Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
zenon
28 Mayıs 2009, 09:27
Eski Yaılardan birinde vardı bir abimiz edirneden ağrıyamı ne gitmişti tam kalkış gidiş noktalarını hatırlamıyorum ama öyle birşeydi.
cepcell_apo
28 Mayıs 2009, 09:58
slm arkadaslar cbf 150 ile uzun yol deneyımım ist kırklareli oldu 1 günde 600 km yaptım peki sizce cbf 150 ist dan tokata gidermi sizce ne dersiniz
gider tabii denden gtmesnn bende tokattayım gelrsen beklerım bi kahvemii içersin tokatın neresndensın kardeş
ethemm76
28 Mayıs 2009, 10:04
80-100 km/h arasında motoru sıkıştırmadan rahatlıkla gidersin. Bi tavsiye, eğer şu anki motor yağın 10w/40 ise, bu yola çıkmadan önce 15w/50 ile değiştir. Keyfine bak. Bende aynı gün içinde 500 km yol yaptım. Diğer kullanıcı arkadaşların çok daha uzun gezileride forumda var zaten.
kösedereli
28 Mayıs 2009, 10:13
selam arkadaşlar.. kewey süperlight daha 5000 binde yağı değişti genel bakım sübab ayarlarını yaptırıp uzun bir akdeniz gezisi yapmayı düşünüyorum .sizce yapabilirmiyim..ağır bakımı yaptırıp yola çıkabilirmiyim ne dersiniz..
TOP SPEED
28 Mayıs 2009, 10:48
Yapar tabi arkadaşım neden yapmasın,50 cc peugeot la Türkiye turu yaparım yeterki dengeli git uygun zamanda mola ver :cat:
mete_han
28 Mayıs 2009, 12:03
beyler ybr cbf apaçi geyiğini başka yerde yapsak nasıl olur sizce...biri kuyuya taşı atıyor çıkarması bize düşüyor...mobiiletde motor sonucta...hani konu dağılıyor...ben şahsen sıkıldım 3 yıldır aynı muhabbet...kim neyle mutlu oluyorsa eyvallah...
MAVISS
28 Mayıs 2009, 12:32
APAÇİ değil apache olacak :mrgreen:
OzCaN35
28 Mayıs 2009, 14:33
beyler ybr cbf apaçi geyiğini başka yerde yapsak nasıl olur sizce...biri kuyuya taşı atıyor çıkarması bize düşüyor...mobiiletde motor sonucta...hani konu dağılıyor...ben şahsen sıkıldım 3 yıldır aynı muhabbet...kim neyle mutlu oluyorsa eyvallah...
::plus1::...
genç kaptan
28 Mayıs 2009, 15:02
merhaba agalar :)
benim motor siyah renk..
jantlara şerit çekmeyi düşünüyorum..
sarımı yoksa yeşilmi çeksem diye kararsızım..
sizce hangisi daha gösterişli olur?
erdo2002
28 Mayıs 2009, 15:32
merhaba agalar :)
benim motor siyah renk..
jantlara şerit çekmeyi düşünüyorum..
sarımı yoksa yeşilmi çeksem diye kararsızım..
sizce hangisi daha gösterişli olur?
Aslında jantları siyaha boyayıp kırmızı şerit çeksen en güzeli.Fakat bu haliyle bende kararsız kaldım.Sarı daha iyi gider gibi.:wiinkk:
OzCaN35
28 Mayıs 2009, 19:09
Aslında jantları siyaha boyayıp kırmızı şerit çeksen en güzeli.Fakat bu haliyle bende kararsız kaldım.Sarı daha iyi gider gibi.:wiinkk:
Aynen dediğin gibi olsa çok daha iyi olur ama bu haliylede kırmızı en iyi gider gibi geliyor bana:wiinkk:
ilhan YAZICI
28 Mayıs 2009, 22:04
selam ce be fe ailesi gene ben ne oldu diye sormayın motorum arıza yaptı:cyclopsan devletimizin mi yoksa taşeron firmaların mı desem yaptıkları delik deşik bol çukurlu yollarında akşam bi abimizle gezerken farın uzun ışığı yandı kısalarla geceyi tamamladık :P arıza da bu zaten.... iyi akşamlar.
Kayın bakayım..Açılın biraz şöyle..Heeeeh!! Sıfır cbf'mi kaptım aranıza geldim sonunda. :mrgreen:
Oh bee aylardır okuyup durduğum adamların arasındayım. Herkese selam.
Evren ben, 82 doğumlu bir inşaat mühendisiyim. Alın size benden hıphızlı bir tanışma kaynaşma hareketi.
kaskas
29 Mayıs 2009, 22:14
slm arkadaşlar.ben forumda yeniyim.motosiklet almayı düşünüyorum.hangi markayı tavsiye edersiniz.bu arada adanadan yardımcı olacak arkadaş varmı aranızda.şimdiden tşk ederim.
jazztime
29 Mayıs 2009, 23:03
Kayın bakayım..Açılın biraz şöyle..Heeeeh!! Sıfır cbf'mi kaptım aranıza geldim sonunda. :mrgreen:
Evren ben, 82 doğumlu bir inşaat mühendisiyim. Alın size benden hıphızlı bir tanışma kaynaşma hareketi.
Hoşgeldin sefalar getirdin kazasız belasız sürüşler diliyorum...
kaskas
29 Mayıs 2009, 23:40
SLM Adanada temiz motosikleti olan arkadaşlar görüşelim.
OzCaN35
30 Mayıs 2009, 00:15
Hoşgelmişsin:rendeer: Kazasız belasız kullanman dileğiyle:rendeer:
Arkadaşlar bugün kısa farım bozuldu:pale: Ampul gitmiş:pale: Varmı başına gelen ampul fiyatları nedir:silent: Birde beyaz renk ampul kullanan varmı aranızda değiştirmişken beyaz renk taksam mı acaba diyorum:silent:
ilhan YAZICI
30 Mayıs 2009, 00:20
gecen akşam benimde patladı en son 8 ytl ye almıştım taktım şimdi bide yedek alıcam fiyatı arttımı bilmiyorum.
OzCaN35
30 Mayıs 2009, 00:23
gecen akşam benimde patladı en son 8 ytl ye almıştım taktım şimdi bide yedek alıcam fiyatı arttımı bilmiyorum.
Bizim ampulün değerleri nedir peki kaç watt yani:silent:
ilhan YAZICI
30 Mayıs 2009, 00:27
orjinali 35/35 watt philips benim aldığım osram honda servisinden aldım öyle verdiler oda 35/35 watt ama gayet güzel orjinal gibi ışık yapıyo ilk fırsatta bide yedek alcam yedeği taktık kalmadı
HTBAYDAR
30 Mayıs 2009, 14:24
Tüm cbf kullanıcılarına ve almayı düşünenlere merhaba (diğerlerine de merhaba, başlıkla ilgili olsun diye böyle yazdım) yaklaşık 2 senedir cbf150 kullanıyorum. Şehir içi kullanım ve yeni başlayan "iri" kişilerin (eh, sınıfının en büyük duran motoru) ideal motoru olduğunu düşünüyorum. Aprilia pegaso almak için motorumu satmak durumundayım. İlgilenen olursa
http://www.sahibinden.com/12_000_km_de_cbf_150_muhendisten_-51WQQaXQQ10814592WQQpXQQdisplayitem
ilanım mevcut... sadece benim motorumla ilgili değil genel olarak cbf 150 ile ilgili tüm soruları elimden geldiğince yanıtlamaya çalışırım, isteyen bana ulaşabilir.
Herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum.
genç kaptan
30 Mayıs 2009, 15:03
Tüm cbf kullanıcılarına ve almayı düşünenlere merhaba (diğerlerine de merhaba, başlıkla ilgili olsun diye böyle yazdım) yaklaşık 2 senedir cbf150 kullanıyorum. Şehir içi kullanım ve yeni başlayan "iri" kişilerin (eh, sınıfının en büyük duran motoru) ideal motoru olduğunu düşünüyorum. Aprilia pegaso almak için motorumu satmak durumundayım. İlgilenen olursa
http://www.sahibinden.com/12_000_km_de_cbf_150_muhendisten_-51WQQaXQQ10814592WQQpXQQdisplayitem
ilanım mevcut... sadece benim motorumla ilgili değil genel olarak cbf 150 ile ilgili tüm soruları elimden geldiğince yanıtlamaya çalışırım, isteyen bana ulaşabilir.
istanbulda olsaydınız anında satardım motorunuzu..
müşterisi hazır...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:59 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:58 PM ----------
topicte 2009 model cbf e sahip olan tek sizsiniz galiba..
güle güle kullanın..
resimlerini eklerseniz daha şekil olur :)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:01 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:59 PM ----------
orjinali 35/35 watt philips benim aldığım osram honda servisinden aldım öyle verdiler oda 35/35 watt ama gayet güzel orjinal gibi ışık yapıyo ilk fırsatta bide yedek alcam yedeği taktık kalmadı
cbflerde ampül patlama sorunu sıklıkla yaşanılıyor..
bende geçenlerde osram aldımm 35w 5tl..
ileride xenon baglicam..
görüntü dahada hoş olucak.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:03 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:01 PM ----------
APAÇİ değil apache olacak :mrgreen:
fazla önemli galiba..
burası tdk degil :cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:03 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:03 PM ----------
selam arkadaşlar.. kewey süperlight daha 5000 binde yağı değişti genel bakım sübab ayarlarını yaptırıp uzun bir akdeniz gezisi yapmayı düşünüyorum .sizce yapabilirmiyim..ağır bakımı yaptırıp yola çıkabilirmiyim ne dersiniz..
onu kewey bölümü çalışan arkadaşlara sorarsan daha iyi olur :)
AydoganX
30 Mayıs 2009, 15:25
Motorun tekrardan hayırlı olsun Evren. Teslim aldınmı ?
Teslim alırken aman unutma her tarafını kontrol et. Ankara topiğinde bahsettiğim durumları inşallah yaşamazsın.
güle güle kullanın..
öhöm öhömmm :wiinkk:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:25 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:22 PM ----------
Merhaba , sizinle telefonda görüşmüştük. İlanınızla bi kaç hafta önce ilgilenmiştim, ama sıfır almak daha mantıklı geldi. Gittik Efe'den sıfır aldık.
Umarım kısa sürede satarsınız ve istediğiniz modele kavuşursunuz.
HTBAYDAR
30 Mayıs 2009, 15:30
merhabalar genç kaptan...
"istanbulda olsaydınız anında satardım motorunuzu..
müşterisi hazır..." demişsin. müşterisi gerçekten hazırsa istanbula getirmenin bir yolunu bulurum.
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Motorumu henüz teslim almadım bir hafta sonra Ankara'ya dönebilirsem teslim alacağım.
ilhan YAZICI
30 Mayıs 2009, 22:29
bugün çok ilginç bişey başıma geldi toplandık abilerimiz ve arkadaşlarla 6 motor gidiyoruz 90-100km ortalama ile önüme bakıyodum bi arkaya bakayım dedim sağ aynanın camı uçmuş metal kısmından çıkıvermiş arkadan gelen arkadaşa çarpıcakmış az daha şu anda aynanın camı yok acaba bu garantiye girer mi böyle bişey başına gelen varmı?
demir_at
30 Mayıs 2009, 22:35
bugün çok ilginç bişey başıma geldi toplandık abilerimiz ve arkadaşlarla 6 motor gidiyoruz 90-100km ortalama ile önüme bakıyodum bi arkaya bakayım dedim sağ aynanın camı uçmuş metal kısmından çıkıvermiş arkadan gelen arkadaşa çarpıcakmış az daha şu anda aynanın camı yok acaba bu garantiye girer mi böyle bişey başına gelen varmı?
iki arkadasimin aynalari benzer sekilde dustu. hondanin aynayi garantiden degistirecegini hic sanmiyorum. benim arkadaslar kendileri ayna alip taktilar.
aynanin yenisi 30-40 lira gibi bir fiyata satiliyor.
genç kaptan
31 Mayıs 2009, 00:48
merhabalar genç kaptan...
"istanbulda olsaydınız anında satardım motorunuzu..
müşterisi hazır..." demişsin. müşterisi gerçekten hazırsa istanbula getirmenin bir yolunu bulurum.
15-20 gün gibi bi süre lazım arkadaşım motorunu satıcak maaşını eklicek..
o zaman bi cbf alıcaz ona..
fiyatta ikramınız ne olur?
abidin54
31 Mayıs 2009, 02:37
kardeş hoşgeldin bol keyifli dakikalar bu arada kazasız sürüşler dilerim motorunda hayırlı olsun
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:28 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:25 AM ----------
Arkadaşlar bugün kısa farım bozuldu:pale: Ampul gitmiş:pale: Varmı başına gelen ampul fiyatları nedir:silent: Birde beyaz renk ampul kullanan varmı aranızda değiştirmişken beyaz renk taksam mı acaba diyorum:silent:
slm bu beyaz ışık tavsiye etmem zaten watt olarak 35 watt oda zaten ısık yapmıyo sen bılırsın yine randıman alamazsın ben alamadım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:30 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:28 AM ----------
Bizim ampulün değerleri nedir peki kaç watt yani:silent:
pıhılıps var osram kalıtelı bulabılıyosan bunlardan taktır zaten uzun kısa aynı watt 35 watt fazla watt olarak büyük takarsan kaldırmıyo motorun gücü
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:37 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:30 AM ----------
arkadaslar yan canta bagaj dermiri arıyorum ikinci el elınde olan varsa öle satılık bana ulassın mümkünse acıl bagaj demiri lazım banada ..
HTBAYDAR
01 Haziran 2009, 00:47
15-20 gün gibi bi süre lazım arkadaşım motorunu satıcak maaşını eklicek..
o zaman bi cbf alıcaz ona..
fiyatta ikramınız ne olur?
Hemen satma çabasındayım, pegaso beklemez... para elinizde olduğunda satılmamışsa yardımcı olmaya çalışırım.
mete_han
01 Haziran 2009, 11:34
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Motorumu henüz teslim almadım bir hafta sonra Ankara'ya dönebilirsem teslim alacağım.
hayırlı olsun...
kanka aynalar bir darbe aldımı tüm özelliği bitiyor...ben servisimde kırık bir taneyi inceledim işçilik sıfır...dandirik anlayacağın...ama çin çon gibide yalama olacak cinsten dandik değil dandiğin bi üstü...:)ama düşecek kadar dandik değil...bir aracın aynasına vurdum araya girerken ve değiştirmek zorunda kaldım düşmedi ama sallanma hassasiyeti kayboldu....
şimdi ben bir sıkıntımı sizle paylaşmak isterim...
son 2 aydır...3.Viteste attıktan hemen sonra saniyeler içinde 1 kez silkeleme yapıyor...bunu %70 yapıyor %30 yapmıyor servise götürdüğümde yapmıyor mesela deneme turlarında...:P ama bende 5 kere 3.vitese atmışsam 3 ünde yapıyor mutlaka...olay şu...hani benzininiz bitmeye başlar motor öne atar ya kendini silkeler ...onu 1 kez yapıyor...sanki vites kendi kendine 2 ye düşmüş gibi gaz kesip sonra tekrar devam ediyor bozmadan...bu nasıl iştir...:P
şöyle düşünün...3 vitese atar atmaz hani motor stop düğmesi var ya...ona bir kez basıp tekrar ON konumuna getirdiğinizi düşünün...motor durup tekrar eski haline geliyor...yaşayan varmı...detaylı anlattım ...:)
sedat_57
01 Haziran 2009, 11:41
hayırlı olsun...
kanka aynalar bir darbe aldımı tüm özelliği bitiyor...ben servisimde kırık bir taneyi inceledim işçilik sıfır...dandirik anlayacağın...ama çin çon gibide yalama olacak cinsten dandik değil dandiğin bi üstü...:)ama düşecek kadar dandik değil...bir aracın aynasına vurdum araya girerken ve değiştirmek zorunda kaldım düşmedi ama sallanma hassasiyeti kayboldu....
şimdi ben bir sıkıntımı sizle paylaşmak isterim...
son 2 aydır...3.Viteste attıktan hemen sonra saniyeler içinde 1 kez silkeleme yapıyor...bunu %70 yapıyor %30 yapmıyor servise götürdüğümde yapmıyor mesela deneme turlarında...:P ama bende 5 kere 3.vitese atmışsam 3 ünde yapıyor mutlaka...olay şu...hani benzininiz bitmeye başlar motor öne atar ya kendini silkeler ...onu 1 kez yapıyor...sanki vites kendi kendine 2 ye düşmüş gibi gaz kesip sonra tekrar devam ediyor bozmadan...bu nasıl iştir...:P
şöyle düşünün...3 vitese atar atmaz hani motor stop düğmesi var ya...ona bir kez basıp tekrar ON konumuna getirdiğinizi düşünün...motor durup tekrar eski haline geliyor...yaşayan varmı...detaylı anlattım ...:)
desene mete abi bobin elektrigi kesiyo diye sinoptan selamlar bu arada:cherry::cherry::):)
muratcan7
01 Haziran 2009, 11:42
güle güle kullanın..
Benim CBF'imde 2009 model :P
3000 bakımı geliyor benimde. Haftaya götüreceğim . Zincirin biraz bol geldiğini düşünüyorum. Ayrıca debriyaj çok ileride kavrıyor. Onuda daha geride kavrayacak şekilde ayarlatacağım.
Yaz geldiği için 15-50 yağ koymayı düşünüyorum.
Onun dışında bir problemim yok Allah'a şükür. Çok memnunum . :cat:
@Metehan Abi;
Debriyaj balatan ne alemde senin :) Baktır bence bir. Bendede benzer bir sallanma söz konusu. Balatadan Şüpheleniyorum ben.
mete_han
01 Haziran 2009, 11:45
desene mete abi bobin elektrigi kesiyo diye sinoptan selamlar bu arada:cherry::cherry::):)
kanka öylemi diyosun...peki abi bunu bir yapıp neden başka sefer yapmıyor...neden o devirde o hızda yapıyor...
sedat_57
01 Haziran 2009, 11:53
kanka öylemi diyosun...peki abi bunu bir yapıp neden başka sefer yapmıyor...neden o devirde o hızda yapıyor...
bundan emin degilim bende ybrde buna benzer bi sorun yasammiştim ama bu sorunun 5. viteste motor 40-50 km yol gittikten sonra oluyordu yani makina tam anlamiyla isindigi anda bobin 1 sn ligne bujiye leketrik göndermeyi kesiyo ve sonra tekrar devam ediyo ben bunu çözebilmek için bujiden başladim degiştirmeye pipo ve en son indiksiyon bobinine geldim sorun bobindeymiş bobini degiştirdim sorun düzeldi egerki bobinden de olmasaydi geri tek beyin kaliyordu eger imkanin varsa bi bobinle degiştirip bakin bobinden diye tahmin ediyrum ama bakmadan bilinmesz tabi:rendeer::rendeer:
mete_han
01 Haziran 2009, 12:00
ok kanka sağolasın hemen deniyorum...
sedat_57
01 Haziran 2009, 12:02
ok kanka sağolasın hemen deniyorum...
hazirdamiydi öyle indiksiyon bobini:queen::queen::queen:
mete_han
01 Haziran 2009, 12:05
servisim sağolsun kanka ben ne uğraşıcam:)
sedat_57
01 Haziran 2009, 12:08
servisim sağolsun kanka ben ne uğraşıcam:)
pahalidir emme dikkat t ybrninki orjinali 100 lira idi işçilik hariç:queen: senin altindaki honda bellimi olur 600RR bob,iniyle ayndiir belki:cherry::cherry:ben yan sanayisini taiwan mali 6 liraya almiştim:wiinkk:10 bin kmdir de kullaniyorum sorun yok:rendeer:
ilhan YAZICI
01 Haziran 2009, 12:11
abi o sarsıntı karbüratör ayarınadan da olabilir ustasına göster bence.
mete_han
01 Haziran 2009, 12:53
pahalidir emme dikkat t ybrninki orjinali 100 lira idi işçilik hariç:queen: senin altindaki honda bellimi olur 600RR bob,iniyle ayndiir belki:cherry::cherry:ben yan sanayisini taiwan mali 6 liraya almiştim:wiinkk:10 bin kmdir de kullaniyorum sorun yok:rendeer:
ulan kekoro benim bobinim 9 tl...buji piposuda 3 tl...Allahın Yamayırcısı...kazık yemişin sen...:queen:
abi o sarsıntı karbüratör ayarınadan da olabilir ustasına göster bence.
kanka bu ikisinden biri...beyin olacağını sanmıyorum...karbüratörde 4000 de bir açılır yıkanır örnekte olduğu gibi...:cat:
1200 km önce karbüratörü temizlettim...
http://img268.imageshack.us/img268/2988/sany0693.jpg (http://img268.imageshack.us/my.php?image=sany0693.jpg)
gezgin_33
01 Haziran 2009, 19:04
Hoşgeldin....Soyle buyur abi...:cat::cat:
jr.
01 Haziran 2009, 22:26
Sağolun dostlar. Motoruma bineceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum..Bu haftasonu olabilir mesela.
KaPTaNHaSaN
01 Haziran 2009, 23:26
hoşgeldiniz..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:26 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:58 PM ----------
metehanın durumu gibi bir durumu bende hissediyorum sanki devir düşüp artıo gibi yapıo. geçen serviste baktılar felan debriyajada özellikle baktırdım hatta çok yukarda kavramasına bile ayar yapmadı sadece yağladı .. bobinden sorun olsa patlatmazmı egsozu? beyin ve bobinde sorun olunca patlatır gibi gelio bana...
EFSANE98_1
02 Haziran 2009, 01:09
çok hoşuma gitti paylaşmak istedim. yeni topic açyamada kıyamadım:P sanki race kullanıo adam:D:rendeer:
http://www.youtube.com/watch?v=YWF9UtrSVjM
http://www.youtube.com/watch?v=YWF9UtrSVjM
ben izleyemdm:D belki pcdendir sorun linkide ekledm
http://www.youtube.com/watch?v=YWF9UtrSVjM ben izleyemdm:D belki pcdendir sorun linkide ekledm
ilhan YAZICI
02 Haziran 2009, 10:20
metehan abi 3. viteste sarsıntı olayını çözdüğün zaman buraya yazıp bizi de bilgilendirirsen sorunla ilgili belki yarın öbür gün başımıza gelirse tecrübe kazanmış oluruz.
Team 106 GTI
02 Haziran 2009, 10:37
Arkadaşlar dün depoyu doldurdum 30 tl aldı 252 km yol yapmıştım.Yani km de 0,12 tl yakmış:silent: Bana fazla geldi ama motor daha 400 km de.Sizce normalmi arkadaşlar bu kadar yakması.Sizin cbf'ler ne kadar yakıyor?
Ayrıca daha önce bahsettiğim ön disk'teki ses ve titreşim sorunu devam ediyor.Ön freni biraz fazla sıktığımda bir tıkırtı sesi ve biraz sarsıntı hissediliyor.Sizce neden olabilir?
Cevapları bekliyorum :wiinkk:
HTBAYDAR
02 Haziran 2009, 12:38
Arkadaşlar dün depoyu doldurdum 30 tl aldı 252 km yol yapmıştım.Yani km de 0,12 tl yakmış:silent: Bana fazla geldi ama motor daha 400 km de.Sizce normalmi arkadaşlar bu kadar yakması.Sizin cbf'ler ne kadar yakıyor?
Ayrıca daha önce bahsettiğim ön disk'teki ses ve titreşim sorunu devam ediyor.Ön freni biraz fazla sıktığımda bir tıkırtı sesi ve biraz sarsıntı hissediliyor.Sizce neden olabilir?
Cevapları bekliyorum :wiinkk:
pazar günü 250 km yaptım 8,7 kuruş/km yapmış. üstelik benzin zammından sonra. makinem 1200 km.de 2007 model. "Honda CBF 150 yi bizzat kendim denedim.. [test]" başlığına yazdım.
senin makina daha yeni , yakıtı zamanla azalacaktır.
Team 106 GTI
02 Haziran 2009, 15:01
pazar günü 250 km yaptım 8,7 kuruş/km yapmış. üstelik benzin zammından sonra. makinem 1200 km.de 2007 model. "Honda CBF 150 yi bizzat kendim denedim.. [test]" başlığına yazdım.
senin makina daha yeni , yakıtı zamanla azalacaktır.
Bakalım inşallah dediğin gibi zamanla tüketim daha azalır.:cat:
umut2738
02 Haziran 2009, 17:46
cbf iyi güzelde şu elektriği düzgün bi şey yapsalar dı keşke arkadaşlardan duydum sistemi ybr ye benzetenler falan varmış rolantide far yanmaz 2 hafta çalıştırmasan akü boşalır arkadaşlar buna bi çözüm bulabilirmiyiz lutfen yardım :bestmt:
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO