PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : MT Süper Sport Kullanıcıları - Tanışma ve Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 [45] 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93

mertka
01 Mart 2008, 15:11
Fuarda Kawasaki Ninja 250 geliyor bakalım, Hyosung'a alternatif olarak düşünebileceğin tek motor.

çok para hocam nınja250 10 bin ytl daha makul bişeyler malum sonra büyük bişeye geçecem o zaman iyi bişe almayı düşünüyorum

GeCe__
01 Mart 2008, 15:14
dostum vala 125 fln alıcaksan kesmıyebılır belli bi dönemden sonra cbr 125 öneririm 250 dıyorsan evet hyo güzel motor sen iyi bı araştır ama cbf 250 de olabılır alternatifler var sonuçta

tugcetugce
01 Mart 2008, 15:27
Yakın zamanda yine bir Caddebostan sahil buluşması yapsak? keyifli olmuştu geçen seferki :)

Haftasonu olursa ben daha çok sevinirim:bounce::cherry::wiinkk:

exorcist
01 Mart 2008, 16:06
benim artıkın ss ila işim olmaz gibi :mrgreen:

bathu
01 Mart 2008, 16:19
bizim buralarda buluşma olursa gelirim büyük ihtimalle

http://img297.imageshack.us/img297/2192/sradfenaiw4.jpg (http://imageshack.us)

elimde olan şimdilik bi bu var

motor cici tombiş bişe :P akrep kardeşliği var benm egsozda akrep :rendeer: kanki akrep nabers yaaa :mrgreen:

COQ
01 Mart 2008, 16:40
arkadaslar ben küçük bi süpersport başlamak ıstıyorum 125 cc 250 cc arası uygun güzel bişe arıyorum önerebilecegınız motorlar varmı gt250r düşünuodum kanunı satın almıs soğudum gibi

Motosiklet kullanmaya mı başlamak istiyorsun?
Yoksa iyi motosiklet kullanabiliyorsun da Sportive türe mi geçmek istiyorsun?
Önce onu açarsan sevinirim.
Sonra öneride bulunuruz. Uyup uymamak sana kalmış.

GeCe__
01 Mart 2008, 16:58
motor cici tombiş bişe :P akrep kardeşliği var benm egsozda akrep :rendeer: kanki akrep nabers yaaa :mrgreen:

he ya tombiş hele mono kapaga koyunca tam tombiş oluyor 215 kilo :)

2 akrep desene :cat:

edy
01 Mart 2008, 17:24
Yakın zamanda yine bir Caddebostan sahil buluşması yapsak? keyifli olmuştu geçen seferki :)

yakında güzel bir ss toplantısı yapmak gerek bende katılıyorum. en kısa zaman içinde oyle bir organizasyon yapacaz.

bu arada Gece__ geçen akşam kopruden geçtinmi senın motorun aynısından gordum. bır süre beraber gittik. kopru çıkısında ben beşıktaşa saptım. yakında bir toplantı yaparsak tanışmadığımız arkadaşlarla tanışma fırsatımız olur. yolda görünce yabancı gıbı davranmayız

jesse
01 Mart 2008, 17:34
bizim buralarda buluşma olursa gelirim büyük ihtimalle

http://img297.imageshack.us/img297/2192/sradfenaiw4.jpg (http://imageshack.us)

elimde olan şimdilik bi bu var

elimde şimdi bu var derken ????????:cherry::cherry::cherry::cherry: (((((((((((:

bathu
01 Mart 2008, 18:10
2 akrep desene :cat:

http://img164.imageshack.us/img164/5036/resim026za0.jpg (http://imageshack.us)
aynen :cherry::cherry: :cat: :rendeer::rendeer:

GeCe__
01 Mart 2008, 18:13
elimde şimdi bu var derken ????????:cherry::cherry::cherry::cherry: (((((((((((:

heheh şakacı cocuk :queen:

http://img164.imageshack.us/img164/5036/resim026za0.jpg (http://imageshack.us)
aynen :cherry::cherry: :cat: :rendeer::rendeer:

yakışır :bounce::bounce: :wiinkk:

GeCe__
03 Mart 2008, 16:55
yakında güzel bir ss toplantısı yapmak gerek bende katılıyorum. en kısa zaman içinde oyle bir organizasyon yapacaz.

bu arada Gece__ geçen akşam kopruden geçtinmi senın motorun aynısından gordum. bır süre beraber gittik. kopru çıkısında ben beşıktaşa saptım. yakında bir toplantı yaparsak tanışmadığımız arkadaşlarla tanışma fırsatımız olur. yolda görünce yabancı gıbı davranmayız

allah kahretsin senmıydın o :queen::queen: evet doğru gördün o bendim sen beşiktaştan saptın hatta bı ara beraber gıttık :cat: benım ıslatma partisi var bekliyorum o zaman senı tophaneye kardeş cuma akşamıydı bu arada hatta r6 mı r1 mı dıye sayıklıyordum içimden

dreamdark
03 Mart 2008, 17:03
Haftasonu olursa ben daha çok sevinirim:bounce::cherry::wiinkk:

Genel olarak herkese haftasonu uyar herhalde, haftasonuna getiririz büyük ihtimalle :)

Erdemcim özledim walla seni de, bu arada dikkat ettin mi bilmiyorum, sattım benim Hyosung' u, 600F aldım, bakalım beğenicek misin:cherry:

edy
03 Mart 2008, 17:05
allah kahretsin senmıydın o :queen::queen: evet doğru gördün o bendim sen beşiktaştan saptın hatta bı ara beraber gıttık :cat: benım ıslatma partisi var bekliyorum o zaman senı tophaneye kardeş cuma akşamıydı bu arada hatta r6 mı r1 mı dıye sayıklıyordum içimden

siyah r6 bendim, görünce aklıma ilk senin olabileceğin geldi. demekki haklıymısım. belli bır süre beraber gittik. tebrik ettim seni yolda. bir kaç deneme yaptım acaba apaçimi yoksa akıllı birimi diye gayet akıllı kullanıyordun. cuma gelmeye çalışacam gelirsem orda görüşür tanışırız.

Erdemcim özledim walla seni de, bu arada dikkat ettin mi bilmiyorum, sattım benim Hyosung' u, 600F aldım, bakalım beğenicek misin:cherry:

bılıyorum hayırlı olsun en kısa zamanda görüşelim. kazsız belasız kullan. en yakın zamanda buyuk bir ss toplantısı yapalım.

GeCe__
03 Mart 2008, 17:11
[QUOTE=edy;979543]siyah r6 bendim, görünce aklıma ilk senin olabileceğin geldi. demekki haklıymısım. belli bır süre beraber gittik. tebrik ettim seni yolda. bir kaç deneme yaptım acaba apaçimi yoksa akıllı birimi diye gayet akıllı kullanıyordun. cuma gelmeye çalışacam gelirsem orda görüşür tanışırız.

apaçilerle benim işim olmaz kardeşim :cat: herşey yerine göre maceraya gerek yoq. bu arada buluşma cumartesı aksamı tophanede topik var zaten beklerim tanışmış oluruz. bu arada sağol

COQ
03 Mart 2008, 17:14
Edy;
Lastik işiyle ilgili bir gelişme var mı?
Yeni bilgilere ulaşırsan paylaşalım.:)

GeCe__
03 Mart 2008, 17:23
arklar ben lastik konusunda continental alıcam biraz kullandıktan sonra paylaşırım sizlerle

edy
03 Mart 2008, 17:36
Edy;
Lastik işiyle ilgili bir gelişme var mı?
Yeni bilgilere ulaşırsan paylaşalım.:)

michelin 2ct'de karar kıldım. fuar zamanı almayı dusunuyorum. bir kaç kullanıcıyla görüştüm gayet memnun olduklarını söyledıler. çift hamurlu bir lastik, cadde verileride iyi. yan hamurlar virajlarda çok iyi bir yol tutuşu sağladığı söyleniyor. kendim kullanıp yorumlarımı yazarım. pişman olacağımı sanmıyorum. diğer lastikleride ilerideki zamanlarda deneyecem. her markayı deneyip kendim tecrübe etmek istiyorum. kötüde olsa diğer markaları denemek isterim. iyile kötüyü ayırt edebilmek için her ikisinide kullanmak gerektiğini düşünüyorum. şu anda kullandığım dunlop qualifier şu anda bitti ve lastik çok sertleşti. yağmurda michelene göre daha zayıf olduğunu düşünüyorum. cadde uzun ömürlü ve cabuk ısınan ve soğuyan bir lastik. kötü bir lastik değildi ama en iyisi olduğunuda sanmıyorum. bridgstone hiç kullanmadım. bir kaç arkadaşın motorunda vardı kullandım ama fikir söyleyecek kadar kullanmadım. ilerleyen zamanlarda daha detaylı bir lastik yazısı hazırlarım.

COQ
03 Mart 2008, 18:29
Kusura bakma soruyu sorup kaçtım.
Viraj teknikleri isimli bir sanatsal bir animasyon çalışması hazırlıyordum.:mrgreen:

Michelin yağmurda gerçekten iyi.
Hatta biraz sonra bizzat tekrar deneyeceğim.
Sabahtan beri feci bir yağmur vardı ve şimdi hava biraz açıldı.
Az sonra çıkıp turlayacağım.

Bu arada sanatsal çalışmam bitti ama renkler konusunda biraz çalışmam gerekecek.:P

edy
03 Mart 2008, 18:34
Kusura bakma soruyu sorup kaçtım.
Viraj teknikleri isimli bir sanatsal bir animasyon çalışması hazırlıyordum.:mrgreen:

Az sonra çıkıp turlayacağım.

Bu arada sanatsal çalışmam bitti ama renkler konusunda biraz çalışmam gerekecek.:P

sanatsal çalışma? bitirince görelim merak ettım

ennginn
05 Mart 2008, 11:51
Az sonra çıkıp turlayacağım.:P

Görüşlerinizi alalım.
Gerçi şuan michelin bayide kalmamış ama fuara kadar gelecekmiş

ferrari_tayfur
05 Mart 2008, 17:56
ARKADAŞLAR FUARDA YOSHIMURA RS5 EGZOS KAÇA SATILIR DERSİNİZ, UCUZ OLURMU, AŞAĞI YUKArı fiyatını bilsem ona göre ebaydan alıcam.
bu arada 2004 600rr a uygun yoshimura rs5 satan olursa alıcıyım.:cat:

COQ
06 Mart 2008, 05:23
Görüşlerinizi alalım.
Gerçi şuan michelin bayide kalmamış ama fuara kadar gelecekmiş

Hocam muhabbeti geciktirdiğim için kusura bakmayın.
Bu arada bir ara "sizin oralara gelebiliriz" gibi bir şeyler söylemiştiniz bir vakit.
Hanım börekleri yaptı beklemekteyiz.
Hani soğumadan gelin desem? :)

Gelelim teste.
Düzeltme çalışmaları olduğu için trafiğe kapalı bir otoban bölümü var bizim burda.
12300 metre.
Benim evden çıkıp oraya ulaşmam da yaklaşık 11 km sürüyor.
(Hepsini ölçtüm)
Evden çıkışım ve oraya varışımın yaklaşık 6 km si şehir içinde geçtiği için o kısmı teste dahil etmiyorum.

Test pistime varır varmaz (sıcak lastikle) gazı açtım.
12 km lik yolda 3 sağlam viraj ve sayamadığım kadar tatlı viraj tabir edilen cinsten virajlar var.
Yaklaşık 1 saat önce sert bir yağmur geçirmiştik.
Yani test şiddetli yağmurdan bir saat sonra gerçekleşti.
Asfalt güvenilmeyecek kadar ıslak.

Sıcak lastiklerle ilk deneme de fazla zorlamadım.
180 km/h hıza kadar sert viraj yatışlarını göze alabilecek kadar güven verdi ve sorun çıkarmadı.
Zaten çıktığım en yüksek hız 212 km/h

İkinci denememde daha cesaretlenmiş bir şekilde gaza asıldım.
255 km(h hıza kadar çıktım ve inanılmaz bir şekilde çok daha stabil gidebildiğimi fark ettim.
Fakat viraj testini fazla zorlayamadım.
Çünkü ilk sağlam virajdan hemen önce bir dere üstü köprü geçişi var.
Oradan geçerken rüzgar beni neredeyse bariyerlere yapıştırıyordu ve gaz kestim.
Hatta nasıl oldu da kurtardım diye muhasebe yaparak viraj aldım.
O nedenle yüksek süratte viraj testini başarıyla yaptım sayılmaz.
Ama en kısa zamanda düzgün bir havada deneyeceğime söz veriyorum.
Fakat o bölgeye gidene kadar lastiklerime güveniyordum.
Yani rüzgar yemeseydim büyük ihtimalle bu testi de başarıyla geçecekti.
Daha sonra başlangıç yerine döndüm.
Lastikleri soğutmak için bir kahve molası vermeye karar verdim.
Motoru park edip, otoyolun hemen altındaki köye indim.
Yaklaşık 20 dakika oyalandıktan sonra tekrar motora bindim.
Lastikler soğumuştu.
Hedefim 160 km/h sabit hızda bazı denemeler yapmaktı.
Yaptım.
İlk viraj da sorun yaşamadım.
Fakat yaklaşık 90 derecelik ikinci virajda, yatık pozisyondayken arkayı kaydırmak için yüklendim.
Kaydı..
Kuru yolda da bunu yapıyor.
Bu nedenle bunu ıslak zemine bağlayamayacağım.
Fakat biraz daha fazla oldu.
Belki benim üçüncü vitese atmamak için ısrar edişimin bir sonucu olabilir.
Çünkü aynı zamanda vites devir ve hız ilişkisini de test etmek istiyordum
Bu nedenle vites geçişlerini limitinde yaptım.
Benim motor güç olarak en üst seviyeye
13000 RPM de ulaşıyor. Bu nedenle tüm vites geçişlerini bu devirde yaptım.
İkinci viteste 165 km/h hıza ulaşıyor.
Benim derdim 160 da tutmaktı.
Bu nedenle devir saatinin geçmemesine dikkat ederek 2. viteste tuttum.

Sonuç olarak.

CT2 ıslak zeminde de güvenebileceğim bir lastik olduğu kanatimi pekiştirdi.
Benim motor 1. viteste 13000 RPM de 112 Km/H hız yapıyor.
2. Viteste 13000 RPM de 160 km/h hız yapıyor.
3. viteste 13000 RPM de 214 km/h hız yapıyor.
Tüm bu süratlere ıslak zeminde güvenle ulaşıyor.
200 km/h üstünde süratlerde yola tutunması 5 yıldızlık
lastikler 20 dakika içinde buz gibi soğuyor.
Fakat yaklaşık 1 km aralıkta yola yapışabilecek kadar iyi ısınıyor.
Bu testin hiç bir bilimsel geçerliliği yoktur.

Yani benim gibi bir zerdüştün testi de bu kadar oluyor hocam.
Rüzgar gerçekten çok etken oldu.
Bu nedenle yapmak istediklerimin bir çoğunu gerçekleştiremedim.
Köprü geçişi nasıl bir korku saldıysa içime artık.:)
Fakat buraların yağmuru bitmez.
Rüzgarlar kesilince bir test daha yapmak istiyorum...

Erdem'le buradaki tanışıklığımızın dışında bir iki kez telefonla da görüştük.
Ben de sağlam bir motosiklet sürücüsü izlenimi uyandırdığı için bunu da alsın bir denesin kararı kendisi versin diyorum.
Zaten başka markalardan da denedikleri olmuş.
Aradaki farkı daha iyi hissedecektir.
Zaten kullansan kullansan 5 bin bilemedin biraz daha fazla kullanırsın.
Çok uzun bir zaman değil.
Güvenemez ya da tatmin olmazsa hemen değiştirsin.
Bir çift lastik Erdem'den daha kıymetli değil...:wiinkk:

ennginn
06 Mart 2008, 07:48
Eline sağlık senin gibi zerdüşten de bu kadar güzel bir anlatım olur ancak, demekki gelecek ilk partiden bir takım CT2 alacak gibime geliyor.

Börekleri soğuttuk ama kısmet ne zaman olur bilemem ama, acı bir kahveni içmeye gelecez baba oğul

Hiçbir şey erdem den kıymetli değil benim gözümde

Sağlıklı güzel günler hepimizin olsun

Hakki
07 Mart 2008, 00:19
@ ferrari tayfur,
neco isimli bir arkadaşımız var onda akrapoviç olacaktı. ilgini çeker mi bilemem. nick'i Netzo.

COQ
12 Mart 2008, 04:12
Börekleri soğuttuk ama kısmet ne zaman olur bilemem ama, acı bir kahveni içmeye gelecez baba oğul

Hocam,
burda kahveler expersso oldu.:)
Ya da nescafe..

Ama acı olmaz tatlı tatlı içeriz kısmetse..

Bu arada yağmurlu havalarda yollardaki demir dalgalara dikkat edin arkadaşlar.
Özellikle levha şeklinde olanlara.

Bilmediğim bir mevzu da değil ama aniden rastlayıp, olaya dahil olunca insanın biliyordum demesi bir işe yaramıyor.

Bu gün bir döner kavşakta üzerinden geçtim.
Arka tekeri yanımda görünce uyandım mevzuya.:)
Ben toparlamaya çalışırken bu kez de ters tarafa kaldırım taşlarının üzerine çıktı.

Düşmememin tek sebebi hızımın düşük olmasaydı.
Yoksa bu satırları bu akşam hastaneden cep telefonumla yazıyor olacaktım.
Tabii bilincim açık olursa.

Aman dikkat!!!!!!!

ennginn
12 Mart 2008, 07:21
Geçmiş olsun ne bilincinin kapalı olmasını nede cep telefonu ile yazmanı tavsiye ederim.Önerilerin için teşekkürler biz senin normal pc ile yazmanı görmek istiyoruz.

Tekrar geçmiş olsun

COQ
14 Mart 2008, 05:24
Tesadüfe bakın!

Bu gün motosikletime binmek üzereyken yanıma bir bayan geldi ve "dikkat et" dedi.

Dedim niye?

"Bu gün hava güzel ama sen yine de dikkat et, özellikle yağmurda. Seni de kaybetmeyelim" diye cevap verdi.

Dedim
"kimi kaybettiniz?"

Gazeteleri okumadın mı? önceki gün bir motorize öldü
diye cevap verdi.

Pazar günü Fransa Enduro yarışları vardı.
Yakınlarda yapıldığı için hanımı kandırıp oraya gitmiştim.
Bu nedenle pazartesi günü gazetede sadece yarışla ilgili yorumları okumakla yetinip elimden fırlatmıştım.
Sonra da iş yoğunluğumdan gazete okumak aklıma bile gelmedi.
Meğer bayan aslında çok ilgili olduğum bir kazadan bahsediyormuş.
Geçen gün size yağışlı havalarda yoldaki demirlere dikkat demiştim.
Boşuna dememişim.

Bizim gruptan ve
"yeter artık biraz daha sakin bir motosiklet kullanmam lazım, bir gün öldüreceğiz kendimizi"
diyerek GSXR motorunu satıp Bandith alan bir arkadaşımız benim kaydığım aynı gün aynı yerde motosikletini kaydırıp bir arabanın altına girmiş.Benden yaklaşık bir saat sonra..
O anda can vermiş, sevgili dostum.

3 yaşında bir yavrusu vardı.
Karşılaştığımızda bebelerimizi anlatırdık birbirimize.

O bayan gelip söylemese ve ben merak edip gazeteleri araştırmasam haberim bile olmayacaktı.

Aman arkadaşlar.
Dikkat!!!

dreamdark
14 Mart 2008, 05:41
Tesadüfe bakın!

Bu gün motosikletime binmek üzereyken yanıma bir bayan geldi ve "dikkat et" dedi.

Dedim niye?

"Bu gün hava güzel ama sen yine de dikkat et, özellikle yağmurda. Seni de kaybetmeyelim" diye cevap verdi.

Dedim
"kimi kaybettiniz?"

Gazeteleri okumadın mı? önceki gün bir motorize öldü
diye cevap verdi.

Pazar günü Fransa Enduro yarışları vardı.
Yakınlarda yapıldığı için hanımı kandırıp oraya gitmiştim.
Bu nedenle pazartesi günü gazetede sadece yarışla ilgili yorumları okumakla yetinip elimden fırlatmıştım.
Sonra da iş yoğunluğumdan gazete okumak aklıma bile gelmedi.
Meğer bayan aslında çok ilgili olduğum bir kazadan bahsediyormuş.
Geçen gün size yağışlı havalarda yoldaki demirlere dikkat demiştim.
Boşuna dememişim.

Bizim gruptan ve
"yeter artık biraz daha sakin bir motosiklet kullanmam lazım, bir gün öldüreceğiz kendimizi"
diyerek GSXR motorunu satıp Bandith alan bir arkadaşımız benim kaydığım aynı gün aynı yerde motosikletini kaydırıp bir arabanın altına girmiş.Benden yaklaşık bir saat sonra..
O anda can vermiş, sevgili dostum.

3 yaşında bir yavrusu vardı.
Karşılaştığımızda bebelerimizi anlatırdık birbirimize.

O bayan gelip söylemese ve ben merak edip gazeteleri araştırmasam haberim bile olmayacaktı.

Aman arkadaşlar.
Dikkat!!!

Offff yaaa:salut:
3 yaşında yavrusu..

Allah rahmet eylesin, ailesine, sevenlerine sabır, güç versin ve o ufak yaşta babasız kalan yavrucağa yardım etsin..:salut:

ennginn
14 Mart 2008, 07:18
Arkadaşın için çok üzüldüm. Başın sağolsun.

Ümit
14 Mart 2008, 08:14
Üstad başın sağolsun.. Çok üzücü bi durum..

edy
14 Mart 2008, 10:32
coq başın sağolsun. çok üzüldüm. motosikleti sokaklarda bekleyen çok riskler var. araba sürücüsüne göre 1000 kere daha dikkat etmek gerekiyor. agresif kullanımıda pistlere taşımak gerekiyor. cadde lerde daha dikkatli olmak gerekiyor.
2 gün öncede 3 şeritli bir yolda giderken. kafamda bıraz dalgındı, bişeyler düşünüyordum. sağ şeritteki bayan beni görmedi ve solada doğru kaymaya başladı. kafam dalgın olmasaydı sola kaydığını daha önceden farkedebilirdim. olayı farkettiğimde çok geçdi. hızlanıp aradan kaçayım dedim ama unuttuğum bir nokta vardı. o gün altımda R6 değil 125 cc bir supermoto vardı. zaten son sürate yakın gidiyordum. gazı açınca gitmedi. soldan bana bir vurdu, sağ şeritteki arabayla solumdaki bayan arasında tenis topu gibi sekmeye başladım. bir sağ bir sola çarpıp durdum. hiç panik yapmadım gaz vermeye devam ettım ve motoru tekrar topladım. durduk ve kadın söylediği tek sey pardon sizi görmedim oldu. iki arabanında aynası kırık ve kapılarında çizik oldu. bende ve motorda hiç hasar olmadı neyse ki. son anda farkettiğim için çarpışmaya hazırlıklıydım. bundan dolayı kurtardım. hiç görmeseydım belkı bir arabanın altında kalacaktım, trafikte hızlı akıyordu ve yok kalabalıktı.
türkiyede pistlere rahatlıkla girebilsek hiç trafikte kullanmam. her hafta giderim piste kurtlarımı döker dönerim evime. malesef bu imkanlar şu anda yok türkiyede. umarım gelecekte değişir.

Ümit
14 Mart 2008, 10:47
Sana da çok geçmiş olsun edy.
Anlattığın pozisyona göre oldukça ucuz atlatmışsın. Tabi ucuz atlatmanda eğitim ve tecrübelerininde büyük etkisi var..
Motosiklete binmek heryerde zor , ülkemde daha zor..
Umarım yaşadığın son talihsizlik olur..

black sky
14 Mart 2008, 10:51
Mrb bende burdayım motosikletim 2003 yamaha r1

deli mavili
14 Mart 2008, 11:28
.................................................. ...........

Gökhan
14 Mart 2008, 11:34
coq başın sagolsun. Kazanın aynı yerde olması ise ilginç. Sende ucuz kurtarmışsın.

.................................................. ...........

deli mavili konu ile ilgili açıklamanı gerçekten çok başarılı buldum:)

GKN
14 Mart 2008, 12:47
coq başınız sağolsun, aynı yerde aynı pozisyonda olması emininm daha bi dokunmuştur sana..
ben yağışta çok zorunlu kalmadıkça motora binmemeyi tercih edenlerdenim..

edy sanada geçmiş olsun, zor bi durumdan kurtulmuşsun..
burda dikkatimi çeken, 125 lik bi motorla da çevre yollarında çok fazla sağ şeritten çıkmamalıyız, seninde dediğin gibi, belki r6 altında olsaydı gazı sıkıp uzaklaşıcaktın ve çok sıradan bi durum olucaktı senin için, hatırlamicaktın bile..
tekrardan geçmiş olsun:rendeer:

Pınarr
14 Mart 2008, 15:03
coq başın sağolsun..
Allah tüm iki tekercileri kazadan beladan korusun..

Erdem sana da çok geçmiş olsun.. Yaşadığın son olay olur inşallah bu..

Ben yağmurlu havada motosiklet kullanmayı çok seviyorum..
Biraz kasılıyorum ama allaha şükür başıma hiçbişey gelmdi yağmurlu havada..
Güneş daha çok tedirgin ediyo beni aslında :silent:

GeCe__
14 Mart 2008, 15:12
coq başın sağolsun yakınlarına allah sabır versin...

edy sanada geçmiş olsun alıştın tabi r6 ya bınmeye 125 e bınınce bisiklet gibi gelmiştir her zaman dikkatlı olmak lazım yoksa işimiz zor

Shrieker
14 Mart 2008, 15:50
Benden yaklaşık bir saat sonra..

Abi çok üzüldüm:pale:...Sen sağol...

Edy sana da geçmiş olsun.Bizi yollarda nelerin bekleyebileceği konusunda tecrübelerini paylaşan herkese çok teşekkürler.Herkes dikkat etsin.

dreamdark
14 Mart 2008, 17:33
coq başın sağolsun. çok üzüldüm. motosikleti sokaklarda bekleyen çok riskler var. araba sürücüsüne göre 1000 kere daha dikkat etmek gerekiyor. agresif kullanımıda pistlere taşımak gerekiyor. cadde lerde daha dikkatli olmak gerekiyor.
2 gün öncede 3 şeritli bir yolda giderken. kafamda bıraz dalgındı, bişeyler düşünüyordum. sağ şeritteki bayan beni görmedi ve solada doğru kaymaya başladı. kafam dalgın olmasaydı sola kaydığını daha önceden farkedebilirdim. olayı farkettiğimde çok geçdi. hızlanıp aradan kaçayım dedim ama unuttuğum bir nokta vardı. o gün altımda R6 değil 125 cc bir supermoto vardı. zaten son sürate yakın gidiyordum. gazı açınca gitmedi. soldan bana bir vurdu, sağ şeritteki arabayla solumdaki bayan arasında tenis topu gibi sekmeye başladım. bir sağ bir sola çarpıp durdum. hiç panik yapmadım gaz vermeye devam ettım ve motoru tekrar topladım. durduk ve kadın söylediği tek sey pardon sizi görmedim oldu. iki arabanında aynası kırık ve kapılarında çizik oldu. bende ve motorda hiç hasar olmadı neyse ki. son anda farkettiğim için çarpışmaya hazırlıklıydım. bundan dolayı kurtardım. hiç görmeseydım belkı bir arabanın altında kalacaktım, trafikte hızlı akıyordu ve yok kalabalıktı.
türkiyede pistlere rahatlıkla girebilsek hiç trafikte kullanmam. her hafta giderim piste kurtlarımı döker dönerim evime. malesef bu imkanlar şu anda yok türkiyede. umarım gelecekte değişir.

Erdem'cim sana da geçmiş olsun, ucuz atlatmışsın; soğuk kanlılık ve tecrübenin faydaları işte.
Söylediğin gibi gerçekten de motosiklet sürerken kafamızın tamamen yerinde olması gerekiyor. Benim kazada da işe yetişmek için acele ediyordum hatırlarsan.

COQ
14 Mart 2008, 17:51
Yamaha uzun soluklu bir deneme için dün R1 verdi bana.(mavi)
Bir süre bende kalacak.
Bugün vefat eden arkadaşın evine onunla gittim.
Arkadaşın motor da maviydi.
Çocuk bahçeden benim geldiğimi görünce annesine koşup,
"babam geldi" demiş.
3 gündür babası gelecek diye bekliyor yavrucak.
Ama artık hiç gelmeyecek...

Sabah kaza nasıl oldu diye araştırdım.

Arkadaş döner kavşağa biraz süratli girmiş.
Onun geldiği taraftan gelsem ben de süratli olurdum.
Fakat ben biraz yokuş olan bağlantı yollarından birinden oraya girdiğim için yavaştım.

Yolun banket tarafında demirden bir kapak var.
Orada bankete doğru hafif yatmayı sevdiğimizden yakın geçeriz.
Genellikle tüm motor kullanıcıları yapar bunu.
O gün ben de yaptım.
Arka lastik yanıma gelince yaptığım hatayı anladım.
Sonra ters tarafa savruldum ve bankete çıktım.
Ben düşmeden atlattım.
Ama arkadaşımın öyle bir şansı olmamış.

Beynim bir türlü kabullenemiyor.
Üstünü örtmeye çalışıyorum...
Saçma sapan şarkılar söylediğimi fark ettim bugün.

------------------------

Edy;
sana da büyük geçmiş olsun.
İnanılmaz bir şekilde ucuz atlatmışsın.
Allah korumuş gerçekten...

bathu
14 Mart 2008, 18:22
edy,coq geçmiş olsun allah korumuş aman dikkat.. :rendeer:dier arkadaşada allah rahmeteylesin üzücü.. :pale:

COQ
16 Mart 2008, 16:43
Bu gün kazada kaybettiğimiz arkadaşımızın cesedi yakıldı.
Eşine;
"Türkiye'de ki motosikletçi arkadaşlarım da çok üzüldüler ve size taziyelerini iletmemi istediler."
diye söyledim.

Çok şaşırdı.
"Burada ki arkadaşlarından sadece bir kaç tanesi arayıp, üzüntülerini iletti. Oysa senin arkadaşların ta Türkiye'den ilgileniyorlar"
dedi.
Bundan sonra Türkiye'ye daha farklı bir gözle bakacağını da ekledi.
Küçücük bir jest ne kadar sempati yaratıyor.

Teşekkürler arkadaşlar.

Ölen arkadaşımızın ailesinin de sizlere selamları var....:rendeer:

Pınarr
17 Mart 2008, 20:51
Bu gün kazada kaybettiğimiz arkadaşımızın cesedi yakıldı.
Eşine;
"Türkiye'de ki motosikletçi arkadaşlarım da çok üzüldüler ve size taziyelerini iletmemi istediler."
diye söyledim.

Çok şaşırdı.
"Burada ki arkadaşlarından sadece bir kaç tanesi arayıp, üzüntülerini iletti. Oysa senin arkadaşların ta Türkiye'den ilgileniyorlar"
dedi.
Bundan sonra Türkiye'ye daha farklı bir gözle bakacağını da ekledi.
Küçücük bir jest ne kadar sempati yaratıyor.

Teşekkürler arkadaşlar.

Ölen arkadaşımızın ailesinin de sizlere selamları var....:rendeer:

Sağolsunlar...
Selamı götüren getirende sağolsun :wiinkk:

Terrorizer
17 Mart 2008, 21:14
İlkay abi var ya sen büyük beyin göçüsün seni geri kazandırmak lazım bu ülkeye ::gozluk::

ultraukala
18 Mart 2008, 00:05
Taziyelerimi sunuyorum ben de...

Önümüzdeki sezon CBF250CUP'ta yarışacağım elemelerden geçmişim.19Mart Çarşamba günü fuar açılışında HONDA CUP'ın lansmanı için MotoShow08'de olacağım...Desteklerinizi bekliyorum...Aynı zamanda sponsor arıyorum.Amatör spor dalına destek olacağı için tamamını vergiden düşebilecek sponsor firma...DEstekleyebilecek firmaları ilgililer bana iletirse sevinirim...
Akın FİDAN

COQ
18 Mart 2008, 01:12
Ukala;

Konferansın raporunu bekliyoruz.
Seneye koyacaksan hiç koyma buraya.
Bi de yardım istiyorsun.
İki güne kadar raporu buraya asmazsan, sponsoru falan unut...
Tekerine çomak sokarım bak ona göre..

Sayın admin;
Parmağını tehdit eder şekilde sallayan bir smileye ihtiyaç var sanırım.
Aradım bulamadım.
Nereye dilekçe yazacaksak yazalım.
Bir tane edinelim.:)

tugcetugce
18 Mart 2008, 01:25
Coq başın sağolsun... Yeni okuyabildim...
edy sana da çok geçmiş olsun...
Dalgınlık özellikle motor üstünde çok tehlikeli olabiliyor...
Ne mutlu ki atlatmışsın....

COQ
18 Mart 2008, 01:29
İlkay abi var ya sen büyük beyin göçüsün seni geri kazandırmak lazım bu ülkeye ::gozluk::

Ben geri dönüşümlü ürünlerden değilim abicim.:mrgreen:

Aman diyorum.

Hatta beyni olan kim varsa Allah kurtarsın diyorum.

Heleki bu gün içinde bulunduğumuz şartlarda...:)