PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : MT Süper Sport Kullanıcıları - Tanışma ve Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 [26] 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93

Luxor
01 Haziran 2007, 09:35
tek s'le problem çıkacağını hiç sanmıyorum :) benim babamda da tek s var, ss'çileri hiç aratmıyor. her zaman bekleriz buluşmalara, bu sitede en çok buluşup gezen grubuz. her hafta sonu bir yerlere gidiyoruz. senide aramızda görmekten mutluluk duyarız. bu hafta sonu kim bilir nerelerde olacağız . bu haftaki programı öğrenmek istiyorsan cep telefonuna ss yazıp 3434 gönder haftalık ss'çi gezi programı cebine gelsin:) şaka bir yana
bu gün veya yarın şile veya riva'ya gidebiliriz. bir sonraki haftasonuda körfez pistindeyiz. katılmak istersen özelden mesaj atabilirsin:)

luxor senide tanıdığıma çok memnun oldum. iyi ki mehmet'di görmeye geldin.

gerçekten arkadaşlar çok güzel bir buluşma oldu
ben çok keyif aldım valla
elimden geldiğince buluşmalarınıza gelmeye çalışırım,
riva gezisine beni ekleyin diicem ama bilmiyorum benim motorun hızına yetişebilirmisiniz,sonra yolda yalnız kalmiim,
malum göz açıp kapayana kadar 22 0 km ye çıkıyor alet :P:queen::cherry:

boy
01 Haziran 2007, 09:53
@Luxor

riva gezisine beni ekleyin diicem ama bilmiyorum benim motorun hızına yetişebilirmisiniz,sonra yolda yalnız kalmiim
Abi sen altındaki motoru değiştirmediğin sürece hep yalnız kalacaksın.
Zaten motorun feci hızlı, bir de yattın mı üzerine hiç yetişemiyoruz :P

Ben de motoru yarış modundan normal moda dönüştürdüğümde gezilere katılacağım. Temmuz ve Ağustos aylarında yarış yok.

Luxor
01 Haziran 2007, 10:00
@Luxor

Abi sen altındaki motoru değiştirmediğin sürece hep yalnız kalacaksın.
Zaten motorun feci hızlı, bir de yattın mı üzerine hiç yetişemiyoruz :P

Ben de motoru yarış modundan normal moda dönüştürdüğümde gezilere katılacağım. Temmuz ve Ağustos aylarında yarış yok.

yalnız kalmamak için sizlerin hatırına gazı kısmaya karar verdim artık, yetişemiyorsunuz sonra :cherry:
olsun boy, o zamana kadar ben artçı alırım seni
ama bilmiyorum ben hızlanırken sen tutunabilecek misin?
ivmelenmesi süper biliyorsun :P:P:P

dinmeyen
01 Haziran 2007, 12:52
dün iyiydi ya
özellikle mehmet in capitol kartı hikayesi kopardı beni. :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
hala aklıma geldikçe gülüyorum

the_cayman
01 Haziran 2007, 16:56
Yaw bende gelmek istiyorum .. Cumartesi ya da pazar günü görüşme yapabilirseniz gelirim :cat:

GorkeM
01 Haziran 2007, 19:15
boy

Eğer kolun iyiyse Cbr125 ile gel dolaşalım biraz.... Öte yandan pek zorlama yarışa kadar bence...

Yarın Red Bull Air race'i izlemeye gidiyor muyuz?
Ondan sonra eğer kabul ederseniz Riva yolunda size eşlik etmek isterim...

edy
02 Haziran 2007, 07:30
Yaw bende gelmek istiyorum .. Cumartesi ya da pazar günü görüşme yapabilirseniz gelirim :cat:

cayman malesef haftasonu çok az kahve toplantısı yapıyoruz. hafta sonu gezi zamanı. her gezi sonu bir çay içiyoruz ama ne zaman olacağı belli olmuyor. bugün riva taraflarında olacağız. ilk hafta sonu kahve buluşmamızda ben sana mesaj atarım.

boy

Yarın Red Bull Air race'i izlemeye gidiyor muyuz?
Ondan sonra eğer kabul ederseniz Riva yolunda size eşlik etmek isterim...

biz Red Bull Air Race'se gidecektik ama sonradan kalabalığa girmek istemedik. tercihimizi motora binmekten yaptık. bugün 8-9 gibi riva yollarında olacağız. bütün gün oralarda olacağız. kavacık- riva arası bizi bulabilirsin yada rivada sahilde dinlenirken.

bilginozi
02 Haziran 2007, 10:54
Selam

Arkadaslar bazen trafikte (baştan söyliyeyim net bilmiyorum) ani gaz acan race motorlu bazı arkadaslar görüyorum bu ani gaz açma esnasında motosiklet her ne kadar hareket halinde bile olsa arka tekerin kayna eğilimi gösterdiğini görüyorum tabi sürücü bunu hemen farkediyor ve gazı hemen kesiyor. benim gördüklerimde arka lastik hep sol tarafa doğru kayma eğilimi gösteriyor bunun nedeni sanırım zincirin sol tarafta olmasıdır diye tahmin ediyorum. Neyse bununla ilgili soracağım şudur bu ani gaz acan sürücü gazı kesmese motosiklet kesin devrilirmi (ki öyle olacakmış gibi gözüküyor). eğer devrilecekse sürücünün ilk gazı açtını andan itibaren bunu farkedip tepki gösterip gazı kapama süresi nedir. Birde bu arka tekerin kayma sebebi tam olarak nedir.

GorkeM
02 Haziran 2007, 13:28
edy
Tamam... Dikkatli olun Riva yolunda... Belki uğrarım...

bilginozi
Genelde bunu zevk için yaparlar... Giderken ağırlığını öne verip gaz açarsın... Arkayı sallarsın... Motorun dengesi tamamen sürücüye kalmış... Isterse cadde boyunca burnout yapa yapa gidebilir.
Arka tekerin kayma sebebi ani gaz açışlarda ağırlık merkezinin önde olması sonucunda arka tekerin yeterince tutunamayarak pati çekmesidir... Eğer yere tamamen tutunsaydı tekere gelirdi.
Bunu diğer arkadaşlar daha iyi açıklayabilirler sanırım...

viper22
02 Haziran 2007, 13:46
ss ci arkadaslari kıdemli bir uyemzi toplayip organizasyon yapablir mi,ama sadace ss makinalar olacak,cok fiyakali olurdu...

GorkeM
02 Haziran 2007, 14:19
Biz zaten her hafta organizasyonlar yapıyoruz... Haftaiçi en az bir gün şehir içinde buluşuyoruz , hafta sonları ise geziler düzenliyoruz... Hatta bu haftasonu Edy ve dinmeyen Riva yolundalar , birazdan ben de çıkacağım o yola...

edy
02 Haziran 2007, 22:55
bugün kü toplantımızdan bir kaç resim. öncelikle riva'ya oradan şileye gittik. toplam 400 km yol yaptık.

http://img116.imageshack.us/img116/4070/cimg0530xm8.jpg

http://img517.imageshack.us/img517/4385/cimg0520cd7.jpg

http://img161.imageshack.us/img161/3720/cimg0535sc3.jpg

http://img478.imageshack.us/img478/8793/cimg0517ek0.jpg

http://img171.imageshack.us/img171/3969/cimg0538df7.jpg

http://img123.imageshack.us/img123/4996/cimg0518di9.jpg

http://img183.imageshack.us/img183/431/cimg0536am4.jpg

GorkeM
02 Haziran 2007, 23:00
Ben sonradan katıldım... Ama oldukça güzel bir gündü...
Dönüşte nereye kayboldunuz ben onu çözemedim... Biz Triumph'lu abiyle geri döndük...

edy
02 Haziran 2007, 23:10
Ben sonradan katıldım... Ama oldukça güzel bir gündü...
Dönüşte nereye kayboldunuz ben onu çözemedim... Biz Triumph'lu abiyle geri döndük...

şile yolunun sonunda kaza nedeniyle trafik vardı. o arada herkes kayboldu. ben şile yolunu pek sevmiyorum. riva çok daha keyifliydi. rivanın yolu hem virajlı hemde asfalt güzel. ama tabiki en iyisi herzaman için pisttir.
artık yeterli kişiyi toplamaya başladık. yakında pist kiralamaya başlarız. pistte motora binmenin faydaları ve zevkleri anlatmama gerek yok herhalde. trafik yok, insan yok, hayvan yok, ..............

GorkeM
02 Haziran 2007, 23:13
Evet kaza vardı araba otobüse çarpmıştı... Ama oraya kadar da arkamızda yoktunuz...

Gerçekten doğru söylüyorsun... Bugünkü arkadaşlar da katılırsa yakında pist kiralayabiliriz...

tamerr
03 Haziran 2007, 00:04
arkadaslarr selamm,,tasnma hazirliklari sebebiylee araniza katilamadim,,ancak takip ediorm,,yarin mertere gelicekmisiniz acaba beyler ?bende orda olmak istiorm..eger gelirseniz oncesinde yada sonrasinda sizleri cafe de agrlamak isterimm..

the_cayman
03 Haziran 2007, 00:24
İyi km çevirmişsiniz :) :)

dinmeyen
03 Haziran 2007, 00:33
erdem eline emeğine sağlık resimleri atmışsın.
pist hariç viraj çalışmak için riva yı tek geçerim. şile yalanmış, en azından deniz mevsimini açtım

Luxor
03 Haziran 2007, 23:41
harika gezmişsiniz valla, ben dün gece motorla çıktım, bugünde merterdeydim
ileride imkan olursa bende gelmek isterim gezilere
(yetişebilirmiyim size bilmem ama :P )

ultraukala
04 Haziran 2007, 03:32
görkem yetişiyorsa sen de yetişirsin merak etme :D

tamerr
04 Haziran 2007, 18:10
arkadaslar beni taniyanlar motorumu satmak istedgimi bilenler vardi aranizdaa ve bgunku kismetim dicem.bugun kiziltprak tarafina gectigimde satmak istedigimi soledim belkide bilirsiniz Tuna motor cunayt abi ve motoek mehmet abinin yaninaa.birtaz taikildiktan sonra tam donuse hazirlanirken motorumun yaninda birilerini farkettim. uzatmim motorumui 17000 ye net alime gecen miktar olarak sattim ve 2007 HAYABUSA siparisini verdim...:queen:

Tanju
04 Haziran 2007, 18:46
@tamerr

hayırlı olsunn :rendeer: HAYABUSA süper yaaa darısı başımıza :cherry:

tamerr
04 Haziran 2007, 21:00
@tanju..
tesekkür ettim. hayallerimin motoru sansıma motoruda satınca beklemenin bi anlamı yok die düsündüm aslında:D darısı basınaa..

stranger
04 Haziran 2007, 21:35
Selam

Arkadaslar bazen trafikte (baştan söyliyeyim net bilmiyorum) ani gaz acan race motorlu bazı arkadaslar görüyorum bu ani gaz açma esnasında motosiklet her ne kadar hareket halinde bile olsa arka tekerin kayna eğilimi gösterdiğini görüyorum tabi sürücü bunu hemen farkediyor ve gazı hemen kesiyor. benim gördüklerimde arka lastik hep sol tarafa doğru kayma eğilimi gösteriyor bunun nedeni sanırım zincirin sol tarafta olmasıdır diye tahmin ediyorum. Neyse bununla ilgili soracağım şudur bu ani gaz acan sürücü gazı kesmese motosiklet kesin devrilirmi (ki öyle olacakmış gibi gözüküyor). eğer devrilecekse sürücünün ilk gazı açtını andan itibaren bunu farkedip tepki gösterip gazı kapama süresi nedir. Birde bu arka tekerin kayma sebebi tam olarak nedir.
Aslında kaydığı zaman fazla zorlamayıp bırakıyoruz.Yada en azından ben böyle yapıyorum. :) Gaz açma sebebi 2 yönlü hararet.Hem motor hararet yapıyor.Hemde sürücü.:P
Bu arada acaip kıskanıyorum gezilerinizi iş icabı ist dışındayım katılamıyorum.:(

GorkeM
04 Haziran 2007, 23:11
tamerr

Hayırlı olsun sana da o yakışır :cat: Başkası olsa çok da gerek yok derdim sonuçta 1000RR'ın gücü yeter de artar... Fakat senin altında 1000RR 125R gibi durduğu için sana çok yakışacağını düşünüyorum....
Güle güle kullanman dileğiyle... Ben de merak ettim iimdi motoru...aramıza bi Hayabusa eklendi :)
Mayday mayday Honda'cı kaybetttik :P

tamerr
04 Haziran 2007, 23:57
tamerr

Hayırlı olsun sana da o yakışır :cat: Başkası olsa çok da gerek yok derdim sonuçta 1000RR'ın gücü yeter de artar... Fakat senin altında 1000RR 125R gibi durduğu için sana çok yakışacağını düşünüyorum....
Güle güle kullanman dileğiyle... Ben de merak ettim iimdi motoru...aramıza bi Hayabusa eklendi :)
Mayday mayday Honda'cı kaybetttik :P
eywallah kardesim saol.RR ın kck olmasından cok benn hayabusanın fizğine hastayım..zaten hayranlıgım var motora bugunde sansa satılınca motor ii oldu yaniii..madem öle zaten düşünüodum alım dedim reenginide siyah istedim kısmetse yarın öğlen tuna motora indircekler..bakalım yarın öğleden sonra gitcem bende nolcak görelimm..:D benm icin ii oldu nedeni ise bileklerim vok ağıodu bunda daha az olcagı sölendi bakalım kullanıp görcezzz..

dinmeyen
05 Haziran 2007, 00:57
hayırlı olsun tamer
racing alıcıları herkese danışıp kafasındakini alır (benim gibi)
Allah kazasız kullanmak nasip etsin.

patriote
05 Haziran 2007, 01:10
Tamer;
hayırlı olsun kardeşim.
Fakat ilk mesajlarında daha acemiyim diyordun.:silent:

Gerçekten iyi yaptığına eminmisin? :cyclopsan

Bana pek iyi bir fikir gibi gelmedi.
Sanki gereksizdi gibi ama....

the_cayman
05 Haziran 2007, 01:30
Arada performans olarak çok bir fark yok .. Sadece görüntü :)

paylasimciturk
05 Haziran 2007, 02:53
Tamer;
hayırlı olsun kardeşim.

katılıyorum.hayırlı olsun ama 1000 rr bile fazla gelmiyomuydu ya.abi çok dikkat etmen lazım ya.fiyatı ne bu arada.

muratkesim
05 Haziran 2007, 11:45
Herkese selamlar. Kısacası; 3 yıldır motor üzerindeyim. 39 Yaşındayım. Bende burdayım artık . Motorum da bu:

http://img124.imageshack.us/img124/5875/img0211800x533cw2.jpg (http://imageshack.us)

onr.sual
05 Haziran 2007, 12:31
tamer abi hayırlı olsun gule gule kullan bizim için hayal den bile daha uzak ama eminim muhteşem bir motordur allah kazalardan uzak tutsun güle güle bin.

tamerr
05 Haziran 2007, 17:16
Tamer;
hayırlı olsun kardeşim.

öncelikle tesekkrlerçmotordan memnun olmadıgımdan yada kücük geldiğinden deilde son zamanlarda yasadıklarım cok iyi seyler değil.acıkcası sölemek gerekirse motordan sogudum.:salut:.gereklimiydi konusua gelirseenn değildi ama bnm icin iyi oldu demeliyim..gücü konusunda idare edemiceğimi düşünmüorm cnkü boyum yeternce uzun ki bunu profesyonellerde söledi..cok kişiden fikir aldım..

Arada performans olarak çok bir fark yok .. Sadece görüntü :)
ben o görüntünün hayranıyım zatenn:cat:

katılıyorum.hayırlı olsun ama 1000 rr bile fazla gelmiyomuydu ya.abi çok dikkat etmen lazım ya.fiyatı ne bu arada.
yukarıda söledim ama sebebim gücünün yetmemesi deil.. 28000YTL fiatı var..

tamer abi hayırlı olsun gule gule kullan bizim için hayal den bile daha uzak ama eminim muhteşem bir motordur allah kazalardan uzak tutsun güle güle bin.
amin abim saoasun:cat:

dinmeyen
05 Haziran 2007, 17:31
Herkese selamlar. Kısacası; 3 yıldır motor üzerindeyim. 39 Yaşındayım. Bende burdayım artık . Motorum da bu:

http://img124.imageshack.us/img124/5875/img0211800x533cw2.jpg (http://imageshack.us)

hoşgeldin murat motorun cillop gibi maşallah. Allah kazasız kullanmak nasip etsin.

patriote
05 Haziran 2007, 17:43
Murat hoşgeldin.

Motorun yeni anlaşılan hayırlı olsun.

Ben de 2003 modeli var.

Bu sene 2007 modelini almaya çalışıyorum.
Bir test sürüşü yaptım.

Ama senin görüşlerini de öğrenmek isterim...

Yazarsan seviniriz....

Tamer;

Eski motorun yanında cücük gibi kalıyordu hakikaten.:)
Benim söylemek istediğim kullanamazsın değil, daha ağır bir motor, hakimiyette zorlanabilirsin şeklindeydi.

Neyse zamanla alışırsın.
Tekrar hayırlı olsun.....

edy
05 Haziran 2007, 23:46

hoşgeldin aramıza umarım katılıncı olursun. buluşmalara bekleriz. biz yerimizde durmuyoruz genelde.

@tamer

basamakları biraz fazla hızlı çıktın gibi geliyor bana. daha 1000 rr'a alışmamıştın. aldın artık bizede hayırlı olsun demek düşer. Hayırlı olsun ve dikkatli kullan

tamerr
06 Haziran 2007, 00:13
Murat hoşgeldin.

Motorun yeni anlaşılan hayırlı olsun.

Ben de 2003 modeli var.

Bu sene 2007 modelini almaya çalışıyorum.
Bir test sürüşü yaptım.

Ama senin görüşlerini de öğrenmek isterim...

Yazarsan seviniriz....

Tamer;

Eski motorun yanında cücük gibi kalıyordu hakikaten.:)
Benim söylemek istediğim kullanamazsın değil, daha ağır bir motor, hakimiyette zorlanabilirsin şeklindeydi.

Neyse zamanla alışırsın.
Tekrar hayırlı olsun.....
alısmakta zorlıuk cekermiyim bilemiorm tabii..farkındayım motorun neler yapabilceğinin..almadan önce bi süredir arastrma icindeydim zaten..kullananlarla konustum fikirlerini aldım..RR farklı tabii ama ben RR dan sogudugum icin değiştirmeyi tercih ettim acıkcası..tekrar RR alabilirdim ama gerek duymadım farklı olmasını istedim ve önmdede böle bi frsat varken degerlendirmek istedim.. ..

hoşgeldin aramıza umarım katılıncı olursun. buluşmalara bekleriz. biz yerimizde durmuyoruz genelde.

@tamer

basamakları biraz fazla hızlı çıktın gibi geliyor bana. daha 1000 rr'a alışmamıştın. aldın artık bizede hayırlı olsun demek düşer. Hayırlı olsun ve dikkatli kullan
dikkat ediceğimden kuskun olmasın ama birlkte yol yapmamıs olmamıza ragmen konusmalarımdan cok seri kullanmadıgımı sizin kadar seri olamadıgımı sölemiştim..basmaaklar derken motordan sogumamdan dolayı sattım motorla problem yasamadım kulanırkende sadece temkinliydim o kadar...hayabusa cok farklı her bakımdan bunun farkındayım ve ona göre kullanıcam..
düşünceleriniz icin tesekkrler..

GorkeM
06 Haziran 2007, 00:15
tamerr
Ben senin motora iyice alışana kadar aklı başında ve oldukça dikkatli kullanacağına inanıyorum... Bu yüzden sorun yaşamayacaksın derim ben...

tamerr
06 Haziran 2007, 00:56
tamerr
Ben senin motora iyice alışana kadar aklı başında ve oldukça dikkatli kullanacağına inanıyorum... Bu yüzden sorun yaşamayacaksın derim ben...
@görkem
saol kardesim emn olabilrsinn..RR ı alan adama laf arasnda noterde beklerken ben max 160 yapıorm üstünü sewmiorm dedm.adam teslim allmaya geldiğinde motoru anlatrken bişiylerinii aynen söle bi cümle kullandıı..sinirlerim tepetaklak oldu...
"hersey ortada ayrıca bu arkadasın kullanm0asından bi b_k olmaz.." nevrim dndü adamın üzerine dgru yürüdüm sonra vazgectim..takılma dedim kendi kendimee.sonra adama cvp verdim benm kullanma seklim bu kardesim al sen ne b.k yersen yee siktr git ddedim adaamaa..insnlar neden böle karsısındakini asagalamaya calısırlar anlamıorm..
makinenin kasada ki resmlerin i yüklerim simdii... bakalım begencekmisinizz?:cat:

makinemin resmleri bakalım bgencekmisiniz?

http://img525.imageshack.us/img525/5241/spma0001xj8.jpg
http://img503.imageshack.us/img503/3646/spma0002fx4.jpg
http://img92.imageshack.us/img92/9207/spma0003lc5.jpg
http://img339.imageshack.us/img339/1606/spma0006nv1.jpg

:cat::cat::cat:

GorkeM
06 Haziran 2007, 01:13
Oyy çok şık valla... Hem de siyah... Ama resim kesmez bizi plakayı çıkar da aramıza katıl tez zamanda :cat: Yarışlara da bekleriz...

the_cayman
06 Haziran 2007, 01:44
Hady hayırlı olsun bakalım .. Canavar gibi duruyo heee :cherry:

tamerr
06 Haziran 2007, 10:37
yakından da öle..biras alstıktan sonra aranıza katılıcam merak etmeyın

mehmetkilic31
06 Haziran 2007, 10:43
www.ftyonline.com arkadaşlar bu site bizim ziyaret edermisiniz??

Marlboro Man
06 Haziran 2007, 11:02
Valla bende pek anlayamıyorum bu işleri.Şimdi tuttunuz bir Ferrari aldınız;her dakika 300 le gitmek zorundamısınız.100 ile gezerseniz ayıp mı olur?Motorun hakkını vermekten bahsedenlere şunu sorun... Nedir hakkı?Motor yarışları pistlerde yapılıyor.Ben motorumu gezmek için aldım.Sesi için aldım.Gücü için aldım.Gidipte duvara vurmak için almadım.Kendimi gebertmek için hiç almadım.Onun için canım isterse 60 la giderim.Canım isterse 250 ile giderim.Bu kadar bilen arkadaşların motosiklet eğitmeni olmaları gerek.Şurada mutabık kalalım.Kimse parçalanmak için makina almaz.Mesela sen severek almışsın güle güle kullan.İstersende 350 yap.39 yaşındayım diyorsun.Yani bunu anlatmak lazım arkadaşlara.Bizim yaşımızda güç elinin altında olsun biz kullanmasını biliriz.20 yaşındaki deli kanımız yok artık vücutta ama çürümedikte.:cherry:
Uzun lafın kısası yeni motorun hayırlı olsun.Bol bol gez inşallah.Allah kaza bela vermesin.Daha ne denirki...

edy
06 Haziran 2007, 11:05
www.ftyonline.com arkadaşlar bu site bizim ziyaret edermisiniz??

bende supersportla alakalı bir site sandım . sitenin kime hitap ettiğini anlamadım, sitenin reklamını amacına ulaşacak bir yerde yaparsan daha iyi olur. burda biz en fazla 1 kere gireriz bir daha girmeyiz.

tderida
06 Haziran 2007, 11:24
Hayırlı olsun tamerr kardeşim!! sonunda boyuna göre bi makina buldun. Burada seni tanıyan arkadaşlar ne kadar efendi bi adam olduğunu biliyor.Ben onların yardımıyla ve tecrübeleriyle seni destekleyeceklerine inanıyorum. Unutma ki güç bilekte değil yürektedir. sen de yürekli bir arkadaşımızsın. Allah kazasız belasız sürşler versin hepinize!

@EDY, dinmeyen, Görkem
selamlar
-----
Bu arada ben de 2004 600RR aldım bu yaz onunla idare edicem. Güneye çalışmaya gidecegim için toplantılara katılamayacagım için cok üzgünüm...

edy
06 Haziran 2007, 11:41
@EDY, dinmeyen, Görkem
selamlar
-----
Bu arada ben de 2004 600RR aldım bu yaz onunla idare edicem. Güneye çalışmaya gidecegim için toplantılara katılamayacagım için cok üzgünüm...

çok sevindim, sanada hayırlı olsun. herkes yeniliyor motorları :) kazasız belasız sürüşler, istanbulda olduğun zaman görüşelim.

erginturhan
06 Haziran 2007, 13:07
herkese merhaba,
öncelikle kısaca kendimi tanıtayım; ben ergin turhan (pek belli olmuyordur belki diye)) yaş 36 uzun seneler boyunca süren hayalime nisan ayının 3'ünde ulaştım, çok yeniyim daha 1000 km bile olmadı bunda ehliyetimin olmamasının da etkisi var ama hak kazandım bugün yarın ehliyetime a2 de işlenecek...
bundan sonra burayı da takip edip sizlerin deneyimlerinden de yararlanmaya çalışacağım... dilerim hepimiz motorlarımızı kazasız belasız nice km ler süreriz...
şimdilik bu kadar... bu arada yeni alan arkadaşa da hayırlı uğurlu olsun çok güzel görünüyor hayabusa maşallah...

derya_motor
06 Haziran 2007, 13:24
ArkadaŞlar Honda Cbr 600 Rr In YaklaŞik Motor ÖmrÜ KaÇ Km Dİr Yardinci Olabİlİrmİsİnİz

tamerr
06 Haziran 2007, 15:21
Valla bende pek anlayamıyorum bu işleri.Şimdi tuttunuz bir Ferrari aldınız;her dakika 300 le gitmek zorundamısınız.100 ile gezerseniz ayıp mı olur?Motorun hakkını vermekten bahsedenlere şunu sorun... Nedir hakkı?Motor yarışları pistlerde yapılıyor.Ben motorumu gezmek için aldım.Sesi için aldım.Gücü için aldım.Gidipte duvara vurmak için almadım.Kendimi gebertmek için hiç almadım.Onun için canım isterse 60 la giderim.Canım isterse 250 ile giderim.Bu kadar bilen arkadaşların motosiklet eğitmeni olmaları gerek.Şurada mutabık kalalım.Kimse parçalanmak için makina almaz.Mesela sen severek almışsın güle güle kullan.İstersende 350 yap.39 yaşındayım diyorsun.Yani bunu anlatmak lazım arkadaşlara.Bizim yaşımızda güç elinin altında olsun biz kullanmasını biliriz.20 yaşındaki deli kanımız yok artık vücutta ama çürümedikte.:cherry:
Uzun lafın kısası yeni motorun hayırlı olsun.Bol bol gez inşallah.Allah kaza bela vermesin.Daha ne denirki...
:cat:aslında tam düsüncelerime tercüman oldun biliomusun__?saol düsüncelerimiz birebir aynı..
@Tderida
tuna sewindim senin adına..umarım hayrlı olur motor sna ugurlu gelir..motordan önce ugurlu gelcek baska seylerde var ama neysee:queen: isinde hayatında yolunda olsun da elbet görüşrüüz zaten ayda 1 kez gelme sözn var unutmaa gedkce haber ver özletme kendinii:P