Orijinalini görmek için tıklayınız : MT Süper Sport Kullanıcıları - Tanışma ve Bilgi Paylaşım Başlığı
Luxor
14 Haziran 2007, 22:57
o kadar resim resim dediniz, 100 küsür resim yükledim, tek bir yorum yazmamışsınız valla topiğe
nerde hani emeğe saygı...
:pale:
ya sen mehmet, sen bir de resimlere girip bakmışsın, dediğin tek şey " cd ye çeksene resimleri", başka tek kelime etmemişsin.
alacağın olsun valla...
::144::
ErTech
14 Haziran 2007, 23:08
1. Edy
2.Boy
3.luxor
4.Shrieker
5.Gorkem
6.Nemrut
7.Dinmeyen ???
8.Neco??
9.Marlboro Man
10.Shamyl
11...?
Bu sefer biraz kalabalığız anlaşılan :cherry:
Görkem benide eklermisin? :)
edy
14 Haziran 2007, 23:11
1. Edy
2.Boy
3.luxor
4.Shrieker
5.Gorkem
6.Nemrut
7.Dinmeyen ???
8.Neco??
9.Marlboro Man
10.Shamyl
11.Ertech
12.dreamdark
13.takendy
14.sonic
15.
16.
dreamdark
15 Haziran 2007, 09:25
Arkadaşlar ben de orada olacağım (zaten haftanın 4 günü akşamları cbostan sahildeyim:P).
Akşam görüşürüz. :)
boy
15 Haziran 2007, 09:51
@Luxor
ya sen mehmet, sen bir de resimlere girip bakmışsın, dediğin tek şey " cd ye çeksene resimleri", başka tek kelime etmemişsin. alacağın olsun valla...
Savaş CD'ye çeksen resimleri! :mrgreen: Çok net olmasa da güzel kareler var :cat:
takendy
15 Haziran 2007, 09:58
herhangi bir aksilik olmaz ise bende sizlerle tanışmak için gelmek isterim...
sonic
15 Haziran 2007, 10:25
Bende işim uzamaz ise iş çıkışı gelebilirim arkadaşlar. Ekleyin benide listeye:cat:
Bu gün zar
ten motor ile geldim işe ama kumaş pantalon var üstümde :)
edy
15 Haziran 2007, 11:48
1.Edy
2.Boy
3.luxor
4.Shrieker
5.Gorkem
6.Nemrut
7.Dinmeyen
8.Neco??
9.Marlboro Man
10.Shamyl
11.Ertech
12.dreamdark
13.takendy
14.sonic
15.
16.
bu seferki katılım daha iyi gibi, ss fanları gittikçe çoğalıyor.
dinmeyen
15 Haziran 2007, 12:47
oh oh oh maşallah maşallah
bo topic bereketli olmaya başladi.
: ))))
edy dinmeyen in yanindaki soru işaretini kaldir ltf
dreamdark ve sonic le tanişırım böylece.
the_cayman
15 Haziran 2007, 12:50
Erdem abi aramışsın beni fakat telefonun sesi kısıktı kusura bakma :pr:
Ayrıca kontör yoktu T.cell'de Aveadan aramıştım seni ... Hani ekranda farklı numara görürsen şaşırma..
Bugünkü görüşmeye katılamıyorum bütün gün şirketteyim. Cumartesi günü birşeyler yaparsanız kesinlikle gelirim ama :cat:
edy
15 Haziran 2007, 13:17
oh oh oh maşallah maşallah
bo topic bereketli olmaya başladi.
: ))))
edy dinmeyen in yanindaki soru işaretini kaldir ltf
dreamdark ve sonic le tanişırım böylece.
ayıpsın barış hemen kaldırıyorum soru işaretini. zaten emindim geleceğinden.
Erdem abi aramışsın beni fakat telefonun sesi kısıktı kusura bakma :pr:
Ayrıca kontör yoktu T.cell'de Aveadan aramıştım seni ... Hani ekranda farklı numara görürsen şaşırma..
Bugünkü görüşmeye katılamıyorum bütün gün şirketteyim. Cumartesi günü birşeyler yaparsanız kesinlikle gelirim ama :cat:
geçen sefer banada haber verin demiştin, bende sözümü tuttum aradım seni. kaçırdığın için üzülme bu bizim son buluşmamız değil daha çok görüşürüz. bir sonra ki buluşmada görüşürüz.
boy
15 Haziran 2007, 15:38
Arkadaşlar, bu akşam buluştuğumuzda pist organizasyonu için de ciddi şekilde konuşalım. Temmuz'da motoru cadde moduna dönüştüreceğim, o yüzden sizlerle bir kez piste motorun yarış modundayken girmek isterim.
dinmeyen
15 Haziran 2007, 19:37
efeler buluşma için zaman ve mekan tam olarak nedir
ennginn
15 Haziran 2007, 20:00
edy yola çıktı barış c.bostan migros arkası
tderida
15 Haziran 2007, 20:43
@TAMERR
Tamerr kardesim bak abilerin ne dio:) bırak o canavarı 250 ile baştan başla!! Ben dönünce alcam hayabusayı tamerrinde kulaklarını cekcem!!sen git 1000likle 150 kmyi geçme makinanın hakkını verme: sora da hayabusa al...Eminim ki onuunda hakkını vermezsin (ne demekse).. yarın öbürgün piste de cıkarsın maazallah...:) hepinize saygılar!
Not: Bu arada Boy arkadaşıma ve digerlerine saygım sonsuz. yaşları kücük te olsa tecrübeleri büyük insanlar. Ben tamerr arkadasımızı korkutmayalım destek olalım derim. Bana kalırsa 1000RR gibi bi canavarla başlaması tabi ki dogru diildi ama onu bırakmış olması bence dogru olan. Hayabusa kullandıysa Boy da sölediklerime katılcaktır. sonuçta patriote nin de dedigi gibi hayabusa güclü bir tur motorudur ve 1000lik sslerden daha güvenli. İmkanım olsaydı suan kullandıgım 600rr yerine ben de hayabusa tercih ederdim. bi de hangi makinede rahat hissediosan güvenli olan odur gibi geliyo bana ne dersiniz?
denizcimuzaffer
15 Haziran 2007, 21:15
MT Süper Sport Kullanıcıları,Fan ları Buluşma ve Bilgi Paylaşım Başlığı:pale:
bi tur vermiyonuz ki:pale:
verseniz bütün tecrübelerimi yazacam bu başlık altına ama:P:P:cat:
boy
16 Haziran 2007, 01:57
@tderida
Bu arada Boy arkadaşıma ve digerlerine saygım sonsuz. yaşları kücük te olsa tecrübeleri büyük insanlar.
Abi yapma bee 31 bitiyor yaa, keşke 18'imde olsaydım...
Buluşma güzel geçti, çimende oturduk muhabbet ettik. Savaş resimleri koysana, şu toplu çektiklerini :mrgreen:
mostwanted_57
16 Haziran 2007, 02:19
En hızlınız boy. İlk önce o geldi. :P
edy
16 Haziran 2007, 02:26
boy bizden 2 saat önce ayrıldı. :)
buluşma güzel geçti yeni arkadaşlarla tanıştık. umarım artık diğer buluşmalarada gelirler. luxor güzel resimler çekti. eminim yakın zamanda resimleri yükler. şimdiden resimler için teşekkürler.
ErTech
16 Haziran 2007, 02:33
Güzel bir buluşmaydı.. Keyifli geçti.. Gelen her arkadaşıma teşekkür ediyorum... :)
GorkeM
16 Haziran 2007, 02:46
Bu sefer daha kalabalıktı , ayrıca kahve dünyasında kös kös oturmaktan iyiydi... Hoş sonradan biz yine dönüp dolaşıp kahve içtik ama olsun :cherry:
Umarım katılım sağlarız da piste de çıkarız...
Ben pist için katılımcı listesi ayarlayalım derim... Şimdi olmasa da bir listemizin olması iyi olacaktır...
dreamdark
16 Haziran 2007, 04:11
Güzel bir akşamdı arkadaşlar, hepinizle tanıştığıma çok memnun oldum, en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere :)
Resimleri bekliyoruz:cherry:
donniedarko
16 Haziran 2007, 11:00
arkadaşlar bi sorum olacak 2006 model 600F ile birkaç kere akü sorunu yaşadım servisine götürdüğümde de herhangi bir sorun olmadığını söylediler. sorun şöyle; sıkışık trafikte bir süre gittikten sonra motoru durdurunca tekrar çalıştıramadım ve vurdurma denen yöntemle çalıştırabildim bu olay iki üç kez başıma geldi benzer durumu yaşayan başkaları da var mıdır diye merak ettim bu makinaların aküleri bu kadar kısa sürede bitebiliyor mu? çözümü nedir?
Shamyl
16 Haziran 2007, 11:11
Akşamki muhabbet güzeldi, zamanın nasıl geçtiğini anlamadım. Ama anladığım birkaç şey de olmadı değil:)
En azından D-ring'in nasıl çalıştığını ve SS'cilerle sadece muhabbet etmenin bana yararı olacağını, sürüş yapamayacağımı anladım:mrgreen:
Donniedarko, senin problemin sanırım hararetle alakalı veya düşük devirlerde şarj dinamosu şarj etmiyor mudur, fan fazla mı elektrik çekiyordur nedir... tam teşhisi koyamadım:silent:
donniedarko
16 Haziran 2007, 11:27
Donniedarko, senin problemin sanırım hararetle alakalı veya düşük devirlerde şarj dinamosu şarj etmiyor mudur, fan fazla mı elektrik çekiyordur nedir... tam teşhisi koyamadım:silent:
ben de fandan olabilir diye düşündüm çünkü yavaş trafikte malum hararet yükseliyo ve sürekli fan çalışıyo ama yine de bu kadar çabuk bitmemeli düşünüyorum ama tabi anlayamadım ben de işin kötüsü trafikte vurdurma işi :)
tubis
16 Haziran 2007, 17:00
Her ne kadar enduro sevsem de SS lerle resim çekmekten de kendimi alamıyorum ::blushani Napiyim, motor bu hepsi güzel :mrgreen: Chopper lar hariç :silent: Nasıl çıkmışım :) :)
Bizim MT ye koyacağım orda SS ci arkadaşlar var dedim :mrgreen:
http://img291.imageshack.us/img291/6429/0013wt4.jpg
http://img514.imageshack.us/img514/2668/0014nf5.jpg
Gökhan
16 Haziran 2007, 17:18
ooo kankü ss yakıyor bee. bu resim gerçekten güzel.:cherry:
enginkadan
16 Haziran 2007, 17:37
Her ne kadar enduro sevsem de SS lerle resim çekmekten de kendimi alamıyorum ::blushani Napiyim, motor bu hepsi güzel :mrgreen: Chopper lar hariç :silent: Nasıl çıkmışım :) :)
Bizim MT ye koyacağım orda SS ci arkadaşlar var dedim :mrgreen:
http://img291.imageshack.us/img291/6429/0013wt4.jpg
http://img514.imageshack.us/img514/2668/0014nf5.jpg
vayyyy tubişe bak.sen racing sevmezdin.Ne oldu senın endurocu ruhun nereye gitti.:queen::queen:
patriote
16 Haziran 2007, 17:42
Motorun koltuk döşemelerini nerde yaptırmış arkadaş?
Bi daha görürsen bir sor Dişi kardeşim ha..
Güzel durmuş....
tubis
16 Haziran 2007, 17:51
Bir daha görmek mi ? Onu görmediğim gün yok desem :P En samimi dostlarımdan biridir, aynı zaman da YAMAHA YETKİLİ SERVİSİDİR.. Kendisi yaptırmış, nereye bilmiyorum, sorarım.. Neden, buraya mı geleceksin ? :)
vayyyy tubişe bak.sen racing sevmezdin.Ne oldu senın endurocu ruhun nereye gitti.:queen::queen:
Bir yere gittiği yok duruyor :)
Luxor
16 Haziran 2007, 18:31
@tderida
Abi yapma bee 31 bitiyor yaa, keşke 18'imde olsaydım...
Buluşma güzel geçti, çimende oturduk muhabbet ettik. Savaş resimleri koysana, şu toplu çektiklerini :mrgreen:
al sana resim, yuh be kardeşim, :P
o kadar da laf anlattık sana akşam:queen:
:cherry:hala aynı hala aynı:)
:mrgreen:
gerçekten çok keyifli bir akşamdı, bu gibi buluşmaları çoğaltalım
ama bundan sonrakilere ben foto.mak. getirmiicem.2-3 fotodan sonra mehmet sapıtıyor çünkü...
hehehe :P
http://www.motosiklet.net/forum/fotograflar/32753-15-06-2007-ssciler-caddebostan-sahil-bulusmasi-fotograflari.html
patriote
16 Haziran 2007, 18:48
Neden, buraya mı geleceksin ? :)
Bakarsın bu yaz vakit bulabilirsek ineriz o taraflara.
Koltuklar ilgimi çekti sadece.
Türkiye'de yapan varmı? diye merak ettim.
Motordaki beyaz yerleri de koltuklar gibi yapsa daha iyi duracak gibi sanki...
tubis
16 Haziran 2007, 18:57
Oooooooo çok memnun olurum yaaa, siz yeter ki gelin :) Yaptırırız :)
GorkeM
16 Haziran 2007, 20:10
patriote
Türkiye'de bu işi yapan çok yer var...
Hele sen gel abi seni bi sanayiye götürelim , motoru baştan aşağı yenilersin :P
tderida
16 Haziran 2007, 21:42
@edy görkem dinmeyen
Arkadaşlar güneyde motosiklet kullanmanın zevki gercekten baska; ama ne diyeyim buluşmalara gelip sizlerle vakit gecirmek cok isterdim..hepinize kazasız sürüsler!!!
GorkeM
17 Haziran 2007, 02:28
race motorların ömrü az derler ya...
http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=3864239
Gökhan
17 Haziran 2007, 02:37
race motorların ömrü az derler ya...
http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=3864239
yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hh:cyclopsan:cyclopsan
http://img174.imageshack.us/img174/8341/ilansn6.jpg (http://imageshack.us)
boy
17 Haziran 2007, 10:28
Daha önce de söylemiştim, ben bu motorun aynısının mavi renkte olanını ve 1 milyok km de olanını Kızıltoprak'ta gördüm. Motor ölmez.
Tanju
17 Haziran 2007, 10:43
offff o kadar çok km yaptıysa motora iyi bakmış demeki :)
GorkeM
18 Haziran 2007, 02:51
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/32784-mt-pist-gunleri-piste-girmek-isteyen.html
yagmur26
18 Haziran 2007, 11:05
arkadaşlar bende motor alıcam bukadar zevkli olduğunu bilmiyodum hangisinden alımm
tubis
18 Haziran 2007, 11:52
:mrgreen: ss topiğine girip zevke gelmen normal fakat biraz endişe verici :queen:
boy
18 Haziran 2007, 11:57
@yagmur26
arkadaşlar bende motor alıcam bukadar zevkli olduğunu bilmiyodum hangisinden alımm
Arkadaşım bu soruyu yanlış yere yazmışsın. Burada SS konuşuşuyor sadece...
patriote
18 Haziran 2007, 13:09
Hepsinden al bence.
Daha da zevkli olur.
Tezgahtara da sor, hepsinden alırsam indirim yaparmısın diye?
Büyük ihtimalle yapar.
Üç ondan beş bundan koysun sepete....
GorkeM
18 Haziran 2007, 15:16
Evet zevklidir... Biz her hafta toplanıp ip falan atlarız mesela , yakartop oynarız , hatta hatta ara sıra patates boyama bile yaparız... Çok eğlencelidir...
::fool::::146::
Marlboro Man
18 Haziran 2007, 15:48
Evet zevklidir... Biz her hafta toplanıp ip falan atlarız mesela , yakartop oynarız , hatta hatta ara sıra patates boyama bile yaparız... Çok eğlencelidir...
Bunlar şaka değil ha.Bu haftasonu patates boyama hariç cidden hepsi yapıldı.:P
Tanju
18 Haziran 2007, 16:36
::koop:: ::koop:: ::koop:: ::koop::
dreamdark
18 Haziran 2007, 17:40
Yaw buluşma akşamından sonra sahibinden.com'da 2.el 600lük makinalara bakar oldum her gün:P böyle giderse, 3 buluşmaya daha katılırsam, kesin 4. buluşmaya bir R6 ile gelcem sanırım:queen:
edy
18 Haziran 2007, 17:53
seni pistte bekliyorum dreamdark. altındaki motoru keşfetmedin daha . Gt250R ile çok keyif alabilirsin ama sen daha farkında değilsin. R6 daha sonra alırsın.
dreamdark
18 Haziran 2007, 18:07
böyle bir teklife nasıl hayır diyebilirimki:cherry:
bak sen sööliyince heves ettim şimdi, merak ettim benim makinanın marifetlerini, en kısa zamanda yapalım bir pist organizasyonu :)
hafta içi müsayit olma durumun nedir senin? mesela ben perşembe günü izinliyim
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO