bence :)

Ancak iş avrupada farklı tabi... :)

Erhan Erdil
05 Haziran 2008, 17:50
Coq

9-11 bin € cb1000 için iyi bir fiyat aslında Türkiye için...

Yani Türkiye'de 9-11 bin € arasında satarlarsa bu motoru deli satış rakamlarına ulaşır bence :)

Ancak iş avrupada farklı tabi... :)

Türkiye'de CB600 o fiyata Eretekin :)
CB1000R'ın fiyatının belirlenmesi için motoru Türkiye 'ye getirmeleri gerekiyor. :pr: