Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-ibrahim-
19 Mayıs 2010, 21:32
Anladm teşekkür ederim.Fiyatı uygun olursa ben 2 tane alabilirim.Peki kargo nasl olacak.Bi tane bujiyi kargo alıyor mu?
AydoganX
19 Mayıs 2010, 21:33
Anladm teşekkür ederim.Fiyatı uygun olursa ben 2 tane alabilirim.Peki kargo nasl olacak.Bi tane bujiyi kargo alıyor mu?
Alır yahu niye almasınlar. Ben istanbula, tekirdağa, edirneye vs. bir sürü yere zincir gönderdim kutulu şekilde kargo poşetine koyuyorsun ortalama 5-6 lira civarına adrese teslim gidiyor.
novalcin
19 Mayıs 2010, 21:38
cevap için saolun arkadaşlar bugün efe plazada baktım tipi felan çok heybetli duruyo benim boyum 1.83 böle bir motor taşır beni ancak diye düşünüyorum tabi maddiyata göre
-ibrahim-
19 Mayıs 2010, 21:47
Alır yahu niye almasınlar. Ben istanbula, tekirdağa, edirneye vs. bir sürü yere zincir gönderdim kutulu şekilde kargo poşetine koyuyorsun ortalama 5-6 lira civarına adrese teslim gidiyor.
Ben daha senden zincir isteyecektm:)
mücahit_89
19 Mayıs 2010, 22:17
cevap için saolun arkadaşlar bugün efe plazada baktım tipi felan çok heybetli duruyo benim boyum 1.83 böle bir motor taşır beni ancak diye düşünüyorum tabi maddiyata göre
boyum 1.83 kilom 95 kilo fazla ama:) neyse motordayken bazen büyük motor kullanıyomuşum gibi hissediyorum varadero transalp vstorm:)bazende arkamda babam oluyo benle aynı boyutlarda iyiki cbf almışım diyorum rahatlığı on numara....
ismail 2417 kmlik yolculukta demiş ki "yedeğe geçmeden 450 km gitmişim"
-ibrahim-
19 Mayıs 2010, 22:49
Şehir içinde ben 420-440 yapıyorum.Uzun yolda daha fazla yapması gerekmez mi.Yoksa bizim Gaziantep'in sakin trafiğinden kaynaklı mı acep :P
novalcin
19 Mayıs 2010, 22:50
Şehir içinde ben 420-440 yapıyorum.Uzun yolda daha fazla yapması gerekmez mi.Yoksa bizim Gaziantep'in sakin trafiğinden kaynaklı mı acep :P
galiba dediğiniz bir depoyla yaptığı km peki kaç lt alıyor bunun deposu :silent:
AydoganX
19 Mayıs 2010, 22:52
Cihan gider abi, adam motora top speed konusundada öncü oldu ekonomik olmada da öncü oldu.:)
CBF150'yi bence en iyi tanıtan kullanıcıların başında Cihan ve Birol kuzenler gelir. :cat:
-ibrahim-
19 Mayıs 2010, 22:52
galiba dediğiniz bir depoyla yaptığı km peki kaç lt alıyor bunun deposu :silent:
10.6 + 2.4 yedek 13 litre. Bizim de bahsettiğimiz yedeğe düştüğünde ki gördüğümüz km. 1 litreyle ortalama 40 km yapıyorum ben şahsen :)
AydoganX
19 Mayıs 2010, 22:54
Deposu tam 13 litre, bunun 2,4 yada 2,6 litresi yedektir.
100 kilometrede ortalama 2,5 ile 3 litre arası yakıt yakar.
Yedek dahil ortalama 450-500 km. civarı gider.
Tabi bu (agresif veya sakin) kullanıma göre çok değişen bir olay olduğu için net bilgiler vermek zor.
novalcin
19 Mayıs 2010, 22:56
Deposu tam 13 litre, bunun 2,4 yada 2,6 litresi yedektir.
100 kilometrede ortalama 2,5 ile 3 litre arası yakıt yakar.
Yedek dahil ortalama 500 km. civarı gider.
Tabi bu (agresif veya sakin) kullanıma göre çok değişen bir olay olduğu için net bilgiler vermek zor.
harika valla :mrgreen: biraz daha sevmeye başladım ben bu cbf yi :mrgreen:
mete_han
19 Mayıs 2010, 23:15
Abi kırmızı olanınla adamla tekrar konuştum 2700'e indi ki benim bütçeye uyuyo bu fiyat..
Bende zarf attım dedim 2600 nakitim var.Bodruma kadar qelicem masrafım olcak..
Bi abilik yap dedim daha gencim sexy çağlarımdayım.:mrgreen:
Ben seni akşam 9 a kadar tekrar arıyım dedim..
İkimizde bi düşünelim..Saolsun abi baya bi iyi konuştu tamam dedi bi düşünelim bari..
Şimdi 8.30 gibi arıyıcam düşmessede yarın bi gidicem iş yerini emanet etçek biri bulursam..
Motoru görcem servis bakımlıymış kağıtlara bakıcam servise gidicem geçmişine bakıcam..
Kafama yatarsa kırmızı falan bakmıyıcam alıcam..Çünkü ekstralara para vercek dururmum yok koruma demiri çanta filan..
Diyiceğim o ki hayırlısıysa olsun abi:)
kankam 3 saattir bir elemanla bilardo turnuvasındaydım hacı cevap yazamadım...:P
boş vaktiniz olursa sizde takılın...çok keyiflidir...uluslararası platform...
http://gamezer.com/billiards/
noldu aradımı eleman...sende üçe beşe bakma şu keyfi yaşa...oralardan bi desteğimiz dokunmasada senle mutluluğunu paylaşırız her türlü cevoo...:P
1.83 boya göre makina tam senlik...:)
Ben daha senden zincir isteyecektm:)
hem zinciri hem bujiyi alırsan sorun kalmaz dimi hemşo...:P
sen 600 km yaparsan şaşmam hacı...:P
novalcin
19 Mayıs 2010, 23:23
arkadaşlar cbf nin vitesleride 1 aşağı 4 yukarımı ?
atakf1
19 Mayıs 2010, 23:24
[QUOTE=mete_han;2062879]kankam 3 saattir bir elemanla bilardo turnuvasındaydım hacı cevap yazamadım...:P
abi merak ediyorumda (cbf 150 kardeşliği) diye açılan facebooktaki gruba neden sadece 7 kişi dahil oldu 3 gündür:silent:.. Metehan abi sen neden yoksun anlamadım tamam forumdan kopmayacağız hertürlü burada var olucaz ama foto video vs paylaşımı için süper bir ortam:cat: herkesi bekliyoruz ona göre :wiinkk:
AydoganX
19 Mayıs 2010, 23:27
arkadaşlar cbf nin vitesleride 1 aşağı 4 yukarımı ?
Aynen öyle :)
Kullanma kılavuzu sayfa 50'de şu şekilde gösterilmiş :
http://i1005.hizliresim.com/2010/5/19/6292.jpg
mete_han
19 Mayıs 2010, 23:29
Atak dostum bayağıdır feysbuka girmiyorum valla...feysbukda fazla aktif değilim...oraya yazarsak buraya yazacak bişey kalmaz diye düşünüyorum...burada yazışsak veya pmden takılsak farkedermi...cbf kardeşliğini feysbuk üzerinden yaparsak dahamı pekişir yani...:wiinkk: bana her yol paris aslında...nerde yazdığımında bir önemi yok...
Aydoğan kılavuzdan buraya alıntı yaptığın her zaman kılavuza öylesine bakmak geliyor içimden ne alakaysa...öylesine bakmak yani...:)
Emrah.ark
19 Mayıs 2010, 23:33
Valla bulaşma bekle demiyorum...nedeni elindeki parayı bir şekilde ucundan ucundan yemeye başlıcan...5-10-20 şeklinde azalacak...elini çabuk tut bence...havalar düzeldi...makinanı al kenara koy...Ocak 2.el fiyatlarıyla şu anki leri kıyaslamakda biraz abes olacak...seson açıldı fiyatlar yükseldi yapacak bir şey yok hacı...
Bende para işini netten nasıl yollanacağını bilmediğim için Mücahid kardeşime işi havale ettim...netten basit internet şifresi alıyorsun ve net üzerinden yolluyorsun bankanla iletişime geçersen sorun kalmaz...diğer türlü gereksiz masraflarla uğraşma...atm üzerinden yollayabilirsin yine çok cüzi bir rakam alıyorlar...ama bankanın içine girdinmi kilitliyorlar...karşı tarafın şube kodunuda öğrenirsne sorun kalmaz...ben uğraşmak istemiyorum...nakit var...ve net üzerinden para işlemi asla yapmama huyum var...
kankam 3 saattir bir elemanla bilardo turnuvasındaydım hacı cevap yazamadım...:P
noldu aradımı eleman...sende üçe beşe bakma şu keyfi yaşa...oralardan bi desteğimiz dokunmasada senle mutluluğunu paylaşırız her türlü cevoo...:P
Aradım abi:)
Yarım saat pazarlık yaptık..Yok adam son dedi:)
Ama motorun neyi var neyi yok öğrendim:)
Servisten başka bi yere gitmemiş..Kappa çantayı yeni almış..Anlattı durdu:)
Bi sorun bulursan inicem söz dedi :cherry:
Yarın Gidicem anlaştık yani:cherry:
atakf1
19 Mayıs 2010, 23:34
Atak dostum bayağıdır feybuka girmiyorum valla...feysbukda fazla aktif değilim...oraya yazarsak buraya yazacak bişey kalmaz diye düşünüyorum...burada yazışsak veya pmden takılsak farkedermi...cbf kardeşliğini feysbuk üzerinden yaparsak dahamı pekişir yani...:wiinkk: bana her yol paris aslında...nerde yazdığımında bir önemi yok...
yani yorum yapacak bi foto video arkadaşlıklar falan .. forumu fazla bilen yok ama 70 yaşında adamın bile facebooku var :cherry: diyeceğim oki en azından dahil olalım isteyen aktivitelere katılır isteyen katılmaz bu benim düşüncem.. mesela senin 130kms lik videonu bulana kadar dolanmadığım site kalmadı şimdi bu videoyu ben faceboktaki bu grubun duvarına yüklesem birsürü yorum gelir altınada Metehan abinin azami sürat rekoru desem millet demicekmi kim bu metehan:silent:
mete_han
19 Mayıs 2010, 23:46
Aradım abi:)
Yarım saat pazarlık yaptık..Yok adam son dedi:)
Ama motorun neyi var neyi yok öğrendim:)
Servisten başka bi yere gitmemiş..Kappa çantayı yeni almış..Anlattı durdu:)
Bi sorun bulursan inicem söz dedi :cherry:
Yarın Gidicem anlaştık yani:cherry:
aferin lan yavrukurt...atılgan adamsın vesselam...bi atıldın makinayı kaptın...şimdiden hayırlı uğurlu olsun...:cat: bi bujide sana verelim...:P malum oralar sıcak...2.partiye gir sende...:wiinkk:
Beyler kılavuzun 5.sayfasında (pek bunu sallamasakta) azami yük kapasitesi 170 kg diyor...şimdi ben zaten 130 kg...arka çantam 5 kilo ise benim artcı almam normal şartlarda kurallara aykırı ...:P
Yük sınırlamaları
Aşağıdakiler motosikletiniz için getirilen yük sınırlarıdır...
Maksimum yük kapasitesi:
170 kg...diyor aklınızda olsun...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:38 ----------
yani yorum yapacak bi foto video arkadaşlıklar falan .. forumu fazla bilen yok ama 70 yaşında adamın bile facebooku var :cherry: diyeceğim oki en azından dahil olalım isteyen aktivitelere katılır isteyen katılmaz bu benim düşüncem.. mesela senin 130kms lik videonu bulana kadar dolanmadığım site kalmadı şimdi bu videoyu ben faceboktaki bu grubun duvarına yüklesem birsürü yorum gelir altınada Metehan abinin azami sürat rekoru desem millet demicekmi kim bu metehan:silent:
biraderim yanlış anlamada feybukta çok abidik gubidik yamuk yumuk tipler var...bir özelimiz olsun..burada bizbize daha güzel olduğumuzu düşünüyorum...tanımadığım tipler davet yollıcak ekle diye böyle bir arzum yok olmadı...ve hayatım cbf 150 den ibaret değil inan...burada güzel bir muhabbet dönüyor...sizlerle keyifli cbf 150...sizde olmasanız ne gezilerin anlamı olacak ne motosikletin...ben farklı veritabanlarında olmak istemiyorum aslında...mt cbf 150 topacı bana fazlasıyla yetiyor...:cat:
AydoganX
19 Mayıs 2010, 23:49
Aydoğan kılavuzdan buraya alıntı yaptığın her zaman kılavuza öylesine bakmak geliyor içimden ne alakaysa...öylesine bakmak yani...:)
CBF150'yi ilk aldığım zaman özenle, didik didik, her sayfasını okumuştum kılavuzun.
Şimdi forumda kılavuzdaki bir konu geçince de hemen "ulen bu vardı kılavuzda" diyebiliyorum :)
Nasıl olsa biliyoruz diyip geçiştiriyoruz çoğu zaman ama bence yeni alan yada alacak arkadaşlarda kılavuzu okusunlar faydalı bilgiler var:)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:47 ----------
biraderim yanlış anlamada feybukta çok abidik gubidik yamuk yumuk tipler var...bir özelimiz olsun..burada bizbize daha güzel olduğumuzu düşünüyorum...tanımadığım tipler davet yollıcak ekle diye böyle bir arzum yok olmadı...ve hayatım cbf 150 den ibaret değil inan...burada güzel bir muhabbet dönüyor...sizlerle keyifli cbf 150...sizde olmasanız ne gezilerin anlamı olacak ne motosikletin...ben farklı veritabanlarında olmak istemiyorum aslında...mt cbf 150 topacı bana fazlasıyla yetiyor...:cat:
Genelde +1 demek pek tarzım değildir ama facebook konusunda bu yoruma katılıyorum::plus1::
atakf1
19 Mayıs 2010, 23:51
sorun değil abi:cat: haklısın aslında hani benimki öneriydi.. neyse yakında 12000 bakım var bakalım ne olacak ozaman görüşürüz:wiinkk:
AydoganX
19 Mayıs 2010, 23:53
sorun değil abi:cat: haklısın aslında hani benimki öneriydi.. neyse yakında 12000 bakım var bakalım ne olacak ozaman görüşürüz:wiinkk:
Atak kardeşim, servise gittiğin zaman şu bahsettiğin devir saatli göstergenin resmini çekip buraya eklersen çok sevinirim. :rendeer:
atakf1
19 Mayıs 2010, 23:55
Atak kardeşim, servise gittiğin zaman şu bahsettiğin devir saatli göstergenin resmini çekip buraya eklersen çok sevinirim. :rendeer:
valla dostum geldiyse eğer hemen taktırıcam eğer sizin oralarda yoksa buradan irtibata geçer kargoyla göndeririz:cat:
mete_han
19 Mayıs 2010, 23:55
CBF150'yi ilk aldığım zaman özenle, didik didik, her sayfasını okumuştum kılavuzun.
Şimdi forumda kılavuzdaki bir konu geçince de hemen "ulen bu vardı kılavuzda" diyebiliyorum :)
Nasıl olsa biliyoruz diyip geçiştiriyoruz çoğu zaman ama bence yeni alan yada alacak arkadaşlarda kılavuzu okusunlar faydalı bilgiler var:)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:47 ----------
Genelde +1 demek pek tarzım değildir ama facebook konusunda bu yoruma katılıyorum::plus1::
Kılavuz çok siyasi ve düz yazıyor...gerçeklerden uzak gibi...farkındasın değil mi...
Hacı inan msnde bile buradaki çoğu arkadaşla yazışmıyorum veya açmıyorum veya çevrimdışıyım...yani çok muhabbetde tez ayrılık getirir...mesafeyi koruyup geçinip gidiyoruz...ha gezdiğim arkadaşlara pandik bile atıcam yolda neredeyse...Erdiye sor barnağımı yeicek yakında...:P
valla dostum geldiyse eğer hemen taktırıcam eğer sizin oralarda yoksa buradan irtibata geçer kargoyla göndeririz:cat:
dünya gözüyle Türkiyede bi devirli kadran görmezsem gözüm açık gider...:P
AydoganX
19 Mayıs 2010, 23:57
Eğer varsa böyle bir durum listenin başına adımı yazabilirsin. Teşekkür ediyorum ve senden gelecek haberi bekliyorum :rendeer:
mete_han
19 Mayıs 2010, 23:59
Arkadaşlar ilk fırsatta aynalarımı değiştiriyorum artık...dah ageniş bişey alıcam...bu ralli tarzı sitelerde aynalar için bir ölçü var...milim ölçüsü bizim ayna ölçüsü nedir acaba bilen varmı...
AydoganX
20 Mayıs 2010, 00:05
Kılavuz çok siyasi ve düz yazıyor...gerçeklerden uzak gibi...farkındasın değil mi...
Farkındayım ama yinede genel anlamda düzgün bilgiler var.
Arkadaşlar ilk fırsatta aynalarımı değiştiriyorum artık...dah ageniş bişey alıcam...bu ralli tarzı sitelerde aynalar için bir ölçü var...milim ölçüsü bizim ayna ölçüsü nedir acaba bilen varmı...
Bende değiştirmek istiyorum arayış içindeyim. YBR'lerin iki taraftan oynayan siyah aynaları var. Onlar gayet güzel iş görüyormuş.
Ölçüsünü tam bilmiyorum ama önemli olan bir konu var. Bizim aynalardan birisi ters dişli.
ha gezdiğim arkadaşlara pandik bile atıcam yolda neredeyse...Erdiye sor barnağımı yeicek yakında...:P
Demekki senle çok samimi olmamak gerek :mrgreen::mrgreen::P
Emrah.ark
20 Mayıs 2010, 00:12
aferin lan yavrukurt...atılgan adamsın vesselam...bi atıldın makinayı kaptın...şimdiden hayırlı uğurlu olsun...:cat: bi bujide sana verelim...:P malum oralar sıcak...2.partiye gir sende...:wiinkk:
Saolasın varolasın abi..Desteğin yeter:P
Motoru bi alamda abi alırım bujisini,zincirini :queen:
Yarın haber veririm abi buji olayını:P
mete_han
20 Mayıs 2010, 00:12
Farkındayım ama yinede genel anlamda düzgün bilgiler var.
Bende değiştirmek istiyorum arayış içindeyim. YBR'lerin iki taraftan oynayan siyah aynaları var. Onlar gayet güzel iş görüyormuş.
Ölçüsünü tam bilmiyorum ama önemli olan bir konu var. Bizim aynalardan birisi ters dişli.
Demekki senle çok samimi olmamak gerek :mrgreen::mrgreen::P
e napcaz dostum ters dişli ambiansında...ters olan sağdaki mi...
Valla Erdiyle geziye çık 1 ay relaks ol rahatla...:P
m.şanveren
20 Mayıs 2010, 00:14
Şu faceboku bende hiç hazetmiyorum.Arkadaşın biri dur sanada alalım bir ''book'' dedi iyi al dedik.Ulen sen misin alan,arkadaş ilk okulundan tutta askerdekine kadar alayı teklif gönderiyo,kendi kendime ben uğraşamıcam bunla...Hemen kendimi bir kaç arkadaşın facesinden şikayet ettim..birde baktımki benim hesabı iptaal etmişler...
Şimdi kafam rahat işte
mete_han
20 Mayıs 2010, 00:14
Saolasın varolasın abi..Desteğin yeter:P
Motoru bi alamda abi alırım bujisini,zincirini :queen:
Yarın haber veririm abi buji olayını:P
iş başa düştü kanka yapcak bişey yok...aldın aldın alamadın bakakaldın ...:P
AydoganX
20 Mayıs 2010, 00:20
e napcaz dostum ters dişli ambiansında...ters olan sağdaki mi...
Valla abicim hangisinin ters diş olduğunu tam olarak hatırlamıyorum şu anda. Bence aynaları aldığın yerde bir dene, ya da "olmazsa iade ederim" diyerek satın al.
muratcan7
20 Mayıs 2010, 00:21
Merhabalar.
Bu aynalar benimde canımı sıkıyor. YBR aynaları düşünüyordum ancak nikenajlı birşey olsun da diyorum (regalden alıştık nikelaja :)) . Olursa bujiden sonra bizden birde ayna operasyonu çıkar diye düşünüyorum.
Bizim cbflere kendi aramızda bir standart oluşturacağız gibi görünüyor :)
mete_han
20 Mayıs 2010, 00:30
Valla abicim hangisinin ters diş olduğunu tam olarak hatırlamıyorum şu anda. Bence aynaları aldığın yerde bir dene, ya da "olmazsa iade ederim" diyerek satın al.
bu mm olayı nedir...çin parçaları var ya riallide falan...orada ucuzlardan alıcam ama kaç mm ayna...bilin mi hacı...
Merhabalar.
Bu aynalar benimde canımı sıkıyor. YBR aynaları düşünüyordum ancak nikenajlı birşey olsun da diyorum (regalden alıştık nikelaja :)) . Olursa bujiden sonra bizden birde ayna operasyonu çıkar diye düşünüyorum.
Bizim cbflere kendi aramızda bir standart oluşturacağız gibi görünüyor :)
ben zaten aynanın %40 ıyla görmeye alıştım...ama nereye kadar...
ellvis_78
20 Mayıs 2010, 00:35
ybr ye uygulanan iki çesit ayna var bırısı düz_ kısa görüş açısı dar orjınal aynalardan farkı yok
diğeri sekıl olarak ve goruntu olarak daha iyi 3-4 cm daha genişlik ile geniş bir görüş acısı sunuyor ve takılmasıda prayık her hangı bır uygunsuzluguda yok ben taktım gözlerim dörtlendı sankım:queen:
m.şanveren
20 Mayıs 2010, 00:37
Mete abi, ''mm'' milimetrenin kısaltılmışı:P yani ''yiv ve setin'' oluşumu vidayı,burguyu oluşturur..Aynadaki ölçü ise iki setin arasındaki 'yiv vidadaki oyuntu,set ise tepe noktaları ''
Setlerin arasınıda 'kılavuz veya dijital kumpasla ölçe bilirsin'':)
blue white
20 Mayıs 2010, 00:37
aynalar resmen iğrenç. ne zamandır değiştiricem hep unutuyorum. nikelajı pek sevmem.
ellvis_78
20 Mayıs 2010, 00:48
işte ybr aynası
http://img203.imageshack.us/img203/7340/grnt0220y.jpg (http://img203.imageshack.us/my.php?image=grnt0220y.jpg)
baksanıza ibrahim de 440 yapmış. ben 2 kişi 414 deyince herkes şaşırmıştı :) demek ki siz fazla abanıyorsunuz.
metehan hocam 8 top (halk dilinde amarıkan :mrgreen:) bilardodan çakarsan gelince oynamak isterim. biz profesyonel olarak haftada 10 saat antreman yapıyoruz yalnız :) ona göre
Unique693
20 Mayıs 2010, 00:50
Bak cbf ye ne güzel yakışmış :)
muratcan7
20 Mayıs 2010, 00:58
Eski cbf'imde çok güzel ayarlamıştım aynaları. Ancak yeni aldığıma binmeye pek fırsat bulamadığımdan aynalarla oynayamadım henüz. Ki ben aynaları çok sık kullanan birisiyimdir. Göremeyince arkayı huzursuz oluyorum. Bu ayarıyla arkayı görmek ne mümkün...Birde arkaya biri oturunca aynadan ancak onun kolu bacağı görünüyor iyice rezillik :)
Yarın güzelce bir ayarlamaya çalışacağım. Olmadı ybr aynaları ellerimizden öper :P
YBR aynası takanlar ne dersiniz eskiye göre görüş mesafesi artıyor mu ?
bizim aynaların soldakisi saat yönüne sıkılır
sağdakisi de saat yönünün tersine sıkılır.
jr. da bu aynalardan yol boyu omuz görmekten feci halde sıkılır.
tez bir ayna buluna!..ismail toptan ala (delikanlıdan da alabilir :P) hepimize dağıta! :mrgreen:
mete_han
20 Mayıs 2010, 01:00
ybr ye uygulanan iki çesit ayna var bırısı düz_ kısa görüş açısı dar orjınal aynalardan farkı yok
diğeri sekıl olarak ve goruntu olarak daha iyi 3-4 cm daha genişlik ile geniş bir görüş acısı sunuyor ve takılmasıda prayık her hangı bır uygunsuzluguda yok ben taktım gözlerim dörtlendı sankım:queen:
ybr aynası oluyorsa yan sanayiside geniş...ama yüksek hızlarda titreşim yapmasından korkuyorum...
Mete abi, ''mm'' milimetrenin kısaltılmışı:P yani ''yiv ve setin'' oluşumu vidayı,burguyu oluşturur..Aynadaki ölçü ise iki setin arasındaki 'yiv vidadaki oyuntu,set ise tepe noktaları ''
Setlerin arasınıda 'kılavuz veya dijital kumpasla ölçe bilirsin'':)
kankam sağol yav...:) la hacı 1 sayfa önce kaç milim diye zaten sormuştum Aydoğan cevabı unutunca mm olayı nedir diye tekrar yazmak zorunda kaldım...bu kadar salak olabilirmiyim sence lise maaazunu biri olaraktan...:P
aynalar resmen iğrenç. ne zamandır değiştiricem hep unutuyorum. nikelajı pek sevmem.
Hacı ybr aynası ile değiştirelim olsun bitsin...ben yana sanayi ybr aynasının çiftini 20 liraya satan bir site görmüştüm durun tekrar bakayım...
baksanıza ibrahim de 440 yapmış. ben 2 kişi 414 deyince herkes şaşırmıştı :) demek ki siz fazla abanıyorsunuz.
metehan hocam 8 top (halk dilinde amarıkan :mrgreen:) bilardodan çakarsan gelince oynamak isterim. biz profesyonel olarak haftada 10 saat antreman yapıyoruz yalnız :) ona göre
Hacı nette daha keyifli...mouse kontrolüm çok iyidir ..lazersiz oynuyoruz 1000 puanlılara kaydırıyorum...benim puanım 160 larda düşün yani...puanlama ratinge göre veriliyor...bu zamanda bilardo salonu kaldımı haco...burada demode oldu inan...:cat:
Bak cbf ye ne güzel yakışmış :)
bencede çok yakışmış...:cat:
AydoganX
20 Mayıs 2010, 01:06
bu mm olayı nedir...çin parçaları var ya riallide falan...orada ucuzlardan alıcam ama kaç mm ayna...bilin mi hacı...
Yok abicim o mm olayını tam bilmiyorum, birşey söylersem sallamış olurum :).
http://www.rialli.com/urunler/motorsiklet-aksesuari/3_ayna-grubu/2472__rialli-ayna-ybr-model-takim-10mm-ms6421/
Yukarıdaki linkteki ayna Elvisin aynalarıyla aynı gibi görünüyor. Riallinin sitesinde buna benzer başka bir aynada olmadığına göre muhtemelen bu ayna olur :)
1-2 haftaya kadar bir yerden ayna bekliyorum. Bakalım eğer denk gelirse güzel olacak.
Aynalarım gelip motorun üstünde görmeden size önermek istemem. Vakti olan arkadaşlar biraz daha beklesin derim. :)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:03 ----------
Ekleme: Yukarıdaki mesajda mm olayı derken "bizim aynaların kaç mm. olduğunu bilmiyorum" babında kullanılmıştır. :)
ybr aynasının da kolu uzun değil ki. bizim aynalar gidonu biraz geçiyor. görüşü artırması için daha açıkta olması gerekir. resimden gördüğüm kadarıyla bizimki kadar var yok dışa deplasmanı.
mete_han
20 Mayıs 2010, 01:09
Yok abicim o mm olayını tam bilmiyorum, birşey söylersem sallamış olurum :).
http://www.rialli.com/urunler/motorsiklet-aksesuari/3_ayna-grubu/2472__rialli-ayna-ybr-model-takim-10mm-ms6421/
Yukarıdaki linkteki ayna Elvisin aynalarıyla aynı gibi görünüyor. Riallinin sitesinde buna benzer başka bir aynada olmadığına göre muhtemelen bu ayna olur :)
1-2 haftaya kadar bir yerden ayna bekliyorum. Bakalım eğer denk gelirse güzel olacak.
Aynalarım gelip motorun üstünde görmeden size önermek istemem. Vakti olan arkadaşlar biraz daha beklesin derim. :)
Evet çok site var buna benzer...bak daha ucuzmuş..kanka ne kaybedicez...biri denemeli ama...aslında var ya birimiz aynasını söksede bir ölçse milimini...10 milimse olay tamamdır...kaybedeceğimiz 12 lira en fazla...bu kahramanlığı sadece Aydoğan yapar...sen bi öncülük yapsana agam...:P
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:07 ----------
Barışım sende hassas ölçer malzeme vs vardır...bi ölçsene şu mereti kaç mm...hadi aşkitom...:P:rendeer: makina sana yakın bildiğim...üşenme len bi..
AydoganX
20 Mayıs 2010, 01:13
bizim aynaların soldakisi saat yönüne sıkılır
sağdakisi de saat yönünün tersine sıkılır.
jr. da bu aynalardan yol boyu omuz görmekten feci halde sıkılır.
tez bir ayna buluna!..ismail toptan ala (delikanlıdan da alabilir :P) hepimize dağıta! :mrgreen:
Topiğin toptan malzemecisi oldum yahu :mrgreen:
Evet çok site var buna benzer...bak daha ucuzmuş..kanka ne kaybedicez...biri denemeli ama...aslında var ya birimiz aynasını söksede bir ölçse milimini...10 milimse olay tamamdır...kaybedeceğimiz 12 lira en fazla...bu kahramanlığı sadece Aydoğan yapar...sen bi öncülük yapsana agam...:P
Ver gazı, ver gazı :cherry:
(Sabah işe gideceğim, saat gecenin 12si olmuş. Ben motorun aynalarının kaç milimetre olduğunu ölçüyorum. Delimiyim? :mrgreen:)
Bekleyin ulen geliyorum birazdan :cherry::cherry:
mete_han
20 Mayıs 2010, 01:14
Topiğin toptan malzemecisi oldum yahu :mrgreen:
Ver gazı, ver gazı :cherry:
(Sabah işe gideceğim, saat gecenin 12si olmuş. Ben motorun aynalarının kaç milimetre olduğunu ölçüyorum. Delimiyim? :mrgreen:)
Bekleyin ulen geliyorum birazdan :cherry::cherry:
san aslansın sen kaplansın sen yaparsın...:P
AydoganX
20 Mayıs 2010, 01:16
san aslansın sen kaplansın sen yaparsın...:P
Yavaş ver gazı karbüratör boğuldu :)
Ölçtüm aynanın dişlerini, 10 milimetre yani 1 cm. :cat:
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO