PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : MT Süper Sport Kullanıcıları - Tanışma ve Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 [30] 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93

edy
18 Haziran 2007, 18:09
böyle bir teklife nasıl hayır diyebilirimki:cherry:
bak sen sööliyince heves ettim şimdi, merak ettim benim makinanın marifetlerini, en kısa zamanda yapalım bir pist organizasyonu :)
hafta içi müsayit olma durumun nedir senin? mesela ben perşembe günü izinliyim

bu başlıkta pist günü kararlaştıracaz. gün daha belli değil. ama kararlaştıraqcaz
http://www.motosiklet.net/forum/duyurular/32784-mt-pist-gunleri-piste-girmek-isteyen.html

boy
19 Haziran 2007, 02:06
@edy

Motosikleti: Yamaha
Ne o Erdem? Artık R6 kullanmaktan utanıyor musun? :mrgreen: Seni de Honda'cı yapmamıza çok az kaldı, işte o zaman başlığın adını MT Honda Kullanıcıları ve Fanları Buluşma ve Bilgi Paylaşımı Başlığı yapacağız. Marlboro Man de gruba girdikten sonra artık tek Yamaha'cı sen kaldın... Arkadaşına 600RR aldırmalar falan... Bence şu arkadaşının yeni 600RR'ına bir binip bak, R6'dan fazla keyif alırsın belki :mrgreen: Ben de Honda'yı satıp Yamaha alacam zaten :P

edy
19 Haziran 2007, 07:29
@edy

Ne o Erdem? Artık R6 kullanmaktan utanıyor musun? :mrgreen: Seni de Honda'cı yapmamıza çok az kaldı, işte o zaman başlığın adını MT Honda Kullanıcıları ve Fanları Buluşma ve Bilgi Paylaşımı Başlığı yapacağız. Marlboro Man de gruba girdikten sonra artık tek Yamaha'cı sen kaldın... Arkadaşına 600RR aldırmalar falan... Bence şu arkadaşının yeni 600RR'ına bir binip bak, R6'dan fazla keyif alırsın belki :mrgreen: Ben de Honda'yı satıp Yamaha alacam zaten :P

bende hep yamaha yazıyordu mehmet . hiç R6 yazmadım motosikleti bölümüne. hemen değiştireyim

sen önce kendi yazdığına bak bakalım :mrgreen:. ne kadar R6 hayranlıını yazılara gizlemeye çalışsanda, pek gizleyememişsin:queen:

motosikleti: CBR1000RR6

onr.sual
19 Haziran 2007, 15:16
arkadaslar kusura bakmayın ama bir sorum olacak.honda nın yeni yaptıgı 600rr modeli var ya 2007.hafif olan (155 kg).bu motorla 2004-2005-2006 modellerinin arasında ölçü farkları var mı?uzunluk,genişlik,ve yükseklik olarak.2007 600rr daha mı küçük.yoksa diğerleri de aynımıydı?

boy
19 Haziran 2007, 15:18
@edy

ne kadar R6 hayranlıını yazılara gizlemeye çalışsanda, pek gizleyememişsin
R6 hayranlığımı bir tek sen keşfedebildin, halbuki bir buçuk senedir o şekilde yazıyordu, kutlarım :thumleft:

Tanju
19 Haziran 2007, 16:46
@edy

az kaldı bende karar verdim R6 alıcam tek deilsin artık :cherry:

takendy
19 Haziran 2007, 17:02
arkadaslar kusura bakmayın ama bir sorum olacak.honda nın yeni yaptıgı 600rr modeli var ya 2007.hafif olan (155 kg).bu motorla 2004-2005-2006 modellerinin arasında ölçü farkları var mı?uzunluk,genişlik,ve yükseklik olarak.2007 600rr daha mı küçük.yoksa diğerleri de aynımıydı?

bikez.com dan tüm motorların teknik verilerine ulaşman mümkün

GorkeM
19 Haziran 2007, 18:43
takendy
bikez.com'da 600RR 'ların ebat verileri yok :cherry:

takendy
19 Haziran 2007, 20:32
yok abi ne 600rr ı
bizi yalancı çıkardı
:queen:
harbiden yokmuş iimi :queen:

GorkeM
19 Haziran 2007, 21:34
bikez.com'da zaten çoğu veri yanlış... bir ara araştırmıştım da , garip garip verilerle karşılaşmıştım...

paylasimciturk
19 Haziran 2007, 23:43
abi r6 çok sert makina oldugunu en profosyoel adama bile kanıtlamışdır.yarışcı arkadaşım var mustafa diye cbr 600 rr var onda.sponsoru var her türlü imkanı var. r6 ya bindim diyo çok sert makina diyo virajda beni üstünden attı diyo.eeee masrafın olmuyomu diince sponsorum var diyo. :mrgreen: motorları parçalıyo sponsor saolsun diyo . :mrgreen: ama bende para olursa r6 alacam.

dinmeyen
20 Haziran 2007, 00:37
@edy görkem dinmeyen

Arkadaşlar güneyde motosiklet kullanmanın zevki gercekten baska; ama ne diyeyim buluşmalara gelip sizlerle vakit gecirmek cok isterdim..hepinize kazasız sürüsler!!!

efe naber ya : ))

güney müney diyip kiskandirma adami : )

sen gel bi an önce de gene bi riva yapalim gene.

yada sen orda dur biz gelelim güneye tatile motorlarla. geçen yaz kaş' a gitmiştim hala tadi damagimda.

geçen sene tek tabanca gitmiştim bu sene bi kaç motor geliriz belki.

edy
20 Haziran 2007, 00:51
efe naber ya : ))

güney müney diyip kiskandirma adami : )

sen gel bi an önce de gene bi riva yapalim gene.

yada sen orda dur biz gelelim güneye tatile motorlarla. geçen yaz kaş' a gitmiştim hala tadi damagimda.

geçen sene tek tabanca gitmiştim bu sene bi kaç motor geliriz belki.

@tderida,

senin yeni motoru ya burda ya orda ıslatmak gerek.

GorkeM
20 Haziran 2007, 01:07
tamer nerelere kayboldu bu aralar?
hayabusa aldı hayabusacı oldu heralde takılmıyor buralara artık :P

boy
20 Haziran 2007, 01:19
@paylasimciturk

yarışcı arkadaşım var mustafa diye cbr 600 rr var onda.sponsoru var her türlü imkanı var.
Bu bahsettiğin hangi Mustafa? Bu sezon yarışlarda Mustafa adında biri yok. 600RR olsa olsa Supersport kategorisinde yarışır ama ben Mustafa diye birini bulamadım. Makina sen istemediğin sürece seni üzerinden atmaz, o bahsettiğin arkadaş motora alışamamıştır :)

paylasimciturk
20 Haziran 2007, 01:36
super sportta yarışıyo dediğin gibi r6 yı bi antremanda bi kullandım dıyo çok sert diyo alışmak lazım diyo.

GorkeM
20 Haziran 2007, 01:43
paylasimciturk

adını yanlış hatırlıyo olmayasın?
http://www.tmf.org.tr/yazi_goster.php?artID=367

patriote
20 Haziran 2007, 04:32
r6 ya bindim diyo çok sert makina diyo virajda beni üstünden attı diyo..

At'tır o!

http://www.guzeltr.com/data/media/136/350aha_Kalkan_At.jpg

Arkadaşın Veliefendi'de bir tur atmıştır.
Sen yanlış anlamışsın.

Atlar bazen huysuzlaşıp sertleşirler.
Sürücülerini üstlerinden atabilirler.
Fakat hep virajdamı yaparlar bilmem.:P
Bak ne kadar sakin, dingin duruyor.

http://www.neotokyo.phear.org/wp-content/uploads/2006/10/06_yzf_r6_dpbmc_s.jpg

Lütfen arkadaşına söyle R6'ya çamur atmasın.:mrgreen:

Çok efendi, sakin bir makinedir.

Shrieker
20 Haziran 2007, 04:41
Gece gece hiç güleceğim yoktu ha:)

boy
20 Haziran 2007, 09:38
@paylasimciturk

super sportta yarışıyo dediğin gibi r6 yı bi antremanda bi kullandım dıyo çok sert diyo alışmak lazım diyo.
Senin arkadaş seni yarışıyorum diye keklemiş herhalde :mrgreen: Supersportta Mustafa diye biri yok ki...

takendy
20 Haziran 2007, 12:24
mustafa bu yarışlara dublörü ile katılıyo :cherry:
malum r6 sert biraz bişi olmasın soraa mustafaya :bounce:

paylasimciturk
20 Haziran 2007, 14:41
iyi espiri.içki şişede durdugu gibi durmuyodemi.r6 da öyle.:mrgreen:

GorkeM
20 Haziran 2007, 17:52
Piste kesin gelecekler ismini tekrar yazarsa seviniriz....
http://www.motosiklet.net/forum/duyurular/32784-mt-pist-gunleri-piste-girmek-isteyen-3.html

boy
21 Haziran 2007, 15:14
Pist işi yatacak gibi duruyor... Kimseden olumlu cevap gelmedi...

dinmeyen
21 Haziran 2007, 18:45

mehmet beni yaz hocam senelik iznimde 1 gün kullanıcam.

tamerr
22 Haziran 2007, 00:48
tamer nerelere kayboldu bu aralar?
hayabusa aldı hayabusacı oldu heralde takılmıyor buralara artık :P

Cümleten selamlar...
@Görkem...
sizden kopmak b gibi bi düsüncem yok..sadece bu ara fazla kosustrmaca var..yeni ewe bi gecebilsek rahat olcak ama ..daha nerden bakarsan 10gnden fazla varr..basımı kasıcak vakit kalmıo bana...
hayabusayla alakası yok yaa..kullanamıorm bile dogru dürüst..700 km oldu zorlaa dhaa..sehrdısına atmam lazım lkendimii ama gel görkii cıkamıormm.en kısa zamanda aranızda olmak istiorm ama özledim valla ortamı..

boy
22 Haziran 2007, 16:23
Bugün öğlen yemeği arasında arkadaşın birinin 600F'ini kullandım. İki seneye yakındır F kullanmamıştım. 600F Sport makinamı hatırladım. Yumuşacık bir makina. RR ile uzaktan yakından alakası yok. Gaz tepki süresi çok yavaş, gazın dibine dayadığınızda yavaş yavaş hızlanmasını hissediyorsunuz. RR'da bu tepki süresi çok daha hızlı.

kozalak
22 Haziran 2007, 16:26

mrb boy bısey sorucam acaba pıstın kıra bedelı nekadar ve gunluk mu kıralanıyo

GorkeM
23 Haziran 2007, 23:07
Cümleten selamlar...
@Görkem...
sizden kopmak b gibi bi düsüncem yok..sadece bu ara fazla kosustrmaca var..yeni ewe bi gecebilsek rahat olcak ama ..daha nerden bakarsan 10gnden fazla varr..basımı kasıcak vakit kalmıo bana...
hayabusayla alakası yok yaa..kullanamıorm bile dogru dürüst..700 km oldu zorlaa dhaa..sehrdısına atmam lazım lkendimii ama gel görkii cıkamıormm.en kısa zamanda aranızda olmak istiorm ama özledim valla ortamı..

koşuşturman bitince aramızda görmek isteriz :cat:

viper22
23 Haziran 2007, 23:53
yarin(pazar) gazlayacak SS ciler var mi,rota neresi,izmitten katilirim....

dinmeyen
24 Haziran 2007, 00:30
viper ben yarın saba riva da viraj çalışıcam. muhtemelen edy de gelir.
uyar mı sana?

viper22
24 Haziran 2007, 00:49
kardes riva yi bilsem inanki gelirdim,(anca kadikoy-besiktas-taksimi biliom)ben sana soyle bi guzellik yapiim,seni ve arkadaslarini,sapancaya davet ediyim(yerim var),kartepeye cikarken ki virajlarda calisalim 20km ye yakın viraj var,kalk yat kalk yat,asfalt kalitesi iyi.Belki bu taraflara gelen olursa haberim olsun.benim tel 0555 6068671

Only4Friends
24 Haziran 2007, 23:42
Öncelikle iyi akşamlar , benim bir sorum olacak (motosiklet'ten iyi anlayanlara). Sizce 2000-2001 model 1000 lik racing lerden hayır gelirmi ? Yoksa elimde mi kalır ? Yani almak istiyorum da sizce alsam param boşa gider mi ? Malum o modelleri bile 10 küsür milyar :) Arabalara benziyorsa motosikletler bence bakımları tam ise hayır gelir ama üstad'lar olarak sizlere de danışayım. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ediyorum

JackShephard
25 Haziran 2007, 01:54
merhaba arkadaşlar SS fanı olarak beni de aranıza alırsanız sevinirim.
Kendimi hazır hissettiğim an SS alacağım.

boy
25 Haziran 2007, 09:44
@dinmeyen

viper ben yarın saba riva da viraj çalışıcam. muhtemelen edy de gelir.
Riva'da viraj çalışmak? Nasıl oluyor bu? Bir gün ben de geleyim de bakayım ne yaptığınıza?

Peril
25 Haziran 2007, 10:58
valla şu anda şekerpınar virajı üstüne tanımıyorum.acayip bir havası var ya , viraja girdin mi çıkasın gelmiyo..merak edenlere orayı öneririm.

edy
25 Haziran 2007, 11:23
valla şu anda şekerpınar virajı üstüne tanımıyorum.acayip bir havası var ya , viraja girdin mi çıkasın gelmiyo..merak edenlere orayı öneririm.

tam olarak neresi? orasını biraz tarif edebilirmisin?
diğer arkadaşlarında bildiği güzel asfaltı olan ve bol virajlı olan yollar varsa ve paylaşmak isterlerse çok sevinirim. hep aynı yerlerden sıkılıyor insan.

boy
25 Haziran 2007, 11:39
@Peril

Vaaaay Çiğdem, sen de CBR125 ile viraj mı yapıyorsun? Herkes profesyonel olmuş bizim haberimiz yok yaaa :mrgreen:

Only4Friends
25 Haziran 2007, 11:41
Öncelikle iyi akşamlar , benim bir sorum olacak (motosiklet'ten iyi anlayanlara). Sizce 2000-2001 model 1000 lik racing lerden hayır gelirmi ? Yoksa elimde mi kalır ? Yani almak istiyorum da sizce alsam param boşa gider mi ? Malum o modelleri bile 10 küsür milyar :) Arabalara benziyorsa motosikletler bence bakımları tam ise hayır gelir ama üstad'lar olarak sizlere de danışayım. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ediyorum

Soruma cevap yok mu :pale:

takendy
25 Haziran 2007, 11:47
kullanıcıya göre değişir ii bakıldığını anlayacak arkadaslar ile gitmende fayda var mutlaka çizik ezik olacaktır o yaşlarda motorlarda fakat
benim motordan örnek vereyim 1000 cc 130 bg. 12000d/d çift silindirli V twin SS hiç boya yapılmamış , bakımları ilk sahibinin oldukça hassas olmasından sebeb düzenli yapılmış (servisin söylemesi ) henüz 50000 km. ve daha 10 sene banamısın demez..
ancak piyasada öle makineler var ki sahibi hiç bakmamış motordan anlamayan bile durusundan dolayı anlıyor bitik olduğunu
çift silindir bir makine istersen gel göstereyim hem o kadar da pahalı değil :cat::queen:

Peril
25 Haziran 2007, 12:09
@Peril

Vaaaay Çiğdem, sen de CBR125 ile viraj mı yapıyorsun? Herkes profesyonel olmuş bizim haberimiz yok yaaa :mrgreen:

yok yavrum ben m otorumu satmadan önce yapıyosum ama orada değil,unutma ki moto gp de de125likler yarışıyor:mrgreen:

gene atışma benle:bounce:

ben yazdım merak edersen gidersin görürsün..

Only4Friends
25 Haziran 2007, 12:11
Hmm... cevabın için teşekkürler.Yani bakımları tam olursa hiç başımı ağrıtmaz:cherry: Zaten aldığım zaman mutlaka bir ustaya göstererek alırım yoksa alınmaz zaten. Bu arada senin motor kaç model ? Ve de 1000 lik ss lerin ortalama ömrü kaç km ? 100.000-150.000 rahat yaparmı ?

Asigen
25 Haziran 2007, 17:09
Arkadaşlar merhaba;
Ersin ben.
Forumunuzun adı super sport olunca ilanımı size de ulaştırmak istedim?

motorumu satıyorum;

Lokasyon: Adana
2005 model CBR 125R
10.000 km de
koruma brandası + alarm
bakımları tam
kazası yok, hatta çiziği yok diyebilirim.
fiyatını cidden ilgilenenlerle görüşmek istiyorum.

Eğer ciddi anlamda ilgileniyorsanız,
e-mail : ersin.gokcen@gmail.com
mobile : 0 505 393 79 97

Çok sık bu forumlara giremiyorum bana cevaplarınızı e-mail adresimden gönderebilirseniz sevinirim.

Etrafınızda ilgilenenler var ise iletirseniz sevinirim.

Görüşmek üzere . . .

tamerr
25 Haziran 2007, 19:08
tam olarak neresi? orasını biraz tarif edebilirmisin?
diğer arkadaşlarında bildiği güzel asfaltı olan ve bol virajlı olan yollar varsa ve paylaşmak isterlerse çok sevinirim. hep aynı yerlerden sıkılıyor insan.
walla ben sarıyere tasıncagım icin zekeriyakoye giderken yaklasık 10 km lk yol var..sizi kesmez edy ama idare eder:cherry: hergün o yolu gitmek bnm icin ii pretk olcak.özellkle hayabusayla viraj pratigi ii oluoo.tasınınca sizleride cagırmak istiorm hayrlısıyla bi yerlessek..temmuzda kısmetse..su kstrmaca azalsa sizinle görüsmek istiorm ama en kısa zamanda insallah

Arkadaşlar merhaba;
Ersin ben.
Forumunuzun adı super sport olunca ilanımı size de ulaştırmak istedim?

motorumu satıyorum;

Lokasyon: Adana
2005 model CBR 125R
10.000 km de
koruma brandası + alarm
bakımları tam
kazası yok, hatta çiziği yok diyebilirim.
fiyatını cidden ilgilenenlerle görüşmek istiyorum.

Eğer ciddi anlamda ilgileniyorsanız,
e-mail : ersin.gokcen@gmail.com
mobile : 0 505 393 79 97

Çok sık bu forumlara giremiyorum bana cevaplarınızı e-mail adresimden gönderebilirseniz sevinirim.

Etrafınızda ilgilenenler var ise iletirseniz sevinirim.

Görüşmek üzere . . .
arkadasm sölediğin sey icin forumda satılıklar die bi bölüm var..genlde orası kullanılıo ...( hos ben forumda aktif bile sayılmam benden aktif üyeler var ama herkesten duyccagın cvp aynıdr sanırım ..)

boy
25 Haziran 2007, 21:11
@Peril

yok yavrum ben m otorumu satmadan önce yapıyosum ama orada değil,unutma ki moto gp de de125likler yarışıyor
Motoru sattın mı? Eh artık R6'ya binme zamanın gelmiştir, yeterince piştin CBR125'te... :mrgreen: Sen MotoGP'deki 125'lik motorların CBR125 gibi birşey olduğunu mu sanıyorsun? :P Onlar iki zamanlı ve maksimum süratleri 240 km/h... Yani senin CIBIR ile uzaktan yakından alakası yok :mrgreen:

GorkeM
25 Haziran 2007, 21:31
Evet motogp'deki 125likler hyo gt650 ile aynı gibi birşey :P
Bu aralar çok fazla koşuşturma ve stres içindeyim , bir buluşma yapsak hepimiz için nasıl olur?

ErTech
25 Haziran 2007, 21:36
Evet motogp'deki 125likler hyo gt650 ile aynı gibi birşey :P
Bu aralar çok fazla koşuşturma ve stres içindeyim , bir buluşma yapsak hepimiz için nasıl olur?

Katılıyorum... Bir akşam buluşup sohbet edebiliriz... :)

dinmeyen
26 Haziran 2007, 00:25
@dinmeyen

Riva'da viraj çalışmak? Nasıl oluyor bu? Bir gün ben de geleyim de bakayım ne yaptığınıza?

üstad piste çıkamadık bi türlü biliyorsun. 27 si için aldığım senelik izni de iptal etmek zorunda kaldım. TEM de bas bas zevk vermiyo motorun tadı virajda çıkıyo sonuçta.viraj için istanbula yakın mesafede asvaltı yeni ve fazla trafik olmayan riva dışında bir yer bilmiyorum.

alternatif önerilere açığız.

paylasimciturk
26 Haziran 2007, 14:32
ya valla alanyadada iyi yerler var gelin çalışalım yaz oldu zaten 2 arkadaş var gelecek.hem boş bir hava alanı var tek teker arifin gösteri yaptığı yer motorları orada ibre kırarsınız.:cherry:.bende hızlı gitmeyi severim zaten. az once 30 km bi yoldan geldim 125 likle son hızına dayadım hiç inmedim.:cherry: altımda daha iyi kaçan olsa onuda zorlarım :cherry:.ne varsa yüklendim sonuna dayadım motor ateş gibi oldu :cherry: 10 dk damı ne geldim.:cherry: birde az yokuş tan iner gibi olunca 130 a bi geliyo süper oluyo.:cat:.her hafta pikniğe gidiyoz zati :cherry:.dimçayı na denize gelirseniz karşılarım size iyi bir tatil yaşatırım. :cherry:.arkadaşın pansiyondan mekanı da ayarlattırırım.

viper22
26 Haziran 2007, 20:00
Soruma cevap yok mu :pale:

bence son model olmayan race motorlarda en önemli şey motorunun sağlıklı çalışması(yolda bırakmaması bakımından),ikinci olarak yüksek hizda stabil gidebilmesi(vibrasyon başa bela),üçüncü olarak da görselliğinde fazla bir kusur olmaması.Detaya girersek titiz birisiysen 2.el alma:)