Orijinalini görmek için tıklayınız : MT Süper Sport Kullanıcıları - Tanışma ve Bilgi Paylaşım Başlığı
@ edy,
piyasada (bana göre) adam olmayınca, fiyatlar yüksek olunca insan kendi işini kendi yapmaya başlıyor.
aklıma gelmişken bir soru sorayım ben de;
ss'lerde hız hangi tekerden ölçülüyor. ön tekerden mi arka tekerden mi?
bizde bugün kendi işimizi kendimiz yaptık. bizim barışın motorunun ön amortisörününün keçesini değiştirdik. z750'ye ilk defa elimi sürdüm. onun motorunun ön tarafında hızı ölçmek içik birşeye rastlamadım ama bazı motorlarda farklı olabilir. bu konuyu araştırırım sana daha detaylı bir bilgi yazarım.
http://img475.imageshack.us/img475/5070/cimg0258sssbe1.th.jpg (http://img475.imageshack.us/my.php?image=cimg0258sssbe1.jpg)
http://img475.imageshack.us/img475/7848/cimg0260aaapr9.th.jpg (http://img475.imageshack.us/my.php?image=cimg0260aaapr9.jpg)
Hakki
08 Nisan 2007, 01:22
ilnapoli, dedigin gibi olabilir. belki ben yanlış anlamışımdır yazılanları.
benim scooter'da ibre teli ön tekere baglı. Scooter'ım analog göstergeye sahiptir.
hızın ön tekerden mi yoksa arka tekerden mi ölçülecegini bulmak istiyorsan motoru fotodaki sehpaya alıp çalıştırmak lazım. eger arka teker döndügü halde gösterge "0"ı gösteriyorsa önden ölçüyor demektir. ama tek teker gidenler ben şu hızda tekeri yere indirdim diyenler dikkate alınırsa hız arka tekerden ölçülüyor demektir.
paylasimciturk
08 Nisan 2007, 02:42
Arkadaşlar yaptıgımız km nin önemsiz oldugunu düşünüyorum.şehirler arası gidersen acemi olsanda gidersin dümdüz.km olur buda.yani saçma.biz bir günde 1000 km yaptık.arkadaşlar soruma geleyim honda titan kullanıyorum.bisiklet gibi geliyo 250 likler 125 likler artık.altımda fırıldak gibi çeviriyom.hızları da tatmin edici olmuyo.600 lük bi motor alsam nasıl olur r6 nasıl bi makina 2003 2004 2005 yeni kasalar nasıl bi makina r6.ön kaldırma stoop it felan her şey yapmak için uygunmu.
patriote
09 Nisan 2007, 03:57
Kawasaki'nin Z serisi oldukça güzel.
Her gördüğümde beğenerek izlediğim bir motosiklet.
Fakat Edy'nin resmi görünceye kadar depoya hiç dikkat etmemişim.
Depodaki kawasaki yazısının olduğu bölüm içeri göçük duruyor.
İki saat burayı yamultacak nasıl bir kaza olabilir ki diye düşündüm durdum.
Sonradan karşılaştırmak aklıma geldi.
Orjinalmiş. :)
Buraya kadar bahsi geçen konularla ilgili bir kaç ekleme yapayım.
Yalnız bazı seminerlerden hatırladığım ve tam emin olmadığım detaylar.
Bu nedenle gözü kapalı inanmayıp araştırınız... :)
Öncelikle tork konusunda gerekli açıklama yapılmış.
Eklemek istediğim şey şu.
Aklımda bir yerlerden kalmış.
Torkun motor hacmi ile de doğrudan ilgisi varmış.
Yani belli cc bir motorda ancak belli bir sınıra kadar tork alınabilirmiş.
Bunun üstü teorik olarak mümkün fakat pratikte mümkün değilmiş...
Burada kendinize soracağınız soru şu.
Neden daha az devir çevirip daha yüksek tork üreten bir motor varken, daha çok devirde aynı torku veren bir motosiklet alayım?
Motosikletlerin hız göstergesinin hangi tekerleğe bağlı olduğunu hiç düşünmemiştim.
Bence tekerleğe bağlı değil.
Yine de bakıcam bulamazsam soruşturucam.
Öncelikle şu var motosikletin kilometre saatinde gördüğünüz rakamlar gerçek rakamlar değil onu belirteyim.
Kontürde gördüğünüz rakamlar her zaman gerçek hızınızın biraz üstünde.
Bununla ilgili elimde bir döküman olacaktı. Bulur bulmaz sizlerle paylaşırım.
PaylaşımcıTürk kardeşim....
Bir kaç topikte birden aynı soruyu sormuşsun.
Ne desek seni inandıramayacağız anlaşılan.
R6 nın iyi bir makina olmadığını sana kim söyledi?
Fakat problem şu...
Sen bu motosikleti neden istiyorsun?
Yani ne yapacaksın?
Hız mı istiyorsun?
Stunt mu yapacaksın?
Şehir içinde gezmek mi istiyorsun?
Dağa bayıra mı çıkacaksın?
Uzun yol mu yapacaksın?
Bunları bir açıklarsan sana belki bir yardımımız dokunabilir.
Ama bir topicte zayıf mı? diye soruyorsun.
Burada ön tekerlek-stopi diyorsun.
Ne yapacağını bi söylesen anlayacam derdini...
Biz kimseyi aşağılamak, alay etmek, kızdırmak amacında değiliz.
Burada bulunuş amacımız bildiğimiz konularda yardımcı olmak,
bilmediklerimizi sorup öğrenmek.
Senin gibi hevesli arkadaşları da kazanmak....
Derdini açık anlat.
Olabiliyorsak derman olalım.
Olamıyorsak bir bilene soralım....
Ama burada çözeriz.....
tigermbz
09 Nisan 2007, 10:40
sanırım sport motorlarda hız ölçerler ön tekere bağlı değil (gerçi motordan motora değişebilir).
geçen bizim tekteker55 artçısı olduğum bir durumda tektekere kaldırdı motoru, bu şekilde epeyce bir gittik, bu arada ibreye baktım hızı artırdıkça ibre de artıyordu. burdan ön tekerde olmadığı sonucuna vardık.
ya arka tekerden ya ön dişliden ölçülüyor bu durumda. bi ara bakıp söyleriz
rayjay
suzuki tl1000s konusunda bol miktarda kullanıcı yorumu alabilirmisin arkadaşından, merakla bekliyorum. özellikle ivmelenmesi tehlikeli mi.
kozalak
09 Nisan 2007, 19:02
genelde km.ler şanzımandaki dişli sayesınde çalısır.bisiklet ve bisiklete yakın motorlar ön tekerden bağlamışlar .ama bizim makinelerde ön tekerden olmadığı için şanzımandan ölçüm yapılıyor.şanzımandakı dişliden ölçülüyo olabilir.ama dişliden ölçülmüyosa ne şekılde dişli takılırsa takılsın sanzımanın süratı ölçülür ve o değerlerı okursunuz.dişli büyütmek veya küçültmek sadece motorun deviri ile oynamış olursunuz.mesala motor 6 vites 7000 devirde 120km.yapıyo,,dişli değiştikten sonra aynı vıtes aynı devırde 140km.yapıcaktır.ama dişlinin ebatlarına bağlı bır durumdur bu sadece ornek vermek ıstedım..
paylasimciturk
09 Nisan 2007, 21:22
patriote dağa bayıra felan çıkmak istemiyorum geri kalan hız da olur.akrobasi felan birde çarşıda gezmek için.
Hakki
09 Nisan 2007, 23:08
zincir yagı olarak ne kullanıyorsunuz?
ben motorex kullanıyorum (teflon katkılı). zamk gibi bir şey sanki. elime bulaşır bulaşmaz elim yapış yapış oluyor. yagı sıktıktan 2-3 saat sonra kullanmaya başlayınca motoru janta felan da sıçramıyor.
havalar da ısınmaya başladı. bir ara buluşalım...
zincir yagı olarak ne kullanıyorsunuz?
ben motorex kullanıyorum (teflon katkılı). zamk gibi bir şey sanki. elime bulaşır bulaşmaz elim yapış yapış oluyor. yagı sıktıktan 2-3 saat sonra kullanmaya başlayınca motoru janta felan da sıçramıyor.
havalar da ısınmaya başladı. bir ara buluşalım...
ben mobil'in yağını kullanıyorum. çok memnunum çok kalın bir yağ değil pislikte toplamıyor ama diğer kalın yağlara göre daha çabuk yağlamak gerek.
havalar ısındı buluşalım, yeni arkadaşlarda gelsin tanışalım
GorkeM
09 Nisan 2007, 23:38
edy
Ben de katılıyorum , buluşma ayarlasak fena olmaz :)
rayjay
10 Nisan 2007, 01:11
rayjay
ben tigermbz, arkadaşımın bilgisayarından yazıyorum
arkadaşının motoru kaç km de ve ne tür sorunlar çıkarıyor, nekadar ömür biçilebilir bu motora.
bir de merakettiğim gaza tepkisi nasıl, toparlanıp devirlenmesi çok mu çabuk yoksa güven verecek bir şekilde mi ivmeleniyor.
henuz konusamadim ancak motor cirlop gibi, arkadasimdan onceki sahibi de tanidikti, kisaca seceresi belli gayet temizdir simdiye kadar herhangi bir sorun cikarmadi, bildigim kadari ile oturakli hizlanmasi var, zx10 gibi zirzop degil :cat:
patriote
10 Nisan 2007, 16:40
patriote dağa bayıra felan çıkmak istemiyorum geri kalan hız da olur.akrobasi felan birde çarşıda gezmek için.
Hız yapmak ve yakışıklı bir motora sahip olmak istiyorsan R6 harika bir seçim olur.
Akrobasi yapmak içinse bu tür motorları tavsiye etmem.
Bu topicte bu konuyu daha önce tartışmıştık diye hatırlıyorum. Bir göz gezdirirsen bulursun.
Bunun dışında Forumda stunt diye aratırsan çeşitli başlıklar var.
Orada dikkatini çekmesi gereken şey, stunt için ne tür motosikletler kullanıldığı olsun.
Güzel bir motora göz koymuşsun.
İnşallah olur....
paylasimciturk
10 Nisan 2007, 19:37
mesajın için teşekkür ederim patriote .:) galiba stunt için ucuz bir motor almak lazım.onun için bu tür motorları tavsiye etmem dedin heralde.doğrumuyum.?
patriote
10 Nisan 2007, 21:13
mesajın için teşekkür ederim patriote .:) galiba stunt için ucuz bir motor almak lazım.onun için bu tür motorları tavsiye etmem dedin heralde.doğrumuyum.?
Hem onun için hem de teknik konular için tavsiye etmem.
stunt için motosikletlere bazı modifiyeler yapılması gerekiyor.
Bu tür motorlarda hem bu modifiyeler lüks olur, hem de amaca tam olarak hizmet etmez.
Düşe kalka öğreneceğin için harcayacağın parça parası da cabası.
Yok ben arada önünü kaldıracağım,arkasını kaldıracağım, arka lastiği kaydırıp arkadaşlarıma hava atacağım. Bu arada da hem kendi hayatımı hem de başkalarınınkini tehlikeye atacağım diyorsan bu tür basit işlemler içinde R6 uygundur.
Tavsiyem ne alırsan al, kendini motosiklete çok hakim hissetmedikçe bu tür olaylara girme.
Genelde böyle şeylere çok ters yaklaşırım ama bir faydası olmadığını gördüm.
Yapcam diyen yapıyor.
er yada geç ne demek istediğimizi de anlıyor.
Bu zevk meselesidir. Artık karışmıycam.
Hiç olmazsa motosiklete iyice alış sonra bu tür denemeler yap...
paylasimciturk
10 Nisan 2007, 23:41
haklısın bişey demedim birilerinin canını tehlikeye atacağım yok arkadaş başka motorlarda kullandım yapabildiğim harketler var ama burda iptal edilen hava alanı var orda yaparız:cyclopsan
Hakki
17 Nisan 2007, 00:55
Geçelim lastiklere,
şu anda pirelli diablo corsa kullanıyorum. Isındıgı zamanki davranışından gayet memnunum.
yabancı forumlarda çoğunlukla bu lastigi kullandıklarını gördüm.
Bir de metzeller sportec M3'e güzel diyorlar...
GorkeM
17 Nisan 2007, 01:10
Komik olacak ama bende Pirelli Mt75 ile Sport Demon arasında kararsızım... Sizce Sport Demon boşa mı para harcamak olur 140'ı geçmeyen bir motosiklette...
dinmeyen
17 Nisan 2007, 01:31
bridgestone bt-002
ön-arka yeni değiştirdim, gaza abanınca teker boşa dönüyodu şimi motor fırlıyor. çabuk ısınıyor, yan-orta farklı malzeme-çift hamurlu
öneririm başarılı tasarım
Hakki
18 Nisan 2007, 13:49
buradan motogp'ye kimler gidiyor?
benim gelip gelmeyecegim muamma. gelirsem ayıptır söylemesi vip veya gold olur sadece.:)
ki gelirsem zaten etrafta gazlayanları video'ya çekecegim (video kamera bulabilirsem)
@ edy,
çengelköydeki apaçi de gelir mi acaba motogp'ye :mrgreen:
senin motorun rodajı bitti mi bu arada?
donniedarko
18 Nisan 2007, 14:03
pazar günü ben de gitmeyi düşünüyorum ama henüz davetiye beklemekteyim :) kimler gidiyo bir buluşma ayarlanırsa birlikte gidilebilir belki
buradan motogp'ye kimler gidiyor?
benim gelip gelmeyecegim muamma. gelirsem ayıptır söylemesi vip veya gold olur sadece.:)
ki gelirsem zaten etrafta gazlayanları video'ya çekecegim (video kamera bulabilirsem)
@ edy,
çengelköydeki apaçi de gelir mi acaba motogp'ye :mrgreen:
senin motorun rodajı bitti mi bu arada?
950 km oldu. bugun yada yarın yağını ve yağ filitresini değiştirecem. motogp konusunda dergiler okadar çok bilet dağıttiki herkes aynı yere sığacakmı bilmiyorum. ben gold almayı düşünüyorum ama elimde silver biletide var pisttin her yerini gezebilecem . nemrut hangi apaçiden bahsediyorsun. benim tanıdığım çok var. dükkanı olan apaçimi?
Hakki
18 Nisan 2007, 14:27
@ edy,
dükkanı olan 1 tane apaçi yok. 3-5 tane dükkan var. ama sen hangisi oldugunu anladın. (yerini tarif etmeye gerek yok. reklam olmasın)
bu arada gold biletle heryere girebiliyor musun vip gibi?
tahminim bütün apaçiler motogp'de olur. gold bilet ile heryere girebileceğini zannetmiyorum. bende hem gold var hem silver yani heryere girerim diye tahmin ediyorum.
bu arada lastik konusunda Michelin Pilot Power ve Bridgestone bt modelleri çok iyi. kullanan hiç kimse şikayetçi değil. bende ileride lastiklerim biterse Pilot Power 2CT almayı düşünüyorum tabi ben alana kadar yeni bir model çıkmazsa.
cuma akşam bir kahve içmek için buluşalım isterseniz hemde motogp için görüşürüz.
Hakki
18 Nisan 2007, 14:48
olur buluşalım. cuma yagışsızsa bana uyar.
20-04-2007 cuma akşamına bağdat caddesi korlasın yanindaki Kahve Dünyasında buluşalım saat 20:00'de
rayjay
18 Nisan 2007, 19:23
bridgestone bt-002
ön-arka yeni değiştirdim, gaza abanınca teker boşa dönüyodu şimi motor fırlıyor. çabuk ısınıyor, yan-orta farklı malzeme-çift hamurlu
öneririm başarılı tasarım
hayirli olsun ben de michelin dusunuyordum, hamur nasil cikti cabuk biter mi uzun yolda :cat:
dinmeyen
19 Nisan 2007, 23:15
hayirli olsun ben de michelin dusunuyordum, hamur nasil cikti cabuk biter mi uzun yolda :cat:
sağol rayjay
henüz 1000 km oldu. ne kadar agresif kullanacağınla bağlantılı olarak 6-9 bin km gider diye düşünüyorum.
20-04-2007 cuma akşamına bağdat caddesi korlasın yanindaki Kahve Dünyasında buluşalım saat 20:00'de
tmm
en az 25 karakter yazmak gerekiyormus.
patriote
20 Nisan 2007, 03:51
Michelin pist için çok güzel lastikler üretiyor.
Fakat yol için farklı bir modeline bakmak lazım.
Michelin Pilot alır hemen gazlarsanız arkayı kontrol etmek için bayağı uğraşmanız gerekebilir.
Bir kaç kez yolda dans ettiğim için uyarayım dedim.
Benim arka lastik önden daha çabuk bitiyor.
Bu nedenle iki arka lastikte bir ön değiştiriyorum.
Yakında ikisini de ya da motoru değiştireceğim. :)
Eğer motoru değiştirmezsem, Bir takım bridgestone cadde için alacağım.
Fakat pistte yine de Michelin'den vazgeçmeyeceğim.
Eğer piste çıkmıyorsanız zaman zaman farklı lastikleri denemekte fayda var.
Tabii bu deneyimleri paylaşırsanız sevinirim....
Hakki
21 Nisan 2007, 02:23
güzel buluşma oldu.
1 aydır binmiyordum bu motora. bu kadar aradan sonra binince motor yordu beni.
patriote
21 Nisan 2007, 02:30
güzel buluşma oldu.
1 aydır binmiyordum bu motora. bu kadar aradan sonra binince motor yordu beni.
Çok açıklayıcı olmuş.:)
İnsan şuraya bir-iki resim koyar.
yediğini içtiğini anlatır.:)
Neler yaptınız anlatın bakalım...
GorkeM
21 Nisan 2007, 02:37
buluşmaya katılmak isterdim fakat motorum serviste... birdahakine inşallah... :rendeer:
Hakki
22 Nisan 2007, 21:52
kahve içmekten başka bir şey yapmadık. :)
deşifre olmamak için de foto koymuyoruz. :P (foto çektin mi diye sorsana :))
@ GorkeM,
sen o motoru değiştir. :cat:
iskenderunlu26
23 Nisan 2007, 00:56
sport bi motor alınca üye oluruz artık
bizim buluşmalar artık normal olduğu için resim çekmiyoruz. ama çok isterseniz resim çekeriz özellikle nemrut'un.@nemrut devamlı fotolardan kaçıyor. beni deşifre etmeyin diyor. ben bir gün boş anını yakalar çekerim onun fotosunu.
@gorken, nemrut'un dediği gibi bencede artık sen o motoru değiştir. ne zaman bir buluşma olsa yolda kalan sen oluyorsun. yanılmıyorsam honda kullanıyorsun dimi gel sana yamaha alalım bir daha yolda kalma:)
bu arada @patriote sende resimler için sitem ediyorsun ama daha senin hiç resmini görmedik. uzun zamandır yazışıyoruz ama yolda görsem tanımam.
@iskenderunlu burada yazışman için motorunun olması gerekli değil.
patriote
24 Nisan 2007, 13:52
bizim buluşmalar artık normal olduğu için resim çekmiyoruz. ama çok isterseniz resim çekeriz özellikle nemrut'un.@nemrut devamlı fotolardan kaçıyor. beni deşifre etmeyin diyor. ben bir gün boş anını yakalar çekerim onun fotosunu.
Bir SS sürücüsü buluşmalarda 10 Paparazzi gücündedir.:P
@gorken, nemrut'un dediği gibi bencede artık sen o motoru değiştir. ne zaman bir buluşma olsa yolda kalan sen oluyorsun. yanılmıyorsam honda kullanıyorsun dimi gel sana yamaha alalım bir daha yolda kalma:)
Alllaaaha Hondacılar duymasın.
"Haydar abii koşunn... Aşağı mahallede Yamahacılar Görkemi kıstırmışlar."
-Neaa yettim hulayynn!!!!
:mrgreen: :mrgreen:
@patriote sende resimler için sitem ediyorsun ama daha senin hiç resmini görmedik. uzun zamandır yazışıyoruz ama yolda görsem tanımam.
Edy'cim merak etme ben seni tanır, koşar boynuna sarılırım. :)
Maşallah tanınmayacak gibi değilsin.
Şaka bi yana
İstediğin resim olsun Edy. Koyarım bikaç tane...
Elint videoya koymuştu. Gözden kaçmış herhalde...
Ama sitede bir kaç yerde fotom var.
Örneğin şu topikteki manken Jan Piyer bana çok benzer:)
http://www.motosiklet.net/forum/fotograflar/28205-2007-r1-yollara-cikti.html
Hatta şimdi aklıma geldi.
Motosikletlerimizin detay fotoğraflarını, üzerinde yaptığımız değişiklikleri.
İyi taraflarını, kötü taraflarını ufak ufak anlatsak burada.
Aklımıza bişey geldiğinde o konu hakkında bilgilenmiş oluruz.
@iskenderunlu burada yazışman için motorunun olması gerekli değil.
Evet burası SS fanları vesairesi .... topiği.
Ss sahipleri topiği değil.
Her zaman bekleriz..
resmin gözümden kaçmış patriote ama artık tanırım:wiinkk: .
kendi motorlarımız hakkında pozitif yanlarını ve negatif yanlarını yazma fikri güzel. birisi bu konuya değinmişti önceden galiba ,teknik bilgiden çok kullanıcı yorumları yapın diye. kendi motorum hakında detaylı bir yazı yazarım.
tigermbz
24 Nisan 2007, 21:03
tl 1000 s sevdasından vazgeçtim gibi, bikaç fırın daha ekmek yesem iyi olacak.
onun yerine varlığını yeni öğrendiğim onun daha ufağı (motor hacmi olarak) suzuki sv 400s bakıyorum.
suzukinin kendi sitesinde bu modeli göremedim ama bikes.be de 2007 modelinin teknik verileri var. 1998 yılından beri mevcut bir motor.
400 cc v-twin 53 hp.
hyosungtan daha dengeli bir motora geçmeyi planlıyorum inşAllah. ve en mükemmel tercih olarak sv400s i görüyorum.
ahanda resmi:
http://www.suzukicycles.org/photos/SV/SV400S/2004_SV400S_blue_500.jpg
Türkiyeye hiç geldimi. hiç gören varmı bu motoru.
şu motordan bulun bana, er6n den vazgeçeyim :P
patriote sen belki avrupada görmüşsündür.
patriote
25 Nisan 2007, 04:02
Türkiyeye hiç geldimi. hiç gören varmı bu motoru.
şu motordan bulun bana, er6n den vazgeçeyim :P
patriote sen belki avrupada görmüşsündür.
Şansa bak bu gün gördüm.
Hayatımda ilk defa gördüğümü de ekleyeyim.
İlgilendiğim bir stilde olmadığından dikkat etmemişim.
Hakkında hiç bir bilgim yok ama senin için araştıracağım.
Gördüğüm eski modeliydi.
Suzuki bayii ne sık sık uğrarım.
Daha önce hiç görmemiştim.
Yalnız bence kawasaki'den daha gösterişli durmuyor.
Bilmiyorum birebir gördünmü? ama Er serisi gerçekten çok güzel.
Ben gördükçe bi tane alsammı bunlardan diye iç geçiriyorum.
Gökhan
25 Nisan 2007, 09:30
resmin gözümden kaçmış patriote ama artık tanırım:wiinkk: .
kendi motorlarımız hakkında pozitif yanlarını ve negatif yanlarını yazma fikri güzel. birisi bu konuya değinmişti önceden galiba ,teknik bilgiden çok kullanıcı yorumları yapın diye. kendi motorum hakında detaylı bir yazı yazarım.
http://www.motosiklet.net/forum/videolar/29914-motosiklet-net-4-kurulus-yildonumu.html
6244311982956047266
patriotenin motoru ve cocogu ile olan resimleri videonun sonuna doğru var. maşallah çocuguda doguştan racing tutkunu:mrgreen:
@ELINT,
video için sağol, bu video'yu önceden izlemiştim ama patriote'yi hiç görmediğim için tanıyamamıştım.
@tigermbz ,
anladığım kadarıyla sen suzuki'nin eski modellerinden hoşlanıyorsun. ben senin yerine türkiyedeki modellere söyle bir baktım. www.sahibinden.com 'da ki mevcut modeller bunlar. bunların dışında başka modellerde olabilir. tek tük gelmiş olabilir zamanında ama onuda bulması zor. umarım istediğin motoru bulabilirsin.
GS 500 (35)
GSF 400 Bandit (1)
GSF 600 Bandit (15)
GSF 600 Bandit S (24)
GSF 650 Bandit S (12)
GSF 1200 Bandit S (8)
GSR 600 (20)
GSX 600 F (9) http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=3989635
GSX 750 F (15)
GSX 750 Katana (1)
GSX 1400 (2)
GSX-R 600 (59)
GSX-R 750 (27)
GSX-R 1000 (67)
Hayabusa (64)
RF 600 (6)
Savage LS 650 (12)
SRAD 600 (4)
SRAD 750 (12)
SRAD 1000 (7)
SV 650 S (6) http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=3980428
TL 1000 R (3)
TL 1000 S (6)
Diğer Modeller (34)
tigermbz
25 Nisan 2007, 10:32
Hakkında hiç bir bilgim yok ama senin için araştıracağım.
Yalnız bence kawasaki'den daha gösterişli durmuyor.
Bilmiyorum birebir gördünmü? ama Er serisi gerçekten çok güzel.
bi bakarsan memnun olurum, yeni modellerinin avrupadaki satış fiyatını da öğrenebilirmisin zahmet olmazsa.
er6 her yönüyle çok güzel bir motor, ben çığır açacağını düşünüyorum, aklımın bir köşesinde hep var. ama şimdilik uygun fiyatlı race motorlarla idare edip, ilerde 2. el fiyatları düşünce temiz bitane alacam inşAllah.
edy
ilgilendiğin için sağol, sürekli takip ediyorum zaten sahibinden.com u.
aslında kawasaki fanatiği olsamda model zenginliği açısından suzukinin üstüne firma yok.
srad hoşuma gidiyor ama temizini bumak mesele.
diğer modellerin içinden dar yapıları itibarı ile sv650 ve tl1000s ilgimi çekiyor. ama şimdilik daha zayıf bir motorla idare etsem iyi olacak sanırım.
diğer taraftan gs 500 ler çok iyi modifiye olabiliyor. acaba bi gs 500 alıp süpersporta benzetebilirmiyim diyorum.
şunlara bir bakın mesela:
http://www.gstwins.com/photogallery/displayimage.php?album=topn&cat=0&pos=20
http://www.gstwins.com/photogallery/displayimage.php?album=topn&cat=0&pos=105
tiger,
bence eski bir motor alıp modifiye edeceğine daha iyi bir model al. türkiyede motorları resimlerdeki hale sokmak için çok çaba ve para harcamak zorundasın, yaptığın zamanda satamıyorsun hemen sormaya başlıyorlar neden boyattın büyük kazasımı var? gibi sorularla karşılaşırsın. türkiyede modifiye ve aksesuar ikinci elde yok parasına gidiyor.
patriote
25 Nisan 2007, 15:09
Tiger Suzuki bayii ne gitmedim ama küçük bir araştırma yaptım.
Sv 400 serisi anladığım kadarıyla en son 2005 yılında üretilmiş.
Daha sonra SV 650 S modelleri çıkarılmış.
Bu motor Fransa'da satılmamış da olabilir. Çünkü İkinci el motosiklet fiyatlarının tespiti için kullanılan bir kod sistemimiz var.
Bu sistemde ikinci eli olan tüm motorların argüs değerleri bulunuyor.
Buraya baktığımda Sv 400 modeline rastlayamadım.
2007 Model.
SV 650 S fiyatı 6249 Euro
Ona yakın bir model olan
Bandit 650 S yine aynı fiyata satılıyor.
Net bir bilgiye ulaşmam için kullanan birine denk gelip konuşmam lazım.
Bayiilere sorunca tüm motorlar süper oluyor. :)
moto-girl
25 Nisan 2007, 16:20
ya bende burdayım ama benim resmini gösterebilicem bi motorsikletim yok offfffffff ya.
ne güzel bi duygu neyse ilerde olunca koyarım fotosunu.
rayjay
25 Nisan 2007, 16:41
yoshimura trs carbon tüp = 411 $ usa fiyati
burada trs yoshi ler kaca bilen var mi cok farkediyosa gelen bi arkadasa getirtmeyi dusunuyorum...
ya bende burdayım ama benim resmini gösterebilicem bi motorsikletim yok offfffffff ya.
hoşgeldin moto-girl, burda olman için motorun olması gerekmiyor olsada göstermen gerekmiyor:)
yoshimura trs carbon tüp = 411 $ usa fiyati
burada trs yoshi ler kaca bilen var mi cok farkediyosa gelen bi arkadasa getirtmeyi dusunuyorum...
rayjay tam fiyatını bilmiyorum ama 2.elleri bile 400-500 ytl'ye satılıyor. amerikadan ne alırsan al türkiyeden çok daha hesaplı olacağına garanti verebilirim. amerikadan getirebilme şansın varsa bence hiç düşünme hemen getir derim. gelmişken başka şeylerde al. eğer 2.el istersen onuda yaz bir arkadaşım 600f aksesuarlarını satacak galiba ama emin değilim tekrar sorarım.
patriote
25 Nisan 2007, 23:16
Herhalde konuya baştan değil bu sayfadan dahil olmuşsunuz.
Resim gösterme zorunluluğumuz yok... :P
Hoşgeldiniz diyelim...:rendeer:
rayjay
26 Nisan 2007, 12:25
rayjay tam fiyatını bilmiyorum ama 2.elleri bile 400-500 ytl'ye satılıyor. amerikadan ne alırsan al türkiyeden çok daha hesaplı olacağına garanti verebilirim. amerikadan getirebilme şansın varsa bence hiç düşünme hemen getir derim. gelmişken başka şeylerde al. eğer 2.el istersen onuda yaz bir arkadaşım 600f aksesuarlarını satacak galiba ama emin değilim tekrar sorarım.
imkan var ama yaz ortasini beklemek lazim o nedenle karar asamasindayim su anda, arkadasinla gorusebilirsen satilik parcalari pm den konusuruz :cat:
dinmeyen
26 Nisan 2007, 13:05
http://i171.photobucket.com/albums/u290/dinmeyen/istanbulhava.jpg
ıskalamayalım bu havaları.
nereye gidiyoruz dinmeyen bu haftasonu . artık her haftasonu bir yerlere gideriz. aklında varmı bir yer.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO