Orijinalini görmek için tıklayınız : MT Süper Sport Kullanıcıları - Tanışma ve Bilgi Paylaşım Başlığı
edy
11 Haziran 2007, 18:49
Hoş yüksek hızda Erdem abi deliklerden şikayetçi olduğunu belirtiyordu fakat malum benim böyle bir sorunum yok.
montun üzerinde delik olduğu zaman montu biraz şişiriyor. deliksiz monta göre biraz daha yorucu oluyor ama çok sıcak havalarda da çok iyi geliyor. benim aslında şikayetim yok bende memnunum montumdan, yakında tulum alacağım. motora tulumsuz binmeyeceğim. tulum olmadan dizlerimi yere koyamıyorum :P bence her ss kullanıcısı bir tulum edinmeli.
Marlboro Man
11 Haziran 2007, 18:52
Yanıyoruz diyoruz tulum diyorsun edy.Caddede tulumla gezersen tanımam haberin olsun.:P
edy
11 Haziran 2007, 19:11
Yanıyoruz diyoruz tulum diyorsun edy.Caddede tulumla gezersen tanımam haberin olsun.:P
cadde de ne işim var benim. dün bir arkadaşı görmek için girdim caddeye. motor isyan etti. motoru soğutmak için otobana çıkmam gerekti :) bizim gittiğimiz yollarda motora binseniz bir daha caddeye gitmezsiniz. motorun keyfi virajlı yollarda çıkmaya başlıyor şiddetle öneriyorum. her hafta sonu bir yerlerdeyiz.
bir gün caddede bir buluşma yapalım ama herkes gelsin. insan tartıştığı kişiyi tanıdığı zaman nedemek istediğini daha iyi anlıyor.
cilginboga
11 Haziran 2007, 19:20
Merhaba Arkadaslar umarim benide araniza alirsiniz.
Yamaha Thunderace 1000Yzf kullaniyorum, biraz fazla kilosu var ama Allah icin iyi kaciyor.:cat:
edy
11 Haziran 2007, 19:29
hoşgeldin cilginboga , YZF1000 sıkı motordur. umarım katılımcı olursun.
cilginboga
11 Haziran 2007, 19:29
Hello Arkadaslar!!
birde resim koyayim sizler icinhttp://www.motorradthunder.de/deisei/yamaha/yamaha46/yamaha461.jpg
Tanju
11 Haziran 2007, 19:36
Hoşgeldin cilginboga katılımcı olman dileğiyle...
cilginboga
11 Haziran 2007, 19:47
arkadaslar,
cok merak ediyorum dogrusu, türkiyede yollar ve trafik yönünden biraz zorluk cekmiyormusunuz.izinlerde türkiyeye geldigim zaman görüyorumda,cok düsüncesiz sürücüler var, adamlar sanki insan avina cikiyorlarmis gibi bir tavir sergiliyorlar. yoksa yaniliyormuyum.
tamerr
11 Haziran 2007, 20:11
@tamerr
Arkadaşım seninle henüz tanışamadık, forumda yeni olduğundan da beni tanımamana yoruyorum bu söylediklerini. Yaptığım yorumlarda hiçbir zaman kötü niyet veya küçük görme arama. Ben her zaman insanlara bu konuda yardım etmeye çalışıyorum. Yazılardan takip ettiğim kadarıyla motosiklet konusunda çok deneyimin yok. 1000cc yarış motorları cidden tehlikelidir, Hayabusa hakkında birşey demeyeceğim bile. İnsanlar bu makinaları belli nedenlerden dolayı tercih ediyorlar. Sen de nedenlerim var demişsin, eyvallah kabul ama bu nedenlerin bence çok doğru bir seçim yaptırmamış sana. Yine de sana seçimin, tercihlerin ve zevkin konusunda birşey diyemem, para senin, hayat senin istediğini yaparsın. Benim tek endişe ettiğim bu tip motorları kullanma konusundaki insanların deneyimsizliğinden kaynaklanan genelde ölümle sonuçlanan kazalar. Ben hiçbir SS sahibinin "ben basmam, en fazla 150 km/h yaparım" şeklindeki yorumlarına inanmam. Bana bu motorları anlatmayın, senelerdir kullanıyorum. Deneyim olmasa da insan gazı dibine kadar çekmek istiyor. İnsan böyle bir yaratık işte. O nedenledir ki bu aletler ölümcüldür. Ben annemin karnında öğrenmedim motor sürmeyi ama 17 senede bir sürü motor kullandım ve motor seçimimi kademeli olarak yükselttim. 2-3 senelik deneyimle 1000cc yarış motoru kullanmadım. Siz neyi savunursanız savunun bu işin doğrusu küçükten büyüğe doğru ilerlemek. Aksi taktirde tatsız olaylar yaşayıp durursunuz.
@patriote
Arkadaşım sen benim yazılarımı takip ediyorsun, tarzımı da bilirsin. Kötü bir niyetim yok, kimsenin alınmasına da gerek yok. Yurtdışındaki imkanlara sahip olan ve piste girmiş biri olarak sen ne demek istediğimi çok daha iyi anlıyorsun, bu makinalar yanlış kullanımda hata affetmez. İnsanlara basit geliyor bu dediklerimiz.
İnsanlar herhalde "racing" kelimesinin anlamını bilmiyorlar. Piyasada satılan 1000RR ve 600RR gibi motorlar şu anda Dünya Supersport ve Superbike şampiyonasında kullanılan makinaların aynısı. Tabi üzerindeki modifikasyonları göz önünde bulundurduğunuzda her iki motorun alakası bile yok ama siz de modifikasyon yapabilirsiniz. Dolayısıyla bu tip makinalar yarış için üretilmişlerdir. patriote arkadaşımızın da dediği nedenlerden dolayı üreticiler bu motorları piyasaya sürüyorlar.
@Nemrut
Hakkı'cım sen pistte düştün ve hayattasın, caddede insanların şansı o kadar yüksek değil. Kullanım tarzı yanlışsa bir gün mutlaka hatasını görecektir ne demek? Sen hiç Hayabusa ile caddede düştün mü? Nasıl birşey olduğunu kestirebiliyor musun? Altındaki motora hakim olmadan yapacağın hatalar sana birşey öğretmez, öldürür.
Walla sana su kadarını sölimm her seferinde sölediğim gibi deneyimlerine saygım var snuna kadar..düsüncelerindede haklı olabilrsin..bütün sölediklerine katılıorm birisi haricc.."Ben hiçbir SS sahibinin "ben basmam, en fazla 150 km/h yaparım" şeklindeki yorumlarına inanmam. Bana bu motorları anlatmayın," sana katılıorm ama ben iddaliym bu kullanıcıya baglıdır.ve her SS kullanan hız yapmak zorunda deildirr..benm de cevremde arkadaslarım Hayabusa kullanan RR 1000 kullanan..yada feerrraarisi olan vede basmaktan hoslanmayan insanlar tanıorm..altında ki alet öle bişiy ki istemesende yaptırıo cünlkü o gcü saana hissettirio..sen istemedikten sonra o alet isteseede gidemess..bende suan bunu ist3emediğimi sölüorm..nedeni ise gercekten motorda yüksek hızı sewmiorm..
edy
11 Haziran 2007, 20:42
Boy'u tanıyorum, azda olsa tameride tanıyorum. Boy bence söylenmesi ve yapılması gerekeni söylüyor kötümü yapıyor kesinlikle hayır. bende bugüne kadar 600cc ve yukarısı motoru olupta 150km hızı geçmeyen görmedim ama bu tamerde geçecek anlamına gelmiyor. Tamer gördüğüm kadarıyla sakin bir insan. motorun hayırlı olsun. umarım kazasız belasız kullanırsın . bu konuyu fazla uzatmaya gerek yok bence konu amacına ulaştı. herkes mesajı aldı sanırım.
tamerr
11 Haziran 2007, 23:10
Boy'u tanıyorum, azda olsa tameride tanıyorum. Boy bence söylenmesi ve yapılması gerekeni söylüyor kötümü yapıyor kesinlikle hayır. bende bugüne kadar 600cc ve yukarısı motoru olupta 150km hızı geçmeyen görmedim ama bu tamerde geçecek anlamına gelmiyor. Tamer gördüğüm kadarıyla sakin bir insan. motorun hayırlı olsun. umarım kazasız belasız kullanırsın . bu konuyu fazla uzatmaya gerek yok bence konu amacına ulaştı. herkes mesajı aldı sanırım.
bencede Edy.. yanlıs anlasılmasın benım Boy a kızdıgım falan yok aksıne ilgilenmesi uyarması güzel bişiy..hersey icin tesekkür ederim..:cat:
the_cayman
12 Haziran 2007, 03:04
Arkadaşlar catalunya gp'sinin full video'sunu indirebilen var mı acaba :silent:
İzlemeyi çok istediğim bir yarış linki falan varsa yollarsanız çok sevinirim
cadde de ne işim var benim. dün bir arkadaşı görmek için girdim caddeye. motor isyan etti. motoru soğutmak için otobana çıkmam gerekti :) bizim gittiğimiz yollarda motora binseniz bir daha caddeye gitmezsiniz. motorun keyfi virajlı yollarda çıkmaya başlıyor şiddetle öneriyorum. her hafta sonu bir yerlerdeyiz.
bir gün caddede bir buluşma yapalım ama herkes gelsin. insan tartıştığı kişiyi tanıdığı zaman nedemek istediğini daha iyi anlıyor.
Erdem abi msj atacaksın unutmadın dimi :)
Aytunc
12 Haziran 2007, 04:43
SS veya SBK hatta yaris motorlari degince dayanamam :)
Bütün yazilanlari okumadim ama bir kacina göz gecirdim.
Tartisilan konuya hic girmek istemiyorum.
Bir yandan da size kendi fikirlerimi anlatmak istiyorum.
600 veya 1000 lik bu motorlar yaris motorlari , nekadar da hizli olsalar
insani tesvik etselerde akilli ve düsünerek kullanmak gerekir.
Cadde bu, neyin ne zaman olacagi belli olmaz. Gercekten bir Race motorun
tadini cikarmak istiyorsaniz piste cikmalisiniz.
Uzun düzlükte 300 gitmek okadar marefet degil, maksat ve bu motorlarin amaci bir virajdan öbürüne yatip kalkmak, iste motorun vede hayatin tadi orda. Düzlükte gazlamak bana adrinalin vermiyor, anca virajlara daldigim zaman adrinalim yükseliyor :)
virajiniz bol olsun :)
edy
12 Haziran 2007, 05:35
Bütün yazilanlari okumadim ama bir kacina göz gecirdim.
Tartisilan konuya hic girmek istemiyorum.
Bir yandan da size kendi fikirlerimi anlatmak istiyorum.
600 veya 1000 lik bu motorlar yaris motorlari , nekadar da hizli olsalar
insani tesvik etselerde akilli ve düsünerek kullanmak gerekir.
Cadde bu, neyin ne zaman olacagi belli olmaz. Gercekten bir Race motorun
tadini cikarmak istiyorsaniz piste cikmalisiniz.
Uzun düzlükte 300 gitmek okadar marefet degil, maksat ve bu motorlarin amaci bir virajdan öbürüne yatip kalkmak, iste motorun vede hayatin tadi orda. Düzlükte gazlamak bana adrinalin vermiyor, anca virajlara daldigim zaman adrinalim yükseliyor :)
virajiniz bol olsun :)
sana katılıyorum aytunc . bu işin keyfi bol virajlı yollarda çıkmaya başlıyor. bir kere pistte çıkıp tadını alan kişi cadde de kullanmaktan keyif almamaya başlıyor. hele birde türkiyede motor biniyorsan. dış etken denen bir etki kalmadığı için çok rahatlıkla motor kullanabiliyorsun. türkiyede caddede kullanınca viraja girmeden önce bir kere düşüneceksin ondan sonra gireceksin. geçen gün bir kaç arkadaşla güzel ve virajlı bir yolda gidiyoruz virajda karşımıza inek sürüsü çıktı , bize doğru geliyorlar. Bayağıda keskin bir virajdı. hızımız çok değildi neyseki durabildik. kafanızda o sahneyi bir canlandırsanıza. virajdasın 110-120 km hızla yatırmısın motoru ama 20 metre içinde durman gerek çünkü karşında sağ sola gezinen 10 tane inek var.
Aytunc keşke almanyadaki olanaklar bizdede olsa. bizim burda havalar motor için uygun ama yollar değil sizin oralarda yollar uygun, bol bol güzel pist var. bizim pistimizin yolları almanyanın ara sokaklarında yoktur herhalde. güzel bir pist yaptılar(istanbul park ) ama onada uzaktan bile bakamıyoruz çünkü günlük kirası 75.000 euro .aytunc seni yakalamışken bir kaç şey sorayım. munich ve stuttgart etrafında pist varmı , pist ücretleri ne kadar oralarda. yakında almanya'ya gitme ihtimalim var. oralara gitmişken piste çıkmamak olmaz herhalde.
@cayman,
unutmadım mesaj atacam
patriote
12 Haziran 2007, 05:47
Hocam,
dayanamıyon da nerdeydin şimdiye kadar?:)
Tecrübeli arkadaşlar artsın diye bir tarafımızı paralıyoruz.:P
Gel arasıra topiğe iki kelam edelim.
Bu arada komşuymuşuz.
Almanya'nın neresindensin?
(Ulen tam Türk sorusu oldu ha:P
Hemşerim memleket nere! gibi)
dinmeyen
12 Haziran 2007, 07:42
... geçen gün bir kaç arkadaşla güzel ve virajlı bir yolda gidiyoruz virajda karşımıza inek sürüsü çıktı , bize doğru geliyorlar. Bayağıda keskin bir virajdı. hızımız çok değildi neyseki durabildik. kafanızda o sahneyi bir canlandırsanıza. virajdasın 110-120 km hızla yatırmısın motoru ama 20 metre içinde durman gerek çünkü karşında sağ sola gezinen 10 tane inek var. ...
Allah' tan bu sürü ben orayı geçtikten sonra çıktı. ineğin üzerindeki beneklerden biri olucakmışım
edy
12 Haziran 2007, 09:30
Allah' tan bu sürü ben orayı geçtikten sonra çıktı. ineğin üzerindeki beneklerden biri olucakmışım
barış seninlede giderkende karşımıza inek çıkmıştı dimi :) benim bahsettiğim 2 -3 gün önce tayfunla giderken çıkan inekler. bu aralar karşıma okadar çok inek çıktı ki :queen: geçen 2 hafta içinde yoluma 4-5 kere inek çıktı. riva yolunda bir kaç tane inek var, bu inekler devamlı geziniyor. bu ineklerin bir de öküz bir sahibi var bırakmış inekleri gezinsin diye. o yola çok dikkat edin arkadaşlar, çok güzel bir asfaltı ve virajları var ama virajların sonu gözükmüyor ve herzaman karşına inek sürüsü çıkabiliyor. riva yolunda çok kaza oldu. o bölgede bir de çok insaat var, kamyonlar devamlı toprak, çimento gibi şeyler dökebiliyorlar yola. dikkat edein eğer o taraflara giderseniz.
Marlboro Man
12 Haziran 2007, 10:32
Siz nerelerde geziyorsunuz?Şile gezisine gidiyoruz dimi pazar günü İstanbullular.
boy
12 Haziran 2007, 10:51
@tamerr
bencede Edy.. yanlıs anlasılmasın benım Boy a kızdıgım falan yok aksıne ilgilenmesi uyarması güzel bişiy..hersey icin tesekkür ederim..
Aynen dediğin gibi arkadaşım, ben sadece insanların başlarına birşey gelmesin diye bazı uyarılarda bulunuyorum yoksa abuk subuk tartışmalara hiç girmem. Kazasız belasız motorunu sürersin umarım.
the_cayman
12 Haziran 2007, 12:57
:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::quee n::queen:
Çok güldüm yaaa :mrgreen:
GorkeM
12 Haziran 2007, 13:42
Benim karşıma otobanda viraj alırken tam viraj bitiminde karşıya yavaş yavaş geçmeye çalışan yaşlı bastonlu bir dede çıkmıştı... Neyse ki otoyol kalabalık değildi tek ben vardım... Kaçabildim dededen :)
onr.sual
12 Haziran 2007, 16:13
boy:
mehmet abi tam senlik bu alet
http://www.motosiklet.net/forum/faydali-bilgiler/32593-motosiklet-tasima-romorku.html
boy
12 Haziran 2007, 17:18
@onr.sual
mehmet abi tam senlik bu alet
Hasan arkadaşımız ile beraber gidip bu firmayla sponsorluk hakkında görüşmüştük. Yarış sezonu boyunca bize bir römork temin edin, biz de sizin reklamınızı yapalım, logolarınızı motosikletlerimize koyalım dedik. İsterlerse sezon sonunda römorku geri verebileceğimizi söyledik. Römork fiyatı kadar sponsorluk düşünmediklerini söylemişler ama bize güzel bir indirim yapmışlardı. Sponsor olmadığından ve her masrafı cebimizden karşıladığımız için indirimli fiyatı bile bize yüksek geldi. Sattıkları römorklar gerçekten kaliteli. Hatta bugün Çektaşı'dan biri beni aradı, telefonda MT'den bahsettim, büyük ihtimalle o başlığı açan da kendisidir.
Aytunc
13 Haziran 2007, 02:31
aytunc seni yakalamışken bir kaç şey sorayım. munich ve stuttgart etrafında pist varmı , pist ücretleri ne kadar oralarda. yakında almanya'ya gitme ihtimalim var. oralara gitmişken piste çıkmamak olmaz herhalde.
Slm Edy :)
Almanya'ya ne zaman geleceksin ? ne kadar kalacaksin ? Pist var direk
Stuttgarta degil ama misal Hockenheimring yada Nurburgring var.
Bir gün pistte Antraman ( antröner icinde ) 160 Euro !!
Nurburgring (yesil cehennem derler ) bir turu 18 Euro. uzunlugu 22 km. civari.
Almanyada gercekten pist cok, ama herzaman cikamiyoruz bize de pahalli geliyor. Ben Oschersleben pistine yakinim ama herseferinde 160 Euro cok geliyor senede 3-4 sefer cikarsam cikiyorum.
Ama organisasyon süper, hersey var. Motorla ucarsan bile ordaki yetkililer motoru alip garaja cekiyorlar, doktorlar hastane arabasi ve hazir olan helikopter hersey var.
Hocam,
dayanamıyon da nerdeydin şimdiye kadar?:)
Tecrübeli arkadaşlar artsın diye bir tarafımızı paralıyoruz.:P
Gel arasıra topiğe iki kelam edelim.
Bu arada komşuymuşuz.
Almanya'nın neresindensin?
(Ulen tam Türk sorusu oldu ha:P
Hemşerim memleket nere! gibi)
Bu bölümü yeni gördüm desem gecikmemi afettirirmi :)
harbi burda dedigin gibi iki kalem atip bol bol resim de ekleriz iyi olur dimi :)
Ben Braunschweig'de kaliyorum (Hannover'e yakin A2 üzerinde)
sen neresindesin ? :)
Bak yakinsan sansin yok, burda Harz dagi müthis :) dön babam dön :)
GorkeM
13 Haziran 2007, 03:50
Toplanın Almanyaya gidiyoruz :P
Burada ambulansında soğutucusu dahi bulunmayan üzeri toprak ve yama dolu dandrik go-kart pistinde dönmek için o paralar veriliyor...
Bizde antremanlar değil yarışlarda bile helikopter görev almıyor... Düşen olursa da bir arkadaşı motora binerek veya sürükleyerek padok'a sokuyor... Piste dökülen yağ vb maddeler ise çalı süpürgeleriyle temizleniyor... nasıl? güzel mi?
Burada o şartlar sağlansa (antrenör bile var, gözlerim yaşardı :P ) 160 değil 200€ da vermeye hazırım...
patriote
13 Haziran 2007, 04:30
Hocam komşuyuz dedim ama sonradan yazdığım şeyin farkına vardım.
Ben ülke olarak demek istemiştim.::utangac:
Ben Fransa'dayım hocam.
Bir kaç yıl önce bir yarış için Almanya'ya gelmiştim.
Hannover civarında da bir yarışa katıldım.
Birini gösterip,
bak bu da Türk demişlerdi.:)
Ama Yamaha R1 kullanıyordu.
Belki tanıyorsundur.
Yoksa senmisin?
::sas::
Almanya'ya arasıra gidiyorum hocam.
Bana yaklaşık 6 saat.
Genellikle Manheim (yanlış yazmış olabilirm) tarafına gidiyorum.
Arkadaşlarım ve akrabalarım o taraflarda...
Sen buralara gelirsen beklerim.....:cat:
edy
13 Haziran 2007, 12:32
@Aytunc,
tarihler tam kesin değil belli olunca yazarım. zaten avrupanın yolları bizim pistlerden iyi olduğu için bana her gün pist günü olacak :) birde merak ettiğim diğer bir konu motosiklet aksesuarları almak için hangi ülke ( italya, almanya fransa,avusturya, yunanistan) daha iyi. hangisinde çeşit bol ve ucuz. munich ve stuttgart taraflarında tavsiye edebileceğin motosiklet kıyafeti ve aksesuarları dükkanı neler.
@patriote,
yolum fransayada düşebilir. artık sende bizi fransada gezdirirsin. gelir bir çayını içeriz.
onr.sual
13 Haziran 2007, 12:48
Toplanın Almanyaya gidiyoruz :P
Burada ambulansında soğutucusu dahi bulunmayan üzeri toprak ve yama dolu dandrik go-kart pistinde dönmek için o paralar veriliyor...
Bizde antremanlar değil yarışlarda bile helikopter görev almıyor... Düşen olursa da bir arkadaşı motora binerek veya sürükleyerek padok'a sokuyor... Piste dökülen yağ vb maddeler ise çalı süpürgeleriyle temizleniyor... nasıl? güzel mi?
Burada o şartlar sağlansa (antrenör bile var, gözlerim yaşardı :P ) 160 değil 200€ da vermeye hazırım...
görkeme katılıyorum.körfez pistinde motorlardan biri cimenlere cıkarak piste toprak fırlattı.hemde start finish düzlüğünde.adamlar yarış son sürat devam ederken çalı süpürgesiyle pisti süpürüyor.belli ki iyi niyetliler ama ne diyeyim ki bilmiyorum.ah benim canım ülkem!!
Shrieker
13 Haziran 2007, 13:39
Normalde F1'de de süpürgeyle falan temizliyorlar pistteki parçaları.Ama dökülen yağ benzin vs. sıvılar için kum + kireç + emici bir madde kullanıyorlar.Kireç zannedersem burada da kullanılıyor.
Bu vesileyle ben de damlamış oldum uzun zamandır takip ettiğim başlığa, herkese merhaba.Motor yok, yakında geliyor.
onr.sual
13 Haziran 2007, 13:49
:)lafım çalı supurgesine değil.tabi ki bir şekilde temizlenecek ama yarış devam ederken hemde start finish düzlüğünde diğer motorların süratlerini düşünsene
Shrieker
13 Haziran 2007, 13:52
Tabi o konuda haklısın, F1'de güvenlik aracı giriyor haliyle...Kimsenin pisti temizleyecem diye ortadan ikiye biçilmek isteyeceğini sanmıyorum:).
patriote
13 Haziran 2007, 18:26
@patriote,
yolum fransayada düşebilir. artık sende bizi fransada gezdirirsin. gelir bir çayını içeriz.
Edy;
Allah seni davul etsin emi.:mrgreen:
Fransa'ya çay içmeye mi geleceksin?
Şarap içeriz baba, hem de kavından.:P
Şaka bir yana buyur gel.
Evim geniş.
Yengen de güzel yemek yapar söylemesi ayıp.
Ağustos'tan önce gel yalnız.
Ağustos sonu ben oraya geliyorum..
edy
13 Haziran 2007, 18:43
Edy;
Allah seni davul etsin emi.:mrgreen:
Fransa'ya çay içmeye mi geleceksin?
Şarap içeriz baba, hem de kavından.:P
Şaka bir yana buyur gel.
Evim geniş.
Yengen de güzel yemek yapar söylemesi ayıp.
Ağustos'tan önce gel yalnız.
Ağustos sonu ben oraya geliyorum..
burda birini ziyarete gideceğin zaman öyle denir.
başka bir deyişte , çay bahane sohbet şahane.
benim tarihlerim kesin değil ama fransa veya türkiyede seninle tanışmak isterim .
boy
14 Haziran 2007, 00:21
Erdem bu Cuma akşamı bir buluşsak ya. Ben büyük ihtimalle yarış motoruyla gelebilirim. Dayayacak bir yer buluruz herhalde :P Ama bu sefer Kahve Dünyası olmasın da sahilde çimlerde buluşalım, az önce Leyla ile yürüyüşten geldik. Caddebostan'a kadar yürüdük sahilden, millet çimlere yayılmış muhabbet içki çok güzeldi.
edy
14 Haziran 2007, 00:29
Erdem bu Cuma akşamı bir buluşsak ya. Ben büyük ihtimalle yarış motoruyla gelebilirim. Dayayacak bir yer buluruz herhalde :P Ama bu sefer Kahve Dünyası olmasın da sahilde çimlerde buluşalım, az önce Leyla ile yürüyüşten geldik. Caddebostan'a kadar yürüdük sahilden, millet çimlere yayılmış muhabbet içki çok güzeldi.
bana uyar mehmet, caddebostan sahil güzel bir yer buluşmak için, deniz kenarı daha güzel artık yaz geldi. kapalı yerlerde oturmamıza gerek yok. saat kaç gibi olsun?
Luxor
14 Haziran 2007, 00:38
Slm Edy :)
Almanya'ya ne zaman geleceksin ? ne kadar kalacaksin ? Pist var direk
Stuttgarta degil ama misal Hockenheimring yada Nurburgring var.
Bir gün pistte Antraman ( antröner icinde ) 160 Euro !!
Nurburgring (yesil cehennem derler ) bir turu 18 Euro. uzunlugu 22 km. civari.
Almanyada gercekten pist cok, ama herzaman cikamiyoruz bize de pahalli geliyor. Ben Oschersleben pistine yakinim ama herseferinde 160 Euro cok geliyor senede 3-4 sefer cikarsam cikiyorum.
Ama organisasyon süper, hersey var. Motorla ucarsan bile ordaki yetkililer motoru alip garaja cekiyorlar, doktorlar hastane arabasi ve hazir olan helikopter hersey var.
Bu bölümü yeni gördüm desem gecikmemi afettirirmi :)
harbi burda dedigin gibi iki kalem atip bol bol resim de ekleriz iyi olur dimi :)
aytunç abi,
çabuk ısındın başlığa, daha yeni mi gördün yoksa?
benim bu sene almanyaya gelmem yaş ama sen bu tarafa gelince mutlaka göreşelim, tamam mı? :cherry:
bu davet bizler için de geçerlimi yoksa sadece 600cc ve üzeri kullanıcılar mı geliyor?:P
Shrieker
14 Haziran 2007, 00:44
Ben de gelebilirim caddebostan sahil olursa, yayan olarak.:P
GorkeM
14 Haziran 2007, 01:04
Kesinlikle mükemmel bir fikir... Kahve dünyasında buluşmalara gelmeden önce her defasında o sahilde yürüyüş yapıyorum ben de... Orada buluşup çimlerin üzerinde oturup muhabbet etmek iyi bir fikir...
Maslağa gidersen haberim olsun abi , şu boya hakkında danışıcam... Hoş Cuma buluşursak konuşuruz enine boyuna...
Hakki
14 Haziran 2007, 01:22
Ben büyük ihtimalle yarış motoruyla gelebilirim. Dayayacak bir yer buluruz herhalde
hava kararınca ne yapacaksın ?
GorkeM
14 Haziran 2007, 01:28
Fener tutucaz :P
Caddebostanda zaten her taraf aydınlık , o yüzden sorun olmaz diye düşünüyorum...
Artık evin sokağına girdiğinde hisleriyle yol bulur :P
Aytunc
14 Haziran 2007, 04:12
aytunç abi,
çabuk ısındın başlığa, daha yeni mi gördün yoksa?
benim bu sene almanyaya gelmem yaş ama sen bu tarafa gelince mutlaka göreşelim, tamam mı? :cherry:
Gelince mutlaka görüsecegiz :) ilk adresim sen olacaksin :)
Ama kaytarmak yok, sende buraya geleceksin !!
edy
14 Haziran 2007, 08:27
yer: caddebostan migrosun arkası
saat: 19:30
katılım şartları: en az 1 beygir : )
katılım listesi
1. Edy
2.Boy
3.luxor
4.Shrieker
5.Gorkem
6.Nemrut
7.Dinmeyen ???
8.Neco??
9.
10.
katılacaklar varsa listeye isimlerini eklesin
Luxor
14 Haziran 2007, 09:26
yer: caddebostan migrosun arkası
saat: 19:30
katılım şartları: en az 1 beygir : )
katılım listesi
1. Edy
2.Boy
3.luxor
4.Shrieker
5.Gorkem
6.Nemrut
7.Dinmeyen ???
8.Neco??
9.
10.
iyi bari, yani motorsuz gelsem de olurmuş...:P:queen::P
boy
14 Haziran 2007, 09:31
@Luxor
bu davet bizler için de geçerlimi yoksa sadece 600cc ve üzeri kullanıcılar mı geliyor?
Savaş en hızlı makina sende, sen de SS'çisin olm! :P
@Shrieker
Ben de gelebilirim caddebostan sahil olursa, yayan olarak.
Sanki daha önce çok uzakta buluşuyorduk. Göztepe ve Feneryolu... Oraya da çok kolay gelebilirdin bence. Buluşmalara gelmek için SS sahibi olmak gerekmiyor, fanları da kabul ediyoruz :mrgreen:
@GorkeM
Maslağa gidersen haberim olsun abi , şu boya hakkında danışıcam... Hoş Cuma buluşursak konuşuruz enine boyuna...
Bugün iş çıkışı uğrayacağım, istersen damla...
@Nemrut
hava kararınca ne yapacaksın ?
Heryer aydınlık ama yine de tehlikeli olur. Ufaklıkla gelirim olmadı.
Luxor
14 Haziran 2007, 09:52
@Luxor
Savaş en hızlı makina sende, sen de SS'çisin olm! :P
motorun üstüne yeni yatma teknikleri geliştiriyorum bu aralar,
yakında ses hızını aşarım bu gidişle...
Marlboro Man
14 Haziran 2007, 10:58
Benide eklerseniz sevinirim arkadaşlar.
edy
14 Haziran 2007, 11:18
katılım listesi
1. Edy
2.Boy
3.luxor
4.Shrieker
5.Gorkem
6.Nemrut
7.Dinmeyen ???
8.Neco??
9.Marlboro Man
10.
Shamyl
14 Haziran 2007, 16:45
Cuma ben de gelirim......
GorkeM
14 Haziran 2007, 17:44
1. Edy
2.Boy
3.luxor
4.Shrieker
5.Gorkem
6.Nemrut
7.Dinmeyen ???
8.Neco??
9.Marlboro Man
10.Shamyl
11...?
Bu sefer biraz kalabalığız anlaşılan :cherry:
boy
14 Haziran 2007, 20:55
Leyla ve ablası Didem de gelecek büyük ihtimalle. Savaş sen de eşine söyle, o da gelsin, biz bizim sahilden yürüyerek geleceğiz. Savaş bu arada resimleri CD'ye çekip getirir misin?
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO