Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
AydoganX
31 Mart 2010, 18:24
evet dayu ya acıkk anahtar tutuversene yaw:P:queen::)
kesınlıkle ismailcim cinnah yokusunu senden arkadan gelıp rahatlıkla cıktım cıkarım cıkıyorum ancak bunun nedenı kesınlıkle kılo farkından oldugunun kanatındeyım bende bıde bu olayı duz yolda denemek lazım asıl o zaman farkı anlayabılırız zannımca:):wiinkk::rendeer:
Kilo düz yolda da farkettirir abi
senin düzde 110 yaptığın yerde ben 100 anca yaparım :)
Rejime başlayacam :pr::P
mete_han
31 Mart 2010, 18:47
motorun kıstan beri yenı yıkama fırsatın oldu herhalde metehan karedeş
bu rada tag yakma olayının halen devam edıyor olması bı garıp ama sen cok gazlıyon herhalde ALLAH ne verdiyse köklüyorsundur herhalde ( aşırı ve anı ve süreklılık arzeden dutrumların netıcesınde yag yakıyor olabılırsın
motoru yenı rektefe ettın yag yakması benım aklıma baska bı sey getırmıyor :silent:
elın degmısken arka jantıda gaz yagıyla fırcalasydın usta bıraz daha parlardı bu arada:bounce:
motoru kat kat cılalıyıp parlatma modası basladı butun cbf lerın yası kac olursa olsun aynı görünmesi lazım :cat:
İnanmıycan ama aynen öyle tüm kış boyunca galiba 1 kez yalandan su tuttum...ilk basınclı su yemesi 6 aydır...:P
Yağ yakma olayı var usta aslında hepsinde...ama yağ değiştiren değerli arkadaşlarım ölçüm yapmayı es geçiyorlar...sıkıştırmasanda durum 50-100 gr arası standarda bağlamış durumda...ve normal siyor servis...
rektefiye olalı 11.000 km oldu usta ...:)
makina dediğin pis olmayacak usta...genclere özendim vallahi...:rendeer:
vay vay vayyyyyy İHTİYAR DELİKANLI gelmiş hehe :queen::queen::) saka bı yana dayu ıyı olmus be cıhaz vallam kendıne gelmıs benımkınınde ıhtıyacı var bu hafta ankara hep yagmurlu hep yagmurlu camur ıcınde garıbım bızde angaralı cbf tayfası olarak cumartesı gunu hamam organızasyonu yapıp yıkasak düldülleri amma hos olur vallam:) haa bu arada nedır bu mobıl1 cılgınlıgı cbfcıler yagda mobıl1e mı donus yapıyo nedır ben rasgele aldım ondan sonra ismail ve şimdide hacı abı hey masallah dayayalım mobıl1lerı ellam :rendeer::queen:
güzel çok hoş
hoşgeldin birader...bayağıdır yoksun özlettin kendini...
Yav makinayı yıkadım gidiyorum arka fren bi kendine geldi...dedim noluyo sanki arka balatammı değişti...değişim öncesi yıkattım ya...:P
hacı valla artık motorex ıphone grup fantazisi yapıcam...:queen:
tamam hacı kilo farkı varda ilk hızlanmalarda bariz bir güc kaybı var ne alakaysa...
ya senin motorda evet aralarda kalkışta sanki ölü gibi bi sorun vardır kesin:)ama son hız ve seyir hali baya ii:)evet benım motorla 125 goruyorum hatta rahat 120 çıkıyo motor emre baya ii kullanmış rodajda bellı:cat:
valla erdi 450 km olmuş bugun soledı bana oda alıştı artık cbf'e:mrgreen:
aydoganx sana katıluyorum mete abi herşeyı hazır beklıyo:)koruma demirlerini sök eksozu sök 5 tl sprey boya al motor sıfır gibi olsun dimi ama :)
aydoganx mete abinin motoru bende kullandım kalkışlarda bi sorun var hatta vites değiştirip gaza bastığında motor sanki gitmek istemiyor azcık abi sen bunu sormadın mı hiç servisine yaw:)
hacı boya ile oluyormu egsoz işi bilmiyordum...şu 800 dereceye kadar dayanıklı olan zımbırtılardanmı diyorsunuz...valla uğraşmak lazım...kim uğrraşcak şimdi yav...:cherry:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:44 ----------
Metehan mobilin hangi yağını koydun? 15-50 mi? 15-40 mı?
Birde sen zinciri normal motor yağı ile yağlıyorsun gibime geldi.
Jantı batırmış, zincir muhafazasıda hakeza aynı :)
Bende ilk başlarda motor yağını yağdanlığa doldurup sıkıyordum zincire ama baktım gün geçtikçe arka jantın hali berbat oluyor. Mecbur zincir spreyine dönüş yaptım.
Mobilin zincir spreyini kullanıyorum 400 ml. fiyatıda 17 yada 18 liraydı.
Tavsiye ederim. Akşam garaja çektikten sonra sıkarsan sabaha kadar bekleyince sıçratma yapmıyor. Jantlar temizlediğin gibi tertemiz kalıyor.:cat:
Egzosuda sprey boyayla kolayca boyayabilirsin. Sökmesi çok basit zaten azıcık elin anahtar tutsun yahu :)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:01 ----------
Ben bunun sebebini biliyorum.
+100kg farkı :mrgreen:
Ankaranın Cinnah yokuşunu Muratla birlikte çıkmaya başladık,
Murat yokuşun ortasına gelmeden pırrrrrr yanımdan geçti gitti. :salut:
Ben 95 kiloyum, Murat ise 65 kiloymuş. Aradaki 30 kilo fark azmı :cherry:
Garibim cbf daha ne yapsın :)
15 40 galiba hacı...emin değilim valla bişey verdiler ama ney bakmadım...
zinciri spreylede değilde gresle yağlıyorum...ama srevis uzak olunca 250-300 kmde bir oto servislerin birin egirip yağdanlıklarını isteyip yağı dayıyorum...:P
ondan kalan bir pislik var jantlarda...aha şimdi işi gücü bırakıp garajda makinamı temizleyebilirim...şimdi rahatladım hacı...şu diz örtüsünü kaldırdım artık...tek dizliğimi çıkardım onla idare edicem...
hacı anahtar manahtar beni uğraştırma alışmışım hazıra ben...:P
muratgün
31 Mart 2010, 18:51
hehe evet aga sen en ıyısı rejıme gır o zaman %100 performans alırsın mete dayuyada dıcem rejıme gır dıye emme bıraz zor gıbın bu vakıtten sonra :queen::):P
mete_han
31 Mart 2010, 19:06
hehe evet aga sen en ıyısı rejıme gır o zaman %100 performans alırsın mete dayuyada dıcem rejıme gır dıye emme bıraz zor gıbın bu vakıtten sonra :queen::):P
ipin ucu kaçınca artık eski kilona dönemiyorusn...:salut: motoru bıraksam var ya 100 kilo olurum...spor güzel birşey...
metehan hocam ağır diye yokuş aşşağı o hızları gördü :P
motor temizlenmiş ama parlamamış.
"cilala beni metehan...CİLALA BENİ!" diye bağırıyor :mrgreen:
kırmamak lazım :)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:31 ----------
bugünkü gezmemle 4004 km oldum :)
zaten çekişinden çok memnunum, bir de cuma günü yağı ve hava filtresi sıfırlanınca roketlerden roket beğeneceğim. maşallah hule ne güzel motor yapmışlar ya :bounce: camı açıp açıp süzüyorum cabaf' ımı
mete_han
31 Mart 2010, 19:37
jrcım cila işini mücahit halledecek sağolsun...ama henüz bu durumdan kendisinin haberi yok...:P"okursa insafa gelir artık bi el atar kankisine...:cherry:
mücahit_89
31 Mart 2010, 19:41
jrcım cila işini mücahit halledecek sağolsun...ama henüz bu durumdan kendisinin haberi yok...:P"okursa insafa gelir artık bi el atar kankisine...:cherry:
evet valla haberim yoktu:)ama bendeki cila güzelmiş emre sağolsun yav kaç ay oldu motoru alalı hala adama duva ediyom maşallah nazar deymez inş:)abi hatırlatta ilk buluşmada cilayı getırıyımde senin yaşlı cbfi estetikle gençleştirelim:queen:sıfır gibin olur valla:mrgreen:
mete_han
31 Mart 2010, 19:45
Tamam hacı bi parlatak düldülü..sizin makinaların yanında benimki harbiden dökülüyor...ama hep söylerim önemli olan ciğeri...
ben çıkıyorum beyler...görüşmek dileğiyle...
aha camdan size de baktırayım :mrgreen:
http://i966.photobucket.com/albums/ae145/jrpiethrower/100_1308.jpg
MAŞALLAH' ı da okuyun...heh tamamdır :)
güvenlik var :cherry:
yağmura yakalandım motor pis diye brandayı örtmedim. şimdi inip temizleyip örttüm. çantalar üzerinde duruyor. ben kilidi şasiden geçiriyorum yine de tekeri söküp gitmesin dayılar diye.
mücahit_89
31 Mart 2010, 20:26
son o duvar tarafına güzel bi kulube yap motor için sonra kilitle kapısını olsun bitsin:)bugun bende çıktım dısarı bı 20 km gitmişimdir yagmur yagdı yagıcak ama allaha sukur yakalanmadım.yagmur yagmasın artık:pr:hep güneş olsun:)
valla brandaya alsan bi dert almasan bi dert..rüzgardan branda sallandıkça kimi yeri benek benek matlaştırıyor..ben de cilalıyorum..bendeki branda fazla sıkı. biraz bolca birşey almam gerek. siperlikte cila deneyen oldu mu benden başka?
Selam arkadaşlar,
CBF 150'nizi Hyo gt 250'r ile takas etmek isteyen olursa benimle özelden irtibata geçin.
2006 model 13.000 km'de kırmızı çok temiz gt 250R.... Mehmet.
http://img694.imageshack.us/img694/5814/dscn0785y1.jpg (http://img694.imageshack.us/i/dscn0785y1.jpg/)
VaScO1925
31 Mart 2010, 22:40
valla brandaya alsan bi dert almasan bi dert..rüzgardan branda sallandıkça kimi yeri benek benek matlaştırıyor..ben de cilalıyorum..bendeki branda fazla sıkı. biraz bolca birşey almam gerek. siperlikte cila deneyen oldu mu benden başka?
ben feyizoglundan HELD marka L branda almıştım zamanında hyo 250 varken, canta ustundeyken gecen gecirdim dukkanın onunde cup diye sarmaladı valla çok iyi oldu öyle ruzgarda sallanan bişide değil gayet sağlam içi elyafımsı güzel çizmez hayatta 50 ye almıstım sanırım
bakın bi http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=43946
cbf e mi tam oldu branda?
ben de 25e yaamurluk buldum motor için. branda gibi yer kaplamıyor. çok ince malzeme. brandadan daha iyi olur gibi geldi bana.
metanecho
01 Nisan 2010, 00:18
jr. eyvallah sağolasın yolculuk iyidi dönüşte biraz üşümemizi saymazsak.
muratgun, o köpek stickerına baktımda bulamadım, daha doğrusu aynısının beyazını buldum ama 15 cm genişliğinde :D
buyur:
http://cgi.ebay.com/284C-Big-Bull-Dog-Car-Bike-Vinly-Decal-Stickers_W0QQitemZ160381253791QQcmdZViewItemQQptZU K_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM?hash=item255777b8 9f
mücahit_89
01 Nisan 2010, 00:26
Selam arkadaşlar,
CBF 150'nizi Hyo gt 250'r ile takas etmek isteyen olursa benimle özelden irtibata geçin.
2006 model 13.000 km'de kırmızı çok temiz gt 250R.... Mehmet.
http://img694.imageshack.us/img694/5814/dscn0785y1.jpg (http://img694.imageshack.us/i/dscn0785y1.jpg/)
koymuşsun buraya hyosung'unun en yakışıklı resmini allah allah:Pkaça satıyon neden cbf istiyosun sende bizim gibi huzura ve rahata ermek mi istiyosun:cat:
GOKHAN42
01 Nisan 2010, 00:57
koymuşsun buraya hyosung'unun en yakışıklı resmini allah allah:Pkaça satıyon neden cbf istiyosun sende bizim gibi huzura ve rahata ermek mi istiyosun:cat:
çok hızlı gelmiştir belki ne biliyon:P
mücahit_89
01 Nisan 2010, 01:01
yada çok benzin yakıyodur:mrgreen:son hızı haçki bunun 120 sabit gidebiliyomu:queen:
Gözünüz gönlünüz açılsın diye ekledim resmi.CC küçültecemde :queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:11 ----------
Çok hızlı gelmedi,çok yavaş geldi belki cbf'le arzuladığım hıza ulaşırım :queen:
mücahit_89
01 Nisan 2010, 01:16
Gözünüz gönlünüz açılsın diye ekledim resmi.CC küçültecemde :queen:
yok beya bizim gibi enduro ruhlu adamları o resim açarmı:mrgreen:ben sadece reklam yapma dedim:Phadi hayırlısı cbf'le rahat edersin bol bol gezersin hemde rahat rahat evinde oturur gibi:)öle tuhaf tuhaf oturmana da gerek kalmaz:wiinkk::cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:15 ----------
[QUOTE=Çok hızlı gelmedi,çok yavaş geldi belki cbf'le arzuladığım hıza ulaşırım :queen:[/QUOTE]
gel gel hız gör bunda krank kırmada yok:queen:
bu arada aşağıdaki yazılarda paso kafalar oynuyor:)
yada çok benzin yakıyodur:mrgreen:son hızı haçki bunun 120 sabit gidebiliyomu:queen:
İşi gır gıra almışız tam benlik :) Ev gırgırlarını severim :P Sabit 150 ile gidersin kardeşim o yönden şüpen olmasın :)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:17 ----------
yok beya bizim gibi enduro ruhlu adamları o resim açarmı:mrgreen:ben sadece reklam yapma dedim:Phadi hayırlısı cbf'le rahat edersin bol bol gezersin hemde rahat rahat evinde oturur gibi:)öle tuhaf tuhaf oturmana da gerek kalmaz:wiinkk::cat:
Saol kardeşim inşallah :rendeer: Şimdilik cbf benim için biçilmiş kaftan diyebilirim...
mücahit_89
01 Nisan 2010, 01:21
İşi gır gıra almışız tam benlik :) Ev gırgırlarını severim :P Sabit 150 ile gidersin kardeşim o yönden şüpen olmasın :)
yok abi ben paşa paşa oturarak 120 le gidiyim kafi:mrgreen:
itiraf ediyim cbfi almadan önce hyosung al dediler hep arkadaşlar ama nasippp:cherry:ruhum endurocu anca varadero görünümlü cbf aldık napalım:mrgreen:ama iş görüyor enduro hard enduro uzun yol hepsi var:Pfazlammı uçtum ne:)
mimoza_cbf_
01 Nisan 2010, 01:22
cbf e mi tam oldu branda?
ben de 25e yaamurluk buldum motor için. branda gibi yer kaplamıyor. çok ince malzeme. brandadan daha iyi olur gibi geldi bana.
jr. saygılar bıranda konusunda sana yardımcı olabilirirm istediğn bir model varsa ben sana aynısını diktiririm veya benımkının resmini çelerim beğenirsen buradan yaptırır yollarım benım bi arkadaş var o yapıyor bana dıkti çok kullnışlı 15-20 milyon arası diker bilgin olsun istersen
yok abi ben paşa paşa oturarak 120 le gidiyim kafi:mrgreen:
itiraf ediyim cbfi almadan önce hyosung al dediler hep arkadaşlar ama nasippp:cherry:ruhum endurocu anca varadero görünümlü cbf aldık napalım:mrgreen:ama iş görüyor enduro hard enduro uzun yol hepsi var:Pfazlammı uçtum ne:)
Evet endurocu ruhu olmasa bu motora bakmam ön koruma demirlerine ikide sis lambası taktınmı ohh mis tadından yenmez bunun :) al sana küçük varadero :)
mücahit_89
01 Nisan 2010, 01:30
Evet endurocu ruhu olmasa bu motora bakmam ön koruma demirlerine ikide sis lambası taktınmı ohh mis tadından yenmez bunun :) al sana küçük varadero :)
tamam işte bu hastalık sende de var inş bulursun temiz bir cbf:)yada sat seninkini direk al motorun baya temizmiş sat onu ister sıfır al ister ikinci el:wiinkk:
mimoza sağol iyi olur resim koyabilirsen.
Temizdir gözüm gibi bakarım.Sıfıra sıcak bakmıyorm gerek yok ikinci el 2008 veya üstü,üste para alabileceğim bir cbf lazım.hayırlısı mücahit.
zenon
01 Nisan 2010, 09:36
ben feyizoglundan HELD marka L branda almıştım zamanında hyo 250 varken, canta ustundeyken gecen gecirdim dukkanın onunde cup diye sarmaladı valla çok iyi oldu öyle ruzgarda sallanan bişide değil gayet sağlam içi elyafımsı güzel çizmez hayatta 50 ye almıstım sanırım
bakın bi http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=43946
Mücahit sağolsun bana kendi motorunun brandasınıv ermişti bende gecen gün makinede yıkadım yatak carsafina döndü :salut: üzerindeki kaplaması gitti sadece gölge yapar bundan sonra ama yumşatıcıda koydum mis gibi koktu :mrgreen: sabah baktım güvercinler bir güzel pislemiş üzerine. :queen:
mimoza_cbf_
01 Nisan 2010, 09:54
img src=http://i1004.hizliresim.com/2010/4/1/869.jpg][/a]
mmucit
01 Nisan 2010, 10:00
http://i1004.hizliresim.com/2010/4/1/869.jpg
mimoza_cbf_
01 Nisan 2010, 10:09
Hemşerim teşekkür ediyorum şu resim yüklemeyi bir türlü becemredim
superkaos
01 Nisan 2010, 10:47
Arkadaşlar günaydın,bugün inş alıcam motorumu yalnız bayi noter vekaletname işlemini benim yapmamı istedi kendilerinin yapması gerekmiyor mu bu işlemi??0 motor cbf 150
-ibrahim-
01 Nisan 2010, 10:55
Arkadaşlar günaydın,bugün inş alıcam motorumu yalnız bayi noter vekaletname işlemini benim yapmamı istedi kendilerinin yapması gerekmiyor mu bu işlemi??0 motor cbf 150
Ben alırken sadece bi trafiğe gidip imza attığımızı hatırlıyorum.Onun dışında bişey yapmadım.Motosiklet hazır gel al dediler.
zenon
01 Nisan 2010, 11:18
http://i1004.hizliresim.com/2010/4/1/869.jpg
Bu farklı ve iyimiş be ama baya buyuk....
superkaos
01 Nisan 2010, 11:27
notere senın gitmen gerekiyo dediler mototalden alıyorum,vekalet ücretini ben vercekmisşim,bana verdikelri fiyattan düşmişcekler
AydoganX
01 Nisan 2010, 11:59
notere senın gitmen gerekiyo dediler mototalden alıyorum,vekalet ücretini ben vercekmisşim,bana verdikelri fiyattan düşmişcekler
Eğer vekalet ücreti vereceksen senin hiçbir şeye dokunmadan (emniyete vs. gitmeden) bayiden ruhsatı alman gerekiyor. Çünkü sen vekalet vererek onlara senin adına işlem yapabilme yetkisi veriyorsun.
Yok vekalet ücreti vermeyim dersen işlemleri onlar halleder.
Ama yine ruhsat vs çıkarma parası diye ücret alırlar.
"şu saatte emniyete gel, bir imza at gerisine karışma" derler.
"Hiçbişey istemiyorum benim faturamı , uygunluk belgemi vs. evraklarımı verin ben hallederim ruhsat işlemlerini" dersen toplamda 120 lira civarına tüm işlemlerini halledersin. Bayi bu işlemler için 200 lira gibi bir ücret istiyor.
Tercih senin. En azından buradaki sistem böyleydi.
superkaos
01 Nisan 2010, 12:05
anahtar teslim alıyosun ve başka bayileri aradım, biz hallediyoruz her şeyi diyolar sen 0 motor alıyosun her şeyi bayini halletmesi gerekmezmi ewt onlarda öle diyo vekalet işini sen hallediyosun geri kalanını biz hallediyoruz dediler.
ben arab alırkende notere gitğimi hatırlmaıyorum 0 alıyosun sonuçta
noter 40 lira vekalet ücreti
o brandanın altında bir cbf 150 mi duruyor. sağdan bakıyorum, soldan bakıyorum bir türlü canlandıramadım ya :mrgreen:
arkada buzdolabı gibi bir kutu olmalı.
bu branda çok mu bol normal mi? bir de su geçirmez mi? bir de makinede yıkadım mı gider mi malzeme? ben sadece durulaa modunda atıyorum makineye tozunu toprağını alıyor.
superkaos
01 Nisan 2010, 12:26
noteri aradım sistem değişmiş,notere o km aracı alırken illaki kişinin gitmesi gerekiyormuş,
bayi senin adına gelemiyomus birisine vekalet etmen ve o kişininişlmleri başlatması gerekiyomuş noter ücreti sizden çıkıyor.
mimoza_cbf_
01 Nisan 2010, 12:30
o brandanın altında bir cbf 150 mi duruyor. Sağdan bakıyorum, soldan bakıyorum bir türlü canlandıramadım ya :mrgreen:
Arkada buzdolabı gibi bir kutu olmalı.
Bu branda çok mu bol normal mi? Bir de su geçirmez mi? Bir de makinede yıkadım mı gider mi malzeme? Ben sadece durulaa modunda atıyorum makineye tozunu toprağını alıyor.
evet altında cbf 150 var ben hiç yıkabadım ama makinede yıkarsan pranda özlliğini kaybeder su tutacaksın güneşe asacaksın sonra iki sirkeler bezle üzerinden gçersin su geçirmez arkadaşım çok özendi onun için :) ama biraz kalın j.r ama ben memnunum seini istediğin bir model varsa yolla bana aynısını uygun bir fıyata yaptırır yololarım BAŞKA RESİMLER DE VAR AMA KOYAMADIM ONLARIDA GÖRÜRSEN SENİ AYDINLATIR.....
tamam kardeş çok sağol ben biraz bakınayım da olmadı öyle yaparız fiyatı uygun.
muratgün
01 Nisan 2010, 15:55
jr. eyvallah sağolasın yolculuk iyidi dönüşte biraz üşümemizi saymazsak.
muratgun, o köpek stickerına baktımda bulamadım, daha doğrusu aynısının beyazını buldum ama 15 cm genişliğinde :D
buyur:
http://cgi.ebay.com/284C-Big-Bull-Dog-Car-Bike-Vinly-Decal-Stickers_W0QQitemZ160381253791QQcmdZViewItemQQptZU K_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM?hash=item255777b8 9f
ekmel beyaz daha iyi olur kırmızı beyaz uyum saglarım ancak 15 cm :queen::) seninki kaç santimdi :wiinkk:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:54 ----------
tamam kardeş çok sağol ben biraz bakınayım da olmadı öyle yaparız fiyatı uygun.
bende heldin brandasını kunlanıyorum 1.5 sene fılan oldu alalı cok memnunum 3 tane motor nasıplendı o brandaylan valla hos gercı sımdı manısada bırakmısım emme:):queen:
superkaos
01 Nisan 2010, 16:09
25 liraya aldım sirkeciden bayiden baya iyi x large alıyosunuz çantayla cbf'e tam oluyo
metanecho
01 Nisan 2010, 18:15
murat, benimki 5 cm falan bişey heralde küçük yani, onu da geçen sene tankpad aldığımda satıcı tankpad le birlikte göndermişti. kimdi neydi hatırlasam sorardık aynısından istiyoruz diye :D
mimoza_cbf_
01 Nisan 2010, 18:39
http://http://i1004.hizliresim.com/2010/4/1/3326.jpg[/url]
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:31 ----------
http://]http://i1004.hizliresim.com/2010/4/1/3350.jpg[/url]
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:34 ----------
http://]http://i1004.hizliresim.com/2010/4/1/3379.jpg[/url]
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:37 ----------
koruma demirinin esli hali yenisini hafta sonu takacağım..... zaten binemıyorum hava yağmurlu :(
hule bamya muhabbeti olmuş burada :mrgreen: nçk nçk nçk
hah bu foto daha aydınlatıcı oldu. bu çanta için çıkıntı yapması şahane olmuş. benim çanta yüzünden large branda dar geliyor motora ne biçim iştir. şunu çantalı motora göre yap bolsa bol kalsın ya.
mimoza_cbf_
01 Nisan 2010, 21:37
hule bamya muhabbeti olmuş burada :mrgreen: nçk nçk nçk
hah bu foto daha aydınlatıcı oldu. bu çanta için çıkıntı yapması şahane olmuş. benim çanta yüzünden large branda dar geliyor motora ne biçim iştir. şunu çantalı motora göre yap bolsa bol kalsın ya.
ben arkadşa bıraktım motoru o kafasına göre dikmiş ilk başta sevmedim ama bu şekilde daha kip ve orjinal oldu beğenmezsen yeni yaparım dedi katlaması biraz gıcık ama onun dışında çok memnunum.iki yerden sıkmalı hem motoru kapatıyor en altaki de ziciri arka tekerei kapatıyor fren diski ayaklık har yer kapalı sadece lastik kalıyor altu üstü branda ama çift lastik olması ve bu şekilde dikilmiş olması yağmur çamur fırtına rüzgardan iyi koruyor :)
evet harika duruyor. brandayı ben katlamam hiç buruştur salla =)
erdi_arikan
02 Nisan 2010, 01:49
selamlar arkadaşlar, nasılsınız? uzun süredir yazamıyordum, baya işlerim yoğundu ama sizinleyim artık ve bir sorunum var =) arkadaşlar direksiyon kilidi daha öncesinde yapabiliyordum ama bir arabaya hafiften vurdum direk bodozlama girdim anlayacağınız ve sonrasında kilidi bastırıp direksiyon kilidi yapmak istediğimde kilit yarıya kadar dönüyor, sonrası yok... sebebi ne olabilir?
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO