Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
erdo2002
24 Kasım 2007, 20:22
motor benzini fazla yakınca bi cazibesi kalmıyacak gibi geliyor bana 100km de 5 lt benzin çok yani dizel bi araçtan fazla yaktı mı hevesim kaçıyo büyük motordan ama bi fazer alıcam gibime geliyo
bende fazerı beyeniyorum.Tipi daha hoş fakat yakıt durumu ondada kötü :) gerçi 150ccden hnagi motora geçseniz fazla yakacaktır.Bana öyle bir motor söyleyinki 150cc ile aynı yaksın.:P:P:queen::queen: (150cc ve altı olmasın :bounce::P:P)
a.banus
24 Kasım 2007, 20:57
bende fazerı beyeniyorum.Tipi daha hoş fakat yakıt durumu ondada kötü :) gerçi 150ccden hnagi motora geçseniz fazla yakacaktır.Bana öyle bir motor söyleyinki 150cc ile aynı yaksın.:P:P:queen::queen: (150cc ve altı olmasın :bounce::P:P)
:queen::queen::queen::queen::queen:biraz cimrimiyiz ne:cherry:
aykan
24 Kasım 2007, 21:58
ya beyler konuyu dagıtmak gibi olmasında benim motor 110 u geçmiyor ne kadar ugraşsamda geçmiyor yokuş aşşagı bazen maksimum 120 diyor ama daha fazla gitmiyor sizin son sürat durumunuz ne lütfen abartmadan gerçekçi olarak cevap verin bu önemli.:)rüzgarda 90 ı geçemediğiniz oluyomu?
mete_han
24 Kasım 2007, 21:58
a.banus...erdo ve aykan dostlar şuna inanın...geliriniz neyse giderinizde o olmalı...almasına alınır...9 bin haymeyi bulursun temiz 2.el alırsın ama depoya benzin koyarken elin titreyecekse hiç olmamasını tercih ederim...rahat rahat açılamayacaksam gazı kapattığımda ulan bu şimdi içiyodur benzini yavaş gideyim diye düşünürse3m olmamasını tercih ederim...
ya beyler konuyu dagıtmak gibi olmasında benim motor 110 u geçmiyor ne kadar ugraşsamda geçmiyor yokuş aşşagı bazen maksimum 120 diyor ama daha fazla gitmiyor sizin son sürat durumunuz ne lütfen abartmadan gerçekçi olarak cevap verin bu önemli.:)rüzgarda 90 ı geçemediğiniz oluyomu?
bendede aynı durum var...ama kaptırdığımda 120 çok rahat ...açıldı makina tabi 11.binde artık normaldir...rüzgarda tabiki 90 ı bile geçemiyoz...kendimizi kandırmayalaım...ybrden biraz daha ciğerli sadece bu...rampada 2 kişi anlaşılır oda...YANİ 150 CC AYARINDA DEĞİL MAKİNA...125 CC AYARINDA...OLAY TORKDA...
aykan
24 Kasım 2007, 22:16
a.banus...erdo ve aykan dostlar şuna inanın...geliriniz neyse giderinizde o olmalı...almasına alınır...9 bin haymeyi bulursun temiz 2.el alırsın ama depoya benzin koyarken elin titreyecekse hiç olmamasını tercih ederim...rahat rahat açılamayacaksam gazı kapattığımda ulan bu şimdi içiyodur benzini yavaş gideyim diye düşünürse3m olmamasını tercih ederim...
bendede aynı durum var...ama kaptırdığımda 120 çok rahat ...açıldı makina tabi 11.binde artık normaldir...rüzgarda tabiki 90 ı bile geçemiyoz...kendimizi kandırmayalaım...ybrden biraz daha ciğerli sadece bu...rampada 2 kişi anlaşılır oda...YANİ 150 CC AYARINDA DEĞİL MAKİNA...125 CC AYARINDA...OLAY TORKDA...
abi aynen dediklerine katılıyorum dogru diyosun cbf 500 çok yakar hem eski teknoloji karbüratör falan ama cazip makina hele kudurmuş köpek gibi hızlanması burda cbf tr den bi arkadasın var bi ara bi tur atma sansına sahip oldum orda son noktayı koydum bundan sonra alıcagım motor budur dedim bana aynen dediği 90 100 gidersen içmiyor ama 150 üzeri kullanırsan ozaman içiyor dedi yani kmde 200ykr gibi rakamlar, ya ozaman benim motorun son sürati normal sizde tem mem var uzun asfalt bizde yokki 2 km gidiyon yavaşlıyosun yol bitiyor sonra bidaha hızlan falan ama 100 ü görüyor sonrası zorlama ittire kaktıra ne diyon bu işe...???:)
mete_han
24 Kasım 2007, 22:21
kanka bu soldan bastınmı kapkladınmı gidecek mantalitesi bendede var yalan olmasın...ama biz egereken hız 100-110...daha ne olsun...sizin oraların yolları berbat diye biliyorum aykan yanlışmıyım...
aykan
24 Kasım 2007, 22:31
kanka bu soldan bastınmı kapkladınmı gidecek mantalitesi bendede var yalan olmasın...ama biz egereken hız 100-110...daha ne olsun...sizin oraların yolları berbat diye biliyorum aykan yanlışmıyım...
abi sen ne diyon berbat ne kelime inşaat kamyonları vs agır araçlar yoğun yagan yagmur delik deşik ediyor yolları valla slalom yapmada üstüme adam tanımam çukurdan kaçma ambiansı :)her çukura girdiğimde eyvah amartisörler jant ayarları diyor insan ben önceki ybr ile akşam gümüşlük yalıkavak arası bir çukara girdim arkamda hanımda vardı abi en az 40 cm derinliğinde kask kafasından fırladı hanımın düşmedik allahtan ama belediyelere bi ton küfür yağdırmıştım ve gidip şikayet etmiştim her neyse ybr de çizik olmamıştı amortisörlerdede jantlardada bişey yoktu ama her zaman şansımız yagver gitmeyebilir :pr:
erdo2002
24 Kasım 2007, 23:56
Aynen benimde 110km max gidiyor.yokuş aşşağı bir kere 125 gördüm bakım sonrasıydı :) Şöyle sool şeritten yeri geldiğinde 140-150 basabileceğin bir makina olsa fena olmaz.Acaba diyorum şu hysonglar 250ccleri nasıl :silent: Yani cbf 150 den pek farkları yoksa değiştirmeye gerek yok.gerçi fiyatları birzimkilerin 2 katı sizce iyimidir?:silent:
apache falanmı alsaydık ne yapsaydık:queen::queen: Şehiriçinde fena değil ama biraz uzun yolda sıkıyor makina.Gerçi böyle az yakan makinada bulamayız sanırım.:pr:
mete_han
25 Kasım 2007, 01:55
erdocum acaba 5 yıl veya 10 yıl sonra altımızda ne makinalar olacak dimi...yaşarmıyız acaba 30-40 yıl daha...o zamanlar ne olur sence...Şimdikilerin eskileri 1000 rr lar falan altımızda...o dönemde 8000 RR çıkmış falan...:)ışık hızı...
aykan
25 Kasım 2007, 12:38
Aynen benimde 110km max gidiyor.yokuş aşşağı bir kere 125 gördüm bakım sonrasıydı :) Şöyle sool şeritten yeri geldiğinde 140-150 basabileceğin bir makina olsa fena olmaz.Acaba diyorum şu hysonglar 250ccleri nasıl :silent: Yani cbf 150 den pek farkları yoksa değiştirmeye gerek yok.gerçi fiyatları birzimkilerin 2 katı sizce iyimidir?:silent:
apache falanmı alsaydık ne yapsaydık:queen::queen: Şehiriçinde fena değil ama biraz uzun yolda sıkıyor makina.Gerçi böyle az yakan makinada bulamayız sanırım.:pr:
erdo bence motorda marka olarak hondadan şaşma bizim motorlar kıl tüğ sorun cıkartır ama asla yolda bırakmaz insanı honda yolda kalmaz!! alacaksan cbf 250 bak kendine hyosunga kötü demiyorum tabi oda çok güzel bi motor hele enduroları bi harika ama servis ve parça konusunda hala birazda gerideler.ben bidaha alacak olsam cbf 250 veya 500 alırdım:)
erdo bence motorda marka olarak hondadan şaşma bizim motorlar kıl tüğ sorun cıkartır ama asla yolda bırakmaz insanı honda yolda kalmaz!! alacaksan cbf 250 bak kendine hyosunga kötü demiyorum tabi oda çok güzel bi motor hele enduroları bi harika ama servis ve parça konusunda hala birazda gerideler.ben bidaha alacak olsam cbf 250 veya 500 alırdım:)
+++++++++++++++++++++++++++++++++
benim motor kıl tüy gibi sorunlar bile çıkarma dı Çok şükür Allah a .
zızzzzzzzt gidiyor geliyoruz.
erdo2002
27 Kasım 2007, 03:27
Gerçi yeni marka denemek riskli bir iş.İlk motorum honda oldu ve memnunum.benzinini koyuyorum ve gidiyorum.Umarım herkesin baslangıç motoru büyük markalardan yana olur.Pahalı olduğu kadarda kaliteli.Ne kadar para okadar köfde .:) cbf 150nin grenaj yapısı güzel keşke cbf 250 ve 500de bu tipe geçse:silent: Hala dede motoru görüntüsüne devam ediyorlar:P:P:queen::queen::queen:
mete_han
27 Kasım 2007, 09:28
erdo ve aykan abiler bende bizim Syrıananın cbf 250 sine bindim...bana vallahide bisiklet gibi geldi...tork çok iyiydi...bariz bir üstünlük var ona eyvallah ama dediğim gibi ya 500 cc ve üstü makinan olacak...ya hiç olmayacak ...hep derim...uzun yolda şarkı türkü söyleyerek sağa sola bakarak konsantre olmadan yola gidiyorsun sabit hızda...
birde cbf 150 ye aslında cbf 125 denmesi lazım..hacim küp yarıçap bilmem ama gerçek bir 150 cc değildir bence...125 lik...
Luxor
27 Kasım 2007, 10:26
valla 6000 km deyim, motorum şu ana dek hiç bir problem çıkarmadı bana
hatta haftasonu 1600mt rakımda da ne kadar iyi çalıştığını ispat etti
süper bir gezi yaptık, kaçırdınız valla
http://img208.imageshack.us/img208/6166/cbf150netmasukiyeyp0.th.jpg (http://img208.imageshack.us/my.php?image=cbf150netmasukiyeyp0.jpg)
mete_han
27 Kasım 2007, 10:39
valla 6000 km deyim, motorum şu ana dek hiç bir problem çıkarmadı bana
hatta haftasonu 1600mt rakımda da ne kadar iyi çalıştığını ispat etti
süper bir gezi yaptık, kaçırdınız valla
http://img208.imageshack.us/img208/6166/cbf150netmasukiyeyp0.th.jpg (http://img208.imageshack.us/my.php?image=cbf150netmasukiyeyp0.jpg)
arkadaşım benimki 11.000 de arıza çıkarmadııı naaaberr...
he ulan Cihanın msnde davet vardı aslında...helal olsun...abi ağır girptim evden çıkamadım...sile sile burnum bile yara bere oldu...
fotolar
www.cbf150.net
demi...
Luxor
27 Kasım 2007, 11:48
evet
hatta tam olarak burda (http://http://www.cbf150.net/bb/viewtopic.php?t=806)
biraz ağzınızı sulandırayım bari :)
http://img249.imageshack.us/img249/2378/wwwcbf150net6zr8.jpg
http://img214.imageshack.us/img214/2205/wwwcbf150net33cx2.jpg
http://img187.imageshack.us/img187/345/wwwcbf150net39fs6.jpg
http://img509.imageshack.us/img509/5496/wwwcbf150net40yr1.jpg
ama metehan merak etme, sen gelemesende biz yokluğunu hissetmedik
Kartepeye çıkarken yolda bir sürü "Dikkat Geyik Çıkabilir" tabelası vardı
senin yakınlarımızda olduğunu biliyorduk yani...
:queen:
mete_han
27 Kasım 2007, 18:04
Oohooo la ben oraya çıktım yazın...şimdi zirve daha soğuk olmuştur...efsane gezi oldu muhtemelen...buraya niye yazmadınızki...:pale:
a.banus
27 Kasım 2007, 23:07
Oohooo la ben oraya çıktım yazın...şimdi zirve daha soğuk olmuştur...efsane gezi oldu muhtemelen...buraya niye yazmadınızki...:pale:
abi bide cbf150 net e uğrasan her şeyden haberin olur :queen:
mete_han
27 Kasım 2007, 23:21
abi bide cbf150 net e uğrasan her şeyden haberin olur :queen:
abi ihmal ediyorum doğrudur...ama gönüller cbf...girmesekde bakmasakda o site bizim sitemizdir...:P
Luxor
28 Kasım 2007, 09:58
açıkçası buraya benim yazmama sebebim reklam sanılmasın diye
çünkü erhan'a ayıp olsun istemiyorum, zaten diğer sitelerin reklamının MT'de reklamının yapılması yasak ibaresi var kurallarda, bu yüzden ben çok dikkat ediyorum bu konuya.
ben çektiğim resimlerde site ismi ve adresini koyduğum için şimdi yazıyı yazarım, sonradan biri kalkar "siz bu yazıda reklam yapmışsınız, silinmeli" falan der, durduk yere asabım bozulur
o yüzden zaten bilen biliyor, fazla büyütmeden ben gezi yaptık derim, isteyen gelir okur
sonuçta hem erhan benim çok sevdiğim bir arkadaşım, hem de ben MT'yi kardeş sitemiz ve ilk göz ağrımız olarak görüyorum.lafını bilmeyen biri yüzünden bir sorun olsun istemiyorum.
bilmem derdimi anlatabildim mi?
sarrrman
28 Kasım 2007, 11:25
sen mi yazarsın ben mi yazarım derken geciken rapor aşağıdaki linktedir...
http://www.motosiklet.net/forum/gezi-yazilari/38795-cbf-150-er-6n-2800-km-ege-akdeniz-1-bolum.html
a.banus
30 Kasım 2007, 19:42
çok uzun zaman oldu motora binmiyorum :pr:binenlerde bişey yazmıyo:P(reating)
mete_han
30 Kasım 2007, 19:53
Bomba haber geliyor...GİDON daki titreşimin nedeni neymiş biliyonzumuu...azzz sonraaa....:P
bugün servise gittim...Çantayı çıkar bi dedi Gökhan Konşuk...çıkardım...şimdi bi turla dedi...baktım titreşim falan yok...ne alakaysa çantadanmış iyimi...bendede az titreşim vardı çantayı çıkarınca kalmıyor...heleki ağır çantaysa dahada titriyor ön gidon...
çok uzun zaman oldu motora binmiyorum :pr:binenlerde bişey yazmıyo:P(reating)
11200 oldu şekerimm...:cat:Allah nazardan korusun...:cat:
a.banus
30 Kasım 2007, 20:22
4350km deyim :pr:allah nazardan korusun:queen:
aykan
01 Aralık 2007, 00:00
ne oluyor birileri gezi falanmı yapmış işler çok yoğun bakamıyorum arkadaşlar bizim cıbıfle ancak sabahları görüşüyoruz 8990 km de 10 km sonra yağ değişimi var.
CİHAN
01 Aralık 2007, 00:23
ne oluyor birileri gezi falanmı yapmış işler çok yoğun bakamıyorum arkadaşlar bizim cıbıfle ancak sabahları görüşüyoruz 8990 km de 10 km sonra yağ değişimi var.
banımları 4000 8000 12000 km de olucak sen 3000 6000 9000 de mi gidiyorsun.
kitapcıkta iki sayfa var ikiside ayrı biri 3000 diye gidiyor biride 4000 8000 diye ben 4000 8000 diye gidiyorum.
şimdi motorum 9210 km de
torento_1987
01 Aralık 2007, 01:00
merhaba arkadaşlar,,benim bi sorunum varr,, cbf imi 4000 bakımına vermeden önce hiç bi sorunn yokken bakıma verdikten sonra yağ kaçırmaya başladı, alttaki yağ tıpasının olduğu yerden kaçırıyor, servis 'e gittim fazla ilgilenmedi. ertesi gün gel demişti bi daha da gidemedim . acaba bu sorun u herkes yaşıyor mu (çünkü yağ eksiltiyor diye duymuştum)yoksa servis ten kaynaklanan bişey midir???
cvp ları takip edeceeğim teşekkürler, saygılar...
mete_han
01 Aralık 2007, 12:22
banımları 4000 8000 12000 km de olucak sen 3000 6000 9000 de mi gidiyorsun.
kitapcıkta iki sayfa var ikiside ayrı biri 3000 diye gidiyor biride 4000 8000 diye ben 4000 8000 diye gidiyorum.
şimdi motorum 9210 km de
Cihan kitapcığa bakma...ana bakımlar doğru 4-8-12 binde...ama aradaki ikibinlerde yani 6000-10.000 14.000 lerde yağ değişimi için servis çağırıyor...
yani abi 2000 ve katlarında ya değişimi 1000-4000 ve katlarında 50 ytl lik ana bakım...
torento yağ konusunda duyuyoruz aykandan falan ama ben 11200 deyim bir damla bişey görmedim...hatta yağ tahliye borusu varya sehpanın orda...bir keresinde moturu zorlayan bir keko arkadaş(gınger) yüzünden yerde tek damla yağ görmüştüm başkada bi şey olmadı...silindir tarafında yağ aksa zaten düldülü satarım hemen...:Pöle bir yanlışı olamaz...:P
torento_1987
01 Aralık 2007, 16:24
silindirde falan değil zatenn, yağ ın değiştirilirken alttan tıpayı çözersin yağ ı boşaltırsın yaa.. işte ordan geliyor. defalarca kont. ettik. vida oldukça sıkı,
acaba contasını mı koymadı servisdteki eleman unuttu dedik, ona da baktı conta da yerindeydi.,,
şu havalar iyileşsede götürsek bir'an önce.
chatkut
03 Aralık 2007, 10:39
bende 9000'e geldim arkadaşlar...motorun km'si arttıkça eskisinden daha çok seviyorum..
en sevdiğim özelliği ise direksiyonun hem sağda hemde solda kilitlenebilmesi :)
aykan
03 Aralık 2007, 21:39
silindirde falan değil zatenn, yağ ın değiştirilirken alttan tıpayı çözersin yağ ı boşaltırsın yaa.. işte ordan geliyor. defalarca kont. ettik. vida oldukça sıkı,
acaba contasını mı koymadı servisdteki eleman unuttu dedik, ona da baktı conta da yerindeydi.,,
şu havalar iyileşsede götürsek bir'an önce.
Karter contasından olabilir büyük ihtimal ancak vites pedalı körüğünüde kontrol ettirin çünki ordaki keçede bir kaçak varsa karter contasına kadar iner sizde karterden kaçırıyor zanedersiniz.
mete_han
03 Aralık 2007, 21:44
Karter contasından olabilir büyük ihtimal ancak vites pedalı körüğünüde kontrol ettirin çünki ordaki keçede bir kaçak varsa karter contasına kadar iner sizde karterden kaçırıyor zanedersiniz.
naber aykan...makinayı pert edemedinmi daha....:P
aykan
04 Aralık 2007, 00:13
naber aykan...makinayı pert edemedinmi daha....:P
ooo abi nehaber yok ya hala bodrumdaki en temiz cbf 150 benimki malesef ya sende iyice pisiko ettin bizi be:Pyalnız yarın bırakıyorum silindir kapak contası nihayet yarın değişecek .
erdo2002
04 Aralık 2007, 14:23
bende 9000'e geldim arkadaşlar...motorun km'si arttıkça eskisinden daha çok seviyorum..
:silent::silent::silent:abicim bu olayı niye daha önce söylemediniz.Hep sağa kitleniyor sanıyordum.:silent: Kimseninde aklına gelmedi herhalde söylemek :) Teşekkürler.Bir ayrıntı daha öğrenmiş olduk:rendeer::rendeer::rendeer: Demek direksiyon hem sağa sola kitleniyor:cherry:
crayzboyone
04 Aralık 2007, 14:30
MEte abımın motoru cok guzel ya yumusacık rahat hosuma gıttı benım :)
Niyet 0070
04 Aralık 2007, 21:57
bu özelliği bilmiyodum ya:silent: ben hep solda kitliyorum.yarın sabah hemen
şirkettek i motorda test ediym :)
bir de chatkut senin motorun mu pistonu garantiden değişmişti? servisle piston konusunda bir sorunumuz var da daha çözüme ulaşmadı diye buraya yazmak istemiyorum(1 aydır bekliyorum :farao:)
chatkut
05 Aralık 2007, 00:20
piston silindir ve segmanlar garantiden değişti...ses geliyodu motordan 4000 bakımına kadar oyaladılar sübaplardan geliyodur ses diye sonra 4000 bakımı geçti 5000 km falan oldu motor ben yine ısrarla aynı ıslık sesinden şikayet edince yok etek sıyırmış ıvır zıvır dediler ve değiştirdiler 5000 kmde motor sıfırlandı ama bütün bakımlar falan karıştı...motorun diğer aksamları ile motor aynı kmde olmadığından kafam karışıyodu neyse sonra 8000' gelince eşitledim hepsini...
:silent::silent::silent:abicim bu olayı niye daha önce söylemediniz.Hep sağa kitleniyor sanıyordum.:silent: Kimseninde aklına gelmedi herhalde söylemek :) Teşekkürler.Bir ayrıntı daha öğrenmiş olduk:rendeer::rendeer::rendeer: Demek direksiyon hem sağa sola kitleniyor:cherry:
erdo2002 dostum geyikmi yapıyon anlamadım sen motoru benden önce almıştın sanırım...direksiyonun 2 yönede kitlendiğini biliyosundur...gerçi denemeyen bilemez çünkü benim bildiğim başka motorda yok bu olay...neyse sevgiler :rendeer:
Gültekin
07 Aralık 2007, 01:23
cbf150'ciler şu motora bi baksınlar. fiyatı şu an için uygun. :bounce:
http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=7183818
chatkut
07 Aralık 2007, 12:48
bu fiyata bunu nasıl satar anlamak zor...bedava bile gelse bu fiyata satmaması lazım...eğer bahsettiği şeyler doğruysa kaçırılmaz bu alet
ancak resimler 11.03.2007 de yani 9 ay önce çekilmiş neden 9 aydır binmediği motoru daha yeni satıyor...
bazı şüpheler var ama motor yakından görülüp alınabilir hatta alıp 500 ytl kar koyup satıcaksın bunu nasıl olsa 2500'ede çok rahat gider bu alet:bounce:
aykan
07 Aralık 2007, 13:05
arkdaşlar motorlarınızın far ayarlarıyla oynamayın sakın kullanım kitapçıgında vida gözüken yer somun ve hareket etmiyor farı ayarlamaya kalktım fakat oda ne farı tutan tırnaklar çatladı bu bir fabrika hatası içerideki tutancivata sabit ve dönmüyor sizde kontrol edin su resimleri bir inceleyin olan 70 ytl ye oldu ve far fabrikanın elinde yok!!!!! yada grenajları açıp tırnakları yapıştırıcam.
http://img529.imageshack.us/img529/4153/dsc00692et4.jpg (http://imageshack.us)
burda bakınca somun ama kitapçıkta tornvidala ayarlanan vida gözüküyor .
http://img529.imageshack.us/img529/1523/dsc00695xi4.jpg (http://imageshack.us)
http://img529.imageshack.us/img529/1523/dsc00695xi4.2f5926a790.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=529&i=dsc00695xi4.jpg)
bu vidayı sıkınca içeride hareket etmesi gerekiyor ama etmiyor bu bir fabika hatasıdır !!
mete_han
07 Aralık 2007, 14:23
ula şaikir Entepdeki moturu netsin millet...bence iyilik için değil hırrımlık olsun diye verdin bu linki...Anadoluda bu fiyatlar aslında normal...
arkdaşlar motorlarınızın far ayarlarıyla oynamayın sakın
abi nediyim...motorun o kısmında ne işinvar...kesin halojen falan takmaya çalıştın...kurcaladın...bırak servisin elinde kalsın o çatlayan şeyler...kanka valla sana hak dicem yanlış anlıcan beni...la ben eğilip merak etmedim o bölgeyi...:P
Gültekin
07 Aralık 2007, 14:43
ula şaikir Entepdeki moturu netsin millet...bence iyilik için değil hırrımlık olsun diye verdin bu linki...
olm sen böylesin işte. için fesat. :P
sadece İstanbulda mı motorcu var? herkes Ankara'lı mı? İzmir'li mi? vs.
Antep'e yakın illerden gidip almak isteyen çıkmaz mı sence?
Anadoluda bu fiyatlar aslında normal...
conta, Anadolu'ya daha mı ucuz veriyor malını?
ulen sırf laf atmak için yazıyorsun ha.
ucuz motor işte. isteyen gitsin, baksın, hoşuna gider, kesesine uyarsa alsın diye koydum linki.
sen külüstürü alırken, sıfırından 1500 lira düşük fiyata bulsaydın, topukların mıçına vura vura tee kandile giderdin. :queen:
___________________________ EKLEME _______________________
ula şaikir Entepdeki moturu netsin millet..
Bayburttan bir vatandaş teklif vermiş motora.
Bayburt nire, Entep nire?.. bilin mi fürek efendi?
bileydin, böyle boş laflamazdın. :queen:
aha bak... >>> http://img146.imageshack.us/img146/8463/bayburtantepeh9.jpg
xapraz
07 Aralık 2007, 15:09
selam arkadaslar.benım kuzenımde almak ıstıyo cbf 150 ama onun alma sıtılı bıras farklı sırket cekı verıcem demıstı ustu nakıt para arastırdım adamlar kabul ederız dedı magazadan donduk kabul etmedıler enes ten bahsedıorum.sızın bıldıgınız bu sekılde satıs yapan magazalar varmı.yada sozunuzun gectıgı yerler varsa yardımcı olurmusunuz acaba sımdıden tskler...
TÜRKÖZ
07 Aralık 2007, 16:15
Yan çanta Demirleri Orjinalmi Orjinalsa Nerden Nasıl Bulabilirim Yardımcı Olursanız Sevinirim
aykan
07 Aralık 2007, 19:09
abi nediyim...motorun o kısmında ne işinvar...kesin halojen falan takmaya çalıştın...kurcaladın...bırak servisin elinde kalsın o çatlayan şeyler...kanka valla sana hak dicem yanlış anlıcan beni...la ben eğilip merak etmedim o bölgeyi...:P[/QUOTE]
yok be abi uzunlar uzağı cok yukarda gösteriyordu kamyonun gözünü alacak şekilde aydınlatıyordu ayarlarken oldu daha dogrusu ayar mayar yapamadım.
a.banus
07 Aralık 2007, 19:52
abi nediyim...motorun o kısmında ne işinvar...kesin halojen falan takmaya çalıştın...kurcaladın...bırak servisin elinde kalsın o çatlayan şeyler...kanka valla sana hak dicem yanlış anlıcan beni...la ben eğilip merak etmedim o bölgeyi...:P
yok be abi uzunlar uzağı cok yukarda gösteriyordu kamyonun gözünü alacak şekilde aydınlatıyordu ayarlarken oldu daha dogrusu ayar mayar yapamadım.[/QUOTE]
daha önce yazmıştım far ayarı ile ilgili heralde okumamışsın.
o somunu gevşetip farı aşağı yukarı yapıp tekrar sıkacaktın yani somunu çevirmekle far ayarlanmıyor
mete_han
07 Aralık 2007, 22:32
olm sen böylesin işte. için fesat. :P
sadece İstanbulda mı motorcu var? herkes Ankara'lı mı? İzmir'li mi? vs.
Antep'e yakın illerden gidip almak isteyen çıkmaz mı sence?
olm tamamda ne alaka...2000 gaymeye cbfmi yok sankim...kuryeler o fiyattan satıyor zaten...Bari Antep falan deseydin yani ilk mesajında...tamam biraz ipnayız ama ben işin aslı kasıtlı olarak malı kötüledin sandım...ondan refleks yaptım terörist kılıklı...:P
conta, Anadolu'ya daha mı ucuz veriyor malını?
ulen sırf laf atmak için yazıyorsun ha.
ucuz motor işte. isteyen gitsin, baksın, hoşuna gider, kesesine uyarsa alsın diye koydum linki.
sen külüstürü alırken, sıfırından 1500 lira düşük fiyata bulsaydın, topukların mıçına vura vura tee kandile giderdin. :queen:
Anadoluda para yok olm...adamlar 3700 e reno toros alır...Anadolu için bu rakamlar fazla...halkim fakir gariban...biliyon sende ...Güneydoğuda Doğu Anadoluda veya tüm Anadolu ilçe köylerinde bile fazla fiyat...:pale:temiz bulsam bende en az 150-250 km yapar alır gelirdim doğru..
___________________________ EKLEME _______________________
Bayburttan bir vatandaş teklif vermiş motora.
Bayburt nire, Entep nire?.. bilin mi fürek efendi?
bileydin, böyle boş laflamazdın. :queen:
aha bak... >>> http://img146.imageshack.us/img146/8463/bayburtantepeh9.jpg
he he tamam la...anladık...kalbin temizmiş...:P
selam arkadaslar.benım kuzenımde almak ıstıyo cbf 150 ama onun alma sıtılı bıras farklı sırket cekı verıcem demıstı ustu nakıt para arastırdım adamlar kabul ederız dedı magazadan donduk kabul etmedıler enes ten bahsedıorum.sızın bıldıgınız bu sekılde satıs yapan magazalar varmı.yada sozunuzun gectıgı yerler varsa yardımcı olurmusunuz acaba sımdıden tskler...
hocam çekle çükle bu işler olmaz...keş çalışır...2.elde bile çek olmaz bilirim...benim bildiğim yok...
Yan çanta Demirleri Orjinalmi Orjinalsa Nerden Nasıl Bulabilirim Yardımcı Olursanız Sevinirim
http://www.dnbmotor.com/
bu honda bayisi Gökhan Konşukda üretilir o aparatlar...fiyatı 100 ytl civarı galiba...eksiksiz yapı teslim ediyorlar...Bu tür demirleri Cevizli Konşuk Motor imal eder heryere satar...Özenden alma aman...Özenin işleri Özensiz olur...:P
bu linkteki adres Ümraniye Bulgurlu Mahallesi...Kasım servis sorumlusu...Mete Hanın arkadaşıyım de özel fiyat alırsın...iş gözünün önünde olur...tertemiz yaparlar...düşse kalksa bile motorun asla çizilmez...bu demirler yan koruma olarak çok işlevsel...
yok be abi uzunlar uzağı cok yukarda gösteriyordu kamyonun gözünü alacak şekilde aydınlatıyordu ayarlarken oldu daha dogrusu ayar mayar yapamadım.
abi dikat et...servisle zaten akraba oldun...bırak onlar yapsın...bak elinde kaldı parça...:pale:
erdal3323
07 Aralık 2007, 22:37
bence boşverin cbfyi alın bi ybr gerisini boşver;9
CİHAN
07 Aralık 2007, 23:53
cbf 150 orjınal yan çanta demiri özen motorda var takımı 100 ytl iki yan bir arka olmak üzere takması da şirketten.özen oldu anesmotor.
bence boşverin cbfyi alın bi ybr gerisini boşver;9
tamam satıyım alıyım ybr....:farao::farao:
töbee töbeee:queen:
BİROL 78
07 Aralık 2007, 23:59
cbf 150 orjınal yan çanta demiri özen motorda var takımı 100 ytl iki yan bir arka olmak üzere takması da şirketten.özen oldu anesmotor.
tamam satıyım alıyım ybr....:farao::farao:
töbee töbeee:queen:
ybr mi..:queen::queen::queen:
tork'u nedir bu makinanın yol tutuşu nedir..:bounce:
ön taraf kazalı gibi..:salut:
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO