PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : MT Süper Sport Kullanıcıları - Tanışma ve Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 [37] 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93

boy
29 Ağustos 2007, 18:20
@aYe

Hocam bu klasik moda benziyor
Önce paraları verelim
Abi o zaman bu görevi sana veya Görkem'e veriyorum. Haftaya İstanbul'da olmayacağım. Ben gelene kadar para işini halledin o zaman.

aYe
29 Ağustos 2007, 18:21
Anlaştık o vakit, ancak ben hesap numarası veremem.:cherry:

Sonra pistte haciz memurları turlar :queen::queen::queen:

GorkeM
29 Ağustos 2007, 18:35
Tamam paraları ben toplarım .... :pl:
Şaka bir yana ben toplarım , öncelikle aramızdan kimler gerçekten gelmek istiyor...

1-Boy
2-Görkem
3-....

Paraları toplarız , ortak bir pist günü belirlenene kadar bizde kalır , belirlenemezse paralar iade edilir , belirlenirse ondan sonra katılmayanların bile parası iade edilemez... Şimdi , gelmek isteyenler listeyi devam ettirsin.
Herkes şimdilik 100 ve 150ytl arası bir bütçe ayarlasın.

Discordian
29 Ağustos 2007, 18:52
mehmet bana neden haber etmedin

Arkadaşlar dünkü buluşma güzeldi. Bol bol muhabbet ettik. Sonra Marlboro Man Metin arkadaşımızın eşi Aslı bir hafta önce CBR125R aldığından, alışması için toplu olarak sahilden Tuzla'ya kadar gittik geldik. CERRAHI ve dinmeyen sahilde ara ara gazladılar, ben Aslı'nın arkasından ona göz kulak olduğumdan çok gazlayamadım, ara sıra uzamadım değil :) Görkem Tuzla'da benim motoru test etti, geldiğinde kaskın altından salyaları akıyordu :mrgreen:

Dönüşte aYe (Murat) arkadaşımızı Bostancı'da kokoreç yerken yakaladık. Saat 12 olduğundan herkes eve doğru yol aldı. Eve yaklaşırken aYe arkadan bana yetişti, yolu uzatıp öyle eve gideyim dedim. Kızıltoprak'tan döndük, hadi Fenerbahçe'de oturup bişiler içelim dedik. Masadan kalktığımızda saat 3'ü geçiyordu. Murat çok kafa biri, muhabbet muhabbeti açtı da açtı...

Kısaca akşamımız böyle geçti...
Erdem geleceğini söyledi ama gelmedi. Bir ara telefon çaldı Hakkı da geç saatte aramış ama cevap veremedim.

insan beni arar bea :pale: :pale: :pale:

CERRAHI
29 Ağustos 2007, 19:05
Ekle benide gorkemcigim :wiinkk:

aYe
29 Ağustos 2007, 19:07
Bende ekleneyim lütfen :cat:

GorkeM
29 Ağustos 2007, 19:09
Hadi hiç olmazsa 10'u tamamlayalım.

1-Boy
2-GorkeM
3-CERRAHI
4-aYe

aYe
29 Ağustos 2007, 19:16
Dört kişide olsak biz hesaba gereken miktarı yatıralım, başka türlü bu iş ciddiyete binmez:wiinkk:

En olmadı fon sepeti yaparız torunlarımız piste girer :queen:

GorkeM
29 Ağustos 2007, 19:28
Repo yapalım :cherry: .............

ultraukala
30 Ağustos 2007, 02:05
Ben de gelmek isterim de cıbırla mı haha...Ayrıca Bursa'daki arkadaslarıma durumu sölerim gelmek isteyenler olur zannımca...Yarım gün olunca piste 1000ytl mi vereceğiz yane...O zaman rakamı 20kişiye falan çıkartırsak fiyat baya bir düşer malum öğrenci adamız...Tam kesin olmamak ile birlikte gelebilirim diyorum.Görkeme iletirim ben...Ayrıca arkadaslarıma da söleyebilirim sizin için sakıncası yoksa...Kişiyi arttırmış oluruz hem...

metalgod
30 Ağustos 2007, 03:11
o fona benimde ismimi ekleyin yanlış anlamadım dimi mt züpersıport fonu

GorkeM
30 Ağustos 2007, 04:18
ultraukala

Kişi ne kadar fazla o kadar iyi ama piste çıkacağımız adamı tanımak isteriz , en azından huyunu suyunu bilmeliyiz ki davranışlarını tahmin edebilelim... Sürüşü de tabiki pist açısından çok önemli...
Orada biz kurallara uyarken baş kaldıran biri olursa direk pistten atılır. Bunun sonucunda ise terslikler yaşanabilir...
Diyeceğim şudur ki aramızda toplaşsak çok daha iyi olur bana kalırsa...
6-7 kişiye ulaştığımızda para toplamaya başlayacağım. Yoksa gerek yok.
Lütfen kesin gelirim eğer ayarlanırsa diyenler ismini yazdırsın.

metalgod
Yok , piste çıkma fonu :cherry:

metalgod
30 Ağustos 2007, 04:29
pistede çıkarım çok pis çıkarım o fonada ekleyin hepsine ekleyin :queen: tai pist için bi motör lazım neyse busaatte bu kadar saçmalayabiliyom afbuyurn ama ciddiyin fona ekleyin benide..

boy
30 Ağustos 2007, 07:31
Dün akşam Göztepe Kahve Dünyası'nda yine buluştuk. Saat sabahın 06.30 u ve ben ancak eve geldim. Barış (dinmeyen), Murat (aYe) ve ben (boy) bol bol motora bindik, sonra da Üsküdar sahilde sabahladık. Havalar sıcakken ve ben de bu aralar bekarken bol bol buluşalım... :P

halis
30 Ağustos 2007, 10:16
Hadi hiç olmazsa 10'u tamamlayalım.

negünü yapcaksınız hafta arası hafta sonu eger hafta sonu derseniz bende gelirim ama bende mehmet gibi önümüzdeki hafta yokum ama takip etmeye calışıp parayı ulaştırırım büyük ihtimalede r1 olur gelcegim alet mehmet tuna neyle yarışiyor artık onun tulumuda giyerim :queen::queen:

ultraukala
30 Ağustos 2007, 15:08
ultraukala

Kişi ne kadar fazla o kadar iyi ama piste çıkacağımız adamı tanımak isteriz , en azından huyunu suyunu bilmeliyiz ki davranışlarını tahmin edebilelim... Sürüşü de tabiki pist açısından çok önemli...
Orada biz kurallara uyarken baş kaldıran biri olursa direk pistten atılır. Bunun sonucunda ise terslikler yaşanabilir...
Diyeceğim şudur ki aramızda toplaşsak çok daha iyi olur bana kalırsa...
6-7 kişiye ulaştığımızda para toplamaya başlayacağım. Yoksa gerek yok.
Lütfen kesin gelirim eğer ayarlanırsa diyenler ismini yazdırsın.

metalgod
Yok , piste çıkma fonu :cherry:

Benim tekliflerimi sunacaklarım kişiler yaşları +25 ayrıca yüksek cc SS sahipleri olacaktı ama...İstemezseniz hiç sölemem.Ayrıca çok sevdiğim abilerim.Neyse kendiniz bilirsiniz...

GorkeM
30 Ağustos 2007, 15:44
1-Boy
2-GorkeM
3-aYe
4-CERRAHI
5-Dinmeyen
6-Edy

................................................
diğer arkadaşların isimleri neydi hatırlatin de yazayım...

crazy_dragger
30 Ağustos 2007, 17:59
Arkadaslar hepinize selamlarımı yolluyorum öncelikle ;)
Bu sezon degil ama onumuzdeki sezon (yaz) sonlarına dogru 600 rr veya R6 ımı almıs olacagım ins.
aranıza bni de kabul ederseniz sevinirim ;)
onumuzdeki yaz guzel geziler organize etmek dilegiyle..
herkese iyi forumlar ve kazasız surusler diliyorum...saygılarımla.. ahmet

GorkeM
30 Ağustos 2007, 18:07
Işte alacak olsam tercih edeceğim 2 arabanın çekişmesi...

1iq1QuBpkic

Motosikletten önce Civic Type-R hastasıydım :cherry:
Type-R almak için ehliyet bile aldım fakat sonra doğru yolu buldum :mrgreen:

dgrmr
30 Ağustos 2007, 19:57
Hazır Honda'dan laf açılmışken kafamı kurcalayan bir soruyu sorayım. '07 Honda 600rr'da fabrika çıkışı bridgestone battlax lastikler kullanılıyor. Fakat Antalya Akçorlar Honda bayiinde gördüğüm 07600rr'da dunlop marka lastikler vardı modeli tam aklımda değil ama sporty.... gibi birşeydi. Satış temsilcilerine bu farkın nedenini sordum tatmin edici bir cevap alamadım. Anlaşmalar zamanla değişiyor ondan olabilir dediler. Sizce sebep ne? Eğer sebep anlaşmaların zaman içinde değişmesindense bu bayiideki motor eski midir? yoksa yeni midir? Yani önceden dunlopla anlaşmaları vardı da sonradan bridgestone'a çevirdiler yoksa tam tersi mi? Bilen varsa yazsın lütfen. Teşekkürü borç bilirim bu durumda... Hadi bakalım kolay gelsin, ben araştırdım net bir cevap bulamadım...

Görkem bu arada söylemeyi unutmuşum video harika teşekkürler... Videonun sonuda güzeldi, araba kullananın "en azından ben daha çok duman yapdım" demesine bittim. İlk defa da aynı anda yarıştılar genelde bu programda ayrı ayrı yarışıp bilgisayarla birleştiriyorlardı...

boy
31 Ağustos 2007, 02:26
@silah1

mehmet tuna neyle yarışiyor artık onun tulumuda giyerim
Tuna eski kasa R6 ile yarışıyor. Onun tulum sana olmaz abi, çocuk incecik :)

@GorkeM

Type-R almak için ehliyet bile aldım fakat sonra doğru yolu buldum
Bu kanıya benim motoru kullandıktan sonra mı vardın? Hahahahahaaa :mrgreen:

@dgrmr

Bilen varsa yazsın lütfen. Teşekkürü borç bilirim bu durumda...
1000RR da Bridgestone Battlax BT015 veya Pirelli Supercorsa ile çıkıyor fabrikadan. Benim bildiğim motorların üretildiği ülkeyle ilgili bir durum. Aynı senenin modeli bile olsa üzerinde gelen lastik tamamen şansa kalmış.

ultraukala
31 Ağustos 2007, 02:59
Işte alacak olsam tercih edeceğim 2 arabanın çekişmesi...

1iq1QuBpkic

Motosikletten önce Civic Type-R hastasıydım :cherry:
Type-R almak için ehliyet bile aldım fakat sonra doğru yolu buldum :mrgreen:

Ben de ailemin motosiklete karşı gelmesinden dolayı (babamın motosiklet kazalarının etkisi ile) tuning'e meraklıydım hep ama.Sora ne yaptım ettim kandırdım onları.Hatta motoru alacağım hafta babam sana araba alayım boşver motoru dedi.Habersiz bi gece bi geldi mercedes 280S :mrgreen::mrgreen: Al bak beğenecek misin dedi :mrgreen: Aldım anahtarları 2800cc 170hp 6silindir olması lazım emin deilim kaçsilindir...Kükrüyordu alet bi süre kaptırdım gazladım. sora dedim geri ver bunu ben motor istiyorum:cherry: Araba ile kandıramazsın beni...Zannımca mercedes benle yaşıttı büyük de olabilir ama gürlüyordu yahu...gaza tepkisi falan muhteşem idi :) acaba mı dedim ama sora vazgeçtim.Ara ara şeytan dürttü al bunu git takasla galerinin tekiyle motor ile ama evdekiler ile harbi papaz olurdum o zaman...

GKN
31 Ağustos 2007, 03:06
ya konu açmak istemedim
araya sıkıştırıp sorayım,
2002 yada 2003 ten soora üretinlen 1000 likler bi önceki modellere itibaren aşşa yukarı 25 hp güçlü çıkmaya başlamış, özellikle r1 150 den 180 lere çıkmış
nedir bunun sebebi?
yani fabrika sadece basit modifikasyonlaramı gitmiş yoksa o tarihlerde yeni bi sistemmi geliştirilmiş??
2 saatir bakıyorumda bi iblgi edinemedim, geceinin bu saatı takıldı kafama:)
bi ufak aydınlatırsanız ii olur:)

boy
31 Ağustos 2007, 03:20
@GKN

2002 yada 2003 ten soora üretinlen 1000 likler bi önceki modellere itibaren aşşa yukarı 25 hp güçlü çıkmaya başlamış, özellikle r1 150 den 180 lere çıkmış nedir bunun sebebi?
WSBK kategorisinde yarışan James Toseland'ın 1000RR'ı tekere 220 hp veriyor ve en güçlü motor. Kullandıkları motor benim motorla aynı ama aradaki 70 hp fark sadece ve sadece modifikasyon ile yapılıyor. Buradan şu sonuç çıkıyor; bu motorlardan birkaç modifikasyonla tekerde 220 hp güç elde edebilirsin. Ancak bu motorları uzun süre kullanamıyorlar. Her yarıştan sonra bütün motor sökülüp komple bakıma giriyor. Ancak satılan standart motorların böyle bir durumu yok, satın aldıktan sonra uzun ömürlü olması lazım. İşte o yüzden üreticiler yapacakları modifikasyonları motora zarar vermeyecek şekilde yapmak zorundalar. Bunun yolu da ARGE (araştırma ve geliştirme), yani teknoloji... Yani iki model arasındaki 20-30 hp güç farkı çok abartı değil. Üstelik R1'in 180 hp gücün sadece 160 hp kadarını tekere aktarabildiğini düşünürsen çok da şaşılacak bir durum yok ortada.

GKN
31 Ağustos 2007, 03:33
anlıyorum
tekerdeki gücün daha önemli olduğu doğru ama
benim sölemek isteidiğim şu
bahsettiğin yarışçı 220 hp güç alıyor ve kısa ömürlü bi motora sahip
bunlar standart ama biri 150 diğeri 180
soruyu yanlış sordum heralde:)
bu standart motorların arasındaki hp farkını oluşturan ne?
yani piston kollarımı daha kısa, ateşlemesimi yüksek vs gibi?

dgrmr
31 Ağustos 2007, 03:53
@dgrmr

1000RR da Bridgestone Battlax BT015 veya Pirelli Supercorsa ile çıkıyor fabrikadan. Benim bildiğim motorların üretildiği ülkeyle ilgili bir durum. Aynı senenin modeli bile olsa üzerinde gelen lastik tamamen şansa kalmış.

Mehmet abi şu anda Gökhan'a cevap yazıyorsun muhtemelen. Ona cevap verirken şunu da araya şıkıştırabilir misin? Lastik ülkeye bağlı demişsin. Cbr600rr sadece Japonya'da üretilmiyor mu? Bir de bağımsız olarak sorsam Dunlop mu derdin Bridgestone Battlax mı? Cevap yazabilirsen memnun olurum gece gece. Bu arada bekarlık yaramamış baksana bütün bekârlar ayaktayız bu saatte... :)

GKN
31 Ağustos 2007, 04:02
sorularından birine ben cevap veriyim
markaların farklı ülkelerde fabrikaları var
yani çeşitli ülkelerde üretiiliyolar, bi çok üründe bu şekilde
otomobilden cep teline kadar bir çok sektörde faaliyet gösteren firmalar bi çok ülkede üretim yapıyorlar..
lastik konusunda cevap vermiyim çünkü bilgim çok fazla yok hangisinin iyi olduğuna dair, bidiğim kadarıyla markaların serileri var yani dunlopun da biridgestone unda çeşitleri vardır, yol tutuştan frenlemeye kadar birbirinden faklı özellikledirler..

dgrmr
31 Ağustos 2007, 04:06
Çok saol Gökhan zaten Mehmet abi çıkmış ben de sana cevap yazıyordur diye düşünmüştüm. Epey geç oldu adam haklı yarın işe gidecekse... Şu fabrikaları bir araştırayım bakalım hangi ülkelerde varmış... O zaman sadece Kawasaki Japonya'da üretiliyor çünkü offical Türkiye sitesinde her model için imal yeri ibaresinde Japonya yazıyor. Ben de Honda da aynı şekilde çalışıyordur diye düşündüm 250cc. üzeri için. Artık cevaplar için yarını bekleyeceğiz. Ufak ufak ben de yatayım şu fabrikalara baktıktan sonra iyi geceler...

Biraz evvel araştırdım avrupa pazarı için üretilen tüm 600rr'lar aynı fabrikada Hamamatsu Fac.'de üretilmiş yazıyor. Mesela CB600F Hornet İtalya'da üretiliyomuş. Başka bir şey var ama bu lastik işinde anlayacağız dur bakalım. Fabrika işini merak edip görmek isteyenler için link: http://world.honda.com/news/2006/2061010MotorcycleModels/ . Tekrardan iyi geceler...

boy
31 Ağustos 2007, 11:59
@GKN

soruyu yanlış sordum heralde
bu standart motorların arasındaki hp farkını oluşturan ne?
yani piston kollarımı daha kısa, ateşlemesimi yüksek vs gibi?
Üreticiler bir motorun yeni versiyonunda neler yaptıklarını zaten açıklıyorlar. Mesela şu anda 2008 1000RR tamamen değişiyor. Kimse neler değişti motorda bilmiyor. 6 Eylül tarihinde Honda basın açıklaması ile ne değişiklikler yapıldığını söyleyecek. Motorun performansını arttıran birçok şey var. Performansı arttırmak için sadece mtor gücünü arttırmıyorlar, motorun genel performansı düşünülüyor. Teknoloji geliştikçe bazı parçaları farklı alaşımlardan üretip ağırlığı azaltıyorlar, grenajın aerodinamiğini geliştiriyorlar, yarışlarda kullanılan yeni sistemleri bir süre sonra standart motorlara koyuyorlar. Mesela yarış için Özgür'ün motoruna port polish (yakıtın geçtiği kanalların yüzeyini daha da pürüzsüz yapıp akışını hızlandırmak) yapıldı, performans değişikliğini direk hissediyorsun. Onun dışında bir sürü modifiye çeşitleri var. 04-05 1000RR ile 06-07 1000RR arasında beygir farkı yok ama tekerleğe aktarılan beygir farklı, süpap zamanlamaları farklı, arka dişli farklı, v.s.. Bu tamamen hesap kitap işi, adamların kocaman arge bölümü ve bütçesi var, oturup kafa patlatıyorlar. Yani diyeceğim şudur ki; her yeni modelde yapılan değişiklikler zaten açıklanıyor.

@dgrmr

Mehmet abi şu anda Gökhan'a cevap yazıyorsun muhtemelen. Ona cevap verirken şunu da araya şıkıştırabilir misin? Lastik ülkeye bağlı demişsin. Cbr600rr sadece Japonya'da üretilmiyor mu? Bir de bağımsız olarak sorsam Dunlop mu derdin Bridgestone Battlax mı?
Daha fazla bilgim yok bu konuda. Lastik seçimine gelince; her iki marka da çok iyi markalar. Lastik seçimi motora, sürücünün kullanım tarzına, yol ve hava şartlarına göre değişir. Ben dunlop kullanmadım ama 1000RR üzerinde Bridgestone Battlax BT015 ile geldi. Bu lastiği hiç duymamıştım, araştırdığımda 2006 model bir lastik olduğunu ve 2006 1000RR ve ZX-10R lerin fabrika çıkışında bu lastikleri taktıklarını öğrendim. Lastik ilk zamanlarda mükemmel tutuyordu ama 1000cc makinaya lastik mi dayanır? 4000 km de bitti lastik, ben de yarışa girip motoru dönüştürene kadar bu lastikleri kullanmak zorunda kaldım. Motorun yol tutuşu inanılmaz kötüleşti. 200 km/h ile iki kişi giderken gazladığında arka lastik patinaj çekiyordu.

GorkeM
02 Eylül 2007, 00:43
1-2 photoshop daha :)

http://img177.imageshack.us/img177/5804/cbr1000rrtotdp6.jpg
http://img177.imageshack.us/img177/1875/completecbr600rr2007ch1.jpg

tubis
02 Eylül 2007, 00:57
Göbeklenmiş mi bu Cbr lar :mrgreen:

boy
02 Eylül 2007, 03:03
@GorkeM

1-2 photoshop daha
İyi de bunlar eski kasa...

aYe
02 Eylül 2007, 03:09
Bu akşam yine göztepe kahve dünyasında SS buluşması vardı. :queen:

Boy(Mehmet) ve Dinmeyen'e(Barış) güzel sohbetleri için teşekkür ederim.

Gerçi gelenek bozuldu saat 01:00 olmadan dağıldık, gerçi azcık kassam ikiside sabahlarlardı :queen:

Barış, Boy'un getirdiği cd'leri izleme heycanıyla doğru evin yolunu tuttu.

CD'ler için çok çook teşekkürler Boy, harika bir insansın sen. :cat:

boy
02 Eylül 2007, 14:43
@aYe

Barış, Boy'un getirdiği cd'leri izleme heycanıyla doğru evin yolunu tuttu. CD'ler için çok çook teşekkürler Boy, harika bir insansın sen.
İzledikten sonra yorumları alayım :)

CERRAHI
02 Eylül 2007, 14:49
@aYe

İzledikten sonra yorumları alayım :)

Bende isterim ustaa hani bana :silent:

aYe
02 Eylül 2007, 15:57
@Boy

Halen izleyecek sağlam bir dvd oynatıcı bulamadım ki yorumlayım :pr:

@Cerrahi

Hocam Boy sağolsun uğraşmış, vaktini harcamış , Barış ve bana 2'şer DVD hazırlamış.

Boy hakkını savdı, hepimizin zamanı kısıtlı, onada fazla yüklenmemek lazım.

Sana ve isteyen bir ikinci kişiye 2'şer DVD de ben hazırlarım.

Sizde, sizden sonra gelecek isteklere hazırlarsınız.:)

dinmeyen
02 Eylül 2007, 22:57
boy-aYe-dinmeyen olarak akşam sekizde buluşup sabah sekizde evlere dağılma alışkanlığımız dün bozuldu.

Üç 1000 RR cadde-fenerbahçe-üsküdar kız kulesi arası ara gazlamalarla cafe cafe gezip sabahlama işi en çok benim hoşuma gitti galiba. nedense gece yaşayıp gündüz uyumaya meyilliyim. : ))

aYe ve boy RRdaşlarımla sabahlayarak yaptığımız sohbetlerin her dakikasından büyük keyif aldım. ikisine de teşekkür ederim.

mehmet kardeşim de kısa süren bekarlık döneminin getirdiği extra zamanı son zerresine kadar israf etmeden kullanmış oldu : )

................................................
diğer arkadaşların isimleri neydi hatırlatin de yazayım...

piste giriş kuralları arasında tulum giyme mecburiyeti var. Parça halinde Mont ve pantolon da kabul ediliyormuş. Ama kot üzerine dizlik takarak giremeyiz.

Piste gidecek arkadaşların bu kuralı göz önüne alıp eksiklerini tamamlamaları gerek.

Sadece pist için değil, bu tür giysinin yarış motoru kullanan birinin her zaman ihtiyaç duyacağı olmazsa olmaz standart ekipmanı olduğunu düşünürsek bu elbise için yapılacak masraf fuzuli bi masraf olmıyacaktır.

GorkeM
03 Eylül 2007, 18:16
Çarşamba günü hava güneşli görünüyor... Çarşamba yine buluşabiliriz eğer uygun olursa size de. aYe'nin egzozu merak ediyorum :P

aYe
03 Eylül 2007, 19:22
Çarşamba olurda bu kadar sürede o kadar insan toplanmaz bence.

Bana farketmez, dün buluşma olsun onada gelirim.:P

Şu pist işi için tulum krizini aşmam lazım, zıbınla gitsem yedirebilirmiyim diye düşünmekteyim.:P

Marlboro Man
03 Eylül 2007, 19:36
Peki diyorumki 3 5 kişi bir tulum alalım.Hehehheheheh.10 turda bir değiştiririz.Fazla terlermiyiz acıbaaaa...muhahahhahahah:pr:

Hakki
03 Eylül 2007, 19:48
bu hafta yagmurlu olacak diyorlar gorkem.

@ aye,
tulumu fiyatları araştırıp ya buradan al ya yurt dışından. nerede uygunsa artık. tulumu alırken boy veya bana danışırsan iyi olur. çift parça tulum alırsan daha kullanışlı olur. şehir içinde de giyebilirsin çift parça tulumun ceket kısmını.

aYe
03 Eylül 2007, 19:49
Abi iyide nasıl olcak ki o:silent:

Kilolarımız bedenlerimiz farklı, tulum bende tayt gibi durur kesin, balet gibi turlarım pistte :queen:

Hakki
03 Eylül 2007, 19:51
@ Marlboro Man,
bayagı bir terliyorsun abi.
hele ki bir de yarışırsan (aynı tempoyu tuttaracam diye) samimi söylüyorum tulumla duşa girmiş gibi oluyorsun.

aYe
03 Eylül 2007, 19:54
@Nemrut

Hocam sizinlede tanışamadık henüz ama adınız muhabbetlerde geçti, ilk fırsatta tanışmak isterim.

Tulum konusunda kafam karışık, yani sokakta giyemem gibime geliyor.

Pist işi de on yılda bir olacaksa, değer mi değmez mi bilemiyorum.

Boy istanbula dönsün de hep beraber oturur konuşuruz, beni tulum alma konusunda önce ikna etmeniz lazım.

İkna olursam size danışmadan tulumun t'sini almam zaten.:)

Hakki
03 Eylül 2007, 20:07
@ aYe,
dinmeyen çift parça tulum kullanıyor şehir içinde.
seninle de ilk fırsatta tanıştık zaten. :cherry:

aYe
03 Eylül 2007, 20:11
Abi ben niye hatırlamıyorum ki:silent:

Alzheimer oldum kanımca, erken bunadım.:pr:

Hocam resmin var mı ki?:silent:

Yada bir şekilde hatırlat, kendimi kötü hissetmeye başladım:pr:

GorkeM
03 Eylül 2007, 23:26
aYe

Ne tulumu ya sen tulum hayatta giymezsin abi :P

Normalde de giyeceğin çift parça tulum al... Bizimkiler gibi deri ceket ve deri pantalonunu al , hem normalde hem pistte giyersin :wiinkk:
Bence sürekli piste çıkmayan biri için tulum çok gereksiz...

Işte bizim çift parça tulumlar... Hoş bende yarısı yok :P
http://www.revit.eu/cms2007/images/collectie07/FCL008_1200.jpg

ultraukala
04 Eylül 2007, 02:29
Efet görkemin ki yarısı tulumun ayrıca clover rc100 üst deri ve altına da gts slider'ı olan deri pantalonu alabilirsin...Bu ikili de güzel olur kanımca...Şehir içinde de kullanırsın...Ama havalandırmaları kaliteli bir tulum almanı tavsiye ederim.Uzun yollarda tulum şeklinde giyersin değer o zaman.Ama delikli modelleri mevcut onları araştır.Sora pişman olma...

edy
04 Eylül 2007, 10:06
Fren yaparken ve vites değiştirirken herkese 4 parmakla ön freni ve debriyajı sıkmaları söylenir. peki doğrusu öylemedir. ben debriyajı genelde 4 parmakla, ön frenide 2 parmakla sıkarım, bu şekilde daha rahat kullanıyorum. Frenleri 2 parmakla daha iyi hissediyorum. hatta supersport motorlar için daha kısa fren ve debriyaj manetleri satılıyor. yakında bende 1 adet almayıda düşünüyorum. üyesi olduğum bir kaç site hemen hemen herkes 2 parmak kullanıyormuş.
http://img476.imageshack.us/img476/1742/crgclutch90958bcxo4.jpg
By edy02 (http://profile.imageshack.us/user/edy02) at 2007-09-03

Fren ve Debriyaj kullanırken hangi taktiği kullanıyorsunuz????

Debriyaj - Ön Fren
4-4
4-2
2-2
2-1
3-3
4-3
3-4

Marlboro Man
04 Eylül 2007, 10:16
Debriyaj 4 fren 2.O halde 1 kısa alayım.Çirkin olur ama dimi.Üstü kaval altı şişane.:)